|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#12271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Wiem wiem czytalam ale powiem Ci ze to chyba swiadomosc tego zeby nie palic pale wiecej niz kiedy kolwiek plus nerwy itd . po na pewno palic nie bede to wiem ale narazie jakos ciezko rzucic ![]() Dobra kobietki zmykam sie czyms zajac bo zwarjuje z tym czekaniem buziaki
Edytowane przez issabel1 Czas edycji: 2012-04-20 o 12:07 |
|
|
|
|
#12272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ty jesteś taką piękną kobietą, że z każdym cycusiem będziesz cudnie wyglądała. napisz mi jeszcze raz swoje wymiarki a ja zerkne w tabelki na nowo, teraz nie mam głowy do tego a zaraz wyjść musze. możesz na priv żeby mi nie umknęło ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Issabelko dupke bić będziemy będą się Ciebie pytać przed operacją czy palisz, przynajmniej anestezjolog i głową będzie kręcić a po operacji wielu dziewczyną przestają papieroski smakować, nie wiem czy narkoza tak działa czy nasza głowa i to dobry moment by rzucić je całkiem
|
|
|
#12273 |
|
Raczkowanie
|
dzięki jooasi za odpowiedź, jeśli faktycznie później będę miała problem z zakupem staniczka albo cycka pod pachą
to wolę nie kombinować. a powiedz mi jeszcze bo tak jak mi się wydaje po oglądaniu fotek to piersi po operacji i przez jakiś czas sterczą tak jakby na boki po jakim czasie schodzą się do siebie żeby był taki fajny malutki odstępik między nimi (nie wiem czy wiesz o co mi chodzi, trudno to nazwać... no ale autostrady pomiędzy nie chcę mieć, ale chyba to mi nie grozi?? )no tylko boję się że te 25 ml to nie wystarczy żeby wyrównać asymetrię bo ona się wydaje duża, ale co ja tam wiem...
|
#12274 |
|
Wtajemniczenie
|
beatka żebyś przy tym rozstawie miała autostrade między piersiami doktor by Ci je musiał pod pachami zamontować
masz sutki "patrzące" na wprost więc nic Ci się na boki nie rozejdzie bo implant powinien być zamonotowany tak żeby sutek był na jego środku. ja miałam swoje od początku wąziutko, na tyle że przez 10dni nosiłam między nimi rolke bandaża żeby odległość między implanatmi zachować.asymetrii niestety nie potrafie ze zdjęcia ocenić, z przodu wydaje się znaczna ale jak bokiem stoisz piersi wydają się podobnej pojemności. moje też symetryczne nie były a mam dwa takie same implanty. weź pod uwage, że Twoje pierś rozłoży się na implancie jak naleśnik i nie powinno być widać różnicy.
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-20 o 12:25 |
|
|
|
#12275 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co no nic tylko zwarjowac moja mala ma najprawdopodobniej ospe
![]() jooasi w zadnej ciazy nie palilam ale zawsze pozniej po karmieniu wracalam mam zbyt nerwowe i zbyt stresowe zycie , ja wiem ze to w sumie psychika ale mi jakos to pomaga no ciezko jest mi rzucic po op. jestem nastawiona nie palic i tak zrobie bo wiem ze to dla mojego dobra ale teraz no widzisz sama no nic tylko sie pochlastac
|
|
#12276 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=sherry.b;33670098]Dziwi mnie to, że niektóre dziewczyny, nie wiem po co przesiadują na tym wątku od tylu lat, jakby nie miały w życiu ciekawszych zajęć na codzień.
QUOTE] Każdy robi to na co ma ochotę! I nic nikomu do tego...
Edytowane przez kamiluwa Czas edycji: 2012-04-20 o 12:36 |
|
|
|
#12277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#12278 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
Atmosfera na forum zrobiła się bardzoo hott Siędze tu juz praktycznie rok a dluzej sledze ten watek. Przeczytałam cały 1, 2 i 3 reszte po lebkach bo strasznie dluzo mi zajely poprzednie I moje zdanie jest takie ze miedzy kobietami nigdy nie bedzie pieknie![]() Ale pomimo tego że "znam" Was z forum bardzo Was polubiłam i nie chciała bym stad uciekac. Każda z nas jest inna, każda ma inne zdanie i cos innego do powiedzenia. Ale niekiedy słowa jednej osoby mogą być źle odebrane przed drugą osobę. Nie stoje tu po zadnej stronie. Wybrałam sobie lekarza takiego który mi pasował i nie obchodzi mnie to co kto mysli na jego temat. Więc dziewczyny a w szegolnosci te po operacji miejcie gdzies kto co mowi najwazniejsze ze WY jestescie zadowolone. Oczywiscie nie pisze tego zeby komulowiek dogrysc Wszystkie Was mocno ściskam
|
#12279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko może sie źle zrozumiałyśmy!!!a i wymiarki Ci prześlę,bo właśnie ciekawa jestem takiej obiektywnej oceny,co mi to może wyjść,zdanie coponiektórych znam co do 390cc ale co do 330 nie
|
|
#12280 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=kamiluwa;33670922]
Cytat:
|
|
#12281 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
aj dziewczyny widzę, że tutaj zrobiło się małe zamieszanie, nie ma co się przepychać słownie. To przecież oczywiste, że każda powinna sie konsultować z lekarzem ale warto również poznać opinie osób, które już mają operację za sobą.
Ale nie ma co się nad tym rozwodzić . Każdy ma prawo do własnego zdania
|
|
|
|
#12282 |
|
Raczkowanie
|
|
#12283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z takimi wymiarkami jak masz ten implancik da juz fajny efekt, piersi będą bliziutko i będą wypełniły klateczkę. Za szerokie implanciki to nic fajnego- zaczynajac od tego że są kłopoty ze stanikiem i jest z nimi niewygodnie. Ale i mogą być kłopoty z ich ułożeniem- tzn ułożą się tak jak je będziemy spychać w codzinnym życiu. Implannty nie mogą mieć za ciasno
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#12284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi piersi się podobają, bardzo, chodzi o to że się zmieniła jedna i nie wiem czy druga dorówna tej pierwszej
|
|
#12285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Jooasiu - i tak trzymaj
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#12286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#12287 |
|
Raczkowanie
|
isabel, ja - namiętna palaczka- dałam radę przestać palić, to i Ty przestaniesz. czego się nie robi dla cycków. swoją drogą dowiedz się jak u Ciebie, bo mój lekarz stawiał wymóg- zaprzestać palenia NA 2 TYGODNIE PRZED zabiegiem. zaprzestałam na tyle i dokładnie tyle. pierwsza rzecz po powrocie do domu, to była faja (oj cięgi zaraz zbiorę ale co tam
)a ja dziś byłam na miesięcznej kontroli- lekarz pochwalił efekt i gojenie- okazało się, że to, co mi się na biuście odznacza to pozrywane mięśnie nie zgojone jeszcze z mostkiem (o ile dobrze zrozumiałam). lekarz stwierdził, że jak się zagoi to zniknie, na pewno nie zostanie. wielkie UFFFF . pielęgniarka wydłubała mi resztki szwów (które ponoć były rozpuszczalne, ale ponieważ się nie rozpuściły, to zaczynały mi się babrać na tych wrośniętych końcach) i pochwaliła blizny. faktycznie, na blizny to już nie narzekam bardzo się cieszę, że miałam w brodawce- już w tej chwili wizualnie giną w otoczce.dostałam błogosławieństwo na normalne życie, jak- że tak powiem- biały człowiek mogę ćwiczyć (oprócz mięśni klaty) , opalać się (bez blizn) i robić co mi się podoba. za 2 miesiące umówiliśmy się na zdjęcia do playboya tylko zapomniałam spytać o gażę ![]() pytałam lekarza o rozmiar - jego zdaniem już mi się nie zmieni, mogę spokojnie robić zaopatrzenie. pytałam też o fiszbiny- zapytałam, czy jeśli będą to fiszbiny OKALAJĄCE biust, na mostku/żebrach to też nie mogę. a on mi na to, że wtedy to nie przeszkadza, no ALE jak się zsunie i zacznie pić w implant :/ Joasi, zmierzyłam- jak w mordę dał z każdej strony mam 19 cm, od czubka obojczyka go sutka co do mm. to chyba ja krzywus jestem? albo obojczyki krzywo mi się kończą :/ wrzucę zdjęcia na miesięcznicę ale pewnie już po weekendzie, a teraz szybko muszę ogarnąć chatę, bo zaraz gość w dom
|
#12288 |
|
Raczkowanie
|
Joasi, nie pamietam juz gdzie, ale chyba w ktoryms z informatorow Mentora, czytalam, ze lekarz powinien miec 100% pewnosci co do stanu psychicznego pacjentki. Ja to rozumiem i uwazam, ze w niektorych przypadkach jest to potrzebne, np. u osob z depresja. Z pewnoscia wiesz, ze reakcje po zabiegu sa rozne, ze sa kobiety, ktore po poczatkowej euforii przezywaja rozne stany, watpliwosci, chca nawet usuwac implant. Jesli o mnie chodzi to skierowanie pacjentki na konsultacje psychologiczna przed taka operacja uwazam za taka same procedura jak skierowanie na EKG czy morfologie i absolutnie nie uwazam tego za cos co moze upokorzyc pacjentke.
|
#12289 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej no jestem juz szczesliwsza dzwonilam do kliniki i z moimi wynikami nie jest zle sie okazuje pogmatwaly mi sie bo bylam zaraz po okresie wiec jest ok a te drugie to testywatrobowe mam ponizej normy ale to jest ok bo lepiej miec ponizej niz powyzej
wiec lece do szczescia w niedziele ![]()
|
|
#12290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurdę, jakoś zawile to napisałam
|
|
|
|
|
#12291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A palenie czemu od jutra teraz, zaraz masz najlepszy moment
|
|
|
|
|
#12292 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i ja wtracę swoje 3 grosze. Bo nieprzyjemnie sie czyta jak panuje tu niemiła atmosfera. Bo co innego dyskusja, zdrowa, argumenty, a co innego jakies takie dogryzanie. Bo czuc ironie w wielu postach.
Ja przede wszystkim nie rozumiem jak ktoras z Was napisała ze Dziewczyny tu siedza na forum, po co siedzieć, lepiej wejść wyjśc i juz. Ja równiez rzadko bywam, fakt, nie czytam tak bardzo i nie udzielam sie bo nie mam czasu. Ale dzieki własnie tym co tu siedza i sa tu na forum wiele z nas ma wymarzone piersi, uzyskalo super rady, wie wiele rzeczy. Dzieki obiektywnej opinii glownie Myi (i widze że joasi coraz bardziej sie angazuje, choc rowniez tekst o dr Bromie ze robi szybko itd. mnie lekko poruszył jako mało taktowny, tak joasi uwazam ze kazdej tu poradzi, porady nie odmówi i ma czas na rozwaianie naszych watpliwosci) wiem co mam, na co moge liczyć, jak tam moje piersi. Dzieki Dziewczynom wiele ma rozmiary fajne, duze a nie za przeproszeniem guziczki po operacji. Wiadomo ze trzeba najbardziej sugerowac sie opinią lekarza-ale jakby dzis lekarze dokładnie nas słuchali, mieli duzo czasu to by moze lepiej rozumieli co mamy do przekazania. Ja to rozumie, zabiegani, zapracowani ale po to miedzy innymi mamy to forum. Zeby się wlasnie wspomagac i wspieracDziewczyny jestescie nieocenione i Wasz udział tu jest naprawdę znaczacy i nie wyobrazam sobie tego forum bez Was. Oczywiście zadna z Was nie jest chyba (nie wiem na 100%) lekarzem i bez obrazy-ale zeby super pewnie sie wypowiadac trzeba jednak te 6 letnie studia skończyc a potem tyle samo lat specjalizacji, Wy macie to czego nie maja lekarze-cierpliwość, jasne tłumaczenie a do tego naprawdę wiedza, która stawia Was blisko lekarzy. Wiec naprawde nie rozumiem pisania ze ktos tu siedzi bez tego kogoś tego forum by nie było.Buziaki |
|
|
|
#12293 | |
|
Konto usunięte
|
Hej laseczki
Znowu jakieś wymiany zdań ojoj... Pomyślcie o swoich cycuniach to od razu się humorki poprawią ![]() Mya ja jestem spod literki K i nie mam zamiaru iśc na różowe wcale ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#12294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam 375 ml - kombinowałam jeszcze 400 lub 450 ml - ale mój lekarz powiedziła żeby było widać różnicę to bym musiała z 500ml dać. To niby róznica o rozmiar
|
|
#12295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różnica będzie widoczna i przy 50cc, piersi będa miały ładniejszy kształt, może pełniejszy , może będą ładniej się układać bo będą bliżej- ale nie będzie to skok wielkości piersi ze średniaczków na balony
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-04-20 o 19:08 |
|
|
|
|
#12296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mya od jutra bo dzisiaj juz palilam jeszcze tylko mam nadzieje ze ten moj dziabak nie bedzie miala ospy to juz w ogole bede przeszczesliwa
|
|
|
#12297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super Cię widzieć
|
|
|
|
|
#12298 |
|
Zadomowienie
|
dziewczeta ktorych skladnikow w oragnizmie brakuje jak sie ma mnostwo bialych palmek na paznokciach???bo konkretnie nie wiem a ciagle je mam
|
|
|
|
#12299 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#12300 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja jestem tu świeżaczek i bardzo się cieszę, że tu trafiłam. Już dostałam pare cennych rad i jestem za to wdzięczna. Udało mi się w błyskawicznym tempie zorganiować konsultację także we wtorek coś więcej będę wiedziała. Dziewczynki czy ja mogę pooglądać wasze cuuda? Ja nie ma się jeszcze czym chwalić a to co wstawiłam do galerii jest żałosne
za to widziałam cuuuda Jooasi i się zakochałam...ależ to pozytywnie nakręca. Pozdrawiam Was serdecznie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

i prosze nie pal kochanie albo przynajmniej ogranicz radykalnie bo to wpłynie na gojenie po operacji. wiem, że palaczki piszą w różnych miejscach, że one paliły i nic się nie stało ale my tu mamy przykład Kiciowego mężulka, ze jednak może się coś stać.
plus nerwy itd . po na pewno palic nie bede to wiem ale narazie jakos ciezko rzucic

!jedynie pytam jak i po 1 konsultacji jak mi wyjdą te 330 w moich cycorach-jak myślisz????jak myślicie???
..bo ja już nie zmienię zdania co do rozmiaru,tak jak mówiłaś myślałam o 350 ale 20ml czy to ma sens-
?60ml z 390cc na 330 to jest trochę różnicy przypuszczam ale zostanę przy rozmiarku podobnym do twego
będą się Ciebie pytać przed operacją czy palisz, przynajmniej anestezjolog i głową będzie kręcić

bez tego kogoś tego forum by nie było.