|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#12511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
No dobra kochane ja juz sie powoli zbieram do Wroclawia jak bede wstanie to sie jutro odezwe buziaki KasiaPolak
trzymaj sie pa dziewuszki
|
|
#12512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tonia Mya zawsze mówi, że solarke można ale z blokerem, plasterkami na bliznach, bez przesady i na maksymalnym chłodzeniu. ja nie chadzam to nawet nie wiem jak te sprzęta teraz wyglądają, pewnie przez 20 lat od ostatniej mojej bytności się trochę zmieniły ![]() Triumph Triaction on nawet w rozmiarze E może być na Ciebie mały bo ta micha jest mało formowana. ja go nosze i jest bardzo wygodny ale implant dużo mniejszy i miałam za zadanie "płaszczyć" piersi żeby moja pierś się rozłożyła na implancie. Tobie raczej nie posłuży dobrze bo Twoje cycunie mają rozkwitać a nie się ściskać. poszukaj takiego sportowca, żeby każda pierś miała swoją miseczkę do tego na tyle wyprofilowaną żeby nie spłaszczało Ci cycunia
|
|
|
#12513 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ten bloker to jakiś specjalny z apteki czy po prostu krem z filtrem UV? jak na razie zamówiłam ten 70E i mają mi dzwonić jak będzie. zobaczę jak leży. szukałam jeszcze jakiegoś co zbiera je do środka ale same druciaki koronkowe
|
|
|
|
|
#12514 |
|
Wtajemniczenie
|
może być ze sklepu ale faktor max wysoki, oznaczenie SPF 50
Triactiona zmierz sobie ale na siłe go nie kupuj. Mya ma obcykane te staniory napewno poleci Ci odpowiedni fason, ponoć dobre są z Anity.
|
|
#12515 |
|
Rozeznanie
|
tylko pewnie w sklepie tego nie kupię, jedynie przez internet. do wczoraj nawet nie bardzo wiedziałam jaki mam rozmiar, tak +/-
|
|
|
|
#12516 |
|
Raczkowanie
|
a ten bloker na solarium na blizny to jest jakiś plaster czy krem z wysokim filtrem??? bo powiem szczerze, że nie wiem a z solarium namiętnie korzystam i chętnie wróciłabym po operacji na nie jak najszybciej
![]() dzisiaj do mnie pani dzwoniła z kliniki i umówiła na konsultacje do psychologa przed zabiegiem i teraz nie wiem co mówić, czy szczerze że chcę cycki bo chcę większy biust, czy raczej, że życia sobie bez nich nie wyobrażam i się chyba potnę jak nie dostanę żelków ?? co wy mówiłyście dziewczyny...
|
#12517 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziweczyny. podczytuje Was od dluzszego czasu ale nigdy nie mialam odwagi napisac. A to dlatego ze nie mieszkalam nigdy w Polsce i moja pisownia i ortografia jest na poziomie zerowki. Jestem 2 tygodnie po operacji piersi 375cc, mentory profil wysoki. I wlasnie chcialam Was prosic jako ze Wy ekspertki jestescie o rade. zauwazylam ze jedna piers znacznie rozni sie od drugiej (postaram sie wkleic zaraz zdjecia jesli ktos mi powie czy moge z telefonu jakos je tu umiescic) na poczatku myslalam ze opuchlizna ale teraz z dnia na dzien roznica jest coraz bardziej widoczna. dodam ze nie mam zadnej asymetrii i moje piersi przed op byly tej samej wielkosci
|
|
|
|
#12518 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Mi też by się przydała wizyta w solarium bo wyglądam jak córka młynarza. A w weekend majowy ma być jakieś 20 stopni to dobrze by było mieć już jakiś podkład na słoneczko
|
|
|
|
#12519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam pytanko do Ciebie jak również do innych dziewczyn ( w razie gdyby ktoś za Ciebie odpowiedział nie gniewaj się proszę ). Kolejną wizytę u dr Skwiercz mam 31 maja tj praktycznie 4 mc-e od operacji. Od przyszłego wtorku mam już nie ności topiku Gatty na noc, a kiedy w końcu będą mogła założyc inny staniczek niż ten Triumpha Mambel??? JUz bym chciała założyć jakiś normalniejszy
|
|
|
#12520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluje cycuniów w ładnym rozmiarku![]() co do pytania, dwa tygodnie od operacji to bardzo króciutko, najprawdopodobniej zaczyna schodzić opuchlizna i stąd się ta różnica wzięła, cycki nie dojrzewają rownocześnie, każdy ma inne tempo. na pierwsze efekty musisz conajmniej 2 miesiące poczekać a cycuszki do pełnego rozkwitu potrzebują roku, przez ten czas będą się ciągle zmieniać napewno na razie nie masz się czym martwić , skoro nie było asymetrii to pewnie jest tylko etap przejściowy
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-24 o 15:54 |
|
|
|
|
#12521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bieznie tez bralam pod uwage ale doszlam do wniosku ze moze lepiej pobiegac no a rowerek to siadam przed tv i jezdze )buuu no nie wiem---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- [QUOTE=tonia87;33738117]dziewczyny, aż wstyd się przyznać, ale zamiast na bieżąco czytać nasze forum... gram w LOLa siedzimy z moim TŻ i ciupiemy ![]() pytanie. byłam dzisiaj (wczoraj ) w Triumphie i mierzyłam Triaction Energy N i fajny jest ale pani nie miała rozmiaru dla mnie bo 70D spłaszczało mi cycuszki a 70E nie było tylko był 75E i był za duży. pamiętam, że któraś z Was go wymieniała ale nie wiem czy jako na + czy na -.w ogóle jaka akcja. z moim TŻ byłam po niego. wcześniej nigdy bym się nie odważyła TŻ wziąć na takie zakupy. i mówię mu: masz i idź spytać o większą miseczkę "o co?" a zaraz go słyszę jak się drze przez cały sklep: 70E nie ma, jest 75E. uroczy jest już widzę jakby się wcześniej darł: nie ma mniejszych niż A ![]() i widzę, że jedna koleżanka już się kuruje po wczorajszym powiększaniu a dzisiaj już kolejne dwie. jak to leci wszystko szybko oczywiście trzymam kciuki za Was dziewczynki aha a jeszcze jak z solarium? czy można wierzyć dr. Polakowi i iść po 2. miesiącach i blizny smarować blokerem czy na razie nie kombinować i siedzieć biała jak ściana i nie opalać nic ?---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- wydaje mi się, że największa motywacja będzie jak pójdziesz na siłownię/fitness. kupisz karnet, wyjdziesz do ludzi. ja mam rowerek, stepper, taśmę i agrafkę do ćwiczeń, ciężarki na nogi a nawet ściskacze do rąk i chodzę na siłownię bo w domu mi się nie chce. tylko mówiłam: kupię sprzęt, włączę tv będę kręcić/deptać/ćwiczyć.....a kończy się na samym włączeniu tv [COLOR="Silver"]a byly jakies rezulataty na tym rowerku czy nie cwiczylas??? wolalabym w domu miec cos i w wolnej chwili a ostatnio troche ich mam pojezdzic sobie zreszta w holandii takie karnety sa dosc drogie wolalabym kuopic cos sobie na stale
|
|
|
|
|
#12522 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale chcialabym stacjonarny tez cos zeby spalic ciastka mniam znaczy te kalorie D---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#12523 |
|
Raczkowanie
|
KAMILUWA kochana z tym staniczkiem to zdecydowanie za wcześnie ,jesli okoliczność tego wymaga,no to może trochę ,ale ja bym osobiście nie zakładała
Kamiluwa ,niecierpliwisz się? ja wiem że człowiek by chciał już juz przyodziać swoje skarby w cos pieknego ,ale jeszcze przyjdzie czas,na razie radzę chodzić w tym dla dobra panienek A jeśli chodzi o wskazówki Pani dr. to wydaje mi sie że to samo powie,chyba ze się mylę ,ale o tym mam nadzieje że napiszesz ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Doczytałam HORO
|
#12524 |
|
Wtajemniczenie
|
kamiluwa ja się do rodzynki dołączam
Ty tu taka wyrywna do normalnych staniczków a próbowałaś już w nich chodzić?? ja mam zgode od dr, jestem 5 mc po i miałam na sobie trzy razy fiszbinki, kurde jakie to niewygodne dla cycuniów jak cyca nie było to i w co gnieść nie miało a teraz tu gniecie, tam ciągnie a koronka bez gąbki w środku gryzie suteczki![]() ![]() mnie do szału doprowadzają już nie mówiąc o tym, że wogóle mam problem z kupnem odpowiedniego i właśnie kolejnego mamabela sobie sprawie bo wcześniej tylko czarne na allegro były a teraz się cieliste pojawiły![]() a z tego co wiem to od Waszej doktor szybko zgody na druty nie dostaniesz, nie po to kobita tworzy takie skarby żeby potem poodgniatane chodziły ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- http://alemodelki.pl/id,3764,galeria,backstage.html wyglada jak brzydsza bliźniaczka naszej Klaudeczki
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-24 o 20:29 |
|
|
|
#12525 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Jooasiu-całkiem jak nasza Klaudeczka w koronie
hihi szkoda, że cycuchów nie widać
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#12526 |
|
Rozeznanie
|
a w jakich topikach śpicie w nocy?? też już bym mogła?? nie wiem czy dobrze nosze stanik bo nosze teraz praktycznie non stop taki co ma Mune ( <3 ) ten Triumpha sportowy co ma rozdzielne miseczki ale mi ta guma co ma trzymać pod podjeżdża do góry i czasem troszkę na cycki nachodzi.... czy to może źle wpłynąć???
|
#12527 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór dziewczynki, jestem po konsultacji i dr zakwalifikował mnie do zabiegu. Powiedział, że w moim przypadku należy połączyć kilka zabiegów a mianowicie podciągnąć piersi, w miarę możliwości wyrównać asymetrię, włożyć implanty niestety bardzo malutkie ze względu na stan prawej piersi
zaproponował okrągłe 250 i 200 do drugiej + zmniejszenie otoczki. I sporo cięć będzie, dookoła otoczek + na 100% lewa pierś pionowo a prawa w zależności od tego jak się będzie układać - decyzje podejmie podczas zabiegu. Powiedział, że istnieje ryzyko, że po zabiegu nadal będzie asymetria ale to dopiero będzie można skorygować drugim zabiegiem za ok 6 m-cy od pierwszego - oczywiście nie musi tak być. Piersi powiedział, że zrobią się okrągłe w rozmiarze pełne B małe C natomiast blizny będą widoczne dla partnera i ew. gdybym chciała opalać się topless i właściwie to tyle.No jak to czytam to taka mała masakra wychodzi z tego
Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-04-24 o 22:11 |
|
|
|
#12528 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dlatego przedtem Tż nie brałaś. A ten sportowy staniorek będzie pewnie za płytki na te Twoje ślicznotki- micha będzie obszerna w roz 70E a góra piersi uciśnięta i spłaszczona. Nie gnieć nim piersi , szkoda tkaneczki. Do tego Tobie te Twoje pięknotki muszą rozkwitać- a Ty je chcesz tak pętać, i jak one będą miały wystrzelić Poszukaj staniczka z dwoma miskami (no ten ma jedną) elastycznego ale nie za cienkiego Cytat:
, na obiadek buraczki rozmrażałam. Już ostatnie z mojego zapasu- więcej nie mam Ale lato tuż i będą młode. A dziś i ja kciuki trzymałam za mojego synka Cytat:
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]() Wiesz- no masakra toszkę ale pisałam Ci że tak może być. Co do konieczności takich cięć byłam przygotowana, ale mnie torszkę te małe wkładeczki zastanawiają- no bo jak rujnować to niech będzie przynajmniej po co Piersi będą przerabiane całkowicie- więc niech będą już zrobione tak byś była szczęśliwa. A to tak troszkę w myśl - co wyjdzie będzie i tak lepiej![]() No nie wiem- ja tak myślę. A Ty co sądzisz ? Dziewczynki a Wy?
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#12529 | |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Cytat:
. Może dlatego, że ta mniejsza pierś jest dość wysoko umiejscowiona? Większy implant znalazłby się pod obojczykiem, jak u pani Sz. . Pewnie dziewczynki lepiej będą widziały No mi to by takie maleństwa pasowały, ale ja jestem niereformowalna Jeszcze coś - mi dr wybrała 380 i też ma być b/c, więc ja już zgłupiałam Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-04-24 o 22:29 |
|
|
|
|
#12530 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pytałam go o większe ale właśnie przez tą prawą pierś mówi że ciężko będzie, ona tu wszystko blokuje, ta cholerna mała odległość sutka od tułowia. Jak da za duże to to zagięcie, które jest pod spodem wejdzie na pierś i zrobi się taka podwójna. Powiedział, że ładne wyjdą, takie okrągłe, podniesione, że będę mogła bez biustonosza chodzić no tylko nieduże. Pójdę jutro do sklepu i popatrze jak wyglądają biustonosze B i C bo ja w domu same A mam a jak B to z poduchami.Cytat:
jak się tu wstawia fotki? To pokaże wam jakie pokazałam na koniec rozmowy dr i powiedział, że wielkościowo takie będą tylko oczywiście moje będą pocięte i mi narysował na nich gdzie będą blizny albo wrzuce do swojego profilu, bo tam potrafię ![]() MyaDiva myślisz, że z zaproponowanymi wkładkami może mi wyjść coś podobnego? Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-04-24 o 23:02 |
||
|
|
|
#12531 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale z roweru rosną uda głównie czworogłowy. ale jak masz mały opór (lub brak) i kręcisz ok. godzinę (podobno po 40minutach aerobów zaczyna się spalanie tłuszczu, o ile nie ma się za wysokiego pulsu) to powinny się wysmuklać ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
w ogóle to marzy mi się taki, żeby ładnie zbierał cycuszki ![]()
|
||
|
|
|
#12532 |
|
Raczkowanie
|
Melduje, że żyje, choć łatwo nie jest. Przede wszystkim, jak zwykle, źle zniosłam narkoze, całą nocke wymiotowałam. Ból do zniesienia, biorę co 12 godz Ketonal z Diclofenakiem i da się wytrzymac. Do domu odwiozla mnie kliniczna taksówka bo mój TZ dotarł do mnie dopiero po południu. Pan kierowca po drodze wykupił mi leki i pomógł zainstalowac się w domu. TZ mnie rozpieszcza, podnosi, karmi, jest mi jak w niebie
Żeby jeszcze tylko tak nie ciągnęło i ten słoń zszedł mi z klaty. Niestety trochę podkrwwawiam i chyba nie uda się dziś pozbyć drenów - zaraz jadę na kontrolę. Moja Pani Doktor dzwoniła wieczorem dowiedzieć się co i jak. Dziś pewnie zobaczę swoje skarby, już nie mogę się doczekać. Może uda mi się namówić P. Dr na jakąś fotke? Na razie mam "gorsecik" z kilograma waty i bandaza. Pozdrawiam Was serdecznie!
|
#12533 |
|
Raczkowanie
|
no to dobrze Andzikus że nie jest tak źle, bo mnie powoli już też stresik łapie. Ciekawa jestem jak ja zniosę narkozę
czekamy na fotki jak tylko się da, a tymczasem kuruj się kochana
|
#12534 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dziewczyny ja mam takie pytanie. jak się jest po operacji to w domu się chodzi jak zombie? ręce przy sobie, uważa się na każdy krok itd? jeśli tak będę funkcjonowac po tygodniu to na pewno wszyscy się dowiedzą, że coś jest na rzeczy
|
|
|
|
|
#12535 |
|
Zadomowienie
|
ania1919 27.04 - 3![]() beatabo 02.05 - 8![]() MILENKA2012 14.06 - 51![]() Olivkaa200 12.07 - 79![]() klaudeczka2010 03.09 - 132![]() Andzikus gratuluję serdecznie ![]() Dziewczyny potrzebuję namiary na dobrego chirurga ortopedii w Krakowie. Orientujecie się może? Szwagier mojego TŻ ma problem. W sylwester odpalił sztuczne ognie takie co się z ręki puszcza a one do góry strzelają, ale te jego wystrzeliły mi w dłoni i ją porozrywały całą. Stracił też 1/3 palca środkowego i kawałek kciuka. A problem jest w tym, że co idzie na kontrole lekarz wyskrobuje mu dalej po kawałku palca, bo tkanka obumiera zamiast zrobić to raz a porządnie. Jak tak dalej pójdzie przez tego partacza może stracić całą dłoń, bo gdy palca do obcinania/skrobania zabraknie i ta martwica pójdzie dalej będą musieli mu dłoń uciąć, w dodatku prawą. Błagam Was jak tylko słyszałyście o kimś dobrym z Krk to dajcie znać.
|
#12536 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mam nadzieję, że obejdzie się bez czarnego scenariusza... zawsze się bałam tych fajerwerków Dziewczyny z Krakowa może coś będą wiedziec,
|
|
|
|
|
#12537 |
|
Zadomowienie
|
Ja również mam taką nadzieję. Niepokojące jest to co lekarz robi a już 4 miesiące się to ciągnie:/ Do tego ten szwagier chodzi do pracy, żeby choć trochę dorobić bo chorobowego dostaje 340zł a jest jedynym żywicielem rodziny. To się nazywa polska rzeczywistość:/
|
#12538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj w swiecie cycolinek
|
|
#12539 |
|
Zadomowienie
|
Andzikus witaj! Cieszę się, że wróciłaś cała i ciut większa
To ja trzymam dalej kciuki, żeby się pięknie goiło, buziaki.
|
|
|
|
#12540 |
|
Raczkowanie
|
Andzikus gratulacje
cieszę się że masz już cycuszki i że ból do wytrzymania teraz to już z górki Kicia sprawa z tym palcem chyba jest poważna więc może jak nikogo w KRK nie znajdziecie to w Warszawie jest dr Piotr Piekarczyk super specjalista, trzymam kciuki aby było wszystko ok |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

trzymaj sie

). Kolejną wizytę u dr Skwiercz mam 31 maja tj praktycznie 4 mc-e od operacji. Od przyszłego wtorku mam już nie ności topiku Gatty na noc, a kiedy w końcu będą mogła założyc inny staniczek niż ten Triumpha Mambel??? JUz bym chciała założyć jakiś normalniejszy

to dlatego przedtem Tż nie brałaś.
Piersi będą przerabiane całkowicie- więc niech będą już zrobione tak byś była szczęśliwa. A to tak troszkę w myśl - co wyjdzie będzie i tak lepiej
ania1919 27.04 - 3