Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-20, 07:06   #1051
tinekk
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Meeedzik, Heroine kochane jestescie u mnie lipa z dietą :/ waga jak zaklęta nie chce zejść poniżej 50 i przez to mam doła i sie nie udzielam, tylko czytam na bieżąco co u kogo

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 07:54   #1052
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Meeedzik, Heroine kochane jestescie u mnie lipa z dietą :/ waga jak zaklęta nie chce zejść poniżej 50 i przez to mam doła i sie nie udzielam, tylko czytam na bieżąco co u kogo
Udzielaj się! Nieważne, że teraz jest źle, będzie naaaaaaaaa pewno dobrze
U mnie też lipa z wagą, więc wiesz

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Cholera, ja sie tak staram, naprawde lubie zdrowo jesc, to nie jest tak, ze sie zmuszam do diety, bo chce byc zdrowa i wysportowana, ale jakos podatna jestem na pokusy... albo z braku czasu, albo z braku pomyslu na obiad wcinam cos kalorycznego, co ma wiecej kcal niz moj dzienny jadlospis razem
Nom, jak nie mam czasu, to też łapię za pierwszą lepszą rzecz, która jest pod ręką... :/ a w szczególności, jak wracam padnięta z uczelni, to zanim się ten obiad zrobi, to ja już zdążę coś 5 razy zjeść

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Heroine ja się kiedyś załatwiałam 4 razy dziennie, to norma była, czasem, jak zjadłam więcej to i 5 było. a teraz jak mam raz to jest dobrze...
Od godz 15 rozsadza mi brzuch i ledwo co chodzę. Dlatego potrzebuję 2 razy. Bo organizm się tak przyzwyczaił... I tego potrzebuje. Inaczej się okropnie męczę

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Dzisiejszy dzień jest trudny do zrealizowania pod wzgl dietkowym...
Od 11 do 20.30 tak naprawdę nie mam kiedy zjeść, chyba że byłaby to bułka slodka...
Śńwsianka śliwkowa ze śliwkami i kawką

Potem planuję:
IIśń:banan
IIIśń:jabłko i jogurt pitny 400g
Jak mi się uda, to polecę do sklepu kupić sobie surówkę, to ją wszamię ok 15.30 w autobusie:/
potem nie wiem właśnie jak to zrobić....
W autobusie w stronę powrotną zjem serek wiejski na pewno. Może wezmę suszone śliwki/morele do bana...

Bo o 18 kończę korki, na 19 jadę do teatru, czyli akurat czas na dojechanie, kończę o 20.30 i idę na piwo, no i co ja zjem...? A jak mnie gastro złapie to będzie masakra.
Jakiś pomysł;>?

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 08:26   #1053
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Dziewczynki zlejcie mnie po doopie, bo obżeram się jak świnia przez ten mój pms ale za to skoczyłam właśnie 1000 razy na skakance w ramach zadośćuczynienia jak się nie opamiętam to zaraz mi wróci to co mi znikło :/ ale powiem Wam, ze po skakance efekty świetne boczków już prawie nie mam, mimo iż grzeszki zdarzają się dość często
Och ja tez bym wrocila do skakania, ale nie mam sily. To jest swietne cwiczenie na tluszczyk z ud i brzuszka, ale bardzo wyczerpujace. Ja w kazdym razie mecze sie szybko.

Cytat:
Pewnie ze da nie ma znaczenia jak, ważne żeby skakać ja wolę na żabkę, bo rowerkiem mi się za bardzo dłuży, a tak to raz dwa i setka minie

Monia nie przejmuj się tymi spojrzeniami, super wyglądałaś a jak się gapią to niech się gapią, ich problem Co do słodyczy to rzeczywiście lepiej, że nie wiem jakie są i lepiej żebym nie wiedziała Chociaż ze słodyczami nie mam jakiegoś problemu, gorzej jest ogólnie z ilością normalnego jedzenia, bo jak zacznę jeść coś co lubię to końca nie ma Ale jeśli chodzi o słodycze KINDER to wymiękam

Zoska ooo właśnie, tasaczek to jest to czego mi brakowało HEROINE!!!!!!!!!!!!! zapomniałaś czynić swoją powinność
Ja skakalam ''rowerkiem'' a podobno zabka wymaga najwiekszego wysilku, no ale i efekty sa. Jest tu na Wizazu caly watek o skakance.

Monika jakbys tak do Danii sciagnela, to nikt by sie nie dziwil. Ja tu juz najrozniejsze ubiory widzialam, we wszystkich kolorach teczy nawet. Ale tutejsza moda mi sie podoba. Dunki ubieraja sie szalenie kobieco, nosza duzo pasteli, tuniki i legginsy, duze dekolty, ogolnie awangarda.
Wczoraj bylam juz calkiem wyzeta, harowalam do 16 i juz calkiem mialam dosc. Dzis rano jak sie obudzilam cala bylam polamana wszystkie miesnie czulam. Nareszcie trzy dni wolnego. Kawka, male sniadanie - kromka chrupkiego pieczywa z dzemem malinowym, i zabieram sie za hennowanie.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 09:28   #1054
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Brawo za ćwiczenia!!! a wode to też pochłaniam w mega ilościach co zajecia do wc xD podobno, jak sie pije duzo wody to i dobrze sie wyproznia...u mnie to nie dziala!
hmm w sumie nie zauwazylam, zebym pijac wiecej wody czesciej sie wypróżniała, wogole mam z tym ostatnimi czasy problem

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
O kurde no to nie wiem czemu

Ale słodkie: http://megamoty.pl/4327-cofnij-sie
ale fajne tez te wszystkie stronki lubie przegladac

Cytat:
Napisane przez MyNameIs Pokaż wiadomość
Nie lubię ludzi. Są dziwni i mnie dołują.
Co sie stało??

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 09:45   #1055
zooska
Zakorzenienie

Nie mogłam sie powstrzymac i zjadłam przec chwila garsc platków czkoladowych muszelek nie jest źle...w sumie jest przed 10.
Na uczelnie czekaja na mnie 2 malutkie buleczki wieloziarniste z serkiem i rzodkiewka i salata

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
hmm w sumie nie zauwazylam, zebym pijac wiecej wody czesciej sie wypróżniała.
Właśnie ja też. A niby wszędzie się trąbi, że to pomaga itd. itp

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 09:48   #1056
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

Właśnie ja też. A niby wszędzie się trąbi, że to pomaga itd. itp
to indywidualna rekacja organizmu, jak ze wszystkim. u mnie np się sprawdza
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 09:49   #1057
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
Losing Ja też poproszę tasaczek. Moje prbl z Tż mnie dobijają, przestaje kontrolowac co jem. Zaczynaja sie kompulsy:/
Ojjjj kompulsy to juz bardzo niedobrze Ja rozumiem, ze jest Ci ciężko, a jak problemy przytłaczają to ma się gdzieś dietę ale pomyśl sobie jaką będziesz miała satysfakcje jak osiągniesz to co chcesz, a jak przytyjesz, to będzie Ci jeszcze gorzej

Paulownia ja tez się szybko męczę i nie wiem jak ktoś może skakać po 1000 bez przerwy ja sobie skacze seriami po 100, pozniej odpoczynek ile mi trzeba i jakoś leci Dla efektów trzeba się napocić A co do wątku to czytałam i podziwiam niektóre dziewczyny robią po parę tysięcy skoków dziennie... Jakoś nie wyobrażam sobie wtedy moich stawów, mimo iż skaczę w butach
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 09:54   #1058
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

po wczorajszym fitnesie i siłowni mam takie zakwasy, ze ciezko mi po schodach chodzic
a myslalam ze nie jest ze mna tak zle

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-20, 10:29   #1059
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Paulownia ja tez się szybko męczę i nie wiem jak ktoś może skakać po 1000 bez przerwy ja sobie skacze seriami po 100, pozniej odpoczynek ile mi trzeba i jakoś leci Dla efektów trzeba się napocić A co do wątku to czytałam i podziwiam niektóre dziewczyny robią po parę tysięcy skoków dziennie... Jakoś nie wyobrażam sobie wtedy moich stawów, mimo iż skaczę w butach
Ja tez skakalam po 100 i przerwa dla zlapania oddechu pocilam sie przy tym solidnie. Uwazam ze niektore dziewczyny z tym przesadzaja, niedobrze skakac wiecej niz 30 minut (stawy) a ja w szczytowej formie skakalam 20-25 minut trzy razy w tygodniu.
A ja sobie pojadam pizze. Kupowalismy w zeszlym tygodniu i nie dalam rady calej zjesc, TZ tez nie, wiec zapakowalam do zamrazarki 5 kawalkow. I dzis odgrzalam. Pewnie to okropnie niezdrowo takie odgrzewane, ale ja nienawidze jedzenia wyrzucac. A zamrazalnik maly, zaladowany pudelkami, i musze zrobic miejsce na nowe rzeczy.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 10:32   #1060
Eldo_rado
amor vincit omnia

poszukam dziś chyba skakanki jak będę na mieście
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 10:39   #1061
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
poszukam dziś chyba skakanki jak będę na mieście
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 11:18   #1062
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

TŻ przyjechał to musisz się nacieszyć, wiadomo z facetem ciężko dietkowo jeść więc rozumiem Cię doskonale no, ale musisz dogadzać TŻ-towi
trzymaj się Kochana, zaglądaj do nas czasem!
Ja zaglądam zaglądam tylko czasami nie jestem w stanie Wam odpisać W sumie teraz sie zważyłam i jest 55,8 wiec tragedii nie ma, myslałam że będzie gorzej

Cytat:
Tinek ja tez mam problem, bo waga nie chce zejśc poniżej 55kg ;/ a wcześniej na wigilię miałam 54 :|
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 12:31   #1063
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia nie przejmuj się tymi spojrzeniami, super wyglądałaś a jak się gapią to niech się gapią, ich problem Co do słodyczy to rzeczywiście lepiej, że nie wiem jakie są i lepiej żebym nie wiedziała Chociaż ze słodyczami nie mam jakiegoś problemu, gorzej jest ogólnie z ilością normalnego jedzenia, bo jak zacznę jeść coś co lubię to końca nie ma Ale jeśli chodzi o słodycze KINDER to wymiękam
No jak to mój mąż stwierdził - Tutaj ludzie na prawdę brzydko się ubierają i o modzie nie mają pojęcia. Ja Ci powiem, że faktycznie tak jest, teraz bardziej patrzę na ubiory ludzi i jestem w szoku, że tak beznadziejnie się ubierają. Ja na szczęscie aż tak strasznie też nie przepadam za słodyczami te niemieckie lubię i to bardzo ale jakoś tak zjem raz czy dwa razy dziennie jakiegoś Knoppersa czy cos z Kinder i mi starczy Też najbardziej mi Kinder smakuje

Cytat:

Również lubię czytać Twoje opowieści
Miałam kilka podobnych sytuacji za granicą - jak Ty w tym sklepie Ale co tam, nikt mnie przecież tam nie znał... xD
bardzo mi miło
A gdzie byłaś za granicą?
No w sumie racja, nikt mnie tu też nie zna ale jakoś tak mi głupio :P
W Anglii bym nie miała problemu bo angielski dosyć dobrze umiem ( rozumiem praktycznie wszystko, troche słabiej składam zdania) a niemiecki to dla mnie czarna magia... nic nie umiem oprócz Hallo, Danke i Tschuss

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia teraz to już całkiem nie mogę doczekać się zdjęć jak mówisz, że aż dech zapiera
A co do Vitapilu to tak bardzo bym chciała, żeby był jakiś efekt chciałabym mieć do wakacji ładne zadbane i długie włoski
Jutro jak będzie ładna pogoda to mamy zamiar się tam przejść więc porobię fotki
Mi Vitapil to w sumie na paznokcie bardziej pomógł niż na włosy Tzn. bardziej widać różnice Ty to pewnie teraz będziesz musiała gilotyną obcinać paznokcie bo będą twarde jak skała po Vitapilu:P a i tak masz przecież piękne, grube i długie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
jezuuu ja też Kocham czytać Twoje posty ! Monia strasznie fajnie wszystko opisujesz ! Wiesz aż chce się tam być w tych Niemczech jak je opisujesz z dobrej strony
Dziękuję No na razie tu jest na prawdę fajnie, a gdybym znała język to już w ogóle byłoby bosko.....

Cytat:

Monia Nie umiem odp Ci na pyt dotyczące mojego Tż. Mamy prbl natury radzenia sobie ze stresem. Najogólniej mówiąc- nie podoba mi się jego sposób odreagowania, zabawy itp. Wszystko kręci się wokół tego.
Zosiu ale czy jest sens ciągnąć dalej ten związek? Myślisz, że on się zmieni i będzie lepiej?? ja bym na to nie liczyła..... Przecież tak się nie da żyć... na siłe to nic się nie da. Ty powinnaś być szczęsliwa, on powieniem być wsparciem dla Ciebie i pomagać Ci we wszystkim.... Moim zdaniem bez niego byłabyś szczęśliwsza bo nie musiałabyś się denerwować tym wszystkim

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 12:38   #1064
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:
Co sie stało??
Denerwuje mnie jak się ktoś wtrąca w moje sprawy i mi mówi co mam robić... Mam taką jedną znajomą, która doprowadza mnie do szału!!!
Ale postanowiłam wrzucić na luz, nie będę zdrowia sobie niszczyć przez takie COŚ.

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
po wczorajszym fitnesie i siłowni mam takie zakwasy, ze ciezko mi po schodach chodzic
a myslalam ze nie jest ze mna tak zle
Hm. To dobry znak Znaczy, że się wysiliłaś na ćwiczonkach
MyNameIs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 12:39   #1065
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
w Polsce to taka pogoda zmienna, że szok słońce, deszcz, grad i jeszcze Bóg wie co
Tutaj od dwóch dni zrobiło się bardzo ciepło. Synek wczoraj w samej bluzie chodził i mój mąż też, ja tylko zarzuciłam taką cienką eco skórę na samą bokserkę i było mi na prawdę bardzo ciepło. Czasami też pokropi deszcz ale to tak raz czy dwa razy dziennie, przeważnie jest słonecznie

Cytat:
Ty lepiej nie rób zdjęć tym słodyczom bo my tu wszystkie padniemy z zazdrości wstawiaj lepiej swoje zdjątka
No ja Wam tylko chcę pokazać jaki tu jest wybór tych słodyczy nie to co w Polsce
Moje zdjęcia wstawię może jutro, bo wybieramy się zwiedzać ogrody koło pałacu

Cytat:
Hmm sporo w Polsce z cenami fileta różnie... ostatnio kupiłam z promocji po 14 zł, ale ogólnie standard to 16-18 zł
Za kilogram tak???
No ja za 600 gram dałam na Polskie 15 zł.
Aaaaa i tu jest drogi też internet... my za nasz przenośny micro stick w O2 płacimy 30 euro prędkość to niby 3,2 mb a limit jest na 5 gb. A chodzi tak pomału że nerwicy można dostać!!!!!!!! W Polsce za te 30 euro czyli ok.120 zł to można mieć już za.je.bisty internet!
Ale jedno jest dobre - że internet ten co my mamy może kupić sobie każdy i nie trzeba podpisywać żadnej umowy. On jest na doładowania, jak sobie doładujesz za 30 euro to internet masz na miesiąc a jak nie doładujesz to nic się nie stanie, tyle że netu nie będzie :P

Cytat:
Ooooo, lubię takich tacy opaleni ciiii... ja tego nie powiedziałam
noooo mi się też tacy z ciemną karnacją podobają Ale na szczęscie mój mąż ma dosyć ciemną a jak się opali to jak murzyn wygląda więc dla mnie super

Cytat:
No to super, że się wysypiasz ja jak przychodzę z pracy to padam ze zmęczenia normalnie ale wciągnęłam się w czytanie książek więc i tak chodzę spać po północy a rano zdycham tragedia wstać o 5.30
Nooo wczoraj poszłam spać o 3 tak mnie programy kryminalne w telewizji na ID wciągnęły że nie mogłam telewizora wyłączyć! Mąż się obudził po 2 i ze mną oglądał do 3 hehe jeszcze później mu się baraszkować zachciało i tak zeszło do 4 chyba! a na rano do pracy poszedł A mnie synek obudził po 10 dzisiaj i wcale spać mi się nie chce
Nooo to widzę, że znowu mamy coś wspólnego Ty się wciągasz w książki a ja w programy współczuję Ci tego wstawania.....

Cytat:
No obiegam się przez cały dzień nieźle liczę na to, że coś spadnie, aczkolwiek nie czuję tego po ciuchach... a zważyć się kiedyś się zważę
No to bardzo dziwne.... jeśli trzymasz się diety i do tego biegasz tak w pracy to aż niemożliwe że nic nie spada :/ Powinnaś się zważyć. Ciuchy to się kurczą w praniu. Po wadze będziesz widziała czy chudniesz czy nie i dzięki temu będziesz wiedziała co możesz jeść i nie tyjesz a czego nie możesz.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-20, 12:40   #1066
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
bardzo mi miło
A gdzie byłaś za granicą?
No w sumie racja, nikt mnie tu też nie zna ale jakoś tak mi głupio :P
W Anglii bym nie miała problemu bo angielski dosyć dobrze umiem ( rozumiem praktycznie wszystko, troche słabiej składam zdania) a niemiecki to dla mnie czarna magia... nic nie umiem oprócz Hallo, Danke i Tschuss
Byłam w Kanadzie kilka lat temu. Mój angielski nie był wtedy zły, ale teraz-wiadomo-jest o niebo lepszy :P

Właśnie wróciłam i pochłonęłam kilka kostek czekolady mlecznej z orzeszkami Ale jutro mam urodziny, także, hmmmm, chyba mogę sobie pozwolić na małe szaleństwo :P
Stary 2012-04-20, 12:40   #1067
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Nic się nie martw szybko się dotrzecie razem powiem Ci, że ja też się kłócę z TŻ-tem codziennie o pierdoły zazwyczaj zaraz nam przechodzi, no ale guuuupie to to
Nooo wczoraj cały dzień się nie pokłóciliśmy! Aż dziwne :P nawet szafe składaliśmy razem i obyło się bez kłótni
Właśnie takie głupie to kłocić się o pierdoły..... ludzie mają na prawdę poważne problemy a my mając tak dobrze kłócimy się o byle co :/

Cytat:
Zazdroszczę Ci Oficjalnie przygarnij mnie do siebie tam
Pakuj się i przyjeżdżaj

Cytat:
Ale super się Ciebie czyta

Kurcze, rzeczywiście dziwnie, że tak się ludzie na Ciebie gapili przecież ładnie wyglądałaś normalnie ale nie wiem, inna mentalność? oni w ogóle chyba nie ubierają się za specjalnie
Noo dokładnie... tutaj ludzie są ANTYmodni. Ubierają się bardzoooo NIE za specjalnie :/ A myślałam że tu jest inaczej... W ogóle to w sklepach nic fajnego niema :/ żadnych kolorów!!! wszystko takie beżowe, pastelowe... takie martwe kolory :/ beznadzieja :/ Wczoraj ubrałam czerwone rurki, czarną tuniko bokserkę do połowy tyłka i kurtkę czarną eco skóre, aaa i botki czarne na obcasie. Jezuuuu jak się gapili!!!! nie tak jak gdy miałam skórzane leginsy ale też furore zrobiłam .... No masakra po prostu.... oni tu jak widzą żywszy kolor to też im gały wychodzą Ich motto to chyba: nie wyróżniać się z tłumu a ja tam lubię być ładnie ubrana i jakiś kolor dorzucić czasami :P

Cytat:
Hehe, bałaś się iść do sklepu, ale sobie poradziłaś z dnia na dzień będzie coraz lepiej przełamiesz się i sama zaczniesz mówić po niemiecku
Noooo mam nadzieję po niemiecku to ja długo nie zacznę mówić.... wszystko co mi mąz mówi to na drugi dzień zapominam :/ kompletnie mi ten język do głowy nie wchodzi :/

Cytat:
super Wam się udało z tą szafą Polak to by zgarnął pewnie kasę
w Niemczech w ogóle są chyba takie "wystawki", coś mi wujek opowiadał że ludzie wystawiają niepotrzebne im rzeczy (często w bardzo dobrym stanie) i kto chce ten sobie zabiera nie muszę dodawać, że głównie Polacy to zabierają i oczywiście czasem się biją o to
nooooo mój mąż powiedział że w Polsce to za ładną sumkę byśmy ją sprzedali
Wystawki są, widziałam kilka jak pod domami stoją meble. Ale akurat te co widziałam nie były za ładne. Ale powiem Ci że w sklepach meble nie są wcale drogie dlatego my wolimy z czasem kupić sobie nowe. Jedynie co wzieliśmy to tą szafe i sofe skórzaną od męża kolegi bo na prawdę głupi byśmy byli gdybyśmy tego nie wzieli :P

Cytat:
ja z kolegi już nie skorzystam, więc dzięki ale może nasza Czekoladka się skusi Czeko, co Ty na to?

Monia, Boże święty, nie kuś tymi pysznościami ślinotoku dostaję z samego opisu
Czekoladce może się nie spodobać :/ nie jest on jakimś mega przystojniakiem. Taki normalny przeciętny facet, ale bardzo sympatyczny.
No już Wam nie będę tu pisała o słodyczach :p no w końcu my tu się przecież odchudzamy , no nie?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-20, 12:46   #1068
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:
No już Wam nie będę tu pisała o słodyczach :p no w końcu my tu się przecież odchudzamy , no nie?
No to ja już wiem czemu się skusiłam na tą czekoladę!!! Podświadomość działa A wcześniej czytałam Twoje posty o słodyczach
Stary 2012-04-20, 13:19   #1069
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
kochana ale dlaczego się dołujesz? Przecież to jak teraz wyglądasz powinno Cie bardzo cieszyć Pomyśl sobie, że mogłabys dalej wyglądać tak jak kiedyś gdyby nie udało Ci się w ogóle schudnąc, a przecież zrzuciłaś pare tych kilogramów! Może ta waga 50 kg jest dla Ciebie najzdrowszą wagą i dlatego organizm nie chce niżej zejść. Ja mam podobnie bo mi waga za żadne skarby nie chciała nigdy zejśc poniżej 57 kg a przecież nie będę się głodzić żeby za wszelką cenę schudnąć bo nie to jest najważniejsze. Najważniejsze jest to, że nie ważę już 85 kg i ludzie mi mówią że ładnie wyglądam. Chciałabym mieć chudsze uda no ale trzeba się cieszyć że mam te 52 cm a nie np. 60. Spróbuj spojrzeć na siebie nieco inaczej, nie na to że schudnąc nie możesz ale na to co już osiągnęłaś. Może jak troszkę wyluzujesz i przestaniesz myśleć tylko o wadze a będziesz dalej prowadziła zdrowy tryb życia to waga sama zleci zanim się obejrzysz Jesteś przecież bardzoooo szczuplutka więc ja nie wiem nawet czym Ty się dołujesz

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Monika jakbys tak do Danii sciagnela, to nikt by sie nie dziwil. Ja tu juz najrozniejsze ubiory widzialam, we wszystkich kolorach teczy nawet. Ale tutejsza moda mi sie podoba. Dunki ubieraja sie szalenie kobieco, nosza duzo pasteli, tuniki i legginsy, duze dekolty, ogolnie awangarda.
No a tu jest odwrót.... Niemki wszystko chowają, dekoltów wcale nie mają, noszą luźne ciuchy w brzydkich kolorach. Zwykłe jeansy, luźne koszulki, trampki czy adidasy. One chyba boją się żywych kolorów. Młode dziewczyny też się w takich kolorach ubierają choć widzialam nie które całkiem normalnie ubrane - np. eco skóra, legginsy i balerinki. Ale to rzadki widok niestety. Za to faceci się bardzo modnie ubierają, jak z gazet o modzie normalnie. Eleganckie jeansy, ładne czyściutkie buty, marynarka albo jakaś świetna kurteczka. No super normalnie!!! A dziewczyny... masakra po całości. Zero stylu i elegancji. Takie szare zwykłe myszki
W Danii to nie mam pojęcia jak się ubierają ale z tego co piszesz to kobiety lubią się pokazać, w Anglii znowu kolory są bardzo modne i tam się dziewczyny świetnie ubierają a tutaj w Niemczech to ja nie wiem czemu taką wioche robią :P

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Byłam w Kanadzie kilka lat temu. Mój angielski nie był wtedy zły, ale teraz-wiadomo-jest o niebo lepszy :P

Właśnie wróciłam i pochłonęłam kilka kostek czekolady mlecznej z orzeszkami Ale jutro mam urodziny, także, hmmmm, chyba mogę sobie pozwolić na małe szaleństwo :P
ooo fajnie jak w Kanadzie byłaś I jak Ci się tam podobało?

Oooo to ile jutro latek kończysz??? Pewnie, że możesz !! Ale jutro dopiero hehe

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
No to ja już wiem czemu się skusiłam na tą czekoladę!!! Podświadomość działa A wcześniej czytałam Twoje posty o słodyczach

hehe noo dobra, możesz wine na mnie zwalić
Ja tak pisze o tych słodyczach bo po prostu w szoku jestem ile tutaj tego jest i jakie to wszystko tanie w porównaniu z Polską :P
nie chciałam Wam smaku narobić

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-20, 13:19   #1070
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Denerwuje mnie jak się ktoś wtrąca w moje sprawy i mi mówi co mam robić... Mam taką jedną znajomą, która doprowadza mnie do szału!!!
Ale postanowiłam wrzucić na luz, nie będę zdrowia sobie niszczyć przez takie COŚ.

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Hm. To dobry znak Znaczy, że się wysiliłaś na ćwiczonkach
Dobrze mowisz nie warto sie takim czyms przejmowac, ludzie niestety maja to do siebie ze latwiej kogos pouczac i wtracac sie w jego sprawy niz na siebie popatrzec.
Cytat:

Noo dokładnie... tutaj ludzie są ANTYmodni. Ubierają się bardzoooo NIE za specjalnie :/ A myślałam że tu jest inaczej... W ogóle to w sklepach nic fajnego niema :/ żadnych kolorów!!! wszystko takie beżowe, pastelowe... takie martwe kolory :/ beznadzieja :/ Wczoraj ubrałam czerwone rurki, czarną tuniko bokserkę do połowy tyłka i kurtkę czarną eco skóre, aaa i botki czarne na obcasie. Jezuuuu jak się gapili!!!! nie tak jak gdy miałam skórzane leginsy ale też furore zrobiłam .... No masakra po prostu.... oni tu jak widzą żywszy kolor to też im gały wychodzą Ich motto to chyba: nie wyróżniać się z tłumu a ja tam lubię być ładnie ubrana i jakiś kolor dorzucić czasami :P

a to sie zdzwiłam , myslalam ze w Niemczech wlasnie jes szał na modne ciuszki ze ludzie wlasnie ubieraja sie zupełnie inaczej tzn lepiej modniej i bardziej kolorowo niz u nas a tu jednak jest zupełnie inaczej

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-20, 13:45   #1071
monika01011986
Zakorzenienie

no a teraz co u mnie
Wczoraj jak skończyłam z Wami pisać to wrócił mąż, zjadł obiad i poszliśmy na miasto. Załatwiliśmy to co chcieliśmy i po drodze zaszliśmy na zakupy spożywcze. Kupiliśmy troche jedzenia i obok w piekarni kupiłam sobie to cudo z budyniem i truskawkami kocham to normalnie!!! nigdy w życiu nic lepszego nie jadłam Zrobiłam Wam fotki jak to coś wygląda A więc tak:
DSC00416.jpg DSC00417.jpg

DSC00418.jpg

Pod truskawkami jest budyń a na wierzchu polane jest takim jakby lukrem jeszcze no i po prostu mogłabym to jeśc i jeść bo jest takie pyszne
Potem składaliśmy szafe z mężem Złożyliśmy ją całą ale trzeba jeszcze kilka śrubek wkręcić bo nam zabrakło więc póki co jej nie ruszam i ubrań do niej nie wkładam. Zdjęcia jeszcze też nie zrobię bo muszę ją umyć (lustra). Mąż ma dziś po pracy ją skończyć. W ogóle to on dzisiaj ma wypad z chłopakami z pracy na gokarty i od 18stej do wieczora będę sama siedziała z synkiem ale chociaż popiszę sobie z Wami
A wczoraj ubrałam się całkiem normalnie bo czerwone rurki, czarną tunikę do połowy tyłka, czarną eco skórę i czarne botki na obcasie. Oczywiście te moje czerwone rurki to też szał zrobiły bo każdy się na nie gapił no masakra jakaś! No na prawdę ja nie rozumiem... mój mąż sam stwierdził, że tutaj to ludzie taką wioche robią swoim ubiorem i jak zobaczą coś kolorowego to w szoku są, tak jak skórzane spodnie. No nic... ja na pewno nie będę ubierała się tak jak niemki... niech się tam gapią i myślą sobie co chcą
Tutaj dzisiaj ciepło ale kropił już raz deszcz ;/ słonko wychodzi czasami zza chmur ale ogólnie zachmurzone niebo jest. Ja dziś nigdzie się nie wybieram więc w sumie pogoda może być byle jaka

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-20, 13:59   #1072
zelka9o
Zadomowienie

Część Wam
Ja tylko na chwile tu wpadłam bo lecę do szpitala na kolejna dawkę badań ! już mnie wkurza chodzić codziennie tam ale jak mus to mus ;/ !
z Dietą u Mnie wielka lipa też ale pociesza Mnie to że po zabiegu będę 100% dietkować i nic nie będzie mnie kusić ! i może wkoncu przez ten czas oduczę sie pić słodkich wód bo już teraz przez 3 dni pije samą mineralna

Hmm pytanie mam chodzi mi o to czy w diecie powinno sie pic niegazowana czy gazowana mineralna wodę ??

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

I jeszcze jedno może znacie jakaś dobrą Myszkę do laptopa i czy lepsza jest normalna taka czy jakaś inna bo nie ogarniam ! a Kupiłam sobie Myszkę taka zwykłą dałam 15funtów i chodziła zaledwie tydzień ciągle mi przerywa ;/ i nie chodzi niby gwarancje mam ale nie wiem czy mi przyjmą bo mogą powiedzieć że z Mojej winy .. !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 14:01   #1073
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
no a teraz co u mnie
Wczoraj jak skończyłam z Wami pisać to wrócił mąż, zjadł obiad i poszliśmy na miasto. Załatwiliśmy to co chcieliśmy i po drodze zaszliśmy na zakupy spożywcze. Kupiliśmy troche jedzenia i obok w piekarni kupiłam sobie to cudo z budyniem i truskawkami kocham to normalnie!!! nigdy w życiu nic lepszego nie jadłam Zrobiłam Wam fotki jak to coś wygląda A więc tak:
Załącznik 4632701 Załącznik 4632702

Załącznik 4632703

Pod truskawkami jest budyń a na wierzchu polane jest takim jakby lukrem jeszcze no i po prostu mogłabym to jeśc i jeść bo jest takie pyszne
Potem składaliśmy szafe z mężem Złożyliśmy ją całą ale trzeba jeszcze kilka śrubek wkręcić bo nam zabrakło więc póki co jej nie ruszam i ubrań do niej nie wkładam. Zdjęcia jeszcze też nie zrobię bo muszę ją umyć (lustra). Mąż ma dziś po pracy ją skończyć. W ogóle to on dzisiaj ma wypad z chłopakami z pracy na gokarty i od 18stej do wieczora będę sama siedziała z synkiem ale chociaż popiszę sobie z Wami
A wczoraj ubrałam się całkiem normalnie bo czerwone rurki, czarną tunikę do połowy tyłka, czarną eco skórę i czarne botki na obcasie. Oczywiście te moje czerwone rurki to też szał zrobiły bo każdy się na nie gapił no masakra jakaś! No na prawdę ja nie rozumiem... mój mąż sam stwierdził, że tutaj to ludzie taką wioche robią swoim ubiorem i jak zobaczą coś kolorowego to w szoku są, tak jak skórzane spodnie. No nic... ja na pewno nie będę ubierała się tak jak niemki... niech się tam gapią i myślą sobie co chcą
Tutaj dzisiaj ciepło ale kropił już raz deszcz ;/ słonko wychodzi czasami zza chmur ale ogólnie zachmurzone niebo jest. Ja dziś nigdzie się nie wybieram więc w sumie pogoda może być byle jaka
a matko ale bym takie cos zjadła napewno przepyszne musi byc
A nie przejmuj sie , niech sie gapia i zazdroszcza super laska jestes i dlatego sie gapia uroda sie wyróżniasz
przeciez niemki sa brzydkie

Cytat:
Część Wam
Ja tylko na chwile tu wpadłam bo lecę do szpitala na kolejna dawkę badań ! już mnie wkurza chodzić codziennie tam ale jak mus to mus ;/ !
z Dietą u Mnie wielka lipa też ale pociesza Mnie to że po zabiegu będę 100% dietkować i nic nie będzie mnie kusić ! i może wkoncu przez ten czas oduczę sie pić słodkich wód bo już teraz przez 3 dni pije samą mineralna

Hmm pytanie mam chodzi mi o to czy w diecie powinno sie pic niegazowana czy gazowana mineralna wodę ??
Duzo zdrówka zycze
jak sie czujesz kochana wogole? kiedy dokładnie masz ten zabieg?

A co do wody to lepiej niegazowana pic

Mozecie byc ze mnie dumne
dziewuchy w pracy zamawiaja pizze i wlasnie sie pytały czy chce zamawiac z nimi i zgadnijcie kto odmówil i otworzył sobie jogurcik?? taaak zgadza sie ja

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-20, 14:06   #1074
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
a to sie zdzwiłam , myslalam ze w Niemczech wlasnie jes szał na modne ciuszki ze ludzie wlasnie ubieraja sie zupełnie inaczej tzn lepiej modniej i bardziej kolorowo niz u nas a tu jednak jest zupełnie inaczej
no ja też w szoku nadal jestem. Nastawiałam się, że tutaj to wszyscy jak gwiazdy poubierani i że to ja będę jak szara myszka wyglądała w porównaniu do Niemek. A przyznam, że u mnie w moim małym miasteczku w Polsce ( gdzie ludzi jest ok. 6 tysięcy) to dziewczyny ubierają się milion razy fajniej i modniej. A tu gdzie ludzi jest ponad 40 tysięcy to gorzej niż w średniowieczu Może w tych wielkich miastach typu Monachium, Frankfurt czy Berlin ludzie się inaczej ubierają Kiedyś mam nadzieję że się przekonam jak pojadę pozwiedzać

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:

No wydaje mi się że w Twoim przypadku jak masz problemy z jelitami i żołądkiem to chyba gazowana byłaby samobójstwem.... Najlepiej to zapytaj lekarza co możesz pić a czego nie. Zresztą dziwne, że Ci tego nie powiedział jeszcze ;/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-20, 14:06   #1075
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też w szoku nadal jestem. Nastawiałam się, że tutaj to wszyscy jak gwiazdy poubierani i że to ja będę jak szara myszka wyglądała w porównaniu do Niemek. A przyznam, że u mnie w moim małym miasteczku w Polsce ( gdzie ludzi jest ok. 6 tysięcy) to dziewczyny ubierają się milion razy fajniej i modniej. A tu gdzie ludzi jest ponad 40 tysięcy to gorzej niż w średniowieczu Może w tych wielkich miastach typu Monachium, Frankfurt czy Berlin ludzie się inaczej ubierają Kiedyś mam nadzieję że się przekonam jak pojadę pozwiedzać
Ja taka sytuacje jak Ty miałam jak byłam na wakacjach w Bułgari, wiem , ze to nie ma porównania do Niemiec, ale myslalam ze w typowo turystycznych miejscowosciach ludzie beda ubrani podobnie jak w Polsce, tam wychodziłam w zwykłych krótkich spodenkach i bokserce do tego japonki i okulary a wszyscy sie obracali i patrzyli jak na dziwoląga tylko tam, sytuacja na odwrót oni nosili ciuchy takie jak my w Pl z conajmniej 5 lat temu ale dziwne uczucie jak sie tak gapią

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-20, 14:13   #1076
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:
ooo fajnie jak w Kanadzie byłaś I jak Ci się tam podobało?

Oooo to ile jutro latek kończysz??? Pewnie, że możesz !! Ale jutro dopiero hehe
20 lat kończę.
Super było Chciałabym tam mieszkać :P
Stary 2012-04-20, 14:56   #1077
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

I jeszcze jedno może znacie jakaś dobrą Myszkę do laptopa i czy lepsza jest normalna taka czy jakaś inna bo nie ogarniam ! a Kupiłam sobie Myszkę taka zwykłą dałam 15funtów i chodziła zaledwie tydzień ciągle mi przerywa ;/ i nie chodzi niby gwarancje mam ale nie wiem czy mi przyjmą bo mogą powiedzieć że z Mojej winy .. !
No tam w Anglii to są różne myszki :P Ja najbardziej lubię zwykłe małe optyczne myszki, są najwygodniejsze i najtrwalsze. Tu przy laptopie mojego męża mam taką jest świetna ( ja do laptopa muszę mieć myszkę bo inaczej nerwowo nie wyrabiam ) W Polsce mam optyczną bezprzewodową i to taką dużą - jest beznadziejna.
Ja widzę, że tam ładne ceny myszek mają - 15 funtów za zwykłą myszkę która w dodatku tydzień pochodziła jak będziesz w Polsce to lepiej tu sobie kup, bo przecież przylatujesz tu co 2 tygodnie do szkoły o ile pamiętam. A właśnie miałam się zapytać, co studiujesz? Bo na fejsie masz że dietetykę ale nic nam nie mówiłaś tu na ten temat

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
a matko ale bym takie cos zjadła napewno przepyszne musi byc
A nie przejmuj sie , niech sie gapia i zazdroszcza super laska jestes i dlatego sie gapia uroda sie wyróżniasz
przeciez niemki sa brzydkie

Mozecie byc ze mnie dumne
dziewuchy w pracy zamawiaja pizze i wlasnie sie pytały czy chce zamawiac z nimi i zgadnijcie kto odmówil i otworzył sobie jogurcik?? taaak zgadza sie ja
nooo po prostu niebo w gębie... na prawdę to najlepsza rzecz jaką w życiu jadłam
Własnie chodzi o to, że oni nie zazdroszczą tylko pewnie myślą sobie o mnie nie wiadomo co... no fakt faktem mało jest ładnych niemek ale widziałam już kilka nie które są na prawdę śliczne, ale większość widać że nie mają niemieckich korzeni bo np. mają ciemną karnację. A tu takich bardzo dużo np. mulatek, murzynek, muzułmanek, rumunek itd. Rodowite Niemki łatwo jest rozpoznać, są całkiem charakterystyczne, tak jak rodowici Niemcy. Noo urodą nie grzeszą
Ale są sympatyczni i bardzo kulturalni tyle, że troche staroświeccy :P

Nooo to gratuluję ja bym pewnie nie powstrzymała się od pizzy, z 2 kawałki w ramach obiadu bym zjadła
A Ty co dzisiaj masz na obiad?

A pro po pizzy to w Niemczech nie jest się jej z ketchupem czy sosem czosnkowym oni jedzą ją taką suchą bez żadnych sosów i nie rozumieją jak my Polacy możemy jeść pizze z ketchupem Kiedyś mąż w pracy jadł pizze bo sobie zamówili z chłopakami i im gały wyszły jak zobaczyli że mój mąż ketchupem sobie polewa pizze :P Normalnie byli w takim szoku, że mało nie zemdleli hehehe a mój mąż był w szoku że im taka sucha pizza smakuje :P

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Ja taka sytuacje jak Ty miałam jak byłam na wakacjach w Bułgari, wiem , ze to nie ma porównania do Niemiec, ale myslalam ze w typowo turystycznych miejscowosciach ludzie beda ubrani podobnie jak w Polsce, tam wychodziłam w zwykłych krótkich spodenkach i bokserce do tego japonki i okulary a wszyscy sie obracali i patrzyli jak na dziwoląga tylko tam, sytuacja na odwrót oni nosili ciuchy takie jak my w Pl z conajmniej 5 lat temu ale dziwne uczucie jak sie tak gapią
No mi się też tak wydaje że w kurortach to pewnie chodzą wszyscy mega fajnie ubrani i mają cudowne stroje kąpielowe warte kupe kasy
Nooo to pewnie myśleli że Ty z Ameryki przyleciałaś skoro tak fajnie się ubrałaś Dla nich to pewnie nowość była jak zobaczyli bokserkę, japonki i okulary
No właśnie na mnie tutaj się gapią jak na dziwoląga i też mam takie dziwne uczucie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-20, 14:56   #1078
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:
Dobrze mowisz nie warto sie takim czyms przejmowac, ludzie niestety maja to do siebie ze latwiej kogos pouczac i wtracac sie w jego sprawy niz na siebie popatrzec.
Dokładnie, wolę sto razy pomyśleć i ugryźć się w język niż coś powiedzieć. I staram się tego trzymać jak mogę, a wygadać się mogę do przyjaciółki.
Stary 2012-04-20, 14:58   #1079
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
No tam w Anglii to są różne myszki :P Ja najbardziej lubię zwykłe małe optyczne myszki, są najwygodniejsze i najtrwalsze. Tu przy laptopie mojego męża mam taką jest świetna ( ja do laptopa muszę mieć myszkę bo inaczej nerwowo nie wyrabiam ) W Polsce mam optyczną bezprzewodową i to taką dużą - jest beznadziejna.
Ja widzę, że tam ładne ceny myszek mają - 15 funtów za zwykłą myszkę która w dodatku tydzień pochodziła jak będziesz w Polsce to lepiej tu sobie kup, bo przecież przylatujesz tu co 2 tygodnie do szkoły o ile pamiętam. A właśnie miałam się zapytać, co studiujesz? Bo na fejsie masz że dietetykę ale nic nam nie mówiłaś tu na ten temat

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

nooo po prostu niebo w gębie... na prawdę to najlepsza rzecz jaką w życiu jadłam
Własnie chodzi o to, że oni nie zazdroszczą tylko pewnie myślą sobie o mnie nie wiadomo co... no fakt faktem mało jest ładnych niemek ale widziałam już kilka nie które są na prawdę śliczne, ale większość widać że nie mają niemieckich korzeni bo np. mają ciemną karnację. A tu takich bardzo dużo np. mulatek, murzynek, muzułmanek, rumunek itd. Rodowite Niemki łatwo jest rozpoznać, są całkiem charakterystyczne, tak jak rodowici Niemcy. Noo urodą nie grzeszą
Ale są sympatyczni i bardzo kulturalni tyle, że troche staroświeccy :P

Nooo to gratuluję ja bym pewnie nie powstrzymała się od pizzy, z 2 kawałki w ramach obiadu bym zjadła
A Ty co dzisiaj masz na obiad?

A pro po pizzy to w Niemczech nie jest się jej z ketchupem czy sosem czosnkowym oni jedzą ją taką suchą bez żadnych sosów i nie rozumieją jak my Polacy możemy jeść pizze z ketchupem Kiedyś mąż w pracy jadł pizze bo sobie zamówili z chłopakami i im gały wyszły jak zobaczyli że mój mąż ketchupem sobie polewa pizze :P Normalnie byli w takim szoku, że mało nie zemdleli hehehe a mój mąż był w szoku że im taka sucha pizza smakuje :P
aaa na obiadek to jak wroce do domku zrobie sobie ziemniaczki z białym serkiem rzodkieweczka i szczypiorkiem

Zjadłabym pizze fakt faktem, ale nie dzisiaj moze w niedziele sobie zrobie ale ta dukanowska tez mi smakuje

jeju ja takiej suchej nie lubie, koniecznie keczup albo sosik czosnkowy musi byc

MyNameIs ja tamk samo jak Ty, zreszta ja jestem taka osoba, ze mam głeboko w d*** co kto robi, nie interesuje mnie to poprostu,kazdy ma swoje zycie i niech sie nim zajmuje tak samo jak ktos mi cos mowi to zachowuje to dla siebie a nie trabie o tym na prawo i lewo ze swoimi komentarzami i jest mi z tym dobrze
a najbardziej mnie w***** mnie wszechobecny fałsz i dwulicowosc w 4 oczy wszystko pieknie ladnie a za plecami obgadywanie;/

Think happy - be happy

M

Edytowane przez aguniaaaaa041986
Czas edycji: 2012-04-20 o 15:01
Stary 2012-04-20, 14:58   #1080
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
właśnie mi przerywa ciągle i mnie denerwuje !!! a dałam tyle za Nią !! a bez myszki też mi cięzko wkurzam sie strasznie bo nie umie ruszac sie bez Myszki !! ;/
Wiesz co ze studiów zrezygnowałam nie dałam rady tu Anglia ciągle wracac do PL teraz bedę pracowac w weekendy takżę nie dałam rady i z czegoś zrezygnowac musiałam , tak mam dietetyke bo tam chodziłam na początku ale niestety po 2 mies przepisałam sie na inny kierunek bo tam cięzko było . Dobrze że przypomniałaś to usune to z fb

Właśnie nie powiedział nic o wodzie póki co kazał mi tylko jeśc papki a od przyszłego tyg ide juz do szpitala to wtedy bedę na samych kroplówkach życ ..
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości