Powiększanie piersi cz.7 - Strona 423 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-27, 09:57   #12661
korinka
BAN stały

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Issabel - jak się miewasz po operacji?!
Beatabo - spokojnie, złamany ząb to nic takiego. Byleby Cię nie bolał - bo wtedy ból cycków i zęba to dużo jak na jeden raz
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 09:59   #12662
jooasi
Wtajemniczenie

Issabelka tylko nie szalej za bardzo ból po operacji powstrzymuje nas przed zbyt szybkim działaniem a jak nie boli łatwiej sobie szkody narobić bo sie wydaje, że wszystko nam można. więc pomalutku powolutku, teraz jesteś księżniczką i zebyś na pomysł brania dzieci na ręce z tęsknoty nie wpadła, wogóle żadnego dźwigania. ciesz się swoim dobrym samopoczuciem ja sie cieszę razem z Tobą ale pamiętaj, ze w środku jest wielka rana i delikatnie... delikatnie

Stanior może dr Ci drugi sprzeda, żebyś nie musiała biegać po sklepach. a jaki dostałaś?? tym że są na razie daleko wogóle się przejmuj, puszczą mięśnie to i cycki się zbliżą
Stary 2012-04-27, 10:06   #12663
issabel1
Raczkowanie

Wiem wiem ja na spokojnie powolutku jak babunia bolec cos tam boli ale tragedii nie ma i bez prochow tez sie obejdzie nie szaleje a dzieciaczki w przyszla sobote wysciskam dopiero teraz to na skype moge tylko No wlasnie zapytam jak bede dzisiaj bo jakos nie bardzo mi sie chce gdzies lazic po sklepach a tym bardziej ze szuram buciorami a dostalam Triumph 34C No i ciesze sie strasznie ze mam czucie w obu sutkach i ogolnie eh... a tak sie tego wszystkiego balam

Edytowane przez issabel1
Czas edycji: 2012-04-27 o 10:08
issabel1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 10:14   #12664
jooasi
Wtajemniczenie

Isa to C to zaraz za malutkie bedzie i raczej mniejszy obwód bedziesz nosiła, pewnie jakies 70(32)E docelowo wyjdzie
Stary 2012-04-27, 10:32   #12665
issabel1
Raczkowanie

Tak wlasnie myslalam ale to dopiero jak opuchlizna zejdzie czy jak ? a kiedy w ogole bede mogla smarowac jakims balsamem jak wyciagne szwy ?
Stary 2012-04-27, 10:41   #12666
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Beatko, ja powiedziałabym, że byłam na usunięciu torbieli na jajnikach . Po operacji będziesz raczej niedysponowana, więc ciężko będzie to ukryć. A teściowa jeszcze rosołku Ci nagotuje i skakać będzie nad Tobą

Ej Nowe Cycoliny, wrzucać mi tu foteczki
A Ty kochana to lepiej sobie jakąś historię wymyśl że masz kobiece problemy i Ci doktorek hormony przepisał. No i że przytyjesz od nich - i tyle no bo że w cyckach przytyjesz też to oczywiste

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Mya a Ty mi musisz tą 40 tak przed nosem machać? nie przyznaje się do niej, każdy ma tyle na ile sie czuje to ja 25, no może 28
zrobie zdjęcia, zrobie tylko stary niech się z domu ruszy bo się bedzie nabijał ze mnie a ostatnio ciągle w domciu pracuje. wtedy był kryzys chwilowy, pobeczałam i stuknęłam się w głowe
O widzisz - rozłościć Cię troszkę i od razu inna dziewczyna Ja mogę Ci machać bo też tyle mam w dokumentach ma się rozumnieć- bo w głowie to dużo mniej . A z nowymi cycorkami to mi dopiero latek ubyło Rób focie , czekam- ja w przyszłym tygodniu też zrobię

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 12:38   #12667
beatabo1986
Raczkowanie

póki ząbek nie boli to tak jak mówicie nie będę się stresować...

a chyba faktycznie powiem, że mam jakieś problemy kobiece i nie chce nikomu mówić co dokładnie...

ale teraz tyle osób pyta co robimy z TŻ w weekend majowy i każdemu kręce, że już mamy plany, a oni tylko drążą temat gdzie się wybieramy, z kim itp. ale mam tylko nadzieję, że jak wrócę z kliniki to nie będzie widoczne i oczywiste, że tak naprawdę cycorki robiłam bo się nieźle wstydu najem zwłaszcza, że pracuję z samymi facetami

aj jak ja się już nie mogę doczekać
Stary 2012-04-27, 13:23   #12668
belseno
Zadomowienie

[QUOTE=issabel1;33797303]Hej kobietki
................... no ale sa

/QUOTE]

i to najważniejsze, ja też gratuluję i doczekać się nie mogę, żeby je zobaczyć

Boszzze jak by to ktoś czytał z boku to gotowy pomyśleć "zboczone dziewuchy" cycki sobie chcą oglądać ale jak tu się oprzeć jak one takie ładne.... ja to nawet miałam z takim postulatem wystąpić: "cycory jooasi na Avatara" - to były pierwsze, które obejrzałam i odrazu się zakochałam - no miłość od pierwszego wejrzenia

Dziewczynki te co maja "wyrobione oko" bardzo proszę o zerknięcie czy z rozmiarem jaki mi zaproponował lekarz czyli 200 i 250 + to co jest moje jest szansa na taki rozmiar jak ma magdalena_81?

Muszę jakąś decyzję w końcu podjąć i zaklepać termin

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-04-27 o 13:27
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 13:27   #12669
Joanna_83
Przyczajenie

Witam

Wpadlam tylko na chwilke poinformowac ze mam umowiana wizyte-konsultacje z dr Polakiem na 22 maja. O wynikach pinformuje oczywiscie ....

Pierwsze wrazenie o doktorku bardzo pozytywne...

Pozdr
Joanna_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 14:11   #12670
Gipsy
Raczkowanie

belseno - a jakie masz wymiary? Wzrost, waga, pod biustem? Od tego bardzo zależy końcowy efekt, na drobnej osóbce nawet mały implant wygląda całkiem pokaźnie. Magdalenka ma okrągłe więc Twoje, piersi zupełnie inaczej będą po operacji wyglądać.
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 15:57   #12671
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Tonia ja wiem że na zdjęciach wyglądają gorzej bo u mnie jest tak samo patrze w lustro proste, pstrykam fote jedna mał, druga duża
jak bedziesz w sklepiku poproś sobie tego mamabela, bo pani Ci napewno nie zaproponuje stanika dla karmioncej on ma usztywniane lekką gąbką miseczki a nie ma fiszbin i nadaje się do dekoltów.
a sprawdziłaś góre implantów czy są na jednym poziomie?
tak, sprawdzałam, góra jest równo tylko w tym opadniętym mniej pękata. i to chyba te mięśnie tak naciskają i spłaszczają, tak? jak leżę to mam ten prawy wyższy więc możliwe, że mięśnie skubane trzymają ale dziwne, że w lewej. wydawałoby się, że u osoby praworęcznej bardziej trzymać będą mięśnie z prawej strony
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 16:07   #12672
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
belseno - a jakie masz wymiary? Wzrost, waga, pod biustem? Od tego bardzo zależy końcowy efekt, na drobnej osóbce nawet mały implant wygląda całkiem pokaźnie. Magdalenka ma okrągłe więc Twoje, piersi zupełnie inaczej będą po operacji wyglądać.
Wiem, że będą inne bo ja wyjściówke mam zmasakrowaną ale chodzi mi o złapanie wielkości - dużego nie chce bo bym się źle czuła ja niewysoka jestem i uprawiam jakieś tam sporty i też nie chcę żeby mi biust "przeszkadzał" w ćwiczeniach wiec pomyślałam, że C by mnie satysfakcjonowało a implant dr okrągły mi zaproponował. Moje wymiary:
wzrost 164, waga 62kg, biust 87, pod biustem 80, rozstaw 17, talia 70-74, biodra 99 i całe moje kilogramy zebrały się na pupie i nogach jakby połączyli 2 różne osóbki
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 16:37   #12673
kicia_nh
Zadomowienie

Niepytajozdanie dodałam Cię do wyliczanki Ufff na szczęście zdąrzyłam do pracy dzisiaj

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 17:08   #12674
ania1919
Raczkowanie

Hej ja jestem po okropnie sie czuje po narkozie tez ,piersi nie wiem nie widzialam wszystko jedno oby bylo juz lepiej jak dojde do siebie to napisze wiecejpozdr...
Stary 2012-04-27, 18:01   #12675
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania1919 Pokaż wiadomość
Hej ja jestem po okropnie sie czuje po narkozie tez ,piersi nie wiem nie widzialam wszystko jedno oby bylo juz lepiej jak dojde do siebie to napisze wiecejpozdr...
Gratuluję serdecznie i życzę szybkiego powrotu do siebie Dzisiaj miałaś operację, dlatego ma prawo boleć, ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej

Stary 2012-04-27, 19:03   #12676
KasiaPolak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Hej kobietki
ania1919 trzymam kciuki bedzie dobrze

Kochane jesli chodzi o foteczki to dopiero jak wroce do domku bo oczywiscie jak zwykle zapomnialam kabla z aparatu do kompa u mnie to norma Dzisiaj kontrola mam nadzieje ze zobacze cycorki
Jeszcze podjade na jakies zakupki stanior na zmiane sobie kupic taki sam no chyba ze moge inny jakis ? Choc szczerze powiem ze ten jest fajny tylko one tak sa dosc daleko od siebie no ale sa

jooasi

to ty już w samym staniorku śmigasz? ja dostałam zalecenie aby 8 dni w bandarzu pomykać
KasiaPolak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 19:14   #12677
issabel1
Raczkowanie

Jestem po kontroli moge sie juz prysznicowac cala kupilam sobie staniczek na zmiane Kasiu tak ja troszke obklejona ale tylko staniczek mam i jestem mega zadowolona w srode sciagniecie szwow

ania1919 to fajnie ze juz jestes po jutro juz bedzie dobrze a teraz odpoczywaj gratulacje
Stary 2012-04-27, 22:01   #12678
michalina11
BAN stały

powiekszanie jest superr
michalina11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 22:24   #12679
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Joasi, mój stary twierdzi, że rycząca czterdziecha jest lepsza od cnotliwej osiemnastki. Ale skąd on TAKIE rzeczy wie, to nie wiem
Ale właściwie co ma mówić, skoro małżonka już taka leciwa

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Dziewczynki, była kiedyś na forum dziewczyna o nicku czekoladowa_sowa. Ma taki sam rozmiarek, jaki wybrała mi Pani dr. Ona jednak miała nieprzyjemną sytuację w związku z implancikami. Oto link do jej wypowiedzi:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3393
Napiszcie proszę, dlaczego po 9 miesiącach jej piersi wyglądały tak nienaturalnie?
Pisałam do niej na priva, ale ona chyba już nie pojawia się na forum...
Przepraszam, jeśli trochę nastraszyłam przyszłe cycolinki, ale trochę mnie to trapi. Zresztą wiecie już, że ja panikara jestem
Hi- no ja zachodzę w głowę do dziś dlaczego Sówka nie pokochała do końca swoich skarbów Jest to dla mnie zagadką ogromną - tym bardziej , że widziałyśmy się kiedyś, i na kawusi byłyśmy I powiem , że jak w cenntrum handlowym było z milion osób - to nikt na te nasze sztuczne piersi nawet nie spojrzał W bikini na plaży się nie widziałyśmy- więc pod tym kontem nie mogę ocenić ich "sztuczności". Z tego co wywnioskowałam nie o taki efekt jej chodziło- ale o jaki tego też nie wiem

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
Mya jesteś cudowna dziękuję Ci
no ja mam jak na razie w pamięci te miski A, więc myślałam, że w każdym tak
na razie sobie wrzucę do zakładek te staniki i pójdę w przyszłym tygodniu do tego Triumpha z brafiterką i jak tam nie będzie takich to zamówię przez internet

co do rowka... bo jak ja widzę, jak dziewczyny mają je tak bliziutko a ja nie to mi przykro

i zastanawiam się też, czy czegoś nie podkładać pod lewy cycuszek, żeby lekko do góry poszedł.
Ja Ci podłożę coś pod cycka Staniczek dobry i prawidłowe układanie piersi w miseczce - i nic więcej Ci nie trzeba. A o rowek się nie mart- będziesz mieć śliczny. A że te mięsnie przy mostku luzują się z największym trudem- na śliczny rowek trzeba poczekać
Ja to sobie wyobrażam co Ty byś teraz wymyślała jakbyś z tymi 290 skończyła

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Wiem wiem ja na spokojnie powolutku jak babunia bolec cos tam boli ale tragedii nie ma i bez prochow tez sie obejdzie nie szaleje a dzieciaczki w przyszla sobote wysciskam dopiero teraz to na skype moge tylko No wlasnie zapytam jak bede dzisiaj bo jakos nie bardzo mi sie chce gdzies lazic po sklepach a tym bardziej ze szuram buciorami a dostalam Triumph 34C No i ciesze sie strasznie ze mam czucie w obu sutkach i ogolnie eh... a tak sie tego wszystkiego balam
strach ma wielkie oczy - hihi ale to się wie dopiero po.
A tak w ogóle to ja Cie uściskam bo jeszcze nie miałam okazji Model masz w końcu 333 ? tak masz w podpisie - więc chyba się udało ? Mam nadzieję że dr się w końcu do nich przekona jak jego pacjentki będą z tego modelu zadowolone.
Cieszę się , ża tak dobrze się masz

belseno-możesz tą focie o której pisałaś wrzucić na forum?- to zobaczymy co tam znalazłaś.
Czy Pan dr odpisał coś odnośnie rozmiaru? Bo z tego nie wyjdzie Ci biust zbliżony do rozmiarku Gipsy- będzie mniejszy. Nasza Gipsy jest szczuplutka jak trzcinka-ma drobną klatkę i te implanty dobrze się tam wpasowały. Moim zdaniem jej panienki są śliczne i nic im nie brakuje ale u większej osoby by nie dały takiego efektu. Przy Twoich wymiarkach ta wielkość zniknie - ta mniejsza wkałdeczka ma 9,9cm szer i 4,1cm projekcji - może choć 250-275
I coś mi nie pasuje w Twoich wymiarkach- zmierz się jeszcze raz jeśli możesz.

Cytat:
O miło Cię widzieć- i super , że juz po !!! gratuluje - a rozmiarek fajniusi. Odpoczywaj sobie i dochodz do sił

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-04-27 o 22:28
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 01:00   #12680
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ja Ci podłożę coś pod cycka Staniczek dobry i prawidłowe układanie piersi w miseczce - i nic więcej Ci nie trzeba. A o rowek się nie mart- będziesz mieć śliczny. A że te mięsnie przy mostku luzują się z największym trudem- na śliczny rowek trzeba poczekać
Ja to sobie wyobrażam co Ty byś teraz wymyślała jakbyś z tymi 290 skończyła
też się zastanawiałam nad tym co by było jakby mi te maleństwa wsadziła. mam ochotę pojechać do niej rozebrać się i spytać: dało się? dało się?
Stary 2012-04-28, 09:57   #12681
kicia_nh
Zadomowienie

beatabo 02.05 - 5
MILENKA2012 14.06 - 48
Niepytajozdanie 19.06 - 53
Olivkaa200 12.07 - 76
klaudeczka2010 03.09 - 129

Miłego dnia

Stary 2012-04-28, 10:28   #12682
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

ania gratulacjejak dzis sie czujesz? mam nadzieje ze juz lepiej

Musze sie Wam pochwalic prace juz zatwierdzona przez promotora tylko na obrone czekac jeste z siebie dumna

Jeszcze 76 dni jej doczekam ja sie czy nie

U mnie dzis 28 stopni lato normalnie i troche zaczelam sie martwic bo cieplo fajnie ale jakos po operacji nie widzi mi sie taka pogoda

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 11:02   #12683
issabel1
Raczkowanie

Mya takze Cie sciskam tak kochana mam te 333 380cc doktor naprawde jest switny mial juz wszystko naszykowane dla mnie nawet nie musialam do niczego go przekonywac sam stwierdzil ze beda sliczne . Ja sie czuje wysmienicie az sama w szoku jestem oczywiscie sie oszczedzam boli mnie tylko lewa ranka ale ogolnie jest super mam nadzieje ze reszta dziewczynek znosi ten stan po operacujny dobrze tego wam zycze
Stary 2012-04-28, 11:59   #12684
Gipsy
Raczkowanie

issabel1 - widzę, że Ty cała w skowronkach! To ja się razem z Tobą cieszę i doczekać nie mogę jak się nam pochwalisz zdjęciami : )

MyaDiva – oj tam, oj tam, wcale taką trzcinką nie jestem. Tutaj większośc takich chudzinek i jakoś z większymi implantami im do ‘twarzy’. No ale już nie narzekam i dziękuję za komplementy pod adresem moich maleństw : )

Belseno - Twoja wyjściówka jest trudna i pewnie nie wiele więcej uda się tam wcisnąć ale myślę, że po 200 i 250 z Twoimi wymiarami będziesz czuła niedosyt. Proponuję wybrać się jeszcze do innego lekarza na konsultacje i zobaczyć co Ci zaproponuje.

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
też się zastanawiałam nad tym co by było jakby mi te maleństwa wsadziła. mam ochotę pojechać do niej rozebrać się i spytać: dało się? dało się?
Hehe Chciałabym jej minę wtedy zobaczyć.

Edytowane przez Gipsy
Czas edycji: 2012-04-28 o 12:00
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 14:20   #12685
grazia78
Raczkowanie

Witam was kochane
Ja cały czas w rozjazdach mama szpital i ojcu trzeba pomóc znów nie mam czasu,aby tu z wami posiedzieć i podyskutować bardzo mi tego brakuje ale mam nadzieję,że w końcu jakoś znajdę czas.
MADZIA kochana wsadzę fotki obiecuję jak tylko ogarnę to wszystko bo jak na razie nie mam czasu po tyłku się podrapać
Gratuluję nowych nabytków dziewczynkom. Buziam was mocno kochane i wrazie co gdybym już nie miała czasu zajrzeć zyczę wam miłej majóweczki. buzka
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 14:24   #12686
beatabo1986
Raczkowanie

mam pytanko do dziewczyn, które mają już operację za sobą. Czy mając kolczyki w języku, nosie, brwi, pępku muszę je wszystkie do operacji wyjąć?? I co z tipsami? Jak są zrobione na naturalne, tylko biały french i płytkę paznokcia przez nie widać to czy mogą zostać czy w dniu zabiegu lekarz mi oznajmi że mam je zdjąć?? Bo przyznam że akurat o te dwie rzeczy lekarza nie zapytałam

ale pogoda u nas rewelacja ze 28 stopni jest napewno zaraz jadę z rodzinką na ognisko nad jeziorko
Stary 2012-04-28, 15:11   #12687
jooasi
Wtajemniczenie

beata całą biżuterie zdjąc mi kazali więc dotyczy to pewnie też tych wymienionych przez Ciebie tipsy mogą zostać ale nie wolno mieć lakieru na paznokciach, nie dotyczy to żelu i nie wiem czemu. kazdy lekarz tez troche inne ma podejscie.
Stary 2012-04-28, 16:28   #12688
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Aniu, wiem o czym piszesz, bo kilka dni wczesniej przezywalam podobnie koszmarne chwile. Ale badz dzielna, to minie a cycuchy zostana
U mnie tez juz coraz lepiej. Dzis mialam juz usuniety jeden dren, jutro najprawdopodobniej uda sie z drugim. Z cycuniami widuje sie codziennie przy okazji zmiany opatrunku i i ogledzin i musze przyznac, ze coraz bardziej mi sie podobaja, staja sie coraz bardziej moje
Dzis tez mierzylam juz staniorek, ktory juz tylko czeka kiedy bedzie mozna usunac ten drugi drenik
Cycuszkie nie bola juz prawie zupelnie. Pomimo to nie szaleje i staram sie maksymalnie oszczedzac. Staram sie jak najdokladniej i we wszystkim sluchac mojej Pani Doktor. Tak sobie postanowilam wybierajac akurat te, a nie inna osobe, i tego bede sie trzymac do konca. Tym bardziej, ze jestem wrecz zaskoczona Jej troskliwoscia. Codzienne kontrole plus pod koniec dnia lub rano kontrola telefoniczna i telefon alarmowy czynny w razie potrzeby 24 godz. na dobe, trudno nie czuc sie bezpiecznie Wszystkie konsultacje, zmiany opatrunkow, leki sa juz wliczone w cene zabiegu - to rozumiem!
Jesli tylko dostane staniorek to zaraz po powrocie do domeczku zrobie foteczki moich cycuniow choc w staniorku, ktory jakos nie za bardzo (na szczescie) przypomina pancerny
Pozdrowienia dla Wszystkich Cycolinek, tych z duzym stazem i tych nowych

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 16:54   #12689
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
mam pytanko do dziewczyn, które mają już operację za sobą. Czy mając kolczyki w języku, nosie, brwi, pępku muszę je wszystkie do operacji wyjąć?? I co z tipsami? Jak są zrobione na naturalne, tylko biały french i płytkę paznokcia przez nie widać to czy mogą zostać czy w dniu zabiegu lekarz mi oznajmi że mam je zdjąć?? Bo przyznam że akurat o te dwie rzeczy lekarza nie zapytałam
ja gdzieś wyczytałam, że paznokcie musi być widać na wypadek jakby się coś działo to podobno palce sinieją i to widać właśnie przez paznokcie
z języka będziesz musiała wyjąć kolczyk. reszta nie wiem
Stary 2012-04-28, 17:51   #12690
jooasi
Wtajemniczenie

Andzikus dawaj dawaj bo nie możemy doczekać się Twoich cycuniów

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości