Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-20, 03:07   #2881
Heroldin
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cześć !

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Tak w 3d teraz jest
A ja nie oglądałam tego filmu. Jakieś tam urywki w TV. Nie oglądam takich filmów .
A ostatnio mam etap na romantyczne komedie .

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ożeszwmordę, ale fajny... tylko drożyzna niesamowita
Ano ! Cena taka bardziej zaporowa .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ale tak sobie myślę, że można coś takiego spokojnie zrobić w domowym zaciszu. Większość składników dostępna jest na mazidłach.
To na co czekasz ?!

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ale jak znam życie skończyłoby się na opasce albo spinkach i zapuszczaniu

Jak Ci to odpowiada, to czemu nie . Ja jestem bardzo zadowolona z moich krótkich. Tylko nadal nie mam żadnej stylizacji, no i suszarki też jeszcze nie kupiłam, bo ... nie wiem jaką .

Cytat:
Napisane przez Finlora
A wyjaśniło się coś w końcu?

O wyjaśniło się już dawno - płakać i płacić !
Jutro właśnie siadam do rozliczeń 2011 . Wyjdzie jakieś 20 tyś.zł.

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Ja jestem z niego zadowolona,ale trochę się jednak kruszy
A to szkoda .
Jak tam ? Choróbsko przeszło ?

Cytat:
Tylko tam nie mają takiego dobrego piwa, jakie piłam na ostatnim koncercie
Jak to "dobre" dostępne - w torbę weź .

Poszła moja Psiapsiółko do sklepu, kupiła szampon i odzywkę z jakiejś nowej ziołowej serii .Czarny Gliss Kur zaczął Jej krzywdę czynić - włosy wypadają. Dzwoni do mnie z płaczem, że te ziołowe, tragiczny sajgon na łbie zrobiły. Kazałam Jej pojechać do sklepu i coś z Joanny {Apteczka Babuni} kupić. Przecież taka polecana . Pojechała i kupiła. Tzn. dała sobie wcisnąć szampon - biała butelka z żółtą nalepką i odżywkę - biała butelka z zieloną nalepką . Butelki prostokątne. Nie mogę tego w necie znaleźć . Nie pamiętam jakie to były . Miałam te kosmetyki przez chwilę w ręku . Szampon jak szampon - SLES, jakieś parabeny . Nic ciekawego . Za to odżywka to dopiero rewelacja - cetearyl alkohol i jemu podobne na początku, ze trzy pq , ździebełko ziółek i ... alkohol denaturowany, pokropiony zapachem . Bodajże po 4.95 zł sztuka. Ja do Niej : durnoto, coś Ty kupiła ? Ona : Panie w sklepie mi poradziły, bo to najlepsze. Dzisiaj po Nivea pojedzie . W efekcie usłyszałam : bo Ty mi jakieś badziewie każesz używać; jak używałam Pantene wszystko było w porządku .

O znalazłam . To było z tej serii : http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...osow300ml.html . Tylko Jej szampon miał coś tam i pszenicę, a odżywka właśnie coś tam i rozmaryn .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-20, 11:17   #2882
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
A ja nie oglądałam tego filmu. Jakieś tam urywki w TV. Nie oglądam takich filmów .

A to szkoda .
Jak tam ? Choróbsko przeszło ?
To ja już na pamięć to znam Bardzo mi się podobało jak kupowałyśmy bilet i zauważyłam takich dwóch cwaniaczków, co to oni nie są itd, na oko 16lat. Później gdzieś zniknęli i co sie okazało? Siedziałam z nimi w tym samym rzędzie w kinie

Choroba to bardziej jakieś przesilenie wiosenne,ale już jest ok

Powiem Wam,że się starzeję Wczoraj nie mogłam ruszać kolanami,bo z tego kina wracałyśmy jakieś 2-3godz Jeśli ktoś się orientuje w Krakowie- z Nowej Huty aż na Bagatele przez Rynek

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-20, 12:16   #2883
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:

A u mnie nie ma MM
U mnie w Tesku było, mów co Ci kupić, może jeszcze będzie, jak ten sklep odwiedzę.
Cytat:
Ktoś na blogu pisał, że wszystkie te nowe się kruszą
Też mam ochotę na piwo, ale jutro będę żłopać, bo jednak idę na koncert Tylko tam nie mają takiego dobrego piwa, jakie piłam na ostatnim koncercie
Czyli idziesz Super
Cytat:
To na co czekasz ?!
Hehe, ja już taka średnio włosowa jestem A do tego składników nie mam.

Jak chcesz, to proponuję zakupić zestaw ziół z apteki, zalać to olejem, odstawić na 2 tygodnie w ciemne miejsce, żeby się przegryzło, a potem smarować skórę głowy i włosy.
Inna wersja - zalać alkoholem.
Jeszcze inna - zrobić napar z mieszanki i płukać tym włosy + masować skalp.
I poprawić maseczką: woda + lecytyna [może być z apteki] lub inny emulgator + olej makadamia.

Musze obczaić, jak ta apteczna lecytyna emulguje - czy na ciepło czy na zimno też daje radę.

Cytat:

Cytat:
Poszła moja Psiapsiółko do sklepu, kupiła szampon i odzywkę z jakiejś nowej ziołowej serii .Czarny Gliss Kur zaczął Jej krzywdę czynić - włosy wypadają. Dzwoni do mnie z płaczem, że te ziołowe, tragiczny sajgon na łbie zrobiły. Kazałam Jej pojechać do sklepu i coś z Joanny {Apteczka Babuni} kupić. Przecież taka polecana . Pojechała i kupiła. Tzn. dała sobie wcisnąć szampon - biała butelka z żółtą nalepką i odżywkę - biała butelka z zieloną nalepką . Butelki prostokątne. Nie mogę tego w necie znaleźć . Nie pamiętam jakie to były . Miałam te kosmetyki przez chwilę w ręku . Szampon jak szampon - SLES, jakieś parabeny . Nic ciekawego . Za to odżywka to dopiero rewelacja - cetearyl alkohol i jemu podobne na początku, ze trzy pq , ździebełko ziółek i ... alkohol denaturowany, pokropiony zapachem . Bodajże po 4.95 zł sztuka. Ja do Niej : durnoto, coś Ty kupiła ? Ona : Panie w sklepie mi poradziły, bo to najlepsze. Dzisiaj po Nivea pojedzie . W efekcie usłyszałam : bo Ty mi jakieś badziewie każesz używać; jak używałam Pantene wszystko było w porządku .

O znalazłam . To było z tej serii : http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...osow300ml.html . Tylko Jej szampon miał coś tam i pszenicę, a odżywka właśnie coś tam i rozmaryn .

Miłego dnia
Ta seria niedawno opakowanie zmieniła.
Cetearyl alkohol to nic złego [chyba] - ot, emolient.
Odżywka porównywalna z Pantene, niech koleżanka zrobi test zamiast od razu wywalać
Cytat:
Powiem Wam,że się starzeję Wczoraj nie mogłam ruszać kolanami,bo z tego kina wracałyśmy jakieś 2-3godz Jeśli ktoś się orientuje w Krakowie- z Nowej Huty aż na Bagatele przez Rynek
Orientuję się słabo, ale wyobrażam sobie

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-21, 00:32   #2884
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pierwszy raz oglądałam Titanica w ósmej klasie podstawówki, albo jakoś na początku liceum, już nie pamiętam. Ale za to pamiętam jak ryczałam, kiedy Leonardo szedł pod wodę
Jakie polecasz?

Cytat:
Jak Ci to odpowiada, to czemu nie . Ja jestem bardzo zadowolona z moich krótkich. Tylko nadal nie mam żadnej stylizacji, no i suszarki też jeszcze nie kupiłam, bo ... nie wiem jaką .
A kiedy nam się koleżanka w końcu pokaże, hę?

Cytat:

Cytat:
Jak to "dobre" dostępne - w torbę weź .
Niestety nie. Miałam kiedyś w mieście świetny sklep o nazwie "Świat piwa", w którym były pyszne niepasteryzowane piwa, ale się zlikwidował

Cytat:
Nie mam pojęcia, ale wyobrażam sobie, że daleko

Cytat:
U mnie w Tesku było, mów co Ci kupić, może jeszcze będzie, jak ten sklep odwiedzę.
Róż mi się podoba i ten "różowy" cień Ale dobrze kojarzę, że MM miało być w Naturach, tylko trochę później? Coś nie mogę się ostatnio połapać na Essence'owym, a jak zapytam to zaraz się odezwą, że kilka(naście) stron wcześniej o tym było

Cytat:
Czyli idziesz Super
Byłam, ale nie bardzo mi się podobało. Akurat te zespoły to kompletnie nie moja bajka. Tzn byłoby ok, gdyby tylko "wokal" można było wyłączyć - chociaż trudno to nazwać wokalem, bo dla mnie to było po prostu darcie ryja
Ten koncert, na którym byłam w ostatnią sobotę, to była dokładnie moja bajka

W poniedziałek wybieram się do fryzjera podciąć końcówki, bo ostatnio byłam przed sylwestrem, więc czas najwyższy

Aha, chciałam naskarżyć na Asię, bo przez nią kupiłam dziś w Naturze odżywkę Gliss Kura w piance, tę Volume Powiedziała, że skład jest całkiem całkiem (i promocja akurat była), więc to jej wina, że mi do koszyka wpadło
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-21, 04:32   #2885
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Powiem Wam,że się starzeję Wczoraj nie mogłam ruszać kolanami,bo z tego kina wracałyśmy jakieś 2-3godz
E tam, zaraz : starzeję się ! Zapisz się na to, co Aga { ZUMBA ?}. Zobacz jak Ona kwitnie : okna myje { } i na koncerty lata .

Cytat:
Hehe, ja już taka średnio włosowa jestem
Prawdę powiedziawszy - ja też . Jak czytam co dziewczyny na te swoje łby i włosy ładują, a efektów spektakularnych żadnych, bo co i raz latają z nożyczkami i rozdwojone końcówki tną, to mi też chęć odchodzi. Tym bardziej, że ja nie wierzę w możliwość radykalnej zmiany włosów , za pomocą kosmetyków czy czegoś innego, z cienkich i słabych na takie "azjatyckie" . Pewnie, że w minimalnym stopniu te wszystkie dobrocie mogą coś dać . Ale tylko - w minimalnym . Sęk w tym, aby nie szkodzić .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Odżywka porównywalna z Pantene, niech koleżanka zrobi test zamiast od razu wywalać
Nie, no pewnie, że spróbuje . Dzisiaj albo jutro .
To ostatnie badziewie, które Jej sajgon na łbie zrobiło, to : Green Pharmacy - szampon do włosów osłabionych i zniszczonych, rumianek lekarski i balsam do włosów przecie wypadaniu, olejek łopianowy . Dostałam od Niej w prezencie { }, do prania swetrów .

Cytat:
Jakie polecasz?
Żadnych . Ty wiesz, że ja w internecie nie oglądam, w kinie wieki całe nie byłam. Ot tak - pyk, pyk po kanałach w TV i jak coś mi w oko wpadnie, to oglądam. A że programu TV nie kupuję, to często nawet nie wiem co oglądam . A najczęściej to "Pingwiny z Madagaskaru" . A i jedyny polski serial, który oglądałam { "Pierwsza miłość"}, odpadł . Nie dosyć, że nietrawiona i obrzydzająca serial od początku Marysia, stała się obecnie zupełnie niemożliwa do oglądania, to jeszcze zaczęły się takie bzdury, iż mimo najszczerszych chęci, nie daję rady .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Niestety nie. Miałam kiedyś w mieście świetny sklep o nazwie "Świat piwa", w którym były pyszne niepasteryzowane piwa, ale się zlikwidował

A to szkoda .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Coś nie mogę się ostatnio połapać na Essence'owym, a jak zapytam to zaraz się odezwą, że kilka(naście) stron wcześniej o tym było

No widzisz . Pisałam, że Wizaż zmienił się straszliwie . To już nie to, co jeszcze dwa, trzy lata temu .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Aha, chciałam naskarżyć na Asię, bo przez nią kupiłam dziś w Naturze odżywkę Gliss Kura w piance, tę Volume

No i jak ? Ja jakoś boje się pianek .

Wczoraj, po raz pierwszy w życiu, schrupałam dwa "Góralki" . To takie wafelki . Znacie ? Niebo w gębie ! Smakują jak andruty .

Miłego dnia

---------- Dopisano o 04:32 ---------- Poprzedni post napisano o 03:21 ----------

Jak zwykle o najważniejszym { dla mnie } zapomniałam. Zostałam rozdziewiczona !!! Wczoraj, po raz pierwszy w mojej karierze kierowcy, mandat zarobiłam. Kurde, kurde ! Radarem po oczach dostałam . Takie małe, przenośne zaczęli u nas stawiać. Co prawda - znak ostrzegający, a jakże - był . A że w tym miejscu radaru nie było, zlekceważyłam. A "oni" podstępem : małą skrzyneczkę postawili. Nie zauważyłam ile na liczniku miałam. Na mój nos - osiemdziesiątkę . A to teren, choć zawsze pusty, to "zabudowany" { 50km/h} . Jeśli rzeczywiście - "80", to mi mogą prawo jazdy zabrać, a mandat chyba z pięćset złotych. Albo i więcej . Szlag by to trafił ! Nic - czekam na zdjęcie .
Stary 2012-04-21, 15:18   #2886
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
E tam, zaraz : starzeję się ! Zapisz się na to, co Aga { ZUMBA ?}. Zobacz jak Ona kwitnie : okna myje { } i na koncerty lata .
Ale i tak siły nie ma

Cytat:
Prawdę powiedziawszy - ja też . Jak czytam co dziewczyny na te swoje łby i włosy ładują, a efektów spektakularnych żadnych, bo co i raz latają z nożyczkami i rozdwojone końcówki tną, to mi też chęć odchodzi. Tym bardziej, że ja nie wierzę w możliwość radykalnej zmiany włosów , za pomocą kosmetyków czy czegoś innego, z cienkich i słabych na takie "azjatyckie" . Pewnie, że w minimalnym stopniu te wszystkie dobrocie mogą coś dać . Ale tylko - w minimalnym . Sęk w tym, aby nie szkodzić .
Ja tez już nie szaleję z włosami tak jak kiedyś. Jak mi się przypomni to czasem nałożę jakiś olej i to wszystko I wcale źle nie wyglądają

Cytat:
Nie, no pewnie, że spróbuje . Dzisiaj albo jutro .
To ostatnie badziewie, które Jej sajgon na łbie zrobiło, to : Green Pharmacy - szampon do włosów osłabionych i zniszczonych, rumianek lekarski i balsam do włosów przecie wypadaniu, olejek łopianowy . Dostałam od Niej w prezencie { }, do prania swetrów .
O, a ja chciałam go kupić

Cytat:
No i jak ? Ja jakoś boje się pianek .
Może jutro wypróbuję

Cytat:
Wczoraj, po raz pierwszy w życiu, schrupałam dwa "Góralki" . To takie wafelki . Znacie ? Niebo w gębie ! Smakują jak andruty .
Znam z reklamy. Skoro mówisz, że dobre to muszę spróbować, bo uwielbiam wafelki

Cytat:
Jak zwykle o najważniejszym { dla mnie } zapomniałam. Zostałam rozdziewiczona !!! Wczoraj, po raz pierwszy w mojej karierze kierowcy, mandat zarobiłam. Kurde, kurde !
O kurde, mam nadzieję, że nie będzie tak źle
Stary 2012-04-21, 15:58   #2887
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
A najczęściej to "Pingwiny z Madagaskaru" . A i jedyny polski serial, który oglądałam { "Pierwsza miłość"}, odpadł . Nie dosyć, że nietrawiona i obrzydzająca serial od początku Marysia, stała się obecnie zupełnie niemożliwa do oglądania, to jeszcze zaczęły się takie bzdury, iż mimo najszczerszych chęci, nie daję rady .

Jak zwykle o najważniejszym { dla mnie } zapomniałam. Zostałam rozdziewiczona !!! Wczoraj, po raz pierwszy w mojej karierze kierowcy, mandat zarobiłam. Kurde, kurde !
Lubię te Pingwiny,a oglądałaś "On, ona i dzieciaki"? O takiej Murzyńskiej rodzince, strasznie mnie to śmieszy A "Pierwszą miłość" oglądam tylko ze względu na to,że współlokatorka to lubi

Ojj , mam nadzieję,że aż tak źle nie będzie

Wróciłam właśnie z zakupów i padam na cycki

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2012-04-21, 16:03   #2888
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam właśnie z zakupów i padam na cycki
Nie używaj słowa "cycki", bo na jednym wątku przeczytałam, że używając tego słowa się uprzedmiotawiasz
A poza tym jak padniesz na cycki to Ci się spłaszczą
Stary 2012-04-21, 16:05   #2889
ImmortalLover
Zakorzenienie

Przepraszam
Już bardziej splaszczonych się mieć nie da

Stary 2012-04-21, 21:14   #2890
'Estelle'

Cytat:
Róż mi się podoba i ten "różowy" cień Ale dobrze kojarzę, że MM miało być w Naturach, tylko trochę później? Coś nie mogę się ostatnio połapać na Essence'owym, a jak zapytam to zaraz się odezwą, że kilka(naście) stron wcześniej o tym było
Macałam róż i mam ambiwalentne odczucia. Taki różowy w kolorze, może nawet trochę satynowy w wykończeniu, ale kiedy próbowałam z opuszka rozsmarować na ręce, zupełnie nie było koloru, same iskierki rozświetlające tylko.

Cieni nie badałam, ale po swatchach są kuszące

A z Naturą to wiesz, jak bywa. Już zapowiedzieli że i Fruity będzie, a ja się zastanawiam, kiedy oni to wcisną. Chyba, że jak z RtP - z kilkumiesięczną obsuwą .
Cytat:
Byłam, ale nie bardzo mi się podobało. Akurat te zespoły to kompletnie nie moja bajka. Tzn byłoby ok, gdyby tylko "wokal" można było wyłączyć - chociaż trudno to nazwać wokalem, bo dla mnie to było po prostu darcie ryja
Ten koncert, na którym byłam w ostatnią sobotę, to była dokładnie moja bajka
O, trochę szkoda
Cytat:
W poniedziałek wybieram się do fryzjera podciąć końcówki, bo ostatnio byłam przed sylwestrem, więc czas najwyższy
Ja po raz ostatni byłam... przy okazji ostatniej wizyty czyli dwa lata temu Póki co całkiem nieźle sobie radzą.
Cytat:
Aha, chciałam naskarżyć na Asię, bo przez nią kupiłam dziś w Naturze odżywkę Gliss Kura w piance, tę Volume Powiedziała, że skład jest całkiem całkiem (i promocja akurat była), więc to jej wina, że mi do koszyka wpadło

Na razie nic włosowego nie kupuję, chociaż te pianki kuszą bardzo. Muszę zużyć zapasowe starocie, bo już są na granicy światów
Dwie maski idą na pierwszy rzut, potem spraye x2. Jak już będę miała tylko 1 odżywkę w kolejce, to wtedy rzucę się na pianki
BTW. Też u mnie dziś były na promocji
Cytat:
Ja te wafle znam jeszcze w oryginalnej wersji. Jak byłam mała, tj. w podstawówce, to je namiętnie na wczasach w Słowacji kupowałam, tak jak i inne tamtejsze słodycze. Taki zapas do kraju zwoziłam i przez kolejny rok podjadałam
Dobre

Miłego dnia
Cytat:
Jak zwykle o najważniejszym { dla mnie } zapomniałam. Zostałam rozdziewiczona !!! Wczoraj, po raz pierwszy w mojej karierze kierowcy, mandat zarobiłam. Kurde, kurde ! Radarem po oczach dostałam . Takie małe, przenośne zaczęli u nas stawiać. Co prawda - znak ostrzegający, a jakże - był . A że w tym miejscu radaru nie było, zlekceważyłam. A "oni" podstępem : małą skrzyneczkę postawili. Nie zauważyłam ile na liczniku miałam. Na mój nos - osiemdziesiątkę . A to teren, choć zawsze pusty, to "zabudowany" { 50km/h} . Jeśli rzeczywiście - "80", to mi mogą prawo jazdy zabrać, a mandat chyba z pięćset złotych. Albo i więcej . Szlag by to trafił ! Nic - czekam na zdjęcie .
Łoooooj, przykro mi, współczuję mandatu. Ale spokojnie, prawka Ci nie zabiorą. Co najwyżej mandat i punkty. Mandat max 300 [jeśli faktycznie było 80 na liczniku] i 6 punktów [jeśli przekroczone o ~30 km]. Jeśli o mniej, to kary będą proporcjonalnie mniejsze.

Cytat:
Lubię te Pingwiny,a oglądałaś "On, ona i dzieciaki"? O takiej Murzyńskiej rodzince, strasznie mnie to śmieszy A "Pierwszą miłość" oglądam tylko ze względu na to,że współlokatorka to lubi
Pooglądaj "Dwie spłukane dziewczyny". Żałuję, że tak mało odcinków stacja wykupiła
Cytat:

A poza tym jak padniesz na cycki to Ci się spłaszczą
Cytat:
Przepraszam
Już bardziej splaszczonych się mieć nie da

Stary 2012-04-22, 02:47   #2891
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Znam z reklamy. Skoro mówisz, że dobre to muszę spróbować, bo uwielbiam wafelki

Kup, kup . Mnie bardzo smakowały .

Cytat:
Napisane przez Finlora
O kurde, mam nadzieję, że nie będzie tak źle

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Ojj , mam nadzieję,że aż tak źle nie będzie
Daj Boże ! Ale efekt osiągnęli ; wczoraj też jechałam i takiego drugiego praworządnego kierowcy jak ja, chyba w Polsce nie spotkasz .

Cytat:
oglądałaś "On, ona i dzieciaki"?
A jakże .
Od momentu kiedy to widziałam Damona Wayansa w Szczeniackich latach {ach ten złoty ząb} i w kryminale / thrillerze filmie z Bruce Willisem , "zakochałam" się w nim po uszy . Nie odmówię sobie nigdy przyjemności obejrzenia go w filmie czy serialu.

Cytat:
Nie używaj słowa "cycki", bo na jednym wątku przeczytałam, że używając tego słowa się uprzedmiotawiasz

Czytałam .

Cytat:
Taki zapas do kraju zwoziłam i przez kolejny rok podjadałam
Prawda, że pyszniaste ?!

Cytat:
Napisane przez Estelle
Co najwyżej mandat i punkty.
Obyś miała rację ! Wczoraj poszukałam w internecie i znalazłam stronę, na której napisane było : od kwietnia br zmieniły się stawki mandatów, przekroczenie o 30 km dozwolonej prędkości, to mandat 1.000,00 zł. Trochę { ! } mnie to walnęło . Nie mogę znaleźć tej strony . Dzisiaj znalazłam niby aktualny taryfikator i jest rzeczywiście do 300,oo zł. A punkty karne to chyba po roku anulują . Zobaczymy. A zdjęcie to sobie w ramki oprawię i na ścianę, jako dowód, że już nie jestem prawiczkiem .

Miłego dnia
Stary 2012-04-22, 09:29   #2892
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Pooglądaj "Dwie spłukane dziewczyny". Żałuję, że tak mało odcinków stacja wykupiła

Nie słyszałam nawet o tym

Tu nie ma się co śmiać
Cytat:
A jakże .
Od momentu kiedy to widziałam Damona Wayansa w Szczeniackich latach {ach ten złoty ząb} i w kryminale / thrillerze filmie z Bruce Willisem , "zakochałam" się w nim po uszy . Nie odmówię sobie nigdy przyjemności obejrzenia go w filmie czy serialu.
Nie widziałam go niestety w żadnym innym filmie/serialu Ale tu wystarczy,że na niego spojrzę,a już chce mi się śmiać

Stary 2012-04-22, 13:31   #2893
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Macałam róż i mam ambiwalentne odczucia. Taki różowy w kolorze, może nawet trochę satynowy w wykończeniu, ale kiedy próbowałam z opuszka rozsmarować na ręce, zupełnie nie było koloru, same iskierki rozświetlające tylko.

Cieni nie badałam, ale po swatchach są kuszące
Hmm, na zdjęciach róż wygląda całkiem fajnie, ale w sumie dobrze byłoby pomacać Może pędzlem efekt byłby inny?

Cytat:
Ja po raz ostatni byłam... przy okazji ostatniej wizyty czyli dwa lata temu Póki co całkiem nieźle sobie radzą.
Moje też nie wyglądają źle, ale chyba już za długie są, bo masakrycznie wypadają
A do fryzjera będę jechać 30 km, bo moja fryzjerka się tam przeprowadziła

Cytat:
W sieci jest chyba tylko pierwszy sezon - 21 odcinków.

Cytat:

Daj Boże ! Ale efekt osiągnęli ; wczoraj też jechałam i takiego drugiego praworządnego kierowcy jak ja, chyba w Polsce nie spotkasz .
I tak trzymać
Stary 2012-04-22, 18:33   #2894
Finlora
Zakorzenienie

Jeśli brakuje Wam rozrywki to se poczytajcie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=610131

Aż trudno mi uwierzyć, że to mogłaby nie być prowokacja
Stary 2012-04-22, 18:51   #2895
ImmortalLover
Zakorzenienie

Och załamka

Stary 2012-04-22, 20:03   #2896
Finlora
Zakorzenienie

Ło matko, już nawet na dziwnych zachowaniach jest dyskusja na temat właściwego dobrania biustonosza Czy naprawdę na każdym wątku te uświadomione muszą prowadzić krucjatę i uświadamiać inne, że mają źle dobrany stanik?
Stary 2012-04-22, 22:29   #2897
'Estelle'

Cytat:
Prawda, że pyszniaste ?!

Obyś miała rację ! Wczoraj poszukałam w internecie i znalazłam stronę, na której napisane było : od kwietnia br zmieniły się stawki mandatów, przekroczenie o 30 km dozwolonej prędkości, to mandat 1.000,00 zł. Trochę { ! } mnie to walnęło . Nie mogę znaleźć tej strony . Dzisiaj znalazłam niby aktualny taryfikator i jest rzeczywiście do 300,oo zł. A punkty karne to chyba po roku anulują . Zobaczymy. A zdjęcie to sobie w ramki oprawię i na ścianę, jako dowód, że już nie jestem prawiczkiem .
Ano pamiętam, że dobre W ogóle jakoś mi te słowackie słodycze smaczniejsze się wydawały , pewnie przez to, że takie 'egzotyczne'. Ale do dziś pamiętam banany w czekoladzie, czasem widywałam je w Aldiku [taki supermarket, nie wiem, czy jest u Ciebie]. I baton z kasztanami, też pycha .

Z tego co pamiętam, były takie zamysły, żeby taryfy zmienić, ale nie słyszalam, żeby zmienili tak prawo.
Punkty anulowane są po roku
Cytat:
Nie słyszałam nawet o tym
Obczaj koniecznie
Te dziewczyny to moje bożyszcza , szczególnie ta ciemnowłosa ma superowe teksty
Cytat:
Hmm, na zdjęciach róż wygląda całkiem fajnie, ale w sumie dobrze byłoby pomacać Może pędzlem efekt byłby inny?

Moje też nie wyglądają źle, ale chyba już za długie są, bo masakrycznie wypadają
A do fryzjera będę jechać 30 km, bo moja fryzjerka się tam przeprowadziła
Pędzlem to się trzeba nieźle namachać moim zdaniem. Bo palcem to możesz sobie mocniej nacisnąć, a jak pędzel miękki, to włosie ucieka. Chyba, że masz jakiś drapak

Moje chyba też coś ostatnio zaczęły wypadać, a juz myślałam, że mi się uspokoiło [hormony].
Współczuję z powodu fryzjerki, trochę daleko
Cytat:
Jeśli brakuje Wam rozrywki to se poczytajcie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=610131

Łojesuuuuu
Nie mam czasu się wgłębiać, ale po pierwszym poście widzę, że jest cienkawie
Cytat:
Ło matko, już nawet na dziwnych zachowaniach jest dyskusja na temat właściwego dobrania biustonosza Czy naprawdę na każdym wątku te uświadomione muszą prowadzić krucjatę i uświadamiać inne, że mają źle dobrany stanik?

Ja mam źle dobrany na bank
Wybiorę się w końcu na brafitting, ale to już jak mnie skunks przestanie podjadać [albo sobie wstawię silikony i będzie git ]

Stary 2012-04-22, 23:19   #2898
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Pędzlem to się trzeba nieźle namachać moim zdaniem. Bo palcem to możesz sobie mocniej nacisnąć, a jak pędzel miękki, to włosie ucieka. Chyba, że masz jakiś drapak
To jak dziewczynom takie wyraźne swatche wychodzą?

Cytat:
Moje chyba też coś ostatnio zaczęły wypadać, a juz myślałam, że mi się uspokoiło [hormony].
Współczuję z powodu fryzjerki, trochę daleko
U mnie częściowo to pewnie po odstawieniu tabletek, przez tarczycę i przez to, że są za długie

Cytat:
Łojesuuuuu
Po ostatnim poście jestem prawie pewna, że to prowokacja - nikt nie może być aż tak naiwny Chociaż pewnie mogłabym się zdziwić

Cytat:

Ja mam źle dobrany na bank
Wybiorę się w końcu na brafitting, ale to już jak mnie skunks przestanie podjadać [albo sobie wstawię silikony i będzie git ]
Ja na 100% mam źle dobrany, bo po pierwsze u mnie w mieście nie ma sklepu z brafitterkami, a po drugie nie bardzo mi się uśmiecha wydawać ponad stówę na biustonosz
Poza tym nie wyobrażam sobie nosić stanika z jeszcze ciaśniejszym obwodem, bo nie sądzę, żeby stanik wbijający się w ciało i tworzący takie buły na plecach wyglądał bardzo apetycznie

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2012-04-22 o 23:28
Stary 2012-04-23, 00:21   #2899
'Estelle'

Cytat:
To jak dziewczynom takie wyraźne swatche wychodzą?
Może ostro pędzlami machają

Cytat:
Po ostatnim poście jestem prawie pewna, że to prowokacja - nikt nie może być aż tak naiwny Chociaż pewnie mogłabym się zdziwić
Oj mogłabyś
Wystarczy poczytać fora panienek, co to się w Egipcie w animatorach hotelowych pozakochiwały , jeszcze gorsza masakra niż ten topic.
Swego czasu siedziałam w temacie, jak na wycieczkę się szykowałam, co by wiedzieć, jakich palantów się wystrzegać
Cytat:
Ja na 100% mam źle dobrany, bo po pierwsze u mnie w mieście nie ma sklepu z brafitterkami, a po drugie nie bardzo mi się uśmiecha wydawać ponad stówę na biustonosz
Poza tym nie wyobrażam sobie nosić stanika z jeszcze ciaśniejszym obwodem, bo nie sądzę, żeby stanik wbijający się w ciało i tworzący takie buły na plecach wyglądał bardzo apetycznie
Niestety, kosztowne to jest
Sama planuję udać się na pomiary, zanotować w pamięci, co mi pasuje, a potem szukać okazji
Albo odkładac miesięcznie jakieś niewielkie sumy i raz na jakiś czas trochę zaszaleć

Stary 2012-04-23, 07:06   #2900
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Nie widziałam go niestety w żadnym innym filmie/serialu
To poszukaj w necie. Może coś jest . Warto .

Cytat:
Czy to akurat prowokacja - nie wiem, ale że takie sytuacje są na porządku dziennym - wiem . Dziewczyna samotna, spragniona bliskiej osoby, chłopaka jak kania dżdżu, wokół siebie widzi czule migdalące się parki i zazdrości . Też chciałaby . Taka wyposzczona, z pokładami niewykorzystanej miłości, poleci na każde czułe słówko, uwierzy w każde kłamstwo, poniży się do granic przyzwoitości, aby choć przez chwilę mieć iluzję, że ma kogoś, jest dla kogoś ważna . To nie ma nic wspólnego z miłością przez duże M. To po prostu pragnienie zapełnienia pustki obok siebie . Wszakże człowiek to stworzenie stadne . Znam to, można powiedzieć - z autopsji { }. Tylko, że ja patrzę z innej perspektywy, bo trochę w życiu przeżyłam i {niestety} osiemnaście lat skończyłam .

Cytat:
Czy naprawdę na każdym wątku te uświadomione muszą prowadzić krucjatę i uświadamiać inne, że mają źle dobrany stanik?
Co tam o stanikach . Poczytałabyś dyskusje "wegetarian" z "mięsożercami", albo "antykościelnych" z "kościelnymi". Tam dopiero są jazdy .
Ostatnio nastała nowa moda na utyskiwanie : "chude" żalą się jak to jest im źle, jak to się z nich inni wyśmiewają . A do tego, że starają się, dużo jedzą i nie mogą przytyć. A w prawie każdym profilu suwaczek ile to kg zrzuciła i do jakiej wagi dąży, najczęściej paranoicznej . To jest dla mnie, w obecnej wszechogarniającej psychozie i gloryfikacji chudości, hit Wizażu .
A i była też dyskusja, że nieumakijażowana = nieelegancka . A najwięcej w tym temacie miała do powiedzenia główna sofistka Wizażu .

Cytat:
Ale do dziś pamiętam banany w czekoladzie
Jakieś słodycze pt. : banany w czekoladzie chyba jadłam . To nie marcepan był nadzieniem ? Aldi znam z Niemiec .
Ja uwielbiałam polskie "Kocie języczki".

Cytat:
Napisane przez Estelle
Przeczytałam cały. Ba, nawet się wpisałam

Cytat:
A zgadnij ile ja, przy moim 75H na biustonosze wydaję ? Hłe, hłe, hłe !
A takie "specjalistki od cyckonoszy" jakoś mnie nie przekonują . Próbowałam po wizażowemu mierzyć, ale wychodzą takie bzdury, że aż hadko . Ja kupuję BH na macanego : mierzę i albo jest mi w nim dobrze, albo nie . Szczególną uwagę zwracam na odległość między miseczkami, bo nie lubię mieć buforów po pachami, za to lubię mieć rowek .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Wystarczy poczytać fora panienek, co to się w Egipcie w animatorach hotelowych pozakochiwały , jeszcze gorsza masakra niż ten topic.
No coś Ty ?! Wyjazd bez "zaliczenia", to żadne wakacje !

Miłego dnia

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:32 ----------

Miałam zapytać, ale w ferworze dyskusji zapomniałam { }. Dziewczyny, powiedzcie mi jak / z czym nosi się bokserki. Nie, nie majtki, ale te podkoszulko / bluzki .
Ja tak bardzo z obecnymi trendami modowymi au courant nie jestem . "Wpadły mi do koszyka" dwie takie podkoszulki, a były one w dziale z bluzkami. Kupiłam ze względu na kolorystykę . Ślina pociekła i nie mogłam się oprzeć. W domu zobaczyłam, że sama nie wiem co kupiłam . Ani to bluzka, ani podkoszulka. Do tego bishalterowe ramiączka wystają z każdej strony. No więc - jak to się nosi ? Na T-shirt ? Pod marynarkę ? No co, no co ! Nie wiem
Stary 2012-04-23, 12:18   #2901
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam źle dobrany pewnie Ale chętnie skorzystałabym z takiej porady

Cytat:
Oj mogłabyś
Swego czasu siedziałam w temacie, jak na wycieczkę się szykowałam, co by wiedzieć, jakich palantów się wystrzegać
Oj nie byłam nigdy na takich wakacjach,ale jasne jest,że animatorzy szukają tylko łatwego seksu

Cytat:
A zgadnij ile ja, przy moim 75H na biustonosze wydaję ? Hłe, hłe, hłe !
A takie "specjalistki od cyckonoszy" jakoś mnie nie przekonują . Próbowałam po wizażowemu mierzyć, ale wychodzą takie bzdury, że aż hadko . Ja kupuję BH na macanego : mierzę i albo jest mi w nim dobrze, albo nie . Szczególną uwagę zwracam na odległość między miseczkami, bo nie lubię mieć buforów po pachami, za to lubię mieć rowek .

No więc - jak to się nosi ? Na T-shirt ? Pod marynarkę ? No co, no co ! Nie wiem
Ja mam problem z tym,że nie lubię płytkich misek,żeby mi nic nie wylatywało. Jak już znajdę takie to zaś zabudowane jak spadochron poza tym i tak nie lubię swoich piersi

zeby tylko wakacje

Ja to noszę do marynarek, swetrów jak normalny T-shirt A jak wiem,że będę ściągać odzież wierzchnią to czasem krzyżuję ramiączka w staniku,żeby nie było ich aż tak widać

Stary 2012-04-23, 15:57   #2902
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Co tam o stanikach . Poczytałabyś dyskusje "wegetarian" z "mięsożercami", albo "antykościelnych" z "kościelnymi". Tam dopiero są jazdy .
Ostatnio nastała nowa moda na utyskiwanie : "chude" żalą się jak to jest im źle, jak to się z nich inni wyśmiewają . A do tego, że starają się, dużo jedzą i nie mogą przytyć. A w prawie każdym profilu suwaczek ile to kg zrzuciła i do jakiej wagi dąży, najczęściej paranoicznej . To jest dla mnie, w obecnej wszechogarniającej psychozie i gloryfikacji chudości, hit Wizażu .
A i była też dyskusja, że nieumakijażowana = nieelegancka . A najwięcej w tym temacie miała do powiedzenia główna sofistka Wizażu .
Czytałam
Wprost niesamowicie rozwalają mnie takie dyskusje, zwłaszcza na wątkach, których temat jest zupełnie inny

Cytat:
Przeczytałam cały. Ba, nawet się wpisałam
Widziałam

Cytat:
Moje wakacje były w takim razie strasznie nudne

Cytat:
Do tego bishalterowe ramiączka wystają z każdej strony.
Żeby ramiączka nie wystawały używa się takiego cosika http://allegro.pl/klips-sciagajacy-r...283260467.html

Cytat:
Ja mam źle dobrany pewnie Ale chętnie skorzystałabym z takiej porady
Skorzystać to też bym skorzystała Chociażby dla sprawdzenia czy te uświadomione staniki rzeczywiście są takie dobre

Cytat:
poza tym i tak nie lubię swoich piersi
Dlaczego?
Stary 2012-04-23, 16:06   #2903
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Żeby ramiączka nie wystawały używa się takiego cosika http://allegro.pl/klips-sciagajacy-r...283260467.html

Dlaczego?
O nie wiedziałam o czymś takim

Bo są niekształtne, jeszcze w staniku ok,ale bez się źle czuję

Stary 2012-04-23, 16:15   #2904
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Bo są niekształtne, jeszcze w staniku ok,ale bez się źle czuję
Ale ja też nie chodzę bez stanika, jedynie na noc zdejmuję, bo mi się obwisłe robią
Stary 2012-04-23, 16:17   #2905
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja też nie chodzę bez stanika, jedynie na noc zdejmuję, bo mi się obwisłe robią
No i właśnie wtedy mi to przeszkadza

Stary 2012-04-23, 16:33   #2906
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No i właśnie wtedy mi to przeszkadza
W nocy? Fakt, nie jest zbyt wygodnie, ale ja sobie poprawiam ręką
Stary 2012-04-23, 16:40   #2907
ImmortalLover
Zakorzenienie

No ja też,inaczej się nie da Ale nie lubię chodzić też tak o w piżamie i garbię się jeszcze bardziej :/

Stary 2012-04-23, 16:43   #2908
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No ja też,inaczej się nie da Ale nie lubię chodzić też tak o w piżamie i garbię się jeszcze bardziej :/
A ja chodzę Zazwyczaj jak o 20 myję włosy i od razu się kąpię to przebieram się w piżamę i chodzę sobie tak aż do położenia się spać
Stary 2012-04-23, 17:01   #2909
ImmortalLover
Zakorzenienie

Też chodzę,ale nie lubię tego za bardzo

Stary 2012-04-23, 21:24   #2910
'Estelle'

Cytat:
Czy to akurat prowokacja - nie wiem, ale że takie sytuacje są na porządku dziennym - wiem . Dziewczyna samotna, spragniona bliskiej osoby, chłopaka jak kania dżdżu, wokół siebie widzi czule migdalące się parki i zazdrości . Też chciałaby . Taka wyposzczona, z pokładami niewykorzystanej miłości, poleci na każde czułe słówko, uwierzy w każde kłamstwo, poniży się do granic przyzwoitości, aby choć przez chwilę mieć iluzję, że ma kogoś, jest dla kogoś ważna . To nie ma nic wspólnego z miłością przez duże M. To po prostu pragnienie zapełnienia pustki obok siebie . Wszakże człowiek to stworzenie stadne . Znam to, można powiedzieć - z autopsji { }. Tylko, że ja patrzę z innej perspektywy, bo trochę w życiu przeżyłam i {niestety} osiemnaście lat skończyłam .
Nic dodać, nic ująć
Cytat:
Hehehe, mogłabym dołączyć
Co mnie teściowa zobaczy, to zaraz jęczy, że za chudo i jakieś tajemne telefony do mojej mam wykonuje, żeby na mnie wpłynęła i trochę podtuczyła. Ale co zrobić? Ja najzwyczajniej czasu na jedzenie nie mam
No ale nie dołączę, bo nie ma we mnie tej fałszywej nuty, co tymi dziewczynami powoduje. Wierzę, że można mieć taki problem, ale bez przesady, żeby az tak nad tym biadolić?
Cytat:
Jakieś słodycze pt. : banany w czekoladzie chyba jadłam . To nie marcepan był nadzieniem ? Aldi znam z Niemiec .
Ja uwielbiałam polskie "Kocie języczki".
Raczej nie marcepan. Tak żółta cukrowa galaretka piankowata, nie wiem jak to wytłumaczyć
Cytat:

Cytat:
Oj nie byłam nigdy na takich wakacjach,ale jasne jest,że animatorzy szukają tylko łatwego seksu
To pikuś w porównaniu z tymi historiami, które czytałam. W Egipcie jest parcie na małżeństwo z Europejką, bo to awans społeczny niemalże. Tam jest bieda i szukają sobie kochasie sponsorek. Ale rekordowy był jeden chłoptaś, co brzydko mówiąc "dorobił" się dziecka z taką dziewczyną, a potem chciał je porwać z inną babą. Dobrze, że dziewczyna-ofiara w porę oprzytomniała. Już nie pamiętam dokładnie, ale wątek mrożący krew w żyłach. Niektórzy to psychole.

Zaliczyłam pierwszy dzień w szkole makijażu
Fajnie
Muszę kupić matowe cienie. Dużo matowych cieni Cudownie wyglądają na powiekach

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości