Krakowianki - część XVII - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-27, 20:57   #3031
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XVII

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Ineso, mam ją. Głowa odcięta. Czeka w lodówce. Reszta ciała również.
Wieczorem, po powrocie mogę zapakować w gazetę i gdzieś Ci kawałek podrzucić.
Jak to brzmi

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 21:04   #3032
Melka88
Zakorzenienie

Chcę proste granatowe baleriny Nie widziałyście gdzieś ?
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 21:18   #3033
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Chcę proste granatowe baleriny Nie widziałyście gdzieś ?
Sprawdź na ul. Długiej 45 Na pewno były czarne, turkusowe, czerwone i beżowe...
Stary 2012-04-27, 21:47   #3034
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamakrk Pokaż wiadomość
Tak tak... Wszystkie wiemy gdzie SdC ostatnio nosiła swoją obrączkę
Wszystkie oprócz mnie
Cytat:
Napisane przez kamakrk Pokaż wiadomość
Ale czytając to co pisze Malla to chyba powinnam się chować przed tym facetem jak już zacznie na dobre tu pracować. Bo, nie daj Boże, jeszcze zaciągnie mnie do kuchni i każe wypić kawę...
Kama, nie odebrałam słów Malli jako ataku. Luzu więcej. Weeeeeekend majowy mamy
Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Dlatego uznałam że to teraz ja będę łowić i uznawać facetów za łatwe zdobycze.
Przy takim podejściu będziesz zapewne łowić takich, których teraz masz dość, bo łowią Ciebie
Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Lenka co ja zrobiłam to padniesz Już od jakiegoś czasu sama sobie podcinałam grzywkę i było fajnie, od czasu do czasu tylko chodziłam do fryz żeby mi wycieniował i to cieniowanie jako że szło od góry trzymało mi się kilka moich strzyżeń. Przed świętami myślałam że doszłam do perfekcji, podcięłam się i byłam tak z siebie dumna jak nigdy I chyba ta duma mnie zgubiła, bo ostatnio zbyt pewnie ciachłam i wyszły mi schodki Poleciałam do takiego osiedlowego fryzjera i kiedy zobaczyłam fryzjerkę - wyglądającą jak pani Samovary z Pięknej i bestii Disneya - zażywną, tęgą kobiecinę, bardziej wizualnie pasującą na kucharkę niż fryzjerkę to mnie aż w pierwszym odruchu cofnęło. Ale jak mnie wzięła w obroty to moja asertywność okazała się niewystarczająca. Uratowała mi grzywkę całkiem zręcznie, chociaż byłam przerażona co to będzie, no ale niestety z długości musiała sporo zejść, więc teraz będę musiała ją obficie podlewać wizażowymi wcierkami i nawozić olejkiem rycynowym żeby szybko odrosła I już chyba długo się nie odważę na żadne eksperymenty z nożyczkami (a propos nożyczek - wczoraj w pracy oglądałam Rosario Tijeras, przejmujący obraz latynoskiej biedoty, na kanwie którego reżyser oparł dramatyczną historię płatnej morderczyni pochodzącej ze slumsów, właśnie o przydomku tijeras czyli w ichnim języku nożyczki - szokujące, może nie tak jak Miasto Boga Meirellesa, ale i tak polecam bo warto ).
Lalaith Jak ja Cię dobrze rozumiem w tej kwestii. Dobrze, że koniec końców udało Ci się uratować grzywkę Ja po ostatnich schodach poszłam kilka dni temu ją podciąć i fryzjerka za głowę się złapała jak zmoczyła mi grzywkę i zobaczyła jaka jest nierówna. - Proszę się nie przejmować, sama cięłam. - Aha, bo już zastanawiałam się, kto Pani to zrobił

Cytat:
ee ja nie noszę pierdzionków bo zaraz babska się pytają czy zaręczynowy :/
poza tym puchną mi paluszki
Spadłam z krzesła normalnie, bo przeczytałam "nie znoszę pierdzioszków, poza tym pachną mi paluszki"

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 21:50   #3035
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Wszystkie oprócz mnie
Nadrobisz i się dowiesz . W portfelu .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 22:19   #3036
Ineso
Matka Smoka

granatowo - ja dopiero niedawno dotarłam do domu i dorwałam neta - jejku dzięki wielkie, ale w sumie to miał być taki mafijny żarcik, ale widzę, że to był jakiś beznadziejny czarny humor niezrozumiały tzn. w sumie głowę bym przygarnęła chętnie - ale nie chcę Cię narażać na tak długi kontakt z nią, poza tym nie wiem ile taka głowa wytrzymie jeszcze (wszak ryba psuje sie od głowy).
Ile kg?

Wsiadłam dzisiaj do pociągu, w którym było chyba z 40 stopni, w 10 minut spłynęłam potem. Potem włączyli klimę, ale ledwo wydalała, plus mega ostre słońce do godz. 20 prażyło mi w twarz - masakra jakaś

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2012-04-27 o 22:21
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 22:28   #3037
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Wsiadłam dzisiaj do pociągu, w którym było chyba z 40 stopni, w 10 minut spłynęłam potem. Potem włączyli klimę, ale ledwo wydalała, plus mega ostre słońce do godz. 20 prażyło mi w twarz - masakra jakaś
Zaczyna się! Pierwsze słońce i pierwsze utyskiwania. Witamy w Polsce!

Żartuję Akurat dobrze czuję Twoją frustrację, bo gorąco mnie dobija .Temp. 20 stopni to maks

Stary 2012-04-27, 22:30   #3038
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Ineso, mam ją. Głowa odcięta. Czeka w lodówce. Reszta ciała również.
Wieczorem, po powrocie mogę zapakować w gazetę i gdzieś Ci kawałek podrzucić.
dobrze, że wiem ze to ryba a nie inne cuś

Cytat:
Spadłam z krzesła normalnie, bo przeczytałam "nie znoszę pierdzioszków, poza tym pachną mi paluszki"
: hahaha:

jestem spieczona na rekach, dekolcie i twarzy - szłam do rossmana po filtr dla siebie i Helusi. Ona chociaż leżała cieniu
Jeszcze nigdy mnie nie spiekło w kwietniu. Ale zawsze siedziałam albo w szkole albo w pracy.

Jutro wyjeżdżam na tydzień do teściów, odpoczywajcie i nie piszcie za dużo. Czytać raczej będe ale z pisaniem gorzej bo kiepsko mi idzie pisanie na telefonie. Jeszcze sie nie polubiłam z całkiem dotykową klawiaturą.
Miełego długiego weeekeeenduuuu
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-27, 22:31   #3039
Ineso
Matka Smoka

Ja lubię upał, ale nie taki w pociągu. I zero możliwości schowania się przed słońcem, ze świadomością, że po filtrze dawno już ani śladu a ja się kwaszę.
Stary 2012-04-27, 22:53   #3040
Lenkapuma
Zakorzenienie

Tylko raz jechałam pociągiem w taki upał i mimo, że minęły 2 lata nadal na samo wspomnienie odżywa tamta trauma. Chodziłam po całym wagonie (bezprzedziałowy, byłam w nim sama), przyklejałam się do ścian (by chociaż na chwilę schłodzić), wystawiałam głowę przez okno (i szybko chowałam, by słupa nie zaliczyć). I w desperacji polewałam głowę i koszulkę wodą.
Brrr... lato to najgorsza pora roku

Stary 2012-04-28, 07:53   #3041
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko raz jechałam pociągiem w taki upał i mimo, że minęły 2 lata nadal na samo wspomnienie odżywa tamta trauma. Chodziłam po całym wagonie (bezprzedziałowy, byłam w nim sama), przyklejałam się do ścian (by chociaż na chwilę schłodzić), wystawiałam głowę przez okno (i szybko chowałam, by słupa nie zaliczyć). I w desperacji polewałam głowę i koszulkę wodą.
Brrr... lato to najgorsza pora roku
Nie dobijajcie mnie bardziej przed dzisiejszą podróżą Na szczęście mam bilet więc jestem pewna, że się jakoś dopcham do autobus....no właśnie-jakoś
Stary 2012-04-28, 07:59   #3042
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
granatowo - ja dopiero niedawno dotarłam do domu i dorwałam neta - jejku dzięki wielkie, ale w sumie to miał być taki mafijny żarcik, ale widzę, że to był jakiś beznadziejny czarny humor niezrozumiały tzn. w sumie głowę bym przygarnęła chętnie - ale nie chcę Cię narażać na tak długi kontakt z nią, poza tym nie wiem ile taka głowa wytrzymie jeszcze (wszak ryba psuje sie od głowy).
Ile kg?
Ponad 2. Tż nie szalał z ilością, bo mówił, że promo dopiero od jutra (czyli od dziś).
Bierz jeśli tylko chcesz, na dzisiejszą zupkę jak znalazł

Nadrobiłam, ale nie mam siły cytować. Trzeźwieję
Stary 2012-04-28, 08:30   #3043
francuski pocalunek
Zadomowienie

Milej soboty
Mszpilko milego dluuugiego weekendu

A ja dzis zas sie uczyc bede .
Torba dyniowa zmacana i miala w srodku biale wykonczenie nie praktyczne w ogole.
Dziewczyny szukam granatowego cienia do powiek w cenie nieduzej ale mocno napigmentowanego.
Czy ktoras moze jakies fajne cienie polecic?
Wczoraj mi pani polecala ale kosztowal 25 zl za pojedynczy cien a to dla mnie o wiele za drogo.

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK

Edytowane przez francuski pocalunek
Czas edycji: 2012-04-28 o 08:33
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 09:03   #3044
2016070953
Konto usunięte

Lenka widzę że masz do mojej osoby jakieś dziwne podejście - co do wypowiedzi o pierścionkach to tym razem poczułam się urażona, i zdaje mi się że uważasz mnie za idiotkę.
Co do komentarza o facetach - skoro każdy mówi że takich przyciągam to to się w końcu spełnia.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 09:40   #3045
Lenkapuma
Zakorzenienie

hard, nie chciałam Cię urazić Śmiałam się raczej z samej siebie, bo tak przeczytałam Twoją wypowiedź przebiegając wzrokiem po nadrabianych postach
A do Twojej osoby mam farmaceutyczne podejście - dawkuję ją w odpowiednich ilościach

Nosi mnie pozytywna energia. Was też? To mój pierwszy urlop od początku tego roku Pierwszy, podczas którego tak naprawdę będę mogła odetchnąć i trochę wyciszyć znerwicowany organizm. Nic to, że po urlopie wracam w nawał pracy. Liczy się tu i teraz. I boska wizja wolnego tygodnia! ye ye ye

Stary 2012-04-28, 09:44   #3046
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Ponad 2. Tż nie szalał z ilością, bo mówił, że promo dopiero od jutra (czyli od dziś).
Bierz jeśli tylko chcesz, na dzisiejszą zupkę jak znalazł
O to malusi To ile płaciłaś? Fkatycznie widzę teraz w katalogu, że to dziś i jutro tylko - przepraszam za wprowadzenie w błąd. My też będziemy jechać go kupić, więc zupa i tak będzie - tylko w ogóle nie mogę jeszcze rozplanować dnia, bo tż jeszcze coś załatwia, nie wiadomo o której wyjeżdża, więc będzie wszystko na wariata dzisiaj. A teraz czekam na szyrka, bo będziemy się upiększać

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
A do Twojej osoby mam farmaceutyczne podejście - dawkuję ją w odpowiednich ilościach
Dobre
Stary 2012-04-28, 09:47   #3047
nicRu
maszyna, nie człowiek

Frapo, ja jestem niecieniowa, ale wkład inglota (nie cień w pudełeczku a wkład) wychodzi w miarę cenowo. Przynajmniej ja bym - z moją niską wiedzą o kosmetykach - tak celowała. A teraz sama chętnie posłucham, co faktycznie warto kupić, bo od roku uparcie szukam ładnego granatu, chociaż mi chyba nie pasuje
Stary 2012-04-28, 10:11   #3048
Lenkapuma
Zakorzenienie

Rzutem na taśmę udało mi się wczoraj kupić letnie spodenki i rybaczki. Inaczej musiałabym się prażyć dziś w dżinsach brrr. W temacie zakupów muszę się wyżalić - miałam 1 sklep do którego chodziłam po dżinsy i nie było takiej opcji, bym wyszła z niczym. Miłe panie ZAWSZE znosiły mi naręcze spodni i doradzały, a ja wychodziłam z parą, dwiema, lub nawet trzema parami bardzo zadowolona. I co? Pojechałam w czwartek do bonary i okazało się, że nie dość, że zmniejszyli sklep o połowę, to w dodatku sprzedawców było dwóch - rodzaju męskiego Jeden donosił mi spodnie z łaską i czułam presję, że skoro tyle czasu zawracam mu głowę, to MUSZĘ coś kupić. I zero wyrozumiałości, gdy kręciłam z niezadowoleniem nosem patrząc na swój tyłek w danych spodniach Nie kupiłam w końcu. I szybko uciekałam zanim mi się rzuci do gardła. Skończyły się dobre czasy, a znowu zaczęły maratony po sklepach w poszukiwaniu spodni

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-04-28 o 10:12
Stary 2012-04-28, 10:25   #3049
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Rzutem na taśmę udało mi się wczoraj kupić letnie spodenki i rybaczki. Inaczej musiałabym się prażyć dziś w dżinsach brrr. W temacie zakupów muszę się wyżalić - miałam 1 sklep do którego chodziłam po dżinsy i nie było takiej opcji, bym wyszła z niczym. Miłe panie ZAWSZE znosiły mi naręcze spodni i doradzały, a ja wychodziłam z parą, dwiema, lub nawet trzema parami bardzo zadowolona. I co? Pojechałam w czwartek do bonary i okazało się, że nie dość, że zmniejszyli sklep o połowę, to w dodatku sprzedawców było dwóch - rodzaju męskiego Jeden donosił mi spodnie z łaską i czułam presję, że skoro tyle czasu zawracam mu głowę, to MUSZĘ coś kupić. I zero wyrozumiałości, gdy kręciłam z niezadowoleniem nosem patrząc na swój tyłek w danych spodniach Nie kupiłam w końcu. I szybko uciekałam zanim mi się rzuci do gardła. Skończyły się dobre czasy, a znowu zaczęły maratony po sklepach w poszukiwaniu spodni
Lenka mam to samo odnosnie dzinsow Ciezko mi upolowac takiez ktorych bede w pelniz adowolona.
Co toz a sklep byl jesli mogez apytac???

nicRu wlasnie ogladalam wczoraj rozne te cienie i mialy w wiekszosci mdle kolory jak sie nimi mazialam
inglot ma dosc fajne i dawniej nawet kupowalam czesto cienie tak zwane mapki ale od kiedy strasznie podniesli cene kilka lat temu to juz nie kupuje.
Wklad to chyba na all jedynie???

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 10:28   #3050
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Zaczyna się! Pierwsze słońce i pierwsze utyskiwania. Witamy w Polsce!
Żartuję Akurat dobrze czuję Twoją frustrację, bo gorąco mnie dobija .Temp. 20 stopni to maks
Niech już będzie zima...
Stary 2012-04-28, 10:28   #3051
Ineso
Matka Smoka

Ja tak miałam (i tż też) w BigStar w Fashion House, ale jak byliśmy ostatnio to totalna porażka asortymentowa i zlewka obsługi.
Stary 2012-04-28, 10:37   #3052
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Lenka mam to samo odnosnie dzinsow Ciezko mi upolowac takiez ktorych bede w pelniz adowolona.
Co toz a sklep byl jesli mogez apytac???

nicRu wlasnie ogladalam wczoraj rozne te cienie i mialy w wiekszosci mdle kolory jak sie nimi mazialam
inglot ma dosc fajne i dawniej nawet kupowalam czesto cienie tak zwane mapki ale od kiedy strasznie podniesli cene kilka lat temu to juz nie kupuje.
Nie wiem jak teraz jest z cenami, ale kiedyś takie wkłady jak do inglotowych paletek wychodzily taniej niż kupno cienia w pudełeczku. Ale dawno w inglocie nie byłam...

A kupowanie ciuchów to dla mnie w ogóle masakra Szczególnie, że staram się teraz pomału kupować ciuchy, w których mogę wyjść gdzieś więcej niż na spacer, jak rok temu paradowałam na praktykach w czarnej koszulce z wielkim napisem "live as if you will die tomorrow" (mam nadzieję, ze nie przekrecilam gramatycznie) i ktoś przychodził w sprawie ubezpieczenia nnw to czułam sie... ciut glupio :P Z drugiej strony mogłam wybrac taka z napisem "sometimes i think, sometimes i don't" albo "i pretend to be normal but it gets boring"... Moja szafa woła o pomste do nieba

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2012-04-28 o 10:41
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 10:57   #3053
blair witch
Zakorzenienie

Ja mam rybaczki z tamtego roku, z 4 sztuki więc w tym roku sobie daję siana Potrzebuję tylko bluzki z krótkim rękawem z kołnierzykiem, taką do pracy, ale wszędzie widzę tylko jakieś chore ceny na nie

I rozwaliły mi się dziś moje ulubione spodnie Za szeroko nogą rozkładałam przy zakładaniu nogi na nogę
Stary 2012-04-28, 11:50   #3054
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
O to malusi To ile płaciłaś? Fkatycznie widzę teraz w katalogu, że to dziś i jutro tylko - przepraszam za wprowadzenie w błąd. My też będziemy jechać go kupić, więc zupa i tak będzie - tylko w ogóle nie mogę jeszcze rozplanować dnia, bo tż jeszcze coś załatwia, nie wiadomo o której wyjeżdża, więc będzie wszystko na wariata dzisiaj. A teraz czekam na szyrka, bo będziemy się upiększać
Chyba był za 24,99, ale nie dam sobie ręki uciąć, bo mało tego co mi Tż wczoraj mówił dotarło do mojego pijanego umysłu. Dlatego też pewnie nie szalał tylko kupił 2kg, chociaż twierdził, że jak Pani go wzięła to był taki duży, żespodziewał się właśnie 5-6kg

To głowę wyrzucam, może koty zjedzą
Stary 2012-04-28, 13:01   #3055
2016070953
Konto usunięte

Ale dziś fajnie
Dobrze że idąc do ogrodu botanicznego ubrałam krótkie spodnie, koszulkę wojskową i górskie sandały bo inaczej bym umarła. W ogrodzie dosiadły się do mnie dwie laski które robiły sobie makijaż do sesji foto. Pooglądałąm sobie kosmetyki, pogadałyśmy o kosmetykach nawet
uznały że jeżeli tak lubię ten temat do powinnam iść do szkoły kosmetycznej tak dla siebie
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 13:50   #3056
SdC
Zakorzenienie

Ogłoszenie Katherine - hurtownia nie wysyła w tym tygodniu - napisali wczoraj o 23 maila . To może przedłużymy do następnego tygodnia? Bo to chyba większej różnicy nie robi...
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 13:55   #3057
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ogłoszenie Katherine - hurtownia nie wysyła w tym tygodniu - napisali wczoraj o 23 maila . To może przedłużymy do następnego tygodnia? Bo to chyba większej różnicy nie robi...
A już miałam nadzieję, że się nie załapię na zamówienie
Stary 2012-04-28, 15:13   #3058
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Wczoraj widziałam się z TŻ. Siedzieliśmy na tarasie, piwkowaliśmy, a potem robiliśmy tiramisu. Jak już wreszcie skończyliśmy to zaczęliśmy oglądać Kuchenne rewolucje i zasnęłam! Obudziłam się dziś o 9 dopiero Oczywiście w ubraniu i z rozmazanym makijażem. TŻ wziął klucze, zamknął za sobą i wyszedł

Życzę wszystkim udanego wypoczynku A tym czasem zabieram się za robienie projektu

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Jestem za

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 15:21   #3059
kamakrk
Zadomowienie

Cytat:
Kama, nie odebrałam słów Malli jako ataku. Luzu więcej. Weeeeeekend majowy mamy
Niestety nie mam majowego weekendu. Właśnie wróciłam ze szkoły. Zaraz muszę posprzątać mieszkanie, bo woła o pomstę do nieba. Później jakiś szybki obiad na dziś i na jutro. A wieczorem zaczynam się uczyć nowego systemu do pracy, bo na poniedziałek mam przygotować zestaw pytań do Klienta. Później muszę sprawdzić to co robiłam przez ostatni miesiąc i wysłać ludzikom ode mnie z pracki.

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Wkład kupisz w każdym Inglocie. Kosztuje jakieś 9 - 10pln. Ja mam granatową tęczę z Inglota (w sensie 3 odcienie) za 15pln. Bardzo sobie chwalę... Tylko, że przestałam używać jak przestałam być ruda...
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 15:53   #3060
Malla
Nie depcze krokusów

Żeby nie było, że tylko narzekam na drogie gotowanie, dziś w menu pieczony schab na 2 osoby na 2 dni z puree ziemniaczanym i kapustą za 5 zł / os. / dzień.
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Nie wiem jak teraz jest z cenami, ale kiedyś takie wkłady jak do inglotowych paletek wychodzily taniej niż kupno cienia w pudełeczku. Ale dawno w inglocie nie byłam...
Nadal tak jest, trzeba szukać wkładów, a nie cieni w pudełeczkach.
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Moja szafa woła o pomste do nieba
Moja też Lalaith ją nieco ratuje, ale i tak jest mi coraz bardziej wstyd za siebie
Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
I rozwaliły mi się dziś moje ulubione spodnie Za szeroko nogą rozkładałam przy zakładaniu nogi na nogę
ups
Cytat:
To głowę wyrzucam, może koty zjedzą
Szaruś by zjadł
Cytat:
W ogrodzie dosiadły się do mnie dwie laski które robiły sobie makijaż do sesji foto. Pooglądałąm sobie kosmetyki, pogadałyśmy o kosmetykach nawet
uznały że jeżeli tak lubię ten temat do powinnam iść do szkoły kosmetycznej tak dla siebie
Wystarczy przyjść na spotkanie z Hiper
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości