|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Cytat:
Zgadzam się. Też byłam i raczej mają dość oryginalne i artystyczne podejście do stylizacji fryzur. Osobiście byłam raz i więcej nie pójdę.
|
|
#3482 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Cytat:
na zaś Ej ja już to widzę: doświadczeni głodem biedni polscy emigranci, gotujący rosołki na mewach ![]() A potem, całkowite wyginiecie gatunku mewy Ale z braku laku to i mewę by się opędzlowało ale czekaj czekaj są jeszcze rybki, ee to źle nie będzie A tak serio to też mew nie lubię, to ze sa takie gigantyczne nie przeraża
|
|
|
|
|
#3483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak jak Ty obawiałabym się im powierzyć moje włosy na fryzurę ślubną. Moja znajoma czesała się u jakiegoś gościa na Retoryka. Moze tam zobacz co by Ci zaproponowali - to było do audrey
|
|
|
#3484 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
bUWAGA malwus zmieniła na fb nazwisko wiec może do nas niedługo zawita
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33617309]
dla świadkowej, może jakieś foto garniaka?Zobaczymy się dopiero na ślubie, wiem tyle że ciemny granat (a ja chciałam by wybrał czarny) i klapa...
|
#3487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
te wyglądają pysznie więc na pewno je wypróbuję dziekuję za przepis
|
|
|
#3488 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
na początek chciałam pogratulować zamążpójścia malwus20 i patiss89 niech Wam sie żyje z Mężulkami jak najlepiej a teraz biorę się za zaległości
|
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33617491]całe szczęście że nie wybrał białego
nie czytając na co odpowiadasz, pomyślałam o ścinach i się zdziwiłam, poczytałam dobrze i śmiesznie wyszło |
|
|
|
#3491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gosza - dziękuje za cenne rady jakie udzielasz na formu Teraz sa dla nie bardzo cenne.
|
|
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3493 |
|
Rozeznanie
|
Kicia - Nasza parafi troche mnie wkurza - chodzi o organizacje, już dwa raz wybraliśmy się jak ksiądz Mariusz miał miec dyżur i dwa raz zastępowal go ksiądz Stanisław. Wiec trzymam kciuk aby trafil Ci się ksiądz, ktorych chcesz
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- sami jedziemy na giełde w piatek przed ślubem, nam nic nie wspominał o znajomym. |
|
|
|
#3494 |
|
Zadomowienie
|
CarrieBradshaw86 niedawno podała link do strony z filmikami, chciała wtedy pokazać chyba bizuterię. Na tej stronie bylo ok 50 różnych filmików ślubnych większość sobie obejrzałam
bardzo mi się spodobaly 2 filmiki: 1) bo dziewczyna miała taka suknie jaką ja będę mieć ( nie identyczną, ale bardzo podobną) i pare innych rzeczy miała podobnych do tych z moich wizji, nawet kościoł miała tak ustrojony jak u mnie przewaznie stroją.2 filmik mi sie spodobał bo mieli bardzo fajnego księdza, bardzo symaptyczny. Para miała juz dziecko i ksiądz powiedzieł panu mlodemu, że teraz swoją miłosć musi dzielić między dwie kobiety itd. Mój TŻ jest wierzący, ja nie. Ale ostatnio w niedziele powiedziałam mu że może pójdziemy razem na msze. Kolo nas wybudowali kościół i to była pierwsza msza w nowym budynku. Wszedł ksiądz i mówie kurcze znam go z internetu :p glos bardzo podoby, wygląd też. Mówię do TŻ żeby mu się przyjrzał i pokaże mu w necie. Ledwo włączyłam filmik TŻ mówi no pewnie że to on chyba zaczne chodzić do kościoła dla tego księdza
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby był choć i tak to w sumie na dzień dzisiejszy to mi obojetne i tak nie nie wiadomo jak to do lipca bedzie czy bedzie dalej na parafii ale mam nadzieje ze zastaniemy ks Tomka (przeważnie go Mariusz zastępuje więc możeb yc ) ze zwykłej sympatiia ja o tym znajomym to słyszałam od kolegi który robił tam wesele wiec bede musiala sie wlaściciela zapytać moja składnia o tej porze woła czasem o pomstę do nieba ale jest późno więc wiem że nie zauważycie że pisze tak troche nie po polskiemu ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- czemy gdańsk jest tak daleko
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-04-17 o 23:35 |
|
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie jutro za mnie kciuki... mam przymiarki o 9.30 i 11.00....
mam nadzieje ze cos znajde ![]() Uciekam spac bo juz widze siebie jak rano o 7 wstaje
|
#3497 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i o to mi chodziło ![]() generalnie obawiam się ze fryzjerka która mi robi zawsze z włosami nie zrobi mi tego co chcę, ja chce naturalny efekt, romantyczny, luźny, lekki, niedbały, a ona mi pewnie natapituje i nalakieruje tak jak to jest popularne, czego chcę uniknąć. więc szukam własnie kogoś kto nie specjalizuje się we fryzurach ślubnych bo ni do końca mi o taką chodzi ![]() Cytat:
![]() A mnie trafi! jak tylko kłade się do łóżka mój nos przypomina sahare i boli mnie gardło, nad ranem nie jestem w stanie przełknąć śliny i musze dopiero rozgadać sie żeby ból gardła minął. chyba chodzi o suche powietrze, ale i mam nawilżacz i nawet ręcznik mokry na grzejnik dałam i zklanke z woda mam koło głowy. nie mam już opcji co robić... Dobrej nocy Dziewczyny ![]() ja jutro znowu z rana pobudka, więc i od razu miłego dnia życzę ![]() Jak przyjdą zaproszenia to się pochwalę
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skąd wiesz że nie w sobotę ? moja świadkowa mówiła że może jej wypaść obrona w dniu naszego ślubu ![]() a w kwestii zapraszania ostatnio dowiedziałam się że nasz ślub się chyba nie odbędzie (że chyba odwołaliśmy) bo zostały 3 miesiące do ślubu a oni nie dostali jeszcze zaproszenia (dodam że to dalsza rodzina) zaczeliśmy zapraszać dokładnie 2 msc i 3 tyg przed ślubem nie wiem... mnie się to wydawało wystarczająco wcześnie skoro wszyscy już od roku wiedzieli kiedy ślub i że będa zaproszeni ![]() ale widać troskliwa rodzina się martwi
|
|
|
#3499 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam późno-wieczornie
My mieliśmy dziś wieczorem kolejną, niezliczoną już lekcję pierwszego tańca (walca angielski do "Came away with me") z naszą przekochaną szefową szkoły tańca I powiem Wam, że jak do tej pory byłam zestresowana co to będzie jak zdarza nam się wypadać z rytmu (TŻcik gubi tempo ) tak teraz uwierzyłam, że może być naprawdę pięknie Po nauce kroków podstawowych i kilku elementów choreograficznych zaczęliśmy wreszcie wszystko składać w całość, a nasz fart chciał by na naszej drodze stanął pewien młodzieniec (kuzyn przyjaciela - też tancerza ) który kiedyś miał do czynienia z tańcem towarzyskim Teraz jako parze łatwiej jest im nam pomóc Oj tak się cieszę i nie mogę się doczekać efektu końcowego! I Wy też go zobaczycie (na 100% podzielę się z Wami filmem z pierwszego tańca!!! )Cytat:
![]() Oj odważna jesteś jak pozwalasz TŻowi na takie "zakupy niekontrolowane" ja umarłabym z niepewności, po prostu muszę wiedzieć czy dobrze będzie wyglądał w swoim designie ślubnym ![]() Cytat:
Powiedział: "oj no przecież nie mogę ci zabronić " kochany jest! Powiedziałam mu, że po ślubie będę je zakładać do sypialni ![]() Kuku no jest idealnie! Widzisz, wszystkie będziemy już wtedy po ślubie (niektóre z ponad rocznym stażem ) ale jestem pewna, że pokaźne grono o Tobie nie zapomni i będzie Ci towarzyszyło w tych pięknych momentach Dziękuję za wiadomość PW, życzę Wam dużo szczęścia ![]() Laseczki lecę już! Mam jutro wolne a tyyyyle do zrobienia ![]() PS. JAAA NIE POWIEDZIAŁAM WAM NAJWAŻNIEJSZEGO!!! Wczoraj odezwał się jeden z naszych fotografów (pozdrawiam wszystkie laseczki z zach-pom korzystające z SMfoto :p) i upomniał się o sesję narzeczeńską Pamiętam, że mieliśmy ją robić jakoś wczesną wiosną, planowałam się umówić na maj ale wczoraj mnie uświadomił, że sesję musimy zrobić do końca kwietnia z wyłączeniem ostatniego weekendu który nam by ewentualnie pasował... Ponieważ to sesja gratis (za to będziemy prawie żywą reklamą na stronie www zapewne :p) to wiadomo, że my nie stawiamy warunków ale nic nie pasowało.... Ale do rzeczy!Zupełnym fuksem udało mi się zamienić z koleżanką z pracy i zyskać dzień wolny wtedy kiedy TŻ taki ma no i co najważniejsze umówiłam się na ten sam dzień na makijaż i fryzurę próbną z moją wizażystką Jaaa kobietka jest Aniołem Przepraszam, że opowieść jak zawsze za długa ale jestem strasznie podekscytowana ) ---> HAPPY SZTUCZKA
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2012-04-18 o 01:05 |
||
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
no dzi:P śpią jeszcze:P
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33617491]całe szczęście że nie wybrał białego
Wiem, tego też się bałam że wybierze jasny. Ale może w tym wszystkim ten ciemny granat nie okaże się taki zły - chodź nie lubię jak coś nie jest po mojej myśli - prosiłam go o garnitur czarny i trochę mi przykro że wybrał inny. Czarne garnitury jak dla mnie lepiej się prezentują i ładniej na zdjęciach wychodzą.
|
#3502 |
|
Wtajemniczenie
|
co śpią! gdzie śpią!!
![]() Sztuczko super że udało się wszystko zgrać!! ![]() a u mnie błekit nieba
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Pospało by się jeszcze, nie lubię rannego wstawania do pracy (4:30) ale zawsze tłumaczę sobie że w niedziele odeśpię
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
|
#3506 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry dzień
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Są kciuki dziewczyny
|
|||
|
|
|
#3507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Cytat:
miesiac Cytat:
i gratuluje zakupówCytat:
|
|||
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj znalazłam na fb dziewczyne która ma slub 2 godziny po mnie, w tym samym kosciele
![]() ja jestem pierwsza ;D wiec do niej napisalam czy chce dekoracje po mnie, to bysmy na pol za nia zaplaciły ![]() ciekawe co mi odpisze
|
#3509 |
|
Wtajemniczenie
|
niektórzy nawet pracują
![]() tzn. udają, bo szefuńcio siedzi
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
panie miały wczoraj oddzwonić z salonu i umówić się ze mną na powtórkę przymiarki i nadal cisza będzie wojna jak nic!!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

ja się ich boje czasami
A tak serio to też mew nie lubię, to ze sa takie gigantyczne nie przeraża
dla świadkowej, może jakieś foto garniaka?

niech Wam sie żyje z Mężulkami jak najlepiej 

toż przecież w sobotę nie będzie się broniła to choć na wesele mogli by przyjść (daty nie ma wyznaczonej a już przeżywa że nie przyjdzie bo sie bronić będzie)