|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#12271 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Wiem wiem czytalam ale powiem Ci ze to chyba swiadomosc tego zeby nie palic pale wiecej niz kiedy kolwiek ![]() ![]() Dobra kobietki zmykam sie czyms zajac bo zwarjuje z tym czekaniem buziaki ![]()
24/04 godz 14-30 dr. J.J Wroclaw MENTOR ANATOMKI CPG333 380cc 12cm/11,5cm/5.8 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez issabel1 Czas edycji: 2012-04-20 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ty jesteś taką piękną kobietą, że z każdym cycusiem będziesz cudnie wyglądała. napisz mi jeszcze raz swoje wymiarki a ja zerkne w tabelki na nowo, teraz nie mam głowy do tego a zaraz wyjść musze. możesz na priv żeby mi nie umknęło ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Issabelko dupke bić będziemy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12273 |
Raczkowanie
|
dzięki jooasi za odpowiedź, jeśli faktycznie później będę miała problem z zakupem staniczka albo cycka pod pachą
![]() a powiedz mi jeszcze bo tak jak mi się wydaje po oglądaniu fotek to piersi po operacji i przez jakiś czas sterczą tak jakby na boki po jakim czasie schodzą się do siebie żeby był taki fajny malutki odstępik między nimi ![]() no tylko boję się że te 25 ml to nie wystarczy żeby wyrównać asymetrię bo ona się wydaje duża, ale co ja tam wiem...
#12274 |
Wtajemniczenie
|
beatka żebyś przy tym rozstawie miała autostrade między piersiami doktor by Ci je musiał pod pachami zamontować
![]() asymetrii niestety nie potrafie ze zdjęcia ocenić, z przodu wydaje się znaczna ale jak bokiem stoisz piersi wydają się podobnej pojemności. moje też symetryczne nie były a mam dwa takie same implanty. weź pod uwage, że Twoje pierś rozłoży się na implancie jak naleśnik i nie powinno być widać różnicy.
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-20 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#12275 |
Raczkowanie
|
Wiecie co no nic tylko zwarjowac moja mala ma najprawdopodobniej ospe
![]() ![]() jooasi w zadnej ciazy nie palilam ale zawsze pozniej po karmieniu wracalam mam zbyt nerwowe i zbyt stresowe zycie , ja wiem ze to w sumie psychika ale mi jakos to pomaga no ciezko jest mi rzucic po op. jestem nastawiona nie palic i tak zrobie bo wiem ze to dla mojego dobra ale teraz no widzisz sama no nic tylko sie pochlastac ![]()
#12276 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=sherry.b;33670098]Dziwi mnie to, że niektóre dziewczyny, nie wiem po co przesiadują na tym wątku od tylu lat, jakby nie miały w życiu ciekawszych zajęć na codzień.
QUOTE] Każdy robi to na co ma ochotę! I nic nikomu do tego...
dr Skwiercz - MENTOR Anatomiczne 380ml, 333 ccc od 01.02.2012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kamiluwa Czas edycji: 2012-04-20 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#12277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#12278 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() Atmosfera na forum zrobiła się bardzoo hott ![]() ![]() ![]() Ale pomimo tego że "znam" Was z forum bardzo Was polubiłam i nie chciała bym stad uciekac. Każda z nas jest inna, każda ma inne zdanie i cos innego do powiedzenia. Ale niekiedy słowa jednej osoby mogą być źle odebrane przed drugą osobę. Nie stoje tu po zadnej stronie. Wybrałam sobie lekarza takiego który mi pasował i nie obchodzi mnie to co kto mysli na jego temat. Więc dziewczyny a w szegolnosci te po operacji miejcie gdzies kto co mowi najwazniejsze ze WY jestescie zadowolone. Oczywiscie nie pisze tego zeby komulowiek dogrysc ![]() Wszystkie Was mocno ściskam ![]()
#12279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12280 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=kamiluwa;33670922]
Cytat:
![]()
![]() |
#12281 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
aj dziewczyny widzę, że tutaj zrobiło się małe zamieszanie, nie ma co się przepychać słownie. To przecież oczywiste, że każda powinna sie konsultować z lekarzem ale warto również poznać opinie osób, które już mają operację za sobą.
Ale nie ma co się nad tym rozwodzić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12282 |
Raczkowanie
|
#12283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z takimi wymiarkami jak masz ten implancik da juz fajny efekt, piersi będą bliziutko i będą wypełniły klateczkę. Za szerokie implanciki to nic fajnego- zaczynajac od tego że są kłopoty ze stanikiem ![]() ![]()
![]() |
#12284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi piersi się podobają, bardzo, chodzi o to że się zmieniła jedna i nie wiem czy druga dorówna tej pierwszej ![]()
![]() |
#12285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Jooasiu - i tak trzymaj ![]()
![]() |
#12286 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#12287 |
Raczkowanie
|
isabel, ja - namiętna palaczka- dałam radę przestać palić, to i Ty przestaniesz. czego się nie robi dla cycków. swoją drogą dowiedz się jak u Ciebie, bo mój lekarz stawiał wymóg- zaprzestać palenia NA 2 TYGODNIE PRZED zabiegiem. zaprzestałam na tyle i dokładnie tyle. pierwsza rzecz po powrocie do domu, to była faja (oj cięgi zaraz zbiorę ale co tam
![]() a ja dziś byłam na miesięcznej kontroli- lekarz pochwalił efekt i gojenie- okazało się, że to, co mi się na biuście odznacza to pozrywane mięśnie nie zgojone jeszcze z mostkiem (o ile dobrze zrozumiałam). lekarz stwierdził, że jak się zagoi to zniknie, na pewno nie zostanie. wielkie UFFFF . pielęgniarka wydłubała mi resztki szwów (które ponoć były rozpuszczalne, ale ponieważ się nie rozpuściły, to zaczynały mi się babrać na tych wrośniętych końcach) i pochwaliła blizny. faktycznie, na blizny to już nie narzekam ![]() dostałam błogosławieństwo na normalne życie, jak- że tak powiem- biały człowiek ![]() ![]() ![]() pytałam lekarza o rozmiar - jego zdaniem już mi się nie zmieni, mogę spokojnie robić zaopatrzenie. pytałam też o fiszbiny- zapytałam, czy jeśli będą to fiszbiny OKALAJĄCE biust, na mostku/żebrach to też nie mogę. a on mi na to, że wtedy to nie przeszkadza, no ALE jak się zsunie i zacznie pić w implant :/ Joasi, zmierzyłam- jak w mordę dał z każdej strony mam 19 cm, od czubka obojczyka go sutka co do mm. to chyba ja krzywus jestem? albo obojczyki krzywo mi się kończą :/ wrzucę zdjęcia na miesięcznicę ale pewnie już po weekendzie, a teraz szybko muszę ogarnąć chatę, bo zaraz gość w dom ![]()
#12288 |
Raczkowanie
|
Joasi, nie pamietam juz gdzie, ale chyba w ktoryms z informatorow Mentora, czytalam, ze lekarz powinien miec 100% pewnosci co do stanu psychicznego pacjentki. Ja to rozumiem i uwazam, ze w niektorych przypadkach jest to potrzebne, np. u osob z depresja. Z pewnoscia wiesz, ze reakcje po zabiegu sa rozne, ze sa kobiety, ktore po poczatkowej euforii przezywaja rozne stany, watpliwosci, chca nawet usuwac implant. Jesli o mnie chodzi to skierowanie pacjentki na konsultacje psychologiczna przed taka operacja uwazam za taka same procedura jak skierowanie na EKG czy morfologie i absolutnie nie uwazam tego za cos co moze upokorzyc pacjentke.
#12289 |
Raczkowanie
|
Hej hej no jestem juz szczesliwsza dzwonilam do kliniki i z moimi wynikami nie jest zle sie okazuje pogmatwaly mi sie bo bylam zaraz po okresie wiec jest ok a te drugie to testywatrobowe mam ponizej normy ale to jest ok bo lepiej miec ponizej niz powyzej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12290 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurdę, jakoś zawile to napisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A palenie czemu od jutra ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12292 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i ja wtracę swoje 3 grosze. Bo nieprzyjemnie sie czyta jak panuje tu niemiła atmosfera. Bo co innego dyskusja, zdrowa, argumenty, a co innego jakies takie dogryzanie. Bo czuc ironie w wielu postach.
Ja przede wszystkim nie rozumiem jak ktoras z Was napisała ze Dziewczyny tu siedza na forum, po co siedzieć, lepiej wejść wyjśc i juz. Ja równiez rzadko bywam, fakt, nie czytam tak bardzo i nie udzielam sie bo nie mam czasu. Ale dzieki własnie tym co tu siedza i sa tu na forum wiele z nas ma wymarzone piersi, uzyskalo super rady, wie wiele rzeczy. Dzieki obiektywnej opinii glownie Myi (i widze że joasi coraz bardziej sie angazuje, choc rowniez tekst o dr Bromie ze robi szybko itd. mnie lekko poruszył jako mało taktowny, tak joasi uwazam ze kazdej tu poradzi, porady nie odmówi i ma czas na rozwaianie naszych watpliwosci) wiem co mam, na co moge liczyć, jak tam moje piersi. Dzieki Dziewczynom wiele ma rozmiary fajne, duze a nie za przeproszeniem guziczki po operacji. Wiadomo ze trzeba najbardziej sugerowac sie opinią lekarza-ale jakby dzis lekarze dokładnie nas słuchali, mieli duzo czasu to by moze lepiej rozumieli co mamy do przekazania. Ja to rozumie, zabiegani, zapracowani ![]() ![]() Dziewczyny jestescie nieocenione i Wasz udział tu jest naprawdę znaczacy i nie wyobrazam sobie tego forum bez Was. Oczywiście zadna z Was nie jest chyba (nie wiem na 100%) lekarzem i bez obrazy-ale zeby super pewnie sie wypowiadac trzeba jednak te 6 letnie studia skończyc a potem tyle samo lat specjalizacji, Wy macie to czego nie maja lekarze-cierpliwość, jasne tłumaczenie a do tego naprawdę wiedza, która stawia Was blisko lekarzy. Wiec naprawde nie rozumiem pisania ze ktos tu siedzi ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12293 | |
Konto usunięte
|
Hej laseczki
![]() Znowu jakieś wymiany zdań ojoj... Pomyślcie o swoich cycuniach to od razu się humorki poprawią ![]() ![]() ![]() Mya ja jestem spod literki K i nie mam zamiaru iśc na różowe wcale ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12294 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam 375 ml - kombinowałam jeszcze 400 lub 450 ml - ale mój lekarz powiedziła żeby było widać różnicę to bym musiała z 500ml dać. To niby róznica o rozmiar ![]()
![]() |
#12295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różnica będzie widoczna i przy 50cc, piersi będa miały ładniejszy kształt, może pełniejszy , może będą ładniej się układać bo będą bliżej- ale nie będzie to skok wielkości piersi ze średniaczków na balony ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-04-20 o 18:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12296 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mya od jutra bo dzisiaj juz palilam ![]() ![]()
![]() |
#12297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super Cię widzieć ![]()
![]() |
#12298 |
Zadomowienie
|
dziewczeta ktorych skladnikow w oragnizmie brakuje jak sie ma mnostwo bialych palmek na paznokciach???bo konkretnie nie wiem a ciagle je mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12299 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12300 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja jestem tu świeżaczek i bardzo się cieszę, że tu trafiłam. Już dostałam pare cennych rad i jestem za to wdzięczna. Udało mi się w błyskawicznym tempie zorganiować konsultację także we wtorek coś więcej będę wiedziała. Dziewczynki czy ja mogę pooglądać wasze cuuda? Ja nie ma się jeszcze czym chwalić a to co wstawiłam do galerii jest żałosne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.