Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 2011 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tutuł
"Koko Koko Mamuśki wrześ-paź są spoko!" 0 0%
"Dzieciaczki nam po podłodze zasuwają, na kawę i wizaż nam czasu nie daja!" 10 31,25%
"pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" 13 40,63%
"dawno temu były brzuszki, a tu raczkują nam maluszki' 2 6,25%
"Pełzam sobie po pokoju, zabawki w rączki i do boju!" 4 12,50%
"Jestem bobo i wy nie wiecie ze mam najlepsza mame na swiecie!" 1 3,13%
"Mama pyszne zupki gotuje, a dziecku z radości pupka podskakuje' 0 0%
"Stawiamy pierwsze kroczki, za chwilę świętujemy roczki " 2 6,25%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-22, 20:53   #1171
minio1984
Zadomowienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Kochana za pierwszy dzień w pracy

My już zostałyśmy same z Zuzią na wsi - tatuś pojechał do domu i dopiero po nas w piątek przyjedzie - już tęsknimy
O to tż będzie miał wolną chatę

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:55   #1172
DzastaW
Zadomowienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

U Nas dobrze nawet
Czarek ma już 78 cm, niecałe 9 kg i przedwczoraj zaczął wychodzić ząbek =)
niestety nie umiem Go nauczyć przesypiania całych nocy

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:12   #1173
minio1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mama zosi Pokaż wiadomość
oglądałam dziąsła i nic nie wskazuje
To już nie wiem co Ci poradzić?
A przed chwilą Adanio się obudził na cycka, a godz temu zjadł miskę całą kaszki, gdzie on to nieści
Dziewczyny mykam do wyrka, jakaś padnięta jestem
Dobranoc

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:14   #1174
DzastaW
Zadomowienie

minio dobranoc =)
Ja też już znikam, bo Mój dzień zaczyna się od 5 i w nicy dodatku pare pobudek =(

Stary 2012-04-22, 21:28   #1175
agus1978
Wtajemniczenie

dziecię właśnie wypiło kaszkę z butelki przez smoczek (uff) i zasnęło..nastała cisza...ostatnio czytałam artykuł o tzw kryzysie ósmego miesiąca u dziecka - i w sumie zgadza się z Michasią - dotąd była spokojnym dzieckiem a od poczatku ósmego miesiąca zwrot o 180', ale jakoś dajemy radę
Cytat:
Kolacja skończyła się chyba pierwszą histerią mojego dziecka zasnęła po cycku, ale pewnie bez kaszki będzie się budzić co godzinę. Ale za to herbatkę to pije jak oszalała
może macie sucho w domu, albo ząbeczki się czają...
Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
A wiedziałąm, że mi poucinało
Danika za pierwszy dzień pracy, na pewno szybko minie
Aguś brawa dla Michasi za pierwsze samodzielne wstawanie, u nas to nie wiem czy się doczekam, straszny leń z niego
ja o dzis o mało co zawału nie dostałam, jak zobaczyłam me dziecko stojące w łóżeczku prawie na jego skraju...jutro będę je musiała obniżyć
Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Kochana za pierwszy dzień w pracy

My już zostałyśmy same z Zuzią na wsi - tatuś pojechał do domu i dopiero po nas w piątek przyjedzie - już tęsknimy

Cytat:
jak to mówią...nie znasz dnia ani godziny
Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
U Nas dobrze nawet
Czarek ma już 78 cm, niecałe 9 kg i przedwczoraj zaczął wychodzić ząbek =)
niestety nie umiem Go nauczyć przesypiania całych nocy
a co do nocy - a dajesz mu wieczorem kaszkę?kaszka pomaga przesypiać całą noc
agus1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:29   #1176
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Melduje sie poweekendowo i poimprezowo. Bartuś dał rade do 19:30 później zaprowadziłam go do bratowej męża, dałam mleczko i zasnął i dał cioci pospać. My wróciliśmy około północy i pobudka byla o 6:20 także już pomału odpadam. A wogóle mały jest mega marudny, sam nie wie czego chce, nastroje różne, w jednej minucie potrafi się chichrać by zaraz sobie poryczećnormalni e ręce opadają. mam nadzieje, że ząbki zaraz wyjdą bo oszaleje
Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość

szalona- jak ty na to znajdujesz czas i siły.

i w ogole wy ciągle na jakieś imprezy

dopiero nam się zaczną imprezy czekają nas w najblizszym czasie 2 komunie i wesele przyjaciół
Cytat:

Martusia o matko padłam. zabiegany poranek nie ma co
A co z włoskami zrobiłaś
Miłej imprezki
a taką fryzurkę z francuzem miałam

i chyba więcej nie nadrobie , ide spać

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:50   #1177
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

A jakie podajecie herbatki? Bo u nas jest tylko rumiankowa i koperkowa, ale one już nie przechodzą jak kiedyś
Myślałam nad jagodą, albo jabłko i melisa, ale może wy macie jakieś sprawdzone?
Ogólnie jakoś średnio jestem przekonana do granulowanych. Myślicie, że są jakieś herbatki do parzenia z tych woreczkowych?

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:55   #1178
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość

Melduje sie poweekendowo i poimprezowo. Bartuś dał rade do 19:30 później zaprowadziłam go do bratowej męża, dałam mleczko i zasnął i dał cioci pospać. My wróciliśmy około północy i pobudka byla o 6:20 także już pomału odpadam. A wogóle mały jest mega marudny, sam nie wie czego chce, nastroje różne, w jednej minucie potrafi się chichrać by zaraz sobie poryczećnormalni e ręce opadają. mam nadzieje, że ząbki zaraz wyjdą bo oszaleje

a taką fryzurkę z francuzem miałam

i chyba więcej nie nadrobie , ide spać
super że się dobrze bawiliście, a o marudzeniu to zaczynam wiedzieć coraz więcej niestety, ale trzymajmy się myśli, że to wina tych zębów i że niedługo się skończy

francuz to moja ulubiona forma uczesania, praktykuje na co dzień

Danika udanego pierwszego dnia w pracy i żebyście z sobą za bardzo nie tęskniły

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A jakie podajecie herbatki? Bo u nas jest tylko rumiankowa i koperkowa, ale one już nie przechodzą jak kiedyś
Ogólnie jakoś średnio jestem przekonana do granulowanych. Myślicie, że są jakieś herbatki do parzenia z tych woreczkowych?
my mamy granulowane jabłko z melisą - słodka to Zośka pije, a tak szczerze to nie wiedziałam nawet że są w torebkach, tez takie smakowe, czy tylko rumianek i tym podobne?

Edytowane przez mama zosi
Czas edycji: 2012-04-22 o 21:54
mama zosi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:59   #1179
cotynato
Zakorzenienie

Właśnie też nie widziałam i dlatego pytam. Bo sama ogólnie nie pijałam nigdy tych granulowanych bo wydają mi się jakieś nienaturalne.

O właśnie jabłko i melisa myślałam o tym
. I ta jagodowa kusi. Jak ja lubię jagody i filipa wszystkim jagodowym faszeruję

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Niby są w szaszetkach :
http://nova-farm.com/product_info.php?products_id=944
i kilka innych, ale malutko.

Wymianka.
Stary 2012-04-22, 22:01   #1180
agus1978
Wtajemniczenie

Cytat:
ja daję mlodej rumiankową, ale własnie się skończyła i w kolejce jest herbatka owocowa z Hipp'a bezcukrowa w torebkach do zaparzania i na trawienie też w torebkach
http://shop.hipp.de/bio-fruechte-tee...tel-a3620.html taką można kupić w Tesco

Edytowane przez agus1978
Czas edycji: 2012-04-22 o 22:05
Stary 2012-04-22, 22:04   #1181
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie też nie widziałam i dlatego pytam. Bo sama ogólnie nie pijałam nigdy tych granulowanych bo wydają mi się jakieś nienaturalne.

O właśnie jabłko i melisa myślałam o tym
. I ta jagodowa kusi. Jak ja lubię jagody i filipa wszystkim jagodowym faszeruję

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Niby są w szaszetkach :
http://nova-farm.com/product_info.php?products_id=944
i kilka innych, ale malutko.
ale ta herbatka pod tym linkiem to chyba dla roczniaków wzwyż, bo taki tylko opis jak zaparzać
próbowałam tego jabłka z melisą i smaczne, aczkolwiek słodkie i dlatego dolewam coraz więcej wody niż w przepisie i może tym sposobem polubi samą wodę w końcu

Dzięk za info Aguś, ale jakoś takiej w sklepie nie widziałam. Poszukam lepiej. Gdzie kupiłaś?

Czas edycji: 2012-04-22 o 22:06
Stary 2012-04-22, 22:21   #1182
aa2
Zakorzenienie

heja
potem ponadrabiam a teraz pilne
nastap[iła zmiana planów i potrzebuje info o karpaczu
ktos był???
jakies wrażenia? namiary na jakiś nocleg?

buziaki i z góry dzieki za info)

Cotus u nas herbaty hipowskie wszelkei uspakajajace, kopry itd w zapomnienei poszły na tapecie wieloowocowa i jabłko melisa mały pije jak nei wiem
w granulkach
staram sie dawac mało i nie jest to jeakies mega słodkie, jak pic nie chce to daje wiecej i wciaga

bede potem albo juytro paaaaaaaa

Agus forum giwice?????? i nei dałaś nam znaka? z chęcią poznalibysmy taka ślicznotkę tzn Marceli by poznał hehe
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 22:23   #1183
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
heja
potem ponadrabiam a teraz pilne
nastap[iła zmiana planów i potrzebuje info o karpaczu
ktos był???
jakies wrażenia? namiary na jakiś nocleg?

buziaki i z góry dzieki za info)

Cotus u nas herbaty hipowskie wszelkei uspakajajace, kopry itd w zapomnienei poszły na tapecie wieloowocowa i jabłko melisa mały pije jak nei wiem
w granulkach
staram sie dawac mało i nie jest to jeakies mega słodkie, jak pic nie chce to daje wiecej i wciaga

bede potem albo juytro paaaaaaaa

Agus forum giwice?????? i nei dałaś nam znaka? z chęcią poznalibysmy taka ślicznotkę tzn Marceli by poznał hehe
Asia mój brat był w zeszłe lato i byli zadowoleni z noclegu (widziałam na zdjęciach i mi sie podobało). A sam Karpacz i okolice to miejsce super, rodzinne strony mojej mamy. Jutro podam Ci namiar na nocleg.
Stary 2012-04-22, 22:37   #1184
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Asia mój brat był w zeszłe lato i byli zadowoleni z noclegu (widziałam na zdjęciach i mi sie podobało). A sam Karpacz i okolice to miejsce super, rodzinne strony mojej mamy. Jutro podam Ci namiar na nocleg.
ooo super fajnie by było
mielismy jechac juz do zakopca ale tam ju zbywalismy a w karpaczu nie wiec ostateczna dezyzja: majówka w karpaczu
Stary 2012-04-22, 22:40   #1185
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
ooo super fajnie by było
mielismy jechac juz do zakopca ale tam ju zbywalismy a w karpaczu nie wiec ostateczna dezyzja: majówka w karpaczu
wysłałam mu wiadomość, ale pewnie już śpi więc dam znać jutro co i jak
a podobać się Wam będzie, swego czasu w Karkonosze jeździłam regularnie
Stary 2012-04-22, 22:45   #1186
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
wysłałam mu wiadomość, ale pewnie już śpi więc dam znać jutro co i jak
a podobać się Wam będzie, swego czasu w Karkonosze jeździłam regularnie
wiesz sama miejscowośc super, ale własnei od 20 szukam jakis noclegów i jest dramat, nawet takie za 100/za osobe sa pożal sie boże.....
a ja chce jechac w jakiesc schludne czytse miłe miejsce, z dzieckiem, a na wszystko co patrze to jakis syff-przynajmniej tak na zdjeciach wygląda

Zakopane-taka nagonaka ze tyle ludzi tam i ze takie oblegane, ale tam nawet kwatery prywatne sa przyzwoite, my kiedys z buta znaleźlismy pokój z łazienka super , a tu pensjonaty i ochyda -chyba mniej dabja albo co -nie wiem
Stary 2012-04-22, 22:46   #1187
agus1978
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięk za info Aguś, ale jakoś takiej w sklepie nie widziałam. Poszukam lepiej. Gdzie kupiłaś?
u nas w Tesco, powinno być też u ciebie
Cytat:
hih.to było pod wpływem chwili więc nie miałam nawet jak dać znak, ale obiecuje sie poprawić i wcześniej napisać, że sie wybiorę
Stary 2012-04-22, 22:50   #1188
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz sama miejscowośc super, ale własnei od 20 szukam jakis noclegów i jest dramat, nawet takie za 100/za osobe sa pożal sie boże.....
a ja chce jechac w jakiesc schludne czytse miłe miejsce, z dzieckiem, a na wszystko co patrze to jakis syff-przynajmniej tak na zdjeciach wygląda

Zakopane-taka nagonaka ze tyle ludzi tam i ze takie oblegane, ale tam nawet kwatery prywatne sa przyzwoite, my kiedys z buta znaleźlismy pokój z łazienka super , a tu pensjonaty i ochyda -chyba mniej dabja albo co -nie wiem
oni byli gdzieś prywatnie, na zdjęciach wyglądało to fajnie - luksus to może nie był, ale wyglądało fajnie i opowiadał, że ci państwo bardzo o nich dbali, wymyślali im co mogą robić czy zobaczyć i gotowali im to na co mieli ochotę, czyli spoko podejście do klienta

Czas edycji: 2012-04-22 o 22:53
Stary 2012-04-22, 22:52   #1189
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus1978 Pokaż wiadomość

hih.to było pod wpływem chwili więc nie miałam nawet jak dać znak, ale obiecuje sie poprawić i wcześniej napisać, że sie wybiorę
no ja myślę
a tak serio to moze bedzie kiedys okazja i ja do was sie wybiorę
ja lubiec wasze miasto-mam do niego sentyment obraczki i suknia slubna była właśnei z R
Stary 2012-04-22, 22:54   #1190
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
sprawdzę w takim razie jutro
Stary 2012-04-22, 22:56   #1191
agus1978
Wtajemniczenie

Cytat:
oni byli gdzieś prywatnie, na zdjęciach wyglądało to fajnie - luksus to może nie był, ale wyglądało fajnie i opowiadał, że ci państwo bardzo o nich dbali, wymyślali im co mogą robić czy zobaczyć i gotowali im to na co mieli ochotę, czy spoko podejście do klienta
to faktycznie im sie udało z tym miejscemwidać gospodarzom zależało na dobrym zdaniu o nich i ich podejściu do klientaa takich to szukać z lupą....

mykam na dziś..słodkich i kolorowych

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
no ja myślę
a tak serio to moze bedzie kiedys okazja i ja do was sie wybiorę
ja lubiec wasze miasto-mam do niego sentyment obraczki i suknia slubna była właśnei z R
zapraszam

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
sprawdzę w takim razie jutro
jakby nie było u Ciebie to mogę ci kupić i przesłać, gdybyś chciała..
Stary 2012-04-22, 22:59   #1192
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
jakby nie było u Ciebie to mogę ci kupić i przesłać, gdybyś chciała..
Dziękuję Kochana
w tesco jest raczej ten sam asortyment, więc powinny być
Stary 2012-04-23, 09:17   #1193
gerda
Zadomowienie

witajcie

dostała któraś z Was gazete Twój maluszek? Bo ja ostatnio miałam to cudo w skrzynce i zastanawiam się skąd to, to? wyczytałam tam, że od 10miesiaca tatuś staje sie dla dziecka ważniejszy jak to nie będe już jej pępkiem świata?

Cytat:
A powiedz bardzo twarde są te ciasteczka? I jak sobie radzi Nadia z nimi? U nas są takie z Hippa i już się nawet zastanawiałm czy nie wziąć ale pomyślałam że jak nie ma żębów to nie poradzi sobie albo odgryzie duży kawał i się zakrztusi-- D
te z hippa sie rozpływają, więc się Adaś zakrztusić nie powinien ale szczerze Ci napisze, że poręczniejsze w jedzeniu i bardziej nam podchodzą okrągłe biszkopty

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
dziecię właśnie wypiło kaszkę z butelki pzez smoczek (uff) i zasnęło..nastała cisza...ostatnio czytałam artykuł o tzw kryzysie ósmego miesiąca u dziecka - i w sumie zgadza się z Michasią - dotąd była spokojnym dzieckiem a od poczatku ósmego miesiąca zwrot o 180', ale jakoś dajemy radę
też to czytałam i nie bardzo mi się podoba

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:

u nas też nic nie wskazywalo na ząbka (no może poza marudzeniem i ładowaniem wszystkiego do dzioba) aż tu nagle dziąselko sie rozpulchniło i pojawiła się biała plamka

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
u nas juz nawet było nieźle, śniadania jadła prawie całe a od kilku dni bunt! ale na szczęście jeszcze obiadki zjada, więc aż tak się tym nie jedzeniem jej nie martwię, tylko co sie umęczę z rana i poprzeklinam pod nosem to moje

u nas jest to ssmo, masakra z tym jedzeniem parę łyżeczke i zaciska buźke tak, że nic sie nie przeciśnie, za to niedozwolone rzeczy ciamka ładnie dziś jej się poprawiło i zjadła 120ml kaszki na sniadanie

danika zacisniete

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
ja miałam odruch wymiotny jak spróbowałam, Zośka wypluła i od razu zacisk ust i już nic jej nie dało rady dać, więc po prostu już jej tego nie podaje. Ale fakt - wyglądało smakowicie
moja je krolika z gerbera, za ro odmawia jedzenia ryby

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Młody wczo zaliczył pierwszą podłogę bez kocyka itp- podobało sie i nawet jej nie lizał

jak to nie lizał? podłoga jest the best

ja full opcję robię jak zostaje mi troszkę w "starym" słoiku - dodaję do "nowego"
zdolna matka i jaka pomysłowa

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 09:36   #1194
mama zosi
Zakorzenienie

Dzień Dobry!
wstałam cała połamana po wczorajszym spacerze, boli mnie dosłownie wszystko. Wstyd, że człowiek ma taką kondycje Ale dziś idę do babci na obiad i postanowiłam, że również dotrzemy tam z Zośka pieszo!

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Gerda znalazłam już kilka razy w skrzynce tę gazetę. To jakaś jedna wielka reklama dzieciowych produktów

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
u nas też nic nie wskazywalo na ząbka (no może poza marudzeniem i ładowaniem wszystkiego do dzioba) aż tu nagle dziąselko sie rozpulchniło i pojawiła się biała plamka[COLOR="Silver"]

u nas jest to ssmo, masakra z tym jedzeniem parę łyżeczke i zaciska buźke tak, że nic sie nie przeciśnie, za to niedozwolone rzeczy ciamka ładnie dziś jej się poprawiło i zjadła 120ml kaszki na sniadanie
zobaczymy jak się u nas sytuacja rozwinie z tym ząbkowaniem, bo teraz śniadania i kolacje to jakaś makabra
Stary 2012-04-23, 09:42   #1195
gerda
Zadomowienie

Cytat:
Dzień Dobry!
wstałam cała połamana po wczorajszym spacerze, boli mnie dosłownie wszystko. Wstyd, że człowiek ma taką kondycje Ale dziś idę do babci na obiad i postanowiłam, że również dotrzemy tam z Zośka pieszo!

o to pogodę musicie miec ładna, skoro pieszo sie wybieracie, u nas beznadzieja, szaro buro i ponuro słońca chcę!

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Gerda znalazłam już kilka razy w skrzynce tę gazetę. To jakaś jedna wielka reklama dzieciowych produktów 3

fakt mało porywająca ta gazeta przejrzałam tylko a raeszte Kaja doczytała

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

zobaczymy jak się u nas sytuacja rozwinie z tym ząbkowaniem, bo teraz śniadania i kolacje to jakaś makabra
u nas kolacja najlepiej wciąga większość flachy z kaszką

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 09:42   #1196
DzastaW
Zadomowienie

Witam =)
Daję Czarkowi kaszkę przed snem i nawet dawałam Mu w nocy, ale to nic nie daje. On budzi się i musi złapać z parenaście łyków i zasypia z butelką w buzi.
Ja Mojemu daje głównie brzoskwiniową herbatę, ponieważ najbardziej ją lubi =)

Stary 2012-04-23, 09:42   #1197
cotynato
Zakorzenienie

Mamo Zo przypomniałaś mi, że umówiłam się na dzisiaj na bieganie z koleżanką. Na samą myśl mnie wszystko boli i już dumam jak się wykręcić
Swoją drogą też sobie wybrałam towarzyszkę. Ona po siłkach, fitnessach, codziennym jeżdżeniu wszędzie na rowerze a ja mam zadyszkę po zakupach i 20 minutowym spacerze wolnym krokiem

Wymianka.
Stary 2012-04-23, 09:48   #1198
DzastaW
Zadomowienie

Ja też mam zadyszkę po wolnym spacerze. Zbieram się do odchudzania i ćwiczeń, ale nie umiem się zmotywować. W ciągu dwóch miesięcy przytyłam aż 6 kg

Stary 2012-04-23, 09:48   #1199
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
Mamo Zo przypomniałaś mi, że umówiłam się na dzisiaj na bieganie z koleżanką. Na samą myśl mnie wszystko boli i już dumam jak się wykręcić
Swoją drogą też sobie wybrałam towarzyszkę. Ona po siłkach, fitnessach, codziennym jeżdżeniu wszędzie na rowerze a ja mam zadyszkę po zakupach i 20 minutowym spacerze wolnym krokiem
ja swego czasu kupiłam sobie buty do biegania, spodnie i nawet opaskę na ipoda by słuchać muzyki w trakcie i co? biegałam ze trzy razy i stanowczo mówię NIE! to nie dla mnie rozrywka, wolę już zmęczyć się na siłowni
Stary 2012-04-23, 09:58   #1200
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
ja swego czasu kupiłam sobie buty do biegania, spodnie i nawet opaskę na ipoda by słuchać muzyki w trakcie i co? biegałam ze trzy razy i stanowczo mówię NIE! to nie dla mnie rozrywka, wolę już zmęczyć się na siłowni
Mnie szkoda kasy na siłownię i fitnessy. Wolę ciuchów nakupować. Zresztą jak chodziłam na siłownie to i tak najbardziej mnie bieżnia interesowała i niewiele więcej sprzętów używałam.

Zobaczymy jak to dzisiaj będzie,.

Wymianka.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości