Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-18, 18:49   #931
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Witajcie
Mogę do was dołączyć?
Moja waga to : 58.3kg a wzrost 165cm
Pragnę schudnąć do 49-48kg do wakacji Myślicie że to realny cel?
Jestem już 3 dni na diecie 1000kcal i udało mi się stracić 1.6kg bez żadnych ćwiczeń
angelhorse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 18:59   #932
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Heroine no mam już mam Tż się ze mnie śmieje, że podpisując odbiur prawka podpisałam na siebie wyrok i teraz będę ciągle kierowcą, a on będzie pił piwko ale nie nie nie, ja się nie zgadzam

Paulownia kurcze ja nawet nie wiem czy jest u mnie w mieście jakiś sklep zielarski, muszę się rozejrzeć

Agunia uwielbiam knysze

Ja melduję dziś 30 minut hula hop i 100 brzuszków i z dietką też ok

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

angelhorse witaj pewnie, że możesz dołączyć myślę, że to realny cel
a co do tak szybkiego spadku, to myślę, że jest to na razie woda która "zeszła" z organizmu i dlatego 1,6 kg mniej trzymam kciuki, żeby Ci się udało

Mureczko witaj
Stary 2012-04-18, 18:59   #933
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelhorse Pokaż wiadomość
Witajcie
Mogę do was dołączyć?
Jestem już 3 dni na diecie 1000kcal i udało mi się stracić 1.6kg bez żadnych ćwiczeń
Witamy! gratuluję spadku oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine no mam już mam Tż się ze mnie śmieje, że podpisując odbiur prawka podpisałam na siebie wyrok i teraz będę ciągle kierowcą, a on będzie pił piwko ale nie nie nie, ja się nie zgadzam
Haha, cwaniak
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 19:03   #934
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie
Mogę do was dołączyć?
witaj mysle ze to jak najabrdziej realny cel

Melduje 60 min hulania + 15 min z Mel B ale sie zmachałam

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 19:05   #935
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Czytałam wiele opini na temat diety 1000kcal . i nie wiem co o niej myśleć.
Jedni mówią że jest to "głodówka" bo b.mało kcal dostarczamy organizmowi i występuje po niej efekt jo-jo, a drudzy bardzo ją chwalą , nie wiem co myśleć bo pierwszy raz jestem na tej diecie
Stary 2012-04-18, 19:30   #936
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Noooo, przespałam się trochę i od razu mi lepiej

kamilon wysypiaj się jak nie jesteś wyspana to mózg gorzej funkcjonuje wiem po sobie... uczysz się więc musisz się regenerować tak samo z jedzeniem, nie jedz za mało

Staaram sie wyspac dzisiaj nie spalam po poludniu wiec powinnam pasc :P i wiem ze za malo jem, ale jakos nie mam ochoty, mdli mnie jak mysle o jedzeniu. Przed chwila zrobilam papryke faszerowana (cebula+mieso mielone+pieczarki) na jutro i niedobrze mi jak widze to :/
Nawet nie wiesz jak mi milo ze sie zmartwilas az tak cieplej na serduchu ) Dziekuje

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Ja juz sobie rozplanowalam tak - wegle rano, tluszcze tak samo i owoce, po polúdniu powinno isc bialko i warzywa, a na wieczor same bialko. Oby tylko wytrwac w postanowieniu. Dzis nie cwiczylam, bo musialam poodkurzac i umyc podloge, syf mialam w mieszkaniu nieprzecietny. I juz padam, ale to ten tydzien byl zabojczy w robocie, niedlugo przyjda wolne dni.

Jak nie lubia kokosa to moze masz wysoka porowatosc.
Ja tez miewam siano, nie przejmuj sie. Jeszcze nie udalo mi sie ich skutecznie donawilzyc. Ale lubia np. maski z rycyna i miodem.

W sklepach zielarskich i ze zdrowa zywnoscia. Wyprobuj migdalowy jak ci sie trafi, jest bardzo lekki i latwo sie zmywa.
Oleje sprzedaja tez na Mazidlach - kurcze, robie im reklame, ale niech tam.
Ja probowalam - migdalowy, jojoba, lniany, z orzechow laskowych, winogronowy, oliwe z oliwek, no i kokos. Mam jeszcze olej z nasion bawelny, czeka na wyprobowanie. Jedno moge powiedziec z czystym sumieniem, odkad olejuje wlosy mam ZERO rozdwojonych. Slowo.
Dzis jadlam ladnie, lekko, kibelek OK tak wiec powoli wracam na dobre tory.
Ciesze sie bardzo, ze wracasz na dobre tory trzeba troche czasu zeby sie znow przestawic
I dobrze rozplanowalas dzien pod wzgledem wegli. Mam podobnie rezulataty zobacze za jakis tydzien :P
Tluste miecha strasznie mnie obciazyly

Wlasnie czytalam o wysokiej porowatosci, powinnam uzywac "lzejszych" olejow? Typu migdalowy, oliwa z oliwek itp? Bede kokosowy musiala sprzedac w takim razie jakiejs kolezance
Zauwazylam tez ze Nivea balsam dla kreconych mi nie sluzy, jakies sianowate sa po tym, uzywam Gliss Kura eliksiru (ale on ma silikony i jak zamowie KALLOSA to z Glissa zrezygnuje)... Juz nie musza sie krecic niewiadomo jak, fale tez nie musza byc ...byleby byly zadbane i blyszczace... Juz ne wiem co z nimi robic kurcze

Przesilenie wiosenne mnie dopadlo :/ ((

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Czytałam wiele opini na temat diety 1000kcal . i nie wiem co o niej myśleć.
Jedni mówią że jest to "głodówka" bo b.mało kcal dostarczamy organizmowi i występuje po niej efekt jo-jo, a drudzy bardzo ją chwalą , nie wiem co myśleć bo pierwszy raz jestem na tej diecie
Witaj
cel realny- witam w gronie tych, ktorym do wakacji i pelni szczescia brakuje 8kg
Musisz po prostu potestowac i zobaczyc jak sie czujesz jedzac 1000kcal (tylko urozmaicaj posilki i jedz duzo warzyw ) , jesli bedziesz zbyt glodna i zle bedziesz sie czula- zwieksz do 1200kcal musisz zobaczyc co Twojemu organizmowi najbardziej odpowiada

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Meedzik- tak sie ciesze ze juz prawko odebralas!!!! w koncu bedziesz szoferem i zobaczysz jak to fajnie jest nie pic na imprezach! No i MOZE W KONCU ZAWITASZ DO WROCLAWIA!!!

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 20:17   #937
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine no włacha, cwaniaczek z niego ale ja się nie dam tyż chce pić piwko od czasu do czasu

Kamilon a ja już od soboty jeżdżę autkiem jeździłam bez prawka i byłam kierowcą jak wybraliśmy się ze znajomymi na piwko a ja piłam Nestea i powiem Ci, że fajnie było i wcale nie potrzebuję pić tego piwka ale zobaczymy jak to będzie na imprezce, czy będę umiała się dobrze bawić bez %%%
A miałam już ostatnio pisać, żebyś i Ty pokazała nam swoje zdjęcie jak nie chcesz tu to chociaż do albumu wrzuć bo baaardzo bym chciała Cię zobaczyć

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Kamilon oj w tak daleką podróż to bym się bała pojechać
Stary 2012-04-18, 20:26   #938
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Wstawie wstawie kochana! Tylko jakies ladne musze porobic jak nowe ciuszki jakies kupie bo teraz to jak obwies wygladam wszystko za luzne a nie mam $$$ zeby kupic nowe

I powiem szczerze, wiem ze to zabrzmi glupio, ale jakos jak ide do klubu to bez alko srednio sie bawie ludzie mnie wkurzaja a jak troche wypije to przynajmneij przestaja mnie denerwowac wiec bedziesz moim guru jak polubisz imprezy na trzezwo

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-04-18 o 20:28
Stary 2012-04-18, 20:35   #939
murka04
Zadomowienie

Czekoladko rozumiem Cię bo ja nie wytrzymam dnia bez choćby przeczytania co u Was A też czasem nie mam czasu napisać ale chociaż zerknąć to MUSZĘ !
medzik no w końcu masz to prawko super Teraz to się zaczną imprezki bez alko hehe Twój Tż to wredny a widzisz mówiłam Ci że dziś już będzie mniej na wadze
monia na zdjęciach jest centrum miasta? Tam jest taki duży deptak? I dużo sklepów widzę Super!
heroine też byłam dziś wykończona ale wytrzymałam i nie zasnęłam, za to teraz się kładę niedługo i może w końcu się wyśpię
medzik ja olejku rycynowego użyłam 2 razy i też przestałam bo też miałam skórę suchą jakąś i się łuszczyła. Więc stoi prawie cała buteleczka w szafce. A teraz jestem załamana bo mam łupież (nie wiem od czego, stosuję tylko 2 szampony na zmianę i nic więcej) i chyba muszę kupić Nizoral bo head@sholders nie pomógł Jeszcze się łudzę że to może po prostu sucha skóra i takie białe kropki się robią, spróbuję jakimś nawilżającym szamponem (ale to znów będą tłuste jak smalec)
Może i urosły Ci te włoski w końcu! Nie mogę się doczekać Twojego zdjęcia kochana Normalnie przeżywam Twoje włosy tak samo jak moje haha
agunia to ta knysza jak kebab jest co? wygląda podobnie I pysznie
angel witaj moim zdaniem dieta 1000kcal jest najlepsza dla osób które lubią jeść i nie chcą rezygnować ze swoich ulubionych przysmaków, wystarczy że je ograniczą. I jeżeli tylko będziesz pilnowała godzin żeby jeść regularnie to nic Ci nie będzie, spójrz na nas wszystkie jesteśmy tu szczęśliwe i dietkujemy sobie powoli Poza tym ja np. nie liczę kalorii wcale, po prostu jem tak żeby się nie przejeść, no chyba że jest weekend to co innego Sama zobaczysz po pewnym czasie co i ile możesz jeść, powodzenia

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 20:37   #940
meeedzik
Zakorzenienie

Kamilon w takim razie cierpliwie czekam
A co do imprezy bez alkoholu to tego się właśnie obawiam ostatnio jak wracaliśmy do domu to znajomi tak zaczęli mi szaleć w aucie, mieli zachcianki, żebym zawiozła ich jeszcze na imprezę, później na cpn na hot-doga itp, a ja się wkurzyłam i ich z☠☠☠ałam to resztę drogi siedzieli cicho i już wiedzą, żeby mnie nie wkurzać
Zobaczymy jak będzie na imprezie, bo ja zawsze przed już 2 piwa wyżłopię i w trakcie ze dwa to od razu z innym nastawieniem się jedzie i wpadam tam już taka rozluźniona
Stary 2012-04-18, 20:39   #941
meeedzik
Zakorzenienie

Murka a ja przeżywam tak Twoje włosy i zawsze nie mogę się doczekać jak masz mierzyć i zdjęcia robić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-18, 20:40   #942
Soffiaa
Raczkowanie

heroine86 - musiałam miec migdałki wycinane ;< i męczę się nadal w domu,więc jak dojdę do siebie to będę was częściej odwiedzac.
Bo jak na razie mój plan dnia opiera się tylko na spaniu,przyjmowaniu gości i jedzeniu płynnych śmiesznych papkowatych zupek itp rzeczy

Dopiero zaczynam blogowac, ale szczerzę mówiąc to kompletnie zaniedbałam,przyłożę się i wtedy podam wam linka <3

Jeśli się nie przewidziałam, to ktoś się wybiera do szpitala
To nic strasznego, dasz radę. Po moim pobycie stwierdziłam,że wszystko zależy od pielęgniarek na oddziale, bo to one tak na prawdę tworzą klimat. Ja miałam to szczęście,że pielęgniarki były cały czas uśmiechnięte i miały niesamowite poczucie humoru, więc pozytywnie przychodziła mi regeneracja mojego gardełka

Boję się tego strasznego Jojo, zacznę powoli wprowadzac normalne produkty może i to pomoże mi uniknąc tego zła. No i może basen 3x w tyg. by pomógł ?

+ moje pierwsze kroki z Blogowaniem
+ uczę się języków obcych
+ ruch to zdrowie [ moje nowe uzależnienie - bieganie ]
Soffiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 21:03   #943
LosingMyWay
Zadomowienie

Kamilon a co masz nie tak z wloskami ?

Heroine no dokladnie, za jakie grzechy zanim sie zacznie to zle, bo PMS a jak sie zacznie to tez zle bo niewygodnie A co do wiosny, to trzeba chyba zrobic tance wokół ogniska, tylko zamiast na deszcz to na slonce, moze to chociaz pomoze

Monia super fotki a i mialam sie pytac, jak tam synek starszy znosi rozłąke ?

Medzik no ja wlasnie czytalam odwrotnie Tzn. najpierw je podsuszyc, bo niby sa wtedy mniej podatne na uszkodzenia, niz wtedy jak juz dosuszamy prawie suche wloski, czyli najpierw je odsaczyc, pozniej suszarka, zostawic wilgotne i zeby sobie juz same doschly, wiec juz teraz zglupialam i nie wiadomo w co wierzyc Od tego wszystkiego to powariowac mozna A co do olejow to nic na sile Nie kazdemu sluza. Mi np. rycynowy w ogole nie odpowiada. Cięzko sie zmywa i nie widzialam po nim zadnych fajnych efektow, ale sprobowalam nastepnych i jest ok Niektore oleje mozna kupic normalnie w wiekszych sklepach, np. z orzechow wloskich czy z oliwy z oliwek, a kokosowy np. zamawialam na allegro. W rossmanie fajne sa te z Alterry. A jaki masz naturalny kolor wloskow ? Masz jakas fotke ?

Angelhorse witaj ja tez mam taki wzrost jak Ty i taki sam cel Tylko mi juz zostalo 2 kg do zrzucenia

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-04-18 o 21:07
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 21:12   #944
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

LosingMyWay- nie tak z wloskami ze sa falami, czesto zdarzalo sie im byc lokami, i sa przesuszone, z natury i nawilzam nawilzam i nie moge nawilzyc nie wiem, moze taka ich uroda, ale jednak wolalabym zeby byly mieciutki i blyszczace

Meedzik- ooo widze ze Ty ostra laska jestes! i nie dasz sobie w kasze dmuchac uwielbiam takich ludzi, dogadalybysmy sie spokojnie dwie wredoty

mż-wr
Stary 2012-04-18, 21:33   #945
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Wlasnie czytalam o wysokiej porowatosci, powinnam uzywac "lzejszych" olejow? Typu migdalowy, oliwa z oliwek itp? Bede kokosowy musiala sprzedac w takim razie jakiejs kolezance
Zauwazylam tez ze Nivea balsam dla kreconych mi nie sluzy, jakies sianowate sa po tym, uzywam Gliss Kura eliksiru (ale on ma silikony i jak zamowie KALLOSA to z Glissa zrezygnuje)... Juz nie musza sie krecic niewiadomo jak, fale tez nie musza byc ...byleby byly zadbane i blyszczace... Juz ne wiem co z nimi robic kurcze
Balsam Nivei jest humektantowy (gliceryna, aloes) i moze robic kawaly. Ja na zime calkiem go odstawilam.
Porowatosc i oleje to temat skomplikowany ja probowalam roznych i jeszcze KWC nie znalazlam. Sluza mi wzbogacane maski z maslami i ekstraktami. Moze jojobe wyprobuj.

Cytat:
LosingMyWay- nie tak z wloskami ze sa falami, czesto zdarzalo sie im byc lokami, i sa przesuszone, z natury i nawilzam nawilzam i nie moge nawilzyc nie wiem, moze taka ich uroda, ale jednak wolalabym zeby byly mieciutki i blyszczace
Moje tez takie pol na pol 10 cm od nasady fala, ponizej wpadajaca w korkociag. A suche jak pieprz.
Jeszcze w piatek bede sie hennowac i znow je sobie przesusze no ale kolor trzeba miec.
Zjadlam lekka kolacje o 20:00, kawalek piersi z kurczaka na zimno i miseczke ''skyr'' i splukalam herbata ziolowa. Zaraz spadam do lozka.
Dobranoc, sowy.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 21:37   #946
MyNameIs
Raczkowanie

Proszę - przywalcie mi! Bo już drugi dzień z rzędu coś podjadam wieczorem ................. :x
MyNameIs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 21:42   #947
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Angelhorse witaj ja tez mam taki wzrost jak Ty i taki sam cel Tylko mi juz zostalo 2 kg do zrzucenia
O jak super a ile ci zajeło zrzucenie wagi?
Stary 2012-04-18, 21:49   #948
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyNameIs Pokaż wiadomość
Proszę - przywalcie mi! Bo już drugi dzień z rzędu coś podjadam wieczorem ................. :x

Angelhorse ja najpierw wazylam 57 kg, schudlam do 48, nie pamietam ile mi to zajelo, bo to bylo chwile temu, ale okolo 4 miesiace, pozniej przytylam i trzymalam wage w granicach 52-53 kg, ale ze wszystko odklada mi sie na brzuchu, to nie bylam usatysfakcjonowana ta waga, pozniej kilka razy dochodzilam do 48 kg, ale najtrudniej bylo ja utrzymac, wiec wracalam do 53 kg, ale juz wiecej na szczescie nie mialam. No i znowu schodze do 48 teraz zajelo mi to ok. miesiaca no i walcze dalej. Najgorsze te koncowe kilogramy Nie jest mi trudno zrzucic, tylko to utrzymanie wagi mi zupelnie nie wychodzi
Stary 2012-04-18, 21:59   #949
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:

BOZE PRZEMOC NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

nie moze mnie zabraknac!

hihihi <3

mż-wr

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-18, 22:01   #950
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
BOZE PRZEMOC NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

nie moze mnie zabraknac!

hihihi <3
trzeba spelniac prosby kolezanek, nawet te masochistyczne

Ja juz uciekam spac, milej nocy kochane
Stary 2012-04-18, 22:18   #951
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:
trzeba spelniac prosby kolezanek, nawet te masochistyczne

Ja juz uciekam spac, milej nocy kochane

Dzięki. Może jutro się opamiętam.
Miłych snów dziewczynki!
Stary 2012-04-19, 05:32   #952
heroine86
Zakorzenienie

Przyszłam powiedzieć dzień dobry i zmykam do pracy

Miłego dnia laseczki!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 07:30   #953
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:
Przyszłam powiedzieć dzień dobry i zmykam do pracy

Miłego dnia laseczki!
Dzień dobry !

Ja już po śniadanku - musli z otrębami i z mlekiem.

Trzymajcie kciuki - mam poprawkę dzisiaj

Stary 2012-04-19, 07:38   #954
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez MyNameIs Pokaż wiadomość
Dzień dobry !

Ja już po śniadanku - musli z otrębami i z mlekiem.

Trzymajcie kciuki - mam poprawkę dzisiaj

A z czego ? Trzymamy
Stary 2012-04-19, 07:42   #955
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
eeej nie moze tak byc zadnego watpienia w siebie Słonko
nie przejmuj sie tak dietka podejdz do tego na luzie i napewno wszystko bedzie dobrze
Nieciekawie z ta praca, wiem jak to dobija takie siedzenia po 11 h w robocie
No dobija strasznie ale naszczescie wszytsko juz wraca do normy
Takze ta sytuacja lada dzien powinna sie zmienic

Z dieta tez juz wrocilam na dobry tor
To wszytsko dzieki Wam
Cytat:
Hej laseczki a ja dziś w końcu odebrałam prawko teraz już legalnie mogę jeździć
Na wadze dziś mniej, co mnie dziwi strasznie, no i oczywiście mega cieszy dziś 48,1kg czyli 0,4 mniej jak wczoraj

Czekoladko cieszę się, że do nas wróciłaś i nie masz poważniejszych problemów My Cię tu przypilnujemy i ładnie wrócisz do dietki o to się nie martw a co do pracy, to faktycznie nie fajnie jak po tyle godzin rypiesz mam nadzieję, że to się szybko zmieni

U mnie dziś ładna pogoda i słoneczko świeci ja sobie siedzę z Waxem na głowie i zaraz idę płukać już nie mogę doczekać się efektów
Ciesze sie ze odebralas juz prawko
I ponownie przyjmij gratulacje
Zuchu Ty

Ja mam nadzieje ze Wy mnie tym razem niezle przypiłujecie jak bedzie trzeba
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 07:48   #956
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladko, niech ten banan na twarzy utrzymuje się cały czas!
Kochamy Cię bardzo!
U mnie dziś miała być piękna pogoda... i co? kiedy wreszcie będzie wiosna?! mogłaby się ta pogoda ustabilizować!
Jesoooooo ja Was jeszcze bardziej !!
U mnie dzisiaj np tez fatalana pogoda mokro i zimno i deszcz pada!
Ciesze sie ze wkoncu kalosze mi przyszly to moge smigac bez obaw ze znowu nogi zamocze
A co do wiosny to dobrze ze przyjdzie z lekkim opoznieniem przynajmniej sie wylaszczyc zdarzymy
Boze ja cale zycie zyje nadzieja...

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

A tak wracajac do dietowania... Ja stwierdzilam ze dokonam lekkiego zmodyfikowania diety Nie wiem czy ten system sie u mnie przyjmie niemniej jednak musze cos zrobic aby podkrecic swoj metabolizm
Stwierdzilam ze zaczne jesc sniadania bialkowe, moze nie zawsze czytso bialkowe pewnie czasami z jakimis warzywami.
Naczytalam sie sporo dobrego na ten temat. Do tego tak jak paulownia pisala obciecie wegli w diecie to bardzo dobry pomysl a u mnie wegle kroluja w kazdym prawie posilku i wiem ze nie jest to dobre dlatego musze tutaj dodac troche bialka, zobaczymy jak to w praniu wyjdzie
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 07:54   #957
meeedzik
Zakorzenienie

LosingMyWay widać wiele opinii jest na ten temat ja jednak trzymam się tego, żeby wcale nie suszyć, co mi nie wychodzi za dobrze, więc podsuszam chłodnym powietrzem tylko na sam koniec
A co do olejów to zobaczę w Rossmannie jutro a jaki polecasz z tej Alterry ?

Kamilon hehe ostatnio Tż koleżanki jak zobaczył mnie w tej akcji, to współczuł mojemu Tżtowi dokładnie ja jestem taka, że nie dam sobie w kaszę dmuchać i w ogóle sobą rządzić no i przeważnie stawiam na swoim taki wredny charakterek ze mnie jest hehe ja też lubię takich ludzi chyba swój do swego ciągnie

Heroine dzień dobry i miłego dnia w pracy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-19, 08:06   #958
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:
LosingMyWay widać wiele opinii jest na ten temat ja jednak trzymam się tego, żeby wcale nie suszyć, co mi nie wychodzi za dobrze, więc podsuszam chłodnym powietrzem tylko na sam koniec
A co do olejów to zobaczę w Rossmannie jutro a jaki polecasz z tej Alterry ?

Kamilon hehe ostatnio Tż koleżanki jak zobaczył mnie w tej akcji, to współczuł mojemu Tżtowi dokładnie ja jestem taka, że nie dam sobie w kaszę dmuchać i w ogóle sobą rządzić no i przeważnie stawiam na swoim taki wredny charakterek ze mnie jest hehe ja też lubię takich ludzi chyba swój do swego ciągnie

Heroine dzień dobry i miłego dnia w pracy
I dobrze, trzeba być asertywnym

Kupiłam ostatnio olejek z Alterry do ciała, pięknie pachnie I jest naturalny. Chcę zacząć oczyszczać twarz olejami

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Dzien dobry

A z czego ? Trzymamy

Pedagogika! Mało co umiem, właśnie się uczę

#%$@!!(^%$## !!!
Stary 2012-04-19, 08:22   #959
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko jeszcze raz dziękuję
A co od diety to już sie nie martw, my tu ostro będziemy pilnować w razie co Heroine wyciągnie tasaczek więc wiesz będzie dobrze

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

LosingMyWay naturalny mam taki mysi blond, bardziej ciemnawy. Nie mam fotki z naturalnym kolorem, bo ja farbuję od kiedy pamiętam zawsze rozjaśniałam i miałam platynę, także moje włosy trochę przeszły. Teraz mam pasemka blond + brąz, a za jakiś miesiąc wybiorę się do fryzjera, chciałam pofarbować całe na jakiś kolor zbliżony do naturalnego, ale trochę się boję, że kolor szybko się wymyje z włosów i będę miała jakieś matowe włosy sama nie wiem, mam jeszcze miesiąc i muszę coś wymyślić
Stary 2012-04-19, 08:26   #960
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
Ja juz w pracy

Ale mnie jakies lenistwo dopada, hmmm pewnie dlatego ze weekend sie zbliza

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości