Powiększanie piersi cz.7 - Strona 401 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-18, 14:55   #12001
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Ilove nie musisz jechać, wystarczy, że napiszesz i poprosisz o przygotowanie tych implantów przed samą operacją dr może nie mieć rozmiarku.
jesteś drobna dziewczyna i te 325 powinny być super a Mielnka ma tak samo w biuściku i zaraz wylądujecie z tymi samymi wkładkami
Stary 2012-04-18, 14:59   #12002
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Milenko ja mam pod 72cm, rozstaw 17cm i implanty szerokości 11,5 to dla porównania i mi jest troche ciasno w klacie ale też nie można porównywać okrągłych z anatomkami bo to zupełnie inaczej wychodzi
napewno nie pożałujesz zamiany na ciut większe i z większą projekcją, jeszcze nie słyszłam, żeby któraś płakała, ze ma za duże
Joasi, kochana wielkie dzięki za rady tak też myślę że ten 1cm więcej w projekcji to mi dobrze zrobi
no i jeszcze będę prototypem dla Ilove

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-04-18 o 15:02
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 15:00   #12003
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Kurczę, czyli można jednak zwiskom mniejszy implant włożyć. Może ja też wcale nie muszę mieć aż 380 ml, skoro sherry dostała mniej. To dla mnie naprawdę wielka nadzieja, szkoda tylko, że moja dr nie dała mi mniej, chyba na darmo jechałam.
czasem o podwieszaniu decyduje się po paru tygodniach od operacji jak schodzi opuchlizna i skóra zaczyna objeżdżać po implancie. jest taki przypadek od mojego dr ale dziewczyna miała świadomość, że to może się stać, dr ją uprzedzał a była zdecydowana na konkretną wielkość.
Stary 2012-04-18, 15:06   #12004
Gipsy
Raczkowanie

Sherry - witaj wśród cycolinek <jupi>

Ilovesleeping, Milenka – też jestem fanką naturalnie wyglądających piersi w średnim rozmiarze. Tylko, że to co przymierzamy i oglądamy przed operacją zupełnie nie podobne jest do efektu końcowego… Kiedy dotknęłam i przymierzyłam 250cc to wydawało mi się to wystarczająco. Doktor też mnie przekonywał, że więcej się nie ma potrzeby wsadzać a z wąską klatką lepiej nie ryzykować. Teraz jednak wolałabym większy rozmiar. To przykre kiedy po operacji nadal mieszczę się w staniki z przed… To nie tak, że nie jestem zupełnie zadowolona ale kiedy pomyślę, że wydawłam tyle pieniędzy a efekt mnie nie zadowala jest mi przyrko. O dekoltach mogę sobie pomarzyć, moich piersi w żadnym nie widać. Uwazam, że Jooasi ma rację przekonując was. Nie namwaiam was na ogromne implanty ale jeden rozmiar więcej wam na pewno nie zaszkodzi : )
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 15:09   #12005
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Ilove ale jaja jesteś moim sobowtórem wymiarowym
ja też dopiero w dniu operacji ostatecznie decyduję o implancie, więc da się ale wcześniej napisz maila ze swoimi sugestiami
milenko oo jak fajnie się złożyło ale wszystko masz takie same to co ja tu podałam?

Cytat:
Ilove nie musisz jechać, wystarczy, że napiszesz i poprosisz o przygotowanie tych implantów przed samą operacją dr może nie mieć rozmiarku.
jesteś drobna dziewczyna i te 325 powinny być super a Mielnka ma tak samo w biuściku i zaraz wylądujecie z tymi samymi wkładkami
joasi milenko no to chyba jak już się zdecyduję to napiszę maila, ale to jak już sobie zaklepię termin op

Cytat:
Joasi, kochana wielkie dzięki za rady tak też myślę że ten 1cm więcej w projekcji to mi dobrze zrobi
no i jeszcze będę prototypem dla Ilove
milenko a Ty jakie bierzesz żelki? też allergany?

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość

Ilovesleeping, Milenka – też jestem fanką naturalnie wyglądających piersi w średnim rozmiarze. Tylko, że to co przymierzamy i oglądamy przed operacją zupełnie nie podobne jest do efektu końcowego… Kiedy dotknęłam i przymierzyłam 250cc to wydawało mi się to wystarczająco. Doktor też mnie przekonywał, że więcej się nie ma potrzeby wsadzać a z wąską klatką lepiej nie ryzykować. Teraz jednak wolałabym większy rozmiar. To przykre kiedy po operacji nadal mieszczę się w staniki z przed… To nie tak, że nie jestem zupełnie zadowolona ale kiedy pomyślę, że wydawłam tyle pieniędzy a efekt mnie nie zadowala jest mi przyrko. O dekoltach mogę sobie pomarzyć, moich piersi w żadnym nie widać. Uwazam, że Jooasi ma rację przekonując was. Nie namwaiam was na ogromne implanty ale jeden rozmiar więcej wam na pewno nie zaszkodzi : )
gipsy kochana ale za to są równiutkie i piękne, serio! a ja już właśnie jestem niemalże namówiona na większe hehe I tu pytanie joasi bardzo będzie widac różnicę między 290 a 325?
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 15:11   #12006
jooasi
Wtajemniczenie

Ilove klep klep, od razu z MX 325c będziecie z Milenką bliźniaczkami
Kasprzyk pracuje na alerganach, inne na specjalne życzenie
Stary 2012-04-18, 15:11   #12007
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Kurczę, czyli można jednak zwiskom mniejszy implant włożyć. Może ja też wcale nie muszę mieć aż 380 ml, skoro sherry dostała mniej. To dla mnie naprawdę wielka nadzieja, szkoda tylko, że moja dr nie dała mi mniej, chyba na darmo jechałam.
anik a moze Ty juz nie chcesz tej operacji i tu nie w wielkosci jest problem coo???skad jestes??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 15:12   #12008
MILENKA2012
Raczkowanie

Ilove wszystko mam jak Ty tylko waga 51kg nawet wyjściówkę mamy podobną - zerknij w mój albumik, ja u Ciebie byłam
biorę Allergany anatomiczne mam 295MF wybrane a chcę zmienić na 325MX (obie wkładki mają tą samą szerokość i wysokość) różnią się tylko projekcją i przez to pojemnością

Ilove między 290 a 325 masz 2 milimetry w projekcji więc nie jesteś w stanie tego gołym okiem dostrzec no i po 0,5cm więcej na szerokość i wysokość

Czas edycji: 2012-04-18 o 15:15
Stary 2012-04-18, 15:14   #12009
jooasi
Wtajemniczenie

Ilove niebardzo ale warto o kązdy ml walczyć bo ile to jest 35ml?? jakieś 3 łyżki wody
Stary 2012-04-18, 15:17   #12010
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość

gipsy a jkie ty mialas wymiary??
Stary 2012-04-18, 15:20   #12011
jooasi
Wtajemniczenie

Ilove ale masz fajnie Ci powiem bliźniaczo podobne sylwetki z Milenką macie a ona robi pierwsza będziesz wiedziała dokładnie co Cie czeka i mogła dokonać jeszcze zmian
niestety Milenko Ty jesteś króliczkiem, dobrze, że łatwo dałaś się namówić na ciut więcej może jeszcze pare mililitrów dorzucimy??
Stary 2012-04-18, 15:23   #12012
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczynki ja sie tak zastanawiam czy te moje 325 cc starczy na sredniej wielkosci piersi??przypominam ze bede miec op u dr.Skwierczzerknijcie proszee bedzie cos widaccc??
milenka wyslalam zaproszenie
pytanie z innej beczki bierze ktoras z was yasminellle?
Stary 2012-04-18, 15:26   #12013
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczynki ja sie tak zastanawiam czy te moje 325 cc starczy na sredniej wielkosci piersi??przypominam ze bede miec op u dr.Skwierczzerknijcie proszee bedzie cos widaccc??
milenka wyslalam zaproszenie
Kassik 325cc od Skwierczowej to rozumiem że okrągłe bo ona je preferuje dla nieródek to spokojnie starcza na średnią wielkość, łatwo sprawdzisz i Gwen czy u mnie ale szaleństwa nie ma
Stary 2012-04-18, 15:30   #12014
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Ilove klep klep, od razu z MX 325c będziecie z Milenką bliźniaczkami
Kasprzyk pracuje na alerganach, inne na specjalne życzenie
joasi no właśnie pytałam go jakie będę miec i mówił, że on właśnie pracuje na allerganach myślałam, że ma też mentory, tylko, że allergany częściej wkłada
No to będę prosic o 325 a jak się nie zgodzi ale przecież nie ma tam zbyt dużej różnicy, tak jak napisałaś

Cytat:
Ilove wszystko mam jak Ty tylko waga 51kg nawet wyjściówkę mamy podobną - zerknij w mój albumik, ja u Ciebie byłam
biorę Allergany anatomiczne mam 295MF wybrane a chcę zmienić na 325MX (obie wkładki mają tą samą szerokość i wysokość) różnią się tylko projekcją i przez to pojemnością

Ilove między 290 a 325 masz 2 milimetry w projekcji więc nie jesteś w stanie tego gołym okiem dostrzec no i po 0,5cm więcej na szerokość i wysokość
milenko Ty chudzinko ja chcę zrzucic 3kg aale fajnie jakbyśmy miały takie same wkładki mam nadzieję, że w końcu tak będzie wiecie tak się cieszę, że jestem już po konsultacji i mogę wreszcie mówic o tym co mi Doktor proponował i już się orientuję co będę miec
A co do wyjściówki Kobieto Ty masz piękne i równe a ja jakieś z kosmosu i więcej roboty przy nich Będziesz miała piękne okrąglutkie a ja pewnie troszkę jednak trójkątne ale co to będzie w porównaniu z tym co teraz jest

Cytat:
Ilove ale masz fajnie Ci powiem bliźniaczo podobne sylwetki z Milenką macie a ona robi pierwsza będziesz wiedziała dokładnie co Cie czeka i mogła dokonać jeszcze zmian
niestety Milenko Ty jesteś króliczkiem, dobrze, że łatwo dałaś się namówić na ciut więcej może jeszcze pare mililitrów dorzucimy??
joasi no ja się bardzo cieszę, że milenka przede mną hehe nie mogę się doczekac jej op
Cytat:
kasikk ja biorę
Stary 2012-04-18, 15:33   #12015
kasikkk87
Zadomowienie

joasi Twoje sa takie fajne pełne chcialabym takieoczywiscie gwen rowniez mi sie podobajaale wyjdzie z tego wizualne c czy nie bardzoty mialas inna wyjsciowke wieksza
Stary 2012-04-18, 15:34   #12016
MILENKA2012
Raczkowanie

Kasikkk zaproszenie przyjęte, nie wystrasz się tylko bo u mnie na razie wyjściówka straszy

Joasi, no pięknie jestem króliczkem doświadczalnym ale z widokami na króliczka playboya jak sie operacja uda
wolałabym aby to Ilove była pierwsza w wyliczance ale nam się tu miga
Stary 2012-04-18, 15:37   #12017
jooasi
Wtajemniczenie

Ilove no Ty wypasiona jesteś ze swoimi 53 kg w porównaniu z 51 Milenki to faktycznie kolosalna różnica

nie rozśmieszjacie mnie dziewczyny bo padne, ja walcze żeby 60 nie przekroczyć a mam tylko 4cm więcej a jeszcze 4 lata temu po trójce dzieci 53-54 ważyłam a jak mniej chirurga dentysta ostro leczył to do 48 spadłam. a teraz z roku na rok dupa większa i nawet ponarzekać nie moge bo w towarzystwie i tak wszystkie większe mają
Stary 2012-04-18, 15:37   #12018
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
joasi no właśnie pytałam go jakie będę miec i mówił, że on właśnie pracuje na allerganach myślałam, że ma też mentory, tylko, że allergany częściej wkłada
No to będę prosic o 325 a jak się nie zgodzi ale przecież nie ma tam zbyt dużej różnicy, tak jak napisałaś

milenko Ty chudzinko ja chcę zrzucic 3kg aale fajnie jakbyśmy miały takie same wkładki mam nadzieję, że w końcu tak będzie wiecie tak się cieszę, że jestem już po konsultacji i mogę wreszcie mówic o tym co mi Doktor proponował i już się orientuję co będę miec
A co do wyjściówki Kobieto Ty masz piękne i równe a ja jakieś z kosmosu i więcej roboty przy nich Będziesz miała piękne okrąglutkie a ja pewnie troszkę jednak trójkątne ale co to będzie w porównaniu z tym co teraz jest

joasi no ja się bardzo cieszę, że milenka przede mną hehe nie mogę się doczekac jej op

kasikk ja biorę
bralam yasmin kiedys dluuugoooooo lekarz zaproponowal mi zmiane na yasminelle bo maja mniej hormonow jestem po 1 opakowaniu biore specjalnie przed operacja no i mam od tyg takie bole glowy codzienne mozliwe ze to od nich ??po yasmin mi nic nie bylojestem wkropce czy kontynuowac ich branie poniewaz mam jeszcze 4 opakowania tak zeby do op starczylo innych nie mama na poczatku jak je bralam to bylam mega nerwowa teraz to przeszlo juz ale ta glowaa tez tak mialas?moze to nie ma zwiazku z tabsami teraz mam przerwe 7 dni wiec zobacze jak bede sie czuc hm chyba yasmin byly lepsze
Stary 2012-04-18, 15:40   #12019
jooasi
Wtajemniczenie

Kassik hmmm w luźnym ciuszku to wogóle nie wiadać, w obcisłej kiecce jest spokojnie C, wszystko zależy jak je wyeksponujesz, napewno nie masz też takiego brzuszyska jak ja więc pierś będzie bardziej widoczna, a staniczki 70 E lub 65F kupować trzeba
masz piękną wyjściówke i sporo tkanki pod skórą będzie pięknie napewno
Stary 2012-04-18, 15:42   #12020
kasikkk87
Zadomowienie

laska jestes i tyle w temaciemam nadzieje ze wyjda fajne byle do czerwca ustale termin i bede odliczac
Stary 2012-04-18, 15:43   #12021
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Ilove no Ty wypasiona jesteś ze swoimi 53 kg w porównaniu z 51 Milenki to faktycznie kolosalna różnica

nie rozśmieszjacie mnie dziewczyny bo padne, ja walcze żeby 60 nie przekroczyć a mam tylko 4cm więcej a jeszcze 4 lata temu po trójce dzieci 53-54 ważyłam a jak mniej chirurga dentysta ostro leczył to do 48 spadłam. a teraz z roku na rok dupa większa i nawet ponarzekać nie moge bo w towarzystwie i tak wszystkie większe mają
Joasi ale u Ciebie to cycki teraz więcej ważą
no a poza tym wiek, nie wiem kochana jak Ty ale ja mam 35lat i sporo mnie kosztuje wysiłku aby ważyć 51kg a boczki jak były tak i są
liczę na to że cycki mi sylwetkę zrównoważą i będzie git

Kasikk wyjściówkę masz modelową! cycki wyjdą perfect

Czas edycji: 2012-04-18 o 15:48
Stary 2012-04-18, 15:48   #12022
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Kasikkk zaproszenie przyjęte, nie wystrasz się tylko bo u mnie na razie wyjściówka straszy

Joasi, no pięknie jestem króliczkem doświadczalnym ale z widokami na króliczka playboya jak sie operacja uda
wolałabym aby to Ilove była pierwsza w wyliczance ale nam się tu miga
milenko ja bym mogła się kłaśc pod nóż już jutro nawet dzisiaj nie bo już jadłam noo po operacji to będziemy takie lachony że hoho

Cytat:

joasi no taki grubasek ze mnie troszkę haha milenka to już podchodzi za to pod anorektyczkę
Noo kochana po trójce dzieci ważyc 53 kg to musi byc mega ja mam skłonności do tycia także pewnie dupkę będę miała jak ciężarówa Ty to jesteś chudziutka ajjj

Cytat:
bralam yasmin kiedys dluuugoooooo lekarz zaproponowal mi zmiane na yasminelle bo maja mniej hormonow jestem po 1 opakowaniu biore specjalnie przed operacja no i mam od tyg takie bole glowy codzienne mozliwe ze to od nich ??po yasmin mi nic nie bylojestem wkropce czy kontynuowac ich branie poniewaz mam jeszcze 4 opakowania tak zeby do op starczylo innych nie mama na poczatku jak je bralam to bylam mega nerwowa teraz to przeszlo juz ale ta glowaa tez tak mialas?moze to nie ma zwiazku z tabsami teraz mam przerwe 7 dni wiec zobacze jak bede sie czuc hm chyba yasmin byly lepsze
kasik ja to za bardzo się nie znam na tych sprawach aleee w ulotce chyba było coś takiego, że mogą wystąpic różne takie rzeczy po braniu yasminelle. Więc może one nie są jednak dla Ciebie??? Idź do gina i zapytaj czy może by ich nie zmienic? Bo tak nie powinno przecież byc Ja nie miałam żadnych takich, od razu mi przypasowały a brałam przez kilka miesięcy. Potem kilka miesięcy przerwy i teraz wróciłam do nich i zaczęłam pierwsze opakowanie

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Joasi ale u Ciebie to cycki teraz więcej ważą
no a poza tym wiek, nie wiem kochana jak Ty ale ja mam 35lat i sporo mnie kosztuje wysiłku aby ważyć 51kg a boczki jak były tak i są
liczę na to że cycki mi sylwetkę zrównoważą i będzie git

o taaak znacie jakieś sposoby na boczki? ja cwiczę czasem na twisterku haha czasem... ale kolka mnie łapie szybko

I poproszę o jakieś cudowne sposoby na cellulit
Stary 2012-04-18, 15:49   #12023
kasikkk87
Zadomowienie

nie za bardzo moge isc teraz do lekarza ,jestem za granica wiec poczekam ten tydz i zobacze czy bole minajak nie to wroce do yasmin...nie ma wyjscia
Stary 2012-04-18, 15:53   #12024
MILENKA2012
Raczkowanie

Na boczki to jest chyba jedyny skuteczny sposób ODESSAĆ inaczej wracają jak bumerang
Stary 2012-04-18, 15:57   #12025
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
nie za bardzo moge isc teraz do lekarza ,jestem za granica wiec poczekam ten tydz i zobacze czy bole minajak nie to wroce do yasmin...nie ma wyjscia
kasik możliwe, że Ci się to unormuje jednak

Cytat:
Na boczki to jest chyba jedyny skuteczny sposób ODESSAĆ inaczej wracają jak bumerang
milenko ja odpadam, cycki za dużo kosztują
Kochana dostałaś pewnie w klinice taką kartkę 'Przygotowanie do zabiegu' i tam doktor zaznaczył jakie badania musisz wykonac. Masz to prawda?
Stary 2012-04-18, 16:01   #12026
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
kasik możliwe, że Ci się to unormuje jednak

milenko ja odpadam, cycki za dużo kosztują
Kochana dostałaś pewnie w klinice taką kartkę 'Przygotowanie do zabiegu' i tam doktor zaznaczył jakie badania musisz wykonac. Masz to prawda?
Ilove, pewnie dostałam ale już dawno zgubiłam bo ja na konsultacji rok temu byłam
usg robię za tydzień a reszta to badania z krwi na 2tyg przed więc jeszcze mam czas
Stary 2012-04-18, 16:02   #12027
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Dziewczyny a macie może coś na przesuszoną skórę... ze mnie skóra leci strasznie jakbym ją zmieniała.. smaruje balsamem Garniera ale chyba jest zasłaby. Właśnie siedzę sobie w pracy i i podwinęłam rękaw i z przedramienia mi poleciała chmura skóry o.O nigdy tak nie mialam nie wiem o co chodzi. Myślicie żeby isć do dermatologa?? myślałam ze to tak po narkozie ale mam tak już 3 tyg... okropność
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 16:08   #12028
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Dziewczyny a macie może coś na przesuszoną skórę... ze mnie skóra leci strasznie jakbym ją zmieniała.. smaruje balsamem Garniera ale chyba jest zasłaby. Właśnie siedzę sobie w pracy i i podwinęłam rękaw i z przedramienia mi poleciała chmura skóry o.O nigdy tak nie mialam nie wiem o co chodzi. Myślicie żeby isć do dermatologa?? myślałam ze to tak po narkozie ale mam tak już 3 tyg... okropność
Ise a pijesz dużo wody w ciągu dnia? nawilżona musisz być też od środka sam balsam na skórę nie wystarczy
zrób sobie najlepiej pod prysznicem piling aby stary naskórek zetrzec a potem gruba warstwa balsamu i oliwki dla dzieci na noc i conajmniej 1,5l wody w ciągu dnia - po tygodniu powinno być dużo lepiej

Czas edycji: 2012-04-18 o 16:10
Stary 2012-04-18, 16:08   #12029
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Ilove, pewnie dostałam ale już dawno zgubiłam bo ja na konsultacji rok temu byłam
usg robię za tydzień a reszta to badania z krwi na 2tyg przed więc jeszcze mam czas
aa hehe no to nic ale zapytam te badania jonogram, czas protrombinowy, APTT, Hbs antygen, Anty-HCV to wszystko z krwi? czyli idę raz na badanie krwi i proszę żeby to wszystko zbadali?
A jak się bada czy nie mam HIVa?
I na USG piersi to kto mi daje skierowanie?
Muszę jeszcze iśc na konsultację do psychologa/psychiatry...hmm też nie wiem jak to załatwic
Stary 2012-04-18, 16:09   #12030
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Ise a pijesz dużo wody w ciągu dnia? nawilżona musisz być też od środka sam balsam na skórę nie wystarczy
własnie piję i to bardzo dużo , nawet 3-4 litry bo się tak nauczyłam i nic... kurde boję się ze to jakieś Zapalenie Skóry :////
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości