|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Przyczajenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
kobieta: Który był najlepszy z tych których używałaś? Ja swoją przygodę z olejowaniem dopiero zaczynam. Chyba przerzucę się na jakiś inny bo aloes i granat mi bardzo nie pasuje, strasznie drażniący.
angelinmyheart: jeszcze zdążysz się pięknie opalić, pogoda ma już taka zostać ![]() Używała któraś z was farby Schwarzkopf Perfect Mousse? Ma dobre recenzje w KWC, ale trochę się obawiam, bo inna farbą tej firmy strasznie poniszczyłam sobie włosy, i teraz sama nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Kitka, Loluska, Caate, Lacrimachristi, IwonciA, Angelinmyheart, Kobietasukcesu, Party_girl7, Buahhot, Marta85 - bardzo dziekuje, jest mi niezmiernie milo ![]() ![]() ![]() Party, Buahhot - wprawiacie mnie w zaklopotanie, naprawde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa spodnie w albumie nie wszystkie sa nowe - dalam te zdjecia na potrzeby innego watku, juz wyjasniam: Nowe sa - czerwone, koralowe, zielone i kobaltowe, to takie najswiezsze zakupy ![]() W paski, niebiesko - granatowe i jasnoszare sa starsze. Buty wszystkie nowe, ale te z zamkiem jak widac zreszta, byly juz noszone, drugie balerinki i obcasy czekaja ![]() Kupilam tez sobie nowy stroj do pracy, w poniedzialek mam do odbioru (wreszcie, czekam juz drugi tydzien ![]() ![]() Buahhot - kupilam odzywke do wlosow z ziaji intensywna regeneracja, ladnie pachnie, tak miodowo ale mi strasznie obciazyla wlosy - chcialam ja stosowac jako bez splukiwania (na opakowaniu jest napisane ze moznz tak i tak). Ogolnie mi zleeeeee bo wycofano moja ukochana odzywke do lokow pantene bez splukiwania i szukam nastepcy. Na razie psuje mi szczerze mowiac tylko ten krem Fekkai ale tu z kolei moj portfel bedzie plakal ![]() Kupilam tez serum drenujace ziaja na celullit i zel do skory glowy przyspieszajacy wzrost wlosow i zwiekszajacy ich gestosc (glownie o to drugie mi chodzi) z biovax med ![]() Caate - pewnie ze zagladam na Twoj blog, zawsze jak mam chwilke czasu, tylko nic nie pisze wiec nawet o tym nie wiesz ![]() No wlasnie, musze sie odszkodowaniem zajac, przez L4 jestem dosc w plecy niestety, to raz, dwa nie wiem czy mi sie uda pogodzic rehabilitacje z praca (a chcialabym) wiec moge byc jeszcze bardziej w plecy ![]() Ale dobrze ze mam sprawce tym razem, nie pojdzie z mojego AC przynajmniej. Ogolnie mnie boli ale daje rade ![]() Loluska - bardzo sie ciesze ze Ci te brodawki znikaja ![]() Soph - ja tez myslalam ze jestes przeciwniczka solarium i sie mocno zdziwilam ![]() Kobieto - zakupy z nudow to najwieksze zlooooo ![]() ![]() ![]() Na zrob sobie krem chcialam elastyne, keratyne, korund, kwas migdalowy, kwas hialuronowy i co tam jeszcze ale skasowalo mi sie zamowienie i zapomnialam ![]() ![]() W ogole na ciele wyskakuje mi coraz wiecej pieprzykow, nie wiem co jest, na sloncu nie siedze, coraz bardziej normalnie przypominam biedronke. Troche dziwnie to wyglada bo mam jak wiecie bardzo jasna skore ale trudno. Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() życzę powrotu do zdrowia ![]() bardzo ładne buty, te baleriny z zameczkami też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nie ma nigdzie mojej ulubionej maseczki Dermaglin, te dzielonej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam dzisiaj serum na pośladki, spray podnoszący włosy u nasady [ciekawe, czy zadziała ![]() ![]() ![]() Dodatkowo wklejam zdjęcie panokci z Eveline Holografic, kolor jeden z dwóch moich ulubionych ![]() ![]() Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2012-04-27 o 20:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Raczkowanie
|
Shadi te pazuki masz śliczne
![]() J chwile temu wróciłam dopiero z pracy... Masakra. Zaraz nałorze olejek z alterry na włosy, zrobie demakijaż, umyje buźke, balsam na ciałko i chyba wypije żurawinoewgo Redsa którego uwielbiam...
#2676 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale piękne jutro zaczynam szukać tych lakierów w Poznaniu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Szukaj, warto ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Zadomowienie
|
DZIĘKUJĘ dziewczyny za wsparcie
![]() Talullah mam nadzięję że szybko wrócisz do formy ![]() Shadii masz bardzo ładne paznokcie ![]() loluśka jakie Ty masz dokładnie hula hop? ale mi sie weekend majowy szykuje świetny - poprawianie całej części badawczej z licencjata wraz z badaniami plus kilka zmian w teorii no a mam na to dokładnie tydzien bo za dwa tygodnie juz drukowanie prac sie zaczyna;/ buahhot Ty zamawiałas chyba wosk z ☠☠☠☠☠☠☠ prawda? Czy jak go otworzyłas to miał jakieś zabezpieczenie typu folijka albo cos w tym rodzaju? Bo ja odebrałam wczorajszego ale nie mam pewnosci co do jego "nowosci" ![]()
Edytowane przez dianulaa Czas edycji: 2012-04-27 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jej, dzisiaj jade na pdostawach, jutro rano może zdążę się bardziej 'podspamować' Ale za to dzisiaj było 3 h roweru z moją mamą ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | ||||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oczywiście dam znać jak JF ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ooo i ciekawi mnie ten żel do włosów, jeśli będzie działać- to napisz który to, bo wiem, że z ce-ce med jest taki tonik przeciw wypadaniu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ss-lotion.html no ale generalnie to calkiem inny produkt, o innym dzialaniu... chyba już nie myślę ![]() z fekkai miałam tylko próbki w saszetkach- szampon i odzywka bardzo fajne, ale fakt, że drogie... a do włosów może coś z john frieda albo marc anthony do loków https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...url-cream.html lub https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ng-lotion.html ?(rossmann) może akurat coś Ci przypadnie do gustu, te kosmetyki są tańsze nic Fekkai, więc może warto spróbować ![]() Cytat:
![]() a Dermaglin.... hmm w Rossmannie nie ma? U mnie w SP są nowe rodzaje maseczek MJ, oczywiście jest na nie promocja 2+1 może się skuszę ![]() aaa i widziałam Kasie T., była dziś u mnie w aptece ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() Shadii pokażesz który to utwardzacz inglota? Ten ktorego używasZ? Kupię go! a bez niego jak długo wytrzymują Ci paznokcie? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Utwardzacz : to ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-top-coat.html z tym że nie mam pojęcia, skąd zdjęcie, od kilku lat wygląda tak, jak w załączniku. I właśnie problem tkwi tu, że ja nie wiem, jak to jest bez niego, bo chyba od pięciu lat używam go non stop ![]() Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2012-04-27 o 23:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() a teraz lecę spać, dobranoc! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() Ja jeszcze posiedzę może ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
paznokcie masz przecudowne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
marta: a Ty co kupiłaś? --- chciałam heenarę zamówić, ale z braku na helfach i innych patrzę na all, a tam jakie teksty:P ''Za zakup na moich aukcjach z góry dziękuję serdecznie każdemu Klientowi, ponieważ to właśnie dzięki Tobie mogę być mamą pracującą w domu ![]() Czas, spędzam z Mateuszkiem 08.2008r. i Filipkiem 02.2011r.;-) jest bezcenny, ale żeby tak się stało czekam właśnie na Ciebie ![]() jakby kogoś interesowało, kiedy się jej dzieci urodziły :P
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-04-28 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ale piękna pogoda ![]() ![]() ![]() zrobiłam sobie peeling, maseczkę, zaraz będzie prysznic, balsamowanie i za jakiś czas jadę. talullah, powrotu do zdrowia ![]() dianulaa, strasznie współczuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() To świetnie, dzięki, że mówisz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Caate odpisałam Ci na wiadomość ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
zawsze mam racje
|
wczoraj umyłam włosy alterrą papaja&bambus, jak ona pachnie
![]() Dzisiaj może o rossmana zahaczę to kupię jakiś olejek jeszcze, albo dwa. I peeling lirene antyceluuitowy, bo ostatnio nie było a do tego rękawicę do masażu pod prysznicem.
#2690 |
Zakorzenienie
|
a ja się wyspamowałam, chwilę relaksu na kompie zaliczyłam, a teraz idę zrobić pranie i pomagać mamie w gotoweaniu, bo mam dzisiaj jakiś gości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Wtajemniczenie
|
Opaliłam się nieźle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
a mi przyszła baz pod cienie Ingrid i podkjład Revlona
![]() ![]() porobiłam, co bylo trzeba, a teraz hula hop i abs ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Czesć
![]() Pogoda rewelacyjna ![]() ![]() Właśnie wstawiłam ciasto do piekarnika i czeka mnie sprzątanie a potem sie pójde poopalać przy myciu samochodu ![]()
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
uff odsprzątałam się
![]() mam zamiar pouczyć się dziś na powietrzu i trochę poopalać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Piękna dziś pogoda ![]() ![]() ![]() Może jutro do południa wyjdę na słoneczko z książką ![]() Zaraz zmyję olej z włosów bo od rana trzymam wymieszany fur mama + kokosowy + sok z cytryny Cytat:
![]() - samoopalający mus do ciała Lirene - polecała go caate ![]() - Ziaja maska wygładzająca - Ziaja peeling do ciała z serii SPA - Ziaja masło do ciała SPA - Isana peeling do ciała - totalne badziewie - woda brzozowa - balsam do opalania Eva sun filtr 10 - krem do twarzy z mocznikiem Isana med - szampon Joanna do włosów rudych/kasztan/brąz - szampon Barwa rumiankowy - krem do rąk jagodowy Cztery pory roku - serum wzmacniające do paznokci Lovely - odżywka do włosów bez spłukiwania Gliss kur do farbowanych - dezodorant do stóp Fuss Wohl rossmann - eyeliner e słoiczku Essence + pędzelek - korektor Ever freshMaybelline - krem do depilacji w saszetkach Bielenda - perfum Oriflame Sun - ale to od TŻta - tarkę do stóp - chusteczki samoopalające Dax i rossmann - waciki - Belisse - chusteczki do okularów rossmann - portfel - baleriny - torebka - 2 apaszki - pościel - wędkarski fotel dla TŻ Więcej było pierdół, ale już nie pamiętam jakich ![]() Idę na spa, bo wieczorem otwieramy szampana którego dostałam na urodziny od TŻ ![]() ![]()
![]() |
#2696 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Wtajemniczenie
|
Jak najbardziej
![]()
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-04-28 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję bardzo, kolejna pozycja no mojej liście zakupów hehe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie tez robię listę na następny miesiąc
![]() - podkład - tusz do rzęs - odżywka do paznokci - pilniczek szklany na więcej nie mogę sobie pozwolić bo muszę zmienić okulary ![]() ![]()
#2700 |
zawsze mam racje
|
marta: 2 sukienki, bo wesele z poprawinami czy czemu?
-- Byłam przelotem na zakupach, kupiłam bluzkę z koronką na górze w h&m ![]() A jaką wczoraj śliczną dziewczynę widziałam, aż się nie mogłam przestać patrzeć ![]() Oglądam się chyba za kobietami bardziej niż mężczyźni ![]() ---- idę serial obejrzeć, a potem czas na porządne spa. Mam w planach: --capitavit na skalp, na dlugość olej alterry -demakijaż -maseczkę enzymatyczną freeman -maseczkę algową -żel hialuronowy z olejkiem i krem na buzię, krem pod oczy -masaż ciała jakimś masażerem, albo czymś szorstkim -wymoczenie stóp -zmycie lakieru i pomalowanie paznokci u rąk i stóp -peeling ciała -depilacja rąk kremem do depilacji (bo mimo jasnych włosków, nie lubię ich mieć) -balsam do ciała, plus serum x5 (tyle tego niestety jest) -dwukrotne mycie włosów szamponem alterra, a potem maska tołpy z hibiskusem -brązujący balsam do ciała z efektimy i do tego coś brązującego na twarz aż sie zmęczę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.