|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Witajcie
![]() Mogę do was dołączyć? Moja waga to : 58.3kg a wzrost 165cm Pragnę schudnąć do 49-48kg do wakacji ![]() Jestem już 3 dni na diecie 1000kcal i udało mi się stracić 1.6kg bez żadnych ćwiczeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Heroine no mam już mam
![]() ![]() ![]() ![]() Paulownia kurcze ja nawet nie wiem czy jest u mnie w mieście jakiś sklep zielarski, muszę się rozejrzeć ![]() ![]() Agunia uwielbiam knysze ![]() Ja melduję dziś 30 minut hula hop i 100 brzuszków ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- angelhorse witaj ![]() ![]() ![]() a co do tak szybkiego spadku, to myślę, że jest to na razie woda która "zeszła" z organizmu i dlatego 1,6 kg mniej ![]() ![]() Mureczko witaj ![]()
#933 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Melduje 60 min hulania + 15 min z Mel B ale sie zmachałam ![]()
![]() |
#935 |
Rozeznanie
|
Czytałam wiele opini na temat diety 1000kcal . i nie wiem co o niej myśleć.
Jedni mówią że jest to "głodówka" bo b.mało kcal dostarczamy organizmowi i występuje po niej efekt jo-jo, a drudzy bardzo ją chwalą , nie wiem co myśleć bo pierwszy raz jestem na tej diecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Staaram sie wyspac ![]() ![]() Nawet nie wiesz jak mi milo ze sie zmartwilas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I dobrze rozplanowalas dzien pod wzgledem wegli. Mam podobnie ![]() Tluste miecha strasznie mnie obciazyly ![]() Wlasnie czytalam o wysokiej porowatosci, powinnam uzywac "lzejszych" olejow? Typu migdalowy, oliwa z oliwek itp? Bede kokosowy musiala sprzedac w takim razie jakiejs kolezance ![]() Zauwazylam tez ze Nivea balsam dla kreconych mi nie sluzy, jakies sianowate sa po tym, uzywam Gliss Kura eliksiru (ale on ma silikony i jak zamowie KALLOSA to z Glissa zrezygnuje)... Juz nie musza sie krecic niewiadomo jak, fale tez nie musza byc ...byleby byly zadbane i blyszczace... ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() cel realny- witam w gronie tych, ktorym do wakacji i pelni szczescia brakuje 8kg ![]() Musisz po prostu potestowac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Meedzik- tak sie ciesze ze juz prawko odebralas!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
Heroine no włacha, cwaniaczek z niego ale ja się nie dam
![]() ![]() Kamilon a ja już od soboty jeżdżę autkiem ![]() ![]() ![]() ![]() A miałam już ostatnio pisać, żebyś i Ty pokazała nam swoje zdjęcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Kamilon oj w tak daleką podróż to bym się bała pojechać ![]()
![]() |
#938 |
Rozeznanie
|
Wstawie wstawie kochana! Tylko jakies ladne musze porobic
![]() ![]() ![]() ![]() I powiem szczerze, wiem ze to zabrzmi glupio, ale jakos jak ide do klubu to bez alko srednio sie bawie ![]() ![]() ![]()
65- 63,3- 62,3- 61,3- 59,9- 59,3- 58,0----> 52 cel I: 55kg mż-wr Edytowane przez kamilon Czas edycji: 2012-04-18 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zadomowienie
|
Czekoladko rozumiem Cię bo ja nie wytrzymam dnia bez choćby przeczytania co u Was
![]() ![]() medzik no w końcu masz to prawko super ![]() ![]() ![]() monia na zdjęciach jest centrum miasta? Tam jest taki duży deptak? I dużo sklepów widzę ![]() heroine też byłam dziś wykończona ale wytrzymałam i nie zasnęłam, za to teraz się kładę niedługo i może w końcu się wyśpię ![]() medzik ja olejku rycynowego użyłam 2 razy i też przestałam bo też miałam skórę suchą jakąś i się łuszczyła. Więc stoi prawie cała buteleczka w szafce. A teraz jestem załamana bo mam łupież (nie wiem od czego, stosuję tylko 2 szampony na zmianę i nic więcej) i chyba muszę kupić Nizoral bo head@sholders nie pomógł ![]() ![]() Może i urosły Ci te włoski w końcu! Nie mogę się doczekać Twojego zdjęcia kochana ![]() ![]() agunia to ta knysza jak kebab jest co? wygląda podobnie ![]() ![]() angel witaj ![]() ![]() ![]() ![]()
#940 |
Zakorzenienie
|
Kamilon w takim razie cierpliwie czekam
![]() ![]() A co do imprezy bez alkoholu to tego się właśnie obawiam ![]() ![]() ![]() Zobaczymy jak będzie na imprezie, bo ja zawsze przed już 2 piwa wyżłopię ![]() ![]() ![]()
#941 |
Zakorzenienie
|
Murka a ja przeżywam tak Twoje włosy i zawsze nie mogę się doczekać jak masz mierzyć i zdjęcia robić
![]()
#942 |
Raczkowanie
|
heroine86 - musiałam miec migdałki wycinane ;< i męczę się nadal w domu,więc jak dojdę do siebie to będę was częściej odwiedzac.
Bo jak na razie mój plan dnia opiera się tylko na spaniu,przyjmowaniu gości i jedzeniu płynnych śmiesznych papkowatych zupek itp rzeczy ![]() Dopiero zaczynam blogowac, ale szczerzę mówiąc to kompletnie zaniedbałam,przyłożę się i wtedy podam wam linka <3 Jeśli się nie przewidziałam, to ktoś się wybiera do szpitala ![]() To nic strasznego, dasz radę. Po moim pobycie stwierdziłam,że wszystko zależy od pielęgniarek na oddziale, bo to one tak na prawdę tworzą klimat. Ja miałam to szczęście,że pielęgniarki były cały czas uśmiechnięte i miały niesamowite poczucie humoru, więc pozytywnie przychodziła mi regeneracja mojego gardełka ![]() Boję się tego strasznego Jojo, zacznę powoli wprowadzac normalne produkty może i to pomoże mi uniknąc tego zła. No i może basen 3x w tyg. by pomógł ?
#943 |
Zadomowienie
|
Kamilon a co masz nie tak z wloskami ?
![]() Heroine no dokladnie, za jakie grzechy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monia super fotki ![]() ![]() Medzik no ja wlasnie czytalam odwrotnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Angelhorse witaj ![]() ![]() Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2012-04-18 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Rozeznanie
|
LosingMyWay- nie tak z wloskami ze sa falami, czesto zdarzalo sie im byc lokami, i sa przesuszone, z natury
![]() ![]() ![]() Meedzik- ooo widze ze Ty ostra laska jestes! i nie dasz sobie w kasze dmuchac ![]() ![]() ![]()
#945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porowatosc i oleje to temat skomplikowany ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze w piatek bede sie hennowac i znow je sobie przesusze ![]() Zjadlam lekka kolacje o 20:00, kawalek piersi z kurczaka na zimno i miseczke ''skyr'' i splukalam herbata ziolowa. Zaraz spadam do lozka. Dobranoc, sowy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Raczkowanie
|
Proszę - przywalcie mi! Bo już drugi dzień z rzędu coś podjadam wieczorem ................. :x
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Angelhorse ja najpierw wazylam 57 kg, schudlam do 48, nie pamietam ile mi to zajelo, bo to bylo chwile temu, ale okolo 4 miesiace, pozniej przytylam i trzymalam wage w granicach 52-53 kg, ale ze wszystko odklada mi sie na brzuchu, to nie bylam usatysfakcjonowana ta waga, pozniej kilka razy dochodzilam do 48 kg, ale najtrudniej bylo ja utrzymac, wiec wracalam do 53 kg, ale juz wiecej na szczescie nie mialam. No i znowu schodze do 48 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Rozeznanie
|
BOZE PRZEMOC NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
nie moze mnie zabraknac! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hihihi <3
#950 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam powiedzieć dzień dobry i zmykam do pracy
![]() Miłego dnia laseczki! ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takze ta sytuacja lada dzien powinna sie zmienic ![]() Z dieta tez juz wrocilam na dobry tor ![]() To wszytsko dzieki Wam ![]() ![]() Cytat:
![]() I ponownie przyjmij gratulacje ![]() ![]() Zuchu Ty ![]() Ja mam nadzieje ze Wy mnie tym razem niezle przypiłujecie jak bedzie trzeba ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie dzisiaj np tez fatalana pogoda mokro i zimno i deszcz pada! Ciesze sie ze wkoncu kalosze mi przyszly to moge smigac bez obaw ze znowu nogi zamocze ![]() A co do wiosny to dobrze ze przyjdzie z lekkim opoznieniem przynajmniej sie wylaszczyc zdarzymy ![]() Boze ja cale zycie zyje nadzieja... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- A tak wracajac do dietowania... Ja stwierdzilam ze dokonam lekkiego zmodyfikowania diety ![]() ![]() Stwierdzilam ze zaczne jesc sniadania bialkowe, moze nie zawsze czytso bialkowe pewnie czasami z jakimis warzywami. Naczytalam sie sporo dobrego na ten temat. Do tego tak jak paulownia pisala obciecie wegli w diecie to bardzo dobry pomysl a u mnie wegle kroluja w kazdym prawie posilku i wiem ze nie jest to dobre dlatego musze tutaj dodac troche bialka, zobaczymy jak to w praniu wyjdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
LosingMyWay widać wiele opinii jest na ten temat
![]() ![]() A co do olejów to zobaczę w Rossmannie jutro ![]() Kamilon hehe ostatnio Tż koleżanki jak zobaczył mnie w tej akcji, to współczuł mojemu Tżtowi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heroine dzień dobry ![]() ![]()
![]() |
#958 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kupiłam ostatnio olejek z Alterry do ciała, pięknie pachnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Pedagogika! ![]() ![]() #%$@!!(^%$## !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Czekoladko jeszcze raz dziękuję
![]() ![]() A co od diety to już sie nie martw, my tu ostro będziemy pilnować ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- LosingMyWay naturalny mam taki mysi blond, bardziej ciemnawy. Nie mam fotki z naturalnym kolorem, bo ja farbuję od kiedy pamiętam ![]() ![]() ![]()
#960 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja juz w pracy ![]() Ale mnie jakies lenistwo dopada, hmmm pewnie dlatego ze weekend sie zbliza ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.