|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania | |||
Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 6,90% |
Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! |
1 | 1,72% |
Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. |
8 | 13,79% |
U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. |
6 | 10,34% |
Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. |
1 | 1,72% |
Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. |
11 | 18,97% |
Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! |
1 | 1,72% |
Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki |
1 | 1,72% |
Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy |
0 | 0% |
Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna |
1 | 1,72% |
Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny |
11 | 18,97% |
Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję |
8 | 13,79% |
Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. |
2 | 3,45% |
Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. |
0 | 0% |
Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. |
3 | 5,17% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
kochana ja bym dużo dała?? never
![]() dokładnie 80zł plus 26 za przesyłkę ![]() bardzo jestem z niej zadowolona ale jeszcze nie testowana jest - jedynie wyprana tapicerka i poskładany do kupy - bo nie było okazji - pogoda brzydka u nas i na spacer mi się nie chciało wyjść a wczoraj byłyśmy na spacerze na rękach chwilę ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2012-04-18 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Cytat:
mam testy w domu. Ale dzisiaj nie robię, poczekam jeszcze ![]() na razie to zmykam do pracy na trochę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mnie się wydaje tak jak dziewczynom że to trzydniówka jednak - mam wrażenie że u Igora wszelkie choroby mają bardziej ostry przebieg niż normalnie - więc może i dlatego gorączka trwała tak długo. zdrowka raz jeszcze ![]() Cytat:
myślałam że to na bank oryginał - ale w sumie i tak nie żaluje bo dużo za niego nie dałam. 55zł za podróbę byłoby mi szkoda ale 10zł nie jest mi żal wcale ![]() ![]() aaa dziewczyny - to co teraz robicie? bo jak się okazało że to jednak podróbka to nie wiem czy chcecie nadal żebym Wam kupowała ![]() dajcie znać na PW (Lili, Brunetka, Oliweczka) porządnie zrobiony jest, ale lekki i łatwo się manewruje nim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zależy jakie podłoże może mieć wysypka - jak raczej uczulenie na coś co Szymuś zjadł to chyba nie ma potrzeby przekładać szczepienia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a mnie się zdaje że powinnaś ponownie zrobić test - z Julką pierwszy test wyszedł mi negatywny a po tygodniu zrobiony drugi raz były wyraźne dwie krechy ![]() czuję że druga podwójna mamuśka może być z Ciebie ![]() Cytat:
a z testem miałam identycznie jak Ty - tylko po tygodniu robiłam drugi test ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaniu - chyba chcesz nas doprowadzić do poobgryzania paznokci po same łokcie ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2012-04-18 o 13:01 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | ||||||
Zadomowienie
|
a jaka skromna
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj żeby załatwiła ![]() u nas też minął i oball leżał, ale od kiedy Żbik nauczył się odrzucać podaną mu piłeczkę to znowu wrócił do łask ![]() ojjjj czuję dreszczyk emocji ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jak nasz a Zuzinka? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() odszczekuj to, ale już ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3125 |
Wtajemniczenie
|
Jemy już 3 raz jajecznicę z żółtka i białka. Najpierw troszeczkę, później z połowy jajka a dzisiaj całe. Przestawiam ją też na normalny bebilon. Jogurty, masło, kaszki mleczne jej nie uczuliły, to próbujemy
![]()
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wiecie, normalnie to mam ochotę Wam nie wiem co zrobić. Jesteście kochane. Zresztą teraz to chyba cały czas będę pisała jedno i to samo na forum.
DZIĘKUJĘ. ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- kurde, jak Wam się mogę odwdzięczyć...Aga mówiła, że nie mogę ![]() Może wpadnę posprzątać, co? ![]() Jezu dzięki dziewczyny, czuję się niezręcznie mówię Wam, boże.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Wtajemniczenie
|
Shira jajecznicę robiłaś na parze, tak? Ja też zrobiłam gęstą.
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Marina - ode mnie weź 5 kg, albo chociaż apetyt ![]()
![]() |
#3128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
no no tylko żebyś do mnie nie chciała wpadać i sprzątać - to moja działka ![]() EDIT: oczywiście wpadaj jak tylko Igi wyzdrowieje ale sprzątać nie dam ![]() no właśnie kiedy nas odwiedzicie wreszcie? ode mnie dorzucę drugie 5kg ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2012-04-18 o 14:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zadomowienie
|
no no widze ze dziewczyny sie zjednoczyly to bardzo mile ze uzbieraly takie kwoty zeby Ci pomoc
![]() ja tez na forum dziekuje WODAQUA za okazana pomoc choc juz troche minelo to jednak pamietam i baaaaardzo dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zadomowienie
|
Marinka Ty mnie wynagrodzeniem w dzieciach nie strasz
![]() ![]() ![]() ![]() Sweet ja pamiętam też o Twoich kłopotach...mam nadzieje,że Tobie też sie wszystko poukłada ![]() Aania i co z tym drugim dzidziem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już nie mam nadzieji po prostu zyje z dnia na dzień za bardzo mnei to wszystko przytłoczyło i gdyby nie Igor napewno popadłabym w jakąś depresję ale........ moze kiedys los sie do mnie usmiechnie ![]() Pytanie do WAS w K w moim Sweetowym wątku. Proszę o opinie.
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka ![]() Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2012-04-18 o 14:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Raczkowanie
|
Hey kochane
-już mi troche lepiej z szyją, wczoraj byłam u lekarza i masakra wyczekalam sie 2 godziny a ona mi przepisala nurofen ![]() -mąż dziś juz w pracy, na szczescie mam pomoc cioci i babci, ale Jaś tez kochany chyba wyczul ze mama w kiepskiej formie, tak pięknie w nocy spał a dzisiaj rano zostaliśmy troche sami, nie moge się za bardzo schylac a chyba wam nie mówiłam ze on nauczył sie pic tak sam pięknie z butelki, zrobiłam mu sniadanko dałam mleczka i tak w lózeczku pił sobie sam mleczko kochany mój ![]() Helenko sto lat! ![]() Oliweczka i dla Ciebie zaległe ![]() Marzenka ![]() ![]() Bella twoje córeczki rozkoszne, już nie dlugo będziemy musialy piec wirtualny tort na nasz pierwszy wątkowy roczek ![]() ![]() madzia zdrówka dla Was! coś więcej wiadomo ile będziecie w szpitalu? jak dziś synek? ![]() Stronczek no super elegancka Wiki! i tort slodki! P.S. fajnie ze randka z mężem udana ![]() Brumek fajnie że juz jesteście dogadani z chrzestnym (my jeszcze nie..) i fajnie że już nie długo chrzciny ![]() a z głową to przez te dni oj rozumiem ![]() Monia fajowe zdjęcia Kingi! i dla wszystkich za nowe umiejetności bo jakiś owocny czas dzieciaczków ![]() ![]() chciałam się pytac co to za pilna sprawa na fb, załuje że mnie nie było tam bo też bym chciała pomóc, ale domyslilam sie już że chodzilo o Marinke ![]() bo ja się czuje już z wami jak z rodziną ![]() ![]() ![]() Marinko temperatury już nie ma i wysypka blednieje czyli rozumiem ze dzis już troche lepiej? pozytywne fliudy dla was żeby Igi calkiem już zdrów ![]() Edytowane przez adrji Czas edycji: 2012-04-18 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |||||||
Zakorzenienie
|
Ale gapa ze mnie:
Helenko śliczna - sto lat z okazji miesięcznicy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Takie z nas anioły, jak z koziej... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I to jest myśl!!! Marinka, ode mnie weź ze 3 ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. Jaki samodzielny ![]() 3. W knajpie pt. dom mojej mamy ![]()
![]() |
#3135 |
Zakorzenienie
|
BARDZO dawno Nas nie było, więc oto MY cała trójka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Raczkowanie
|
Brumek no to fajnie że u mamy
![]() ![]() ![]() rozmyslalam jeszcze cały czas nad tym 20 maj a wczoraj dostalismy zaproszenie na komunie na 20 ![]() ![]() dziewczyny SB jak wam spadala waga na I fazie? stopniowo przez 2 tygodnie czy sie trzymała i pod koniec??? bo ja już tydzień ale z wagi nie jestem usatysfakcjonowana ![]() a nie mówiłam wam że mój tż postanowił mi towarzyszyc i przeszedł ze mną na diete, myslałam ze sie złamie ale noramalnie tydzień a on nie wymiękł ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Oliweczko ale zgrabna mamusia wow! sliczna Jula i brzuszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nad 20 tez się zastanawiałam, ale z racji tego że 6 jest po tym długim weekendzie, to łatwiej będzie wszystko przygotować. Bo na co dzień mama pracuje. A właśnie, dziewczyny - ile daje się księdzu za chrzest? ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Oliweczko, ja tam widzę TRZY dziewczyny ![]()
![]() |
#3138 | |
Wtajemniczenie
|
slicznie
![]() Adrji mi waga spadla na samym poczatku ok 2 kg, pozniej dopeiro pod koniec 2 tyg ruszylo Mam pytanie: ktory materac lepeij wybrac. Sam kokosowy czy gryczano - kokosowy ? ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() 2. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zadomowienie
|
MAM PROŚBE BIORĘ UDZIAŁ W KONKURSIE WIZAŻOWYM THERM LINE I PROSZĘ WAS O KLIKI NA DOLE W MOIM PODPISIE
moze chociaz wygram coś na pocieszenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
Cholercia jasna, jesteście niesamowite...
A ja za dwie godzinki ( żebym nie zapomniała, gdzie moje miejsce ![]() ![]() ![]() brumku a M. średnio znosi 30 z tego co zauważyłam. Tym bardziej, że mi brakuje do niego 7 lat ![]() a Rogiemu schodzi wysypka! ![]() Ej, a tych wszystkim kg od Was to nie chcę, bo bym kwadratowa chodziła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- matko Boska, ale mam dobry humor, aż mi głupio ![]()
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jeszcze chyba nie jest za późno, jak któraś ma ochotę wspomóż Marinę to piszcie do Carmeli Cytat:
![]() A Ty klikaj mi w Luksję ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Lili 83 Czas edycji: 2012-04-18 o 15:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Wtajemniczenie
|
Czyli w stawianiu diagnozy jesteśmy lepsze od tych lekarzy z Twojej przychodni
![]()
![]() |
#3143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |
Wtajemniczenie
|
witam się i my
![]() tak szybko przeleciałam i z tego co pamiętam Oliweczka super zdjęcie, mi też wydaje się że dziewczynka ![]() aania, weź Ty kobieto zrób ten test, i nas nie stresuj, bo kciuki juz bolą ![]() Marina, ach Marina, co Ci tu jeszcze napisac, już tak nie dziękuj, bo tak jak brumek napisała, takie z nas anioły, jak z koziej................ ![]() a ode mnie weźmiesz jakies kilogramy?? oddam z cycki, obiecuje ![]() pisałam że mała Wiktoria jest słodka? chyba nie, no to pisze ![]() oj ja tez dzisiaj jakiś humor mam, Helenka 100 latek ![]() ![]() Kajool, można się było spodziewac to po Szymku, bo i spojrzenie ma takie "mądre" ![]() ![]() a co u nas, a u nas dobrze ![]() dziewczyny zdrowe, z tż okiej i luzik ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- a gdzie Nataszka?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za kciuki
![]() ![]() ![]()
#3147 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
DA KARO hop hop.
Agatul właśnie zjadł pół kromki chlebka z dżemem. Ale mam juz dużą córkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Dzięki, wydawało mi się, źr będzie gorzej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. No szlag by tych lekarzy ![]() ![]() ![]() 3. Wreszcie ![]() Już kilka razy o nią pytałam. Nawet wysłałam do niej priv, ale nie odezwała się ![]() Dziewczyny, mam piec na jutro keks czy marchewkowe? ![]() ![]() Aaa, mamy już krzesełko. Jest piękne ![]()
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje kobity
![]() U Dominika widzę już dwie dolne jedynki i chyba jeszcze trójki ![]() ![]() Pieleszko Hanyska jest śliczna ![]() Stronczku Twoja Wiki to prawdziwa księżniczka! ![]() Marzenko noo moja synowa to wiadomo cud miód i orzeszki ![]() ![]() Aniu testuj testuj! ![]() Oliweczko Ty chudzinko, pięknie ![]() Marinko cieszę się, że humor wrócił ![]() ![]() Iustyna jak Zuziak? Dziubku jak tam u Ciebie? Jakieś światełko w tunelu? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Brumku zrób coś z tym Twoim bólem głowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.