|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() ![]() Rybka jak Ty ślicznie ćwiczysz ![]() ![]() Moje menu: I: owsianka kawa z mlekiem II: "sałatka" owocowa (banan+jabłko) kawa, garść flipsów, 3 raczki III: smażony filet z czarniaka, surówka (właśnie zjadłam sama, bo TZ bedzie ok 19-20 i nie chciałam na noc jesć, a pozatym dla niego wersja z frytkami, więc wolałam nie kusić losu ![]() IV: nie wiem jeszcze ale na pewno cos "małego". Aktywności fizycznej na razie brak, poza kilometrowym spacerkiem... Brzuszki później ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4112 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
MP
![]() A co to jest ten czarniak? ![]()
![]() |
![]() |
#4113 |
Zakorzenienie
|
Baniaaaa rozowe rajtki no nie moge
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4114 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Psyhe, ogladam ostatnio Twoje menu i mam nadzieje ze najesz sie za te wszystkie dni posuchy ktore ostatnio sobie fundowalas ;p Cytat:
![]() zbliża się ten moment, kiedy trzeba zmyć z paznokci te róznokolorowe warstwy lakieru ![]() 2. e, nie wiem ![]() Cytat:
![]() 2. Pospolite, niepospolite - seks lubi proste formy! ;D Cytat:
![]() niee, jak wazysz 63,8 to bardziej musisz mowic, ze wazysz 64 ;p Cytat:
ja nie stosuje zaminnikow, nie umiem ;D Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
miałam, przygoda z suszarka przydarzyla sie w okolicach poludnia, a Agnes wyhaczyla mnie ok. 16 ;D
![]() |
![]() |
#4115 |
Zakorzenienie
|
Siema Bania!
![]() Chciałabym zobaczyć Twoje zdjęcie w różowych rajstópach xD Boszzzzzz, nie chcę siostrze robić przykrości, ale chyba spóźnię się na autobus o 16.30, a następny mam dopiero 18.30 xD Posiedziałabym w spokoju na uczelni ![]() Już chodzę poddenerwowana...... ![]() Jestem głąbem i gałganem ![]() Czuję się jak wyrzygany ser ![]()
![]() |
![]() |
#4116 |
Raczkowanie
|
Jescze zjadłam puszkę liczi i kilka łyżeczek budyniu czekoladowego
![]() ![]()
![]() |
#4117 |
Przyczajenie
|
Ja nie lubie mleka.Capuccino lubie o smaku milki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do paznokci, ja dzisiaj zrobilam pedicure wlasnie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4119 |
Zakorzenienie
|
Ewelka, pojeść owszem, ale alkoholu nie mogę
![]() Biorę antybiotyk (silny....) i dzisiaj wieczorem wzięłam czyli picie jutro koło 16 odpada ![]() Ale dam radę ![]() Będę bombowo wyglądać (pomimo, iż zaraz po uczelni), ale wyprasowałam sobie już rzeczy i będzie superowo xD Jeszcze jutro rano pobiegam ![]()
![]() |
![]() |
#4120 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#4121 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodam, są superowo fajne ![]() ![]() to siedż na uczelni jak nie chcesz isc na grilla; masz wymowke zeby nie byc na poczatku imprezy ktore zawsze są drętwe. a tak - wpadniesz o tej dajmy na to 19/19.30 i będzie juz wesolutko ![]() my z tzem tez chyba sie jutro gdzies wybierzemy, ale musze isc na zula albo upic sie w domu ![]() czemu uwazasz ze jestes głąbem i gałganem? mi dzis pojechano, że jestem matoł i osioł, więc mozemy SE przybić 5 ![]() jak wyrzygany ser?! buhaha! dobre, choc nie mam pojecia jakie to samopoczucie ![]() ja sie czuje do d.py ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() rano zapycha mnie wlasnei owsianka, dodaje do niej lyzke miodu i jakos na kilka godzin zapominam o slodyczach. kiedys pomogly mi jog naturalne z malinami / zurawinami. Pycha! uwaga, uzaleznia ![]() Cytat:
![]() w CCC widzialam ladne sandalki, 30 % mniej to juz calkiem sporo, zwlaszcza gdy znizka obejmuje te produkty sezonowe, m ysle ze cos wybierzesz ![]() ja niby tez jestem zmarzluch, ale tak samo jak Ty - zle znosze upaly. jak jestem gdzies nad woda - to super ekstra, zimne piwo, recznik i nic mi wiecej nie trzeba; ale w miescie........ tragedia. gacie lepia sie do tylka, mam wrazenie ze wszyscy wkolo smierdza, a ja z nimi, nogi sa okurzone, tusz splywa, fuuu. i wiecznie jest goraco. i wtedy tylko chce mi sie reddsa ;p Cytat:
![]() Cytat:
w co sie ubierasz?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4122 | |||
Zakorzenienie
|
Tararira, kto dodał nowego posta na blogaska?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem fanką tego spotkania ![]() Co powiedział Twój TZ? ![]() I co z kotem? ![]() Witam nowe dziewczyny ![]() Coś jeszcze chciałam napisać ale nie wiem co ![]() Idę obejrzeć Pamiętniki Wampirów, bo Stefan już za mną tęskni ![]() ![]() Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-04-28 o 00:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4123 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Samopoczucie dzisiaj nadal średnie, ale to nie dół i nie depresja.... To co innego ![]() Waga mnie dzisiaj trochę pocieszyła, bo 45,8 ![]() ![]() Ubieram się w zwiewną spódniczkę, koszulkę i nawet wyprostuję włosy ![]()
![]() |
![]() |
#4124 | ||
Zakorzenienie
|
hejka hej!
kto przytył i waży już 59,1? andzia bandzia ![]() ale to dziwne, bo jestem jakaś napuchnięta ![]() ![]() Cytat:
![]() TZ nic właśnie nie powiedział, tylko zamilkł, chyba był w szoku, bo był szał ;D 2. kot nadal się nie znalazł ![]() za to ostatni który mi został dostał obróżkę z kokardką, i się nią jara, bo mruczy ![]() 3. ![]() ![]() Cytat:
Psyholu bardzo mało jesz, więc nie podniece sie Twoja waga ![]() Będziesz miss grilla ! ![]() a mi sie nic nie chce ![]() ![]() na opalanko chyba jest za zimno... w dodatku mam wolny caaaaaały tydzien, właściwie to półtora tygodnia, a tza znowu przerzucaja gdzie indziej, wiec znowu bedzie pracowal inaczej... i sama musze zorganizowac sobie czas wolny, bo nie bedziemy mieli okazji gdzies wyjechac z racji tego, ze on ma zobowiazania ![]() ![]() jeszcze nie bylismy razem nad morzem, wyobrazacie to sobie? :P jest tak drogo, ze wolimy dolozyc troche kasy i leciec gdzies daleeeeko gdzie jest upalnie, mozna nurkowac i moje dziwactwo na nikim nie robi wrazenia, bo wszyscy sa tolerancyjni i wyluzowani xD a co u Was gałgany? jakieś plany na majowkę? kocham tegoroczną majówkę ![]()
![]() |
![]() |
#4125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wskoczyłam w obcisłą banadżową mini i do tego mój nowy t-shirt - jadę w końcu do większego miasta po kieckę! Dzisiaj znajdę, obiecuję ![]() Ale się wczoraj spiłam ![]()
![]() |
![]() |
#4126 | |||
Zadomowienie
|
Ryba Aniołku
![]() ![]() Cytat:
![]() spadki spadeczki ![]() heeeeeeeey! ![]() ![]() w końcu..... ![]() Cytat:
![]() My chyba w tym roku w końcu pojedziemy na "wakacje" czyt. 3 dni gdzies w sierpniu chyba do Zakopanego ![]() Moje plany na majówkę sa takie że 2 idę do chirurga - tak nadszedł ten dzień ![]() ![]() Cytat:
![]() Czemu sie spiłaś? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4127 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dzisiaj juz w japonkach wyskoczylam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ubralam dzisiaj spodnie z bershki ktore praktycznie sie nie rozciagaja, byly tak obcisle ze lezaly 2 miesiace w reklamowce! dzis ubralam je pierwszy raz i nie cisna ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4128 | |
Zadomowienie
|
BŚ to wyjdzie jak plagiat ale robiąc wczoraj mój obiadek robiłam po kolei zdjęcia więc chcąc - nie chcąc będę musiała dodać post z jedzeniem również u mnie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja wczoraj wypiłam pół Lecha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4129 | |||
Zakorzenienie
|
;D taki los maturzysty po zakończeniu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() za to juz jest wysyp panienek w sandałkach i rajtkach ![]() co mnie przeraza to to, ze to w miare normalne dziewczyny tak pociskaja, a wczoraj, gdy byly te wszystkie zakonczenia roku maturzystow widzialam duzo lasek w peep toe i brazowych tanich rajstopach, to bylo straszne, ALE - tu zwroce sie do starszych dziewczyn z wątku - rośnie nam konkurencja, matko jakie te maturzystki są piękne. czulam się taaaka stara ![]() w ogole czuje sie stara i wydaje mi sie ze wygladam na 29 lat ![]() 2. przyłaczam sie do ochow i achow nad blogiem Śmietany ![]() byłam 2 razy i za każdym razem przeczytałam wszystko od deski do deski. nie widziałam jeszcze nowego pościka. zaraz obczaje ![]() Śmietanka, dieta paleo chyba nie jest mocno rozpowszechniona? ![]() ![]() 3. jeeeeezuuuu 12 godzin w pracy..... ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. wow, to super ![]() ![]() a co je Twoj TZ? zdrowo, niezdrowo ? ![]() pol to sie nie liczy ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuje wszystkim za miłe słowa odnośnie włosów ![]() ostatnio coraz częściej się zastanawiam żeby ściąć tak jak ma Laura albo Psyhol i prostować ale przez Was znów mysle ze to moze nie najlepszy pomysł ![]() ![]() Tak wogóle to wczoraj tylko 35 min na orbitku bo czasu mi brakło, do tego zjadłam 1,5 kawałka pizzy ![]() I zaczął się szał na lody ...Wszędzie wszyscy łażą i liżą i mi się też zachciewa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4131 | ||
Zakorzenienie
|
pokaż foto
![]() Ja nie chcę lata, mam taaakie brzydkie nogi ![]() Cytat:
![]() 2. Obróżka z kokardą ![]() ![]() Uuu, kiepsko macie z tą majówką ![]() Ja w sumie chcę zostać trochę w domu, bo przez kilka dni jest fajny festiwal filmowy kina polsko-czeskiego, duuużo ludzi, imprez i koncertów ![]() ![]() A w czwartek wyskoczymy ze znajomymi na kilka dni do Wiednia (kocham to miasto ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Biedactwo ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4132 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I gratuluję spodni, ja w te wakacje będę musiała kupić wszystkie nowe szorty, bo gruba jestem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() aaaa dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() a napiszesz ile cm mają? ![]() Ja jem sorbety jak mam bardzo ochotę ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4133 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. eee, powiem Ci szczerze, że lodami się tak mocno nie przejmuje. w sensie - wole zjeść 3 lody niż jedną czekoladę, czy 3bita albo coś tam ;p (oczywiście mowa o lizakach lodowych, sorbetach itp. jakieś takie waniliowe w polewie czekoladowej mnie ie kręcą za mocno. chyba ze makflary ;p ) Cytat:
![]() 1. nieee właśnie nie! Porozumiewalyśmy się szyfrem! ;D moj facet strasznie długo mysli i dlugo dochodzi do prostych wniosków, takze nie liczylabym na to, ze wpadnie na jakis trop ;D 2. w reserved są takie gumki do włosów, akurat na kocią szyjkę ![]() może wracać z piątką, pokocham wszystkie! Cytat:
2. do Wiedniaaaaaaaa?! zartujesz?! ale swietny trip! ja nigdy nie byłam w Wiedniu ;( chętnie bym zwiedzila. Marzą mi sie w ogole te wszystkie mniej komercyjne cześci Europy; ale to nie wiem, musialabym zmienic związek ![]() Moze naciagne go na Danie, pod pretekstem legolandu? ![]() 3. buhaha! a moze sie pogodzicie? ja tez probuje, ale w polaczeniu z naszą zrytością i moim malo dojrzalym stylem nie brzmi przekonywujaco ![]() Edit: po chwili rozkminy myślę, że się pogodzicie, ostatnio na Węgrzech bylo duzo wina i się pogodziliście ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-28 o 11:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4134 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() pięć kociąt, ile miłości ![]() Cytat:
![]() ![]() Z mniej komercyjnych- zróbcie sobie weekendowy wypad do Pragi, jest blisko, na 2-3 dni idealnie, ma świetny klimat, czujesz się jak w czeskim filmie i do tego jest ślicznie ![]() Cytat:
![]() No, wiedeńskie wino jest smaczne, butelka za dwa ojro prosto z winnicy ![]() Ostrzegliśmy znajomych, że możemy się zabić w drodze ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Aaa i jeszcze mam do Was jedno pytanie! Kupuje któraś z Was Elle Decoration? ![]() Ostatnio trafiłam na jeden numer i jestem zachwycona ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4135 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz mam iść na obiad, a tu włosy mokre, piżama i te sprawy ![]() Będę musiała użyć suszarki ![]()
![]() |
#4136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wróciłam z zakupów ![]() Kupiłam w H&M kieckę ze złotymi dżetami [hue hue.. ta która ma fason WYSZCZUPLĘ CIĘ] oraz przeźroczystą i przewiewną bokserkę. Patrzcie i cieszcie si ęze mną ![]()
![]() |
![]() |
#4137 | |
Zakorzenienie
|
je niezdrowo, nie ma probemow z waga, z niczym. uwielbia chipsy i slodycze. jest na tyle wredny że sprawdza moja silna wole
![]() tez mam rozkmine na temat swojego wieku, tego jaka jestem stara i co ja w zyciu osiagnelam ![]() Cytat:
![]() ale czad, przypomniala mi sie klientka, ale z niej numer ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewelka - to fajna klientka ![]()
![]() |
![]() |
#4139 |
Zakorzenienie
|
Ewelka, moj TZ ma tyle lat co Ty i dopiero zaczal pierwszy rok studiow, takze nie wyrzucaj sobie, ze co Ty osiagnelas
![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-28 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny bylyscie kiedys na tych urzadzeniach body space, platforma itp? na grouponie karnet tani widze i sie zastanawiam. Jak ja znajde czas, jak nie mam czasu zeby pobiegac ![]() czy tylko ja siedze w sobote w domu? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.