|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł Wam się podoba dla następnej części? ![]() |
|||
Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 44,93% |
Mamy rozpakowane i spakowane razem plotkują i debatują.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
0 | 0% |
Dzieci kwietniowe i majowe czekają na maluchy majowo-czerwcowe.V-VI 2012 cz.VIII |
2 | 2,90% |
Naszym malcom cyca damy i dwupaki wciąż wspieramy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
5 | 7,25% |
Pociechy karmimy, przewijamy i za dwupaki kciuki trzymamy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
2 | 2,90% |
Mamy rodzą, dzieci mają, na maluchy swe czekają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
1 | 1,45% |
Na porodówkę biegniemy,bo z dzieciaczkami spotkać się już chcemy. V-VI cz.VIII |
0 | 0% |
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VIII |
4 | 5,80% |
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VIII |
8 | 11,59% |
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz.VIII |
3 | 4,35% |
Bociany latają i dzieciaczki na bieżąco nam dostarczają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
4 | 5,80% |
Euro za pasem, najważniejsze dla nas są nasze bobasy. Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
0 | 0% |
Koko spoko, lekarze na nasze Mamusie mają oko ![]() |
1 | 1,45% |
Bociany latają, kapusta rośnie, kolejne dzieciaczki witamy radośnie.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
8 | 11,59% |
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj robię gołąbki-kapusta już się parzy ![]() ![]() Dzisiaj śniło mi się że mnie zdradził ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cytat:
ja tez mialam z nim rękoczyny, nawet w ciazy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zadomowienie
|
tahito może na priv prześlij.
Nam z bazą powiedział coś koło 2900zł, co jest dobrą ceną, ale może Twój miałby lepszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Wtajemniczenie
|
oj dzisiejsze sny cos niefajne
cos w powietrzu bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja podgrzewacza nie kupuję. Cytat:
![]() Ja mam jednego brata, młodszego o 3 lata, ma już żonę i 2 córeczki i ogólnie nasze relacje są w porządku, choć nie jesteśmy jakoś strasznie ze sobą zżyci. Ale dobrze jest tak jak jest ![]() Natomiast teściów mam fajnych, teściowa jest podobna do mojej mamy (nawet mają podobne zainteresowania - kwiatki, ogród) i ogólnie jest bardzo w porządku, w ogóle się nie wtrąca i jest bardzo dyskretna, żadnych nieprzemyślanych gadek ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Wtajemniczenie
|
Słyszę w kółko ty jeszcze chodzisz
![]() ![]() ![]() Sen okropny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() Jak juz wczoraj pisałam kupiłam ziarna słonecznika,objadłam się tak że już patrzec na niego nie mogłam i nic,nawet mnie nie ruszyła.A mój Filip zjadł troszkę i dzisiaj biegiem leciał do kibelka,aż się biedny za dupcie trzymał i krzyczy Mama szybko,szybko ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1418 |
Zadomowienie
|
Jeszcze a propo ślubów, z miesiąc przed ślubem cały czas nam powtarzała, przy kazdej okazji żebyśmy broń Boże nie szli do ślubu pod rękę tzn. że ja trzymam męża pod rękę a jemu ta dłoń zwisa.
Nie wiem ile razy to sugerowała, ale olewaliśmy to. W końcu jakoś kilka dni przed slubem przyszła do mnie, usiedliśmy na podwórku a ona krzesełka ogrodowe kładzie obok siebie i każe nam pokazać jak będziemy szli do ołtarza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Odnosnie teściowej to moja jest z innej bajki.Pomijam nas ale Filip,przecież to jej wnuk a ona jest taka obojętna.Nigdy go nie wzięła na spacer,nigdy do nas nie zachodzi,w ogóle ma bardzo mały z nim kontakt.Nasi rodzice mieszkaja naprzeciwko siebie i pózniej dziwne że młody nie chce do niej iśc tylko do dziadka-mojego taty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no niby każdy sam o sobie ale jak wszyscy nocowali w jednym hotelu i ona rano zarządziła że poprawin nie ma to widocznie ludziom było głupio się wychylać pomimo tego że moja mam dzowniła i prosiła żeby przełożyć wszystko na poniedziałek, jakieś obrazy i kłótnie a nie psuć tego dnia .... tez mogę to zarzucić swojej mamie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zadomowienie
|
Witajcie.
Zapowiada się ładny dzionek. Czekam na przesyłkę od rajrodzica. Długo czekałyście?? We czwartek zamawiałam u niego rzeczy, oprócz tego u 3 innych sprzedawców, wszystko przyszło a rajrodzica jeszcze nie. Ja mam Avent. |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=anulka4771;33760120]Słyszę w kółko ty jeszcze chodzisz
![]() ![]() oj jak ja tego nie cierpię,mam ochotę nawrzeszczeć na taką osobę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my natomiast stwierdzilismy, ze sami wszystko organizujemy i nie chcemy zeby nam sie wtracali w te sprawy zbieralismy pieniadze kilka miesiecy, nie wzielismy ani grosza od rodzicow na slub i wesele i moze dzieki temu nam sie nie wtracali wiele razy slyszalam, ze jak rodzice sponsorowali, to chcieli miec wplyw na wiele spraw - my nie chcielismy tak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1427 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
rp natomiast zupelnie inna bajka, polecam ![]() Edytowane przez blueelektron Czas edycji: 2012-04-25 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki.
Moja koleżanka już 14 godzinę w skurczach, ale pisała, że zaraz idzie rodzić ![]() ![]() Jestem zła na ten szpital w Katowicach. Płacę tyle kasy, a oni nawet nie są w stanie zapewnić mi pojedynczej sali bo mają tylko jedna i jak będzie zajęta to mogę zapomnieć. No to po co ja tyle płace??? Bez sensu to... Mam już dosyć...chcę urodzić i mieć to wszystko za sobą... Ładne macie historie rodzinne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
dopiero wstalam! ![]() ![]() co do tesciow- ja mam chyba zlotych ![]() ![]() tahito dzieki, nie wiedzialam ze torby juz sa, znalazlam na allegro, pisze ze tylko jeden kolor jest dostapny.... Kupie u kolesia w moim miescie ![]() co do rodzenstwa- ja mam.... 2 braci, bracia za soba sie bija troche, takie popychanki i tp, maja 20 i 19 lat, no ale maja wspolny pokoj wiec jakos funkcjonuja. Ja z bracmi jestem bardzo zzyta, wyjezdzajac do Irlandii na 2 lata pekalo mi serce, ze nie sa ze mna i wiem, ze im nie bylo rowniez latwo. Teraz juz dorosli.... No ale pracowalam rok w przedszkolu i nie chce miec jedynaka... tak, to zalezy duzo od wychowania, ale naprawde widac duza roznice pomiedzy dziecmi ktore maja rodzenstwo, a ktore sa chowane same. Chcialabym dwojke ![]() ok dzis bede z Wami calyyyyy dzien ![]() Aha i ostatnio tez mi sie snilo pare razy, ze maz mnie zdradzil, ale wyczytalam w sennikach, ze to bardzo dobra wrozba- taki sen ![]() ![]() millena- ja bylam bardzo zadowolona z przesylki u p 77, szybka bo z 2-3 dni i solidnie zapakowana. aaaaa byl listonosz wlasnie, [przyniosl mi czapeczke ta robiona na szydelku- miasia- jest pieknaaaaaaaaaa ![]() mam pomysl ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2012-04-25 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Rozeznanie
|
Cześć Mamusie
![]() ![]() ![]() ![]() Widzę, że nie ja jedna dostaję szału na teksty "jeszcze chodzisz?", "Urodziłabyś już!" ![]() No to się wygadałam. Chyba coś posprzątam w domku...
![]() |
#1434 |
Zadomowienie
|
Zostaniemy przy tamtym sprzedawcy jednak bo ten ma xq z fotelikiem za 2559.00 zł więc jak dodać do tego bazę, która kosztuje koło 500zł i torbę, która kosztuje 169zł, więc to wychodzi 3228zł czyli jakieś przynajmniej 300 zł więcej niż u naszego. No ale dzięki, przynajmniej sobie porównałam
![]() Edytowane przez 8ewus8 Czas edycji: 2012-04-25 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a nie chcesz gdzies blizej siebie rodzic - nie macie prywatnych klinik? tam jest malutki ten szpital i kiedys sie zastnanawialismy, czy np. mnie jako stala pacjentke ich lekarza nie odprawia z kwitkiem jak sie okaze, ze wszystkie sale beda miec zajete. Wtedy robilabym dym bo nie mam innego wybranego szpitala pytalam mojej mamy o ordynatora - mowila, ze to gosc o specyficznym poczuciu humoru; caly czas po slasku do niej gadal |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Wtajemniczenie
|
Chcecie foty wózka?
![]() Zrobiłam przed chwilą ![]() Na jednym zdjęciu widać ten kocyk, który zrobiłam na szydełku wg pomysłu Michalowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
rinco fajny wózek i kocyk
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Agatka minuta już mineła |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
czapa jest naprawde wykonana pieknie, jak ktos ma lewe rece jak ja to 22 zl z wysylka juz to super cena
![]() ![]() rinco sliczny wozek, taki zywy ![]() na maila nie wrzucalam, tylkko tu, kotek sie nie pozlosci ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2012-04-25 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a kocyk idealnie pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.