|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#12181 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#12182 |
Raczkowanie
|
Jestem załamana
![]() Chyba się poryczę bo już nie widzę wyjścia. Operacje miałam 3 miesiące temu zdjęcia wrzuciłam do albumu. 3 dni temu zauważyłam, że jedną pierś mam bardziej wypełnioną, później wrzucę zdjęcie. Mam jeszcze nadzieję, że to przez to, że np może mięsień się rozluźnił i że druga pierś zrobi się też taka pełna, ale czuję się coraz gorzej psychicznie... nie wiem co dalej zrobić.
#12183 |
Raczkowanie
|
Ise jeśli Twoje ciało pozwala, to moim zdaniem spokojnie możesz. ja w każdym razie myłam sama od początku, a łokcie przykurczałam tylko dopóki oddalanie bolało.
#12184 |
Wtajemniczenie
|
Katarsis a spokojnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#12185 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#12186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dasz radę ![]() ![]()
![]() |
#12187 | |||
Zadomowienie
|
"pan depilator" ... Hmmm
![]() ![]() ![]() SherryB. uważam że przesadzasz. A to dlatego że my jesteśmy "doświadczone" . TAk! Doświadczone...Bo juz to przeszłyśmy I jeśli ktoś coś mówi to tylko dla dobra drugiej osoby. Więc nie można się odzywać tylko kiedy się "pytaja" bezpośrednio a inaczej siedzieć cicho. Fajnie , że wstajesz bez problemu, fajnie że jechałaś samochodem, że po narkozie śmigasz a najfajniej ze jesteś zadowolona z efektów operacji! Miejmy nadzieje że nic się w tej kwestii nie zmieni. Bo niestety 2 dni to jest NIC na ocene efektu. Żebyś mnie dobrze zrozumiala- nie sugeruję ze ci sie wykrzywią albo bedziesz niezadowolona. Sugeruje żebyś jednak wzieła pod uwage że masz wielką ranę. w środku bo jakoś trzeba było implanty zamontować a piersi bedą się formować dopiero .. torebka wokol implantu dopiero bedzie sie tworzyc etc... wiesz jak operacja przebiega i jak przebiega rekonwalescencja ... Wydaje mi się że masz bardzo ekpresyjną osobowość i wiesz wszystko sama ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#12188 |
Raczkowanie
|
![]()
Milenko nic nie przeoczylaś nie chwaliłam się jeszcze
![]() ale zaraz to nadrobię Oczywiście wszystkie was całuję i pozdrawim też już jestem cycolinką od 12.04,12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AHA jedna rada zaufajcie Kasprzykowi co do rozmiaru to naprawdę zależy od naszych wyjściówek, ja mam dla niektórych mało bo 330 a cyc ma super, boże dobrze, że nie wzięłam wiecej. Zaraz dam zdjęci bo pisze z słuzbowego laptopa i nie moge ich tu wstawić. Buziaki dla MUne czekam aż przyjedziesz na kawusię Jak macie jakieś pytania to proszę. Całuje ![]() ![]() ![]() ![]() Maya dzięki za odpowiedź i czkam na odzew ![]()
#12189 |
Wtajemniczenie
|
no Gwen jak miło Cie widzieć, czemu tylko tak rzadko??
taaa Ty cielsko moje młode ![]() ![]()
#12190 |
Zadomowienie
|
jooasi - piękną masz figure, szczupłe długie nogi, pełny biust - marzenie i piękna bielizna
odchudzanie - może komuś się przyda, ja korzystałam z usług tych dietetyczek, zrzuciłam 10 kg i drugi rok utrzymuję wagę - jak ktoś ma mało do zrzucenia to niekoniecznie musi iść na wizytę, na stronce jest sporo rad i przepisów http://www.zdroweodchudzanie.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#12191 |
Wtajemniczenie
|
witaj izzi, gratuluje nowych pięknotek
![]() nie martw się na razie, że są duże bo to opuchlizna na nich siedzi, one się w obwodzie może nie zmienią albo zwiększą nawet jeśli implant jest na tyle duży, że tkanke rozciągnie ale po 2 miesiącach robią się całkiem inne i na oko wydają się sporo mniejsze ![]() a powiedz masz dwa takie same implanty bo chyba pisałaś wczesniej o dwóch wielkościach? może coś mieszam...
#12192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12193 | |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() Codziennie patrze na odliczanke i buzia sama mi sie uchmiecha jeszcze 85 dni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#12194 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#12195 |
Zakorzenienie
|
O raju-ja w życiu nie nadrobie zaległości
![]() ![]() Jooasiu- musiałam dziś odespać ![]() ![]() ![]() ![]() Izzi kochana bardzo się cieszę ,że masz się dobrze. Widzę, że sytuacja opanowana więc nie bedę Cię już nękać ![]() ![]()
#12196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio już częściej zaglądam ![]() ![]()
![]() |
#12197 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dr Kasprzyk zaproponował mi 290cc. O proszę to ten model: http://www.justbreastimplants.com/br...ergan410MX.htm Co sądzisz? Dziewczyny wspominały też żeby poprosic o 325 lub 370 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12198 |
Raczkowanie
|
![]()
izzi no wreszcie się pojawiłaś
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki fotki już są zapraszam, która ma ochotę. przepraszam za jakośc zdjęć ale nie mam wprawy, proszę o komentarze, ale nie oszczedzajcie mnie jeżeli cos nie tak, każdy ma inny gust. Jak myślicie co z tego sie wykluje ![]() ![]()
#12199 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
przepraszam za jakośc zdjęć ale nie mam wprawy, proszę o komentarze, ale nie oszczedzajcie mnie jeżeli cos nie tak, każdy ma inny gust. Jak myślicie co z tego sie wykluje ![]() ![]() izzi mi się wydają duże ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12200 |
Raczkowanie
|
![]()
izzi mi się wydają duże
![]() ![]() ![]() Ilove małe nie są ale ja takie puschapy nosiłam sukienki ok nie zaciasne, a mam wkładke 330 od naszego doktorka jak dobrze pamiętam też u Kasprzyka się operujesz? jak pomyliłam to przepraszam Jooasi miałam mieć różne wkładki dobrze pamietasz ale ostatecznie poprosiłam doktora, że by na stole zadecydował czy aż tak straszna mam różnice i włożyl takie same 330gr proj 6cm ![]()
#12201 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta przypadłość jest na prawde dość częsta- wg badań aż 40% kobiet ją posiada. Zresztą co ciekawe również i mężczyźni mogą mieć tą przypadłość. Są różne poziomy tego niedorozwoju- od lekkich do ciężkich. Wiele z dziewczyn na forum miało bulwiaste piersi. I wiele miało - a nawet nie wiedziało ![]() ![]() Doktor u którego byłaś- a który Ci odradził operację- widocznie nie lubi sie przykładć i nie jest dobrym specjalistą skoro nie czuł sią na siłach by Ci pomóc. Ale może to i lepiej, że się nie podjął czegoś co go przerastało- więc w sumie można powiedzieć że miałaś szczęście. Wyczytałam dziś , że wybrałaś jesczcze innych lekarzy oprócz tego którego wymieniasz powyżej. Wybierz się na konsultację do obu- u Ciebie warto porównać propozycje lekarzy . Szukasz tylko w W-wie? Cytat:
![]() Aż przykro mi było czytać co napisałaś i aż wstyd mi było za Ciebie. Kto jak kto- ale Jooasia jest chyba najbardziej obiektywną osobą jaka wyraża swoje zdanie na forum. I często podziwiam właśnie jej obiektywizm ,jej cierpliwość i wyważenie- ja nadal nad tymi cechami pracuję ![]() Hihi - i że ona ma niby coś do jakiegoś dr???? ![]() I coś mi się wydaje, że to Twoje podejście się nagle zmieniło ![]() Ale przymykam na to oko tłumacząc sobie, że jesteś naładowana emocjami po przejściach jakie miałaś. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No i o co to całe zamieszanie i pretensje do Jooasi????? Cytat:
![]() Cytat:
skoro się wszytskie lubimy- zapomnijmy o nazwiskach ![]() Cytat:
![]() Jak się takich piersi na bufet nie wywali w fiżbinach i gąbkowych miskach to wyglądają jak normalne, naturalne piersi!!! A ten komplecik śliczny- szkoda tylko, że miska w staniku mało elastyczna ![]() ![]() Polecę Wam fajowe staniczki elastyczne- tylko muszę focie porobić i najpierw w nich obwody pozmniejszać. o i tak ma być ![]() ![]()
![]() |
#12202 |
Raczkowanie
|
ale się dzisiaj nowych cycków naoglądałam
![]() ![]() ![]() Izzi, Sherry piękne, nic dodać nic ująć ![]() ![]() ![]() ![]() jak przeczytałam wasze relacje jak jest u dr Kasprzyka to jestem pewna że dokonałam właściwego wyboru i już się nie mogę doczekać ![]() Joasi, no figurka jak dla mnie miodzio i cycunie się świetnie komponują ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12203 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#12204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Twoje zdjęcia już widziałam. No i od razu Ci powiedziałam, że lekarze róznie podchodzą do sprawy. Najpopularniejszą metodą która przynosi dobre rezultaty jest powiększenie światła (kształtu, objetości) piersi przez cięcie na otoczce. Ograniczony gruczoł , zamknięty w małym i zwężonym obrębie dostając się przez otoczkę rozcina się promieniście dając szansę na rozłożenie się tkanki ![]() Ty jeszcze nie rodziłaś, do tego tkaneczki za wiele nie masz a piersi przejdą sporą przemianę . Jeśli się da wynegocjować 325cc- to już w ogóle będziesz bardzo zodowolona z efektów ![]() ![]()
![]() |
#12205 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czyli pytac o 325 tak? ![]() ![]() Jeśli wynegocjuję 325 to będziemy miały z milenką takie same ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12206 |
Zadomowienie
|
ilovesleeping na kiedy masz termin? Ja w tamtym roku właśnie u tego lekarza byłam i on mi odradziłale mimo to wrażenie po konsultacji bardzo pozytywne i gdyby tylko zechciał to z pełnym zaufaniem oddałabym się w jego ręce.
Olivkaa dziękuję za odp. fajnie, że ktoś naocznie widział jego dzieła i może to potwierdzić, ja wiem, że różnie może wyjśc i różnie może być dlatego ważne jest dla mnie jak lekarz zachowuje się w razie komplikacji. Pierwszą wizytę mam umówioną na początek maja i jeśli nie będzie żadnych przeciwwskazań to hmmm... może się okazać, że w czerwcu będę miała zabieg. Pani przez tel. powiedziała mi, że około miesiąc czeka się na termin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12207 |
Raczkowanie
|
Mya ja też zakotwiczyłam się na anatomkach MX325g tych co Ilove ale boję się że ich projekcja 5,7 plus moja wyjściówka to może być too much
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi osobiście piersi od niego sie podobały ![]() ![]() Na operacje czeka sie miesiac ja byłam na konsulatci w lipcu 2011 roku i termin zaplanowalam na lipiec 2012 wiec czekam juz bardzooo dlugo ale blizej niz dalej i nie moge sie juz doczekac ![]()
![]() |
#12209 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12210 |
Wtajemniczenie
|
Milenko jest dokładnie jak piszesz, cycek rozkłada się jak placek, musiałabyś mieć dużo swojej twardej, zbitej piersi żeby dała objętość do implantu
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.