Powiększanie piersi cz.7 - Strona 415 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-22, 12:11   #12421
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Asia a co powinnam ćwiczyć skoro jeszcze nie mogę basenu żeby te mięśnie zaczęły puszczać i żeby mi się piersi zaokragliły??
Ise ja nie miałam żadnego zestawu ćwiczeń poleconego więc nie chce Ci tu wymyślać, napewno podnoszenia i krążenia ramion, oczywiście delikatnie, nie trzymać już łokci przy sobie tylko starać się normalnie funkcjonować żeby się rozruszać. wiem, że Ciebie długo bolało wiec wszystko masz zastane.
Dziewczynki które miały zalecone ćwiczonka podpowiedzcie nam coś
Stary 2012-04-22, 12:29   #12422
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Obejrzałam zdjęcia pani Szostak jak sie nie myle, i troche sie wystraszyłam bo duze piersi jeszcze nadaja jej szerokosci mam nadzieje ze u mnie tak to wygladac nie bedzie

Weszłam na stronke dr Ż. i ja na poczatku nad nia sie zastanawialam bo w Białymstoku przyjmuje a tam mam bliskoale chyba dobrze ze do niej nie trafilam

Jeżeli moge wtrącić swoje trzy grosze jako osoba pozbawiona piersi to nie powiem zyc jest ciezko bez piersi ale chyba wolala bym tak niz zeby moj kregosłup cierpiał katusze. Jednak co zelki to zelki tak mi sie wydaje czy roznicy nie robi miedzy duzym silikonowym biustem a duzym naturalnym biustem?

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Graziu widze Cie witaj

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 12:48   #12423
grazia78
Raczkowanie

Witaj OLIVKO I WITAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI
Musiałam troszku poczytać co tam u was się dzieje.
ZABCIA masz super duży cyc dobrze jooasia napisała nie przesadzac tam bo w tyłek dostaniesz
Zdjęcia pomniejszenia piersi tragedia powiem szczerze wogóle pani doktor Ż nie wyszło sutki wołają o pomoc,gdzieś po boku się zagubiły a co do pani z Polsatu powiem,że cycki to jej nie długo na kark skocząbosze są przeokrutne

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

AAAA bym zapomniała kupiłam w końcu kostium na swoje cycunie w CALZEDONI a tyle się naszukałam i w końcu znalazłam
HORO będzie okejos zobaczysz i też dołączam się do życzeń dla malutkiej JOOASI strzał w dziesiątkę
ANDZIKUS POWODZONKA JUTRO NASTĘPNA DZIEWCZYNKA ZOSTANIE CYCOLINKA HUUURRRAAAA

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Byłam juz na konsultacji u neurologów - dwóch... jeden wysłął mnie od razu na Oddział Neurologiczny, a drugi zdiagnozował zapalenie błędnika... najprawdopodobniej.
Jedyne, co mogą mi zrobić to rezonans... jeśli nic się nie poprawi do poniedziałku. Leki odpadają, bo są zbyt silne jak na mój stan i mogłyby zaszkodzić dziecku
Przeraza mnie tylko to, że mogę zacząć normalnie funkcjonować nawet dopiero po 2-3 tygodniach... a ja już teraz nie daję sobie rady
kochana TRZYMAJ się na pewno coś lekarze zrobią nie możesz tak cały czas funkcjonować jesteś w ciąży więc lekarze będą obchodzić się z tobą jak z jajkiem jestem ciekawa jak rezonans ci wyjdzie koniecznie daj znać trzymam kcukasy kochana na pewno będzie dobrze

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Obejrzałam zdjęcia pani Szostak jak sie nie myle, i troche sie wystraszyłam bo duze piersi jeszcze nadaja jej szerokosci mam nadzieje ze u mnie tak to wygladac nie bedzie

Weszłam na stronke dr Ż. i ja na poczatku nad nia sie zastanawialam bo w Białymstoku przyjmuje a tam mam bliskoale chyba dobrze ze do niej nie trafilam

Jeżeli moge wtrącić swoje trzy grosze jako osoba pozbawiona piersi to nie powiem zyc jest ciezko bez piersi ale chyba wolala bym tak niz zeby moj kregosłup cierpiał katusze. Jednak co zelki to zelki tak mi sie wydaje czy roznicy nie robi miedzy duzym silikonowym biustem a duzym naturalnym biustem?

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Graziu widze Cie witaj
OLIVKO żelki to żelki nawet piersi inaczej układają się w staniczku. Moja koleżanka ma duży biust a nawet bardzo duży biust bym powiedziała. Kręgosłup jej siada a dodam,że jeszcze dziecka nie rodziła. Ja mam rozmiar 70 F i powiem ci kochana,że jak widzę moją kumpelę w staniku takim jak ja jest duża różnica nawet dlatego bo zelki ładnie wypinają się do góry a jej niestety opadają. Więc gdybym miała mieć takie piersi jak ona wolę mieć żelki okrąglaski

Edytowane przez grazia78
Czas edycji: 2012-04-22 o 12:37
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 14:58   #12424
kasikkk87
Zadomowienie

jaka tu cisza co wszystskie obiad jecie?DD u mnie jutro praca koniec lenistwagwen jak sukienka??miala juz swoje wielllkiieiee wyjscie
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 16:12   #12425
Andzikus
Raczkowanie

Hej, hej, serdecznie dziekuje Wam za pamiec i mile slowka
U mnie jakos tak az za bardzo spokojnie. Rano ogolilam nozki, zrobilam piling calego cialka, maseczka na pyszczydlo i pod oczy, paznokietki zmyte, przygotowalam tez kilka rzeczy do zabrania, w tym, za Wasza porada , male buteleczki z niegazowana woda i pare rurek do picia...
Potem zapakowalam do samochodu moja sunie i pojechalam do rodzicow na dzialke. Wrocilam dopiero przed chwila. I musze Wam powiedziec, ze czuje sie tak jakby to mnie nie dotyczylo, jakbym to nie ja miala jutro odmienic swoje zycie
Mam nadzieje, ze ten spokoj bedzie mi towarzyszyl do konca, choc jak znam siebie to przed samym wejsciem do Kliniki pewnie bede sie trzesla jak osika. Ale to jutro, dzis totalny luzik
Pozdrowionka serdeczne dla Was!!!

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 17:15   #12426
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
U mnie jakos tak az za bardzo spokojnie. Rano ogolilam nozki, zrobilam piling calego cialka, maseczka na pyszczydlo i pod oczy, paznokietki zmyte, przygotowalam tez kilka rzeczy do zabrania, w tym, za Wasza porada , male buteleczki z niegazowana woda i pare rurek do picia...
Potem zapakowalam do samochodu moja sunie i pojechalam do rodzicow na dzialke. Wrocilam dopiero przed chwila. I musze Wam powiedziec, ze czuje sie tak jakby to mnie nie dotyczylo, jakbym to nie ja miala jutro odmienic swoje zycie
Mam nadzieje, ze ten spokoj bedzie mi towarzyszyl do konca, choc jak znam siebie to przed samym wejsciem do Kliniki pewnie bede sie trzesla jak osika. Ale to jutro, dzis totalny luzik
to trzymam kciuki za Ciebiepowodzenia)
Stary 2012-04-22, 17:27   #12427
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Powodzenia jutro jak już będziesz po i będziesz mogła naskrobać troszeczkę czekamy na wiadomość
Stary 2012-04-22, 17:45   #12428
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość

czyli teraz wiemy, ze do dr Ż nie wysyłamy dziewczynek na redukcje, oj nie spisała się i jeszcze na strone zdjęcia wrzuciła to jest trudna operacja i niestety nie każdy lekarz umie sobie z tym poradzić, wkładanie implantów to przy tym pikuś
Oj tak, tak-a może i dobrze, że te zdjęcia są dostępne
Tam jest jeszcze zdjęcie po podnoszeniu piersi gdzie po operacji wyszły dwa razy większe otoczki niż przed dziwne to rochę biorąc pod uwagę że byly całe przeszywane a więc i zmniejszane-ło mamusiu kochana , toż to załamać się idzie. Brzuszki też nie bardzo , kurcze nawet uszy - z elfowych i odstających całkiem przyklejone do głowy wyszły
Do takiego rzeźbienia musi być spec, bez dwóch zdań.

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Asia a co powinnam ćwiczyć skoro jeszcze nie mogę basenu żeby te mięśnie zaczęły puszczać i żeby mi się piersi zaokragliły??
Na razie rozciągaj się tylk- to nawet trudno nazwać ćwiczeniami bo to taka rozgrzewka dla seniorów raczej A więc rączki przed siebie, do boku, nad głowę, za głowę. Możan z kijem w dłoniach- wtedy zaciskasz dłoń a więc bardziej będą się mieśnie rozciagały. I wszystko wolniutko!! jakbyś sto lat miała.
Dłonie złóż pod piersiami jedna na drugą i łokcie ciągnij do tyłu a piersi wypychaj do przodu- bardzo dobre ćwiczonko rozluźniająco- rozciągajace
Jakby któraś z Was miała chwlkę to można w necie poszukać ćwiczeń po opearcjach dla amazonek- są na płytach więc może i w necie będą. Te panie mają dodatkowy kłopot jaki nas nie dotyczy z zalegającą chłonką/ opuchlizną w rękach- i częśc ćwiczeń mają właśnie aby ułatwić odpływ płynów z przedramion. Ale duża część ćwiczeń jest na rozluźnianie mięśni które i dla nas będą bardzo dobre
Cytat:
Cześć dziewczynki

Graziu widze Cie witaj
No właśnie duże okraglaski obciażą tak ramiona i całej sylwetce dodadzą ciężkosci. Anatomki tego nie zrobią- bo zawsze wygladają subtelniej i delikatniej i nie przepełniają tak klaty
Duży naturalny biust jest po pierwsze luźną, ciężką tkanką którą nie sposób utzrymać i ujażmić na miejscu. Wszysko poleci w dół w kieruknu pępka, gruczoł i tłuszcz nie trzyma się na niczym - jedyną zaporą jest skóra. Taka pierś rozciągnie się wszedzie i zawsze (stojąc , biegając i leżąc)- nad brodawką , pod brodawką i z boku- w konsekwencji brodawka ląduje na przewieszeniu dolnym a więc bardzo niziutko i ucieka na boku. Naturalny biust który jest spakowany w staniczek 75E będzie się wydawał wielki i mega ciężki, będzie się zupełni inaczej zachowywał podczas chodzenia - będzie widać jego cieżar który go ciągnie ku dołowi. I wizualnie właśnie taki biust będzie wygladał na miseczkę E- która dlatego jest postrzegana jako biust Duuuży.
Natomiast żelkowe 75E, jakby te panie stnęły obok siebie, to całkowiecie inny biust- będzie wygladał na mniejszy i będzie się zupełnie inaczej "zachowywał". Wizualnie to będzie ładne C

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Andzikus-powodznia jutro ale Ci się tydzień zacznie

Zabulku - no tak, tak w cale nie masz dużych piersi Twoje piersiątka to maluszki Ty się nie wygłupiaj nawet - masz idealny rozmiarek , ja bym Ci ani deka nie dodała ani nie zabrała

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 18:01   #12429
Joanna_83
Przyczajenie

Cytat:
Joanno napewno będzie w stanie Ci pomóc do niego możesz też maila wysłać ze zdjęciami, wymiarami i swoimi oczekiwaniami, on Ci napewno odpisze jaki implant u Ciebie widzi. to oczywiście nie zastępuje konsultacji ale zawsze fajnie mieć wstępny pogląd.
mi chodziło o Twoje obwody z biuściku i pod a jak ważysz 53kg przy wzroście 165cm czyli jesteś szczuplaczkiem mocnym to już niemal pewna jestem tych źle dobranych staniczków i to wcale nie dziwne bo 90% kobiet takie nosi, za szerokie obwody i za małe miseczki. dorzuć jeszcze do tych obwodów szerokośc między sutkami, od czubka do czubka to da to nam jakiś pogląd co tam u Ciebie można wmontować

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

czyli teraz wiemy, ze do dr Ż nie wysyłamy dziewczynek na redukcje, oj nie spisała się i jeszcze na strone zdjęcia wrzuciła to jest trudna operacja i niestety nie każdy lekarz umie sobie z tym poradzić, wkładanie implantów to przy tym pikuś
a czy Ty się z Myusią skontaktowałaś na priv?

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Żaba nie grzesz
Hej

Pod biustem mam 75 cm a w biuscie 88-89cm (zalezy od fazy cyklu) . Faktycznie czasem czuje ze minie ugniataja te moje staniki. Co myslisz?
Joanna_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 18:18   #12430
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Witaj OLIVKO I WITAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI
Musiałam troszku poczytać co tam u was się dzieje.
ZABCIA masz super duży cyc dobrze jooasia napisała nie przesadzac tam bo w tyłek dostaniesz
Zdjęcia pomniejszenia piersi tragedia powiem szczerze wogóle pani doktor Ż nie wyszło sutki wołają o pomoc,gdzieś po boku się zagubiły a co do pani z Polsatu powiem,że cycki to jej nie długo na kark skocząbosze są przeokrutne

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

AAAA bym zapomniała kupiłam w końcu kostium na swoje cycunie w CALZEDONI a tyle się naszukałam i w końcu znalazłam
HORO będzie okejos zobaczysz i też dołączam się do życzeń dla malutkiej JOOASI strzał w dziesiątkę
ANDZIKUS POWODZONKA JUTRO NASTĘPNA DZIEWCZYNKA ZOSTANIE CYCOLINKA HUUURRRAAAA

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

kochana TRZYMAJ się na pewno coś lekarze zrobią nie możesz tak cały czas funkcjonować jesteś w ciąży więc lekarze będą obchodzić się z tobą jak z jajkiem jestem ciekawa jak rezonans ci wyjdzie koniecznie daj znać trzymam kcukasy kochana na pewno będzie dobrze

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

OLIVKO żelki to żelki nawet piersi inaczej układają się w staniczku. Moja koleżanka ma duży biust a nawet bardzo duży biust bym powiedziała. Kręgosłup jej siada a dodam,że jeszcze dziecka nie rodziła. Ja mam rozmiar 70 F i powiem ci kochana,że jak widzę moją kumpelę w staniku takim jak ja jest duża różnica nawet dlatego bo zelki ładnie wypinają się do góry a jej niestety opadają. Więc gdybym miała mieć takie piersi jak ona wolę mieć żelki okrąglaski
Ty nam tu smaku nie rób że kupiłaś kostium- tylko się pochwal Te Twoje pięknotki to tylko oglądać więc daj i nam oczki nacieszyć
Hihi-na kark wsokczą i będzie kobita z karczychem Ale coś mi sie wydaje, że sama właścicielka ostatnio już się źle z nimi czuje - bo zauważyłam , że ma kłopoty z pozowaniem do zdjęć. Tzn czuje się strasznie nieswobodnie. Więc może i ją przerosła ta sytuacja- tylko czemu lekarz nie pomyśłał za nią Pacjentka sama nie może przewidzieć takich rzeczy i to lekarz powinien pokazać z której strony jest więcej minusów
A co do biustu naturalnego- to dokadnie jak piszesz. Ja to bym nawet wolała nie mieć wcale niż taki naturalny, duży kłopot Czasem te panie z dużym , naturalnym biustem jak się tu pojawiają to piszą że nas nie rozumieją że sobie duże piersi robimy i że tego chcemy. No bo one mają kłopot którego by się z chęcią pozbyły

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-04-22, 18:37   #12431
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ty nam tu smaku nie rób że kupiłaś kostium- tylko się pochwal Te Twoje pięknotki to tylko oglądać więc daj i nam oczki nacieszyć
Hihi-na kark wsokczą i będzie kobita z karczychem Ale coś mi sie wydaje, że sama właścicielka ostatnio już się źle z nimi czuje - bo zauważyłam , że ma kłopoty z pozowaniem do zdjęć. Tzn czuje się strasznie nieswobodnie. Więc może i ją przerosła ta sytuacja- tylko czemu lekarz nie pomyśłał za nią Pacjentka sama nie może przewidzieć takich rzeczy i to lekarz powinien pokazać z której strony jest więcej minusów
A co do biustu naturalnego- to dokadnie jak piszesz. Ja to bym nawet wolała nie mieć wcale niż taki naturalny, duży kłopot Czasem te panie z dużym , naturalnym biustem jak się tu pojawiają to piszą że nas nie rozumieją że sobie duże piersi robimy i że tego chcemy. No bo one mają kłopot którego by się z chęcią pozbyły
Moj biust jest do wytrzymania ale mojej mamy....ooooggggromny i jej siostry tez maja ogromne cyce i Wam powiem ,ze wszystkie narzekają a z punktu widzenia widzacego to duży naturalny biust jest obrzydliwy- przeparaszam jeżeli kogoś obrazilam. Duży zrobiony jest ładny.Mi podoba sie średni i mam na niego nadzieje
Stary 2012-04-22, 18:58   #12432
grazia78
Raczkowanie

kasikk87 dziękuję za komentarzyk
MYA wstawię fotki wstawię dodam tylko,że jest cały różowy i ma świecące cekinki na staniczku i typowo kostiumik bikini iha
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 19:41   #12433
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
mega malusiebez lupy nie zobaczysz
Eeee, a to Żaba ma cycki zrobione . Nic a nic nie widać...

Cytat:
Oj tak, tak-a może i dobrze, że te zdjęcia są dostępne
Tam jest jeszcze zdjęcie po podnoszeniu piersi gdzie po operacji wyszły dwa razy większe otoczki niż przed dziwne to rochę biorąc pod uwagę że byly całe przeszywane a więc i zmniejszane-ło mamusiu kochana , toż to załamać się idzie. Brzuszki też nie bardzo , kurcze nawet uszy - z elfowych i odstających całkiem przyklejone do głowy wyszły
Do takiego rzeźbienia musi być spec, bez dwóch zdań.
A ja, tak jak Olivka brałam tę panią pod uwagę, bo operuje również w Białymstoku, a ja całkiem niedaleko mieszkam

Joasiu, spróbuj tego kalkulatorka :
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/
Zobaczysz, jakie baloniki Ci wyliczy . Mi kiedyś wyszło 65 E/F, ale byłam wówczas grubsza, brałam też tabletki anty i cycki miałam fajne
Naprawdę fajnie dobiera rozmiar.

Andzikus, powodzenia jutro

Graziu, wrzucaj foteczki

Napisałabym coś jeszcze, ale zaraz mnie skrzyczycie

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-04-22 o 19:44
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:18   #12434
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Eeee, a to Żaba ma cycki zrobione . Nic a nic nie widać...

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
kasikk87 dziękuję za komentarzyk
MYA wstawię fotki wstawię dodam tylko,że jest cały różowy i ma świecące cekinki na staniczku i typowo kostiumik bikini iha

a teraz Ci napisze z czego się śmieje. Właśnie przed chwilą zapraszałam na privie jedną wstydliwą osobę na nasz wątek. I napisałam, że tu są same normalne, najzwyklejsze pod słońcem dziewczyny (oczywiście to ma być zleta ) . Że żadne lalki w różowym skąpym bikini tu nie zaglądają
No a Ty tu z taki post właśnie dziśale się wstrzeliłaś

I pokazuj nam szybciutko to cacko bo już teraz to aż mi ślinka cieknie na samą myśl To przecież będzie grzech spotkać Cię na plaży

Stary 2012-04-22, 20:23   #12435
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie duże okraglaski obciażą tak ramiona i całej sylwetce dodadzą ciężkosci. Anatomki tego nie zrobią- bo zawsze wygladają subtelniej i delikatniej i nie przepełniają tak klaty
Duży naturalny biust jest po pierwsze luźną, ciężką tkanką którą nie sposób utzrymać i ujażmić na miejscu. Wszysko poleci w dół w kieruknu pępka, gruczoł i tłuszcz nie trzyma się na niczym - jedyną zaporą jest skóra. Taka pierś rozciągnie się wszedzie i zawsze (stojąc , biegając i leżąc)- nad brodawką , pod brodawką i z boku- w konsekwencji brodawka ląduje na przewieszeniu dolnym a więc bardzo niziutko i ucieka na boku. Naturalny biust który jest spakowany w staniczek 75E będzie się wydawał wielki i mega ciężki, będzie się zupełni inaczej zachowywał podczas chodzenia - będzie widać jego cieżar który go ciągnie ku dołowi. I wizualnie właśnie taki biust będzie wygladał na miseczkę E- która dlatego jest postrzegana jako biust Duuuży.
Natomiast żelkowe 75E, jakby te panie stnęły obok siebie, to całkowiecie inny biust- będzie wygladał na mniejszy i będzie się zupełnie inaczej "zachowywał". Wizualnie to będzie ładne C
Właśnie zyje cicha ndzieja ze te moje anatomki nie zrobia ze mnie duzej kobitki bo tego alsolutnie nie chce. Swoich piersi tez nie chciala bym miec wielkich bo jakos te naturalne piersi duze nie maja takiego uroku jak zeleczki

Swoja droga jestem bardzo ciekawa co mi wyjdzie z moich 485cc, tak jakos mi sie wydaje ze 75D ale musze jeszcze poczekacjejku jak ten czas wolno leci

Andzikus jak ja Ci zazroszcze powodzenia jutro!

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Oj tam dawaj my tu tajemnic nie mamy

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-22, 20:33   #12436
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Moj biust jest do wytrzymania ale mojej mamy....ooooggggromny i jej siostry tez maja ogromne cyce i Wam powiem ,ze wszystkie narzekają a z punktu widzenia widzacego to duży naturalny biust jest obrzydliwy- przeparaszam jeżeli kogoś obrazilam. Duży zrobiony jest ładny.Mi podoba sie średni i mam na niego nadzieje
O kurcze- to nie zazdroszczę Widzę, że swoje piersi masz w prezencie od mamy szkoda jednak, że natura jest tak mało dowcipna i teraz masz kłopot Ja aż tak dużego nie miałam - a i tak same kłopoty z nim były bo wiecznie jakieś guzki i zapalenia. W sumie dobrze, że mi gruczoł zanikł bo bym miała teraz pewnie i inne kłopoty oprócz rozciągniętych piersi.

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Właśnie zyje cicha ndzieja ze te moje anatomki nie zrobia ze mnie duzej kobitki bo tego alsolutnie nie chce. Swoich piersi tez nie chciala bym miec wielkich bo jakos te naturalne piersi duze nie maja takiego uroku jak zeleczki

Swoja droga jestem bardzo ciekawa co mi wyjdzie z moich 485cc, tak jakos mi sie wydaje ze 75D ale musze jeszcze poczekacjejku jak ten czas wolno leci
U Ciebie będzie właśnie coś takiego- 75D/E to zleży jakie modele staniczków

Stary 2012-04-22, 20:34   #12437
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

No Andzikus - trzymam również kciuki. Powodzenia życzę

A co do żabci to dopiero się rozbawiłam haha dziewczyny od razu zareagowały super komentarzami - fajnie się pośmiać przed snem

no jutro poniedziałek - nie cierpię tego dnia - pociesza mnie fakt że przed komunią biorę wolne i mam ponad tydzień wolnego 30 kwietnia 2,4 i 7 maja juuuuupi

Komunia mi nie straszna jak tyle odpoczynku przed - dziewczyny co polecacie mi przygotować na obiad... grrrr mam prawie 20 osób i pomysłów brak
Stary 2012-04-22, 20:35   #12438
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
i co może sobie teraz poszłaś i nie napiszesz

Stary 2012-04-22, 20:37   #12439
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
U Ciebie będzie właśnie coś takiego- 75D/E to zleży jakie modele staniczków
O jak super zgadłam Z tego co zauważyłam przy kupowaniu staniczkow, to im mniej w biuscie to wieksza miska a im wiecej w biuscie to mniejsza miska, nie wiem czy zrozumiale napisalam ale czy mysle w dobrym kierunku?

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-22, 20:45   #12440
mune
Raczkowanie

Dziewczynki, nie mam ostatnio czasu i Was zaniedbuję, sorki

Andzikusku kochany, trzymaj się i wracaj z mega ślicznymi cycami!!! Czekamy!!!!
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:47   #12441
anika75
Zadomowienie

A bo była u mnie dziś szwagierka (nie głupia bratowa, nie), a że ja na etapie przyzwyczajania otoczenia do cycków, więc wsadziłam w biustonosz takie wkładeczki, jakie ma klaudeczka . A szwagierka na dzień dobry wypaliła: Ale ci cycki urosły
Więc ja znów się boję, że duże wyjdą , bo ta głupia wkładka ma ze 3 cm "projekcji", a żelki będą miały prawie 6
Stary 2012-04-22, 20:49   #12442
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
A bo była u mnie dziś szwagierka (nie głupia bratowa, nie), a że ja na etapie przyzwyczajania otoczenia do cycków, więc wsadziłam w biustonosz takie wkładeczki, jakie ma klaudeczka . A szwagierka na dzień dobry wypaliła: Ale ci cycki urosły
Więc ja znów się boję, że duże wyjdą , bo ta głupia wkładka ma ze 3 cm "projekcji", a żelki będą miały prawie 6
przyzwyczajasz otoczenie to mi się podoba i bardzo dobrze i na pewno nie pomyślała, że sobie powiększyłaś ale te żelki Ci się schowają a gruczoł rozłoży na implancie i one nie będą takie wielkie jak Ci się wydają. Nie ma bata, stąd nie wyjdziesz bez żelków
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:56   #12443
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Joanna_83 Pokaż wiadomość
Hej

Pod biustem mam 75 cm a w biuscie 88-89cm (zalezy od fazy cyklu) . Faktycznie czasem czuje ze minie ugniataja te moje staniki. Co myslisz?
Joanno a widzisz czyli trafiłam od razu po zdjęciu było widać, że coś jest nie tak bo Ty szczupaczek jesteś z tego co podałaś powinnaś kupować staniczki 70C/D a jeszcze nie wiem czy dobrze się zmierzyłaś, pod biustem mierzymy się na wydechu i ciasno a w biuście na wysokości brodawek luźno to jest bardzo częsty błąd, ja też nosiłam takie staniki zanim w temat cyckowy się nie wgłębiłam.

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
O jak super zgadłam Z tego co zauważyłam przy kupowaniu staniczkow, to im mniej w biuscie to wieksza miska a im wiecej w biuscie to mniejsza miska, nie wiem czy zrozumiale napisalam ale czy mysle w dobrym kierunku?
Oliveczko no raczej odwrotnie zakładając że pod biustem jest cały czas tyle samo to literka miski rośnie wraz ze wzrostem cycunia ja też stawiam u Ciebie na 75E staniczek

Anika wypchany stanik wygląda zupełnie inaczej niż wypchany biust ale walczysz z sobą dziewczyno ale ja wiem co wygra
Stary 2012-04-22, 21:02   #12444
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana ja na codzien nosze takie wkładeczki, wsadzam je w staniczek 75C wiec jak zrobie sobie piersi to tylko o jeden rozmiarek jakby sie zwieksza wiec mysle ze duzej roznicy nie bedzie pod bluzkami Nos te wkładki i sie nie martw! ludzie sie przyzwyczaja. Wczesniej nosilam zwykle gabki i jak zakupilam te wkladki z dnia na dzien je zalozylam i "cycki" miałam wieksze i chyba nikt nie zauwazyl roznicy. Bedzie dobrze

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Oliveczko no raczej odwrotnie zakładając że pod biustem jest cały czas tyle samo to literka miski rośnie wraz ze wzrostem cycunia ja też stawiam u Ciebie na 75E staniczek
To czyli zle cos myslalam no ale jak ja wszyskie staniczki mam na jeden kopyt tylko inne kolorki to i nie znam sie, tak jakos myslalam dziwnie po mojemu ale mam nadzieje ze zaczne pojmowac te rozmiarki jak zaczne kupowac moje 75D lub 75E

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-22, 21:08   #12445
anika75
Zadomowienie

Dzięki dziewczynki
Joasi, świetnie to ujęłaś - walczę ze sobą każdego dnia
Kobietki, a może jakieś zakładziki, co wygra?
Muszę już się pożeganać, pa
Stary 2012-04-22, 21:14   #12446
celina777
Rozeznanie

A ŻABCIA już robiła cycki...? Byłam przekonana, że jest przed:hah aha:
P.S. Weszłam na galerie dr Ż . JESUUU dobrze ,ze widziałam dobrą robotę bo bym uciekła.

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Dzięki dziewczynki
Joasi, świetnie to ujęłaś - walczę ze sobą każdego dnia
Kobietki, a może jakieś zakładziki, co wygra?
Muszę już się pożeganać, pa
Zrobisz jestem pewna. Zakładam sie....

Papa...
Stary 2012-04-22, 21:23   #12447
malinkac
Raczkowanie

cześć

Andzikus powodzenia

musze pochwalić koleżankę Żabkę bo dzięki niej jestem posiadaczką nowych strojów kąpielowych był z tym duż problem ale się udało co prawda majteczki sa za duże ale mam nadzieję, że ajkoś to przerobię
zdjęcia w albumie
Stary 2012-04-22, 21:29   #12448
kasikkk87
Zadomowienie

anik musisz robic nie ma bata a wlasciwie jest jak nie zrobisz hehhemusze miec jakiegos kompana w lipcu buziaki dziewczynki
Stary 2012-04-22, 21:30   #12449
Agnesta
Zadomowienie

dziewuszki które robily badz beda robily cycuszki u dr Skwiercz.. jakie ceny?
Agnesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:34   #12450
jooasi
Wtajemniczenie

Olivko nic się nie martw jak już cycki będą to i staniczek pomożemy dobrać

Malinko w TKmaxie Ci się udało kupić?? a u nas nic nie mieli lece pooglądać

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości