Powiększanie piersi cz.7 - Strona 420 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-25, 19:55   #12571
brzydkie
Rozeznanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

czesc mam 20 lat i niedorozwoj piersi.Ogolnie jestem zgrabna ale cale zycie w gąbkach chodze.Chcialabymm miec piersi pełne B proporcjonalne do figury.ja sie opinia ludzi az tak bardzo nie przejmuje,chodze ciagle w push apach ...nigdy w dekoldach.Z reszta wkurza mnie wciskanie sie...w cudze sprawy; jesli ktos ma komleks wlosow t farbuje ,zeby prostuja ,twarze pudruja ale jak ktos ma problem z piersiami to jakies uwagi.Nie potrafie tego zrozumiec?

bez sensu/
powiedzcie mi macie blizny po tej operacji?

JESZCZE BĘDZIE PRZEPIĘKNIE, JESZCZE BEDZIE NORMALNIE.....
brzydkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:01   #12572
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brzydkie Pokaż wiadomość
czesc mam 20 lat i niedorozwoj piersi.Ogolnie jestem zgrabna ale cale zycie w gąbkach chodze.Chcialabymm miec piersi pełne B proporcjonalne do figury.ja sie opinia ludzi az tak bardzo nie przejmuje,chodze ciagle w push apach ...nigdy w dekoldach.Z reszta wkurza mnie wciskanie sie...w cudze sprawy; jesli ktos ma komleks wlosow t farbuje ,zeby prostuja ,twarze pudruja ale jak ktos ma problem z piersiami to jakies uwagi.Nie potrafie tego zrozumiec?

bez sensu/
hej blizny sa zawsze mniejsze,wieksze ale salekarz Ci stwierdzil niedorozwoj piersi?jestes zdecydowana na operacje czy na razie orientujesz sie w temacie...
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:04   #12573
mune
Raczkowanie

Cytat:

bez sensu/
Witaj,
Blizny zawsze są, ale umiejętnie "zrobione" są praktycznie niewidoczne, kreseczki zostają. To oczywiście też zależy od tego jak się u kogo goi, czy jest skłonność do bliznowców itp. Ja należę do tych szczęśliwców, u których blizna wygląda na razie "jakby mnie kot podrapał" - według relacji przyjaciółki, która mi plasterki zmienia nie sądzę, żeby mnie oszukiwała, a mnie się na razie nie spieszy ich oglądać
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:07   #12574
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejos lasencje kochane

ANDZIKUS,KASIA POLAK I ISSABEL GRATULUJĘĘĘ:j upi:strasznie sie cieszę że już jesteście z powrotem i jest wsio ok!!!

JOASIU a cóż to za bliźniaczka...moja??wi działaś komentarze pod jej zdjęciecm??ludzie są okrutnia ładna przecież

JOASIU ale Ci naskrobałam wczoraj na PW..a dziś puszczam do Ciebie oko

ja wróciłam do etapu oglądanie before and aftermój tż nagle stwierdził że te 330 mogą być za duże..ha ha..a niedawno chciał mi zapakować 500gust mu się zmienia czy cio??

dziewczynki spokojnego wieczorku,mój chop idzie na mecz dziś,moja mala śpi,mój synal wraca z tenisa i idzie spać,a ja planuję ''you can dance ''w samotności obejrzeć..ot co ..moje plany wieczorne!!
buziaki
Stary 2012-04-25, 20:08   #12575
brzydkie
Rozeznanie

lekarz nie,sama sobie stwierdzilam bo mam jakies tam 2 cm odstajace od normy .Jestem zdecydowana chociaz mam watpliwosci.Nie umiem byc dluzej w jakism zwiazku bo wstydze sie przed chlopakiem rozebrac,nie mowiac o wyjezdzie nad morze,basen..
nie kupuje nigdy anweet stroju,bo i tak sie nie rozbiore.Watpie ,ze jeszcze urosna.

Stary 2012-04-25, 20:17   #12576
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Andzikus widzę że Ty podobnie do mnie przechodzisz wszystko. Też miałam opatrunek, mase waty itp oraz dreny... oj ale skoro mi się udało to i Ty przetrwasz!! )
Ise, dziś z lewego cyca tylko 10 ml krwi zeszło więc jutro pewnie już z drenem się pożegnam ale prawy wciąż dość mocno podkrwawia. Cholera, z ta moją krzepliwościa. Moją mama ma zawsze to samo, brrr

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:19   #12577
martkka sz
Raczkowanie

wow!!!!!!!ale mamy urodzaj cyckowy!! brawo dziewczeta!!! gratuluje Wam !!!!! teraz na zdjecia czekamy, bo to nasze hobby patrzec na nowe cycuchy

u nas bylo dzisiaj 27 stopni! moje stroje kapielowe wystepuja juz na plazy! fajnie , bo teraz to jeszcze nie sezon turystyczny i nie ma duzo panow na plazy i TZ moze miec spokojna glowe
Stary 2012-04-25, 20:20   #12578
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Taaa, nauka, zgadza się, ale to nie zawsze wystarcza. Ja sobie tak podnosiłam poczucie wartości przez lata, zdobywałam kolejne stopnie, a teraz żałuję, że tak późno się za cycki zabrałam....
mune no właśnie, ta nauka to nic nie da jak swojego wyglądu nie zaakceptujesz...na plaży nikt nie wie czy skończyłaś studia, a rozbieranie się to jest udręka

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
nauka ważna rzecz, zgadzam się z nim ale to nijak się ma do piersi, no od razu widać, że chłop nie miał małych cycek Jeśli nawet mamy nie uda Ci się wtajemniczyć to mam pewien pomysł jak "wymusić" drobną pomoc nie mówiąc prawdy a przynajmniej zwolnić się z obowiązków domowych na ten miesiąc ale na pierwszy tydzień musisz sobie kogoś zorganizować, ok?
bleseno poproszę o ten pomysł

Cytat:
lekarz nie,sama sobie stwierdzilam bo mam jakies tam 2 cm odstajace od normy .Jestem zdecydowana chociaz mam watpliwosci.Nie umiem byc dluzej w jakism zwiazku bo wstydze sie przed chlopakiem rozebrac,nie mowiac o wyjezdzie nad morze,basen..
nie kupuje nigdy anweet stroju,bo i tak sie nie rozbiore.Watpie ,ze jeszcze urosna.

brzydkie
ja mam chłopaka ponad 2 lata, ale rozbieranie się przy nim jest okropne i unikam jak ognia zawsze stanik jest na miejscu, no chyba, że już sam ściągnie choc nie wiem po co bo nie ma na co patrzec
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:21   #12579
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Taaa, nauka, zgadza się, ale to nie zawsze wystarcza. Ja sobie tak podnosiłam poczucie wartości przez lata, zdobywałam kolejne stopnie, a teraz żałuję, że tak późno się za cycki zabrałam....

Stary 2012-04-25, 20:29   #12580
jooasi
Wtajemniczenie

belseno bardzo ładnie wszystko mi wytłumaczyłaś wiem o co biega Ty jak bedziesz miała tak cięte piersi jak piszesz napewno bedziesz miała dodatkowe obostrzeżnia ruchowe bo my łapkami możemy ruszać praktycznie od razu.
rozumiem że to była konsultacja u Bromy a u tej kobitki kiedy masz? w Twoim wypadku dobrze zebrać więcej opinii. a o Szczycie myślałaś?

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Issabelka, Kasia odemnie też gratulacje wielkie fajnie, że łagodnie zniosłyście pierwszy etap, teraz tylko dużo cierpliwości pozostaje Wam życzyć na czas przekształcania sie "jeżowych nosków" w piękne piersi.
normalnie wiosenny urodzaj tutaj mamy
Stary 2012-04-25, 20:30   #12581
Gipsy
Raczkowanie

belseno - ja mam 255 w obu piersiach przy wyjściówce totalne zero a nawet 'mniej niż zerooo' Wyślę Ci zaproszenie, to będziesz mogła zobaczyć efekt. Jak dla mnie są za małe ale lepszy rydz niż nic.

ilovesleeping - myślę, że po tygodniu spokojnie dasz radę wrócić i jest duża szansa, że nic nie zauważą. Nie będziesz miała jakiegoś ogromnego implantu i jesteś młodziutka więc myślę, że powinnaś całkiem nieźle to znieść. Ja po 10 dniach poszłam na imprezę i nikt nic nie zauważył. Powiedziałam tylko, że się przeziębiłam i szaleć nie mogę

martkka sz - ależ ja Ci zazdroszczę! U nas ciągle zimno
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:33   #12582
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość

ilovesleeping - myślę, że po tygodniu spokojnie dasz radę wrócić i jest duża szansa, że nic nie zauważą. Nie będziesz miała jakiegoś ogromnego implantu i jesteś młodziutka więc myślę, że powinnaś całkiem nieźle to znieść. Ja po 10 dniach poszłam na imprezę i nikt nic nie zauważył. Powiedziałam tylko, że się przeziębiłam i szaleć nie mogę
gipsy oo to mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz za jakiś tydzień chyba będę dzwonic i się umawiac na operację
Czyli siedziałaś sobie grzecznie przy stoliku i obserwowałaś resztę aa taką karę to mogę miec jakbym już cycunie miała
Stary 2012-04-25, 20:33   #12583
jooasi
Wtajemniczenie

Klaudek Ty mi tu oków nie puszczaj stary to niech nie marudzi i tak z rozkoszą przyjmie wszystko co dostanie
a dziewczyna z buziaka od razu mi się z Tobą skojarzyła, komentarzy nie czytałam, nie robie tego bo ludzie straszny jad z siebie wylewają i to jest przykre
Stary 2012-04-25, 20:37   #12584
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Ise, dziś z lewego cyca tylko 10 ml krwi zeszło więc jutro pewnie już z drenem się pożegnam ale prawy wciąż dość mocno podkrwawia. Cholera, z ta moją krzepliwościa. Moją mama ma zawsze to samo, brrr
Spokojnie ja też miałam niską krzepliwość i mi leciało 2 dni z drenów ale pomyśl że leżysz nic nie robisz wypoczywasz co ma innego robić Twój organizm jak nie zdrowieć xD będzie dobrze
Stary 2012-04-25, 20:37   #12585
jooasi
Wtajemniczenie

martka jak bedziesz tak kusić to masowe odwiedziny Ci zrobimy bardzo Ci zazdraszczam klimatu, jak dzieci odchowam i z domu wypuszcze i nie zejde w międzyczasie to może się wyniose z tej deszczowej zimnej krainy w jakieś bardziej słoneczne miesce takie moje marzenie na starość
Stary 2012-04-25, 20:48   #12586
brzydkie
Rozeznanie

ilovesleeping a jakie masz piersi?

wiadomo ,ze małe moga sie podobac jeszcze niektorym szcegolnie jesli ktos jest drobny i ma delikatna figure ale.....
niedorozwoj nie ma juz zadnych zalet

Stary 2012-04-25, 20:52   #12587
martkka sz
Raczkowanie

joasi
zapraszam :P ale bedzie radocha na plazy jak sie caly autobus cycolinek "zwali" ! widze, ze wiekszosc ma juz nawet nowe bikini!!

Edytowane przez martkka sz
Czas edycji: 2012-04-25 o 20:53
martkka sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:53   #12588
MILENKA2012
Raczkowanie

no to mamy kolejne trzy szczęśliwe forumowe cycolinki, gratulacje dziewczyny
ale nam się wyliczanka skróciła lada moment będę pierwsza

dzisiaj na USG byłam i wszystko super piersi o budowie gruczołowo-tłuszczowej mi napisał doktorek radiolog ale jaja będą za rok jak napisze piersi o budowie silkonowo-gruczołowo-tłuszczowej

Mune dobrze że nie dałaś się przepędzić ja też się trzymam dzielnie i nigdzie się nie wybieram bo mi tu dobrze i jak któraś mi coś miałknie że mam zmiatać to... i będzie zadyma

Ilove ja też nie zamierzam się przyznawać rodzicom że robię piersi mimo że mam 36 lat i swoje własne życie to nie chcę żeby wiedzieli więc też mam nadzieję że się nie zorientują
u mnie tylko mąż wie i dwie przyjaciółki którym ufam i mnie wspierają

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-04-25 o 21:02
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 20:59   #12589
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość

Mune dobrze że nie dałaś się przepędzić ja też się trzymam dzielnie i nigdzie się nie wybieram bo mi tu dobrze i jak któraś mi coś miałknie że mam zmiatać to... i będzie zadyma
No w kupie zawsze raźniej, co nie????

Cieszę się, że wszystko gra z USG......i teraz to już tylko będziesz słyszeć tykanie zegara
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 21:15   #12590
jooasi
Wtajemniczenie

Milenko Ty masz 36 lat ?? to tyla co ja nie wiem czemu mi sie wydawało, że Ty z 10 mniej masz, pewnie przez Ilove Was juz całkiem w pare połączyłam

i pragne zaznaczyć że nikt Was nie bedzie próbował przegonić i Wy jako Wy nigdy złego słowa nie usłyszycie chyba za bardzo osobiście całą sprawe potraktowałyście ale skoro jesteście to jest dobrze wszystkie jesteśmy tu równe i tak samo mile widziane obojętnie kto nas kroił

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Milenko no właśnie, tak się zastanawiam jak to bedzie na pierwsze żelkowe Usg pójść, zetresuje się napewno mocno, ciekawe czy łatwiej byle jakie ale swoje pokazać czy piękne ale "sztuczne"
Stary 2012-04-25, 21:24   #12591
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
ilovesleeping a jakie masz piersi?

wiadomo ,ze małe moga sie podobac jeszcze niektorym szcegolnie jesli ktos jest drobny i ma delikatna figure ale.....
niedorozwoj nie ma juz zadnych zalet
brzydkieteż mam niedorozwój

Cytat:
Ilove ja też nie zamierzam się przyznawać rodzicom że robię piersi mimo że mam 36 lat i swoje własne życie to nie chcę żeby wiedzieli więc też mam nadzieję że się nie zorientują
u mnie tylko mąż wie i dwie przyjaciółki którym ufam i mnie wspierają
milenko no u mnie też wie tylko TZ i 2 przyjaciółki i 1 bardzo dobra koleżanka jak już mam tak się rozdrabniac hehe razem będziemy się ukrywac

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Milenko Ty masz 36 lat ?? to tyla co ja nie wiem czemu mi sie wydawało, że Ty z 10 mniej masz, pewnie przez Ilove Was juz całkiem w pare połączyłam

i pragne zaznaczyć że nikt Was nie bedzie próbował przegonić i Wy jako Wy nigdy złego słowa nie usłyszycie chyba za bardzo osobiście całą sprawe potraktowałyście ale skoro jesteście to jest dobrze wszystkie jesteśmy tu równe i tak samo mile widziane obojętnie kto nas kroił

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Milenko no właśnie, tak się zastanawiam jak to bedzie na pierwsze żelkowe Usg pójść, zetresuje się napewno mocno, ciekawe czy łatwiej byle jakie ale swoje pokazać czy piękne ale "sztuczne"
joasi ja sobie nic nie traktowałam stałam obok
Ooj Koleżanko może byś jakieś nowe fotki wrzuciła bo jak nie to
Stary 2012-04-25, 21:29   #12592
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:

dzięki Joasi ja mogłabym być raczej dużo starszą siostrą Ilove
ja mam sporo dystansu i luzu a takie "afery" jak ta która się rozegrała ostatnio raczej mnie śmieszą bo forum nie traktuję tak "śmiertelnie poważnie" i też uważam że forum jest publiczne, otwarte i każdy może tu wyrażać swoje poglądy i ma przede wszystkim służyć jako wsparcie i źródło dodatkowej wiedzy dla dziewczyn przed i po operacji
sama wielu ciekawych rzeczy się tu dowiedziałam i zamierzam moimi doświadczeniami podzielić się z innymi dziewczynami jak już będę po no i to ile fajnych cycków się tu naoglądałam - bezcenne
Stary 2012-04-25, 21:39   #12593
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja Cie rozumiem WITAJ tak wogle I jakie B Ty chcesz miec??? Dziewczyno, dla B nie warto sie ciac Posiedz tu troche na forum , a zakochasz sie w E

Dziewczyny mam depresje dzisiaj Pierwszy raz ................... od niepamietam kiedy
Stary 2012-04-25, 21:42   #12594
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Joasi nie ma co się stresować mając takie śliczności jak Ty raczej lekarz robiący USG będzie się stresował nie mogąc opanować ślinotoku na ich widok
ja tak sobie cichutko do Twojego albumiku czasami zaglądam i się bezczelnie gapię i gapię

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-04-25 o 21:46
Stary 2012-04-25, 21:47   #12595
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
dzięki Joasi ja mogłabym być raczej dużo starszą siostrą Ilove
milenko będziemy miały siostrzane cycki jeśli mi się uda wziąc 325 tylko ciekawe czy będą podobnie wyglądac

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
No ja Cie rozumiem WITAJ tak wogle I jakie B Ty chcesz miec??? Dziewczyno, dla B nie warto sie ciac Posiedz tu troche na forum , a zakochasz sie w E

Dziewczyny mam depresje dzisiaj Pierwszy raz ................... od niepamietam kiedy
zabciu czy to cyckowa depresja?
Stary 2012-04-25, 21:57   #12596
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Na poczatku gratulacje dla nowych cycolinek ajj dziewczynki jak ja Wam zazroszcze

Nie zagladalam tutaj ale cale szczescie dzieki temu skonczylam pisac ta wstretna prace uf Coraz blizej konca i coraz blizej moich cycuszków

Zabulku Ty i depresja? Co sie stało takiego

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 21:59   #12597
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość

joasi ja sobie nic nie traktowałam stałam obok
Ooj Koleżanko może byś jakieś nowe fotki wrzuciła bo jak nie to
czasem stanie obok jest najlepszym rozwiązaniem, ja to zawsze w coś wdepne
fotki? no tak 5 miechów niedawno stuknęło ale że jakiś szczególnych zmian już nie widać to i fotek im nie popstrykałam, przy ostatnich się poryczałam bo jakieś paskudne wyszły i się zraziłam od tamtego czasu. ale zrobie bo pamiątka dla potomności być musi
Stary 2012-04-25, 22:01   #12598
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Na poczatku gratulacje dla nowych cycolinek ajj dziewczynki jak ja Wam zazroszcze

Nie zagladalam tutaj ale cale szczescie dzieki temu skonczylam pisac ta wstretna prace uf Coraz blizej konca i coraz blizej moich cycuszków

Zabulku Ty i depresja? Co sie stało takiego
olivko zazdroszczę tej pracy...przede mną jeszcze dłuuuga droga - niekoniecznie z mojej winy ale muszę przetrwac

Cytat:
fotki? no tak 5 miechów niedawno stuknęło ale że jakiś szczególnych zmian już nie widać to i fotek im nie popstrykałam, przy ostatnich się poryczałam bo jakieś paskudne wyszły i się zraziłam od tamtego czasu. ale zrobie bo pamiątka dla potomności być musi
joasi no ja myślę więc czekam na fotki, oby nie za długo
Stary 2012-04-25, 22:11   #12599
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
joasia nie rob jaj i dawaj foty! my Ci tu wszystko odpowiednio ocenimy !

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość

jaka znowu depresja??!!! zaba! Ty jestes do wyzszych zadan stworzona! depresja jest taka przyziemna!
Stary 2012-04-25, 22:19   #12600
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
olivko zazdroszczę tej pracy...przede mną jeszcze dłuuuga droga - niekoniecznie z mojej winy ale muszę przetrwac
Wziełam się z garść bo chce pozaliczac wszystko i obronic sie jak najszybciej i czekac w spokoju na moje cycuszkiwiec to daje mi duzo motywacji ale ciesze sie ze juz koniec

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości