|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Meeedzik, Heroine kochane jestescie
u mnie lipa z dietą :/ waga jak zaklęta nie chce zejść poniżej 50 i przez to mam doła i sie nie udzielam, tylko czytam na bieżąco co u kogo
|
#1052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Nieważne, że teraz jest źle, będzie naaaaaaaaa pewno dobrze![]() U mnie też lipa z wagą, więc wiesz ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Heroine ja się kiedyś załatwiałam 4 razy dziennie, to norma była, czasem, jak zjadłam więcej to i 5 było. a teraz jak mam raz to jest dobrze... Od godz 15 rozsadza mi brzuch i ledwo co chodzę. Dlatego potrzebuję 2 razy. Bo organizm się tak przyzwyczaił... I tego potrzebuje. Inaczej się okropnie męczę ![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Dzisiejszy dzień jest trudny do zrealizowania pod wzgl dietkowym... ![]() Od 11 do 20.30 tak naprawdę nie mam kiedy zjeść, chyba że byłaby to bułka slodka... Śń wsianka śliwkowa ze śliwkami i kawką Potem planuję: IIśń:banan IIIśń:jabłko i jogurt pitny 400g Jak mi się uda, to polecę do sklepu kupić sobie surówkę, to ją wszamię ok 15.30 w autobusie:/ potem nie wiem właśnie jak to zrobić.... W autobusie w stronę powrotną zjem serek wiejski na pewno. Może wezmę suszone śliwki/morele do bana... Bo o 18 kończę korki, na 19 jadę do teatru, czyli akurat czas na dojechanie, kończę o 20.30 i idę na piwo, no i co ja zjem...? A jak mnie gastro złapie to będzie masakra. Jakiś pomysł;>?
|
|
#1053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez bym wrocila do skakania, ale nie mam sily. To jest swietne cwiczenie na tluszczyk z ud i brzuszka, ale bardzo wyczerpujace. Ja w kazdym razie mecze sie szybko. Cytat:
. Jest tu na Wizazu caly watek o skakance. Monika jakbys tak do Danii sciagnela, to nikt by sie nie dziwil. Ja tu juz najrozniejsze ubiory widzialam, we wszystkich kolorach teczy nawet . Ale tutejsza moda mi sie podoba. Dunki ubieraja sie szalenie kobieco, nosza duzo pasteli, tuniki i legginsy, duze dekolty, ogolnie awangarda .Wczoraj bylam juz calkiem wyzeta, harowalam do 16 i juz calkiem mialam dosc. Dzis rano jak sie obudzilam cala bylam polamana wszystkie miesnie czulam. Nareszcie trzy dni wolnego. Kawka, male sniadanie - kromka chrupkiego pieczywa z dzemem malinowym, i zabieram sie za hennowanie.
|
||
|
|
|
#1054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tez te wszystkie stronki lubie przegladac![]() Co sie stało?? ![]()
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogłam sie powstrzymac i zjadłam przec chwila garsc platków czkoladowych muszelek
Na uczelnie czekaja na mnie 2 malutkie buleczki wieloziarniste z serkiem i rzodkiewka i salata ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
|
|
#1056 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Ja rozumiem, ze jest Ci ciężko, a jak problemy przytłaczają to ma się gdzieś dietę ale pomyśl sobie jaką będziesz miała satysfakcje jak osiągniesz to co chcesz, a jak przytyjesz, to będzie Ci jeszcze gorzej ![]() Paulownia ja tez się szybko męczę i nie wiem jak ktoś może skakać po 1000 bez przerwy ja sobie skacze seriami po 100, pozniej odpoczynek ile mi trzeba i jakoś leci Dla efektów trzeba się napocić A co do wątku to czytałam i podziwiam niektóre dziewczyny robią po parę tysięcy skoków dziennie... Jakoś nie wyobrażam sobie wtedy moich stawów, mimo iż skaczę w butach |
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
po wczorajszym fitnesie i siłowni mam takie zakwasy, ze ciezko mi po schodach chodzic
a myslalam ze nie jest ze mna tak zle
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pocilam sie przy tym solidnie. Uwazam ze niektore dziewczyny z tym przesadzaja, niedobrze skakac wiecej niz 30 minut (stawy ) a ja w szczytowej formie skakalam 20-25 minut trzy razy w tygodniu. A ja sobie pojadam pizze . Kupowalismy w zeszlym tygodniu i nie dalam rady calej zjesc, TZ tez nie, wiec zapakowalam do zamrazarki 5 kawalkow. I dzis odgrzalam. Pewnie to okropnie niezdrowo takie odgrzewane, ale ja nienawidze jedzenia wyrzucac . A zamrazalnik maly, zaladowany pudelkami, i musze zrobic miejsce na nowe rzeczy .
|
|
|
|
|
#1060 |
|
amor vincit omnia
|
poszukam dziś chyba skakanki jak będę na mieście
|
|
|
|
#1061 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie teraz sie zważyłam i jest 55,8 wiec tragedii nie ma, myslałam że będzie gorzej ![]() Tinek ja tez mam problem, bo waga nie chce zejśc poniżej 55kg ;/ a wcześniej na wigilię miałam 54 :| |
|
|
|
|
#1063 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te niemieckie lubię i to bardzo ale jakoś tak zjem raz czy dwa razy dziennie jakiegoś Knoppersa czy cos z Kinder i mi starczy Też najbardziej mi Kinder smakuje Cytat:
![]() A gdzie byłaś za granicą? No w sumie racja, nikt mnie tu też nie zna ale jakoś tak mi głupio :P W Anglii bym nie miała problemu bo angielski dosyć dobrze umiem ( rozumiem praktycznie wszystko, troche słabiej składam zdania) a niemiecki to dla mnie czarna magia... nic nie umiem oprócz Hallo, Danke i Tschuss Cytat:
Mi Vitapil to w sumie na paznokcie bardziej pomógł niż na włosy Tzn. bardziej widać różnice Ty to pewnie teraz będziesz musiała gilotyną obcinać paznokcie bo będą twarde jak skała po Vitapilu:P a i tak masz przecież piękne, grube i długie Cytat:
No na razie tu jest na prawdę fajnie, a gdybym znała język to już w ogóle byłoby bosko..... Cytat:
|
|
#1064 | |
|
Raczkowanie
|
Denerwuje mnie jak się ktoś wtrąca w moje sprawy i mi mówi co mam robić... Mam taką jedną znajomą, która doprowadza mnie do szału!!!
![]() Ale postanowiłam wrzucić na luz, nie będę zdrowia sobie niszczyć przez takie COŚ. ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
Znaczy, że się wysiliłaś na ćwiczonkach
|
|
|
|
|
#1065 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie to co w Polsce Moje zdjęcia wstawię może jutro, bo wybieramy się zwiedzać ogrody koło pałacu Cytat:
No ja za 600 gram dałam na Polskie 15 zł. Aaaaa i tu jest drogi też internet... my za nasz przenośny micro stick w O2 płacimy 30 euro prędkość to niby 3,2 mb a limit jest na 5 gb. A chodzi tak pomału że nerwicy można dostać!!!!!!!! W Polsce za te 30 euro czyli ok.120 zł to można mieć już za.je.bisty internet! Ale jedno jest dobre - że internet ten co my mamy może kupić sobie każdy i nie trzeba podpisywać żadnej umowy. On jest na doładowania, jak sobie doładujesz za 30 euro to internet masz na miesiąc a jak nie doładujesz to nic się nie stanie, tyle że netu nie będzie :P noooo mi się też tacy z ciemną karnacją podobają Ale na szczęscie mój mąż ma dosyć ciemną a jak się opali to jak murzyn wygląda więc dla mnie super Cytat:
tak mnie programy kryminalne w telewizji na ID wciągnęły że nie mogłam telewizora wyłączyć! Mąż się obudził po 2 i ze mną oglądał do 3 hehe jeszcze później mu się baraszkować zachciało i tak zeszło do 4 chyba! a na rano do pracy poszedł A mnie synek obudził po 10 dzisiaj i wcale spać mi się nie chce Nooo to widzę, że znowu mamy coś wspólnego Ty się wciągasz w książki a ja w programy współczuję Ci tego wstawania..... Cytat:
Po wadze będziesz widziała czy chudniesz czy nie i dzięki temu będziesz wiedziała co możesz jeść i nie tyjesz a czego nie możesz.
|
|
#1066 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie wróciłam i pochłonęłam kilka kostek czekolady mlecznej z orzeszkami |
|
|
|
|
#1067 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie takie głupie to kłocić się o pierdoły..... ludzie mają na prawdę poważne problemy a my mając tak dobrze kłócimy się o byle co :/ Pakuj się i przyjeżdżaj Cytat:
Ich motto to chyba: nie wyróżniać się z tłumu Cytat:
po niemiecku to ja długo nie zacznę mówić.... wszystko co mi mąz mówi to na drugi dzień zapominam :/ kompletnie mi ten język do głowy nie wchodzi :/ Cytat:
Wystawki są, widziałam kilka jak pod domami stoją meble. Ale akurat te co widziałam nie były za ładne. Ale powiem Ci że w sklepach meble nie są wcale drogie dlatego my wolimy z czasem kupić sobie nowe. Jedynie co wzieliśmy to tą szafe i sofe skórzaną od męża kolegi bo na prawdę głupi byśmy byli gdybyśmy tego nie wzieli :P Cytat:
No już Wam nie będę tu pisała o słodyczach :p no w końcu my tu się przecież odchudzamy , no nie?
|
|
#1068 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1069 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyśl sobie, że mogłabys dalej wyglądać tak jak kiedyś gdyby nie udało Ci się w ogóle schudnąc, a przecież zrzuciłaś pare tych kilogramów! Może ta waga 50 kg jest dla Ciebie najzdrowszą wagą i dlatego organizm nie chce niżej zejść. Ja mam podobnie bo mi waga za żadne skarby nie chciała nigdy zejśc poniżej 57 kg a przecież nie będę się głodzić żeby za wszelką cenę schudnąć bo nie to jest najważniejsze. Najważniejsze jest to, że nie ważę już 85 kg i ludzie mi mówią że ładnie wyglądam. Chciałabym mieć chudsze uda no ale trzeba się cieszyć że mam te 52 cm a nie np. 60. Spróbuj spojrzeć na siebie nieco inaczej, nie na to że schudnąc nie możesz ale na to co już osiągnęłaś. Może jak troszkę wyluzujesz i przestaniesz myśleć tylko o wadze a będziesz dalej prowadziła zdrowy tryb życia to waga sama zleci zanim się obejrzysz Jesteś przecież bardzoooo szczuplutka więc ja nie wiem nawet czym Ty się dołujesz ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
W Danii to nie mam pojęcia jak się ubierają ale z tego co piszesz to kobiety lubią się pokazać, w Anglii znowu kolory są bardzo modne i tam się dziewczyny świetnie ubierają a tutaj w Niemczech to ja nie wiem czemu taką wioche robią :P ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
I jak Ci się tam podobało? Oooo to ile jutro latek kończysz??? Pewnie, że możesz !! Ale jutro dopiero hehe ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
hehe noo dobra, możesz wine na mnie zwalić Ja tak pisze o tych słodyczach bo po prostu w szoku jestem ile tutaj tego jest i jakie to wszystko tanie w porównaniu z Polską :P nie chciałam Wam smaku narobić
|
|
#1070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie warto sie takim czyms przejmowac, ludzie niestety maja to do siebie ze latwiej kogos pouczac i wtracac sie w jego sprawy niz na siebie popatrzec.![]() Cytat:
ze ludzie wlasnie ubieraja sie zupełnie inaczej tzn lepiej modniej i bardziej kolorowo niz u nas a tu jednak jest zupełnie inaczej
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
no a teraz co u mnie
![]() Wczoraj jak skończyłam z Wami pisać to wrócił mąż, zjadł obiad i poszliśmy na miasto. Załatwiliśmy to co chcieliśmy i po drodze zaszliśmy na zakupy spożywcze. Kupiliśmy troche jedzenia i obok w piekarni kupiłam sobie to cudo z budyniem i truskawkami kocham to normalnie!!! nigdy w życiu nic lepszego nie jadłam Zrobiłam Wam fotki jak to coś wygląda A więc tak: DSC00416.jpg DSC00417.jpg DSC00418.jpg Pod truskawkami jest budyń a na wierzchu polane jest takim jakby lukrem jeszcze no i po prostu mogłabym to jeśc i jeść bo jest takie pyszne Potem składaliśmy szafe z mężem Złożyliśmy ją całą ale trzeba jeszcze kilka śrubek wkręcić bo nam zabrakło więc póki co jej nie ruszam i ubrań do niej nie wkładam. Zdjęcia jeszcze też nie zrobię bo muszę ją umyć (lustra). Mąż ma dziś po pracy ją skończyć. W ogóle to on dzisiaj ma wypad z chłopakami z pracy na gokarty i od 18stej do wieczora będę sama siedziała z synkiem ale chociaż popiszę sobie z Wami A wczoraj ubrałam się całkiem normalnie bo czerwone rurki, czarną tunikę do połowy tyłka, czarną eco skórę i czarne botki na obcasie. Oczywiście te moje czerwone rurki to też szał zrobiły bo każdy się na nie gapił no masakra jakaś! No na prawdę ja nie rozumiem... mój mąż sam stwierdził, że tutaj to ludzie taką wioche robią swoim ubiorem i jak zobaczą coś kolorowego to w szoku są, tak jak skórzane spodnie. No nic... ja na pewno nie będę ubierała się tak jak niemki... niech się tam gapią i myślą sobie co chcą Tutaj dzisiaj ciepło ale kropił już raz deszcz ;/ słonko wychodzi czasami zza chmur ale ogólnie zachmurzone niebo jest. Ja dziś nigdzie się nie wybieram więc w sumie pogoda może być byle jaka
|
#1072 |
|
Zadomowienie
|
Część Wam
![]() Ja tylko na chwile tu wpadłam bo lecę do szpitala na kolejna dawkę badań ! już mnie wkurza chodzić codziennie tam ale jak mus to mus ;/ ! z Dietą u Mnie wielka lipa też ale pociesza Mnie to że po zabiegu będę 100% dietkować i nic nie będzie mnie kusić ! i może wkoncu przez ten czas oduczę sie pić słodkich wód bo już teraz przez 3 dni pije samą mineralna Hmm pytanie mam chodzi mi o to czy w diecie powinno sie pic niegazowana czy gazowana mineralna wodę ?? ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- I jeszcze jedno może znacie jakaś dobrą Myszkę do laptopa i czy lepsza jest normalna taka czy jakaś inna bo nie ogarniam ! a Kupiłam sobie Myszkę taka zwykłą dałam 15funtów i chodziła zaledwie tydzień ciągle mi przerywa ;/ i nie chodzi niby gwarancje mam ale nie wiem czy mi przyjmą bo mogą powiedzieć że z Mojej winy .. !
|
|
|
|
#1073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bym takie cos zjadła![]() A nie przejmuj sie , niech sie gapia i zazdroszcza super laska jestes i dlatego sie gapia uroda sie wyróżniasz![]() przeciez niemki sa brzydkie ![]() Cytat:
![]() jak sie czujesz kochana wogole? kiedy dokładnie masz ten zabieg? A co do wody to lepiej niegazowana pic ![]() Mozecie byc ze mnie dumne ![]() dziewuchy w pracy zamawiaja pizze i wlasnie sie pytały czy chce zamawiac z nimi i zgadnijcie kto odmówil i otworzył sobie jogurcik?? taaak zgadza sie ja
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może w tych wielkich miastach typu Monachium, Frankfurt czy Berlin ludzie się inaczej ubierają Kiedyś mam nadzieję że się przekonam jak pojadę pozwiedzać ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- No wydaje mi się że w Twoim przypadku jak masz problemy z jelitami i żołądkiem to chyba gazowana byłaby samobójstwem.... Najlepiej to zapytaj lekarza co możesz pić a czego nie. Zresztą dziwne, że Ci tego nie powiedział jeszcze ;/
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko tam, sytuacja na odwrót oni nosili ciuchy takie jak my w Pl z conajmniej 5 lat temu ale dziwne uczucie jak sie tak gapią
|
|
#1076 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1077 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) W Polsce mam optyczną bezprzewodową i to taką dużą - jest beznadziejna. Ja widzę, że tam ładne ceny myszek mają - 15 funtów za zwykłą myszkę która w dodatku tydzień pochodziła jak będziesz w Polsce to lepiej tu sobie kup, bo przecież przylatujesz tu co 2 tygodnie do szkoły o ile pamiętam. A właśnie miałam się zapytać, co studiujesz? Bo na fejsie masz że dietetykę ale nic nam nie mówiłaś tu na ten temat ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
Własnie chodzi o to, że oni nie zazdroszczą tylko pewnie myślą sobie o mnie nie wiadomo co... no fakt faktem mało jest ładnych niemek ale widziałam już kilka nie które są na prawdę śliczne, ale większość widać że nie mają niemieckich korzeni bo np. mają ciemną karnację. A tu takich bardzo dużo np. mulatek, murzynek, muzułmanek, rumunek itd. Rodowite Niemki łatwo jest rozpoznać, są całkiem charakterystyczne, tak jak rodowici Niemcy. Noo urodą nie grzeszą Ale są sympatyczni i bardzo kulturalni tyle, że troche staroświeccy :P Nooo to gratuluję ja bym pewnie nie powstrzymała się od pizzy, z 2 kawałki w ramach obiadu bym zjadła A Ty co dzisiaj masz na obiad? A pro po pizzy to w Niemczech nie jest się jej z ketchupem czy sosem czosnkowym oni jedzą ją taką suchą bez żadnych sosów i nie rozumieją jak my Polacy możemy jeść pizze z ketchupem Kiedyś mąż w pracy jadł pizze bo sobie zamówili z chłopakami i im gały wyszły jak zobaczyli że mój mąż ketchupem sobie polewa pizze :P Normalnie byli w takim szoku, że mało nie zemdleli hehehe a mój mąż był w szoku że im taka sucha pizza smakuje :P---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
Nooo to pewnie myśleli że Ty z Ameryki przyleciałaś skoro tak fajnie się ubrałaś Dla nich to pewnie nowość była jak zobaczyli bokserkę, japonki i okulary No właśnie na mnie tutaj się gapią jak na dziwoląga i też mam takie dziwne uczucie
|
|
#1078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadłabym pizze fakt faktem, ale nie dzisiaj moze w niedziele sobie zrobie ale ta dukanowska tez mi smakuje![]() jeju ja takiej suchej nie lubie, koniecznie keczup albo sosik czosnkowy musi byc MyNameIs ja tamk samo jak Ty, zreszta ja jestem taka osoba, ze mam głeboko w d*** co kto robi, nie interesuje mnie to poprostu,kazdy ma swoje zycie i niech sie nim zajmuje tak samo jak ktos mi cos mowi to zachowuje to dla siebie a nie trabie o tym na prawo i lewo ze swoimi komentarzami i jest mi z tym dobrze![]() a najbardziej mnie w***** mnie wszechobecny fałsz i dwulicowosc w 4 oczy wszystko pieknie ladnie a za plecami obgadywanie;/
![]() M Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2012-04-20 o 15:01 |
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz co ze studiów zrezygnowałam nie dałam rady tu Anglia ciągle wracac do PL teraz bedę pracowac w weekendy takżę nie dałam rady i z czegoś zrezygnowac musiałam , tak mam dietetyke bo tam chodziłam na początku ale niestety po 2 mies przepisałam sie na inny kierunek bo tam cięzko było . Dobrze że przypomniałaś to usune to z fb ![]() ![]() ![]() Właśnie nie powiedział nic o wodzie póki co kazał mi tylko jeśc papki a od przyszłego tyg ide juz do szpitala to wtedy bedę na samych kroplówkach życ .. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

u mnie lipa z dietą :/ waga jak zaklęta nie chce zejść poniżej 50 i przez to mam doła i sie nie udzielam, tylko czytam na bieżąco co u kogo

wsianka śliwkowa ze śliwkami i kawką
boczków już prawie nie mam, mimo iż grzeszki zdarzają się dość często
nie ma znaczenia jak, ważne żeby skakać
ja wolę na żabkę, bo rowerkiem mi się za bardzo dłuży, a tak to raz dwa i setka minie
.
no to nie wiem czemu

A co do wątku to czytałam i podziwiam niektóre dziewczyny 

chciałabym mieć do wakacji ładne zadbane i długie włoski
prędkość to niby 3,2 mb a limit jest na 5 gb. A chodzi tak pomału że nerwicy można dostać!!!!!!!! W Polsce za te 30 euro czyli ok.120 zł to można mieć już za.je.bisty internet!
ale wciągnęłam się w czytanie książek więc i tak chodzę spać po północy
A mnie synek obudził po 10 dzisiaj i wcale spać mi się nie chce 

ja bym pewnie nie powstrzymała się od pizzy, z 2 kawałki w ramach obiadu bym zjadła