Fitness i Si³ownia- KRAKÓW :) - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-02-10, 19:28   #901
MyNameIs
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 438
Dot.: Fitness i Si³ownia- KRAKÓW :)

hej. pisa³am tu wcze¶niej. Postanowi³am wybraæ siê na jedne zajêcia do Zumba4life, ¿eby zobaczyæ jak jest. I jest bardzo fajnie Mimo i¿ szatnia ma mikroskopijn± wielko¶æ Pani prowadz±ca zajêcia by³a baardzo sympatyczna, zero lansu - polecam Kupi³am te¿ ostatnio karnet na Gym&Fit, bo na Citeam by³, by³am ju¿ raz - te¿ jest ¶wietnie W ¶rodku jest ¶licznie Zajêcia te¿ by³y super, fajne dziewczyny. Polecam oba miejsca W Gym&fit nie jest chyba drogo - karnet normalny...
MyNameIs jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-02-14, 00:46   #902
no one
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 120

Jak jest na porannych zajêciach w Platinium przy Lea? Noszê siê z zamiarem zapisania siê, ale brak mi motywacji
no one jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-02-15, 15:35   #903
Galijka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 224

To teraz ja jeszcze trochê o Platinium na Mogilskiej... Nadal jestem zadowolona ale mój entuzjazm ju¿ lekko opad³. Niestety ilo¶æ osób zaczyna byæ zbyt du¿a w stosunku do rozmiarów sali, nawet na tych porannych zajêciach. Po prostu zaczyna byæ zbyt ciasno a tego bardzo nie lubiê. ¯adna przyjemno¶æ podczas æwiczeñ ca³y czas siê rozgl±daæ czy siê kogo¶ nie zdzieli w g³owê lub samemu nie oberwie. Najwidoczniej nie tylko mi tak siê tam spodoba³o

http://www.centaurus.org.pl/

Cmentarz dla zwierz±t

Galijka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-02-15, 15:38   #904
Suzzi11
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 459

Dziewczyny, a co powiecie o si³owni w Energym na Wroc³awskiej albo do Dako na ulicy Majora? Jak ze sprzêtem, czysto¶ci±, jacy ludzie? Czy dla pocz±tkuj±cych jest jakis trener, który móg³by szepn±æ co nieco na pocz±tku?

Edytowane przez Suzzi11
Czas edycji: 2012-02-20 o 22:15
Suzzi11 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-02-29, 03:30   #905
pissanka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 62
GG do pissanka

Witam czytelniczki w±tku!

Niedawno zamieszka³am niedaleko Energymu na Wroc³awskiej i czêsto w drodze do domu patrzê na biegn±cych na bie¿ni ludzi za wielk± szyb±, ca³kiem motywuj±ce Czêsto s± to dziewczyny, 'karki' tam chyba raczej nie chodz±
Ale póki co by³am tylko raz na si³owni, jak dla mnie to straszna nuda, wiêc chcê wybraæ co¶ typu body art, bpu, pilates, mo¿e sexy dance i od marca chodziæ regularnie. Mam problemy z krêgos³upem wiêc szukam czego¶ odpowiedniego, je¶li kogo¶ interesuj± moje wra¿enia to chêtnie siê podzielê za jaki¶ czas.
Co do si³owni - bardzo pozytywnie, du¿y wybór nowoczesnego sprzêtu, ka¿dy po u¿yciu czy¶ci po sobie jednorazowymi rêcznikami ze sprayem wiêc jest komfortowo ³azienka i szatnia ¶rednio-ma³ej wielko¶ci ale jak najbardziej czysto, ³adnie. Plusem dla mnie jest to ¿e si³ownia jest do 23, bo preferujê wieczorn± aktywno¶æ

Instruktorzy jak najbardziej s±, no i s± pomocni dla pocz±tkuj±cych. Ja rozmawia³am z m³odym, bardzo sympatycznym ch³opakiem, powiedzia³am ¿e jestem u nich pierwszy raz i ustali³ wstêpny plan dzia³ania plus poleci³ mi niektóre zajêcia fitness, ogólnie fajne wra¿enie.

Chodzê te¿ do fitbystep na saunê infrared i jutro po raz pierwszy idê na pilates dla krêgos³upa

Kiedy¶ by³am kilka razy na si³owni w M³ynie i na zajêciach 'pi³ki', bardzo fajnie, podoba mi siê wygl±d tego miejsca.
Atlantic natomiast jest raczej niewielki, pamiêtam ¿e pilates by³ w kameralnej sali i akurat by³o tylko kilka kobiet wiêc instruktor móg³ lepiej siê zaj±c ka¿d± z nas
Ogólnie my¶lê ¿e lepiej pój¶æ na testowe zajêcia zanim kupi siê karnet, zwykle w ofercie s± pierwsze zajêcia gratis...bo nawet je¶li grafik i lokalizacja jest ok, mo¿e siê okazaæ ¿e co¶ nie pasuje i karnet bêdzie siê kurzy³...

btw: Gdyby kto¶ chcia³ gdzie¶ ze mn± chodziæ to ¶mia³o dajcie znaæ bo brakuje mi kogo¶ do wzajemnej motywacji
pissanka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-01, 12:39   #906
konstel
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 187
Dot.: Kluby Fitness w Krakowie-które polecacie???

Cytat:
Napisane przez Galijka Poka¿ wiadomo¶æ
Nikt mi nie odpowiedzia³ na pytanie a'propos Pure w Angel City. Z tego co wyczyta³am na ich stronie i dowiedzia³am siê telefonicznie (chocia¿ zbyt wielu informacji nie chc± udzielaæ, zapraszaj± do przyj¶cia i poinformowaniu siê na miejscu), to jest tam opcja open za 145 z³ i umowa nie na 12 miesiêcy, co mnie zawsze automatycznie odstrasza, a na 2 m-ce. A dok³adniej rzecz bior±c na czas nieokre¶lony minimum 2 m-ce. No i w³a¶nie, czas nieokre¶lony... naczyta³am siê o Pure wielu niepochlebnych opinii, ¿e ciê¿ko zrezygnowaæ (przy takiej umowie pewnie trzeba z odpowiednim wyprzedzeniem), ¿e s± problemy z p³atno¶ciami itp.
Je¶li kto¶ chodzi/chodzi³ do tego klubu to proszê o informacje jak to wygl±da w praktyce, bo cena jest do¶æ kusz±ca a lokalizacja dla mnie idealna
pewnie to nieaktualne, ale je¶li chodzi o PURE to chyba jestem szczê¶ciar±, w sierpniu by³a taka promocja ze jak kto¶ siê zapisze na 12 miesiêcy od razu to karnet za miesi±c na si³owniê (bez ograniczeñ godzinowych) to tylko 50 zl to strasznie ma³o... jestem zadowolona z tej si³owni, jest tam naprawdê czysto. Je¶li chodzi o cenniki to tam wszystko siê ci±gle zmienia, czêsto maj± ró¿ne promocje, mo¿na te¿ przepisaæ karnet na kogo¶ innego ( to jest rozwiazanie jakby siê chcia³o zrezygnowaæ) lub mo¿na znale¼æ kogo¶ kto chcia³by taki karnet przepisaæ na Ciebie (bo np ma kontuzje i nie moze ju¿ æwiczyæ) i wtedy p³acisz wed³ug jego stawki, czyli jak ja bym przepisa³a na Ciebie karnet to p³aci³aby¶ 50 zl mimo ze teraz taki karnet kosztuje 150 zl (przyk³adowo). problemy z p³atno¶ciami s±, tzn kiedys mia³am wplacone na konto pieniazde (oni sami pobieraja, bo maja umowe z mbankiem, przynajmniej ja taki sposob zaplaty wybralam) i wydzwaniali do mnie ze nie moga pobrac kasy, to ich ochrzani³am ze to nie moj problem tylko ich, bo ja pieniadze wplacilam i siê uciszyli

Edytowane przez konstel
Czas edycji: 2012-03-01 o 12:41
konstel jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-12, 20:50   #907
fit_zosia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Platinium na Lea - w³a¶nie wycofali BENEFIT/Multisport. Przysz³am dzi¶ do klubu na Lea i odbi³am siê od drzwi - zosta³am poinformowana ¿e od ca³ego tygodnia ju¿ nie akceputj± tej karty i powinnam wiedzieæ. Nikt nie wspomnia³ o tym, gdy parê godzin wcze¶niej dzwoni³am i zapisywa³am siê na zajêcia. Nie ma te¿ ¿adnego info na ich stronce. DU¯Y MINUS

Edytowane przez fit_zosia
Czas edycji: 2012-03-13 o 23:31
fit_zosia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-13, 05:20   #908
201704210903
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 12 449

Cytat:
Napisane przez fit_zosia Poka¿ wiadomo¶æ
Platinum na Lea - w³a¶nie wycofali BENEFIT/Multisport. Przysz³am dzi¶ do klubu na Lea i odbi³am siê od drzwi - zosta³am poinformowana ¿e od ca³ego tygodnia ju¿ nie akceputj± tej karty i powinnam wiedzieæ. Nikt nie wspomnia³ o tym, gdy parê godzin wcze¶niej dzwoni³am i zapisywa³am siê na zajêcia. Nie ma te¿ ¿adnego info na ich stronce. DU¯Y MINUS
w wszystkich klubach wycofali??? no to ³adnie....
201704210903 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-13, 18:15   #909
fit_zosia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Poka¿ wiadomo¶æ
w wszystkich klubach wycofali??? no to ³adnie....
Chyba nie wszystkie, na stronie Benefitu klub na Mogilskiej dalej jest wyszczególniony... ale nie sprawdza³am osobi¶cie i nie zamierzam

Ja mam bardzo blisko do Platinium na Lea, dlatego te¿ korzysta³am czasami, mimo ¿e sam klub zawsze wzbudza³ przynajmniej mieszane uczucia z wielu powodów (ciasnota wszêdzie, przepe³nione sale - si³ownia i fitness, salka fitness regularnie 'monitorowana' przez æwicz±cych na si³owni, ewidentne nastawienie na ilo¶æ/kasê a nie na jako¶æ i atomsferê). Tym samym wczorajsza akcja doda³a przys³owiow± kropkê nad "i" - ile¿ to wspomnieæ o tym przez telefon wcze¶niej, jak ju¿ dzwoni³am zarezerwowaæ miejsce na zajêcia parê godzin wcze¶niej! A nie oczekiwaæ ¿e wszyscy ju¿ wiedz±, skoro BENEFIT nie wspó³pracuje z nimi ju¿ od ca³ego tygodnia! Kobietka na recepcji - szczerze zdumiona moim niezadowoleniem - wspomnia³a, ¿e w zesz³ym tygodniu w ten sposób odbila³o siê od nich dzienne ok 20-30 osób, a wczoraj ju¿ tylko kilka, wiêc 'wszyscy ju¿ wiedz±!' i 'o co mi chodzi?'...

Nic to, poszukam czego¶ innego, bêdzie mo¿e nieco dalej ale przyjemniej...

Swoj± drog± ciekawa jestem co sie do tego przyczyni³o i czy bêd± w stanie siê dalej utrzymaæ. Obstawia³abym ¿e osoby z kart± BENEFIT stanowi³y znaczn± czê¶æ ich klienteli...

Czas edycji: 2012-03-14 o 12:15
Stary 2012-03-13, 18:49   #910
fit_zosia
Przyczajenie

...

Czas edycji: 2012-03-14 o 12:16
Stary 2012-03-15, 17:24   #911
ania_wu
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 066

Ja mieszkam na Ruczaju i zdecydowa³am, ¿e najwygodniej bêdzie mi chodziæ na fitness gdzie¶ w pobli¿u. Wybra³am Strefê Ruchu i jestem bardzo zadowolona Ceny konkurencyjne, zajêcia super (zumba najlepsza!!! ), a na si³owni w godzinach porannych i po³udniowych pu¶ciutko Jedynie wieczorami jest t³ok na si³owni, ale da siê æwiczyæ, jako takiego przeludnienia nie ma
ania_wu jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-19, 19:00   #912
es88
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 366

Ja jutro jade sie zapisac do platinum na solvey. Otwarcie maja miec 9-20 kwiecien wiec juz tuz tuz a karnety jeszcze w promcyjnej cenie
es88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-19, 19:22   #913
Dorotheaa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 984
GG do Dorotheaa

To ja dorzucê swoje 3 grosze - drugi miesi±c chodzê do MagicFit i je¶li ktos mieszka w okolicy to polecam. Choæ klub nie jest du¿y to cechuje go fajna atmosfera, bardzo konkurencyjne ceny, zajêcia mi osobi¶cie bardzo odpowiadaj±. Szatnia jest wystarczaj±co du¿a, czysto i schludnie. Do minusów mogê zaliczyæ jednak t³umy, jakie tam wal± odk±d temperatura siê podnios³a w okolice 10 stopni Celsjusza, ale to ponoæ normalne zjawisko i na niektóre zajêcia trzeba siê zapisywaæ 2 tyg. wcze¶niej (Zumba, BPU o 20:00). Poza tym ostatnio mi siê trafi³a przepe³niona sala na aerobiku, ale ogólnie jednak tego pilnuj± i jest jak siê roz³o¿yæ

G³ówna przyczyna rozwodów?
Kobiety my¶l±, ¿e po ¶lubie mê¿czyzna siê zmieni, a on siê nie zmienia, natomiast mê¿czy¼ni maj± nadziejê, ¿e kobieta siê nie zmieni, a ona siê zmienia.
Dorotheaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-08, 11:30   #914
magbeth
Dzik

Wiadomo¶ci: 5 702

Do MagicFit ci±gn± mnie kole¿anki, mo¿e siê kiedy¶ skuszê .
Tymczasem drugi miesi±c chodzê do Tribal Fitness i jestem bardzo na tak, szczególnie lubiê BUP Natalii, step+sztangi Ani i pilates prowadzony przez Ewê. Nie oznacza to, ¿e pozosta³e zajêcia s± do bani, bo nie s±.
Podej¶cie klubu do klienta - 100% profesjonalizmu i uprzejmo¶ci, w razie jakichkolwiek zmian nie zdarzy³o siê by klub zapomnia³ mnie poinformowaæ i to z wyprzedzeniem.
Szatnia faktycznie niewielka, ale mo¿na dziêki temu po zajêciach poæwiczyæ zmys³ równowagi
I jak dla mnie jest tam bardzo mi³a atmosfera ogólnie, nie mam wra¿enia, ¿e przychodzê na rewiê æwicz±cych gwiazd, jest za to kolektyw kobiet, które chc± siê spociæ, zmêczyæ i popracowaæ nad cia³em, ale tak¿e po prostu dobrze bawiæ.
magbeth jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-16, 11:18   #915
umina
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Cze¶c dziewczyny Piszê po raz pierwszy, zawsze tylko biernie biorê udzia³ we forum, teraz jednak proszê o opinie jako ¿e przysz³a wiosna , trzeba wzi±c siê za siebie szukam odpowiedniego miejsca na zgubienie troche cia³ka Ostatnio znalaz³am Fitnes na Miodowej , chodzi mi o "Elastyne" , to chyba nowy klub , by³am maj± sporo zajê saune, masa¿e.Zapowiada siê ciekawie. Czy która¶ z Was by³a? Piszcie,
umina jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-17, 14:32   #916
chloa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 387

kiedy¶ na wiza¿ zagl±da³am na³ogowo, ostatnio totalnie o nim zapomnia³am... widzê, ¿e jeste¶cie tu bardzo aktywne, a ten temat mnie bardzo interesuje.
Jestem posiadaczk± karty Multisport i potrzebujê osoby, z któr± wspólnie mog³abym siê motywowaæ i chodziæ na ró¿ne zajêcia z fitnessu/ basen/si³owniê, cokolwiek. Potrzebujê wiêkszej motywacji!
je¶li, która¶ z Was ma karnet do jednego klubu, a akurat respektuj± tam te kartê, to mogê do³±czyæ do Ciebie
ja od wakacji 2011 czêsto bywam w Fitnessteam,(przy Koronie)- ¶wietne zajêcia daj±ce niez³y wycisk, czy¶ciutko, baaardzo mi³a obs³uga, polecam!

jakby kto¶ mia³ ochotê do³±czyæ do mnie, zapraszam! piszcie na priv albo tu, bo ju¿ bêdê czê¶ciej tu zagl±daæ
pozdrawiam
Stary 2012-04-17, 15:27   #917
MietaZCytryna
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 424

Cytat:
Napisane przez chloa Poka¿ wiadomo¶æ
kiedy¶ na wiza¿ zagl±da³am na³ogowo, ostatnio totalnie o nim zapomnia³am... widzê, ¿e jeste¶cie tu bardzo aktywne, a ten temat mnie bardzo interesuje.
Jestem posiadaczk± karty Multisport i potrzebujê osoby, z któr± wspólnie mog³abym siê motywowaæ i chodziæ na ró¿ne zajêcia z fitnessu/ basen/si³owniê, cokolwiek. Potrzebujê wiêkszej motywacji!
je¶li, która¶ z Was ma karnet do jednego klubu, a akurat respektuj± tam te kartê, to mogê do³±czyæ do Ciebie
ja od wakacji 2011 czêsto bywam w Fitnessteam,(przy Koronie)- ¶wietne zajêcia daj±ce niez³y wycisk, czy¶ciutko, baaardzo mi³a obs³uga, polecam!

jakby kto¶ mia³ ochotê do³±czyæ do mnie, zapraszam! piszcie na priv albo tu, bo ju¿ bêdê czê¶ciej tu zagl±daæ
pozdrawiam
Chloa - a jaka czê¶æ Krakowa Ciê interesuje?
MietaZCytryna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-17, 21:36   #918
chloa
Raczkowanie

Podgórze, Centrum Miasta, raczej Huta odpada;p
chloa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-18, 19:27   #919
MietaZCytryna
Raczkowanie

Cytat:
Podgórze, Centrum Miasta, raczej Huta odpada;p
Oj, to ja niestety po drugiej stronie, bo Krowodrza - szkoda
Stary 2012-04-18, 22:01   #920
chloa
Raczkowanie

kurcze, rzeczywi¶cie szkoda. a gdzie najczê¶ciej bywasz?
Stary 2012-04-19, 11:52   #921
MietaZCytryna
Raczkowanie

Cytat:
kurcze, rzeczywi¶cie szkoda. a gdzie najczê¶ciej bywasz?
W sumie obecnie to bywam jedynie w Platinium na Mogilskiej. Podoba mi siê tam, zajêcia s± fajnie prowadzone, prowadz±ce konkretne i fachowe - tylko to do¶æ daleko
Szukam w³a¶nie teraz czego¶ bli¿ej, najlepiej ¿eby jeszcze kartê Benefit honorowali
Stary 2012-04-19, 12:01   #922
chloa
Raczkowanie

a w Platinium na Mogilskiem mo¿na z MUltisportem? bo ja by³am w marcu, w ich filii na Lea, i tam powiedzieli, ¿e od najbli¿szej soboty nie bêdzie ona uwzglêdniana u nich, wiêc my¶la³am, ¿e stanie siê tak we wszystkich ich placówkach...
Stary 2012-04-19, 13:46   #923
MietaZCytryna
Raczkowanie

Cytat:
a w Platinium na Mogilskiem mo¿na z MUltisportem? bo ja by³am w marcu, w ich filii na Lea, i tam powiedzieli, ¿e od najbli¿szej soboty nie bêdzie ona uwzglêdniana u nich, wiêc my¶la³am, ¿e stanie siê tak we wszystkich ich placówkach...
Na razie mo¿na i w sumie mam nadziejê, ¿e nie wycofaj± Multisportu....
Stary 2012-04-19, 13:58   #924
MissChievousTess
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 327

Cytat:
Napisane przez MietaZCytryna Poka¿ wiadomo¶æ
Oj, to ja niestety po drugiej stronie, bo Krowodrza - szkoda
Mo¿e tam Ci siê spodoba?
http://glamour-fitness.pl/
Maj± ofertê na gruponie
http://www.groupon.pl/oferty/krakow/...lamour/5041798
Ale sprawdzi³am na stronie i honoruj± chyba t± Twoj± kartê Benefit.
A tak przy okazji, ja te¿ jestem z Krowodrzy
MissChievousTess jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-20, 07:37   #925
201704210903
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 12 449

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿e tam Ci siê spodoba?
http://glamour-fitness.pl/
Maj± ofertê na gruponie
http://www.groupon.pl/oferty/krakow/...lamour/5041798
Ale sprawdzi³am na stronie i honoruj± chyba t± Twoj± kartê Benefit.
A tak przy okazji, ja te¿ jestem z Krowodrzy
przeczytaj watek o fitness glamour - nie dosc ze syf (sama bylam wiec potwierdzam), grzyb i nie wiadomo co jeszcze to dodatkowow tyle ludzi kupuje ich grupony (oglaszaja sie stale), ze ni ma miejsc zeby je wykorzystac - Z DALEKA OD TEGO KLUBU
201704210903 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-20, 16:18   #926
MietaZCytryna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Poka¿ wiadomo¶æ
przeczytaj watek o fitness glamour - nie dosc ze syf (sama bylam wiec potwierdzam), grzyb i nie wiadomo co jeszcze to dodatkowow tyle ludzi kupuje ich grupony (oglaszaja sie stale), ze ni ma miejsc zeby je wykorzystac - Z DALEKA OD TEGO KLUBU
Po takich rekomendacjach chyba siê nie skuszê na Glamour

A uczêszcza kto¶ do Inifnity na Bosaków?
Stary 2012-04-20, 16:59   #927
Galijka
Wtajemniczenie

Cytat:
Po takich rekomendacjach chyba siê nie skuszê na Glamour

A uczêszcza kto¶ do Inifnity na Bosaków?
Ja chodzi³am do Infinity i bardzo mi siê tam podoba³o ale do czasu... Korzystam tylko z porannych zajêæ fitness, tak mi najwygodniej i najlepiej wtedy siê czujê. No ale niestety dosz³o do tego, ¿e w tygodniu czasami odbywa³y siê tylko jedne zajêcia pozosta³e by³y odwo³ywane bo nie zebra³a siê grupa. W tej sytuacji karnet by³ wyrzuceniem pieniêdzy w b³oto.
Ostatnio by³am tam zapytaæ czy co¶ siê nie zmieni³o ale niestety z tego co widzê to nie. Pyta³am ch³opaka na recepcji, ¿eby mi powiedzia³ jak w praktyce wygl±da ich grafik, ile zajêæ siê odbywa, to po sprawdzeniu stwierdzi³, ¿e w minionym tygodniu odby³y siê w³a¶nie tylko jedne zajêcia. A szkoda bo mam tam najbli¿ej...
Teraz maj± tak± promocyjn± ofertê, ¿e za 50 z³ masz codziennie wej¶cia od 12-17 i chyba chwilowo na to siê skuszê, chocia¿ z bie¿ni skorzystam

Cmentarz dla zwierz±t

Edytowane przez Galijka
Czas edycji: 2012-04-20 o 17:00
Stary 2012-04-20, 23:02   #928
qozaczka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 341

Cytat:
W sumie obecnie to bywam jedynie w Platinium na Mogilskiej. Podoba mi siê tam, zajêcia s± fajnie prowadzone, prowadz±ce konkretne i fachowe - tylko to do¶æ daleko
Szukam w³a¶nie teraz czego¶ bli¿ej, najlepiej ¿eby jeszcze kartê Benefit honorowali

Te¿ chodzi³am na mogilsk±, ale zaczê³o mi przeszkadzaæ to, ¿e wieczorami s± tam takie t³umy, ¿e nie do¶æ ¿e trzeba czekaæ na szafkê, to na zajêcia wieczorne, (te bardziej popularne typu zumba) bardzo trudno siê dostaæ.
Teraz na zumbê chodzê do Ananday na Kazimierzu, jest fajna atmosfera, du¿o miejsca i wreszcie nie muszê siê zapisywaæ z tygodniowym wyprzedzeniem. Maj± zajêcia z ró¿nymi stylami tañca, ale ja do tej pory by³am tylko na latino i na zumbie. Mam w planach przekonaæ siê i spróbowaæ z sexi dance u nich ;p
i honoruj± kartê multisport

Edytowane przez qozaczka
Czas edycji: 2012-04-25 o 21:56
qozaczka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-21, 09:59   #929
MietaZCytryna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Galijka Poka¿ wiadomo¶æ
Ja chodzi³am do Infinity i bardzo mi siê tam podoba³o ale do czasu... Korzystam tylko z porannych zajêæ fitness, tak mi najwygodniej i najlepiej wtedy siê czujê. No ale niestety dosz³o do tego, ¿e w tygodniu czasami odbywa³y siê tylko jedne zajêcia pozosta³e by³y odwo³ywane bo nie zebra³a siê grupa. W tej sytuacji karnet by³ wyrzuceniem pieniêdzy w b³oto.
Ostatnio by³am tam zapytaæ czy co¶ siê nie zmieni³o ale niestety z tego co widzê to nie. Pyta³am ch³opaka na recepcji, ¿eby mi powiedzia³ jak w praktyce wygl±da ich grafik, ile zajêæ siê odbywa, to po sprawdzeniu stwierdzi³, ¿e w minionym tygodniu odby³y siê w³a¶nie tylko jedne zajêcia. A szkoda bo mam tam najbli¿ej...
Teraz maj± tak± promocyjn± ofertê, ¿e za 50 z³ masz codziennie wej¶cia od 12-17 i chyba chwilowo na to siê skuszê, chocia¿ z bie¿ni skorzystam
Szkoda trochê z tymi porannymi zajêciami, bo ja lubiê czasami na takie wyskoczyæ, jak mi plan dnia pozwala Ale i tak wybiorê siê chyba kiedy¶ do Infinity, znajoma mi zachwala³a ten klub, szczególnie Stretching z jakim¶ panem prowadz±cym

Cytat:
Napisane przez qozaczka Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ chodzi³am na mogilsk±, ale zaczê³o mi przeszkadzaæ to, ¿e wieczorami s± tam takie t³umy, ¿e nie do¶æ ¿e trzeba czekaæ na szafkê, to na zajêcia wieczorne, (te bardziej popularne typu zumba) bardzo trudno siê dostaæ.
Teraz na zumbê chodzê do ananday na Kazimierzu, jest fajna atmosfera, du¿o miejsca i wreszcie nie muszê siê zapisywaæ z tygodniowym wyprzedzeniem. Maj± zajêcia z ró¿nymi stylami tañca, ale ja do tej pory by³am tylko na latino i na zumbie. Mam w planach przekonaæ siê i spróbowaæ z sexi dance u nich ;p
i honoruj± kartê multisport
Ja raczej nie uczêszczam na zajêcia taneczne - za skomplikowane s± dla mnie te uk³ady, ci±gle siê mylê, wpadam na kogo¶ i jest to dla mnie wkurzaj±ce Najbardziej na Mogilskiej mi siê podobaj± zajêcia na bie¿ni (Active Walk i Walk&Shape) - mo¿na siê porz±dnie spociæ
Stary 2012-04-21, 12:08   #930
Galijka
Wtajemniczenie

Cytat:
Szkoda trochê z tymi porannymi zajêciami, bo ja lubiê czasami na takie wyskoczyæ, jak mi plan dnia pozwala Ale i tak wybiorê siê chyba kiedy¶ do Infinity, znajoma mi zachwala³a ten klub, szczególnie Stretching z jakim¶ panem prowadz±cym
podejrzewam, ¿e chodzi o Muhameda (czy jako¶ tak mia³ na imiê)
Ale widzê, ¿e nie ma go ju¿ w grafiku chocia¿ jeszcze kilka dni temu by³ jak przegl±da³am rozk³ad zajêæ. Musia³ niedawno zrezygnowaæ...
Ale fakt, wycisk dawa³ dobry. Dla mnie a¿ za dobry By³am u niego na stretchingu i aerobox, na ka¿dym tylko jeden raz bo wymiêka³am W dodatku nie da³o siê obijaæ bo on podchodzi do ka¿dego z osobna i sprawdza czy dobrze wykonujesz æwiczenia. Na stretchingu jak mnie raz docisn±³ to my¶la³am, ¿e nie wstanê
Ale fakt faktem taki instruktor to skarb dla klubu

Cmentarz dla zwierz±t

Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2019-10-01 22:02:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.