Topy do paznokci

Inglot Diamond Top Coat

Nasi użytkownicy zostawili 59 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

jusper
    31 stycznia 2019 o 20:43
    Koszmar
    Top coat ma dosyć rzadką konsystencję przez co jest bardzo wydajny i szybko nie gęstnieje. Cienki pędzelek nieco utrudnia jego aplikację. Sam lakier wysycha dosyć szybko, jednak nie zapewnia jakiegoś spektakularnego połysku. Jednak najgorsza jest jego wytrzymałość, po zaledwie 2 dniach pojawiają się odpryski. Ogólnie nie polecam.
  • 13 listopada 2017 o 12:41
    dobry, tradycyjny top
    Przeważnie używam lakierów hybrydowych, jednak czasem robię sobie od nich przerwę i czasem zwykłymi lakierami maluje też stopy. Wtedy zawsze sięgam po ten top. -wydajny -dobra konsystencja, wygodnie się maluje -fajny pędzelek -ładna buteleczka -dobra pigmentacja -przedłuża trwałość lakieru -ładnie się błyszczy
  • 8 lutego 2015 o 20:48
    Rewelacyjny produkt
    Ten lakier nawierzchniowy nie tylko nadaje piękny połysk paznokciom, ale też bardzo wydłuża trwałość manikiuru. Kolory lakierów utrzymują się bardzo długo na płytce, dzięki czemu można spokojnie malować je rzadziej- nawet raz na tydzień. Ponadto przyspiesza wysychanie lakieru. Przy kilku warstwach koloru zdarza się, że muszę czekać nawet kilka godzin na wyschnięcie paznokci, jednak nałożenie tego preparatu powoduje, że wysychają one bardzo szybko. Nie jestem zwolenniczką bardzo popularnego hybrydowego manikiuru, dlatego diamentowy top coat Inglot jest dla mnie świetnym rozwiązaniem. Zwłaszcza biorąc pod uwagę jego wydajność. Szczerze polecam! Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 20 lipca 2014 o 8:36
    Beznadziejny
    PLUSY: - wydajność - nadaje połysk MINUSY: - cena - kiepska trwałość - lakier po jego użyciu wcale nie utrzymuje się dłużej - niezbyt wygodny pędzelek - bardzo długo schnie Używam tego produktu od: kwietnia 2014 Ilość zużytych opakowań: jedno
    kara.h
    10 lipca 2014 o 10:58
    Wyrzucone pieniądze
    Lakier bez tego utrwalacza wytrzymuje na moich paznokciach 1-2 dni - z tym produktem 2-3 dni. Jestem potwornie rozczarowana. Pędzelek cienki - raczej słabo rozkładający się w wachlażyk - żeby pokryś całą płytkę trzeba nim sie namachać a to i tak nie utrwali lakieru. Więcej nie będe sięgała po fimę inglot bo bardzo mnie zawiodła. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: używam od tygodnia więc nie mogłam zużyc nawet jednego opakowania

Zobacz także inne Topy do paznokci