|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#12421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Dziewczynki które miały zalecone ćwiczonka podpowiedzcie nam coś
|
|
|
#12422 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Obejrzałam zdjęcia pani Szostak jak sie nie myle, i troche sie wystraszyłam bo duze piersi jeszcze nadaja jej szerokosci mam nadzieje ze u mnie tak to wygladac nie bedzie![]() Weszłam na stronke dr Ż. i ja na poczatku nad nia sie zastanawialam bo w Białymstoku przyjmuje a tam mam blisko ale chyba dobrze ze do niej nie trafilam![]() Jeżeli moge wtrącić swoje trzy grosze jako osoba pozbawiona piersi to nie powiem zyc jest ciezko bez piersi ale chyba wolala bym tak niz zeby moj kregosłup cierpiał katusze. Jednak co zelki to zelki tak mi sie wydaje czy roznicy nie robi miedzy duzym silikonowym biustem a duzym naturalnym biustem?![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Graziu widze Cie witaj
|
#12423 | ||
|
Raczkowanie
|
Witaj OLIVKO
Musiałam troszku poczytać co tam u was się dzieje. ZABCIA masz super duży cyc dobrze jooasia napisała nie przesadzac tam bo w tyłek dostaniesz ![]() Zdjęcia pomniejszenia piersi tragedia powiem szczerze wogóle pani doktor Ż nie wyszło sutki wołają o pomoc,gdzieś po boku się zagubiły---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- AAAA bym zapomniała kupiłam w końcu kostium na swoje cycunie w CALZEDONI a tyle się naszukałam i w końcu znalazłam![]() HORO będzie okejos zobaczysz i też dołączam się do życzeń dla malutkiej JOOASI strzał w dziesiątkę ![]() ANDZIKUS POWODZONKA JUTRO NASTĘPNA DZIEWCZYNKA ZOSTANIE CYCOLINKA HUUURRRAAAA ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
Edytowane przez grazia78 Czas edycji: 2012-04-22 o 12:37 |
||
|
|
|
#12424 |
|
Zadomowienie
|
jaka tu cisza co wszystskie obiad jecie?
DD u mnie jutro praca koniec lenistwa gwen jak sukienka??miala juz swoje wielllkiieiee wyjscie
|
|
|
|
#12425 |
|
Raczkowanie
|
Hej, hej, serdecznie dziekuje Wam za pamiec i mile slowka
U mnie jakos tak az za bardzo spokojnie. Rano ogolilam nozki, zrobilam piling calego cialka, maseczka na pyszczydlo i pod oczy, paznokietki zmyte, przygotowalam tez kilka rzeczy do zabrania, w tym, za Wasza porada Potem zapakowalam do samochodu moja sunie i pojechalam do rodzicow na dzialke. Wrocilam dopiero przed chwila. I musze Wam powiedziec, ze czuje sie tak jakby to mnie nie dotyczylo, jakbym to nie ja miala jutro odmienic swoje zycie ![]() Mam nadzieje, ze ten spokoj bedzie mi towarzyszyl do konca, choc jak znam siebie to przed samym wejsciem do Kliniki pewnie bede sie trzesla jak osika. Ale to jutro, dzis totalny luzik ![]() Pozdrowionka serdeczne dla Was!!!
|
#12426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powodzenia )
|
|
|
|
|
#12427 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#12428 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tam jest jeszcze zdjęcie po podnoszeniu piersi gdzie po operacji wyszły dwa razy większe otoczki niż przed dziwne to rochę biorąc pod uwagę że byly całe przeszywane a więc i zmniejszane-ło mamusiu kochana , toż to załamać się idzie. Brzuszki też nie bardzo , kurcze nawet uszy - z elfowych i odstających całkiem przyklejone do głowy wyszły Do takiego rzeźbienia musi być spec, bez dwóch zdań. Cytat:
A więc rączki przed siebie, do boku, nad głowę, za głowę. Możan z kijem w dłoniach- wtedy zaciskasz dłoń a więc bardziej będą się mieśnie rozciagały. I wszystko wolniutko!! jakbyś sto lat miała.Dłonie złóż pod piersiami jedna na drugą i łokcie ciągnij do tyłu a piersi wypychaj do przodu- bardzo dobre ćwiczonko rozluźniająco- rozciągajace Jakby któraś z Was miała chwlkę to można w necie poszukać ćwiczeń po opearcjach dla amazonek- są na płytach więc może i w necie będą. Te panie mają dodatkowy kłopot jaki nas nie dotyczy z zalegającą chłonką/ opuchlizną w rękach- i częśc ćwiczeń mają właśnie aby ułatwić odpływ płynów z przedramion. Ale duża część ćwiczeń jest na rozluźnianie mięśni które i dla nas będą bardzo dobre Cytat:
Duży naturalny biust jest po pierwsze luźną, ciężką tkanką którą nie sposób utzrymać i ujażmić na miejscu. Wszysko poleci w dół w kieruknu pępka, gruczoł i tłuszcz nie trzyma się na niczym - jedyną zaporą jest skóra. Taka pierś rozciągnie się wszedzie i zawsze (stojąc , biegając i leżąc)- nad brodawką , pod brodawką i z boku- w konsekwencji brodawka ląduje na przewieszeniu dolnym a więc bardzo niziutko i ucieka na boku. Naturalny biust który jest spakowany w staniczek 75E będzie się wydawał wielki i mega ciężki, będzie się zupełni inaczej zachowywał podczas chodzenia - będzie widać jego cieżar który go ciągnie ku dołowi. I wizualnie właśnie taki biust będzie wygladał na miseczkę E- która dlatego jest postrzegana jako biust Duuuży. Natomiast żelkowe 75E, jakby te panie stnęły obok siebie, to całkowiecie inny biust- będzie wygladał na mniejszy i będzie się zupełnie inaczej "zachowywał". Wizualnie to będzie ładne C ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Andzikus-powodznia jutro Zabulku - no tak, tak w cale nie masz dużych piersi Twoje piersiątka to maluszki Ty się nie wygłupiaj nawet - masz idealny rozmiarek , ja bym Ci ani deka nie dodała ani nie zabrała
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#12429 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pod biustem mam 75 cm a w biuscie 88-89cm (zalezy od fazy cyklu) . Faktycznie czasem czuje ze minie ugniataja te moje staniki. Co myslisz? |
|
|
|
|
#12430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihi-na kark wsokczą i będzie kobita z karczychem Ale coś mi sie wydaje, że sama właścicielka ostatnio już się źle z nimi czuje - bo zauważyłam , że ma kłopoty z pozowaniem do zdjęć. Tzn czuje się strasznie nieswobodnie. Więc może i ją przerosła ta sytuacja- tylko czemu lekarz nie pomyśłał za nią![]() A co do biustu naturalnego- to dokadnie jak piszesz. Ja to bym nawet wolała nie mieć wcale niż taki naturalny, duży kłopot Czasem te panie z dużym , naturalnym biustem jak się tu pojawiają to piszą że nas nie rozumieją że sobie duże piersi robimy i że tego chcemy. No bo one mają kłopot którego by się z chęcią pozbyły
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#12431 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#12432 |
|
Raczkowanie
|
kasikk87 dziękuję za komentarzyk
MYA wstawię fotki wstawię dodam tylko,że jest cały różowy i ma świecące cekinki na staniczku i typowo kostiumik bikini iha |
|
|
|
#12433 | |
|
Zadomowienie
|
Eeee, a to Żaba ma cycki zrobione
. Nic a nic nie widać... Cytat:
![]() Joasiu, spróbuj tego kalkulatorka : http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ Zobaczysz, jakie baloniki Ci wyliczy Naprawdę fajnie dobiera rozmiar. Andzikus, powodzenia jutro Graziu, wrzucaj foteczki ![]() Napisałabym coś jeszcze, ale zaraz mnie skrzyczycie
Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-04-22 o 19:44 |
|
|
|
|
#12434 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
a teraz Ci napisze z czego się śmieje. Właśnie przed chwilą zapraszałam na privie jedną wstydliwą osobę ![]() No a Ty tu z taki post właśnie dziś I pokazuj nam szybciutko to cacko bo już teraz to aż mi ślinka cieknie na samą myśl To przecież będzie grzech spotkać Cię na plaży
|
|
|
|
|
#12435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoja droga jestem bardzo ciekawa co mi wyjdzie z moich 485cc, tak jakos mi sie wydaje ze 75D ale musze jeszcze poczekac ![]() Andzikus jak ja Ci zazroszcze powodzenia jutro!---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Oj tam dawaj my tu tajemnic nie mamy![]()
|
|
#12436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że swoje piersi masz w prezencie od mamy szkoda jednak, że natura jest tak mało dowcipna i teraz masz kłopot Ja aż tak dużego nie miałam - a i tak same kłopoty z nim były bo wiecznie jakieś guzki i zapalenia. W sumie dobrze, że mi gruczoł zanikł bo bym miała teraz pewnie i inne kłopoty oprócz rozciągniętych piersi.---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#12437 |
|
Raczkowanie
|
No Andzikus - trzymam również kciuki. Powodzenia życzę
![]() A co do żabci to dopiero się rozbawiłam haha dziewczyny od razu zareagowały super komentarzami - fajnie się pośmiać przed snem no jutro poniedziałek - nie cierpię tego dnia - pociesza mnie fakt że przed komunią biorę wolne i mam ponad tydzień wolnego 30 kwietnia 2,4 i 7 maja juuuuupi Komunia mi nie straszna jak tyle odpoczynku przed - dziewczyny co polecacie mi przygotować na obiad... grrrr mam prawie 20 osób i pomysłów brak
|
#12438 |
|
Zakorzenienie
|
i co może sobie teraz poszłaś i nie napiszesz
|
|
|
|
#12439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co zauważyłam przy kupowaniu staniczkow, to im mniej w biuscie to wieksza miska a im wiecej w biuscie to mniejsza miska, nie wiem czy zrozumiale napisalam ale czy mysle w dobrym kierunku?
|
|
#12440 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, nie mam ostatnio czasu i Was zaniedbuję, sorki
![]() Andzikusku kochany, trzymaj się i wracaj z mega ślicznymi cycami!!! Czekamy!!!! |
|
|
|
#12441 |
|
Zadomowienie
|
A bo była u mnie dziś szwagierka (nie głupia bratowa, nie), a że ja na etapie przyzwyczajania otoczenia do cycków, więc wsadziłam w biustonosz takie wkładeczki, jakie ma klaudeczka
. A szwagierka na dzień dobry wypaliła: Ale ci cycki urosły![]() Więc ja znów się boję, że duże wyjdą |
|
|
|
#12442 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przyzwyczajasz otoczenie to mi się podoba i bardzo dobrze i na pewno nie pomyślała, że sobie powiększyłaś ale te żelki Ci się schowają a gruczoł rozłoży na implancie i one nie będą takie wielkie jak Ci się wydają. Nie ma bata, stąd nie wyjdziesz bez żelków |
|
|
|
|
#12443 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od razu po zdjęciu było widać, że coś jest nie tak bo Ty szczupaczek jesteś z tego co podałaś powinnaś kupować staniczki 70C/D a jeszcze nie wiem czy dobrze się zmierzyłaś, pod biustem mierzymy się na wydechu i ciasno a w biuście na wysokości brodawek luźno to jest bardzo częsty błąd, ja też nosiłam takie staniki zanim w temat cyckowy się nie wgłębiłam.---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
zakładając że pod biustem jest cały czas tyle samo to literka miski rośnie wraz ze wzrostem cycunia ja też stawiam u Ciebie na 75E staniczek![]() Anika wypchany stanik wygląda zupełnie inaczej niż wypchany biust ale walczysz z sobą dziewczyno ale ja wiem co wygra
|
|
|
#12444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nos te wkładki i sie nie martw! ludzie sie przyzwyczaja. Wczesniej nosilam zwykle gabki i jak zakupilam te wkladki z dnia na dzien je zalozylam i "cycki" miałam wieksze i chyba nikt nie zauwazyl roznicy. Bedzie dobrze---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
no ale jak ja wszyskie staniczki mam na jeden kopyt tylko inne kolorki to i nie znam sie, tak jakos myslalam dziwnie po mojemu ale mam nadzieje ze zaczne pojmowac te rozmiarki jak zaczne kupowac moje 75D lub 75E
|
|
#12445 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczynki
Joasi, świetnie to ujęłaś - walczę ze sobą każdego dnia Kobietki, a może jakieś zakładziki, co wygra? Muszę już się pożeganać, pa
|
|
|
|
#12446 | |
|
Rozeznanie
|
A ŻABCIA już robiła cycki...? Byłam przekonana, że jest przed
P.S. Weszłam na galerie dr Ż . JESUUU dobrze ,ze widziałam dobrą robotę bo bym uciekła. ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
Papa...
|
|
#12447 |
|
Raczkowanie
|
cześć
![]() Andzikus powodzenia ![]() musze pochwalić koleżankę Żabkę bo dzięki niej jestem posiadaczką nowych strojów kąpielowych był z tym duż problem ale się udało co prawda majteczki sa za duże ale mam nadzieję, że ajkoś to przerobię ![]() zdjęcia w albumie
|
#12448 |
|
Zadomowienie
|
anik musisz robic nie ma bata a wlasciwie jest
jak nie zrobisz hehhe musze miec jakiegos kompana w lipcu buziaki dziewczynki |
|
|
|
#12449 |
|
Zadomowienie
|
dziewuszki które robily badz beda robily cycuszki u dr Skwiercz.. jakie ceny?
|
|
|
|
#12450 |
|
Wtajemniczenie
|
Olivko nic się nie martw jak już cycki będą to i staniczek pomożemy dobrać
![]() Malinko w TKmaxie Ci się udało kupić?? a u nas nic nie mieli lece pooglądać
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

mam nadzieje ze u mnie tak to wygladac nie bedzie
ale chyba dobrze ze do niej nie trafilam
sutki wołają o pomoc,gdzieś po boku się zagubiły

Mentor HP 300, 325 ml okrągłe, dr A.K. 2.05.2012 

To przecież będzie grzech spotkać Cię na plaży