|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Cytat:
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę proste granatowe baleriny
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdź na ul. Długiej 45
Na pewno były czarne, turkusowe, czerwone i beżowe...
|
|
#3034 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie oprócz mnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak ja Cię dobrze rozumiem w tej kwestii. Dobrze, że koniec końców udało Ci się uratować grzywkę Ja po ostatnich schodach poszłam kilka dni temu ją podciąć i fryzjerka za głowę się złapała jak zmoczyła mi grzywkę i zobaczyła jaka jest nierówna. - Proszę się nie przejmować, sama cięłam. - Aha, bo już zastanawiałam się, kto Pani to zrobił ![]() Cytat:
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3036 |
|
Matka Smoka
|
granatowo - ja dopiero niedawno dotarłam do domu i dorwałam neta - jejku dzięki wielkie, ale w sumie to miał być taki mafijny żarcik, ale widzę, że to był jakiś beznadziejny czarny humor niezrozumiały
tzn. w sumie głowę bym przygarnęła chętnie - ale nie chcę Cię narażać na tak długi kontakt z nią, poza tym nie wiem ile taka głowa wytrzymie jeszcze (wszak ryba psuje sie od głowy). Ile kg? Wsiadłam dzisiaj do pociągu, w którym było chyba z 40 stopni, w 10 minut spłynęłam potem. Potem włączyli klimę, ale ledwo wydalała, plus mega ostre słońce do godz. 20 prażyło mi w twarz - masakra jakaś
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-04-27 o 22:21 |
|
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsze słońce i pierwsze utyskiwania. Witamy w Polsce!Żartuję Akurat dobrze czuję Twoją frustrację, bo gorąco mnie dobija .Temp. 20 stopni to maks
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3038 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
jestem spieczona na rekach, dekolcie i twarzy - szłam do rossmana po filtr dla siebie i Helusi. Ona chociaż leżała cieniu Jeszcze nigdy mnie nie spiekło w kwietniu. Ale zawsze siedziałam albo w szkole albo w pracy. Jutro wyjeżdżam na tydzień do teściów, odpoczywajcie i nie piszcie za dużo. Czytać raczej będe ale z pisaniem gorzej bo kiepsko mi idzie pisanie na telefonie. Jeszcze sie nie polubiłam z całkiem dotykową klawiaturą. Miełego długiego weeekeeenduuuu |
||
|
|
|
#3039 |
|
Matka Smoka
|
Ja lubię upał, ale nie taki w pociągu. I zero możliwości schowania się przed słońcem, ze świadomością, że po filtrze dawno już ani śladu a ja się kwaszę.
|
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko raz jechałam pociągiem w taki upał i mimo, że minęły 2 lata nadal na samo wspomnienie odżywa tamta trauma. Chodziłam po całym wagonie (bezprzedziałowy, byłam w nim sama), przyklejałam się do ścian (by chociaż na chwilę schłodzić), wystawiałam głowę przez okno (i szybko chowałam, by słupa nie zaliczyć). I w desperacji polewałam głowę i koszulkę wodą.
Brrr... lato to najgorsza pora roku
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście mam bilet więc jestem pewna, że się jakoś dopcham do autobus....no właśnie-jakoś
|
|
|
#3042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bierz jeśli tylko chcesz, na dzisiejszą zupkę jak znalazł ![]() Nadrobiłam, ale nie mam siły cytować. Trzeźwieję
|
|
#3043 |
|
Zadomowienie
|
Milej soboty
Mszpilko milego dluuugiego weekendu ![]() A ja dzis zas sie uczyc bede . Torba dyniowa zmacana i miala w srodku biale wykonczenie Dziewczyny szukam granatowego cienia do powiek w cenie nieduzej ale mocno napigmentowanego. Czy ktoras moze jakies fajne cienie polecic? Wczoraj mi pani polecala ale kosztowal 25 zl za pojedynczy cien a to dla mnie o wiele za drogo.
KLIK Edytowane przez francuski pocalunek Czas edycji: 2012-04-28 o 08:33 |
|
|
|
#3044 |
|
Konto usunięte
|
Lenka widzę że masz do mojej osoby jakieś dziwne podejście - co do wypowiedzi o pierścionkach to tym razem
poczułam się urażona, i zdaje mi się że uważasz mnie za idiotkę.Co do komentarza o facetach - skoro każdy mówi że takich przyciągam to to się w końcu spełnia. |
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
hard, nie chciałam Cię urazić
A do Twojej osoby mam farmaceutyczne podejście - dawkuję ją w odpowiednich ilościach ![]() Nosi mnie pozytywna energia. Was też? To mój pierwszy urlop od początku tego roku
|
|
#3046 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
To ile płaciłaś? Fkatycznie widzę teraz w katalogu, że to dziś i jutro tylko - przepraszam za wprowadzenie w błąd. My też będziemy jechać go kupić, więc zupa i tak będzie - tylko w ogóle nie mogę jeszcze rozplanować dnia, bo tż jeszcze coś załatwia, nie wiadomo o której wyjeżdża, więc będzie wszystko na wariata dzisiaj. A teraz czekam na szyrka, bo będziemy się upiększać![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3047 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Frapo, ja jestem niecieniowa, ale wkład inglota (nie cień w pudełeczku a wkład) wychodzi w miarę cenowo. Przynajmniej ja bym - z moją niską wiedzą o kosmetykach - tak celowała. A teraz sama chętnie posłucham, co faktycznie warto kupić, bo od roku uparcie szukam ładnego granatu, chociaż mi chyba nie pasuje
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Rzutem na taśmę udało mi się wczoraj kupić letnie spodenki i rybaczki.
parami bardzo zadowolona. I co? Pojechałam w czwartek do bonary i okazało się, że nie dość, że zmniejszyli sklep o połowę, to w dodatku sprzedawców było dwóch - rodzaju męskiego Jeden donosił mi spodnie z łaską i czułam presję, że skoro tyle czasu zawracam mu głowę, to MUSZĘ coś kupić. I zero wyrozumiałości, gdy kręciłam z niezadowoleniem nosem patrząc na swój tyłek w danych spodniach
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-04-28 o 10:12 |
|
|
|
#3049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciezko mi upolowac takiez ktorych bede w pelniz adowolona.Co toz a sklep byl jesli mogez apytac??? nicRu wlasnie ogladalam wczoraj rozne te cienie i mialy w wiekszosci mdle kolory jak sie nimi mazialam ![]() inglot ma dosc fajne i dawniej nawet kupowalam czesto cienie tak zwane mapki ale od kiedy strasznie podniesli cene kilka lat temu to juz nie kupuje. Wklad to chyba na all jedynie???
|
|
|
#3050 |
|
Nie depcze krokusów
|
Niech już będzie zima...
|
|
#3051 |
|
Matka Smoka
|
Ja tak miałam (i tż też) w BigStar w Fashion House, ale jak byliśmy ostatnio to totalna porażka asortymentowa i zlewka obsługi.
|
|
|
|
#3052 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() A kupowanie ciuchów to dla mnie w ogóle masakra Szczególnie, że staram się teraz pomału kupować ciuchy, w których mogę wyjść gdzieś więcej niż na spacer, jak rok temu paradowałam na praktykach w czarnej koszulce z wielkim napisem "live as if you will die tomorrow" (mam nadzieję, ze nie przekrecilam gramatycznie) i ktoś przychodził w sprawie ubezpieczenia nnw to czułam sie... ciut glupio :P Z drugiej strony mogłam wybrac taka z napisem "sometimes i think, sometimes i don't" albo "i pretend to be normal but it gets boring"... Moja szafa woła o pomste do nieba
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-04-28 o 10:41 |
|
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam rybaczki z tamtego roku, z 4 sztuki więc w tym roku sobie daję siana
Potrzebuję tylko bluzki z krótkim rękawem z kołnierzykiem, taką do pracy, ale wszędzie widzę tylko jakieś chore ceny na nie I rozwaliły mi się dziś moje ulubione spodnie
|
#3054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To głowę wyrzucam, może koty zjedzą
|
|
#3055 |
|
Konto usunięte
|
Ale dziś fajnie
![]() Dobrze że idąc do ogrodu botanicznego ubrałam krótkie spodnie, koszulkę wojskową i górskie sandały bo inaczej bym umarła. W ogrodzie dosiadły się do mnie dwie laski które robiły sobie makijaż do sesji foto. Pooglądałąm sobie kosmetyki, pogadałyśmy o kosmetykach nawet ![]() uznały że jeżeli tak lubię ten temat do powinnam iść do szkoły kosmetycznej tak dla siebie
|
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
Ogłoszenie Katherine - hurtownia nie wysyła w tym tygodniu - napisali wczoraj o 23 maila
. To może przedłużymy do następnego tygodnia? Bo to chyba większej różnicy nie robi...
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj widziałam się z TŻ. Siedzieliśmy na tarasie, piwkowaliśmy, a potem robiliśmy tiramisu. Jak już wreszcie skończyliśmy to zaczęliśmy oglądać Kuchenne rewolucje i zasnęłam! Obudziłam się dziś o 9 dopiero
Oczywiście w ubraniu i z rozmazanym makijażem. TŻ wziął klucze, zamknął za sobą i wyszedł ![]() Życzę wszystkim udanego wypoczynku ![]() Cytat:
|
|
|
#3059 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wkład kupisz w każdym Inglocie. Kosztuje jakieś 9 - 10pln. Ja mam granatową tęczę z Inglota (w sensie 3 odcienie) za 15pln. Bardzo sobie chwalę... Tylko, że przestałam używać jak przestałam być ruda... |
|
|
|
|
#3060 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Żeby nie było, że tylko narzekam na drogie gotowanie, dziś w menu pieczony schab na 2 osoby na 2 dni z puree ziemniaczanym i kapustą za 5 zł / os. / dzień.
Cytat:
Moja też Lalaith ją nieco ratuje, ale i tak jest mi coraz bardziej wstyd za siebie ![]() Cytat:
![]() Szaruś by zjadł ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

Na pewno były czarne, turkusowe, czerwone i beżowe...

Już od jakiegoś czasu sama sobie podcinałam grzywkę i było fajnie, od czasu do czasu tylko chodziłam do fryz żeby mi wycieniował i to cieniowanie jako że szło od góry trzymało mi się kilka moich strzyżeń. Przed świętami myślałam że doszłam do perfekcji, podcięłam się i byłam tak z siebie dumna jak nigdy
Ja po ostatnich schodach poszłam kilka dni temu ją podciąć i fryzjerka za głowę się złapała jak zmoczyła mi grzywkę i zobaczyła jaka jest nierówna. - Proszę się nie przejmować, sama cięłam. - Aha, bo już zastanawiałam się, kto Pani to zrobił 

Jeden donosił mi spodnie z łaską i czułam presję, że skoro tyle czasu zawracam mu głowę, to MUSZĘ coś kupić. I zero wyrozumiałości, gdy kręciłam z niezadowoleniem nosem patrząc na swój tyłek w danych spodniach