|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
meeedzik jak dla mnie to jeszcze za zimno na sandały... i jeszcze nie prędko je założę
|
|
|
|
#902 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
;]
|
|
|
|
#903 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale szybko Ci sie spadki pojawiaja tez chce![]() Cytat:
szkoda ze w pracy siedze![]() jaka maske nakładasz? ![]() Cytat:
|
|
#904 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#905 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#906 |
|
amor vincit omnia
|
Mona nieładnie tak kasowac cłaych postów, edytując ich treść
ba! to nawet grozi banem tymczasowym.
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo ja też pewnie nie prędko założę sandały, ale zdziwiłam się, że już w sklepach taki wybór jest
![]() A co do maski, to powiedz jaki masz po niej efekt bo ja takich naturalnych jeszcze nigdy nie robiłam. Leń ze mnie ![]() Agunia no w końcu mogę śmigać
|
#908 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez na to za leniwa jestem A wlasnie, zamowilam sobie olej kokosowy vatika, dzisiaj bedzie pierwsze uzycie i opowiem Wam co nieco o efektach jesli chcecie, bo czytalam duuuzo pochwał na jego temat chyba ze znacie i uzywalyscie to nie opowiem
|
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
LosingMyWay opowiedz opowiedz
ja słyszałam, ale nie używałam coś ciężko mi się przekonać do olejowania włosów wolę dać maskę jakąś ![]() a w ogóle zostawiłam dziś włosy do wyschnięcia, ciekawe co to będę miała na tej głowie jak wyschną
|
#910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nakladam na noc, okolo raz w tygodniu. Wlosy mam ogolnie w dobrym stanie, wiec nie widze jakichs spektakularnych efektow Jesli chodzi o suszenie naturalne, to masakra, mam wtedy oklapniete te wlosy i czuje sie zle Dlatego wole suszyc suszarka, chlodnym nawiewem, wiec wydaje mi sie, ze takiej strasznej szkody im nie czynie
|
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Wrzucę Wam zdjęcia i postaram się poodpisywać tylko nie wiem czy zdążę bo muszę iść obiad robić. Miałam napisać do Was wcześniej ale komp mi prawie nie chodził. Zainstalowałam antywirusa i wykrył 29 wirusów A skanował kompa chyba z 3 godziny Tak więc wrzucam foty:
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
i tu jeszcze kilka:
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Monia super fotki
widac, ze fajnie tam Wam jest i, ze zadowoloeni jestescie bardzo sie ciesze![]() A co do olejowanie, to ja tez nie byłam przekonana , ale spróbowałam i naprawde swietnie działa to na włoski, osobiscie uzywam alterry, kokosowego z vatiki, kokosowego parachute i baby dream, zawsze z jakas maska mieszam pod czepek foliowy i tak kilka godzin smigam
|
#914 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
z miodem lubię bo włosy fajnie pachną i błyszczą co komu pasuje
|
|
|
|
|
#915 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez uzywam czasem kokosow ego, ale moje wlosy chyba go nie lubia. Moje wlosy chyba niczego nie lubia, juz robie co moge i dalej siano mam ![]() Cytat:
jesli mozesz oczywiscie
|
|
#916 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
nie mam żadnych przepisów, składów, ani proporcji mieszam na oko zawsze żeby była taka ilość jak potrzeba na moją długość włosów.. dziś np wzięłam resztkę jogurtu nat, dodałam łyżkę rozpuszczonego miodu i kilka kropel rycyny ... robię taką maseczkę jakie składniki akurat mam
|
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() Ja już po pracy zmęczona jestem strasznie zaraz idę się zdrzemnąć, bo nie funkcjonuję ![]() Żelka, trzymam by wszystko było dobrze mój mąż miał właśnie takie badanie paranoja no ale żołądek musiał być czysty no a po zabiegu wiadomo... dietka ![]() będzie dobrze Słonko! ![]() Czekoladko, niech ten banan na twarzy utrzymuje się cały czas! ![]() Kochamy Cię bardzo! U mnie dziś miała być piękna pogoda... i co? Meeedzik no i widzisz, waga wraca no normy ale i tak Ci się baty należą za jedzenie z łakomstwa właśnie o to chodzi w całym odchudzaniu: żeby po redukcji umieć kontrolować apetyt LosingMyWay @ są straszne widzę, że u Ciebie też nie ma wiosny ehh... ;/Jesuuuu, u mnie też ![]() Monia, cudne fotki! widać, żeś szczęśliwa bardzo się z tego powodu cieszę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a rycyne gdzie mozna dostac? apteka? :P
|
|
#919 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#920 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje bardzo
na pewno wyprobuje ! ![]() Jak kobietki mija dzien? ![]() Ja dzisiaj znow zaspalam na zajecia -.- nie mam juz sily do mojego snu. I stwierdzilam, ze za malo jem musze troche wiecej zaczac, bo mi sie metabolizm spowolni
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wkurzyłam
LosingMyWay ja też zawsze suszę najchłodniejszym powietrzem, ale ostatnio wyczytałam, żeby nie suszyć zaraz po umyciu, tylko najpierw odsączyć w ręcznik, później chwilę niech same przeschną, a na końcu suszarką, bo jak od razu potraktujemy je suszarką, to ta woda we włosach się gotuje, włosy się kurczą i "rozrywają" od środka to mnie przestraszyło i teraz tak robię ![]() Agunia, LosingMyWay ja się coś nie mogę przekonać do olejowania parę razy olejowałam rycynowym, a później zmywałam szamponem dla niemowląt Baby dream, i po wysuszeniu ręcznikiem skórę głowy miałam taką przesuszoną, aż się łuszczyła a nigdy nie miałam z tym problemu i nigdy nie miałam łupieżu. To mnie tak zniechęciło ![]() A poza tym to boję się, że będę miała tłuste włosy, mimo że jak olejuję to później myję je 3-4 razy, nie wiem ale jakoś przełamać się nie mogę. Po 4 razach nie widziałam różnicy a włosy miałam splątane co mnie też nie bardzo motywowało. Może gdybym zauważyła jakiś efekt to bym przebolała to i nakładała ten olej ![]() A powiedzcie mi gdzie mogę kupić jakieś oleje, prócz rycynowego. Są może w jakichś drogeriach? Bo nie spotkałam się nigdzie? W rossmanie są? A w ogóle dziś byłam w kosmetycznym i starsza pani przyszła kupić wodę pokrzywową. Teraz się zastanawiam czemu może ona służyć i jak może pomóc Domyślam się, że pewnie płuka się nią włosy była też woda brzozowa, do czego je się używa ? Oświećcie mnie ![]() Eldo a to widzę, że te naturalne maski mają takie działanie jak kupne, a pewnie nawet i lepsze, bo naturalne Ja tez muszę oszczędzać, a ciągle coś kupuję ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Monia ślicznie wyglądasz, tak promiennie no i super fotki Heroine no a ja tego hamburgera zjadłam, bo wszyscy jedli i mi było głupio tak siedzieć i nie jeść ![]() A w ogóle wczoraj dostałam od "teściowej" odżywkę taką: http://193.23.48.219/franck-provost-...266730247.html i dziś nałożyłam ją na chwilkę po waxie ( bo ostatnio ciężko było mi włosy rozczesać, a dziewczyny na wątku o waxie mówiły, że można użyć odżywkę do spłukiwania nawet teraz są takie miękkie a butla duża także super, bo fajna odżywka ![]() Dziś tak jak czesałam włosy to wydaje mi się, że trochę urosły i odrost mam większy :0 nie chcę zapeszać i nic mówić, ale mogłyby w końcu zacząć szybciej rosnąć i w ogóle dziś mi się one podobają takie miękkie są i fajne ![]() Zastanawiam się czy nie zaprzestać z farbowaniem włosów chciałabym wrócić do naturalnych tylko nie wiem jak to będzie wyglądało z odrostem
|
#922 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() mi zostało jeszcze pół butelki brzozowej. w sumie... dawno nie używałam jej
|
|
|
|
|
#923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Meeedzik Ach, prawko na pewno super komponuje się w portfelu :P ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
Maniaczka jestem jeśli o włosy chodzi!![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Monia świetne zdjęcia!!! Aż żal pewnie do PL wracać
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo ja właśnie już czytam różne wątki na temat tej wody pokrzywowej
mam ostatnio taką fazę na włosy, że szok normalnie co chwila cos kupuję i cuduję ![]() Zoska hah jak ulał pasuje do portfela
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie wrocilam do domu i wpierdzielilam srodek knyszy, bo mama kupila, ale samo mieso + warzywa i ten sos
ale spoko, zaraz pojde cwiczyc bo mam ochote sie wyładowac wiec napewno to pospalam![]() hmm tak piszecie o tych maskach, ze chyba sama cos dzisiaj na włoski nałoze
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo, przespałam się trochę i od razu mi lepiej
Meeedzik nie zauważyłam wcześniej o wodzie brzozowej słyszałam, że ma wiele różnych właściwości kamilon wysypiaj się wiem po sobie... uczysz się więc musisz się regenerować Agunia, co to takiego ta knysza? pierwsze słyszę ![]() Zooska koleżance chyba musi być wyjątkowo ciepło
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#927 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dzis nie cwiczylam, bo musialam poodkurzac i umyc podloge, syf mialam w mieszkaniu nieprzecietny. I juz padam, ale to ten tydzien byl zabojczy w robocie, niedlugo przyjda wolne dni. Cytat:
Cytat:
. Ja tez miewam siano, nie przejmuj sie. Jeszcze nie udalo mi sie ich skutecznie donawilzyc Cytat:
Oleje sprzedaja tez na Mazidlach - kurcze, robie im reklame, ale niech tam. Ja probowalam - migdalowy, jojoba, lniany, z orzechow laskowych, winogronowy, oliwe z oliwek, no i kokos. Mam jeszcze olej z nasion bawelny, czeka na wyprobowanie. Jedno moge powiedziec z czystym sumieniem, odkad olejuje wlosy mam ZERO rozdwojonych. Slowo. Dzis jadlam ladnie, lekko, kibelek OK tak wiec powoli wracam na dobre tory.
|
||||
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli buła a w srodku mix marzyw i np gyros, kotlet badz same warzywa z sosem, na szczescie bułe sobie podarowałam
|
|
#929 |
|
Zadomowienie
|
Cześć chudzielce!
Wpadłam tylko powiedzieć że żyję i uczę się cały dzień Odpiszę Wam później
|
#930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

a ja dziś w końcu odebrałam prawko
teraz już legalnie mogę jeździć
tez chce
przeslij troche 

chyba ze znacie i uzywalyscie to nie opowiem
wolę dać maskę jakąś 

zmęczona jestem strasznie
by wszystko było dobrze
no ale żołądek musiał być czysty
no a po zabiegu wiadomo... dietka
z sosem, na szczescie bułe sobie podarowałam