Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-27, 16:41   #2671
LadyDracula
Przyczajenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

kobieta: Który był najlepszy z tych których używałaś? Ja swoją przygodę z olejowaniem dopiero zaczynam. Chyba przerzucę się na jakiś inny bo aloes i granat mi bardzo nie pasuje, strasznie drażniący.

angelinmyheart
: jeszcze zdążysz się pięknie opalić, pogoda ma już taka zostać

Używała któraś z was farby Schwarzkopf Perfect Mousse?
Ma dobre recenzje w KWC, ale trochę się obawiam, bo inna farbą tej firmy strasznie poniszczyłam sobie włosy, i teraz sama nie wiem.
LadyDracula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 16:49   #2672
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Kitka, Loluska, Caate, Lacrimachristi, IwonciA, Angelinmyheart, Kobietasukcesu, Party_girl7, Buahhot, Marta85 - bardzo dziekuje, jest mi niezmiernie milo

Party, Buahhot - wprawiacie mnie w zaklopotanie, naprawde Dziekuje bardzo za tak mile slowa Ale ja mam ze tak powiem o sobie nieco inne zdanie a z wlosami cos mam ostatnio klopoty bo wlasnie w ogole mi sie nie chca ukladac, grrrr Ja w sumie nie mam duzo zdjec, nie mam tez sposobnosci zeby sobie robic, chyba ze chcecie jakas fote z pracy bo tam mnie mozna najczesciej spotkac Moze ktos mi kiedys zrobi

Aaaa spodnie w albumie nie wszystkie sa nowe - dalam te zdjecia na potrzeby innego watku, juz wyjasniam:

Nowe sa - czerwone, koralowe, zielone i kobaltowe, to takie najswiezsze zakupy
W paski, niebiesko - granatowe i jasnoszare sa starsze.

Buty wszystkie nowe, ale te z zamkiem jak widac zreszta, byly juz noszone, drugie balerinki i obcasy czekaja

Kupilam tez sobie nowy stroj do pracy, w poniedzialek mam do odbioru (wreszcie, czekam juz drugi tydzien ) bo szylam na zamowienie z powodu rozmiaru

Buahhot - kupilam odzywke do wlosow z ziaji intensywna regeneracja, ladnie pachnie, tak miodowo ale mi strasznie obciazyla wlosy - chcialam ja stosowac jako bez splukiwania (na opakowaniu jest napisane ze moznz tak i tak).

Ogolnie mi zleeeeee bo wycofano moja ukochana odzywke do lokow pantene bez splukiwania i szukam nastepcy. Na razie psuje mi szczerze mowiac tylko ten krem Fekkai ale tu z kolei moj portfel bedzie plakal

Kupilam tez serum drenujace ziaja na celullit i zel do skory glowy przyspieszajacy wzrost wlosow i zwiekszajacy ich gestosc (glownie o to drugie mi chodzi) z biovax med

Caate - pewnie ze zagladam na Twoj blog, zawsze jak mam chwilke czasu, tylko nic nie pisze wiec nawet o tym nie wiesz
No wlasnie, musze sie odszkodowaniem zajac, przez L4 jestem dosc w plecy niestety, to raz, dwa nie wiem czy mi sie uda pogodzic rehabilitacje z praca (a chcialabym) wiec moge byc jeszcze bardziej w plecy
Ale dobrze ze mam sprawce tym razem, nie pojdzie z mojego AC przynajmniej.
Ogolnie mnie boli ale daje rade

Loluska - bardzo sie ciesze ze Ci te brodawki znikaja

Soph - ja tez myslalam ze jestes przeciwniczka solarium i sie mocno zdziwilam

Kobieto - zakupy z nudow to najwieksze zlooooo Co do butow to mi zalezalo wlasnie na nich bo nie chcialam obcasa szpilki tylko taki stabilniejszy i te jedyne mi sie spodobaly Chcialam wlasnie czarne, klasyczne, z matowej skory, zabudowane, na platformie, takie typowo co do wiekszosci rzeczy beda pasowac bo nie posiadalam takich

Na zrob sobie krem chcialam elastyne, keratyne, korund, kwas migdalowy, kwas hialuronowy i co tam jeszcze ale skasowalo mi sie zamowienie i zapomnialam Zreszta na razie odpuszczam bo przez majowke nie wysylaja

W ogole na ciele wyskakuje mi coraz wiecej pieprzykow, nie wiem co jest, na sloncu nie siedze, coraz bardziej normalnie przypominam biedronke. Troche dziwnie to wyglada bo mam jak wiecie bardzo jasna skore ale trudno.

Milego dnia
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 16:57   #2673
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc Piekne

Moje dbanie o siebie mimo ze mam na chwile obecna sporo czasu jest dosc slabe bo mam kolnierz ortopedyczny - w sobote mialam stluczke, wjechano we mnie Boli jak cholera. Za kilka dni zaczynam rehabilitacje bo to niestety kregoslup szyjny ale mysle ze szybko bedzie ok, w koncu nasza klinika rehab. jest jedna z 3 najlepszych

Tak w ogole mialam ja akurat jak wracalam z odbioru czarnych szpil z aldo (normalnie juz zaparkowalam, dobrze ze nie zdazylam odpiac pasow bo bym mialam ostre zderzenie glowa z przednia szyba) o ktorych wczesniej pisalam - sprowadzono mi moj rozmiar Bo juz sie martwilam ze nie bedzie. No ale na razie sobie ich nie ponosze
Dla zainteresowanych - mam fote w albumie
ale miałaś pecha dobrze, że tylko tak się skończyło...
życzę powrotu do zdrowia
bardzo ładne buty, te baleriny z zameczkami też

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 20:10   #2674
Shadii
Wtajemniczenie

Hej
Nie ma nigdzie mojej ulubionej maseczki Dermaglin, te dzielonej nie wiem, czym ją zastąpię...
Cytat:
Napisane przez LadyDracula Pokaż wiadomość
Witam: ) Śledzę ten wątek regularnie już sporo czasu, dopiero zdecydowałam się oficjalnie dołączyć

U mnie na termometrze 25 stopni, i popołudnie spędzam na balkonie opalając się. Mam teraz ponad tydzień wolnego, w związku z maturami, i w tym czasie chciałabym uzyskać piękną opaleniznę

loluska: Jakiego oleju z Alterry używasz? Ja mam ten z aloesem i granatem, i sprawdza się bardzo dobrze.

kobietasukcesu: Skąd ja to znam... Czego nie założe to albo wielkie zdziwienie, albo źle i niedobrze
Cześć
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
[...]

ja już od wczoraj "majówkuję" , dziś się opalałam i konkretnie mnie wzięło , mam cała twarz i dekolt czerwone... a za godzinę do Mikołajek spadam zobaczyć co tam sie dzieje
Czym buzię smarujesz od opalania?
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam

blada twarz do opalonego ciała nie wygląda fajnie
najlepszy pomysł to dobry samoopalacz do twarzy.

[...]
Racja, albo się opalać, albo nie

Kupiłam dzisiaj serum na pośladki, spray podnoszący włosy u nasady [ciekawe, czy zadziała ] , dodatkowo była promocja na gazety "Uroda" i "Party"- po groszu więc wzięłam

Dodatkowo wklejam zdjęcie panokci z Eveline Holografic, kolor jeden z dwóch moich ulubionych ewentualne niedociągnięcia wybaczcie, paznokcie na zdjęciu mają 5 dni, więc np. urosły już, stąd efekt pustki przy skórkach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0020.jpg (97,5 KB, 57 załadowań)

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2012-04-27 o 20:12
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 21:13   #2675
IwonciA_1992
Raczkowanie

Shadi te pazuki masz śliczne lakier wytrzymał ci tyle z tym utwardzaczem z Inglota? a bez utwardacza ile ci sie trzyma??
J chwile temu wróciłam dopiero z pracy... Masakra. Zaraz nałorze olejek z alterry na włosy, zrobie demakijaż, umyje buźke, balsam na ciałko i chyba wypije żurawinoewgo Redsa którego uwielbiam...

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 21:16   #2676
MiaWallace876
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Dodatkowo wklejam zdjęcie panokci z Eveline Holografic, kolor jeden z dwóch moich ulubionych ewentualne niedociągnięcia wybaczcie, paznokcie na zdjęciu mają 5 dni, więc np. urosły już, stąd efekt pustki przy skórkach

ale piękne jutro zaczynam szukać tych lakierów w Poznaniu

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 21:33   #2677
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Shadi te pazuki masz śliczne lakier wytrzymał ci tyle z tym utwardzaczem z Inglota? a bez utwardacza ile ci sie trzyma??
J chwile temu wróciłam dopiero z pracy... Masakra. Zaraz nałorze olejek z alterry na włosy, zrobie demakijaż, umyje buźke, balsam na ciałko i chyba wypije żurawinoewgo Redsa którego uwielbiam...
Dziękuję Tak, z utwardzaczem mam ok. 7 dni każdy kolor bez utwardzacza szczerze mówiąc nie wiem, bo jeszcze nigdy go nie pominęłam przy malowaniu
Cytat:
Napisane przez MiaWallace876 Pokaż wiadomość
ale piękne jutro zaczynam szukać tych lakierów w Poznaniu
Szukaj, warto

Stary 2012-04-27, 21:35   #2678
dianulaa
Zadomowienie

DZIĘKUJĘ dziewczyny za wsparcie

Talullah mam nadzięję że szybko wrócisz do formy a co do pieprzyków- ja z dnia na dzien u siebie zauwazyłam mnóśtwo nowych ;/

Shadii masz bardzo ładne paznokcie

loluśka jakie Ty masz dokładnie hula hop?

ale mi sie weekend majowy szykuje świetny - poprawianie całej części badawczej z licencjata wraz z badaniami plus kilka zmian w teorii no a mam na to dokładnie tydzien bo za dwa tygodnie juz drukowanie prac sie zaczyna;/

buahhot Ty zamawiałas chyba wosk z ☠☠☠☠☠☠☠ prawda? Czy jak go otworzyłas to miał jakieś zabezpieczenie typu folijka albo cos w tym rodzaju? Bo ja odebrałam wczorajszego ale nie mam pewnosci co do jego "nowosci"

Edytowane przez dianulaa
Czas edycji: 2012-04-27 o 21:38
dianulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 21:39   #2679
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Hej
Nie ma nigdzie mojej ulubionej maseczki Dermaglin, te dzielonej nie wiem, czym ją zastąpię...

Cześć

Czym buzię smarujesz od opalania?

Racja, albo się opalać, albo nie

Kupiłam dzisiaj serum na pośladki, spray podnoszący włosy u nasady [ciekawe, czy zadziała ] , dodatkowo była promocja na gazety "Uroda" i "Party"- po groszu więc wzięłam

Mimo, że nie lubię takich lakierów na paznokciach to muszę przyznać, że bardzo fajnie to wygląda no i maksymalnie zazdroszczę ładnych skórek, moje to porażka. No ale to przez moją głupote, tylko i wyłacznie

jej, dzisiaj jade na pdostawach, jutro rano może zdążę się bardziej 'podspamować' Ale za to dzisiaj było 3 h roweru z moją mamą , abs, godzinka hula hop teraz posprzatałam pokoj, chwile jeszcze pomarudze przed pc i idę w końcu spać. W koncu kilka dni wolnego, chociaz mimo to o nauce nie zapomne na pewno
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 22:00   #2680
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot
czekam na recenzję JF
i oczywiście napisz jak Ci Pharmaceris przypasował.

nie jestem wielką fanką solarium, ale wszystko dla ludzi z zachowaniem odpowiednich zasad kiedyś chodziłam przez styczeń/ luty na solarium,
później zrezygnowałam.
teraz też mam zamiar kilka razy się przejść.

dziś byłam na zakupach, a później się trochę poopalałam
no jasne, wszystko jest dla ludzi nie wiem czemu myslalam, ze nie chodzisz glupek ze mnie
oczywiście dam znać jak JF i pharmaceris
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

Party, Buahhot - wprawiacie mnie w zaklopotanie, naprawde Dziekuje bardzo za tak mile slowa Ale ja mam ze tak powiem o sobie nieco inne zdanie a z wlosami cos mam ostatnio klopoty bo wlasnie w ogole mi sie nie chca ukladac, grrrr Ja w sumie nie mam duzo zdjec, nie mam tez sposobnosci zeby sobie robic, chyba ze chcecie jakas fote z pracy bo tam mnie mozna najczesciej spotkac Moze ktos mi kiedys zrobi

Buahhot - kupilam odzywke do wlosow z ziaji intensywna regeneracja, ladnie pachnie, tak miodowo ale mi strasznie obciazyla wlosy - chcialam ja stosowac jako bez splukiwania (na opakowaniu jest napisane ze moznz tak i tak).

Ogolnie mi zleeeeee bo wycofano moja ukochana odzywke do lokow pantene bez splukiwania i szukam nastepcy. Na razie psuje mi szczerze mowiac tylko ten krem Fekkai ale tu z kolei moj portfel bedzie plakal

Kupilam tez serum drenujace ziaja na celullit i zel do skory glowy przyspieszajacy wzrost wlosow i zwiekszajacy ich gestosc (glownie o to drugie mi chodzi) z biovax med
to serum które dostało nagrode kwc? ciekawie brzmi
ooo i ciekawi mnie ten żel do włosów, jeśli będzie działać- to napisz który to, bo wiem, że z ce-ce med jest taki tonik przeciw wypadaniu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ss-lotion.html no ale generalnie to calkiem inny produkt, o innym dzialaniu... chyba już nie myślę
z fekkai miałam tylko próbki w saszetkach- szampon i odzywka bardzo fajne, ale fakt, że drogie...
a do włosów może coś z john frieda albo marc anthony do loków https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...url-cream.html lub https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ng-lotion.html ?(rossmann) może akurat coś Ci przypadnie do gustu, te kosmetyki są tańsze nic Fekkai, więc może warto spróbować
Cytat:
Hej

fajny lakier, i świetne paznokcie!
a Dermaglin.... hmm w Rossmannie nie ma?

U mnie w SP są nowe rodzaje maseczek MJ, oczywiście jest na nie promocja 2+1 może się skuszę
aaa i widziałam Kasie T., była dziś u mnie w aptece

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
DZIĘKUJĘ dziewczyny za wsparcie

Talullah mam nadzięję że szybko wrócisz do formy a co do pieprzyków- ja z dnia na dzien u siebie zauwazyłam mnóśtwo nowych ;/

loluśka jakie Ty masz dokładnie hula hop?

ale mi sie weekend majowy szykuje świetny - poprawianie całej części badawczej z licencjata wraz z badaniami plus kilka zmian w teorii no a mam na to dokładnie tydzien bo za dwa tygodnie juz drukowanie prac sie zaczyna;/

buahhot Ty zamawiałas chyba wosk z ☠☠☠☠☠☠☠ prawda? Czy jak go otworzyłas to miał jakieś zabezpieczenie typu folijka albo cos w tym rodzaju? Bo ja odebrałam wczorajszego ale nie mam pewnosci co do jego "nowosci"
u mnie również nie było zabezpieczenia

Shadii pokażesz który to utwardzacz inglota? Ten ktorego używasZ? Kupię go! a bez niego jak długo wytrzymują Ci paznokcie?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 23:04   #2681
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
[...]

[...]
Dzięki
Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
Mimo, że nie lubię takich lakierów na paznokciach to muszę przyznać, że bardzo fajnie to wygląda no i maksymalnie zazdroszczę ładnych skórek, moje to porażka. No ale to przez moją głupote, tylko i wyłacznie

[...]
Ja je nawilżam non stop, smaruję kiedy tylko sobie przypomnę
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
[...]
fajny lakier, i świetne paznokcie!
a Dermaglin.... hmm w Rossmannie nie ma?

[...]

Shadii pokażesz który to utwardzacz inglota? Ten ktorego używasZ? Kupię go! a bez niego jak długo wytrzymują Ci paznokcie?
Dziękuję ja szukam tej : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...umiankiem.html i tej nie ma nigdzie są tylko te typu "Kleopatra" i podobne. Mam nadzieję, że ich nie wycofano, były cudowne.

Utwardzacz : to ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-top-coat.html z tym że nie mam pojęcia, skąd zdjęcie, od kilku lat wygląda tak, jak w załączniku.
I właśnie problem tkwi tu, że ja nie wiem, jak to jest bez niego, bo chyba od pięciu lat używam go non stop nie zdarzyło się jeszcze, żeby pomalowała paznokcie bez utwardzacza.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0021.jpg (105,6 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2012-04-27 o 23:05
Stary 2012-04-27, 23:17   #2682
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Dzięki

Ja je nawilżam non stop, smaruję kiedy tylko sobie przypomnę

Dziękuję ja szukam tej : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...umiankiem.html i tej nie ma nigdzie są tylko te typu "Kleopatra" i podobne. Mam nadzieję, że ich nie wycofano, były cudowne.

Utwardzacz : to ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-top-coat.html z tym że nie mam pojęcia, skąd zdjęcie, od kilku lat wygląda tak, jak w załączniku.
I właśnie problem tkwi tu, że ja nie wiem, jak to jest bez niego, bo chyba od pięciu lat używam go non stop nie zdarzyło się jeszcze, żeby pomalowała paznokcie bez utwardzacza.
dziękuję Ci za link i zdjęcie opinie ma podzielone, kurczę sama już nie wiem... przydałby mi się jakiś top coat, który będzie przedłużał trwałość manikiuru... przyjrzę mu się w najbliższym czasie

a teraz lecę spać, dobranoc!

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 23:27   #2683
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziękuję Ci za link i zdjęcie opinie ma podzielone, kurczę sama już nie wiem... przydałby mi się jakiś top coat, który będzie przedłużał trwałość manikiuru... przyjrzę mu się w najbliższym czasie

a teraz lecę spać, dobranoc!
Nie ma za co musisz sama sprawdzić ja kupiłam na ślepo, koleżanka mi poleciła te kilka lat temu, a ja nawet nie wiedziałam wtedy, co to KWC więc poleciałam i wzięłam ale wiadomo, że każdemu pasuje co innego.
Dobranoc

Ja jeszcze posiedzę może

Stary 2012-04-28, 09:10   #2684
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:

gdzie jest taka promocja na gazety?
paznokcie masz przecudowne lakier też fajny

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2012-04-28, 09:34   #2685
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

.
Dziwne, bo u mnie jest w naturach bez problemu.

marta: a Ty co kupiłaś?

---
chciałam heenarę zamówić, ale z braku na helfach i innych patrzę na all, a tam jakie teksty:P

''Za zakup na moich aukcjach z góry dziękuję serdecznie każdemu Klientowi,
ponieważ to właśnie dzięki Tobie mogę być mamą pracującą w domu

Czas, spędzam z Mateuszkiem 08.2008r. i Filipkiem 02.2011r.;-)
jest bezcenny, ale żeby tak się stało czekam właśnie na Ciebie )''

jakby kogoś interesowało, kiedy się jej dzieci urodziły :P

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-04-28 o 10:03
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 10:07   #2686
samaraNW
Zakorzenienie

witam

ale piękna pogoda wczoraj byłam nad jeziorem i na imprezie, a dzisiaj na działkę jadę i w ogóle zamierzam jak najintensywniej spędzić te kilka dni wolności

zrobiłam sobie peeling, maseczkę, zaraz będzie prysznic, balsamowanie i za jakiś czas jadę.

talullah, powrotu do zdrowia

dianulaa, strasznie współczuję trzymaj się
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 10:27   #2687
Shadii
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
witam

gdzie jest taka promocja na gazety?
paznokcie masz przecudowne lakier też fajny
Prawda, nie napisałam w Naturze
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
[...]
To świetnie, dzięki, że mówisz to znaczy, że jej nie wycofano, poczekam zatem, aż się gdzieś pojawi

Stary 2012-04-28, 10:32   #2688
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cześć dziewczyny Długo się nie odzywałam, ale czasu mam mało - szkoła, praca i praktyki pochłaniają mi mnóstwo czasu, a w dodatku w życiu prywatnym małe zawirowania.. Nadrobiłam wszystko, ale oczywiście zapomniałam co i komu miałam odpisać..

Caate odpisałam Ci na wiadomość

Miłego dnia dziewczyny
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 11:37   #2689
kobietasukcesu
zawsze mam racje

wczoraj umyłam włosy alterrą papaja&bambus, jak ona pachnie

Dzisiaj może o rossmana zahaczę to kupię jakiś olejek jeszcze, albo dwa. I peeling lirene antyceluuitowy, bo ostatnio nie było a do tego rękawicę do masażu pod prysznicem.

<3 <3 <3
Stary 2012-04-28, 11:45   #2690
ghana
Zakorzenienie

a ja się wyspamowałam, chwilę relaksu na kompie zaliczyłam, a teraz idę zrobić pranie i pomagać mamie w gotoweaniu, bo mam dzisiaj jakiś gości miłego dnia dziewczyny
Stary 2012-04-28, 12:57   #2691
Shadii
Wtajemniczenie

Opaliłam się nieźle w końcu nie jestem taka biała chociaż dzisiaj jest mój dzień na peeling i maseczki, to trochę mi się ta opalenizna zetrze,ale to nic

Stary 2012-04-28, 13:02   #2692
ghana
Zakorzenienie

a mi przyszła baz pod cienie Ingrid i podkjład Revlona takze mam też kat alog z avonu, jeszcze nie rpzegladalam, ale może sobie coś zamówię

porobiłam, co bylo trzeba, a teraz hula hop i abs chciałam jechac na rower, ale chyba nie bede miala dzisiaj kiedy, no nic, jakoś wytrzymam i bez tego
Stary 2012-04-28, 13:08   #2693
ParoleParole
Zakorzenienie

Czesć

Pogoda rewelacyjna
Właśnie wstawiłam ciasto do piekarnika
i czeka mnie sprzątanie a potem sie pójde poopalać przy myciu samochodu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-28, 13:14   #2694
Soph
Zakorzenienie

uff odsprzątałam się
mam zamiar pouczyć się dziś na powietrzu i trochę poopalać

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2012-04-28, 14:38   #2695
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Piękna dziś pogoda Niedawno wróciłam bo pomagałam siać warzywa od 10 rano Ale za to wpadłam na pomysł i zrobiłam ognisko - kiełbaski i ziemniaki z masłem i solą

Może jutro do południa wyjdę na słoneczko z książką

Zaraz zmyję olej z włosów bo od rana trzymam wymieszany fur mama + kokosowy + sok z cytryny

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

marta: a Ty co kupiłaś?

---
chciałam heenarę zamówić, ale z braku na helfach i innych patrzę na all, a tam jakie teksty:P

''Za zakup na moich aukcjach z góry dziękuję serdecznie każdemu Klientowi,
ponieważ to właśnie dzięki Tobie mogę być mamą pracującą w domu

Czas, spędzam z Mateuszkiem 08.2008r. i Filipkiem 02.2011r.;-)
jest bezcenny, ale żeby tak się stało czekam właśnie na Ciebie )''

jakby kogoś interesowało, kiedy się jej dzieci urodziły :P
Trochę tego będzie

- samoopalający mus do ciała Lirene - polecała go caate
- Ziaja maska wygładzająca
- Ziaja peeling do ciała z serii SPA
- Ziaja masło do ciała SPA
- Isana peeling do ciała - totalne badziewie
- woda brzozowa
- balsam do opalania Eva sun filtr 10
- krem do twarzy z mocznikiem Isana med
- szampon Joanna do włosów rudych/kasztan/brąz
- szampon Barwa rumiankowy
- krem do rąk jagodowy Cztery pory roku
- serum wzmacniające do paznokci Lovely
- odżywka do włosów bez spłukiwania Gliss kur do farbowanych
- dezodorant do stóp Fuss Wohl rossmann
- eyeliner e słoiczku Essence + pędzelek
- korektor Ever freshMaybelline
- krem do depilacji w saszetkach Bielenda
- perfum Oriflame Sun - ale to od TŻta
- tarkę do stóp
- chusteczki samoopalające Dax i rossmann
- waciki

- Belisse
- chusteczki do okularów rossmann
- portfel
- baleriny
- torebka
- 2 apaszki
- pościel
- wędkarski fotel dla TŻ

Więcej było pierdół, ale już nie pamiętam jakich

Idę na spa, bo wieczorem otwieramy szampana którego dostałam na urodziny od TŻ

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 15:38   #2696
MiaWallace876
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Hej

Piękna dziś pogoda Niedawno wróciłam bo pomagałam siać warzywa od 10 rano Ale za to wpadłam na pomysł i zrobiłam ognisko - kiełbaski i ziemniaki z masłem i solą

Może jutro do południa wyjdę na słoneczko z książką

Zaraz zmyję olej z włosów bo od rana trzymam wymieszany fur mama + kokosowy + sok z cytryny

Trochę tego będzie

- samoopalający mus do ciała Lirene - polecała go caate
- Ziaja maska wygładzająca
- Ziaja peeling do ciała z serii SPA
- Ziaja masło do ciała SPA
- Isana peeling do ciała - totalne badziewie
- woda brzozowa
- balsam do opalania Eva sun filtr 10
- krem do twarzy z mocznikiem Isana med
- szampon Joanna do włosów rudych/kasztan/brąz
- szampon Barwa rumiankowy
- krem do rąk jagodowy Cztery pory roku
- serum wzmacniające do paznokci Lovely
- odżywka do włosów bez spłukiwania Gliss kur do farbowanych
- dezodorant do stóp Fuss Wohl rossmann
- eyeliner e słoiczku Essence + pędzelek
- korektor Ever freshMaybelline
- krem do depilacji w saszetkach Bielenda
- perfum Oriflame Sun - ale to od TŻta
- tarkę do stóp
- chusteczki samoopalające Dax i rossmann
- waciki

- Belisse
- chusteczki do okularów rossmann
- portfel
- baleriny
- torebka
- 2 apaszki
- pościel
- wędkarski fotel dla TŻ

Więcej było pierdół, ale już nie pamiętam jakich

Idę na spa, bo wieczorem otwieramy szampana którego dostałam na urodziny od TŻ
Czy ten samoopalacz nadaje się dobrze do twarzy?

Stary 2012-04-28, 15:44   #2697
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy ten samoopalacz nadaje się dobrze do twarzy?
Jak najbardziej tylko nie wiem dlaczego dali mu nazwę mus, ponieważ jest to raczej pianka, tutaj możesz poczytać o nim https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-karnacja.html

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2012-04-28 o 15:46
Stary 2012-04-28, 15:53   #2698
MiaWallace876
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Jak najbardziej tylko nie wiem dlaczego dali mu nazwę mus, ponieważ jest to raczej pianka, tutaj możesz poczytać o nim https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-karnacja.html

dziękuję bardzo, kolejna pozycja no mojej liście zakupów hehe

Stary 2012-04-28, 16:00   #2699
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję bardzo, kolejna pozycja no mojej liście zakupów hehe
Właśnie tez robię listę na następny miesiąc ale to rzeczy które mi się kończą i ich potrzebuję

- podkład
- tusz do rzęs
- odżywka do paznokci
- pilniczek szklany

na więcej nie mogę sobie pozwolić bo muszę zmienić okulary i idziemy w czerwcu na wesele - buty i chyba 2 sukienki + prezent

Stary 2012-04-28, 16:25   #2700
kobietasukcesu
zawsze mam racje

marta: 2 sukienki, bo wesele z poprawinami czy czemu?

--
Byłam przelotem na zakupach, kupiłam bluzkę z koronką na górze w h&m , w tesco materiałowe balerinki i spodnie do spania z f&f, z f&f też róż w kremie i kremowy błyszczyk. I w rossmanie peeling do ciała lirene, olejek alterra migdałowy, brązowy eyeliner miss sporty, pomadkę delia, szminkę lorea'l, żelowe płatki pod oczy.

A jaką wczoraj śliczną dziewczynę widziałam, aż się nie mogłam przestać patrzeć Ubrana elegancko, ale bardzo kobieco.

Oglądam się chyba za kobietami bardziej niż mężczyźni

----
idę serial obejrzeć, a potem czas na porządne spa.
Mam w planach:
--capitavit na skalp, na dlugość olej alterry
-demakijaż
-maseczkę enzymatyczną freeman
-maseczkę algową
-żel hialuronowy z olejkiem i krem na buzię, krem pod oczy
-masaż ciała jakimś masażerem, albo czymś szorstkim
-wymoczenie stóp
-zmycie lakieru i pomalowanie paznokci u rąk i stóp
-peeling ciała
-depilacja rąk kremem do depilacji (bo mimo jasnych włosków, nie lubię ich mieć)
-balsam do ciała, plus serum x5 (tyle tego niestety jest)
-dwukrotne mycie włosów szamponem alterra, a potem maska tołpy z hibiskusem
-brązujący balsam do ciała z efektimy i do tego coś brązującego na twarz

aż sie zmęczę

<3 <3 <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości