Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-27, 16:20   #4111
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ja słodyczy nie jem i mnie ostatnio nie ciągnie
A jak mnie ciągnęło to robiłam sobie kakao... Prawdziwe kakao, 1,5% mleko i łyżeczka miodu

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Dzisiejsze menu:
I.grahamka z szynką pastrami i kurczakiem w galaretce z marchewką i ogórkiem + kawa z mlekiem bez cukru + 2 CLA
II. grahamka z kurczakiem -"- + 2 CLA
kawa z mlekiem bez cukru
jabłko
plaster arbuza
kawa
III. będzie wieśniak

Aktywność fizyczna:
bieganie
ćwiczenia na brzuch, uda, pośladki
pompki 3x15
zginacz x100
a jaki miód lubisz? kakao w takiej wersji jeszcze nie piłam
Rybka jak Ty ślicznie ćwiczysz

Moje menu:
I: owsianka
kawa z mlekiem
II: "sałatka" owocowa (banan+jabłko)
kawa, garść flipsów, 3 raczki
III: smażony filet z czarniaka, surówka (właśnie zjadłam sama, bo TZ bedzie ok 19-20 i nie chciałam na noc jesć, a pozatym dla niego wersja z frytkami, więc wolałam nie kusić losu )
IV: nie wiem jeszcze ale na pewno cos "małego".

Aktywności fizycznej na razie brak, poza kilometrowym spacerkiem... Brzuszki później ewentualnie zgwałce TZ to jakieś 300-400kcal ucieknie

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-27, 16:26   #4112
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

MP
A co to jest ten czarniak?
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-27, 17:44   #4113
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Baniaaaa rozowe rajtki no nie moge dziewczyny ale swietnie ze sie poznalyscie, co za historia. A mialas chociaz suche wlosy jak spotkalas Agnes?
Stary 2012-04-27, 20:47   #4114
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, syrenka jest zabójcza i naprzemienne prysznice, ale i tak mi się nie chce wierzyć w Twój cellulit i sflaczałe uda
jak się odważę, to dodam zdjecie w tych kusych portasach i uwiezysz ;(((
Cytat:
Do jedzenia będzie grill (szaszłyki z kurczaka akurat dietetyczne XD, kiełbachy i karczku nie lubię...), ciasto (właśnie tu pojawia się problem), sałątki jakieś jedna z tortellini druga z brokułami... Babeczki z kajmakiem Mam nadzieję, że mnie jeszcze wtedy nie bedzie i się na nie nie załapię
ja nie wiem co to są babeczki z kjmakiem prostak ze mnie .
Psyhe, ogladam ostatnio Twoje menu i mam nadzieje ze najesz sie za te wszystkie dni posuchy ktore ostatnio sobie fundowalas ;p
Cytat:
Moje stopy już bardzo ok
A co? Założyłaś jakieś buty na gołą stópkę? xD

Ładne masz gałganku wymiary xD
Prawie takie jak ja, przy czym jesteś jakieś 4565786575 metrów wyższa ode mnie
1. no ja jeszcze nie, ale dzis byl taki upal, ze moje stopy krzyczaly SANDAŁŁŁŁŁŁŁYYYYYY no i jutro chyba bede musiala je uwolnic
zbliża się ten moment, kiedy trzeba zmyć z paznokci te róznokolorowe warstwy lakieru
2. e, nie wiem ostatnio mi źle ze sobą i nie mogę się sama zaakceptować, nie znosze takich kilkudniowych deprech ;p
Cytat:
Baniaaaaaaa, nie wierzyłam, że założysz różowe rajty
Mam fioletowe, lakierkowe szpilki - jak chcesz mogę Ci pożyczyć xDeeee!
Eugeniusz xD
Gienek to takie pospolite
Wyobrażacie sobie?????
'ochhhhh, och, taaaaaak, Gieneeeeeeek, mocniej!!!!!!!!!'

Dzisiaj na wadze 46,1
1. nie pogardzilabym! a co do rajstop, byly to jedyne niezaciagniete, poza tym kocham roz
2. Pospolite, niepospolite - seks lubi proste formy! ;D
Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Halouuuuuuuuuuuuuu
czytam was na bieżąco ale nie mam jak odpisywać, w moim życiu takie zamieszanie, że z niczym się nie mogę wyrobić, a jeszcze zazwyczaj marnuje głupio czas robiac niepotrzebne rzeczy.
Muszę chyba zapisać się na zajęcia lepszej organizacji czasu

Chciałąm się zapytać czy jak waże dziś 63,8 to mogę już mówić ludziom, że 63
Już 2 kg poszły sobie licze na więcej, muszę stracić dużo wiecej
a czemu zamieszanie ?

niee, jak wazysz 63,8 to bardziej musisz mowic, ze wazysz 64 ;p
Cytat:
Napisane przez mysia_23 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich w ten sloneczny dzien.Nalezy mi sie dzisiaj pala ,zjadlam lody .Niby nie duzo ale mialam nie jesc slodkiego,
wszystko przez brak czasu na zjedzenie obiadu,o sniadaniu juz nie wspomne.Co jecie zamiast slodyczy?
ja zjadlam 2 lizaki lodowe i makflary ;p

ja nie stosuje zaminnikow, nie umiem ;D

Cytat:
Napisane przez lokalamuka Pokaż wiadomość
A ja mam dzisiaj 18:30 - 20:00 trening (karate), a potem zabieram się za 8 min legs
Dzisiaj:
- kakao
- minikanapka z żółtym serem
- smoothies truskawkowo-jagodowy
- jajecznica z 3 jaj, dwie małe kromki chleba razowego i odrobina szczypiorku z ogródka
a dalej?

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
Baniaaaa rozowe rajtki no nie moge dziewczyny ale swietnie ze sie poznalyscie, co za historia. A mialas chociaz suche wlosy jak spotkalas Agnes?
gdyby nie te rajty to nie zwrocilaby na mnie uwagi ;D

miałam, przygoda z suszarka przydarzyla sie w okolicach poludnia, a Agnes wyhaczyla mnie ok. 16 ;D

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-27, 20:52   #4115
psyhe666
Zakorzenienie

Siema Bania!
Chciałabym zobaczyć Twoje zdjęcie w różowych rajstópach xD

Boszzzzzz, nie chcę siostrze robić przykrości, ale chyba spóźnię się na autobus o 16.30, a następny mam dopiero 18.30 xD
Posiedziałabym w spokoju na uczelni
Już chodzę poddenerwowana......
Jestem głąbem i gałganem
Czuję się jak wyrzygany ser
so trójka maybe.

Stary 2012-04-27, 21:04   #4116
lokalamuka
Raczkowanie

Jescze zjadłam puszkę liczi i kilka łyżeczek budyniu czekoladowego , a zaraz wypiję sobie pyszną pokrzywkę
cel I --> 45 cm
pokrzywa : 23.09 - 23.12
kuracja Radicalem

Moje zdjęcia: http://photoyama.blogspot.com/
lokalamuka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-27, 21:30   #4117
mysia_23
Przyczajenie

Ja nie lubie mleka.Capuccino lubie o smaku milkiale to chyba nie to samo.Zjadlam owsianke i mnie zamulilo.Ja tez nie lubie zamiennikow ale mam nadprogramowe kilogramy i musze sie ich pozbyc.
mysia_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-27, 21:30   #4118
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
1. no ja jeszcze nie, ale dzis byl taki upal, ze moje stopy krzyczaly SANDAŁŁŁŁŁŁŁYYYYYY no i jutro chyba bede musiala je uwolnic
zbliża się ten moment, kiedy trzeba zmyć z paznokci te róznokolorowe warstwy lakieru
ja w ogole nie znosze upalow lubie jak jest cieplo i ogolnie jestem zmarzluchem, jeszcze w tamtym tygodniu spalam w polarowej pizamie ale jak jest goraco i sie poce to nie cierpie. Musze kupic jakies buty, hmm sandaly? masz cos na oku czy stare wygrzebiesz. Mam znizke 30% do CCC od cioci, jutro po pracy podskocze i cos upoluje.

Co do paznokci, ja dzisiaj zrobilam pedicure wlasnie

Cytat:
Boszzzzzz, nie chcę siostrze robić przykrości, ale chyba spóźnię się na autobus o 16.30, a następny mam dopiero 18.30 xD
Jestem głąbem i gałganem
ja bym popatrzyla na to inaczej, mozna sie napic i pojesc za darmo chyba ze naprawde towarzystwo jest beznadziejne to po co sie meczyc
Stary 2012-04-27, 22:04   #4119
psyhe666
Zakorzenienie

Ewelka, pojeść owszem, ale alkoholu nie mogę
Biorę antybiotyk (silny....) i dzisiaj wieczorem wzięłam czyli picie jutro koło 16 odpada

Ale dam radę
Będę bombowo wyglądać (pomimo, iż zaraz po uczelni), ale wyprasowałam sobie już rzeczy i będzie superowo xD
Jeszcze jutro rano pobiegam
so trójka maybe.

Stary 2012-04-27, 22:06   #4120
Sunday Rose
Zakorzenienie

Stary 2012-04-27, 22:19   #4121
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Siema Bania!

Jestem głąbem i gałganem
Siema ;D
dodam, są superowo fajne mało tego, jestem konsekwentna, i kupiłam rózowe portasy

to siedż na uczelni jak nie chcesz isc na grilla; masz wymowke zeby nie byc na poczatku imprezy ktore zawsze są drętwe. a tak - wpadniesz o tej dajmy na to 19/19.30 i będzie juz wesolutko
my z tzem tez chyba sie jutro gdzies wybierzemy, ale musze isc na zula albo upic sie w domu

czemu uwazasz ze jestes głąbem i gałganem?
mi dzis pojechano, że jestem matoł i osioł, więc mozemy SE przybić 5

jak wyrzygany ser?! buhaha! dobre, choc nie mam pojecia jakie to samopoczucie
ja sie czuje do d.py
Cytat:
Napisane przez lokalamuka Pokaż wiadomość
Jescze zjadłam puszkę liczi i kilka łyżeczek budyniu czekoladowego , a zaraz wypiję sobie pyszną pokrzywkę
w skali calego dnia to i tak niewiele
Cytat:
Napisane przez mysia_23 Pokaż wiadomość
Ja nie lubie mleka.Capuccino lubie o smaku milkiale to chyba nie to samo.Zjadlam owsianke i mnie zamulilo.Ja tez nie lubie zamiennikow ale mam nadprogramowe kilogramy i musze sie ich pozbyc.
nigdy nie pilam takiej kawy wiesz, u mnie takie napoje tylko wywoluja głod na slodycze.
rano zapycha mnie wlasnei owsianka, dodaje do niej lyzke miodu i jakos na kilka godzin zapominam o slodyczach.

kiedys pomogly mi jog naturalne z malinami / zurawinami. Pycha! uwaga, uzaleznia
Cytat:
ja w ogole nie znosze upalow lubie jak jest cieplo i ogolnie jestem zmarzluchem, jeszcze w tamtym tygodniu spalam w polarowej pizamie ale jak jest goraco i sie poce to nie cierpie. Musze kupic jakies buty, hmm sandaly? masz cos na oku czy stare wygrzebiesz. Mam znizke 30% do CCC od cioci, jutro po pracy podskocze i cos upoluje.

Co do paznokci, ja dzisiaj zrobilam pedicure wlasnie
mam sandaly z tamtego roku, ale pewnie jeszcz kupie jakies na all ;p jedne kupilam juz w tesco, z kolekcji F&F xD są ladne, ale nie na moje wielkie stopy tzn. stopy mam normalne, ale te sandaly - wydaje mi sie, ze mi je optycznie wydluzaja.
w CCC widzialam ladne sandalki, 30 % mniej to juz calkiem sporo, zwlaszcza gdy znizka obejmuje te produkty sezonowe, m ysle ze cos wybierzesz

ja niby tez jestem zmarzluch, ale tak samo jak Ty - zle znosze upaly. jak jestem gdzies nad woda - to super ekstra, zimne piwo, recznik i nic mi wiecej nie trzeba; ale w miescie........ tragedia. gacie lepia sie do tylka, mam wrazenie ze wszyscy wkolo smierdza, a ja z nimi, nogi sa okurzone, tusz splywa, fuuu. i wiecznie jest goraco. i wtedy tylko chce mi sie reddsa ;p

Cytat:
ja bym popatrzyla na to inaczej, mozna sie napic i pojesc za darmo chyba ze naprawde towarzystwo jest beznadziejne to po co sie meczyc
hahahah! mamy podobny swiatopoglad jesli chodzi o imprezy urodzinowe w formie grilla, w gronie srednio lubianych osob
Cytat:
Ewelka, pojeść owszem, ale alkoholu nie mogę
Biorę antybiotyk (silny....) i dzisiaj wieczorem wzięłam czyli picie jutro koło 16 odpada

Ale dam radę
Będę bombowo wyglądać (pomimo, iż zaraz po uczelni), ale wyprasowałam sobie już rzeczy i będzie superowo xD
Jeszcze jutro rano pobiegam
antybiotyki od derma?
w co sie ubierasz?

Stary 2012-04-28, 00:24   #4122
bita smietana
Zakorzenienie

Tararira, kto dodał nowego posta na blogaska?

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Zachłanne to takie! Od razu kilku mężów.. Wiesz ile to wydatków? Każdy ma urodziny, dzień mężczyzny, dzień faceta, dzień wzwodu i Bóg wie czego jeszcze! Ale z drugiej strony - Twoje prezenty są mnożone razy ilość mężów.. W sumie mogłabym to rozpatrzyć. Chociaż ja potrafię kochać tylko jednego - sama wiesz To może tą resztę uznałabym za związki z rozsądku!?
Ciężko mnie zaspokoić

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Dodałam do albumu zdj włosów
Tylko że od razu zaznaczam że nie były ułożone. Ba! nawet ich nie uczesałam
Piękne! Ile cm mają?

Cytat:
Agaaaaaaaaaaaa matko ta akcja była świetna ja byłam w takim szoku przez te kilka minut, wszystko dotarło do mnie po jakiejś godzinie cieszę się jak durna, bo nigdy w zyciu mnie nie spotkalo cos podobnego. zwlaszcza ze zupelnie nie mielismy dzis byc z tzem w lu, tylko w poznaniu, bo on mial tam ogladac jakies auto czy cos tam; a na dokladke - seria przypadkow skierowala nas do tamtego wyjscia i do rossmana przeznaczenie, mówię Ci!
1. Oli jest różową kluską - dziewczyny, księżniczka z niej!
2. Aga ma superowe tatuaże na szyi, jest drobna, energiczna, odważna - ani przez sekunde nie zwątpiła że ja to ja!
i w ogole piwo dla Ciebie - moj tz zupelnie nie zczail ocb xD a ja w ostatniej chwili ugryzlam sie w jezyk, bo nasuwal mi sie slowotok - uuuułaaaaa misiu to Aga z wątku dla grubasów, Aga, poznaj, to mój TZ xD

Jestem fanką tego spotkania

Co powiedział Twój TZ?
I co z kotem?

Witam nowe dziewczyny

Coś jeszcze chciałam napisać ale nie wiem co

Idę obejrzeć Pamiętniki Wampirów, bo Stefan już za mną tęskni Ja mu mówię "niee no kochanie, poczekaj trochę, tylko odpisze na wizażu" ale on już nie może się mnie doczekać. No nic, jak się ma figurę modelki, to się ma takie ciężkie życie

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2012-04-28 o 00:29
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-28, 06:08   #4123
psyhe666
Zakorzenienie

Hej
Samopoczucie dzisiaj nadal średnie, ale to nie dół i nie depresja.... To co innego
Waga mnie dzisiaj trochę pocieszyła, bo 45,8

Ubieram się w zwiewną spódniczkę, koszulkę i nawet wyprostuję włosy
so trójka maybe.

Stary 2012-04-28, 08:20   #4124
aniabaniaa
Zakorzenienie

hejka hej!

kto przytył i waży już 59,1? andzia bandzia
ale to dziwne, bo jestem jakaś napuchnięta, pije duzo, malo sikam i w ogole beznadziejne to jest

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

Jestem fanką tego spotkania

Co powiedział Twój TZ?
I co z kotem?

Idę obejrzeć Pamiętniki Wampirów, bo Stefan już za mną tęskni Ja mu mówię "niee no kochanie, poczekaj trochę, tylko odpisze na wizażu" ale on już nie może się mnie doczekać. No nic, jak się ma figurę modelki, to się ma takie ciężkie życie
1. ja tez!
TZ nic właśnie nie powiedział, tylko zamilkł, chyba był w szoku, bo był szał ;D

2. kot nadal się nie znalazł ciagle wierzę że wróci!
za to ostatni który mi został dostał obróżkę z kokardką, i się nią jara, bo mruczy

3. i co, był seks?
Cytat:
Hej
Samopoczucie dzisiaj nadal średnie, ale to nie dół i nie depresja.... To co innego

1. u mnie tez dziwnie ale nie potrafie sprecyzowac, Ty tez nie potrafisz sprecyzowac czy nie chcesz powiedziec? ;>

Psyholu bardzo mało jesz, więc nie podniece sie Twoja waga ;P

Będziesz miss grilla !

a mi sie nic nie chce zaraz pojde chyba z psem na spacer; poszłabym na solarium, ale gdyby tz sie dowiedzial, byloby zło
na opalanko chyba jest za zimno...

w dodatku mam wolny caaaaaały tydzien, właściwie to półtora tygodnia, a tza znowu przerzucaja gdzie indziej, wiec znowu bedzie pracowal inaczej... i sama musze zorganizowac sobie czas wolny, bo nie bedziemy mieli okazji gdzies wyjechac z racji tego, ze on ma zobowiazania a tak chcielismy jechac nad morze, bez sensu
jeszcze nie bylismy razem nad morzem, wyobrazacie to sobie? :P jest tak drogo, ze wolimy dolozyc troche kasy i leciec gdzies daleeeeko gdzie jest upalnie, mozna nurkowac i moje dziwactwo na nikim nie robi wrazenia, bo wszyscy sa tolerancyjni i wyluzowani xD

a co u Was gałgany? jakieś plany na majowkę?
kocham tegoroczną majówkę

Stary 2012-04-28, 08:20   #4125
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Dżaga jak się patrzy

Ja wskoczyłam w obcisłą banadżową mini i do tego mój nowy t-shirt - jadę w końcu do większego miasta po kieckę! Dzisiaj znajdę, obiecuję

Ale się wczoraj spiłam

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-28, 08:40   #4126
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
MP
A co to jest ten czarniak?
Ryba Aniołku podobna do dorsza, pyyyyszna
Cytat:
Siema Bania!

Jestem głąbem i gałganem
wyrzygany ser?
spadki spadeczki
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
heeeeeeeey! co tam?
Cytat:
w końcu.....
Cytat:
hejka hej!

kto przytył i waży już 59,1? andzia bandzia
ale to dziwne, bo jestem jakaś napuchnięta, pije duzo, malo sikam i w ogole beznadziejne to jest

1. ja tez!

za to ostatni który mi został dostał obróżkę z kokardką, i się nią jara, bo mruczy

3. i co, był seks?

1. u mnie tez dziwnie ale nie potrafie sprecyzowac, Ty tez nie potrafisz sprecyzowac czy nie chcesz powiedziec? ;>

Psyholu bardzo mało jesz, więc nie podniece sie Twoja waga ;P

Będziesz miss grilla !

a mi sie nic nie chce zaraz pojde chyba z psem na spacer; poszłabym na solarium, ale gdyby tz sie dowiedzial, byloby zło
na opalanko chyba jest za zimno...

w dodatku mam wolny caaaaaały tydzien, właściwie to półtora tygodnia, a tza znowu przerzucaja gdzie indziej, wiec znowu bedzie pracowal inaczej... i sama musze zorganizowac sobie czas wolny, bo nie bedziemy mieli okazji gdzies wyjechac z racji tego, ze on ma zobowiazania a tak chcielismy jechac nad morze, bez sensu
jeszcze nie bylismy razem nad morzem, wyobrazacie to sobie? :P jest tak drogo, ze wolimy dolozyc troche kasy i leciec gdzies daleeeeko gdzie jest upalnie, mozna nurkowac i moje dziwactwo na nikim nie robi wrazenia, bo wszyscy sa tolerancyjni i wyluzowani xD

ej ja też jestem napuchnieta, może ta pokrzywa działać?? Bo odkąd ją pije mam wzdęty brzuch i jakiś balon ze mnie
My chyba w tym roku w końcu pojedziemy na "wakacje" czyt. 3 dni gdzies w sierpniu chyba do Zakopanego

Moje plany na majówkę sa takie że 2 idę do chirurga - tak nadszedł ten dzień a co za tym idzie reszte tygodnie spędze z napuchniętym ryjkiem
Cytat:
Dżaga jak się patrzy

Ja wskoczyłam w obcisłą banadżową mini i do tego mój nowy t-shirt - jadę w końcu do większego miasta po kieckę! Dzisiaj znajdę, obiecuję

Ale się wczoraj spiłam
no, no laseczka z Ciebie w takim razie! Uważaj żeby Cie nikt nie porwał
Czemu sie spiłaś?

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-28, 08:43   #4127
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
ja niby tez jestem zmarzluch, ale tak samo jak Ty - zle znosze upaly. jak jestem gdzies nad woda - to super ekstra, zimne piwo, recznik i nic mi wiecej nie trzeba; ale w miescie........ tragedia. gacie lepia sie do tylka, mam wrazenie ze wszyscy wkolo smierdza, a ja z nimi, nogi sa okurzone, tusz splywa, fuuu. i wiecznie jest goraco. i wtedy tylko chce mi sie reddsa ;p
lepiej bym tego nie opisala tez czuje sie wtedy brudna i spocona
ja dzisiaj juz w japonkach wyskoczylam
Cytat:

No nic, jak się ma figurę modelki, to się ma takie ciężkie życie
czytam Twojego bloga, naprawde swietny i super ze Ci tak idzie na diecie, naprawde. U mnie tez w sumie mina 2 tygodnie w poniedzialek jak zmienilam jedzenie, ale to raczej na zdrowsze. Chociaz nadal mam problem co jesc w pracy, bo we wtorek bylam 12 godzin zastanawiam sie nad jakas dieta... no i wiesz u mnie tez brakuje ruchu, jestem pewna ze gdybym sie poruszala byloby o wiele lepiej!

Cytat:
ja siedze w pracy, jeszcze poniedzialek i sroda ale staram sie o tym nie myslec, szybko zleci. I od srody od godz. 16 zaczynam weekend w sumie plany mam takie żeby jechac do babci na wies, ma duze gospodarstwo, ogrod, stawek i cala rodzina sie tam zjezdza, grilujemy i rozpusta druga opcja - TZ niby chce gdzies jechac, a jak pytam gdzie to mi mowi ze nie wie, ze to spontanicznie wyjdzie. Taaa, ja juz za stara jestem na spanie pod namiotem, i jeszcze mi zarzucil ze musze pracowac i cos tam dlatego jade sama bez niego

ubralam dzisiaj spodnie z bershki ktore praktycznie sie nie rozciagaja, byly tak obcisle ze lezaly 2 miesiace w reklamowce! dzis ubralam je pierwszy raz i nie cisna tak sie ciesze ze moje "zdrowe" zarcie na cos sie zdalo. Glupio mi teraz, bo wczoraj sie zlamalam i pozeralam z TZ chipsy i pilam redsa Ale to pewnie woda schodzi
Stary 2012-04-28, 08:50   #4128
MalaPikanteria
Zadomowienie

to wyjdzie jak plagiat ale robiąc wczoraj mój obiadek robiłam po kolei zdjęcia więc chcąc - nie chcąc będę musiała dodać post z jedzeniem również u mnie nie będziesz bić?

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:

ja siedze w pracy, jeszcze poniedzialek i sroda ale staram sie o tym nie myslec, szybko zleci. I od srody od godz. 16 zaczynam weekend w sumie plany mam takie żeby jechac do babci na wies, ma duze gospodarstwo, ogrod, stawek i cala rodzina sie tam zjezdza, grilujemy i rozpusta druga opcja - TZ niby chce gdzies jechac, a jak pytam gdzie to mi mowi ze nie wie, ze to spontanicznie wyjdzie. Taaa, ja juz za stara jestem na spanie pod namiotem, i jeszcze mi zarzucil ze musze pracowac i cos tam dlatego jade sama bez niego

ubralam dzisiaj spodnie z bershki ktore praktycznie sie nie rozciagaja, byly tak obcisle ze lezaly 2 miesiace w reklamowce! dzis ubralam je pierwszy raz i nie cisna tak sie ciesze ze moje "zdrowe" zarcie na cos sie zdalo. Glupio mi teraz, bo wczoraj sie zlamalam i pozeralam z TZ chipsy i pilam redsa Ale to pewnie woda schodzi
no i widzisz jak się da! A mówiłaś że nie wytrzymasz zdrowe jedzonko i od rau życie staje się piękniejsze

ja wczoraj wypiłam pół Lecha

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-28, 09:10   #4129
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się wczoraj spiłam
;D taki los maturzysty po zakończeniu
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Moje plany na majówkę sa takie że 2 idę do chirurga - tak nadszedł ten dzień a co za tym idzie reszte tygodnie spędze z napuchniętym ryjkiem
o boze, wspolczuje ;(
Cytat:
ja dzisiaj juz w japonkach wyskoczylam

czytam Twojego bloga, naprawde swietny i super ze Ci tak idzie na diecie, naprawde. U mnie tez w sumie mina 2 tygodnie w poniedzialek jak zmienilam jedzenie, ale to raczej na zdrowsze. Chociaz nadal mam problem co jesc w pracy, bo we wtorek bylam 12 godzin zastanawiam sie nad jakas dieta... no i wiesz u mnie tez brakuje ruchu, jestem pewna ze gdybym sie poruszala byloby o wiele lepiej!
ja dzisiaj tez planuje sandałki, a na impreze zaloze chyba peep toe. mozna zakładać kabaretki do peep toe? widziałam u8 kolezanki i w sumie nie gryzlo mnie w oczy, tylko nie wiem czy nie zasieje wiochy
za to juz jest wysyp panienek w sandałkach i rajtkach
co mnie przeraza to to, ze to w miare normalne dziewczyny tak pociskaja, a wczoraj, gdy byly te wszystkie zakonczenia roku maturzystow widzialam duzo lasek w peep toe i brazowych tanich rajstopach, to bylo straszne, ALE - tu zwroce sie do starszych dziewczyn z wątku - rośnie nam konkurencja, matko jakie te maturzystki są piękne. czulam się taaaka stara

w ogole czuje sie stara i wydaje mi sie ze wygladam na 29 lat

2. przyłaczam sie do ochow i achow nad blogiem Śmietany
byłam 2 razy i za każdym razem przeczytałam wszystko od deski do deski. nie widziałam jeszcze nowego pościka. zaraz obczaje
Śmietanka, dieta paleo chyba nie jest mocno rozpowszechniona? myślę, ze zostaniesz prekursorem na polskich stronach web

3. jeeeeezuuuu 12 godzin w pracy..... no nie wiem jakbym sobie dała rade

Cytat:

1. super! odpoczniesz
2. wow, to super to i tak swietnie sie trzymasz mieszkajac z tzem; wtedy ciagle chce sie pic piwo i jesc czipsy
a co je Twoj TZ? zdrowo, niezdrowo ?
Cytat:
ja wczoraj wypiłam pół Lecha
pol to sie nie liczy

Stary 2012-04-28, 10:19   #4130
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Hej

super żeby tylko Ci za bardzo ta waga nie spadła Łobuzie bo nam całkiem znikniesz i co wtedy będzie

Dziękuje wszystkim za miłe słowa odnośnie włosów
ostatnio coraz częściej się zastanawiam żeby ściąć tak jak ma Laura albo Psyhol i prostować ale przez Was znów mysle ze to moze nie najlepszy pomysł muszę to jeszcze rozkminić

Tak wogóle to wczoraj tylko 35 min na orbitku bo czasu mi brakło, do tego zjadłam 1,5 kawałka pizzy

I zaczął się szał na lody ...Wszędzie wszyscy łażą i liżą i mi się też zachciewa
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-28, 10:40   #4131
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
pokaż foto
Ja nie chcę lata, mam taaakie brzydkie nogi

Cytat:
1. ja tez!

3. i co, był seks?

1. hahaha, dowiedział się o Twojej tajnej działalności na wizazu?

2. Obróżka z kokardą Też swojej taką kupię! A kiciak się znajdzie, wróci z trójką dzieci

Uuu, kiepsko macie z tą majówką
Ja w sumie chcę zostać trochę w domu, bo przez kilka dni jest fajny festiwal filmowy kina polsko-czeskiego, duuużo ludzi, imprez i koncertów Przyjedź do mnie
A w czwartek wyskoczymy ze znajomymi na kilka dni do Wiednia (kocham to miasto ), tylko będzie też mój facet, z którym mamy zgrzyty No nic, może sobie spać w pokoju obok

Cytat:
ej ja też jestem napuchnieta, może ta pokrzywa działać?? Bo odkąd ją pije mam wzdęty brzuch i jakiś balon ze mnie
My chyba w tym roku w końcu pojedziemy na "wakacje" czyt. 3 dni gdzies w sierpniu chyba do Zakopanego

Chyba nie powinna, bo pokrzywa jest moczopędna, wszystko powinno ładnie zejść
Biedactwo ale przynajmniej TŻ będzie w domu więcej to się Tobą zajmie, prawda?
Stary 2012-04-28, 10:41   #4132
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

aaaa dziekuje!

I gratuluję spodni, ja w te wakacje będę musiała kupić wszystkie nowe szorty, bo gruba jestem Chyba, że uda się zrzucić

Cytat:
to wyjdzie jak plagiat ale robiąc wczoraj mój obiadek robiłam po kolei zdjęcia więc chcąc - nie chcąc będę musiała dodać post z jedzeniem również u mnie nie będziesz bić?[COLOR="Silver"]
no coś Tyyyy powiedz jak wrzucisz!

Cytat:

w ogole czuje sie stara i wydaje mi sie ze wygladam na 29 lat

2. przyłaczam sie do ochow i achow nad blogiem Śmietany
byłam 2 razy i za każdym razem przeczytałam wszystko od deski do deski. nie widziałam jeszcze nowego pościka. zaraz obczaje
Śmietanka, dieta paleo chyba nie jest mocno rozpowszechniona? myślę, ze zostaniesz prekursorem na polskich stronach web
ja też ale mówię na to "dojrzała"

aaaa dziękuję prekursor brzmi dobrze, tak paleolitycznie :sun: chociaż z drugiej strony- nie ma mnie kto poprawić

Cytat:
ostatnio coraz częściej się zastanawiam żeby ściąć tak jak ma Laura albo Psyhol i prostować ale przez Was znów mysle ze to moze nie najlepszy pomysł muszę to jeszcze rozkminić

I zaczął się szał na lody ...Wszędzie wszyscy łażą i liżą i mi się też zachciewa
Nie próbuj ciąć
a napiszesz ile cm mają?

Ja jem sorbety jak mam bardzo ochotę Gruszkowy sorbet grycana
Stary 2012-04-28, 11:00   #4133
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

1. nie próbuj ciąć! ile ja bym dała, żeby miec takie włosy! super są. fakt - lekka fryzurka też korci, sama sie zastanawiam nad tym, żeby mocno podciąć, ale Ty masz taką świetną długość! myślę, że zalowalabys.

2. eee, powiem Ci szczerze, że lodami się tak mocno nie przejmuje. w sensie - wole zjeść 3 lody niż jedną czekoladę, czy 3bita albo coś tam ;p
(oczywiście mowa o lizakach lodowych, sorbetach itp. jakieś takie waniliowe w polewie czekoladowej mnie ie kręcą za mocno. chyba ze makflary ;p )
Cytat:
pokaż foto
Ja nie chcę lata, mam taaakie brzydkie nogi

1. hahaha, dowiedział się o Twojej tajnej działalności na wizazu?

2. Obróżka z kokardą Też swojej taką kupię! A kiciak się znajdzie, wróci z trójką dzieci
ja też właśnie nie chce lata ze wzgledu na nogi na tle konkurencji wyglądam z d.py :P
1. nieee właśnie nie! Porozumiewalyśmy się szyfrem! ;D moj facet strasznie długo mysli i dlugo dochodzi do prostych wniosków, takze nie liczylabym na to, ze wpadnie na jakis trop ;D

2. w reserved są takie gumki do włosów, akurat na kocią szyjkę
może wracać z piątką, pokocham wszystkie!
Cytat:
Uuu, kiepsko macie z tą majówką
Ja w sumie chcę zostać trochę w domu, bo przez kilka dni jest fajny festiwal filmowy kina polsko-czeskiego, duuużo ludzi, imprez i koncertów Przyjedź do mnie
A w czwartek wyskoczymy ze znajomymi na kilka dni do Wiednia (kocham to miasto ), tylko będzie też mój facet, z którym mamy zgrzyty No nic, może sobie spać w pokoju obok
1. nie kuś, robię burdel ;D
2. do Wiedniaaaaaaaa?! zartujesz?! ale swietny trip! ja nigdy nie byłam w Wiedniu ;( chętnie bym zwiedzila. Marzą mi sie w ogole te wszystkie mniej komercyjne cześci Europy; ale to nie wiem, musialabym zmienic związek
Moze naciagne go na Danie, pod pretekstem legolandu?

3. buhaha! a moze sie pogodzicie?
Cytat:
ja też ale mówię na to "dojrzała"
ja tez probuje, ale w polaczeniu z naszą zrytością i moim malo dojrzalym stylem nie brzmi przekonywujaco

Edit: po chwili rozkminy myślę, że się pogodzicie, ostatnio na Węgrzech bylo duzo wina i się pogodziliście

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-04-28 o 11:02

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-28, 11:33   #4134
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
1. nie próbuj ciąć! ile ja bym dała, żeby miec takie włosy! super są. fakt - lekka fryzurka też korci, sama sie zastanawiam nad tym, żeby mocno podciąć, ale Ty masz taką świetną długość! myślę, że zalowalabys.
dokładnie

Cytat:
1. nieee właśnie nie! Porozumiewalyśmy się szyfrem! ;D moj facet strasznie długo mysli i dlugo dochodzi do prostych wniosków, takze nie liczylabym na to, ze wpadnie na jakis trop ;D
a ja myślałam, że coś odkryje On musi być taki słodki, mój chce od razu wszystko wiedzieć. Może dlatego już niedługo pewnie nie będzie moim

Cytat:
2. w reserved są takie gumki do włosów, akurat na kocią szyjkę
może wracać z piątką, pokocham wszystkie!
a nie boli go?

pięć kociąt, ile miłości

Cytat:
1. nie kuś, robię burdel ;D
2. do Wiedniaaaaaaaa?! zartujesz?! ale swietny trip! ja nigdy nie byłam w Wiedniu ;( chętnie bym zwiedzila. Marzą mi sie w ogole te wszystkie mniej komercyjne cześci Europy; ale to nie wiem, musialabym zmienic związek
Moze naciagne go na Danie, pod pretekstem legolandu?
żartujesz? Namów go na Wiedeń! Jest blisko, mega uroczo, strasznie lubię to miasto Dania też mnie kręci, ale na razie za daleko na kilka dni, może przez wakacje

Z mniej komercyjnych- zróbcie sobie weekendowy wypad do Pragi, jest blisko, na 2-3 dni idealnie, ma świetny klimat, czujesz się jak w czeskim filmie i do tego jest ślicznie

Cytat:
Edit: po chwili rozkminy myślę, że się pogodzicie, ostatnio na Węgrzech bylo duzo wina i się pogodziliście

No, wiedeńskie wino jest smaczne, butelka za dwa ojro prosto z winnicy
Ostrzegliśmy znajomych, że możemy się zabić w drodze

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Aaa i jeszcze mam do Was jedno pytanie!
Kupuje któraś z Was Elle Decoration?

Ostatnio trafiłam na jeden numer i jestem zachwycona Ale nie wiem czy faktycznie każdy numer jest taki fajny, myślę nad prenumeratą ale nie wiem czy ma sens
Stary 2012-04-28, 13:05   #4135
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jem sorbety jak mam bardzo ochotę Gruszkowy sorbet grycana
przekonałaś mnie, kupię sobie dzisiaj ! Uwielbiam ten sorbet!

Zaraz mam iść na obiad, a tu włosy mokre, piżama i te sprawy .
Będę musiała użyć suszarki

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-28, 13:20   #4136
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
no, no laseczka z Ciebie w takim razie! Uważaj żeby Cie nikt nie porwał
Czemu sie spiłaś?
Ach.. tak jak napisała Bania - taki los maturzysty Najlepsze, że dzisiaj powtórka, ale w rodzinnym gronie, więc lżej. Jakoś do 20 jestem kierowcą, a potem ...
Cytat:

NAWET NIE PRÓBUJ

Wróciłam z zakupów
Kupiłam w H&M kieckę ze złotymi dżetami [hue hue.. ta która ma fason WYSZCZUPLĘ CIĘ] oraz przeźroczystą i przewiewną bokserkę. Patrzcie i cieszcie si ęze mną
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0135-horz.jpg (37,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0134.jpg (50,7 KB, 28 załadowań)

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-28, 18:13   #4137
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
a co je Twoj TZ? zdrowo, niezdrowo ?
je niezdrowo, nie ma probemow z waga, z niczym. uwielbia chipsy i slodycze. jest na tyle wredny że sprawdza moja silna wole

tez mam rozkmine na temat swojego wieku, tego jaka jestem stara i co ja w zyciu osiagnelam a pieprzyc to!
Cytat:

Z mniej komercyjnych- zróbcie sobie weekendowy wypad do Pragi, jest blisko, na 2-3 dni idealnie, ma świetny klimat, czujesz się jak w czeskim filmie i do tego jest ślicznie
ja ne bylam nawet w Pradze
ale czad, przypomniala mi sie klientka, ale z niej numer opowiadala mi jak w Pradze paliła trawe i piła absynta i ją nieźle wygieło Praga podobno cholernie droga
Stary 2012-04-28, 18:31   #4138
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Ach.. tak jak napisała Bania - taki los maturzysty Najlepsze, że dzisiaj powtórka, ale w rodzinnym gronie, więc lżej. Jakoś do 20 jestem kierowcą, a potem ...

NAWET NIE PRÓBUJ

Wróciłam z zakupów
Kupiłam w H&M kieckę ze złotymi dżetami [hue hue.. ta która ma fason WYSZCZUPLĘ CIĘ] oraz przeźroczystą i przewiewną bokserkę. Patrzcie i cieszcie si ęze mną
Świetna kiecka .

Ewelka - to fajna klientka .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-28, 19:00   #4139
agniesikk
Zakorzenienie

Ewelka, moj TZ ma tyle lat co Ty i dopiero zaczal pierwszy rok studiow, takze nie wyrzucaj sobie, ze co Ty osiagnelas Czasem zycie nie od razu uklada sie tak, jak chcemy.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-04-28 o 19:44
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-28, 19:10   #4140
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ewelka, moj TZ ma tyle lat co Ty i dopiero zaczal pierwszy rok studiow, takze nie wyrzucaj sobie, ze co Ty osiagnelas Czasem zycie nie od razu uklada sie tak, jak chcemy.
a co robil wczesniej? wiesz ile ja mam lat powinnam byc teraz na 5 roku studiow i pisac magisterke! Ale ja magistra nie potrzebuje w swoim zawodzie tak naprawde to ciesze sie z tego co mam, od roku pracuje w zawodzie, calkiem nieźle zarabiam, mam ☠☠☠nieta szefowa ale co nie zabije to wzmocni

dziewczyny bylyscie kiedys na tych urzadzeniach body space, platforma itp? na grouponie karnet tani widze i sie zastanawiam. Jak ja znajde czas, jak nie mam czasu zeby pobiegac

czy tylko ja siedze w sobote w domu? TZ mnie wkurzyl, mialam isc do niego na grila, mam taka ochote ale udaje ze nie chce poszlo o bzdure jak zawsze

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości