|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#12181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
żadna z nas nie miała takiego luksusu przez 3 tygodnie, dobra mamuńka
|
|
|
#12182 |
|
Raczkowanie
|
Jestem załamana
![]() Chyba się poryczę bo już nie widzę wyjścia. Operacje miałam 3 miesiące temu zdjęcia wrzuciłam do albumu. 3 dni temu zauważyłam, że jedną pierś mam bardziej wypełnioną, później wrzucę zdjęcie. Mam jeszcze nadzieję, że to przez to, że np może mięsień się rozluźnił i że druga pierś zrobi się też taka pełna, ale czuję się coraz gorzej psychicznie... nie wiem co dalej zrobić.
|
#12183 |
|
Raczkowanie
|
Ise jeśli Twoje ciało pozwala, to moim zdaniem spokojnie możesz. ja w każdym razie myłam sama od początku, a łokcie przykurczałam tylko dopóki oddalanie bolało.
|
#12184 |
|
Wtajemniczenie
|
Katarsis a spokojnie
nic się nie dzieje minęły DOPIERO trzy miesiące piersi jeszcze cały czas sie zmieniają i przebudowują dopiero po roku oceniamy efekt końcowy i wrzuć fotki jak znajdziesz chwilke
|
|
#12185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#12186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dasz radę tylko pamiętaj delikatnie i nic na siłę, wyciagnij ręce nad główkę do tego momentu w którym będziesz się czuła bezpiecznie
|
|
|
#12187 | |||
|
Zadomowienie
|
"pan depilator" ... Hmmm
Jeszcze tylko brakuje, żeby facet nam mącił ... ![]() SherryB. uważam że przesadzasz. A to dlatego że my jesteśmy "doświadczone" . TAk! Doświadczone...Bo juz to przeszłyśmy I jeśli ktoś coś mówi to tylko dla dobra drugiej osoby. Więc nie można się odzywać tylko kiedy się "pytaja" bezpośrednio a inaczej siedzieć cicho. Fajnie , że wstajesz bez problemu, fajnie że jechałaś samochodem, że po narkozie śmigasz a najfajniej ze jesteś zadowolona z efektów operacji! Miejmy nadzieje że nic się w tej kwestii nie zmieni. Bo niestety 2 dni to jest NIC na ocene efektu. Żebyś mnie dobrze zrozumiala- nie sugeruję ze ci sie wykrzywią albo bedziesz niezadowolona. Sugeruje żebyś jednak wzieła pod uwage że masz wielką ranę. w środku bo jakoś trzeba było implanty zamontować a piersi bedą się formować dopiero .. torebka wokol implantu dopiero bedzie sie tworzyc etc... wiesz jak operacja przebiega i jak przebiega rekonwalescencja ... Wydaje mi się że masz bardzo ekpresyjną osobowość i wiesz wszystko sama i z tego ta reakcja wynika.---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Znowu zamiast chudnać to sie upasłam
|
|
#12188 |
|
Raczkowanie
|
Milenko nic nie przeoczylaś nie chwaliłam się jeszcze
ale zaraz to nadrobię Oczywiście wszystkie was całuję i pozdrawim też już jestem cycolinką od 12.04,12 , zresztą wczesniej dostałam wkładeczki i staniczek do domu na weekend, że by sobie ponosic i zdecydowac o rozmiarku, czy 290 czy 330 Doktor ostrzegał przed 330 bo fałdzik musiał przesunac, a i mógłby się nie rozprostowac , ale jak ten człowiek się juz zgodzi to na 100% wie co robi i mowi mi sie rozprostował juz podczas operacji. Piszę może nieskładnie , ale nie kazdy ma talent pisarski. Także dziewczynki, które ida do Kasprzyka to nie ma powodu do obaw, Co prawda u mnie przyszedł mały kryzys psychiczny, że jednak zaduze wybrałam bo mam cyce jak donice załaczę zdjecia to zobaczycie ale są piękne, no i sama świadomośc że nie pójdę na base i wogóle bo ja to taka szybka dziweczyna jestem (ale mineło) po samej operacji byłam w siódmym niebie. Co do sprawności po operacji to tylko ciężko mi jest wstać rano , ale ja śpię prawie na leżąco, Prawa pierś to tak jakbym wogóle jej nie operowała nic nie boli doktorowa mówi, że to nienormalne, lewa tak troche ciągnie przy stawianiu, ale mogę nia ruszć, a przez jeden dzień chyba 4 doba miałam takie pieczenie w piersi z boku jak chciałam np rękę do góry lewa podnieś i wtedy to był ten kryzys. Bierzcie leki przeciw bólowe to rada bo ja sobie tylko ibuprofen po 1 tabletce brałam 3 razy , nemesil 1 raz Bałam się ketonalu bo naczytałam się w ulotce o zawałach i tam takich a tak właśnie mamę straciłam. Ale się rozpisałam, ale jestem już taka szczęśliwa a dzisiaj nic mnie nie boli ani ciut ciut a leki biore juz co 6-7 godzin po 1 tabletce. Oczywiście nie chcę zapeszać bo jeszcze długa droga przed moimi cycusiami i bedę się oszczedzać , aby poźniej nie narobić kłopotów. Słyszałam o dziewczynie, która poszła myć groby w 6 dopie i piersi jej spuchły bardziejAHA jedna rada zaufajcie Kasprzykowi co do rozmiaru to naprawdę zależy od naszych wyjściówek, ja mam dla niektórych mało bo 330 a cyc ma super, boże dobrze, że nie wzięłam wiecej. Zaraz dam zdjęci bo pisze z słuzbowego laptopa i nie moge ich tu wstawić. Buziaki dla MUne czekam aż przyjedziesz na kawusię Jak macie jakieś pytania to proszę. Całuje Maya dzięki za odpowiedź i czkam na odzew
|
#12189 |
|
Wtajemniczenie
|
no Gwen jak miło Cie widzieć, czemu tylko tak rzadko??
taaa Ty cielsko moje młode Mya mi się tu rozpływała na priv nad Twoimi wdziękami
|
|
#12190 |
|
Zadomowienie
|
jooasi - piękną masz figure, szczupłe długie nogi, pełny biust - marzenie i piękna bielizna
odchudzanie - może komuś się przyda, ja korzystałam z usług tych dietetyczek, zrzuciłam 10 kg i drugi rok utrzymuję wagę - jak ktoś ma mało do zrzucenia to niekoniecznie musi iść na wizytę, na stronce jest sporo rad i przepisów http://www.zdroweodchudzanie.pl |
|
|
|
#12191 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj izzi, gratuluje nowych pięknotek
![]() nie martw się na razie, że są duże bo to opuchlizna na nich siedzi, one się w obwodzie może nie zmienią albo zwiększą nawet jeśli implant jest na tyle duży, że tkanke rozciągnie ale po 2 miesiącach robią się całkiem inne i na oko wydają się sporo mniejsze a powiedz masz dwa takie same implanty bo chyba pisałaś wczesniej o dwóch wielkościach? może coś mieszam...
|
|
#12192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
Codziennie patrze na odliczanke i buzia sama mi sie uchmiecha jeszcze 85 dni Powoli juz chyba moge sie denerwowacCytat:
Ja mam operacje u Bromy w lipcu. Miałam okazje widzieć 3 osoby z piersiami od niego-jak dla mnie bomba Ale każdy ma inna wyjsciowke i u kazdego może wyjsc inaczej.
|
|
#12194 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale rzeczywiście, młoda jestem, przed ciążą...Cięcie dookoła otoczki to już w ogóle mnie przeraża Pewnie skończę z tymi 325 i tak hehe Cytat:
super, że jesteś zadowolonaCytat:
zgrabniutka jesteś bardzo ![]() Cytat:
ja będę robic u dr Kasprzyka Doktor to taki czarodziej ![]() Cytat:
I też jesteś pod wrażeniem doktorka |
|||||
|
|
|
#12195 |
|
Zakorzenienie
|
O raju-ja w życiu nie nadrobie zaległości
no trudno, czytam tylko od rana ![]() Jooasiu- musiałam dziś odespać Ale nie taki do komuni, kurcze już na dziale dla dorosłych Izzi kochana bardzo się cieszę ,że masz się dobrze. Widzę, że sytuacja opanowana więc nie bedę Cię już nękać
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#12196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio już częściej zaglądam Kontroluje sytuacje
|
|
#12197 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dr Kasprzyk zaproponował mi 290cc. O proszę to ten model: http://www.justbreastimplants.com/br...ergan410MX.htm Co sądzisz? Dziewczyny wspominały też żeby poprosic o 325 lub 370
|
|
|
|
|
#12198 |
|
Raczkowanie
|
izzi no wreszcie się pojawiłaś
I też jesteś pod wrażeniem doktorkaDziewczynki fotki już są zapraszam, która ma ochotę. przepraszam za jakośc zdjęć ale nie mam wprawy, proszę o komentarze, ale nie oszczedzajcie mnie jeżeli cos nie tak, każdy ma inny gust. Jak myślicie co z tego sie wykluje ![]()
|
#12199 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przepraszam za jakośc zdjęć ale nie mam wprawy, proszę o komentarze, ale nie oszczedzajcie mnie jeżeli cos nie tak, każdy ma inny gust. Jak myślicie co z tego sie wykluje ![]() [/QUOTE]izzi mi się wydają duże |
|
|
|
|
#12200 |
|
Raczkowanie
|
izzi mi się wydają duże
Ilove małe nie są ale ja takie puschapy nosiłam sukienki ok nie zaciasne, a mam wkładke 330 od naszego doktorka jak dobrze pamiętam też u Kasprzyka się operujesz? jak pomyliłam to przepraszam Jooasi miałam mieć różne wkładki dobrze pamietasz ale ostatecznie poprosiłam doktora, że by na stole zadecydował czy aż tak straszna mam różnice i włożyl takie same 330gr proj 6cm
|
#12201 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta przypadłość jest na prawde dość częsta- wg badań aż 40% kobiet ją posiada. Zresztą co ciekawe również i mężczyźni mogą mieć tą przypadłość. Są różne poziomy tego niedorozwoju- od lekkich do ciężkich. Wiele z dziewczyn na forum miało bulwiaste piersi. I wiele miało - a nawet nie wiedziało bo lekka postać jest w ogóle pomijana przez lekarzy podczas wywiaduDoktor u którego byłaś- a który Ci odradził operację- widocznie nie lubi sie przykładć i nie jest dobrym specjalistą skoro nie czuł sią na siłach by Ci pomóc. Ale może to i lepiej, że się nie podjął czegoś co go przerastało- więc w sumie można powiedzieć że miałaś szczęście. Wyczytałam dziś , że wybrałaś jesczcze innych lekarzy oprócz tego którego wymieniasz powyżej. Wybierz się na konsultację do obu- u Ciebie warto porównać propozycje lekarzy . Szukasz tylko w W-wie? Cytat:
troszkę się zagolopowałaś. Aż przykro mi było czytać co napisałaś i aż wstyd mi było za Ciebie. Kto jak kto- ale Jooasia jest chyba najbardziej obiektywną osobą jaka wyraża swoje zdanie na forum. I często podziwiam właśnie jej obiektywizm ,jej cierpliwość i wyważenie- ja nadal nad tymi cechami pracuję .Hihi - i że ona ma niby coś do jakiegoś dr???? I coś mi się wydaje, że to Twoje podejście się nagle zmieniło Ale przymykam na to oko tłumacząc sobie, że jesteś naładowana emocjami po przejściach jakie miałaś. Cytat:
a bata wyciągnąć ![]() Cytat:
No i o co to całe zamieszanie i pretensje do Jooasi????? Cytat:
Cytat:
skoro się wszytskie lubimy- zapomnijmy o nazwiskach Cytat:
Jak się takich piersi na bufet nie wywali w fiżbinach i gąbkowych miskach to wyglądają jak normalne, naturalne piersi!!! A ten komplecik śliczny- szkoda tylko, że miska w staniku mało elastyczna no ja widzę od razu takie rzeczy bo piersi po prostu na tym tracą. Ale komplecik jest superaśnyPolecę Wam fajowe staniczki elastyczne- tylko muszę focie porobić i najpierw w nich obwody pozmniejszać. o i tak ma być
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||||
|
|
|
#12202 |
|
Raczkowanie
|
ale się dzisiaj nowych cycków naoglądałam
Izzi, Sherry piękne, nic dodać nic ująć ![]() jak przeczytałam wasze relacje jak jest u dr Kasprzyka to jestem pewna że dokonałam właściwego wyboru i już się nie mogę doczekać Joasi, no figurka jak dla mnie miodzio i cycunie się świetnie komponują dzięki za te zdjęcia bo przestałam demonizować 325g i wydaje mi się że to jest najfajniejsze że nago to jest KAWAŁ CYCA a w ubranku z klasą i umiarem
|
|
|
|
#12203 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale będę pytac o większą wkładeczkę |
|
|
|
|
#12204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Twoje zdjęcia już widziałam. No i od razu Ci powiedziałam, że lekarze róznie podchodzą do sprawy. Najpopularniejszą metodą która przynosi dobre rezultaty jest powiększenie światła (kształtu, objetości) piersi przez cięcie na otoczce. Ograniczony gruczoł , zamknięty w małym i zwężonym obrębie dostając się przez otoczkę rozcina się promieniście dając szansę na rozłożenie się tkanki Ty jeszcze nie rodziłaś, do tego tkaneczki za wiele nie masz a piersi przejdą sporą przemianę . Jeśli się da wynegocjować 325cc- to już w ogóle będziesz bardzo zodowolona z efektów
|
|
|
|
|
#12205 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jak się goją cięcia na otoczce? Bo pokazał mi zdjęcie to jak to było świeże to był strasznie nieprzyjemny widok I jakoś tak mam wrażenie, że po tym są blizny znacznie bardziej widoczne niż pod piersią... Jak się mylę to proszę mnie ![]() Czyli pytac o 325 tak? Z 370 sobie dac spokój? Bo nie chcę jakichś małych ale też żeby mnie nie przeciążały i ktoś jak je zobaczy to żeby od razu nie powiedział ooo powiększyłaś sobie cycki!Jeśli wynegocjuję 325 to będziemy miały z milenką takie same |
|
|
|
|
#12206 |
|
Zadomowienie
|
ilovesleeping na kiedy masz termin? Ja w tamtym roku właśnie u tego lekarza byłam i on mi odradziłale mimo to wrażenie po konsultacji bardzo pozytywne i gdyby tylko zechciał to z pełnym zaufaniem oddałabym się w jego ręce.
Olivkaa dziękuję za odp. fajnie, że ktoś naocznie widział jego dzieła i może to potwierdzić, ja wiem, że różnie może wyjśc i różnie może być dlatego ważne jest dla mnie jak lekarz zachowuje się w razie komplikacji. Pierwszą wizytę mam umówioną na początek maja i jeśli nie będzie żadnych przeciwwskazań to hmmm... może się okazać, że w czerwcu będę miała zabieg. Pani przez tel. powiedziała mi, że około miesiąc czeka się na termin
|
|
|
|
#12207 |
|
Raczkowanie
|
Mya ja też zakotwiczyłam się na anatomkach MX325g tych co Ilove ale boję się że ich projekcja 5,7 plus moja wyjściówka to może być too much
pytanie: czy naturalny cycek na implanicie rozkłada się jak placek (tak bardziej się spłaszcza) czy pozostaje w takim kształcie jak teraz jest ułożony? nie wiem czy to co napisałam jest jasne
|
|
|
|
#12208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi osobiście piersi od niego sie podobały Ale kazdy ma inny gust nie wiem jakie wolisz wieksze mniejsze? okragle czy anatomki? Na operacje czeka sie miesiac ja byłam na konsulatci w lipcu 2011 roku i termin zaplanowalam na lipiec 2012 wiec czekam juz bardzooo dlugo ale blizej niz dalej i nie moge sie juz doczekac
|
|
#12209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12210 |
|
Wtajemniczenie
|
Milenko jest dokładnie jak piszesz, cycek rozkłada się jak placek, musiałabyś mieć dużo swojej twardej, zbitej piersi żeby dała objętość do implantu
zobacz ile ja miałam wyjściówki w takiej ocenie to pewnie z 300 i powinnam mieć teraz 600cc a co mam najelepiej widać po dzisiejszych zdjęciach, które specjalnie dl Ciebie i Ilove zamieściłam
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

żadna z nas nie miała takiego luksusu przez 3 tygodnie, dobra mamuńka

tylko pamiętaj delikatnie i nic na siłę, wyciagnij ręce nad główkę do tego momentu w którym będziesz się czuła bezpiecznie
Jeszcze tylko brakuje, żeby facet nam mącił ... 

super, że jesteś zadowolona
troszkę się zagolopowałaś.
a bata wyciągnąć