Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł Wam się podoba dla następnej części?
Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 31 44,93%
Mamy rozpakowane i spakowane razem plotkują i debatują.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 0 0%
Dzieci kwietniowe i majowe czekają na maluchy majowo-czerwcowe.V-VI 2012 cz.VIII 2 2,90%
Naszym malcom cyca damy i dwupaki wciąż wspieramy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 5 7,25%
Pociechy karmimy, przewijamy i za dwupaki kciuki trzymamy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 2 2,90%
Mamy rodzą, dzieci mają, na maluchy swe czekają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 1 1,45%
Na porodówkę biegniemy,bo z dzieciaczkami spotkać się już chcemy. V-VI cz.VIII 0 0%
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VIII 4 5,80%
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VIII 8 11,59%
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz.VIII 3 4,35%
Bociany latają i dzieciaczki na bieżąco nam dostarczają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 4 5,80%
Euro za pasem, najważniejsze dla nas są nasze bobasy. Mamy V-VI 2012 cz.VIII 0 0%
Koko spoko, lekarze na nasze Mamusie mają oko Mamy V-VI cz.VIII 1 1,45%
Bociany latają, kapusta rośnie, kolejne dzieciaczki witamy radośnie.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 8 11,59%
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-24, 11:58   #1171
loksa
Raczkowanie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez 8ewus8 Pokaż wiadomość
Jeszcze Wam powiem odnośnie nowych x-landerów, że najbardziej chodliwe kolory czyli grafit (Europe) i fiolet (Antarktica) w necie będą dostępne po 10 maja (informacja od 6 sprzedawców. Rozmawiał mąż z 3 sprzedawcami przez tel i powiedzieli, ze tych kolorów dostaną dosłownie kilka sztuk (ten nasz będzie miał bodajże 5 sztuk tych wózków), więc to towar deficytowy.
W sklepach być może są, ale cena stanowczo wyższa.

Żaden ze sprzedawców na allegro nie ma tych kolorów na stanie (nawet jak mają spacerówkę to gondoli nie ma) a różnica między all a sklepem w naszym przypadku to kilka stówek.
ja czekam na fioletowego XQ
wsumie to dziwne ze to nowy model a tyle trzeba czekac na te koloru...materialu im braklo czy jak...
loksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 12:08   #1172
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

dziś nie nadążę za wami bo moja pchełka ma gazy
muszę iść do apteki po espunisan
co do dnia matki no to ja w tym roku pierwszy raz

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 12:16   #1173
begie13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Witajcie
Ja dzisiaj mialam wizyte Z Dominikiem wszystko wporzadku serduszko mocno bije Wiercil sie cala wizyte. Moje cisnienie ksiazkowe , przytylam 1kg Kolejna wizyta za 2 tyg

Cytat:
Napisane przez blueelektron Pokaż wiadomość

mama moja do mnie dzwonila, ze nasz kot oszalal jak zobaczyl tą stronkę http://www.makov.cz/?action=webkamera&fb_source=message ponad 30 minut siedziala przed laptopem i oglądala ptaszki, wydawając z siebie dziwne odglosy
ha ha ha chciałabym to zobaczyć

Cytat:
Napisane przez onething Pokaż wiadomość

[

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
wiecie co... ogladam sobie teledyski na youtubie a dokladnie wystepy Beyonce, ktora szaleje na scenie bedac w tak wczesnej ciazy... szczerze podziwiam.
to ona nie wynajęła surogatki?

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość

Wczoraj byłam na wizycie. Młody ma juz prawie 2 kg, szyjka dalej 0,5cm wiec luz, ponoć nie zapowiada sie na przedwczesny poród. uffff...
brawa za dobre wieści

Cytat:
Napisane przez olla83 Pokaż wiadomość
ja dzis miałam wizyte Mała mi dziś zrobiła prezent i potwierdziły się tylko moje przypuszczenia, ze dalej leży pośladkowo z czego strasznie się cieszę, bo bardzo liczyłam na cc

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
właśnie sobie coś uświadomiłam....

większośc z nas po raz pierwszy w zyciu będzie w tym roku obchodzic DZIEN MAMY

tak... ja mam właśnie tp na 26 maja ale mam takie przeczucie, że mogę przenosić , sama nie wiem czemu...

Gaabbbi trzymam kciuki za wizytę

Andzya jak tam Antoś po operacji?

Wanda

Edytowane przez begie13
Czas edycji: 2012-04-24 o 12:18
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 12:18   #1174
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Ja podtrzymuję zdanie co do Tutka
Mój już jest, stoi w domu. Lekki, zwrotny, bardzo poręczny.
Gdzie foty???
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 12:47   #1175
Efijy
Rozeznanie

Witam!

[QUOTE=kism;33738201]Heloł

Poważnie nie dajesz rady wyjść z domu? Wierzę, że ciężko jest się zebrać, ale naprawdę spokojny spacer noga za nogą na słoneczku może dużo przyjemności sprawić i poprawić samopoczucie

Wierzę że tak jest, ale jest mi ciężko do tego dziś np. rano to tak mnie w plecach zakuło że nie mogła wstać z łóżka i jak wstałam to kuśtykałam bo ból mi aż do nogi szedł porażka aż się ta końcówka nieźle daje mi się we znaki ehh jutro jeszcze wizyta u gin to zobaczę co tam z małym . Nie ma już sił

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

[QUOTE=Gaabbi;33740451]Dzień dobry.

Wczoraj miałam dzień pełen wrażeń więc dzisiaj musiałam odespać
Idę dzisiaj na wizytę, trzymajcie kciuki.
Jutro przyjeżdżają mebelki Hani.
Dzieje się

Ja ostatnio mam w miarę miłe sny. Nawet dwa razy śnił mi się orgazm

Wy macie rozwolnienia, a ja nie mogę się normalnie wypróżnić Dziń w dzień opycham się jabłkami i jogurtem z lnem. Coś tam pomaga, ale niewiele.

za wizytę

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

[QUOTE=zaaaabcia;33738074]super gratulacje!!!!! i trzymam mocno kciuki za Antosia

Ja nie mialam problemu z opuchnietymi stopami .. ale ja brykam w japonkach juz

dlaczego?
ja uwielbiam latac

fajnie ze juz jestes w domu

Witajcie
Ja dzisiaj mialam wizyte Z Dominikiem wszystko wporzadku serduszko mocno bije Wiercil sie cala wizyte. Moje cisnienie ksiazkowe , przytylam 1kg Kolejna wizyta za 2 tyg [/QUOTE

To super że z małym wszystko dobrze
Efijy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 12:47   #1176
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Gdzie foty???
Wiedziałam, że lepiej nie pisać
Wieczorem zrobię

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 12:48   #1177
Freya_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość
jejciu jak pędzicie

Wczoraj byłam na wizycie. Młody ma juz prawie 2 kg, szyjka dalej 0,5cm wiec luz, ponoć nie zapowiada sie na przedwczesny poród. uffff... Lekarz powiedział, że powoli kończymy z leżeniem, mam za 10 dni odstawić Duphaston, pozostaniemy tylko przy Luteinie i Asmagu Forte, przynajmniej do następnej wizyty. A to będzie wtedy mój 36 tydzień. Jak ten czas zapieprza.... niesamowite.
Wziełam numer do położnej, muszę do niej zadzwonić w tym tygodniu i jakoś się ugadać. Lekarz mnie pocieszył, że dzięki tej szyjce mam jakieś 2 godziny porodu fizjologicznego z głowy, ale zaraz potem mnie wkurzył bo stwierdził, że to wcale nie znaczy, że będzie gładko łatwo i przyjemnie . Jakbyście widziały moją minę wtedy, najpierw usmiech od ucha do ucha, myślę sobie... za☠☠☠... 2 godziny mniej jeśli chodzi o ból, a potem takie zgaszenie i minka w podkówkę
No ale nic to , kazał się pakować powoli, powiedział, że nawet jakbym jutro urodziła, to wielkiej tragedii nie będzie, oczywiście NIE chcemy, ale jak coś to sobie poradzimy. ja się smialam , że musze ściskać nogi do 7 maja, bo doktór wyjeżdza na urlop majowy i po prostu NOŁ ŁEJ, nie ma mowy, żeby mi się coś w tym terminie działo, zapytałam tylko czy daleko jedzie No ale jednak daleko, więc jak coś to nie przybędzie jak na skrzydłach, obiecałam więc ściskać nogi.
Ale ufff..... po 7 maja to ja na prawde chyba zaczne juz chodzić na spacery i tak się cieszę !!! koniec z tym cholernym leżeniem !

Co poza tym... ? schudłam 2 kg... ale to chyba przez te ekscesy z psem, jednak lekarz się jakoś specjalnie nie zmartwil tym, ponieważ dziecko przybrało odpowiednio.
Ale musze sie wziać za siebie. Bo mi az głupio że tyle schudłam..... pierwszy raz w zyciu mi głupio z tego powodu

dzisiaj ma przyjsc paczka z rzeczami dla bobasa i dla mnie.... no i chyba dzisiaj zamówimy łózeczko i materac... powoli wracamy do żywych jeszcze tylko czeka nas malowanie , tzn w zasadzie tżta czeka. i zakup kilku gadzetów w IKEA. I z głowy.

o rany.... szybko zleci , zobaczysz
za chwile będziesz tulic dzieciaka.

Dopiero sobie teraz uzmysłowiłam, że ja jeszcze nie mam wózka wybranego
A przecież na wózek się czeka nawet miesiąc.
Chyba muszę poczynić jakieś kroki w tym kierunku

Dzwonił do mnie pan z PINIO, że jutro o 7 rano będzie z mebelkami

Jeju, żeby dzisiaj na wizycie się okazało, że jest wszystko ok i mogę spokojnie, w domu, przygotowywać się do przyjścia małej na świat
Jeszcze pieluszki trzeba zamówić, pranie zrobić, dokończyć wyprawkę, urządzić pokoik
fajnie że mebelki zmierzają w Waszą stronę ! trzymam kciuki za wizytę , daj znać koniecznie co i jak !
my nie mamy tez wózka, kupimy po porodzie dopiero, ale u nas w sklepie dostajesz od ręki, tzn X Landery... nie wiem jak reszta. Być moze jakieś wózki od producenta zagranicznego faktycznie są mniej dostępne.

gratuluje autka ! fajne !! duuuuże.... !

ja się pytałam . Otóż, trzeba przed porodem iśc do USC i przed urzędnikiem uroczyście oświadczyć, że dziecko będzie sie nazywać tak i tak i wówczas dostajesz papiór, który zanosisz do szpitala do wglądu, a potem tatuś zanosi do urzędu miasta sam.
Ewentualnie jeśli tego nie zrobisz, dziecko ze szpitala wychodzi z Twoim nazwiskiem, i takie tez dokumenty idą do urzedu miasta, wówczas obydwoje musicie się stawić w UM, co by dzieciaka zapisać.

TRZYMAMY MOCNO KCIUKI 1!!!! DAJ ZNAĆ KONIECZNIE !!!![/QUOTE]

Czy chodzisz może do dra M.D.?

Chciałam się pochwalić, że wyprawkę dla synka mam już prawie całą gotową. Niedawno przyszedł mi wózek i fotelik. Jeszcze muszę wziąć kilka rzeczy z apteki i tyle. Natomiast dla siebie do szpitala prawie nic nie mam, ale muszę się zebrać i pozamawiać, bo synek masakruje mi coraz bardziej resztki mojej szyjki i co czuję, że urodzę bliżej 37tc niż 40tc.
Freya_85 jest teraz online Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-24, 12:54   #1178
Efijy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa
Antoś o 8 będzie operowany, ja mam odgórne zalecenie, żeby być w szpitalu między godziną 11-12 Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu.
Póki co idę się podoić trochę, bo piersi może nie nabrzmiewają, ale zaczynają boleć i mleko leci, więc to chyba dobry objaw.
Trzymam mam nadzieje że sprawnie poszła i niedługo będzie już cały czas z Tobą

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Michalowa79 Pokaż wiadomość
Normalnie nadrobić Was gaduły to graniczy z cudem

Andzya GRATULACJE i trzymam kciuki za Antosia

Ja niestety po wczorajszej wizycie u gina złe wiadomości - wprawdzie ze Stasiem wszystko ok - za to moja szyjka znacznie się skróciła. Dostałam fenka i od wczoraj nie czuję się - leżę drżę i panicznie się boję żebym nie musiała iść do szpitala.

Nic z tego nie rozumiem miesiąc temu szyjka twarda zamknięta 3 cm wczoraj 2 cm - a gin mówi że 2 cm to jakby jej nie było wogóle Fenterol 4 x1 + Staveran za tydzien kontrola jak się będzie dalej rozwierać to szpital aż do porodu....

Nie pytajcie na jakim etapie jesteśmy z remontem...
Do tego tak się źle czuję po tym fenku że masakra - Wy też tak miałyście? Czy to przechodzi??

Wracam do nadrabiania wpisów
Najważniejsze że ze Stasiem wszystko ok a ty postaraj się nie stresować dużo odpoczywaj a na pewno będzie wszystko dobrze.
Stary 2012-04-24, 12:55   #1179
Dasti80
Zakorzenienie

Dzień dobry
Piękna pogoda u mnie dzisiaj od rana latałam, byłam zrobić brwi i rzęsy (muszę się na bóstwo przed porodem zrobić) potem na zakupach (kupiłam młode ziemniaczki) w banku i w aptece. Jutro jadę na farbowanie włosów, pedicure i manicure i mogę rodzić

Kapukat bierzesz leki na tarczycę, kontrolowałaś poziom tsh po ciąży??

Millena za wizytę, super że koniec z leżeniem

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
nie chce wyjsc na histeryczke....
Lepiej wyjść na histeryczkę niż póżniej żałować że za póżno się pojechało

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Witajcie
Ja dzisiaj mialam wizyte Z Dominikiem wszystko wporzadku serduszko mocno bije Wiercil sie cala wizyte. Moje cisnienie ksiazkowe , przytylam 1kg Kolejna wizyta za 2 tyg
za wizytę, malutko przytyłaś
Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Dopiero sobie teraz uzmysłowiłam, że ja jeszcze nie mam wózka wybranego
A przecież na wózek się czeka nawet miesiąc.
Chyba muszę poczynić jakieś kroki w tym kierunku

Dzwonił do mnie pan z PINIO, że jutro o 7 rano będzie z mebelkami

Jeju, żeby dzisiaj na wizycie się okazało, że jest wszystko ok i mogę spokojnie, w domu, przygotowywać się do przyjścia małej na świat
Jeszcze pieluszki trzeba zamówić, pranie zrobić, dokończyć wyprawkę, urządzić pokoik
Spokojnie zdążysz, ja wózek zamówiłam 4 kwietnia a tp mam na 4 maja
Fajnie że mebelki przyjdą jutro
Trzymam kciuki za szyjkę

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 12:58   #1180
pola_m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
(kupiłam młode ziemniaczki)
młode ziemniaczki
już?
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 13:00   #1181
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
młode ziemniaczki
już?

dobrze że ziemniaki mogę jeść

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-04-24, 13:00   #1182
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
młode ziemniaczki
już?
Są już kupiłam na ryneczku, 4,5 zł kg ale co tam Dzisiaj pyszny obiad będzie

Stary 2012-04-24, 13:08   #1183
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Dasti dzisiaj masz gości na obiad

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 13:14   #1184
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry
Piękna pogoda u mnie dzisiaj od rana latałam, byłam zrobić brwi i rzęsy (muszę się na bóstwo przed porodem zrobić) potem na zakupach (kupiłam młode ziemniaczki) w banku i w aptece. Jutro jadę na farbowanie włosów, pedicure i manicure i mogę rodzić

Kapukat bierzesz leki na tarczycę, kontrolowałaś poziom tsh po ciąży??

Millena za wizytę, super że koniec z leżeniem

Lepiej wyjść na histeryczkę niż póżniej żałować że za póżno się pojechało

za wizytę, malutko przytyłaś

Spokojnie zdążysz, ja wózek zamówiłam 4 kwietnia a tp mam na 4 maja
Fajnie że mebelki przyjdą jutro
Trzymam kciuki za szyjkę
ja też chcę pedicure i te inne rzeczy i masaż pleców
Zazdroszcze

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 13:18   #1185
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Zapraszam

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
ja też chcę pedicure i te inne rzeczy i masaż pleców
Zazdroszcze
Oooo... masaż pleców też by się przydał

Stary 2012-04-24, 13:22   #1186
anulka4771
Wtajemniczenie

Zbieram sie po Filipka,zachaczymy o plac zabaw piękna mamy pogodę 21stopni

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 13:23   #1187
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość

my z Karo na ziemniaczka też się załapiemy ??

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-04-24, 13:24   #1188
blueelektron
Rozeznanie

Cytat:
mniam

ja już po obiedzie

dziś mialam pierś kurczaka z makaronem w sosie slodko kwaśnym- taki gotowy sos blue dragon

za to

jutro zrobie z mlodymi

kurczak z piekarnika plus mizeria z serkiem wiejskim, ziemniaczki z koperkiem świeżym plus kefir mam wszystko oprócz tych ziemniaków więc trzeba kupić

podglądnelam sobie wyniki online nie wychodowano paciora

brawa za wizyty dziewczyny
Stary 2012-04-24, 13:25   #1189
Gaabbi
Wtajemniczenie

Dziewczyny, możecie puścić kciuki

Możecie też mnie zlinczować :atyaty :

Spojrzałam właśnie na karteczkę od mojej ginki i wizytę mam jutro

Przepraszam za zamieszanie
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 13:26   #1190
benka99
Rozeznanie

Witam,
czy tylko ja się ostatnio tak do doopy czuje?? Nic mi się nie chce, boli mnie dół brzucha, plecy, dłonie tak mi spuchły, że jak tylko chcę coś zrobić to palce mnie strasznie bolą... ehhh jak ma tak być codzień to chcę już jutro rodzić ;P

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki za te, które się odbędą. Ja mam w czwartek wizytę i pierwsze KTG.

Dziś od rana oglądałam film i zdjęcia z wesela... już tyle czasu minęło od sierpnia...
Stary 2012-04-24, 13:27   #1191
clauudik
Rozeznanie

Spakowałam torbę normalnie jestem z siebie dumna. Co prawda muszę tam jeszcze dorzucić kosmetyki i wodę, ale to przed samym wyjazdem do szpitala. A no i wychodzi, że jedyne czego nie mam to staniki do karmienia - w piątek kupię. Przyszedł sms z apteki, któraś pisała, że do 7 dni można odebrać prawda?? A poza tym przed chwilą miałam akcję "Łapaj szynszyla"

Nasz skarb 06/05/2012

...and nothing else matters...

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b9vvjae3cdu8n.png
clauudik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 13:28   #1192
blueelektron
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość

ha ha ha chciałabym to zobaczyć

najlepsze są momenty jak się tam niby wróble zlatują do tego karmnika, momentami jest ich ponad 10 i wtedy kot nie wytrzymuje

kaczki się przechadzają i sarenki slodki niecodzienny widok
Stary 2012-04-24, 13:28   #1193
clauudik
Rozeznanie

Cytat:

hehehe tak mi się właśnie wydawało, że miałyśmy iść "razem" w środę...

Nasz skarb 06/05/2012

...and nothing else matters...

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b9vvjae3cdu8n.png
clauudik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 13:30   #1194
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez clauudik Pokaż wiadomość
Spakowałam torbę normalnie jestem z siebie dumna. Co prawda muszę tam jeszcze dorzucić kosmetyki i wodę, ale to przed samym wyjazdem do szpitala. A no i wychodzi, że jedyne czego nie mam to staniki do karmienia - w piątek kupię. Przyszedł sms z apteki, któraś pisała, że do 7 dni można odebrać prawda?? A poza tym przed chwilą miałam akcję "Łapaj szynszyla"

tak do 7dni

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-04-24, 13:31   #1195
blueelektron
Rozeznanie

Cytat:
gratuluje
odnośnie wody to mogę polecić cisowiankę 0,7 litra z dziubkiem, zaopatrzylam się w trzy sztuki
Stary 2012-04-24, 13:33   #1196
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
my z Karo na ziemniaczka też się załapiemy ??
oczywiście
Cytat:
Napisane przez blueelektron Pokaż wiadomość
mniam

ja już po obiedzie

dziś mialam pierś kurczaka z makaronem w sosie slodko kwaśnym- taki gotowy sos blue dragon

za to

jutro zrobie z mlodymi

kurczak z piekarnika plus mizeria z serkiem wiejskim, ziemniaczki z koperkiem świeżym plus kefir mam wszystko oprócz tych ziemniaków więc trzeba kupić

podglądnelam sobie wyniki online nie wychodowano paciora

brawa za wizyty dziewczyny
Mniam
super ze wynik ujemny

Stary 2012-04-24, 13:35   #1197
Gaabbi
Wtajemniczenie

Cytat:
hehehe tak mi się właśnie wydawało, że miałyśmy iść "razem" w środę...
No to czego nic nie pisze??? Gdybym nie spojrzała na karteczkę, to bym pojechała jak głupia A olśniło mnie w wc...dlaczego właśnie tam

za spakowaną torbę.
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 13:37   #1198
pola_m
Wtajemniczenie

Cytat:

Dobrze, że się zorientowałaś wcześniej, a nie np pod gabinetem
ciąża ciąża

Cytat:
Napisane przez benka99 Pokaż wiadomość
Witam,
czy tylko ja się ostatnio tak do doopy czuje?? Nic mi się nie chce, boli mnie dół brzucha, plecy, dłonie tak mi spuchły, że jak tylko chcę coś zrobić to palce mnie strasznie bolą... ehhh jak ma tak być codzień to chcę już jutro rodzić ;P
ja się dzisiaj też beznadziejnie czuję. PMS normalnie. Ale liczę na to, że to zwiastun porodu

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
No to czego nic nie pisze??? Gdybym nie spojrzała na karteczkę, to bym pojechała jak głupia A olśniło mnie w wc...dlaczego właśnie tam

za spakowaną torbę.
a to coś w tym jest, że wc działa "olśniewająco" i "natchnieniogennie"
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 13:39   #1199
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:

a to coś w tym jest, że wc działa "olśniewająco" i "natchnieniogennie"

Stary 2012-04-24, 13:44   #1200
Efijy
Rozeznanie

Cytat:
gratulację

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:

Ja gdyby nie to że też mam zapisane i na widoku to pewnie tezż bym coś pokręciła także nie jesteś sam z tym zamotaniem Ja też mam jutro wizytę więc widzę że kilka wizyt się szykuję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości