|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania | |||
| Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. |
|
4 | 6,90% |
| Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! |
|
1 | 1,72% |
| Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. |
|
8 | 13,79% |
| U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. |
|
6 | 10,34% |
| Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. |
|
1 | 1,72% |
| Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. |
|
11 | 18,97% |
| Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! |
|
1 | 1,72% |
| Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki |
|
1 | 1,72% |
| Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy |
|
0 | 0% |
| Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna |
|
1 | 1,72% |
| Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny |
|
11 | 18,97% |
| Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję |
|
8 | 13,79% |
| Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. |
|
2 | 3,45% |
| Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. |
|
0 | 0% |
| Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. |
|
3 | 5,17% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Mamuski moje kochane, zegnam sie...
o 16 planujemy wyjazd, wiec juz tuz tuz... dziekuje wszystkim za kciuki i do "zobaczenia" jutro wieczorkiem Brumku bedziemy przez Warszawe przejezdzac, wiec szykuj kawke |
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Hej
stronczku bezpiecznej i spokojnej podróży
|
#3483 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Nadrabiam... Już doczytałam, że z Igorkiem jest dobrze i w końcu postawiono diagnozę. Bardzo się cieszę, bo też się wymęczyliście ![]() Nas jeszcze trochę męczy biegunka, ale trzymamy dietę i staramy się nie dać (Karola wczoraj tez wzięło miał nawet 39st gorączki). Dominik już ma mniejsze biegunki, dzisiaj była tylko jedna kupka Dzisiaj Karola babcia wyprawia 80 urodziny, imprezka taka wyczekana i niestety tylko na chwilkę pojechaliśmy złożyć życzenia, zanim jeszcze wszyscy goście się zjawili. A tyle pyszności tam było.... No nic przynajmniej nie przytuje, a przez ta jelitówkę to i schudłam Dominiś też biedaczek schudł i waży mniej niż miesiąc temu.
|
|
#3484 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Meldujemy sie , ze przeziebienie sobie poszlo.... jeszcze tylko lekki katar zostal ... Brumku katar tez ale mala miala mocne przeziebienie.... nawet oczy jej lzawily ![]() Cytat:
za bezpieczna podroz Cytat:
![]() Cytat:
za nowe umiejetnosci.... Cytat:
wspolczuje i za papa Dziewczyny lecace na wakacje za granice z maluszkami..... w jakim miesiacu lecicie?? Zastanawiam sie nad Grecja i Turcja.... polecice , gdzie jest lepiej.... wczesniej myslelismy zeby leciec w lipcu ale sa upaly i chyba z poczatkiem czerwca lecimy... Tak sie ciesze na te wakacje ale mam obawy o mala.... Czy wybieracie hotele dostosowane dla rodzin z dziecmi? Dzieki za wszelkie info i porady
|
|
#3485 |
|
Zadomowienie
|
hej kochane....
my po 3 godzinnym spacerze bylo przyjemnie piekne trasy i wogole..... odpoczelam troche od babki psychicznie ![]() widze ze wiekszosc z nas chyba speceruje bo jakos cichawo na wizazu i dobrze nalezy nam sie
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzielny Dominik i dzielna jego mama ![]() ![]() klask i: zdolny Jaś
|
|
|
#3487 |
|
Rozeznanie
|
witam,my mielismy koszmarna noc wyladowalismy na pogotowiu,kornela tak zaczela w nocy wymiotowac ze myslalam ze ......no sama neiwiem co myslalam tak sie wystraszylam,w sekundzie zrobila sie taka wiotka ze szok,na pogotowiu zrobilam dym bo lekarz chyba z drugiego konca miasta do nas szedl.nela dostala zastrzyk antybiotyk i dzis naszczescie spokoj stwierdzil an doktor ze to z przeziebienia ze wirusowe niewiem czy dobrze stwierdzil bo jakis dziwny byl.
|
|
|
|
#3488 |
|
Zadomowienie
|
PROSZE O KLIKI BO SPADŁAM W RANKINGU jeszcze nigdy nic nie wygralam i baaaardzo mi zalezy z gory DZIEKUJE
editka - kochana ale sie strachu najadlas a jak sie teraz czuje???? |
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=MoniaZ82;3369413
Dziewczyny lecace na wakacje za granice z maluszkami..... w jakim miesiacu lecicie?? Zastanawiam sie nad Grecja i Turcja.... polecice , gdzie jest lepiej.... wczesniej myslelismy zeby leciec w lipcu ale sa upaly i chyba z poczatkiem czerwca lecimy... Tak sie ciesze na te wakacje ale mam obawy o mala.... Czy wybieracie hotele dostosowane dla rodzin z dziecmi? Dzieki za wszelkie info i porady [/QUOTE]ja polecam lecieć w maju.Bo nie będzie jeszcze gorąco. ja nie polecam Turcji bo wiele osób ma problemy żołądkowe. My mieliśmy zarezerwowaną Majorkę ale jednak jedziemy na Rodos( bo wcześniej nie było miejsc w hotelu na który byliśmy zdecydowani). Ja biorę hotel blisko lotniska bo ost ja byliśmy ze starszym strasznie mi wymiotował w autokarze a do lotniska było chyba 80-100km.Wart brać hotel z min 4 gwiazdkami z dobrego biura. |
|
|
|
#3490 |
|
Rozeznanie
|
Cześć!!!
madzia dobrze, że już jesteście w domku i z Dominikiem już lepiej! Ale współczuję przeżyć. Dużo zdrówka dla Was!! editka u Was też widzę niewesoło ze zdrówkiem. Ciekawe co było faktycznie przyczyną tych wymiotów. Również współczuję przeżyć i oby to się już nie powtórzyło a Kornela niech szybciutko wraca do zdrówka!! A u nas dzisiaj jakiś pokręcony dzień. Rano zakupki, bo dosłownie wszystko mi się pokończyło w domu z chemii, w lodówce światło, dla małej począwszy od pampersów po kaszki, płyny do kapieli...no dosłownie wszystko miałam już wizję tygodnia z chlebem i dżemem i makaronem z cukrem na obiad Ale teściowa niby nic, zadzwoniła czy coś mi przywieźć I mi kochana przywiozła tyle jedzonka, że musiałam połowę pomrozić Mała spała tylko godzinkę przed południem i zasnęła dopiero teraz. Mamy strajk obiadkowy od kilku dni, nie wiem o co chodzi. Kaszki, owoce, mleko wcina aż miło. Na obiad nie che patrzeć. mam nadzieję, że to przejściowe. Lecę przestawić zraszacze, bo u nas deszczu ani widu ani słychu! A na majówkę murawka musi być już w ogródku ![]() A no i dowiedziałam się dzisiaj, że żona mojego szwagra (sa małżeństwem już tylko na papierze) urodziła córeczkę tydzień temu. dziwne uczucie, przez ok 1,5 roku nie mieliśmy info co u niej,a tu bum o dziecku. Choć to było do przewidzenia....żeby uściślić...dziecko oczywiście ma z kim innym. Ala opaliła sobie dłonie i buźkę. Dopiero dzisiaj zaopatrzyłam się w krem z filtrem dajecie dzieciom wit.d teraz? Kiedy większość dnia spędzają na dworku i słonku, jesli świeci danego dnia? Edytowane przez alibany Czas edycji: 2012-04-21 o 18:54 |
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane!
u nas wysypki ciąg dalszy... edytko o żesz, to uzyliście... Wyobrażam sobie, jak się denerwowałaś. Jak się ma dziś Nelka? Kajool kurcze, zwaliło Ci się na główę. Suma kolosalna... Madzia ależ się cieszę, że już wszystko ok! buzi!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
HELP!!!
Alicja ma 38,6 tem. czy ty moga być zęby czy raczej trzydniówka???? Dałam jej nurofen Co mogę jeszcze zrobić. Dodam, że siedzi na dywanie i sie bawi, cały dzień normalnie jadła
|
|
|
|
#3493 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przypomniało mi się co ejszcze chciałam napisac.....Teściowa oprócz jedzonka dla mnie przywiozła Ali smakołyki danonki i parówki drosetki Bo to przecież dla dzieci Jest napisane zero konserwantów Patrzyła na mnie jak na kosmitę kiedy tłumaczyłam jej co o tych "smakołykach" sądzę i ejstem pewna, że w duchu sobie myślała, że przesadzam, że powinna jeść takie rzeczy, że odmawiam dziecku przyjemności itp. Głupio mi tak z jednej strony, bo ona chce dobrze, a ja na większość jestem na nie Ale skoro sama nie jem parówek z jakiś tam powodów to czemu miałabym je dziecku dać? Mi też przywiozła 2 paróweczki (takie grube, wiecie nie? ) I nie dociera, że nie jem takich parówek!!! Byłby tż to by zjadł, bo w naszym domu to on jest taki śmietniczek, od wszystkich takich specjałów![]() mam wrażenie, że piszę sama do siebie:d hehe chyba tylko moje dziecko śpi od 18tej No tak i weekend...
Edytowane przez alibany Czas edycji: 2012-04-21 o 19:29 |
|
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziecko spi, czytam was jednym okiem :P
|
|
|
#3496 |
|
Rozeznanie
|
A drugie oko co w tym czasie robi?? ![]() Coś siostra wydumała z tym wezwaniem?? Tak sobie myślę, że na pewno da się to jakoś fachowo zaskarżyć czy coś w tym stylu. Może oni działają w sposób zastraszenia, żerują na czyjejś niewiedzy, kto się przestraszy sądu, kar itp. to szybko zapłaci, a nie zagłębi się w to jakie ma prawa w przypadku takiej sprawy! Żeby wszystko się ułożyło na Waszą korzyść!! |
|
|
|
#3497 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My lecimy drugi raz i za kazdym razem jest to czerwiec. W sumie z dwoch wzgledow: bo jeszcze nie jest tak goraco i jest taniej. Z tych dwoch panstw wybralabym Grecje, to znaczy ktoras z wysp. W Turcji balabym sie sensacji zaladkowych, choc prawda jest taka, ze w kazdym kraju to sie moze zdarzyc. Co do hotelu: my nie wybieramy tych specjalnie dedykowanych dla dzieci, bo takie zazwyczaj sa drozsze. A poza tym one i tak z animatorow, roznych zjezdzalni za male, zeby korzystac. Im wystarczy zwykly basen i sa szczesliwe. Patrze tylko na to, czy lozeczko turystyczne jest za darmo. Madzia super, ze u Was juz lepiej. Editka zdrowia! Cytat:
Chyba ciezko stwierdzic. Musisz obserwowac, czy dojda jeszcze jakies objawy. Antek w tym tygodniu przez 2 dni goraczkowal "zabkowo", ale temp. byla ciut nizsza. |
||
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na razie siostra ma tam zadzwonic. az sie boje, bo ona to potrafi powalczyc, a teraz jest jescze w ciazy i hormony szaleja, wiec serio potrafi byc waleczna :P (moje przeciwienstwo, ja jestem doopa wolowa) kupilam malemu buty, skorzystalam z tego kuponu glamour w bartku i mialam 20% znizki. musialam mu cos kupic, bo w tych bucikach co mial (materialowe) strasznie sie nozka pocila. zdejmowalam bucik a skarpeta mokra. a niby buty przewiewne. nie wiedzialam, ze maluchom moga sie tak nogi pocic. no i mlody coraz wiecej chodzi. Takze dostanie skorzane. bylam tez dzisiaj w sklepie dla maluchow, chcialam kupic kubek ale cena kosmiczna, 36 zl, a ten sam na allegro za 16 plus 7 zl koszta przesylki. jednym slowem w sklepach to maja przebitke.
|
|
|
#3500 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale w domu mam nadzieję, że szybko wróci z obłoków na ziemię i będzie ok ![]() Ja dawałam w całości, tylko obrane ze skórki. Aha, i jak dochodził do połowy, to pestki wydłubywałam. Tymcio wcina aż miło ![]() Cytat:
2. Ty zaskoczona mną?!? Ależ Teliczku, to Ty jesteś pracującą matką z podwójną ilością obowiązków, a nie ja! 3. Uwaga, Jasiu, odpowiadam Ci: "'hgj';:kk,./kl.l. ![]() Stronczku, już jestem, wpadaj!!!! Tak na serio, to szkoda, że np. 2h wcześniej nie wyruszyliście, żebyśmy naprawdę mogły się spotkać choć na tę kawkę ![]() Szerokiej drogi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale się musiałaś strachu najeść ![]() A teraz na wieczór jak? Już dobrze? Nie ma wymiotów? Humor ma normalny, czy osłabiona? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. Tradycyjne wątkowe pytanie zadam: zęby? ![]() 3. A u nas leje Wczoraj cały dzień, dziś rano było słonko i zapowiadało się dobrze, a od południa do teraz znowu deszcz. Nawet na działce na spacer nie udało nam się wyjść ![]() 4. Też jeszcze nie mami codziennie o nim myślę. 5. Daję. Cytat:
), ale z tego co dziewczyny tu piszą, to właśnie ta gorączka przy trzydniówce jest taka dziwna, że nie daje innych objawów. Bo przy innych chorobach to z reguły towarzyszy jej marudzenie, osłabienie itp...Cytat:
![]() A my już po wyjeździe i Tymuś śpi jak aniołek. Było przemiło, jak zawsze, ale pogoda jednak się rozmyśliła i od 12 lał deszcz. I ochłodziło się nieprzyjemniej. Więc siedzieliśmy w domu. Tymuś zjadł oszałamiającą ilość gotowanych ziemniaków ![]() A w drudze do domu dostał takiej głupawki, ze pokładaliśmy się ze śmiechu, myślałam że mąż wypadek spowoduje, bo aż się słaniał i oczy miał łzami (śmiechu) przysłonięte Kolejny raz się dziwię - taka mała istotka a tak potrafi zawładnąć życiem dorosłego człowieka
|
|
#3501 |
|
Zadomowienie
|
Jestem i będę chyba częściej bo mam wolny prawie cały przyszły tydzień U nas wysztsko dobrze, przeczytawszy ostatnią stronę, widzę że mamy powaznych chorowitków Kurcze, biedne dzieciaki Dominik, Nelka, Alusia i Igi - zdrówka!!!!Nic więcej nie wiem co u Was, więc może coś poczytam... Albo idę spać
|
|
|
|
#3502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miała czasem odchyły, że się go domagała,bo go szukała, ale po prostu nie dawałam i koniec. Cierpliwości przy tym trzeba mieć. Choć powiem, myślałam że będzie trudniej, ale w trzecim dniu jak sama mi zasnęła bez smoka w nocy to byłam już z siebie dumna,wiedziałam że już doszłam do odsmoczkowania Cytat:
NO czy to trzydniówka to dopiero się dowiesz za 3 dni albo jak widać nie raz więcej... Daj nurofen, moja jak miała gorączkę 1 dzień to doktorka kazała dawać 3ml nurofenu, gorączka przechodziła ale za jakiś czas wracała i tak cały dzień...robiłam okłady zimne na czoło w nocy, a w dzień zachowywała się normalnie jakby nic jej nie dolegalo,tyle że była okropnie gorąca. NO i gorączka przeszła, niby an zabkowanie - mineło już ponad miesiąc a zębów nie widać ![]() Cytat:
![]() Się śmieje, ale sama je jem przy diecie SB, żeby nie było monotonni na śniadanie ale to tylko i wyłącznie w drodze wyjątku.Tak to ich nie preferuję. ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Jak to jest z tą witaminą D ?! Ja mam DEVIKAP i teraz poszłam po kolejną buteleczkę, ale receptę wypisał mi pielęgniarki,chciałam skonsultować z doktorkiem co i jak,ale choruje do końca kwietnia i go nie ma Podaję też Cebionmulti. |
|||
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Żanetko ja nei wiem, ja podaję od urodzenia cebionmulti, nigdy devikapu, a od niedawna też tran.
brunetko podzielam zadanie dziewczyn, ciężko stwierdzić,bardzo możliwe, że zęby. A gorączkę najlepiej zbić czopkiem ( blondynka pisała i mega racja ). U mnie 5 ml nurofenu nie dawało nic. Umnie od gorączki zaczęła się ta paskudna szkarlatyna, najpierw podejrzenia że to zęby, potem trzydniówka i teraz w końcu wyszła szkarlatyna... Brumku czytam Cię i sobie tak myślę jak Ty kochasz tego smyka. Widzę Cię oczami wyobraźni przed kompem, jak piszesz sobie tego posta i jak Ci się oczy śmieją, gdy piszesz o synku. Piękne to. Stronczku odezwij się jak tylko wrócisz, teraz jest Twoja pora pisania ![]() Dziewczyny udało mi się dziś wyskoczyć na krótkie zakupy za Wasze pieniądze ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- patika brak. ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- no i pochwalę się, a co mi tam. Małe robi brawo i papa. I rzuca piłką w nielubianego wujka
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2012-04-21 o 21:58 |
|
|
|
#3504 |
|
Zadomowienie
|
widze ze brumek juz na warcie
to ja tylko wpadłam życzyć kolorowych snów dałąm Igorkowi kiwi i byl zachwycony ![]() na winogrona tez sie czaje i na ogorka zywego tylko skad wziac niepryskanego ![]() ah noi zachciało mi sie pierogow zmiesem wlasnie teraz podejrzene
|
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz z upelnie innej beczki: ma lub zna któraś szczotki jonizujące babyliss? chce kupic mamie, bo straszne ma niby włosy, kolezanka zachwalala ale sama nie weim...
|
|
|
|
#3506 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czerwiec też myślę że będzie super z tych dwóch polecam grecje a dokładnie którąś grecą wyspę wyspy są bezpieczniejsze ze względu na mniejsze ryzyko chorób zakażnych i choć Turcja jest przepiękna(polecam wschodnie wybrzeże a nie oblegane południe) to w kwestiach żołądkowych w grecji lepiej(choć ja 2 dni na rodos przechorowałam) w tym wieleku jeszcze nie ma potrzeby wybierać hotelu dedykowanego dzieciom, choć ważne żeby był brodzik przy wyborze hotelu sugeruję się opiniami na portalu holidaycheck.pl Cytat:
współczuje mam nadzieje że to nic poważnego i że Nelcia szybko dojdzie do siebie Cytat:
![]() Cytat:
Kochana jak się okazuje Ty pracujesz niewiele mniej niż ja i jeszce z forum jesteś do przodu no i na pewno nie żyjesz w takim bałaganie jak ja Brumeczku jak byłam dziś na spacerku to juz cocodrillo zamkniete ale w poniedziałek-mysle że uda mi sie kupic Tymcio Wspaniały!!! Mnie też zadziwia jak taki mały krasnał poprzewracał nam w głowach my dziś pojechaliśmy na działkę do mojego brata tam jest tak pięknie, lasy, stawy, itd wstawie fotkę i od razu pochwalimy się nosidełkiem bo obiecałam marzence i zobaczcie jaką miłością mój syn pała do chrupek kukurydzianych
|
|
#3507 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() ciężki jest żywot pracującej mamy włąśnie się zorientowałam że przez cały tydzień nie miałam czasu do Was zaglądnąć ![]() Praca, dojazdy do pracy i obowiązki domowe ...nie zostaje mi czasu na nic dla siebie...mam nadzieję że jakoś się zorganizuje mi to wszystko ![]() Tak pokrótce - w pracy ok, Karolcia rozwija się jak burza i jest przesłodka, dziadki dają radę z opieką nad nią. Niestety nie wiem co się u Was działo, nie miałam czasu czytac a i teraz za bardzo nie mogę. Coś u Marinki jakieś kłopoty? Dużo zdrówka Marinko, Igorku, żeby wszystko było dobrze!!!!! Zmykam do wyra, bo zapewne moja pannica jutro o 6tej zarządzi pobudkę ![]() Wszystkim życzę zdrówka!!! Pozdrawiam Załączam dzisiejszą Karolcię - pierwszy raz na trawie
|
|
|
|
#3508 |
|
Zadomowienie
|
szymus i jego dwa zebole. gornych nie udalo si euchwycic :P
|
|
#3509 |
|
Zadomowienie
|
Johny - cudny mężczyzna!
Karola prześliczna dziewczynka! Szymon - co tam zęby - TE OCZY!!! |
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Stronczek, nie przesadzasz, też bym się wkurzyła. Na szczęście TŻowi nie wpadło nogdy do głowy wracać osobno.
Brumek , Tymek jest świetny, ale to wiesz przecież ![]() Telik, piękne zdjęcia ![]() alibany, fajna teściowa a parówki zamroź, TŻ zje jak przyjedzie wit. D - zwykle daję, chyba że zapomnę ale ostatnio dziecko pół dnia spędza na zewnątrz więc mu to chyba nie zaszkodzi ![]() Stronczek, szczęśliwej podróży! madzia1k1, super że wszystko już w porządku! Brunetka, u nas tak wyglądała trzydniówka - bawił się normalnie, nic po nim widać nie było, a temp. 39 stopni.. i więcej nie pamiętam Po pracy zjadłam szybko obiad i pojechaliśmy na zakupy (kupiłam sobie dwie sukienki a potem do teściów na chwilę. Mały strasznie nie w sosie, miał napady okropnego ryku + paluszki w buzi.... zasnął niedawno, zobaczymy na jak długo .
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

uffff super
wyobrażam sobie Wasze zmęczenie psychiczne i fizycznie,ale najważniejsze że macie już to za sobą 

Dominiś też biedaczek schudł i waży mniej niż miesiąc temu.

)
wczesniej myslelismy zeby leciec w lipcu ale sa upaly i chyba z poczatkiem czerwca lecimy... Tak sie ciesze na te wakacje ale mam obawy o mala.... Czy wybieracie hotele dostosowane dla rodzin z dziecmi? Dzieki za wszelkie info i porady 
klask i: zdolny Jaś