|
|
#3151 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
O Cholera!
|
|
|
|
#3152 |
|
Copyraptor
|
Wygrzałam tyłeczek na egipskim słońcu, fajnie było, wypoczęłam za wszystkie czasy
Czy komuś wiszę pieniądze? I jak tak, to ile i za co? Hiper, tej mojej koszulki nie było, czy jak? |
|
|
|
#3153 |
|
Matka Smoka
|
Jak Twój menago dbałam o Twoje interesy
Co mi przywiozłaś?
|
|
|
|
#3154 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Mam dla Ciebie tylko symbolicznego chrabąszcza, bo jak poszłam szukać dla Ciebie jakiegoś fajnego olejku to mnie wysmarowały baby jakimiś śmierdzidłami którymi później jechałam dwa dni, w dodatku nigdzie nie było składów |
|
|
|
|
#3155 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3156 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Copyraptor
|
No co?! Przecież byś nie nałożyła na twarz jakiegoś pachnącego czegoś w fikuśnej buteleczce z wielbłądem
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33829571]Hej ![]() Niestety Twojej koszulki nie było :/[/QUOTE] Ok, szpoko |
|
|
|
#3158 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3159 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33829362]Nie ma sprawy
![]() Lubię cienie Inglota, ale oni coraz bardziej się cenią i ceny ich kosmetyków idą systematycznie w górę, nie mówiąc o tym, że nie robią prawie żadnych fajnych promocji, nie dają kuponów rabatowych...[/QUOTE] Wiem niestety a szkoda bo maja ladne kolory i dawniej ich "mapki" z cieniami kupowalam stale. Teraz cenowo nie wychodza korzystnie.A my secret sa w naturze? Miyo nie widzialam chyba nigdzie a moze ja malo chodze po kosmetycznych. Kupilam kiedys paletke cieni bell i niestety tak ladnie sie prezentowaly w kasetce a na oku sa beznadziejne.
|
|
#3160 |
|
maszyna, nie człowiek
|
MIYO można kupić w Jasmin na Długiej.
|
#3161 |
|
Copyraptor
|
|
|
|
|
#3162 |
|
Matka Smoka
|
Cholerko - a jak po rozłące?
|
|
|
|
#3163 |
|
Copyraptor
|
Panda obraził się że dziś miałam lekcje
|
|
|
|
#3164 |
|
Matka Smoka
|
A Ty zamiast się zrehabilitować to na wizażu siedzisz
|
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Co to jest ZSK o którym tu piszecie?
![]() Cytat:
To z Wawelu już mi się aż tak nie podoba.
|
|
|
#3166 |
|
Matka Smoka
|
ZSK - www.zrobsobiekrem.pl
|
|
|
|
#3167 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33827469]W sumie nie ma się co dziwić, ponieważ masz dość niestandardowe poglądy, ale jednocześnie bardzo ugruntowane i dojrzałe. Twojej mamie (zwłaszcza jeśli wychowywała Cię nieco inaczej) musi być po prostu ciężko to wszystko zaakceptować. Jednocześnie uważam, że jeśli chodzi o poglądy jesteś niejednokrotnie wzorem do naśladowania
Jak mi się miło zrobiło . No tak - wychowała mnie inaczej i stąd te wszystkie problemy .Cytat:
.[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33827564]Dostałam taki zestaw do robienia podkładu mineralnego, więc mogę komuś oddać do zrobienia i przetestowania w ramach recenzji, ale od razu mówię, że muszę mieć naprawdę dobre zdjęcia.[/QUOTE] Kurde, moja siostra ma dobry aparat i mogłam bym się tego podjąć, tylko nie wiem czy uważasz, że moje zdjęcia są naprawdę dobre. Te Lirene, które wysłałam są z tego aparatu i część na blogu (peeling Bielendy, masełko do ciała TBS, podkład Bourjois). Sama zdecyduj czy wystarczająco dobre - jeśli tak, to po 5 maja z chęcią się podejmę .Cytat:
), ale wydaje mi się, że powinno się samo aktualizować. Pobawię się potem i zobaczę . A to nie pomoże?http://absolwencinawalizkach.pl/tabe...lizacja-danych - z tego linka wynika, że wystarczy kliknąć kilka razy (?) w tablę i się sama zaktualizuje .Kliknęłam, ale nie wiem czy się rezerwuje, jeśli jest w koszyku. Nie mam jak jej zamówić, bo muszę mieć 100 zł . Więc nic nie mogę obiecać.
|
||
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia ale zwykle jak jest w koszyku to się rezerwuje tylko na jakiś czas (tak na innych sklepach jest). Jakby się okazało że nie zarezerwował się to go nie klikaj
|
|
#3169 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
edit: a tutaj też o tym jest, to próbuję przełożyć angielski na polski dziękiAktualizacja nie robi się po kliknięciu, przynajmniej w wersji 2010 (tutaj powoduje to inny układ), tylko w opcjach znalazłam przycisk odśwież. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-04-29 o 22:10 |
|
|
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3171 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Boże, jak mi samotnie - gdyby nie to, że muszę być jutro przytomna, to zaczęłabym się uczyć w celu zabicia myśli...
|
#3172 |
|
Konto usunięte
|
SdC i granatowo, jak się sprawuje korund?
|
|
|
|
#3173 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
w ramach 1szeo dnia wolnego nadrobiłam wizażowe zaległosci- uzależnienie
![]() zaraz muszę się pakować, czego nie znoszę i zbierać się na busa co mnie przeraża w tą pogodę ![]() ale radości z posiadania tygodnia wolnego, tak pięknej pogody i odpoczynku nie jest w stanie mi chyba nic zepsuć- nawet ostry ból jajników, któy obudził mnie o 6rano i obwieścił @. relax sia lalala! Cytat:
![]() co Ty w ogóle gadasz?! lato jest straszną porą roku w mieście- cierpię jak muszę siedzieć w pracy albo chodzę wzdłuż głównych ulic i jeżdżę mpkiem, a można by robić tyle wspaniałych rzeczy w różnych pięknych miejscach! Cytat:
![]() Cytat:
dobra jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() oo super że Wam wymieni i jak będzie potrzeba to nie ma sprawy, zapraszam Cytat:
to tak a propos ostatniej rozmowy o głupocie zakładania szpilek na imprezę, których i tak nie widać, bo jest tłok ![]() swoją drogą utwierdzam się w przekonaniu, że nienawidzę jak laski mają szpilki na imprezach. byłam w piątek na koncercie- oczywiście przerodziło się to w tańce hulanki i swawole (łącznie z tańcem na barze ![]() Cytat:
![]() co tam kuchenne rewolucje! tu są życiowe rewolucje! ![]() jeśli liczyłaś, że przejdzie to niezauważone to nie doceniasz nas Cytat:
ale to na Wawelu też mi się podobało, zwłaszcza początek z tym smokiem. końcówka tylko słaba Cytat:
![]() to po weekendzie umawiamy się na grę miłego weekendu, wracam dopiero w piątek i ktoś tu ostatnio przebąkiwał o imprezie więc jak coś to wiecie, no, ja chętnie
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||||
|
|
|
#3174 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3175 |
|
Konto usunięte
|
Boże daj mi cierpliwość bo jak mi dasz siłę to....
czemu niektórzy są tacy głupi ..... :/ pozatym nadchodzi @ a ja jutro wyjeżdżam n wycieczkę 1 dniową
|
|
|
|
#3176 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Roznosi mnie, a mam dośc samotnych spacerów, na których prawdopodobnie mam tak skwaszoną minę jakbym buzię myła wodą spod ogórków.
Jak siedze w domu z kolei z kochaną rodzinką, to nie mogę wytrzymać hałasu w dni powszednie (remont), a z nauki i tak nici. Zresztą nawet jakbym miała gdzie wyjśc to pewnie znow byłoby że ciągle nie ma mnie w domu i nic w nim nie robię (po uczelni się szlajałam, ale lans). W takim oto humorze i nie mając się w co ubrać wyjdę za niedługo na super rozmowę o praktyki, któych w tym momencie już mi się odechciewa i popadam w stan, w którym naprawdę mi wszystko jedno, czy będę gnić aby obudzić się za kilka lat z pustym CV i płakać w urzędzie do mikrofonu rmf, że nie ma pracy dla ludzi z wyższym wykształceniem, czy będę słuchać kolejnych wymyślnych fochów o wszystko. Już nie wspomnę, że wczoraj w ramach fochów dnia codziennego moich domowników dowiedziałam się, że moje suche placki na skórze są nie od syfiastej krakowskiej wody tylko od uzywania peelingu do nóg. Tylko nie wiem jak od używania peelingu do odskrobania nóg ma mi się łuszczyć skóra na buzi Aha, i śmiałam wstać o dziewiątej ![]() łojesu, długo mogłabym wymieniać absurdy dnia codziennego, które powodują u mnie chęć popadnięcia w sen letni, taki analogiczny do zimowego
|
#3177 | |
|
Pani Buka
|
ja chcę gdzieś pojechać
![]() bo się spotykacie w środku tygodnia, pff ![]() Cytat:
|
|
#3178 |
|
Konto usunięte
|
a do d...to wszystko i tyle
|
|
|
|
#3179 |
|
Nie depcze krokusów
|
nicRu - bądź cierpliwa... pomyśl o tym, że już "niedługo" wyprowadzisz się na swoje i między Tobą a domownikami nastąpi pełna harmonia
Cholerka - Agrafka zauważyła, że Cię nie było? Gdzie jedziesz? PTTK? My jutro jedziemy w Gorce. Jak ktoś chętny na dołączenie, to proszę o info
|
|
#3180 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Już widzę to moje wyprowadzanie się na swoje - nie mam z kim się wyprowadzać na swoje ani póki co za co
![]() Musze jakoś przecierpieć i tyle, ale każda wizja dłuższego weekendu sprawia, że się jeżę
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

a szkoda bo maja ladne kolory i dawniej ich "mapki" z cieniami kupowalam stale. Teraz cenowo nie wychodza korzystnie.

ale przecież takie weekendy można świetnie wykorzystać na zwiedzanie okolicy, wycieczki małe i duże, spacerowanie, gotowanie, robienie tego na co zawsze brakuje czasu... 

Aha, i śmiałam wstać o dziewiątej