|
|
#2311 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Niestety wczoraj wieczorem mnie nie było i nie wypiłam z Wami toastu za zdrowie Tusi, ale już nadrabiam
100 lat Młodej Parze ![]() Cytat:
![]() U mnie zawsze jest ok 3, 4 śluby dziennie, a naszego dnia będzie tylko dwa. Nie dość, że koszty rozłożą się na dwie pary, to w dodatku tamci mieszkają w Anglii, a ksiądz jak zawsze podawał nazwiska, tak teraz stwierdził, że nie może tego robić i dał nam tylko jakiś numer telefonu- najprawdopodobniej rodziców, więc nie wiem jak i kiedy dogadamy się z nimi w sprawie wystroju Ale masz rację wesola84 jedynym pozytywnym aspektem jest to, że nie będę musiała z kilkoma PMkami negocjowała wystroju, a to w przedślubnym stresie mogłoby być naprawdę trudne ![]() Cytat:
Menadżer lokalu w którym mamy wesele niestety nie zgodził się na lampiony, ponieważ mieli taką sytuacje, że lampion zaczepił się na drzewie i spowodował mały pożar, który później obsługa musiała gasić i od tej pory jest zakaz puszczania lampionów
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2313 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
Ale się wytańczyłam Wesele mega udane ,dawno się tak dobrze nie bawiłam, i mogę stwierdzić ,że jeżeli jest odpowiednie towarzystwo to nawet inne mankamenty które występują nie przeszkadzają,a towarzystwo było wyśmienite ,dawno nie widziałam żeby ludzie się tak bawili ,nikt nie siedział za stołem jak muzyka grała to wszyscy się bawili Na 16 śmigamy na poprawiny Cytat:
![]() Ja ślubuje w październiku ![]() 6-ego ![]()
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
To tak jak my, a o której godzinie, bo my o 15!
Jak przygotowania ? Nie obawiasz się kiepskiej pogody ? ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Straszny tu dzisiaj spokój! Dziewczyny pewnie na spacerku, bo piękne słońce za oknem, ech. Może wieczorkiem będzie nas więcej.
|
#2315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chętnie bym wyszła na spacerek, ale TŻ ma dzisiaj egzaminy i niestety w tak piękny, słoneczny dzień zamiast na spacerku z TŻem siedzę w czterech ścianachAle za to po południu wraca i odbijemy sobie wieczornym spacerem, a później trzeba będzie jakoś uczcić zdane egzaminy ![]() A swoją drogą udał się naszej Tusi pierwszy dzień małżeństwa
|
|
|
#2316 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny dziś poprawiny, więc nie jest za późno na toasty za zdrowie MŻ (MałŻonki, MroŻonki, Młodej Żonki
) i jej Pana Męża ![]() Jeśli chodzi o lampiony, to muszę jeszcze pogadać z menadżerką czy nie ma przeciwwskazań do ich puszczania. Jeśli nie będzie zakazu, to rozejrzę się za nimi w necie. A Ty Pradip myślałaś już gdzie je kupić? I w jakiej ilości? Po 1 na parę? Niki super, że impreza się udała i oby poprawiny też były szalone. Podejrzałaś jakieś pomysły, które zamierzasz wykorzystać na Waszym weselu? Albo zauważyłaś coś, czego chcesz uniknąć u siebie? No i w jakiej kreacji wystąpiłaś? Robiłaś przy tej okazji próbną fryzurę i makijaż? Powinnam wyłączyć Wizaż i przysiąść do pracy, ale jakoś nie mogę się zebrać O spacerku z Narzeczonym mogę pomarzyć, bo mój Chłopiec daleeeeko
|
#2317 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wam niedzielnie
![]() TUSIA już mrożonka a ja się wczoraj pokłóciłam z TŻ :/ Wkurzył mnie bo zrobił pewien poważny zakup i nic mi nie powiedział przez kilka tygodni . Więc wczoraj było gorąco, ale przepraszał i obiecał że więcej tak nie zrobi no i już dzisiaj jest w miarę ok. Ale powiem Wam że bardzo mnie to zabolało, tym bardziej że odkładamy na wesele no i przede wszystkim to że nic nie powiedział. Eh :/ W każdy razie chwale się obrączkami. Zwykłe ![]() Oprócz tego mam już buciki . Mogłam więc sobie sama wszystko wybrać i chciałam taki kolor nude (suknie mam ecru) żeby założyć je jeszcze przy innych okazjach. Bałam się że coś wyjdzie nie tak ale jestem zadowolona. Obcasik nie jest wysoki a do tego jest 1cm platformy. No i są bardzo wygodne
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-04-22 o 15:22 |
|
|
|
#2318 |
|
Rozeznanie
|
aaaaa
to teraz lecimy w tango na poprawiny Tusi wczoraj jeździłam jeszcze z zaproszeniami i ok 16 zaczeło lać i tylko myslałam żeby u naszej Tusi nie pasało żeby ją ominęło i mam nadzieje że przeszło tak boczkiem że nie trafiła im się tac ulewa . Nie mogę doczekać się relacji ZDROWIE PAŃSTWA MŁODYCH MROŻONKÓW :CMOK: A moja wyprawa z teściową po garnitur nie była aż taka tragiczna ale od rana jak myślałam że mam z nią jechać to byłam zła i do tego jak mi tż powiedział że oprócz jego szwagra ona zaciągnęła również jego siostrę któa ma dziecko 1,5 roczne więc jak na debili się na nas patrzyli my z dzieckiem , teściowa i oni z dzieciakiem w pierwszym salonie próbowała mi wmówić że pięknie by wyglądał w borowej muszce i pasie do garnituru smokingowego ,który pomijając fakt miał jeden rękaw dłuższy a drugi krótszy dodam że chciała muchę bordo i pas do moich różowych róż , powiedziałam jej że nie będzie pasowało do moich kwiatków , to powiedziała że nie musi pasować , ona nie rozumie że wszystko powinno współgrać ze sobą , dopiero jak jej pani sprzedawczyni potwierdziła to się zamknęła i jakimś cudem się udało kupiliśmy tż sam zadecydował że mucha będzie czarna i no i tak mnie co salon denerwowali swoimi mądrościami ale pomyślałam sobie niech sobie pogadają bo nie przeżyją , a tż i tak na koniec zawsze się mnie pytał o zdanie , tylko buty sam wybrał bo ja biegałam za dzieckiem czarne lakierowane ale spoko 8) więc tż cały obkupiony .Garnitur Smokingowy jest , buty, koszula 2x, na wypadek szelki,skarpety ,spinki , pas i mucha . A jak mój tż powiedział że chce rozchodzić troszkę buty to powiedziała że nie może bo pozagina i będą wyglądały jak stare Dziś piękna pogoda my też byliśmy z dzieckiem na spacerku w parQ ![]() Dziś kolejne spotkanie% Edytowane przez wybOrOowa Czas edycji: 2012-04-22 o 15:29 |
|
|
|
#2319 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego dobrego
zazdroszczę:P |
|
|
|
#2320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Obrączki super Podobają mi się takie "zwykłe" - klasyka zawsze jest na czasie A buty - REWELACJA! Zazdroszczę szwagra z takim fachem w rękach. Buty zrobione na miarę to coś, na co niewiele osób może sobie pozwolić, a ich jakoś może być nieporównywalnie większa do tego, co można kupić nawet w najlepszych sklepach. Idealnie dobrane i wyważone do Twojej stopy, wykonane z dobrych materiałów, takie, jakie chciałaś - SUPER I świetny pomysł z kolorem nude, na pewno jeszcze nie raz je założysz wybOrOowa gratulacje, że przeżyłaś tę "rodzinną" wyprawę fajnie, że TŻ liczył się głównie z Twoim zdaniem i nie uległ mamusi! zuch Chłopak Życzę przyjemnego spotkania
|
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne buciki - jak ja bym miała szwagra co buty robi to mój TŻ to by padł bladym trupem n apewno ponieważ mam wyjątkową słabość do butów i obecnie mam ich dużo za dużo Mając w rodzinie kogoś kto jest robi byłabym przeszczęśliwa ale pewnie musielibyśmy kupić nowe mieszkanie aby zrobic pokój dla butów ![]() obrączki a tak przy okazji jaki rozmiar obrączki mają Wasi TŻ? My jak zamawialiśmy to na tych kółeczkach wyszło TŻ- towi 28- szok. Tylko, że on ma taki kształt palca, że się jakby rozszerza na dole ale i tak nie myślałam, że to taki rozmiar będzie ![]() Wyborowa- gratuluję obkupieni TŻ-t a dobrze ze już masz za sobą zakupy z "mamusią" - he he he
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-04-22 o 16:36 |
|
|
|
|
#2322 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2323 | ||
|
Raczkowanie
|
wybOrOowa gratulacje zakupów. Super że TŻ w końcu posłuchał Ciebie
. Może masz jakieś zdjęcia? Chętnie bym zobaczyła bo smokingi bardzo mi się podobają!kasioonya dziękuję Cytat:
dzięki kochana Czasem sam mi coś przyniesie a słabość do butów też ma, chyba jak każda kobieta ![]() Obrączkę mój TŻ ma chyba 23. 28 faktycznie sporo, ale to przecież facet więc ja bym się nie przejmowała rozmiarem palca ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2324 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za butki i obrączki i ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2325 |
|
Rozeznanie
|
Paradip tak poważnie - spisanie protokołu i jego przebieg zależy od księdza... mam nadzieję, że traficie na miłego i wyrozumiałego
Wisienka pozazdrościć stosunków z teściową Z wystrojem rzeczywiście pewnie nie będziesz miała zbyt wiele czasu na ustalenia skoro ta druga para mieszka w Anglii. A co do lampionów to też się nad nimi zastanawiałam, ale TŻ pewnie by się nie zgodził, a do tego właśnie nie wszędzie pozwalają na tego typu atrakcję z uwagi na bezpieczeństwo.Magnusia przepraszam, źle zrozumiałam - Wy ślubujecie 16-go czerwca... to tym bardziej dziwi mnie takie oblężenie Trzymam kciuki za udane pertraktacje dekoracyjne ![]() Qmpela bardzo ładne buciki, masz zdolnego szwagra Obrączki też piękne - klasyka ![]() Nic się nie martw TŻem... oni są jak duże dzieci - mój też wymyślił sobie zakup drogiej "zabawki" podczas gdy kumulujemy środki na ślub... jakoś to przełknęłam ![]() Wyborowa współczuję zakupów z całą familią i gratuluję finału dnia - całości stroju TŻa Pokaż jakieś zdjęcia ![]() Paradip nie martw się zanikami pamięci TŻa. Mój też czasem ma takie dni, że mówię do Niego a on nic... i tak parę razy... albo o coś zapyta, ja odpowiem a ten za chwilę to samo - jakby miał dziury w mózgu Może to stres przedślubny zaczyna przybierać na wadze
ex-aparatka damonowa 25.08.2010 - 25.06.2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2710 Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni. Edytowane przez wesola84 Czas edycji: 2012-04-22 o 18:58 |
|
|
|
#2326 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam gorącą prośbę - znalazłam na allegro szal z tiulu w kuszącej cenie. Pomóżcie - napiszcie czy Waszym zdaniem będzie pasował do mojej sukni
Aukcja potrwa jeszcze jeden dzień, wiec muszę szybko się zdecydować.W załączniku moja suknia i ten szal. On jest bez tej broszki, samemu dobiera się ewentualną broszkę.
ex-aparatka damonowa 25.08.2010 - 25.06.2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2710 Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni. Edytowane przez wesola84 Czas edycji: 2012-04-22 o 19:07 |
|
|
|
#2327 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak sobie myślę Dziewczynki, że musimy (i my, i nasi Przyszli Małżowie) być dla siebie szczególnie wyrozumiali w tym gorącym przedślubnym okresie, bo nietrudno o sprzeczkę, kiedy wszyscy jesteśmy nieco zestresowani i podekscytowani. i chyba lepiej czasami nie przejmować się pewnymi sprawami i nie wywoływać burzy, żeby nie zepsuć sobie tego czasu, który - byłoby dobrze, żeby był przyjemny w każdym razie jak tak do tego podchodzę i na razie nie narzekam Kochana Twój Mężczyzna na pewno Cię nie ignoruje - skoro zamierza zostać Twoim Mężem to przecież znaczy, że jesteś dla niego najważniejsza Cytat:
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bierz i się nie zastanawiaj jak dla mnie jest super i pasuje do Twojej sukienki
|
|
|
|
|
#2329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oto zdjęcie garnituru smokingowegowieczorowe klient smoking.jpg
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 Edytowane przez magalska Czas edycji: 2012-04-22 o 20:43 |
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2331 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję kochane!
|
#2332 | |||
|
Zadomowienie
|
ja już po poprawinach
![]() było cudnie Cytat:
My też o 15 ale ja jestem taki typ co zawsze ma czas oby tylko nie lało to mi wystarczy do szczęścia ![]() Cytat:
Cytat:
fryzury i makijażu nie robiłam ,ale mamy jeszcze 3 wesela przed naszym więc wtedy będę testowała ![]() Czego chce uniknąć ? Na pewno sytuacji jaka miala miejsce na wczorajszym weselu ,mianowicie brakło miejsc dla gości obsługa nie była przygotowana na dodatkowych gości więc dopiero jak się okazało ,że nie mają gdzie siedzieć to wnosili stół nad głowami innych gości i ustawiali wszystko na nim, poza tym właściciel sali latał na początku w dresie haha wiem ,że dla wielu osób pewnie jest to jakiś hardcore ale mogę śmiało napisać ,że było to najlepsze wesele na jakim byłam ![]() ![]() wiem dziwnie brzmi w odniesieniu do wcześniejszego opisu ale po prostu ludzie tak się bawili, że rekompensowało to wszystkie niedogodności jak muzyka grała to przy stołach nikt prawie nie siedział , ludzie wyluzowani nikt się nie krępował obecnością kamery czy fotografa ![]() Wytańczyłam się za wszystkie czasy ,na pewno długo będziemy wspominać to wesele Ide spać .dobranoc |
|||
|
|
|
#2333 |
|
Rozeznanie
|
niki,
po latającym w dresie właścicielu restauracji mogłabym się wszystkiego spodziewać, ale mimo wszystko ciężko mi uwierzyć, że obsługa źle przeliczyła nakrycia. Podejrzewam, że rzeczywiście przyjechali goście, których miało nie być, a postanowili zrobić młodym niespodziankę - niestety w takich sytuacjach nie można oczekiwać, że nakrycie dla nich będzie przygotowane )
|
|
|
|
#2334 |
|
Konto usunięte
|
Wita Was MROŻONKA TUSIA!!!
![]() Dziewczyny, 21 kwietnia to byl najpieknieszy dzien w moim zyciu! ![]() Opisze po krótce relacje. W piatek, 20 kwietnia, bylam u kolezanki, ktora robila mi pazur. Przedluzylo sie az do polnocy. Wrocilismy do domu po 24. Zanim usnelismy to byla 1, ale tak sie wiercilismy, ze ws sumie znem tego bym nie nazwala. Sobota, 6 rano, wstalam. Spac nie moglam. Ogranelam jeszcze chate. O 9 fryzer, potem o 12 makijaz, w miedzyczasie przejechalalam juz li muzyna na sale, by sprawdzic, czy wsio ok. Spokoj do 15. Przyjechala swiadkowa, czas na ubieranie. W tym czasie tż pojechal z kierowaca po rodzicow. Gdy przyszli, bylam juz ubrana. Wszystkich zatkalo ![]() Blogoslawienstwo bylo szybkie i na wesolo - czale szczęście. Ale tż się tak zestresował, że poszły 3 kieliszku wódki. Ja jeden wzięłem Potem jeszcze się popłakał...Oczywiście słońce było piekne do czasu...wyjścia z domu. Jechaliśmy już w ulewie. Na Zakrystii, czekając na księdza, powtarzaliśmy walca aby sie odstresować. Marsz potem zagrał. Wchodzimy. Byłam twarta, tż tez, ale głos mi się złamał. W tym momencie potem koleżanki powiedziały, że zaczęły plakakać... Ale się pozbierałam i poszło Tż nie móg mi z wrażenie upchać obraczki![]() Życzenia były w kościele, bo pogoda taka, że się nie dało inaczej. Nie przyszła jedna osoba. Przyszli też wszyscy zaposzeni na ślub. A wesele? Piękne. Pakiet tańczył od 5 rano. Pyszne jedzenie, świetna obsługa, tort znakomity. Byłam pod wrażenie! Każdy, kto odchodził, mówił, że wesele zaj......iste! Jedyne co... Mój ojciec wyszedł z wesela po godzinie. Wychodząc z kościoła się pośliznął i chyba skręcił nogę, ale nie pojechał na dyżur, ale do domu. Bardzo mnie to zabolało, mam focha! Z tż się nie pożegnał nawet. Wesele będę pamiętać do końca. Mam zdjęcia od znajomych. Na profesjonalne będzie trzeba poczekać... Wróciliśmy wczoraj do domu o 9. Schowaliśmy jedzenie, które zostało z wesela, pozbieraliśmy wino, zliczyliśmy kasę, Żadnej pustej koperty Kochane, nawet jak 28 będzie lało jak u mnie - to będzie cudownie ![]() Jedziemu od USC złożyć papiery ślubne Wrzucę potem parę fot.
|
|
|
|
#2335 |
|
Raczkowanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33717760]wita was mrożonka tusia!!!
![]() dziewczyny, 21 kwietnia to byl najpieknieszy dzien w moim zyciu!:d opisze po krótce relacje. W piatek, 20 kwietnia, bylam u kolezanki, ktora robila mi pazur. Przedluzylo sie az do polnocy. Wrocilismy do domu po 24. Zanim usnelismy to byla 1, ale tak sie wiercilismy, ze ws sumie znem tego bym nie nazwala. Sobota, 6 rano, wstalam. Spac nie moglam. Ogranelam jeszcze chate. O 9 fryzer, potem o 12 makijaz, w miedzyczasie przejechalalam juz li muzyna na sale, by sprawdzic, czy wsio ok. Spokoj do 15. Przyjechala swiadkowa, czas na ubieranie. W tym czasie tż pojechal z kierowaca po rodzicow. Gdy przyszli, bylam juz ubrana. Wszystkich zatkalo ![]() blogoslawienstwo bylo szybkie i na wesolo - czale szczęście. Ale tż się tak zestresował, że poszły 3 kieliszku wódki. Ja jeden wzięłem potem jeszcze się popłakał...Oczywiście słońce było piekne do czasu...wyjścia z domu. Jechaliśmy już w ulewie. Na zakrystii, czekając na księdza, powtarzaliśmy walca aby sie odstresować. Marsz potem zagrał. Wchodzimy. Byłam twarta, tż tez, ale głos mi się złamał. W tym momencie potem koleżanki powiedziały, że zaczęły plakakać... Ale się pozbierałam i poszło tż nie móg mi z wrażenie upchać obraczki![]() życzenia były w kościele, bo pogoda taka, że się nie dało inaczej. Nie przyszła jedna osoba. Przyszli też wszyscy zaposzeni na ślub. A wesele? Piękne. Pakiet tańczył od 5 rano. Pyszne jedzenie, świetna obsługa, tort znakomity. Byłam pod wrażenie! Każdy, kto odchodził, mówił, że wesele zaj......iste! Jedyne co... Mój ojciec wyszedł z wesela po godzinie. Wychodząc z kościoła się pośliznął i chyba skręcił nogę, ale nie pojechał na dyżur, ale do domu. Bardzo mnie to zabolało, mam focha! Z tż się nie pożegnał nawet. Wesele będę pamiętać do końca. Mam zdjęcia od znajomych. Na profesjonalne będzie trzeba poczekać... Wróciliśmy wczoraj do domu o 9. Schowaliśmy jedzenie, które zostało z wesela, pozbieraliśmy wino, zliczyliśmy kasę, żadnej pustej koperty kochane, nawet jak 28 będzie lało jak u mnie - to będzie cudownie ![]() jedziemu od usc złożyć papiery ślubne wrzucę potem parę fot.[/quote]gratuluję!!!!! |
|
|
|
#2336 |
|
Rozeznanie
|
Tusia, będę cały dzień czatować przed komputerem czekając na Twoje zdjęcia
)))
|
|
|
|
#2337 | |
|
Zadomowienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33717760]Wita Was MROŻONKA TUSIA!!!
![]() Dziewczyny, 21 kwietnia to byl najpieknieszy dzien w moim zyciu! ![]() Opisze po krótce relacje. W piatek, 20 kwietnia, bylam u kolezanki, ktora robila mi pazur. Przedluzylo sie az do polnocy. Wrocilismy do domu po 24. Zanim usnelismy to byla 1, ale tak sie wiercilismy, ze ws sumie znem tego bym nie nazwala. Sobota, 6 rano, wstalam. Spac nie moglam. Ogranelam jeszcze chate. O 9 fryzer, potem o 12 makijaz, w miedzyczasie przejechalalam juz li muzyna na sale, by sprawdzic, czy wsio ok. Spokoj do 15. Przyjechala swiadkowa, czas na ubieranie. W tym czasie tż pojechal z kierowaca po rodzicow. Gdy przyszli, bylam juz ubrana. Wszystkich zatkalo ![]() Blogoslawienstwo bylo szybkie i na wesolo - czale szczęście. Ale tż się tak zestresował, że poszły 3 kieliszku wódki. Ja jeden wzięłem Potem jeszcze się popłakał...Oczywiście słońce było piekne do czasu...wyjścia z domu. Jechaliśmy już w ulewie. Na Zakrystii, czekając na księdza, powtarzaliśmy walca aby sie odstresować. Marsz potem zagrał. Wchodzimy. Byłam twarta, tż tez, ale głos mi się złamał. W tym momencie potem koleżanki powiedziały, że zaczęły plakakać... Ale się pozbierałam i poszło Tż nie móg mi z wrażenie upchać obraczki![]() Życzenia były w kościele, bo pogoda taka, że się nie dało inaczej. Nie przyszła jedna osoba. Przyszli też wszyscy zaposzeni na ślub. A wesele? Piękne. Pakiet tańczył od 5 rano. Pyszne jedzenie, świetna obsługa, tort znakomity. Byłam pod wrażenie! Każdy, kto odchodził, mówił, że wesele zaj......iste! Jedyne co... Mój ojciec wyszedł z wesela po godzinie. Wychodząc z kościoła się pośliznął i chyba skręcił nogę, ale nie pojechał na dyżur, ale do domu. Bardzo mnie to zabolało, mam focha! Z tż się nie pożegnał nawet. Wesele będę pamiętać do końca. Mam zdjęcia od znajomych. Na profesjonalne będzie trzeba poczekać... Wróciliśmy wczoraj do domu o 9. Schowaliśmy jedzenie, które zostało z wesela, pozbieraliśmy wino, zliczyliśmy kasę, Żadnej pustej koperty Kochane, nawet jak 28 będzie lało jak u mnie - to będzie cudownie ![]() Jedziemu od USC złożyć papiery ślubne Wrzucę potem parę fot.[/QUOTE]Tusia super , że wszystko się udało Gratulacje żoneczko nasza ![]() ![]() i oczywiście czekamy na fotki ![]() Cytat:
też troche nie fajnie ze strony tych gości bo wiadomo ,że każdy się przygotowuje pod podaną przez młodych liczbę osób Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-04-23 o 09:11 |
|
|
|
|
#2338 |
|
Zadomowienie
|
czekam na fotorelację
|
|
#2339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zamek zostaje![]() Fotek jako takich nie mam, bo nie moge znalezc kabla, wiec nic z tego ale bukiet juz gdzies pokazywalam -taki mniej wiecej bo nie moglam znalezc pomaranczowych kalii. Mucha jest z takiego jasnego pomaranczu, bo wszedzie w internecie byly brzoskiwniowe lub lososiowe. Ale kupilam material i w salonie nam uszyli ![]() No i pomaranczowe skarpetki, kupione w h&m gladkie. A ja mam pomaranczowe balerinki-wiem wiem zaraz mi nagadacie, ze nie wypada isc do slubu w takich butach, ale ja nie nosze butow na obcasie wcale i nie podobaja mi sie te na 2cm obcasie, wiec postanowilam ze beda takie. Jesli by nie pasowaly mam tez kupione biale balerinki. Poza tym butow i tak prawie nie widac
|
|
|
|
|
#2340 |
|
Raczkowanie
|
Tusia, gratulacje!!!
Dziewczyny, a tak z innej beczki, zamawiala ktoras z was buty ze strony bialebuty.pl? Jestescie zadowolone? Bo moje poszukiwania bucikow okazaly sie bezskuteczne i zastanawiam sie nad zamowieniem wlasnie z tej stronki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

korzystając z okazji gdzie będziesz zamawiać i ile?
Menadżer lokalu w którym mamy wesele niestety nie zgodził się na lampiony, ponieważ mieli taką sytuacje, że lampion zaczepił się na drzewie i spowodował mały pożar, który później obsługa musiała gasić i od tej pory jest zakaz puszczania lampionów

Chętnie bym wyszła na spacerek, ale TŻ ma dzisiaj egzaminy i niestety w tak piękny, słoneczny dzień zamiast na spacerku z TŻem siedzę w czterech ścianach
. Więc wczoraj było gorąco, ale przepraszał i obiecał że więcej tak nie zrobi no i już dzisiaj jest w miarę ok. Ale powiem Wam że bardzo mnie to zabolało, tym bardziej że odkładamy na wesele no i przede wszystkim to że nic nie powiedział. Eh :/ 

to teraz lecimy w tango na poprawiny Tusi
Podobają mi się takie "zwykłe" - klasyka zawsze jest na czasie 

Trzymam kciuki za udane pertraktacje dekoracyjne
obsługa nie była przygotowana na dodatkowych gości więc dopiero jak się okazało ,że nie mają gdzie siedzieć to wnosili stół nad głowami innych gości