Drodże- wątek dla pijaczek tego pysznego sposobu na piękne włosy- cz III - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-24, 19:59   #3331
miranda122
Zakorzenienie

Dot.: Drodże- wątek dla pijaczek tego pysznego sposobu na piękne włosy- cz III

Hej kochane ;*
Można do Was dołączyć?
Miałam już jedną przygodę z drożdżami w styczniu, piłam przez miesiąc solo, tylko zalane wrzątkiem, nawet nie przeszkadzał mi ich smak, ani też zapach..No może na początku
Efekt to przyrost włosków (jeśli dobrze zmierzyłam) 3cm
Bardzo mnie to ucieszyło i postanowiłam powrócić do akcji, gdyż zapuszczam włosy po nieprzemyślanym ścięciu w sierpniu
Miałam już za łopatki, a ścięłam na boba, czyli ledwo za uszy, a z tyłu nie zakrywały mi szyi...Teraz już są dłuższe
Staram się o nie dbać, teraz zaczęłam brać tabletki Vitapil i te drożdże, a od zewnątrz taki olejek po umyciu, przed myciem raz w tygodniu maska Dove, a po każdym myciu odżywka.. Chcę jeszcze zacząć olejowanie, ale muszę się bardziej wtajemniczyć, by wybrać dobry olej

Dziś 1 kubek drożdży
miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 19:59   #3332
Majka1503
EDUkator

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Ja właśnie też na to czekam, tylko mi został miesiąc także łączę się "w bulu i nadzieji'

Jesteś w II klasie szkoły średniej?

Cytat:
Napisane przez Natalle_92 Pokaż wiadomość
Dziękuję Idę stworzyć swój pierwszy kubeczek !
Trzymam kciuki, żeby posmakowało

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Hej kochane ;*
Można do Was dołączyć?
Miałam już jedną przygodę z drożdżami w styczniu, piłam przez miesiąc solo, tylko zalane wrzątkiem, nawet nie przeszkadzał mi ich smak, ani też zapach..No może na początku
Bardzo mnie to ucieszyło i postanowiłam powrócić do akcji, gdyż zapuszczam włosy po nieprzemyślanym ścięciu w sierpniu
Miałam już za łopatki, a ścięłam na boba, czyli ledwo za uszy, a z tyłu nie zakrywały mi szyi...Teraz już są dłuższe
Staram się o nie dbać, teraz zaczęłam brać tabletki Vitapil i te drożdże, a od zewnątrz taki olejek po umyciu, przed myciem raz w tygodniu maska Dove, a po każdym myciu odżywka.. Chcę jeszcze zacząć olejowanie, ale muszę się bardziej wtajemniczyć, by wybrać dobry olej

Dziś 1 kubek drożdży

Zapraszamy
A co do olejów, to uważam, że najlepiej próbować

Ja z przykrością stwierdzam, że nie mogę nakładać olejów na skalp
Za to wcieram na noc co 2 dni w skalp żel aloesowy, a na długość olej. I chyba to włosom i skalpowi pasuje.

Drożdże: 10 III -10 VI; 09 VII-26 IX; 29 X - 26 XII 2012; 01 II-01 IV 2013; 12 IV - 12 VII 2014.
Dbam o włosy: od III 2012.
CG: od 5 VII 2012.

Edytowane przez Majka1503
Czas edycji: 2012-04-24 o 20:02
Majka1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 20:02   #3333
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez Majka1503 Pokaż wiadomość
Jesteś w II klasie szkoły średniej?
Tak

Cytat:
Hej kochane ;*
Można do Was dołączyć?

Dziś 1 kubek drożdży
Witam i fajnie, że znowu wciągnęłaś się w ten drożdżowy smak

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 20:05   #3334
miranda122
Zakorzenienie

Za to wcieram na noc co 2 dni w skalp żel aloesowy, a na długość olej. I chyba to włosom i skalpowi pasuje.[/QUOTE]

A jakiego oleju używasz?
miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 20:09   #3335
Majka1503
EDUkator

Cytat:
Za to wcieram na noc co 2 dni w skalp żel aloesowy, a na długość olej. I chyba to włosom i skalpowi pasuje.
A jakiego oleju używasz? [/QUOTE]

Olej kokosowy, lniany, Alterra - Brzoza i Pomarańcza, oliwa z oliwek.
Miałam podejście z czosnkową oliwą, którą sama robiłam, ale po chyba 3 razach nie dałam rady już z zapachem...

Drożdże: 10 III -10 VI; 09 VII-26 IX; 29 X - 26 XII 2012; 01 II-01 IV 2013; 12 IV - 12 VII 2014.

Stary 2012-04-24, 20:23   #3336
Anulkaa6
Raczkowanie

7 kubek
Przyznaję rację, że drożdze babuni dużo lepsze mój organizm już nie protestuje, więc coraz lepiej)
Zauważyłam dzisiaj, że włosy mi się tak nie przetłuszczają (myję co 3 dni, a teraz jestem chora, więc umyłam dzisiaj po 4 dniu, ale włosy były jak na drugi dzień mycia) i dzisiaj po czesaniu było ich sporo mniej na szczotce. To mnie mobilizuje
Miałam 2 dni przerwy w piciu, więc na 9 dni jest 7 kubek, ale mam liczyc jako 7 dzień?
Jeszcze dodam, że mam wysyp mam nadzieję, że minie szybko

Edytowane przez Anulkaa6
Czas edycji: 2012-04-24 o 20:25
Anulkaa6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 20:43   #3337
rowan berry
Raczkowanie

Cytat:
Hej kochane ;*
Można do Was dołączyć?

Dziś 1 kubek drożdży
Super przyrost miałaś w styczniu Ja obcięłam na króciutko we wrześniu Jak były krótkie to było fajnie i wygodnie, ale jak zaczęłam zapuszczać znowu to już koszmar. Układały się jak chciały, każdy w inną stronę Teraz są już prawie do ramion więc nie jest źle, ale zapuszczam dalej. Chcę mieć włosy do łopatek
Stary 2012-04-24, 20:49   #3338
Aleksandriiia
Wtajemniczenie

kubeczek 44

Głusi nie gęsi, swój język mają

Denko??? (48)
d/s - 24
b/s - 2
próbki/saszetki - 4
szampony - 9
wcierki - 4
serum - 2
oleje - 3
Aleksandriiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 21:04   #3339
inkaxx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kamila_Blondi Pokaż wiadomość
Ale Wy zasuwacie z tym wątkiem! 3 strony miałam do nadrobienia.
Dziś kubek nr 25. Znowu mi gule zaczynają wyłazić. Choć może to dlatego, że trzeci raz w tym miesiącu mam okres...

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

inkaxx na tej stronie jest duży wybór olejów (olei?), masek, szamponów:
http://www.spicesofindia.co.uk/
Olei, olejów, sama nie wiem :P Ale mam już ich całą półkę
Dzięki anyłej

Cytat:
Napisane przez marwel33 Pokaż wiadomość
U nas jest w stałym wyposażeniu apteki, jak nie ma, to zamawiają i za kilka dni już jest... dlaczego wycofują?, bardzo dobry to olej jest nie tylko na włosy .... tutaj nie ma np maści z wit A to samo w Niemczech oczyska takie robią, więc co kraj to obyczaj.
Powiedzieli, że ludzie nie używają, bo są od tego inne "lepsze" kosmetyki...

Zaraz idę 15 kubek zabić... Nie chce mi się, mam paskudny dzień i najchętniej bym się z kanapy nie ruszała... :/

Bloguję

marcowy wątek wymiankowy
inkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:13   #3340
Styllaa
Raczkowanie

2 kubeczki jednego dnia

Dziewczyny jak wy mierzycie długość włosów? od czubka głowy do najdłuższego pasemka tzn z tyłu ? czy po prostu najdłuższe pasemko

Najlepsze jeszcze przed nami!

Zapuszczam włoski:
11.02 - Olejowanie, Humavit V i Z
04.07 - CP
13.07 - 03.08 - Jantar
15.07 - 12.10 - Drożdże

Styllaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:33   #3341
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Cytat:
Napisane przez rockyLady Pokaż wiadomość
U mnie 9. kubek i totalne przyzwyczajenie do smaku oraz straszna kaszka na szyi, od tego?
dokładnie! też już smak nie robi na mnie wrażenia
arkusz
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:52   #3342
pastelowa22
Rozeznanie

Cytat:
Zapraszamy
A co do olejów, to uważam, że najlepiej próbować

możesz napisać jaki żel nakładasz na skalp, bo sama się rozglądam za jakimś o jak największej zawartości aloesu i w miarę tanim

dziś byłam pierwszy raz włosy odżywką isana z olejkiem babassu, zobaczymy jakie efekty będą jutro, pierwsze wrażenia jak najbardziej na plus a jeszcze oprócz tego muszę podciąć włosy, nie mam ich porozdwajanych, ale juz 2 miesiące ich nie skracałam oby fryzjerka wiedziała że 2cm to 2cm a nie 5.....
pastelowa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:58   #3343
marwel33
Raczkowanie

Cytat:
marwel33 jakie polecasz kosmetyki do włosów? Szukam takich bez silikonów i na prawdę jest ich strasznie mało...
używam tego szamponu:
http://www.boots.com/en/Boots-Baby-S...400ml_1108706/
Odżywki na razie wykańczam z Timotei, a potem przerzucam się na Tresemme:
http://www.boots.com/en/Tresemme-Nat...500ml_1155295/ (kokos/jojoba)
http://www.boots.com/en/Tresemme-nat...500ml_1155291/ (aloes/avokado)

Nie wyświetla mi się żadna ze stron z linków. Ale po nazwach widzę, że nie znam tych kosmetyków. Dzisiaj kupiłam tę odżywkę. Pani poleciła chwaląc moje włosy że są gorgeous
Moje włoski za bardzo zniszczone, żeby zrezygnować z silikonów, więc póki co jeszcze je stosuję.

Ale dzisiaj kupiłam tę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,43437,botanics-ultra-moisturising-conditioner-nawilzajaca-odzywka-do-wlosow.html
jutro będę olejkowała i nałożę zobaczę cóż za cudo
Nie mam pojęcia skąd dziewczyny wzięły tę cenę (3 złote ? ), ja kupiłam za 5 E z kawałkiem ale jest promocja "Buy one get one free" czyli tę miałam gratis do maski o tej:

http://4.bp.blogspot.com/_imE9_acO5P...0/SDC16044.JPG

Używałaś może tych odżywek ?

szampon kupiłam w Indyjskim sklepie Vatika z kaktusem a drugi to Vatica z oliwkami. szampony po 3,50 więc taniutko

Edytowane przez marwel33
Czas edycji: 2012-04-24 o 23:02
marwel33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 23:16   #3344
Majka1503
EDUkator

Cytat:
Napisane przez pastelowa22 Pokaż wiadomość
możesz napisać jaki żel nakładasz na skalp, bo sama się rozglądam za jakimś o jak największej zawartości aloesu i w miarę tanim
Na razie używam Gorvity
Też się długo rozglądałam, a i tak wybrałam najłatwiejsze wyjście.
Tż uwielbia do twarzy i podkrada jak jest u mnie.
Ja też
Jak skalp nie polubi to duża szansa, że i tak wykorzystasz

Stary 2012-04-24, 23:24   #3345
ivoncja
Raczkowanie

Witam i dołączam.
Właśnie obaliłam pierwszy kubeczek- nigdy wcześniej drożdży nie piłam. Smak całkiem fajny- 1/4 kostki zalałam gorącym mlekiem, jak przestygło dodałam niecałą łyżeczkę miodu.
Jutro dorzucę do tego łyżkę świeżo zmielonego siemienia, ponieważ podjęłam zmasowany atak na moje niegdyś piękne, coraz rzadsze, słabsze i coraz mniej kręcone włosy- postanowiłam, że znów cudne mają być i koniec!
A kiedy to już nastąpi to sama nie będę wiedziała, od czego, bo atak był nagły i od razu na wszystkich frontach. Henna Khadi zamiast farby (no farba anymore!) , olejek Khadi, szampon BD, odżywka Isana, spłukiwanie wodą z octem, żel z siemienia i suszenie chłodnym powietrzem z dyfuzora. Od dziś dokładam jeszcze drożdże, bo i paznokcie potrzebują wsparcia.
Z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku idę spać i liczę, że żadne sensacje żołądkowe mnie nie wyrwą z łóżka w środku nocy.
-------------------------------------------
Twardym trza być, a nie miętkim!
ivoncja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 23:37   #3346
Majka1503
EDUkator

Cytat:
Napisane przez ivoncja Pokaż wiadomość
Witam i dołączam.
Właśnie obaliłam pierwszy kubeczek- nigdy wcześniej drożdży nie piłam. Smak całkiem fajny- 1/4 kostki zalałam gorącym mlekiem, jak przestygło dodałam niecałą łyżeczkę miodu.
Jutro dorzucę do tego łyżkę świeżo zmielonego siemienia, ponieważ podjęłam zmasowany atak na moje niegdyś piękne, coraz rzadsze, słabsze i coraz mniej kręcone włosy- postanowiłam, że znów cudne mają być i koniec!
A kiedy to już nastąpi to sama nie będę wiedziała, od czego, bo atak był nagły i od razu na wszystkich frontach. Henna Khadi zamiast farby (no farba anymore!) , olejek Khadi, szampon BD, odżywka Isana, spłukiwanie wodą z octem, żel z siemienia i suszenie chłodnym powietrzem z dyfuzora. Od dziś dokładam jeszcze drożdże, bo i paznokcie potrzebują wsparcia.
Z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku idę spać i liczę, że żadne sensacje żołądkowe mnie nie wyrwą z łóżka w środku nocy.
Jestem dumna z takich Wizażanek
Tylko wszystko z głową i umiarem.

Stary 2012-04-25, 08:16   #3347
OlilkaCQE
Zadomowienie

GG do OlilkaCQE

Cytat:
Napisane przez Styllaa Pokaż wiadomość

Kobietki mam takie pytanko, czy humavit, drożdże i CP na raz to nie będzie za dużo?
ja biorę i dodatkowo piję pokrzywę i czuję się dobrze i nie czuję żeby coś było źle
OlilkaCQE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 08:17   #3348
pastelowa22
Rozeznanie

Cytat:
Na razie używam Gorvity
Też się długo rozglądałam, a i tak wybrałam najłatwiejsze wyjście.
Tż uwielbia do twarzy i podkrada jak jest u mnie.
Ja też
Jak skalp nie polubi to duża szansa, że i tak wykorzystasz
dziękuję dziś pójdę do apteki poprytać o niego
Cytat:
Napisane przez ivoncja Pokaż wiadomość
Witam i dołączam.
zapraszamy zapraszamy
dziś mój 34 kubeczek z 34 porcją drożdży
pastelowa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:41   #3349
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marwel33 Pokaż wiadomość
Nie wyświetla mi się żadna ze stron z linków. Ale po nazwach widzę, że nie znam tych kosmetyków. Dzisiaj kupiłam tę odżywkę. Pani poleciła chwaląc moje włosy że są gorgeous
Moje włoski za bardzo zniszczone, żeby zrezygnować z silikonów, więc póki co jeszcze je stosuję.

Ale dzisiaj kupiłam tę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,43437,botanics-ultra-moisturising-conditioner-nawilzajaca-odzywka-do-wlosow.html
jutro będę olejkowała i nałożę zobaczę cóż za cudo
Nie mam pojęcia skąd dziewczyny wzięły tę cenę (3 złote ? ), ja kupiłam za 5 E z kawałkiem ale jest promocja "Buy one get one free" czyli tę miałam gratis do maski o tej:

http://4.bp.blogspot.com/_imE9_acO5P...0/SDC16044.JPG

Używałaś może tych odżywek ?

szampon kupiłam w Indyjskim sklepie Vatika z kaktusem a drugi to Vatica z oliwkami. szampony po 3,50 więc taniutko
Strona Boots'a jest w moderacji. Wczoraj wieczorem też mi nie działała... Czaję się już na Botanics kupę czasu. Tylko co chcę zamawiać to niedostępne, a nie mam teraz jak wybrać się do miasta. W poprzedniej miejscowości gdzie mieszkałam to nie mieli w sklepie i w mojej obecnej też nie mają Tylko się pochlastać. No, ale podobno bardzo dobre są
Używam np Boots Ingredients Intensive Hair Mask Coconut&Almond:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...hair-mask.html uwielbiam ją 1.99f za 350ml

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

żeby nie było offtopa to dziś 26 kubek Niedługo mierzenie
a wczoraj zrobiłam zakupy ciuchowe w Sportsdirect za 150f ale na malutkie zakupy kosmetyczne jeszcze starczy chyba

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579956
Śmierć jest spokojna...Łatwa. Życie jest trudniejsze...
Kamila_Blondi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:46   #3350
201605021613
Konto usunięte

U mnie 27 kubek, ale nie wiem czy mierzyć, bo właśnie niedawno podcięłam włosy o cm

Zaraz nakładam po raz pierwszy Alterra Limonka i oliwkaciekawe jak się spisze.
201605021613 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 10:29   #3351
rockyLady
Raczkowanie

A czy na taką kaszkę na szyi coś można zrobić? Smarować kremem czy raczej nie nawilżać i zostawić pastwie losu?

80,5kg ~> 78,9 ~> ... ~> ... ~> 74kg (cel 1); 175cm.

- zdrowo się odżywiam i troszkę ćwiczę.
- dbam o siebie: piję drożdże, nie obgryzam paznokci, wybielam ząbki.
rockyLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 10:59   #3352
Kamila_Blondi
Zadomowienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=93521
Poszukaj tutaj Jest dużo fajnych przepisów na maseczki na twarz i dekolt Ja osobiście polecam Sudocrem. Sama używam miejscowo na wypryski i jest poprawa

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579956
Śmierć jest spokojna...Łatwa. Życie jest trudniejsze...
Kamila_Blondi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 11:05   #3353
beatgirl
Rozeznanie

GG do beatgirl

cześć Dziewczyny! Można dołączyć?
Pije drożdże już od jakiegoś czasu, jednak ostatnio robi się z nimi coś dziwnego.
Kiedyś kiedyś, zalewałam drożdże gorącym mlekiem, dokładnie mieszałam i czekałam max 15 min, zazwyczaj piłam bez żadnych dodatków.
Na samym początku do jeszcze ciepłych drożdży dodawałam cukier (nigdzie wcześniej nie znalazłam nic na temat że to może szkodzić) i nic mi się nie działo. Po jakimś czasie zrobiłam sobie przerwę i teraz postanowiłam znów do nich wrócić, jednak znalazłam informacje że wszystko oczywiście wtedy źle robiłam i robiłam sobie więcej szkody niż pożytku . Na wcześniejszych wątkach (na ich pierwszych informacyjnych stronach) nigdzie nie było napisane że trzeba odczekać x czasu zanim się do nich coś doda czy nawet zanim się je wypije:P no ale nieważne, teraz uzbrojona w wiedzę że najlepiej zalane mlekiem drożdże zostawić do ostygnięcia przed wypiciem wróciłam do nich i co?
Z początku było ok, zalewałam drożdże mlekiem, dokładnie mieszałam i )tak jak gdzieś wyczytałam przykrywałam spodkiem) i czekałam ok 1h.
Po kilku dniach nagle drożdże przygotowane w taki sposób jakby zaczęły się psuć, w smaku były takie 'ostre', oczywiście ich nie piłam do końca jak to poczułam:P a wczoraj to już mi całkiem urosły w kubku (nic oprócz mleka nie dodawałam). Używam Drożdży Babuni, z datą ważności do 3.05 co robię nie tak?;/

Mam nadzieję że komuś się będzie chciało przeczytać te wypociny :P

"Nieszczęście dzielone na dwa to o połowę nieszczęścia mniej , szczęście dzielone na dwa to dwa razy więcej szczęścia."
beatgirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 11:08   #3354
charlotte89
Zakorzenienie

Kubeczek 55 za mną

Nasłuchałam się wczoraj komplementów, jak mi włoski urosły więc mimo iż samej ciężko mi to docenić, to chyba rzeczywiście wysiłki nie idą na marne
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 11:32   #3355
201605021613
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beatgirl Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny! Można dołączyć?
Pije drożdże już od jakiegoś czasu, jednak ostatnio robi się z nimi coś dziwnego.
Kiedyś kiedyś, zalewałam drożdże gorącym mlekiem, dokładnie mieszałam i czekałam max 15 min, zazwyczaj piłam bez żadnych dodatków.
Na samym początku do jeszcze ciepłych drożdży dodawałam cukier (nigdzie wcześniej nie znalazłam nic na temat że to może szkodzić) i nic mi się nie działo. Po jakimś czasie zrobiłam sobie przerwę i teraz postanowiłam znów do nich wrócić, jednak znalazłam informacje że wszystko oczywiście wtedy źle robiłam i robiłam sobie więcej szkody niż pożytku . Na wcześniejszych wątkach (na ich pierwszych informacyjnych stronach) nigdzie nie było napisane że trzeba odczekać x czasu zanim się do nich coś doda czy nawet zanim się je wypije:P no ale nieważne, teraz uzbrojona w wiedzę że najlepiej zalane mlekiem drożdże zostawić do ostygnięcia przed wypiciem wróciłam do nich i co?
Z początku było ok, zalewałam drożdże mlekiem, dokładnie mieszałam i )tak jak gdzieś wyczytałam przykrywałam spodkiem) i czekałam ok 1h.
Po kilku dniach nagle drożdże przygotowane w taki sposób jakby zaczęły się psuć, w smaku były takie 'ostre', oczywiście ich nie piłam do końca jak to poczułam:P a wczoraj to już mi całkiem urosły w kubku (nic oprócz mleka nie dodawałam). Używam Drożdży Babuni, z datą ważności do 3.05 co robię nie tak?;/

Mam nadzieję że komuś się będzie chciało przeczytać te wypociny :P
Mi nigdy nie rosną, ale piję je jeszcze ciepłe, gdzieś po 15 minutach od zalania, zalewam wodą. Może godzina to za długo Już tu dziewczyny miały przypadki, że drożdże rosły w kubku, nie wiem od czego to.
Stary 2012-04-25, 11:41   #3356
OlilkaCQE
Zadomowienie

GG do OlilkaCQE

Cytat:
Napisane przez edziorek 203 Pokaż wiadomość
Mi nigdy nie rosną, ale piję je jeszcze ciepłe, gdzieś po 15 minutach od zalania, zalewam wodą. Może godzina to za długo Już tu dziewczyny miały przypadki, że drożdże rosły w kubku, nie wiem od czego to.
ja też piję tak 15 minut po zalaniu ale zdaża się czasem wypić i po godzinie ale nic z nimi się nie dzieje prócz tego, że są ohydne bo zimne
OlilkaCQE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 11:51   #3357
beatgirl
Rozeznanie

GG do beatgirl

O masz.. czyli spokojnie można pić już po 15 minutach?! rany, wszędzie jakieś inne opinie no ale skoro w kubku urosły po tej godzinie, to w żołądku też urosną chyba

"Nieszczęście dzielone na dwa to o połowę nieszczęścia mniej , szczęście dzielone na dwa to dwa razy więcej szczęścia."
beatgirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 11:52   #3358
marwel33
Raczkowanie

Cytat:
Strona Boots'a jest w moderacji. Wczoraj wieczorem też mi nie działała... Czaję się już na Botanics kupę czasu. Tylko co chcę zamawiać to niedostępne, a nie mam teraz jak wybrać się do miasta. W poprzedniej miejscowości gdzie mieszkałam to nie mieli w sklepie i w mojej obecnej też nie mają Tylko się pochlastać. No, ale podobno bardzo dobre są
Używam np Boots Ingredients Intensive Hair Mask Coconut&Almond:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...hair-mask.html uwielbiam ją 1.99f za 350ml

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

żeby nie było offtopa to dziś 26 kubek Niedługo mierzenie
a wczoraj zrobiłam zakupy ciuchowe w Sportsdirect za 150f ale na malutkie zakupy kosmetyczne jeszcze starczy chyba

tez mi babeczka tę maskę polecała, ale mam już kosmetyki i odzywki z kokosami, więc ... żeby już oftopów nie było zapisałam się na zapuszczanie włosków. widzę , że tez tam jesteś

Delektującym ję drożdżami efektów życzę i do zobaczenia za miesiąc

marwel33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 12:09   #3359
201605021613
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beatgirl Pokaż wiadomość
O masz.. czyli spokojnie można pić już po 15 minutach?! rany, wszędzie jakieś inne opinie no ale skoro w kubku urosły po tej godzinie, to w żołądku też urosną chyba
W sumie by na to wychodziło

Nie wiem, Ja piję już po 15 minutach, bo zimne są be.
Wszystko chyba jest ok, bo nie mam żadnych niepokojących objawów, więc na pewno są zabite.
Stary 2012-04-25, 12:36   #3360
psyhe666
Zakorzenienie

Dzisiaj za mną 9 kubas

Ja piję letnie drożdże, bo ciepłe są bleeeeeeeeee i zimne też mi jakoś nie przechodzą przez gardło.
Letnie są ok
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości