|
|
#2041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
Dopiero pod koniec sierpnia będzie miał pierwszą część a drugą już w okolicy ślubu... no nic, będę kombinować, może uda się zapisać na nauki w różnych terminach i któryś w końcu będzie pasował ![]() Cytat:
|
|
#2042 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
gdzie te durexy!! ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
TRATETKA WRACAJ!!! Don't leave me alone!!!!! Przejdźmy ten 21 razem!! ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
wiedenski mi sie bardzijej podoba ale w necie bardzo malo materialow i wyboru tancow a ja nie chce zadnej oklepanej melodii i szukalam czegos, co jest mniej znaneMoje Kochane, wczoraj zlozylam podziekowania, stoja na stole Dzis na 11 jade po suknie i bede szukac bolerka do niej. Mam nadzieje, ze sie uda. Dzis ide na impreze do klubu sie odstresowac. Niby nie jestem w stresie, ale spac nie moge tzn budze sie rano, ale to pewnie dlatego, ze tak do pracy wstaje i sikać mi sie chce. Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2012-04-18 o 08:29 |
|||||
|
|
|
#2043 |
|
Zadomowienie
|
hej
dzięki za zdjęcia co do zawieszek na alkohol to będziemy mieli krawaty lub muchy i podwiązki ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33609611]Mialam spotkanie z fotografem, wsio omowione. I dokupilam do podziekowan dla rodzicow takie cos - http://magnatalkohole.pl/www/files//...w_skrzynka.jpg [/QUOTE]Bardzo fajny prezent dla rodziców Jade dziś po południu mierzyć sukienki a potem na spotkanie z laską która będzie mi prawdopodobnie szyla sukienke więc trzymajcie kciuki ,żeby coś w końcu ruszyło z miejsca z tą moją kiecką
Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-04-18 o 09:06 |
|
|
|
#2044 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, pomóżcie, bo sama chyba nigdy nie zadecyduję!
Butki lepiej kupić z paskiem, by przytrzymywał stopę, czy bez. Takich z paskiem nie założę już chyba do sukienki żadnej, bo będą skracały nogi (?), ale boję się, że bez pasków będą spadały. Chodzi mi o butki ze strony bialebuty.pl - jakie macie doświadczenie? Jeśli chodzi o teściowe: Moja się nie wtrąca ani trochę. Nawet jak ją pytamy o listę gości to nic nie narzuca i nie chce się wypowiadać - TŻ sam opłaca sobie swoją część. Więc nie wszystkie teściowe są złe! ![]() I bym zapomniała - w Kenii była moja mama i też poleca A my planowaliśmy USA - nie wyszło, TŻ się nie ogarnia ;/ teraz planujemy EuroTrip + tydzień na greckiej wyspie. Zobaczymy co dalej, bo ja już w marzeniach leżałam na plaży w Tajlandii ;p
www.gabrysiowo.pl zapraszam ![]() Ćwiczę!! 1.12.2012 15.10.2008 Edytowane przez mayeczka87 Czas edycji: 2012-04-18 o 09:14 |
|
|
|
#2045 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a u nas raczej będą winietki bo ni chce zeby była bieganina d stołów |
|
|
|
|
#2046 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33619666]w butach moc! [COLOR=Silver]angielski wiedenski mi sie bardzijej podoba ale w necie bardzo malo materialow i wyboru tancow a ja nie chce zadnej oklepanej melodii i szukalam czegos, co jest mniej znaneMoje Kochane, wczoraj zlozylam podziekowania, stoja na stole Dzis na 11 jade po suknie i bede szukac bolerka do niej. Mam nadzieje, ze sie uda. Dzis ide na impreze do klubu sie odstresowac. Niby nie jestem w stresie, ale spac nie moge tzn budze sie rano, ale to pewnie dlatego, ze tak do pracy wstaje i sikać mi sie chce.[/QUOTE] może ten stres właśnie tak się objawia , sama nie czujesz zdenerwowania ale organizm mimo wszystko szaleje i denerwuje się i chce się sikać na tle nerwowym . Będzie dobrze Jesteśmy z Tobą .Ja wczoraj dogadałam z florystką szczegóły Będzie nam robiła bukiet dla mnie , kwiatki do 3 butonierek, na rękę świadkowej , na samochód , na nasz stół i na stoły gości . Najbardziej martwię się samochodem , bo tż wybrał taki że boje się że będzie ciężko się zmieścić i może być nie wygodnie , ma być jakieś porsche kabriolet z otwieranym dachem i tak chce jechać i zastanawiam się czy ja się tam z wielką suknią zmieszne
|
|
|
#2047 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja się właśnie tego obawiam ,że jak nie zrobimy winietek to może być wyścig do stołów chyba powinniśmy to jeszcze przemyśleć ![]() A macie okrągłe stoliki czy podłużne ? |
|
|
|
|
#2049 |
|
Raczkowanie
|
ja też ciągle szukam kogoś dobrego i nie drogiego najlepiej z warszawy z gocławia i tych okolic
![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- zwykłe podłużne, ja wychodze z założenia że muszą być bo ten chce usiasc kolo tego a ten kolo tamtego a jak winietek nie zrobie to moze byc ze beda siedziec kolo moje babci wiec beda chodz tż ich nie chce.. |
|
|
|
#2050 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33619666] Moje Kochane, wczoraj zlozylam podziekowania, stoja na stole Dzis na 11 jade po suknie i bede szukac bolerka do niej. Mam nadzieje, ze sie uda. Dzis ide na impreze do klubu sie odstresowac. Niby nie jestem w stresie, ale spac nie moge tzn budze sie rano, ale to pewnie dlatego, ze tak do pracy wstaje i sikać mi sie chce.[/QUOTE] Trzymamy kciuki za owocne poszukiwania i czekamy na zdjęcia A właśnie miałam sie Ciebie zapytać bo Ty już po i Was wszystkie dziewczynki co sie daje facetowi na kawalerski? Cytat:
Cytat:
Na jakiej wyspie chcecie się zatrzymać? Tajlandia z kolei jest moim niespełnionym marzeniem... ale dzięki Magnusi jeszcze bardziej ciesze sie z naszej Teneryfy Wszyscy piszą o tym bieganiu do stołów jak nie ma winietek my jeszcze nie zdecydowaliśmy czy u nas będą ale zawsze sie zastanawiam skąd przekonanie że ludzie wiedza o winietkach i nie będą biec? |
|||
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
qmpela86-- my mieliśmy lecieć do Egiptu ale się rewolucja zaczęła i musieliśmy zmienić kierunek więc padło na Teneryfę- całkiem przypadkowo ale nie żałuję bo było super. Lecieliśmy z Alfa Star
Tusia-jak kupisz bolerko to pokazać koniecznie ![]() niki19- trzymam kciuki daj znać jak poszukiwania poszły. My winietki będziemy mieli bo tak jest jasne kto gdzie siedzi- potem są takie sytuacje, że zostaje np jedno krzesło puste bo nikt się nie chce przesiąść albo kumpel usiądzie koło dziadka i ciotki ![]() mayeczka87- butki to przede wszystkim muszą być wygodne i dobrze stopę trzymać. Nie pamiętam czy kolorowe chcesz mieć czy tradycyjne ale jak tradycyjne to postaw na wygodę bo moim zdaniam nie bardzo potem jest gdzie się w tym obuwiu zaprezentować ![]() wybOrOowa- ile płacisz za florystkę za ten zestaw? i jaką będziesz miałą dekorację na samochód a jaki bukiecik? Dziewczynki ja polecam pracownię florystyczną Hibiskus w Warszawie- Pani Ania jest niesamowita coś zawsze dobierze mając na uwadze warunki finansowe.TŻ odebrał właśnie dokumenty z USC ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
he he he a tak poważnie ja pierwsze słyszę aby coś się dawało. Kurczę daje się?
|
|
|
|
|
#2052 |
|
Raczkowanie
|
niki19 my nie mamy tradycyjnych winetek na każdym miejscu , ale bedziemy mieć na poczatku stolika jedną wieksza winetkę z kilkoma nazwiskami które mają siedziedziec przy damym stoliku - wszystko przez ułożenie stołów na sali
. Oczywiście obsługa bedzie je miała uprzątnąć jak juz wszyscy się usadowią.
|
|
|
|
#2053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Brawo dla Tża i kolejna sprawa załatwiona ![]() Ja właśnie nie mam pojęcia czy się coś na kawalerski kupuje? Przyszły szwagier się mnie zapytał i nie wiedziałam co powiedzieć wiec pytam Was niby skoro kupuje sie na panieński to czemu nie na kawalerski?Engi111 a jak będziecie mieć ustawione stoły? Mi taka opcja jaką opisujesz najbardziej odpowiada tylko nie wiem jak to najlepiej zrobić Edytowane przez Pradip Czas edycji: 2012-04-18 o 10:22 |
||
|
|
|
#2054 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam wesele w pałacu gdzie nie ma jednej dużej sali tylko mniejsze komnaty połączone ze sobą szerokimi przejściami. Problem gdzie kto ma usiąść rozwiążę drukując wielką tablice która stać będzie przy wejściu z planem całego "lokalu" i ponumerowanymi komnatami i z podziałem wiekowym ewentualnie rodzinami młodej i młodego nad tym jeszcze muszę się zastanowić
|
|
|
|
#2055 |
|
Raczkowanie
|
pradip - na jednej ścianie pod oknami stoliki beda ułożóne od okna do sali i bedzie ich 5 w tym miejscu dlatego obcja winetki na kazdym miejscu się nie sprawdzi bo było by za dużo przepychania zeby zobaczyć kto siedzi na mijscach pod samym oknem a tak na początku stołow kazdy się odnadzie, na dwóch pozostałych ścianach mamy normalnie stoły zwdłóż sciany i tam może zrobie pojedyńcze winetki choć moj TZ mówi zeby wszędzie dac takie zbiorowe
|
|
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie toleruję pasków wokół kostki, na pewno kupię klasyczne czółenka.Co do stołów - u nas będą okrągłe |
|
|
|
|
#2057 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- A cos sie daje w ogole?:P |
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
U Nas będą winietki. W sobotę na weselu na którym byłam był oczywiście problem bo goście się tak porozsadzali że po środku stołu było jedno wolne miejsce i na początku też jedno. Dobrze że były 4 miejsca więcej na sali bo był by problem z miejscami, a jak będą winietki to każdy usiądzie przy swoim nazwisku i nie będzie kłopotu z miejscami. Chyba każdy dobrze zna swoich gości i powinien wiedzieć kto koło kogo może siedzieć. My będziemy mieć jeden stół dla samych znajomych, a rodzina - wiem kto z kim trzyma i tak też będą siedzieć. Nie chce sytuacji na weselu że będę musiała przesadzać ludzi bo zbraknie miejsc.
|
|
|
|
#2059 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzieki ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ale byłam świadkiem ,ze niektórzy się ścigali ![]() No sama nie wiem jeszcze mamy troche czasu więc się nad tym zastanowimy
|
|||
|
|
|
#2060 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Raczkowanie
|
pradip- tak poproszę namiary na ta florystykę.
na kazdym weselu jakim byłam i nie było winietek był bueg do stołów i ja chce tego uniknąć
|
|
|
|
#2062 |
|
Raczkowanie
|
ja uważam ze brak winetek nie daje dowolności wyboru kto koło kogo usiądzie ale czasmi jest przymusem siedzenia kołokogoś kto zupełnie nam nie pasuje np wiekowo - bo np tylko przy tym stoliku zostale wolne miejsce , sama raz siedziałm wsród ludzi dwa razy starszych bo nigdy z TZ nie robimy wyściugu do stołów takze u nas będa zbiorowe winetki towarzysto dobrane do stolika a kto koło kogo usiądzie to juz ich sprawa. Widomo ze nie będe mieszać znojomych moich z TZ czy rodzin tylko podziele to z sensem przecież to są nasi goście i wimy kto komu lezy a kto nie .
Edytowane przez engi111 Czas edycji: 2012-04-18 o 12:15 |
|
|
|
#2063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie układałam jeszcze konfiguracji stołów i gości więc muszę to jeszcze przemyśleć co i jak---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
z drugiej strony jak ktoś "nie zdąży" zająć sobie miejsca to też nie usiądzie z tymi co chce i może być potem żal, że winietek nie było. Ludziom nie dogodzisz
|
||
|
|
|
#2064 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=magnusia;33623999 z drugiej strony jak ktoś "nie zdąży" zająć sobie miejsca to też nie usiądzie z tymi co chce i może być potem żal, że winietek nie było. Ludziom nie dogodzisz
[/QUOTE]dokładnie !
|
|
|
|
#2065 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zobaczymy, co z tego wyjdzie.Cytat:
Może kupię bez pasków, a jak się okaże, że mi spadają, to kupię z paskami drugie? ;p wiem, że powinny być wygodne i powinno mi się w nich dobrze tańczyć i: Cytat:
Cytat:
|
|
#2066 | ||
|
Rozeznanie
|
http://www.florystykaslubna.eu/ i nawet tania , bo ja pytałam się na giełdzie kwiatowej na bakalarskiej i też mają takie ceny , tyle że florystka przyjedzie ubierze samochód , przywiezie mi wiązankę i pojedzie na sale ubrać , a z giełdy trzeba odebrać i samemu to zrobić dlatego wybrałam to
![]() Cytat:
jest z bielan ale dojeżdża Cytat:
ja też na pewno będę miała winietki i może zrobię teściowej na złość i [posadzę ją obok jej teściowej której nie lubi hehehe ale wredna jestem baba ;D
Edytowane przez wybOrOowa Czas edycji: 2012-04-18 o 14:12 |
||
|
|
|
#2067 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33619666]
Kurcze, niedobrze:\ Domyslam sie, ze byla awantura. U mnie tez, ile razy cos zaplanuje to jednak nie, bo tż do pracy na jakis projekt musi isc... Szkoda tylko, ze ewentualnie nie moze pogadac moze z szefem? Ze potrzebuje weekend. A nie moze wziac najnormalniej w swiecie wolnego?[/QUOTE] Awantura może nie, ale było niemiło... W jego zawodzie niestety nie można wziąć najzwyczajniej wolnego Na razie zapisaliśmy się na jeden termin, inny jeszcze spróbuję upolować ale już martwię się jak będzie z poradnią ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33619666]ooooooooooooooo! gdzie te durexy!! [/QUOTE]![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33619666]Moje Kochane, wczoraj zlozylam podziekowania, stoja na stole Dzis na 11 jade po suknie i bede szukac bolerka do niej. Mam nadzieje, ze sie uda. Dzis ide na impreze do klubu sie odstresowac. Niby nie jestem w stresie, ale spac nie moge tzn budze sie rano, ale to pewnie dlatego, ze tak do pracy wstaje i sikać mi sie chce.[/QUOTE] Dobrze, że idziesz na imprezę, trzeba się oderwać od myślenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to pojedziecie sami ![]() Cytat:
|
|
#2068 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do samochodu to pojedziemy sami tylko czy ja się tam zmieszczę z tą kiecką Dziewczyny błagam doradźcie mi co mam zrobić , chodzi mi o podziękowania dla rodziców , moi rodzice nie są razem , mieszkają oddzielnie . Mam kupić jeden prezent dla rodziców tż i dla swoich dla każdego oddzielnie ??? Może głupio to wyglądać Zapytała bym mamy , ale nie mogę , chce żeby to była niespodzianka i nie wiem co zrobić |
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziewczyny które planują winietki i maja podłużne stoliki (jak ja ) pamiętajcie, by ludzi którzy się znają sadzać NAPRZECIWKO siebie a nie obok
|
|
|
|
#2070 |
|
Rozeznanie
|
to ja mam teraz kilka pytań o sprawy formalne. Ślub bierzemy nie w moim kościele 18 sierpnia.
1. Kiedy powinnam dać na zapowiedzi 2. Kiedy powinnam udać się do księdza który będzie nam ślubu udzielał? 3. Kiedy i z czym powinnam udać się do USC? 4. Czy zapowiedzi są tylko u mnie czy też u Tża w kościele? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

Dopiero pod koniec sierpnia będzie miał pierwszą część a drugą już w okolicy ślubu... no nic, będę kombinować, może uda się zapisać na nauki w różnych terminach i któryś w końcu będzie pasował 

TŻ właśnie mi oświadczył, że nie będzie miał wolnego w weekend w który w końcu planowaliśmy zrobić nauki... szlag mnie trafi z jego pracą, nic nie mogę zaplanować, staję na rzęsach wyszukując terminy nauk dwudniowych, wszędzie ciężko się zapisać bo trzeba z dużym wyprzedzeniem - a TŻ ma taką pracę, że wie jak pracuje góra kilka dni na przód, więc o planowaniu czegoś w dalszej perspektywie nie ma co marzyć... 

klik!