Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł Wam się podoba dla następnej części?
Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 31 44,93%
Mamy rozpakowane i spakowane razem plotkują i debatują.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 0 0%
Dzieci kwietniowe i majowe czekają na maluchy majowo-czerwcowe.V-VI 2012 cz.VIII 2 2,90%
Naszym malcom cyca damy i dwupaki wciąż wspieramy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 5 7,25%
Pociechy karmimy, przewijamy i za dwupaki kciuki trzymamy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 2 2,90%
Mamy rodzą, dzieci mają, na maluchy swe czekają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 1 1,45%
Na porodówkę biegniemy,bo z dzieciaczkami spotkać się już chcemy. V-VI cz.VIII 0 0%
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VIII 4 5,80%
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VIII 8 11,59%
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz.VIII 3 4,35%
Bociany latają i dzieciaczki na bieżąco nam dostarczają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 4 5,80%
Euro za pasem, najważniejsze dla nas są nasze bobasy. Mamy V-VI 2012 cz.VIII 0 0%
Koko spoko, lekarze na nasze Mamusie mają oko Mamy V-VI cz.VIII 1 1,45%
Bociany latają, kapusta rośnie, kolejne dzieciaczki witamy radośnie.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 8 11,59%
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-25, 08:57   #1411
anulka4771
Wtajemniczenie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez doris888 Pokaż wiadomość
nie wiem czy zasnę, właśnie teściowie zastrzelili nas info że przyjeżdżają w niedzielę na 4 dni naprawdę znaleźli sobie moment- zapraszamy ich od wakacji żeby zobaczyli mieszkanie bo jeszcze nie widzieli (po remoncie) i akurat teraz kiedy ja już ledwo się ruszam im się uroiło że przyjadą... poza tym nie przepadam za nimi, generalnie to nawet raz nie zadzownili zapytac jak sie czuję czy coś, nawet jak ja dzwoniłam na świeta czy imieniny to cisza a teść w 8 miesiącu proponował mi wycieczkę (tzn mówił moejmu mężowi) żebyśmy przyjechali do nich pks'em - 12h w autobusie!!!!! myslałam że padnę wtedy jak to usłyszałam...
a dziś rano jak wstałam to nie poznałam swoich nóg/ a właściwie stóp i kostek- istne balony a już myślałam że mnie to ominie w ciąży
ja też mam powtórzyć HIV , nie wiem po co ale jak trza to powtórzę pewnie- już i tak tyle wydałam na badania w ciązy że jedno mnie nie zbawi- niech mają...
uciekam spać , dobranoc Dziewczynki!
Będziesz miała "niezapowiedzianych" gości
Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Mebelki mamy już w domu Teraz tylko trzeba je złożyć A wcześniej zrobić miejsce na nie

Dziewczyny, kupowała któraś z Was podgrzewacz do butelek? Jaki wybrałyście?
Super czekamy na zdjęcia
Cytat:
Napisane przez tahito Pokaż wiadomość
Ja jak urodziłam to stwierdziła ,że jedno mi wystarczy,ale gdy moja niunia rosła to widze jak smutno czasem jest jedynakowi, zwłaszcza że sama mam brata i wiem jakie to super jest. Żałuję tylko że tak późno to dostrzegłam i zrozumiałam bo między dziewczynkami będzie aż 5 lat różnicy.
Wiem cos o tym.Filip chodzi i pyta kiedy będzie Szymon,kiedy.Wiedzę jak mu się nudzi czasami samemu,brakuje mu towarzystwa dzieci,on bardzo lubi dzieci,też zaczynam żałowac że będzie taka różnica wieku.
Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
ja w zasadzie"na swiezo" od kilku miesiecy jestem sklocona, ale wczoraj nastapilo apogeum, myslalam, ze zmadrzeje i sie zmieni, ale niestety... musze byc twarda i nieugieta

az mnie wczoraj usunal ze znajomych z FB
Ha to tak jak moja bratowa po kłótni wyrzuca mnie ze znajomych

Dzisiaj robię gołąbki-kapusta już się parzy M sobie zażyczył,będzie przejazdem w nocy to sobie zje i jeszcze mu spakuje w pojemnik

Dzisiaj śniło mi się że mnie zdradziłtaki realny sen że jak się obudziłam to nie mogłam dojśc do siebie,zresztą jeszcze jestem w szoku

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 08:58   #1412
moniczka1302
Wtajemniczenie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez 8ewus8 Pokaż wiadomość
ooo ja to samo, współczuję jego dziewczynie, bo wiem, że on się nie odkrył przed nią jeszcze, że udaje. Da jej kiedyś popalić, oj da.
ona to spokojna dziewczyna a on języka za zębami nie potrafi trzymać, kilka razy nawet rzucił sie na mnie kilka lat temu, więc nie wierzę, ze ją oszczędzi.
no to moj brat jest wlasnie sam, dziewczyna go zostawila po 2 latach bo zobaczyla jaki jest i jak traktuje kobiety...
ja tez mialam z nim rękoczyny, nawet w ciazy
moniczka1302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 08:58   #1413
8ewus8
Zadomowienie

tahito może na priv prześlij.
Nam z bazą powiedział coś koło 2900zł, co jest dobrą ceną, ale może Twój miałby lepszą
8ewus8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:00   #1414
moniczka1302
Wtajemniczenie

oj dzisiejsze sny cos niefajne
cos w powietrzu bylo
Stary 2012-04-25, 09:03   #1415
blueelektron
Rozeznanie

Cytat:
Moja teściowa robiła mi na slub wiązankę. Była taka z jednym końcem dłuższym (wiecie o co chodzi) no i po ślubie, pierwsze co mi powiedziała to, że źle trzymałam wiązankę, jak pistolet.
Nawet najmniejszej uwagi nie przykładałam do tego jak ją trzymam. Potem jak wysiedliśmy przed salą to podchodziła i mi cały czas opuszczała ręce żeby wiązanka była niżej.
Najlepsze, ze do mojej świadkowej to samo. Na nagraniu chyba z 5 razy widać jak ona nam te wiązanki obniża
masakra pewnie jak widzi to na plycie to nawet jej glupio nie jest z tego powodu, co za babsko!!!!
Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość

Dzisiaj śniło mi się że mnie zdradziłtaki realny sen że jak się obudziłam to nie mogłam dojśc do siebie,zresztą jeszcze jestem w szoku
najgrosze są takie sny, ja kiedyś też mialam podobny i jak się obudzilam to mialam ochote pobić tż
Stary 2012-04-25, 09:03   #1416
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Mebelki mamy już w domu Teraz tylko trzeba je złożyć A wcześniej zrobić miejsce na nie

Jak złożycie to wklej fotkę
Ja podgrzewacza nie kupuję.

Cytat:
W ogóle byliśmy wczoraj po nawóz do tych zasadzonych tuj, więc kupiłam przy okazji ukorzeniacz, bo będę potrzebowała do krzewów
i dzisiaj patrzę a tam termin przydatności skończył się 4 lata temu

Ja mam jednego brata, młodszego o 3 lata, ma już żonę i 2 córeczki i ogólnie nasze relacje są w porządku, choć nie jesteśmy jakoś strasznie ze sobą zżyci. Ale dobrze jest tak jak jest Nie wyobrażam sobie nie mieć w ogóle rodzeństwa.

Natomiast teściów mam fajnych, teściowa jest podobna do mojej mamy (nawet mają podobne zainteresowania - kwiatki, ogród) i ogólnie jest bardzo w porządku, w ogóle się nie wtrąca i jest bardzo dyskretna, żadnych nieprzemyślanych gadek Teściu też fajny. No i rodziców też mam extra (z moim mężem też się fajnie dogadują), więc mi się poszczęściło
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:08   #1417
anulka4771
Wtajemniczenie

Słyszę w kółko ty jeszcze chodzisz ożesz jak urodze to urodzeCzepiają sie ludzie szczegółów

Sen okropny Oczywiście nie omieszkałam o tym napisac męzowi

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość

Natomiast teściów mam fajnych, teściowa jest podobna do mojej mamy (nawet mają podobne zainteresowania - kwiatki, ogród) i ogólnie jest bardzo w porządku, w ogóle się nie wtrąca i jest bardzo dyskretna, żadnych nieprzemyślanych gadek Teściu też fajny. No i rodziców też mam extra (z moim mężem też się fajnie dogadują), więc mi się poszczęściło
Szczęściara Nie każdy może się pochwalic fajną teściową.

Jak juz wczoraj pisałam kupiłam ziarna słonecznika,objadłam się tak że już patrzec na niego nie mogłam i nic,nawet mnie nie ruszyła.A mój Filip zjadł troszkę i dzisiaj biegiem leciał do kibelka,aż się biedny za dupcie trzymał i krzyczy Mama szybko,szybko

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 09:08   #1418
8ewus8
Zadomowienie

Jeszcze a propo ślubów, z miesiąc przed ślubem cały czas nam powtarzała, przy kazdej okazji żebyśmy broń Boże nie szli do ślubu pod rękę tzn. że ja trzymam męża pod rękę a jemu ta dłoń zwisa.
Nie wiem ile razy to sugerowała, ale olewaliśmy to.
W końcu jakoś kilka dni przed slubem przyszła do mnie, usiedliśmy na podwórku a ona krzesełka ogrodowe kładzie obok siebie i każe nam pokazać jak będziemy szli do ołtarza i którą stroną będziemy te krzesełka omijać
Stary 2012-04-25, 09:13   #1419
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze a propo ślubów, z miesiąc przed ślubem cały czas nam powtarzała, przy kazdej okazji żebyśmy broń Boże nie szli do ślubu pod rękę tzn. że ja trzymam męża pod rękę a jemu ta dłoń zwisa.
W końcu jakoś kilka dni przed slubem przyszła do mnie, usiedliśmy na podwórku a ona krzesełka ogrodowe kładzie obok siebie i każe nam pokazać jak będziemy szli do ołtarza i którą stroną będziemy te krzesełka omijać
chciała Wam pomóc

Odnosnie teściowej to moja jest z innej bajki.Pomijam nas ale Filip,przecież to jej wnuk a ona jest taka obojętna.Nigdy go nie wzięła na spacer,nigdy do nas nie zachodzi,w ogóle ma bardzo mały z nim kontakt.Nasi rodzice mieszkaja naprzeciwko siebie i pózniej dziwne że młody nie chce do niej iśc tylko do dziadka-mojego taty

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-04-25, 09:14   #1420
tahito
Raczkowanie

GG do tahito

Cytat:
tahito może na priv prześlij.
Nam z bazą powiedział coś koło 2900zł, co jest dobrą ceną, ale może Twój miałby lepszą
Wysłałam. A baze nie lepiej używaną ?
tahito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:15   #1421
doris888
Rozeznanie

Cytat:
Współczuję Ci bardzo, a teraz jak relację poprawiają się? Rozmawiałaś kiedyś z nimi o tym ? Jeśli jestem za wścibska to z góry przepraszam.
byliśmy u nich po weselu- Tż zabierał swoje rzeczy no i oczywiście zero tematu, jak ja zaczęłam to ona zaczęła wyć że myslała że wyjdzie to wszystko inaczej. MNie juz nie chodziło o mnie bo wzpomnien z wesela nikt mi nie wymaże z pamięci tylko o moich rodziców którzy naprawdę włożyli w to wesele serce ( ja jeszcze studiowałam w łodzi, mąż za granicą, teściowie w szczecinie ) no i chcąc nie chcąc moi rodzice duzo spraw załatwiali- nawet ich o to nie prosiliśmy- im to po prostu sprawiało przyjemność. No i kasa- oczywiście teściowie PRZED wyszli z propozycja żeby zasponsorowac nam niektóre koszty wesela- moi rodzice się zgodzili bo ja za wiele oszczędności nie miałam ale juz po weselu nigdy o tym nie wspomnieli- moi rodzice byli na miejscu więc płacili za wszystko a rozliczać się mieli PO wszstkim - no ale teściowie się już na poprawinach nie pojawili ani na sprzataniu sali w poniedziałek ( bo nie płaciliśmy od osoby tylko wszystko osobno) to i trzeba było sprzatać więc zapier******liśmy my z moimi rodzicami, braćmi i ich zonami a teściowie mieli w d**pie i wyjechali juz z Kielc bez słowa. Jak byliśmy u nich po weselu to teściowa powiedziała mi jak wyjeżdżaliśmy że JUTRO zadzowni do moich rodziców i się z nimi rozmówi... nie zadzowniła do dziś... a mój tata płacił za większośc rzeczy, chcielismy mu oddać z kasy z wesela ale nie chciał przyjąć, a mnie było tak głupio przed moimi rodzicami że nie mogłam na siebie patrzeć bo wcale z kasą im się nie przelewa... ehhh dobra, sorry za chaotyczną wypowiedź- kończę ten temat bo się zdołuje na cały dzień...

Cytat:
Napisane przez blueelektron Pokaż wiadomość

doriss

dlateczego zabronili gościom z rodziny przyjść na poprawiny?przecież każdy sam o sobie decyduje, co to w ogóle za manipulacje?

ja mam dwoje rodzeństwa starszą siostrę i brata,duża różnica wieku między nami, rodzice nigdy nikogo nie faworyzowali, jedynie co mogę zarzucić, to , że mama byla i jest za dobra

no niby każdy sam o sobie ale jak wszyscy nocowali w jednym hotelu i ona rano zarządziła że poprawin nie ma to widocznie ludziom było głupio się wychylać pomimo tego że moja mam dzowniła i prosiła żeby przełożyć wszystko na poniedziałek, jakieś obrazy i kłótnie a nie psuć tego dnia ....

tez mogę to zarzucić swojej mamie ma czasem swoje humorki ale ogólnie to strasznie dobra kobieta
doris888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:15   #1422
_millena
Zadomowienie

Witajcie.
Zapowiada się ładny dzionek.
Czekam na przesyłkę od rajrodzica.
Długo czekałyście?? We czwartek zamawiałam u niego rzeczy, oprócz tego u 3 innych sprzedawców, wszystko przyszło a rajrodzica jeszcze nie.

Cytat:
Ja mam Avent.

_millena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:17   #1423
tahito
Raczkowanie

GG do tahito

[QUOTE=anulka4771;33760120]Słyszę w kółko ty jeszcze chodzisz ożesz jak urodze to urodzeCzepiają sie ludzie szczegółów

oj jak ja tego nie cierpię,mam ochotę nawrzeszczeć na taką osobę
Stary 2012-04-25, 09:17   #1424
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
no comment

my natomiast stwierdzilismy, ze sami wszystko organizujemy i nie chcemy zeby nam sie wtracali w te sprawy

zbieralismy pieniadze kilka miesiecy, nie wzielismy ani grosza od rodzicow na slub i wesele i moze dzieki temu nam sie nie wtracali

wiele razy slyszalam, ze jak rodzice sponsorowali, to chcieli miec wplyw na wiele spraw - my nie chcielismy tak
Stary 2012-04-25, 09:19   #1425
8ewus8
Zadomowienie

Cytat:
Wysłałam. A baze nie lepiej używaną ?
wiesz co, na privie też wyczachowane. Może spację w linku zrób

O bazie używanej myśleliśmy, ale jak mąż poobserwował to za tą cenę, którą on proponuje to się nie opłaca używanej, bo mała różnica a nowa to nowa.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 09:19   #1426
benka99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Sorki ze sie tak wcinam w rozmowe .. ale jestem ciekawa co mowila na temat pielegnacji siusaka .. Powinno sie naciagac przy kapaniu czy nie? Bo kazdy mowi cos innego ...
Wczoraj na sr położna mówiła, że trochę odciągamy i dokładnie myjemy. I żeby też nie zapominać o myciu pod workiem mosznowym bo tam się zbierają zanieczyszczenia i często się w tym miejscu maluch odparza.

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
dzień dobry
A mi się dzisiaj śnił poród. Wszystko poszło łatwo i bezproblemowo I tej wersji zamierzam się trzymać
Też śnił mi się poród dziś i też było szybko, prawie bez bólu i bez pęknięcia/nacięcia. To już któryś raz z kolei śni mi się taki lekki i łatwy poród no i przed terminem. Ciekawe czy to się sprawdzi czy będzie na odwrót...
Stary 2012-04-25, 09:19   #1427
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość
Witajcie.
Długo czekałyście?? We czwartek zamawiałam u niego rzeczy, oprócz tego u 3 innych sprzedawców, wszystko przyszło a rajrodzica jeszcze nie.

Ja mam Avent.
gora 2-3 dni
Stary 2012-04-25, 09:21   #1428
blueelektron
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość
Witajcie.

Ja mam Avent.
ja chyba ponad 10 dni czekalam , ogolnie nie bylam zbyt zadowolona, wszystko wrzucil do jednej paczki foliowej, emaile opryskliwe, wyslal towar po mojej interwencji

rp natomiast zupelnie inna bajka, polecam

Edytowane przez blueelektron
Czas edycji: 2012-04-25 o 09:23
blueelektron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:21   #1429
Ewunia_1984
Zadomowienie

Cześć dziewczynki.
Moja koleżanka już 14 godzinę w skurczach, ale pisała, że zaraz idzie rodzić Cóż za emocje

Jestem zła na ten szpital w Katowicach. Płacę tyle kasy, a oni nawet nie są w stanie zapewnić mi pojedynczej sali bo mają tylko jedna i jak będzie zajęta to mogę zapomnieć. No to po co ja tyle płace??? Bez sensu to...
Mam już dosyć...chcę urodzić i mieć to wszystko za sobą...

Ładne macie historie rodzinne No cóż...z rodziną to dobrze tylko na zdjęciu...
Ewunia_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:24   #1430
tahito
Raczkowanie

GG do tahito

Cytat:
wiesz co, na privie też wyczachowane. Może spację w linku zrób

O bazie używanej myśleliśmy, ale jak mąż poobserwował to za tą cenę, którą on proponuje to się nie opłaca używanej, bo mała różnica a nowa to nowa.
esklep. babyfant. pl
Stary 2012-04-25, 09:26   #1431
8ewus8
Zadomowienie

Cytat:
esklep. babyfant. pl
no, do 3 razy sztuka. Dzięki
Stary 2012-04-25, 09:30   #1432
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Witajcie
dopiero wstalam! ale wstyd !

co do tesciow- ja mam chyba zlotych znam ich od poczatku naszego zwiazku, z jakies 8 lat, nigdy sie nie wtracali, wspieraja i nie wlaza nam w zycie z buciorami. Tylko ostatnio tesciowa mi pare razy powiedziala, zeby nie brac tz na porod bo on bidak przeciez zemdleje :P... a niech mdleje

tahito dzieki, nie wiedzialam ze torby juz sa, znalazlam na allegro, pisze ze tylko jeden kolor jest dostapny.... Kupie u kolesia w moim miescie drogie te torby wrrrr;/ i jeszcze parasolka.....;/

co do rodzenstwa- ja mam.... 2 braci, bracia za soba sie bija troche, takie popychanki i tp, maja 20 i 19 lat, no ale maja wspolny pokoj wiec jakos funkcjonuja. Ja z bracmi jestem bardzo zzyta, wyjezdzajac do Irlandii na 2 lata pekalo mi serce, ze nie sa ze mna i wiem, ze im nie bylo rowniez latwo. Teraz juz dorosli....
No ale pracowalam rok w przedszkolu i nie chce miec jedynaka... tak, to zalezy duzo od wychowania, ale naprawde widac duza roznice pomiedzy dziecmi ktore maja rodzenstwo, a ktore sa chowane same. Chcialabym dwojke najlepszy odstep czasu ok 3-4 lata, ale zobaczymy jak to bedzie. Moglaby sie troszke polityka prorodzinna zmienic, byloby latwiej podjac decyzje o nastepnym dziecku.

ok dzis bede z Wami calyyyyy dzien posprzatam sobie chate cala i bedziemy plotkowac.

Aha i ostatnio tez mi sie snilo pare razy, ze maz mnie zdradzil, ale wyczytalam w sennikach, ze to bardzo dobra wrozba- taki sen wiec glowa do gory, to brak ,,przytulanek,, tak na nas chyba dziala

millena- ja bylam bardzo zadowolona z przesylki u p 77, szybka bo z 2-3 dni i solidnie zapakowana.

aaaaa byl listonosz wlasnie, [przyniosl mi czapeczke ta robiona na szydelku- miasia- jest pieknaaaaaaaaaa )))

mam pomysl za chwile cos wrzuce na maila :P.... dajcie mi minutke :P

Edytowane przez agatka661
Czas edycji: 2012-04-25 o 09:36
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:36   #1433
clauudik
Rozeznanie

Cześć Mamusie rozgadane od rana jak widzę dzisiaj wizyta nie mogę się doczekać, a wejdę pewnie po 18. No nic, wszystko dla Maluszka przecież. Też miałam sny o zdradzającym mężu ostatnio - paskudny humor na pół dnia... Chociaż jak śnił mi się mój ex ze mną to jakoś nie miałam wyrzutów sumienia

Widzę, że nie ja jedna dostaję szału na teksty "jeszcze chodzisz?", "Urodziłabyś już!" Ludzie jak mam 2 tyg do tp to tak na prawdę mogę chodzić jeszcze miesiąc! Co to kogo obchodzi, mi jest tak dobrze, Małemu też jest dobrze w brzuszku, po co mam coś przyspieszać? Jak będzie gotowy do wyjścia to wyjdzie - proste. Albo rady żebym zaczęła już myć okna, wykorzystywać męża itd. Wrrr na samą myśl mi ciśnienie skacze!

No to się wygadałam. Chyba coś posprzątam w domku...

Nasz skarb 06/05/2012

...and nothing else matters...

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b9vvjae3cdu8n.png
clauudik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 09:36   #1434
8ewus8
Zadomowienie

Zostaniemy przy tamtym sprzedawcy jednak bo ten ma xq z fotelikiem za 2559.00 zł więc jak dodać do tego bazę, która kosztuje koło 500zł i torbę, która kosztuje 169zł, więc to wychodzi 3228zł czyli jakieś przynajmniej 300 zł więcej niż u naszego. No ale dzięki, przynajmniej sobie porównałam

Edytowane przez 8ewus8
Czas edycji: 2012-04-25 o 09:38
Stary 2012-04-25, 09:37   #1435
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewunia_1984 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki.
Moja koleżanka już 14 godzinę w skurczach, ale pisała, że zaraz idzie rodzić Cóż za emocje

Jestem zła na ten szpital w Katowicach. Płacę tyle kasy, a oni nawet nie są w stanie zapewnić mi pojedynczej sali bo mają tylko jedna i jak będzie zajęta to mogę zapomnieć. No to po co ja tyle płace??? Bez sensu to...
Mam już dosyć...chcę urodzić i mieć to wszystko za sobą...

Ładne macie historie rodzinne No cóż...z rodziną to dobrze tylko na zdjęciu...
no to ladnie, kciuki za kolezanke!
a nie chcesz gdzies blizej siebie rodzic - nie macie prywatnych klinik?
tam jest malutki ten szpital i kiedys sie zastnanawialismy, czy np. mnie jako stala pacjentke ich lekarza nie odprawia z kwitkiem jak sie okaze, ze wszystkie sale beda miec zajete. Wtedy robilabym dym bo nie mam innego wybranego szpitala

pytalam mojej mamy o ordynatora - mowila, ze to gosc o specyficznym poczuciu humoru; caly czas po slasku do niej gadal
Stary 2012-04-25, 09:40   #1436
rinco
Wtajemniczenie

Chcecie foty wózka?

Zrobiłam przed chwilą Ale tylko opcja z gondolą, bo mi się nie chciało zakładać tych pozostałych klamotów. Kolor nie wiem czy wyszedł dobry na zdjęciu, w rzeczywistości jest grafitowo-seledynkowy.

Na jednym zdjęciu widać ten kocyk, który zrobiłam na szydełku wg pomysłu Michalowej super się komponuje z kolorem wózka i rozmiar 50x50 też jest idealny, bo nie trzeba go podwijać, a przykryje dziecko od szyi w dół
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg net1.jpg (43,4 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg net2.jpg (46,0 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg net3.jpg (44,2 KB, 63 załadowań)
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:44   #1437
niunia32
Zakorzenienie

rinco fajny wózek i kocyk

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Agatka minuta już mineła

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:46   #1438
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

czapa jest naprawde wykonana pieknie, jak ktos ma lewe rece jak ja to 22 zl z wysylka juz to super cena polecam

rinco sliczny wozek, taki zywy....
na maila nie wrzucalam, tylkko tu, kotek sie nie pozlosci na maila ide ogladnac Wasze brzuszki :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0002.jpg (109,8 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0004.jpg (101,4 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez agatka661
Czas edycji: 2012-04-25 o 09:48
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:46   #1439
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez clauudik Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie rozgadane od rana jak widzę dzisiaj wizyta nie mogę się doczekać, a wejdę pewnie po 18. No nic, wszystko dla Maluszka przecież. Też miałam sny o zdradzającym mężu ostatnio - paskudny humor na pół dnia... Chociaż jak śnił mi się mój ex ze mną to jakoś nie miałam wyrzutów sumienia

Widzę, że nie ja jedna dostaję szału na teksty "jeszcze chodzisz?", "Urodziłabyś już!" Ludzie jak mam 2 tyg do tp to tak na prawdę mogę chodzić jeszcze miesiąc! Co to kogo obchodzi, mi jest tak dobrze, Małemu też jest dobrze w brzuszku, po co mam coś przyspieszać? Jak będzie gotowy do wyjścia to wyjdzie - proste. Albo rady żebym zaczęła już myć okna, wykorzystywać męża itd. Wrrr na samą myśl mi ciśnienie skacze!

No to się wygadałam. Chyba coś posprzątam w domku...
Denerwujace są tego typu teksty,naszczęście rad o wykorzystywanie meża jeszcze nikt mi nie dawał
Cytat:
Chcecie foty wózka?

Zrobiłam przed chwilą Ale tylko opcja z gondolą, bo mi się nie chciało zakładać tych pozostałych klamotów. Kolor nie wiem czy wyszedł dobry na zdjęciu, w rzeczywistości jest grafitowo-seledynkowy.

Na jednym zdjęciu widać ten kocyk, który zrobiłam na szydełku wg pomysłu Michalowej super się komponuje z kolorem wózka i rozmiar 50x50 też jest idealny, bo nie trzeba go podwijać, a przykryje dziecko od szyi w dół
za wózek ale kocyk robi wrażenie.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-04-25, 09:46   #1440
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Chcecie foty wózka?

bardzo ladny!
a kocyk idealnie pasuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości