|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#12631 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
dziewczyny,czy któraś z was powiedziałaby mi jak dodać zdjęcia do albumu-bo nie mogę ich wkleić...
|
|
|
|
#12632 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to zagadka Jakbyś była z W-wy poleciłabym Ci normalną krawcową - za 10 zł staniczek fachowo przerobi![]() Moje trzy nowe staniczki właśnie są w przeróbce- bo kupiłam obwody 75 . Pytałaś wczoraj o rozmiar staniczka. Może już Ci dziewczynki odpowiedziały - ten trioaction to taki staniczek do zadań specjalnych, który ma piersi unieruchomić podczas sportu. No a natralne piersi trudno jest ujarzmić jak nasze- więc dlatego ta miska jest taka płytka żeby piersi trzymała jak należy. Inne sportowe albo mięciutkie , takie z dwoma miseczkami tej firmy powinny być na Ciebie dobre w roz 70E a nawet być może 70D
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#12634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ej Nowe Cycoliny, wrzucać mi tu foteczki
Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-04-26 o 17:51 |
|
|
|
|
#12635 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#12636 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem jak to wytłumaczyć ale tak na chłopski rozum mi się wydawało ![]() znalazłam jeszcze jeden sklep przez internet niedaleko mnie z -TA DAM- brafiterką i chyba się wybiorę, ale dopiero w przyszłym tygodniu ![]() dziękuję Myu za odpowiedź |
|
|
|
|
#12637 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Piersi na okładkę, a jak je teraz zaczniesz pokazywać w bluzeczkach to nawet kobietki będą się za nimi ogladać z zazdrością. Wiesz jak wygladają piersi kobiety która jest przed czterdzistką ? widziałaś kiedyś taką kobietkę w topiku na mieście która taka kobieta może sobie pozwolić na kostium - pasek no proszę Cię , Ty nie grzesz nawet Oj głuptasie kochany Ty się tu nie migaj - tylko pokazuj co uhodowałaś Cytat:
A u Ciebie następny będzie pewnie za jakieś 50 lat, więc nie ma się co martwić ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
![]() A ten staniczek mierzyłaś? http://www.glori.pl/biustonosze/tria...ph-1/?marka=24 Ja wiem, że Ty chcesz sobie przybliżać piersi - choć w ogóle nie rozumię po co Powiem wręcz , że bym Ci nie radziła- masz w albumiku focie jak piersi ściskasz - no i jaja się z nich robią . I ta co jest narazie niżej - robi się wtedy jeszcze niżej I po co Ci to? Z takim rozmairkiem jak się piersi już ułożą to będą i tak bliziutko siebie. A takie "formowanie na siłę" tylko im zaszkodzi Jeśli chcesz żeby piersi były bliżej, żeby roweczek był śliczny- to basenik i do tego staniczek podpierający piersi bokami który stopniowa zaszywasz po środku . Samo zbieranie piersi , na siłę stanikiem nie przyniesie zamierzonego efektu- a zrobi tylko wiele szkód ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Takie staniczki jeszcze znalałam: http://www.glori.pl/biustonosze/bius...nosz-triumph-1 O ten taki na wyjście bo ma fiżbinę http://www.glori.pl/biustonosze/bius...umph/?start=20 http://www.glori.pl/biustonosze/bius...tonosz-triumph O ten zbliża , ale bezpiecznie ![]() http://www.e-lady.pl/produkt/7127/od...nita-5403.html
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-04-26 o 18:30 |
|||||
|
|
|
#12638 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki buziaki przesylam
byle do lipca ja chcee cyce boze jak ogladalam zdjecia z wakacji w stroju, oczywiscie z gabkami to ja nie wiem jak ja moglam do ludzi tak wyjsc chociaz rzadko w no maskara normalnie jak bede miec jakies strachy lub obawy przed operacja to zajrze w te zdjecia watpilowosci znikna mam 25 lat ale planowalam je zrobic w tamtym roku w tym beda juz na pewno szkoda zycia
|
|
|
|
#12639 |
|
Wtajemniczenie
|
Toniu z tymi wymiarkami nawet nie mierz 75C, no co Ty, chyba w jakiejś przedpotopowej tabeli to wyczytałaś. zwykle powinno być dobre 70E, czasem może D
nie rozpędzaj się za bardzo ze staniczkami bo Twoje rozmiarki jeszcze się zmienią, Twoje cycunie nie są jeszcze w pełnym rozkwicie![]() ja od 5 mc w 3 staniczkach chodze i nie narzekam, najchętniej bym je wyrzuciła i śmigała nagulaska ale szkód nie chce zrobić
|
|
#12640 |
|
Raczkowanie
|
Witam Cycolinki! codziennie czytam Wasze wyznania, 19 czerwca mam zaplanowany zabieg, z implantami 350 mentor anatomki, trochę się obawiam że będą małe. Czy te które mają są z efektu zadowonone? Buziaczki
|
|
|
|
#12641 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do rozmiaru się nie wypowiem bo jestem przed i na razie bardziej mnie przeraża żeby nie zrobić za dużych niż za małych ale jest tu kilka dziewczyn które mają anatomki w okolicy 380 i ładne wychodzą ![]() a u kogo robisz? |
|
|
|
|
#12642 |
|
Wtajemniczenie
|
Mya a Ty mi musisz tą 40 tak przed nosem machać?
nie przyznaje się do niej, każdy ma tyle na ile sie czuje to ja 25, no może 28![]() zrobie zdjęcia, zrobie tylko stary niech się z domu ruszy bo się bedzie nabijał ze mnie a ostatnio ciągle w domciu pracuje. wtedy był kryzys chwilowy, pobeczałam i stuknęłam się w głowe ![]() Issabelko cieszę się razem z Tobą, że ból został Ci darowany doktorek to wogóle taki z jajem nawet dwoma facet, na motorach śmiga. i fajnie, że przyklepał to co wybrałyśmy i nawet powiedział, że ślicznie będzie, no to mamy dobre oko
|
|
#12643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jak na Tobie będą wygądały te wkładeczki zależy od Twoich wymiarków, inaczej na grubokościstym 180cm a inaczej na drobinie 160cm to wygląda podaj swoje wymiarki, obwody i rozstaw suteczków to coś podpowiemy ale 350cc to już ładna wielkość i fajne średnie piersiątka z nich wychodzą
|
|
|
#12644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale skąd on TAKIE rzeczy wie, to nie wiem ![]() Ale właściwie co ma mówić, skoro małżonka już taka leciwa ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Dziewczynki, była kiedyś na forum dziewczyna o nicku czekoladowa_sowa. Ma taki sam rozmiarek, jaki wybrała mi Pani dr. Ona jednak miała nieprzyjemną sytuację w związku z implancikami. Oto link do jej wypowiedzi: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3393 Napiszcie proszę, dlaczego po 9 miesiącach jej piersi wyglądały tak nienaturalnie? Pisałam do niej na priva, ale ona chyba już nie pojawia się na forum... Przepraszam, jeśli trochę nastraszyłam przyszłe cycolinki, ale trochę mnie to trapi . Zresztą wiecie już, że ja panikara jestem Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-04-26 o 20:40 |
|
|
|
|
#12645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mya jesteś cudowna no ja mam jak na razie w pamięci te miski A, więc myślałam, że w każdym tak ![]() na razie sobie wrzucę do zakładek te staniki i pójdę w przyszłym tygodniu do tego Triumpha z brafiterką i jak tam nie będzie takich to zamówię przez internetco do rowka... bo jak ja widzę, jak dziewczyny mają je tak bliziutko a ja nie to mi przykro ![]() i zastanawiam się też, czy czegoś nie podkładać pod lewy cycuszek, żeby lekko do góry poszedł. |
|
|
|
|
#12646 |
|
Raczkowanie
|
hej, ja mam 350cc Mentorki ale okraglaski. kurcze nie pamietam, czy mamy na forum anatomi 350... a jakie masz wymiarki?
|
#12647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powodzenia
|
|
#12649 |
|
Raczkowanie
|
dzcuchz robiam we wtorek i kurcye jedna piers bardyiej spuchnieta tak ma bzc cyz cos jest nie tak bo sie yacyznam martwic
|
|
|
|
#12650 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz mocną tkankę dlatego trwa to dłużej niż u innych dziewczyn ale Grazi np też sie długo wybijały![]() a czy Ty masz obowiązkowy dla cycolinek stanik dla mam, triumph mamabel? on jest super i zbliża cycki do środka, moje się w nim łączą czego osobiście nie lubie proponuje w rozmiarku 70E lub 75D lub E bo jest mocno ściśliwy pod spodem.a i nic tam nie podkładaj pod tego cycka, Ty kombinować za bardzo zaczynasz dziewucho niecierpliwa zobacz od góry masz je idealnie w lini, jak coś podłożysz to wypchniesz góre cycka przecież.---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
gratuluje raz jeszcze biuściku nowego nie ma być ale może być i nie jest to nic dziwnego, naprawde nie masz się czym martwić one będą się ciągle zmieniać, raz jedna raz druga, czasem idą w parze ale częsciej każda swoim życiem żyje i w swoim tempie się zmienia
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-26 o 21:38 |
||
|
|
|
#12651 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
dobrej nocy
|
#12652 | ||
|
Zadomowienie
|
napiszę Ci na pw
Cytat:
ale jak już sobie zrobisz te cycorki to się będzie działo ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
faktycznie jakieś wielkie nie są tzn. ja dla siebie też nie chce dużych ale takie do mojej zdecydowanie masywniejszej postury mogą być troszkę za małe szczególnie, że do jednej gość mi zaproponował 200. Ale kształt masz cudny! echhh....marzenie Mnie się podoba taka wielkość jak ma magdalena_81 ale jak to uzyskać z moja niemierzalną wyjściówką? Da się to jakoś oszacować? w sumie to jak teraz patrze to magdalena w jednej ma 250 czyli ciut mniej niż Ty tylko coś tam miała swojego i pewnie dlatego wydają się większe
Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-04-27 o 02:02 |
||
|
|
|
#12653 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i jeszcze żadnego innego nie kupiłam. ale w przyszłym tygodniu wybieram się na mierzenie i dobieranie. zobaczymy co z tego wyniknie ![]() zdjęcia pokazałam siostrze i pokazałam jej się nago to powiedziała, że na zdjęciu wygląda to źle a w rzeczywistości takie nie jest. ale ja i tak za każdym razem co robię zdjęcia to mam najgorsze myśli ![]()
|
|
|
|
|
#12654 |
|
Raczkowanie
|
Anika, ja jeszcze nie nie mam jak focić. Wciąż mam dreny i zabandażowany opatrunek. Lewa pierś kwalifikuje się już do wyjecia drenu ale prawa wciąż się buntuje i jeszcze zbyt dużo podkrwawia. Dobrze, że choć jest tendencja zniżkowa. Kontrolę mam codziennie. Szwy goją się ładnie, widzę je codziennie i powoli zaczynam się nimi cieszyć, choć narazie, z powodu tego podkrwawiania, reżim mam dość poważny
|
#12655 |
|
Zadomowienie
|
![]() ania1919 27.04 - DZIŚ![]() ![]() POWODZENIA! TRZYMAMY KCIUKI ![]() ![]() beatabo 02.05 - 6![]() MILENKA2012 14.06 - 49![]() Niepytajozdanie 19.06 - 54 Olivkaa200 12.07 - 77![]() klaudeczka2010 03.09 - 130![]() Niepytaj jak wrócę z pracy to Cię dopiszę. Teraz czasu troszkę brakuje bo zaspałam sobie:/ Miłego dnia dziewczyny
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-04-27 o 16:35 |
|
|
|
#12656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
patrze w lustro proste, pstrykam fote jedna mał, druga duża![]() jak bedziesz w sklepiku poproś sobie tego mamabela, bo pani Ci napewno nie zaproponuje stanika dla karmioncej on ma usztywniane lekką gąbką miseczki a nie ma fiszbin i nadaje się do dekoltów.a sprawdziłaś góre implantów czy są na jednym poziomie? ania1919 zniknęłaś nam ale i tak powodzenia dzisiaj życzę
|
|
|
#12657 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() ania1919 trzymam kciuki bedzie dobrze ![]() Kochane jesli chodzi o foteczki to dopiero jak wroce do domku bo oczywiscie jak zwykle zapomnialam kabla z aparatu do kompa u mnie to norma Dzisiaj kontrola mam nadzieje ze zobacze cycorki ![]() Jeszcze podjade na jakies zakupki stanior na zmiane sobie kupic taki sam no chyba ze moge inny jakis ? Choc szczerze powiem ze ten jest fajny tylko one tak sa dosc daleko od siebie no ale sa jooasi
Edytowane przez issabel1 Czas edycji: 2012-04-27 o 08:21 |
|
|
|
#12658 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
dzień dzisiaj tak ładnie się zaczął a mnie taka masakra spotkała
|
#12659 |
|
Wtajemniczenie
|
beatka a Ty sie nie denerwuj dziewczyno
złamany ząbek nie przeszkadza w operacji co innego zgniły ze stanem zapalnym z dobrych stron zawsze lepiej że to siódemka a nie jedynka
|
|
#12660 |
|
Raczkowanie
|
No pierwszy prysznic zaliczony oczywiscie bez moczenia cycorkow
sama sie umylam sama sie ubralam od stop do glow nawet sie uczesalam no i juz od wczoraj nie bralam zadnych przeciwbolowych Jest dobrze ![]() Beata wzne ze stanu zapalnego nie ma tak jak pisze jooasi wiec sie nie stresowac prosze
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

a to zagadka
Jakbyś była z W-wy poleciłabym Ci normalną krawcową - za 10 zł staniczek fachowo przerobi

Mentor HP 300, 325 ml okrągłe, dr A.K. 2.05.2012 

ale cale szczescie dzieki temu skonczylam pisac ta wstretna prace uf
Piersi na okładkę, a jak je teraz zaczniesz pokazywać w bluzeczkach to nawet kobietki będą się za nimi ogladać z zazdrością. Wiesz jak wygladają piersi kobiety która jest przed czterdzistką ? widziałaś kiedyś taką kobietkę w topiku na mieście
no proszę Cię , Ty nie grzesz nawet
Powiem wręcz , że bym Ci nie radziła- masz w albumiku focie jak piersi ściskasz - no i jaja się z nich robią . I ta co jest narazie niżej - robi się wtedy jeszcze niżej 

beatabo 02.05 - 6
u mnie to norma