Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-30, 17:27   #2551
misiak17
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Ogólnie ostatnie 2 tygodnie przed ślubem mieliśmy strasznie zaganiane.

Czwartek

Byliśmy rano u spowiedzi i u księdza załatwiliśmy ostatnie formalności (opłata za ślub, dane świadków)
Na 11:00 pojechałam po odbiór sukienki z mama i siostrą, nie obyło się bez małych poprawek, ale końcowy efekt był ok.
Na 16:00 byłam umówiona na wyrywanie brewek. Ogólnie miałam mieć jeszcze w piątek rano badanie w Warszawie i miałam jechać w czwartek wieczorem, ale odpuściłam i nie pojechałam bo bym się ze wszystkim nie wyrobiła.
Wieczorem pokończyliśmy kleić winietki, wypiliśmy ze świadkiem piwko, ogarnęliśmy mieszkanie trochę.

Piątek

Nawet przespaliśmy całą noc. Rano pojechaliśmy na salę podać ostateczną liczbę gości, do kwiaciarni. Koło południa przyjechała świadkowa z narzeczonym, pomogli nam trochę pompować tego dużego balona, poszliśmy do mamy na obiad i później T pojechał z narzeczonym świadkowej i moją mamą odebrać mięso do wiejskiej chaty i owoce i zawieźli na salę.
Na 16.00 poszłam na paznokcie-hybrydowy french. Później zwoziliśmy na salę alkohol i resztę "klamotów". Znowu piwko ze świadkiem. Położyliśmy się z myślą, że musimy się wyspac

Sobota

Oczywiście w nocy nie mogliśmy spać, budziliśmy się co chwilę i rozmawialiśmy.
Wstaliśmy kolo 7.00 zjedliśmy szybkie śniadanie, ja się poszłam kąpać a T do fryzjera. Koło 10.00 pojechaliśmy na salę ustawić winietki. Na 12.15 miałam fryzjera. Na 14.00 makijaż.
Koło 15.00 byłam w domu, świadkowa już była, pogadałyśmy trochę, zjadłam miseczkę rosołu bo byłam bardzo głodna. Pokrzyczałam na tych, którzy nie potrafią się ogarnąć (okazało się, że nie ma wyciągniętych pieniędzy, żeby rano orkiestrze zapłacić- więc siostra do bankomatu a świadkowa do nas do domu bo T miał jakieś 2 tyś w domu) i zaczęłam się ubierać. Poszło szybko i sprawnie.
Przyjechali rodzice T o 17.00, kamerzysta i fotograf się spóźniali, chłopaki czekali przed blokiem w samochodzie.
W końcu kamerzysta przyszedł zaczął nagrywać, parę ujęć jak się szykuję, parę póz z T, z rodzicami i błogosławieństwo. Obyło się bez płaczu chociaż mojej mamie zadrżał głos. Do samochodu i pod kościół.
W kościele na początku bardzo się zestresowałam i chciało mi się płakać, ale przy przysiędze mi przeszło, tylko T trochę się zakręcił i zamiast mówić za księdzem to zaczął czytać z tej księgi i trochę mu nie wyszło. Zestresował się biedaczek . Później życzenia i na salę. No i zabawa i bieganie w kółko Było fajnie ogólnie. Moja mama miała imieniny dzień wcześniej i dostała od nas bukiet i życzenia. Orkiestra grała super, wszyscy się bawili. Kolega nadepnął mi na tren i urwał pętelki-trzeba było szyć. Zabawa trwała do 5. Jeszcze pogadaliśmy z orkiestrą, z kelnerkami wypiliśmy po kielichu i o 7.00 byliśmy w pokoju.
Przejrzeliśmy koperty i poszliśmy spać. Wstaliśmy przed 10.

No i taka to moja relacja
Myślę, że wszystko było ok. Bardzo się podobały dekoracje no i my

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 17:28   #2552
Post_Blue
Rozeznanie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Kooocur, gratuluję z całego serca, duuużo zdrowia dla Ciebie i fasolki, co za radość!
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 17:30   #2553
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Wariatki moje kochane!

Bede dbała a Was cioteczki prosze o modlitwe za zdrówko mojej fasolki....

U mnie przygotowania do slubu ida pełna para..w sumie mamy raczej już szystko. Jakies drobnostki zostały

będziemy się modlić codziennie aż do narodzin bejbika (lub bejbików )
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 17:33   #2554
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wyszedł mi 3 pozytywny test ciążowy!

gratuluje z całego serducha!

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 17:34   #2555
Jamee
Zakorzenienie

Misiak super relacja i chyba ci na FB nie pisałam, wyglądałaś przepięknie

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 17:36   #2556
(kicia)
Zakorzenienie

misiak za relacje wyglądaliście cudownie ddodałam już tTwoją realcje do zestawienia

Stary 2012-04-30, 17:36   #2557
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość

a jakieś zdjęcia

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 17:37   #2558
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
jak ja Cię kocham
I ja Ciebie też kocham Kocurku

Cytat:

Czwartek

Byliśmy rano u spowiedzi i u księdza załatwiliśmy ostatnie formalności (opłata za ślub, dane świadków)
Na 11:00 pojechałam po odbiór sukienki z mama i siostrą, nie obyło się bez małych poprawek, ale końcowy efekt był ok.
Na 16:00 byłam umówiona na wyrywanie brewek. Ogólnie miałam mieć jeszcze w piątek rano badanie w Warszawie i miałam jechać w czwartek wieczorem, ale odpuściłam i nie pojechałam bo bym się ze wszystkim nie wyrobiła.
Wieczorem pokończyliśmy kleić winietki, wypiliśmy ze świadkiem piwko, ogarnęliśmy mieszkanie trochę.

Piątek

Nawet przespaliśmy całą noc. Rano pojechaliśmy na salę podać ostateczną liczbę gości, do kwiaciarni. Koło południa przyjechała świadkowa z narzeczonym, pomogli nam trochę pompować tego dużego balona, poszliśmy do mamy na obiad i później T pojechał z narzeczonym świadkowej i moją mamą odebrać mięso do wiejskiej chaty i owoce i zawieźli na salę.
Na 16.00 poszłam na paznokcie-hybrydowy french. Później zwoziliśmy na salę alkohol i resztę "klamotów". Znowu piwko ze świadkiem. Położyliśmy się z myślą, że musimy się wyspac

Sobota

Oczywiście w nocy nie mogliśmy spać, budziliśmy się co chwilę i rozmawialiśmy.
Wstaliśmy kolo 7.00 zjedliśmy szybkie śniadanie, ja się poszłam kąpać a T do fryzjera. Koło 10.00 pojechaliśmy na salę ustawić winietki. Na 12.15 miałam fryzjera. Na 14.00 makijaż.
Koło 15.00 byłam w domu, świadkowa już była, pogadałyśmy trochę, zjadłam miseczkę rosołu bo byłam bardzo głodna. Pokrzyczałam na tych, którzy nie potrafią się ogarnąć (okazało się, że nie ma wyciągniętych pieniędzy, żeby rano orkiestrze zapłacić- więc siostra do bankomatu a świadkowa do nas do domu bo T miał jakieś 2 tyś w domu) i zaczęłam się ubierać. Poszło szybko i sprawnie.
Przyjechali rodzice T o 17.00, kamerzysta i fotograf się spóźniali, chłopaki czekali przed blokiem w samochodzie.
W końcu kamerzysta przyszedł zaczął nagrywać, parę ujęć jak się szykuję, parę póz z T, z rodzicami i błogosławieństwo. Obyło się bez płaczu chociaż mojej mamie zadrżał głos. Do samochodu i pod kościół.
W kościele na początku bardzo się zestresowałam i chciało mi się płakać, ale przy przysiędze mi przeszło, tylko T trochę się zakręcił i zamiast mówić za księdzem to zaczął czytać z tej księgi i trochę mu nie wyszło. Zestresował się biedaczek . Później życzenia i na salę. No i zabawa i bieganie w kółko Było fajnie ogólnie. Moja mama miała imieniny dzień wcześniej i dostała od nas bukiet i życzenia. Orkiestra grała super, wszyscy się bawili. Kolega nadepnął mi na tren i urwał pętelki-trzeba było szyć. Zabawa trwała do 5. Jeszcze pogadaliśmy z orkiestrą, z kelnerkami wypiliśmy po kielichu i o 7.00 byliśmy w pokoju.
Przejrzeliśmy koperty i poszliśmy spać. Wstaliśmy przed 10.

Cieszę się, ze wszystko się udało
No i spełniłaś swój wizażowy żonkowy obowiązek- dziękujemy!!!!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 17:38   #2559
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
ja moja nazywam africa bombata vel zelazny zad
Uwielbiam twój Żelazny Zad!!!

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Przywitałam się z gośćmi i TŻ - swietnie wyglądał w garniturze. Przyszliśmy do domu i zaczełam przebierac się w suknie... wszystkich moja suknia zaskoczyła (kazdy z braci ciotecznych mówił mi kompelmenty , a jedna powiedział, że nie mogł sobie mnie wyobrazic w sukni aż do dzić ).
A powiedz mi, to znaczy, że gdy Cię TZ zobaczył to byłaś w "cywilu''?

Cytat:
Ale suuuuper!!!!!k laski:

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 17:40   #2560
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

a jakieś zdjęcia

są fotki na poczcie Kochana

Stary 2012-04-30, 17:41   #2561
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
są fotki na poczcie Kochana
w takim razie natychmiast sie tam udaję

no i mam córkę
i męża - czarodzieja

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 17:42   #2562
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
w takim razie natychmiast sie tam udaję
wejdz sobei w "ZDJECIA Z NASZYCH ŚLUBÓW" to będzie druga wiadomość od góry

Stary 2012-04-30, 17:45   #2563
fablous
Zakorzenienie

Witam się po kilku dniach nieobecności
Zaczęliśmy zapraszać. W sobotę byliśmy na imprezie u rodzinki TŻta i rozdaliśmy ze 20 zaproszeń. Wszyscy reagowali bardzo miło i póki co mówili, że na pewno będą

Kocurku bardzo się cieszę!! Gratulacje!

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 17:46   #2564
misiak17
Wtajemniczenie

Dzięki Dziewczyny

Tak naprawdę to nie da się tak wszystkiego opisać, tych emocji i wogóle.

Powiem tak, to był naprawdę najpiękniejszy dzień w naszym życiu. Mój mąż jest kochany wspaniały.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 17:46   #2565
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Super relacja

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 17:46   #2566
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
wejdz sobei w "ZDJECIA Z NASZYCH ŚLUBÓW" to będzie druga wiadomość od góry
nie powiem, co ze mnie jest, bo się wstydzę (dupa wołowa)
misiak, ja widziałam zdjęcia, zwłaszcza jedno zwróciło moją uwagę - Twojego męża wpatrzonego w Ciebie - super

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-04-30, 17:48   #2567
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
nie powiem, co ze mnie jest, bo się wstydzę (dupa wołowa)
misiak, ja widziałam zdjęcia, zwłaszcza jedno zwróciło moją uwagę - Twojego męża wpatrzonego w Ciebie - super

oj Ty jesteś kobieta pracująca i po prostu przeoczyłaś

Stary 2012-04-30, 17:48   #2568
Jamee
Zakorzenienie

Idę sobie przygotować materiały żeby zacząć jutro pisać drugi rozdział. Jutro muszę się już za to wziąć

Miłego wieczoru kochane

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 17:51   #2569
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
oj Ty jesteś kobieta pracująca i po prostu przeoczyłaś
dziękuję Ci
ostatnio rzeczywiście jestem zakręcona bardziej, niż zwykle
na usprawiedliwienie mogę dodać, że za trzy tygodnie wychodzę za mąż

no i mam córkę
i męża - czarodzieja

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 17:56   #2570
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Koocur - gratuluję i trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze!

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Wiktusiaczku-piekne zestawienie, bedziesz cudna panna mloda!!!

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Jak dużo załatwione Piękna suknia, koleżanka z grupy bierze w takiej ślub w tę sobotę
Moja troszkę inna jest, ale niby wzorowana na tej

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
piękne zeestawienie
Wszem i wobec ogłaszam że w B-B w USC pracują jakieś kopnięte baby. Adres do wysłania aktu był na kopercie, wewnątrz i jeszcze na dowodzie przelewu. Tydzień temu wysłałam dokładnie. Dzisiaj dzwoni do mnie Pani że poczta cofnęła list bo nie ma takiego adresu... Pytam jak to? A ona mówi że w tej miejscowości nie ma takiej ulicy. Proszę o podyktowanie mi na jaki adres wysłali akt. Wysłali owszem do miejscowości która brzmi identycznie jak ta w której mieszka TŻt, tylko nie wiem skąd im się wziął inny kod pocztowy i akt poszedł na podlasie Nie wytrzymałam i jeszcze babę zrąbałam no bo bez przesady :/ jest od tego w tym urzędzie, jak d**pa od sr**ania i jeszcze takie błędy popełnia
Dziękuję
Czyżby czekała mnie niemiła przeprawa z Paniami 2 maja? Właśnie wtedy się wybieramy z TŻem...
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wiktusiaczku za zestawienie

ladystar - torebki super, co do szminki, to mi inglut strasznie wysusza usta. Jeśli szukasz nudziaka średniokryjącego, który do tego nie wysusza ust, a je nawilża to proponuję szmnikę essence odcień "in the nude" (chyba 52) do kupienia w naturze i douglasie za śmieszne pieniądze.
Dziękuję
Co do szminki - dziś kupiłam błyszczyk z Inglota na przetestowanie i wszystko fajne, ale skleja usta... Kupię chyba pomadkę - nie wiem, co lepsze

Dziękuję pozostałym PMkom za gratulacje za moje zestawienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Witajcie Niestety zdjęć z próbnego makijażu nie będzie, bo wydałam 40zł na makijaż i wróciłam bez A tak poważnie to każde oko mi pani pomalowała inaczej i na końcu t zmyła... Wrażenia: Pani bardzo miła i otwarta, słucha co się do niej mówi. Zaczęła od malowania mnie białym perłowym cieniem. Od razu powiedziałam"nie". Potem było lepiej, chociaż jak dla mnie trochę jasne kolory wybrała. Powiedziała, że ciemny zawsze można dodać, a przy białej sukni nawet pozornie jasny makijaż może być bardzo widoczny.
I tutaj potrzebuję porady specjalistki... Normalnie jak się maluję, to cienie nakładam tak do załamania powieki. Jakoś nie lubię wyżej, a ona pomalowała mi pod same brwi... Czy to tak powinno być?

Wiktusiaczku dziękuję za kontakt do tej pani I za zestawienie Wesele macie w Gościńcu - w nowym pod Błatnią czy w starym w Jaworzu Górnym (chyba)? Zawsze mówiłam, że tam będzie moje wesele, ale jak przyszło co do czego to wybraliśmy inną salę
Nie ma za co dziękować Czy zadowolona byłaś z makijażu? Bo ja owszem, ale odcień cieni mi nie pasował... Teraz pójdę do Niej z konkretnym wydrukowanym makijażem i ma mi zrobić podobny
W tym starym, w Jaworzu A powiedz mi - skoro blisko mieszkasz to może przyjdziemy na swoje śluby??
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 17:59   #2571
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję Ci
ostatnio rzeczywiście jestem zakręcona bardziej, niż zwykle
na usprawiedliwienie mogę dodać, że za trzy tygodnie wychodzę za mąż
3tygodnie szaleństwo

Też już bym chciała 3 tygodnie ale na pocieszenie za 4mam przymiarke

Stary 2012-04-30, 18:04   #2572
Nattiv
Zakorzenienie

Właśnie wymalowałam sobie pazurki na oczo☠☠☠ny różowy kolor

Stary 2012-04-30, 18:05   #2573
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Idę sobie przygotować materiały żeby zacząć jutro pisać drugi rozdział. Jutro muszę się już za to wziąć

Miłego wieczoru kochane
Ja jutro będę przepisywać, to co zgromadziłam na brudno... Czemu odnoszę wrażenie, że nie zdąrzymy...? Jeszcze ja ostatkami sił jakoś zdąrzę... ale TŻ pracę marnie widzę... no a bez niego przecież nie oddam...
Stary 2012-04-30, 18:09   #2574
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Ja jutro będę przepisywać, to co zgromadziłam na brudno... Czemu odnoszę wrażenie, że nie zdąrzymy...? Jeszcze ja ostatkami sił jakoś zdąrzę... ale TŻ pracę marnie widzę... no a bez niego przecież nie oddam...
Oj nie mówcie mi o pisaniu pracy, bo ja mam tylko jeden rozdział i to nie poprawiony Nie mam weny na pisanie. Muszę najpierw zdać egzamin który mam w sobotę. Czaicie, że pierwszą poprawkę profesorek robi po 2 miesiącach od sesji i to z wielką łaską...

Stary 2012-04-30, 18:11   #2575
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Oj nie mówcie mi o pisaniu pracy, bo ja mam tylko jeden rozdział i to nie poprawiony Nie mam weny na pisanie. Muszę najpierw zdać egzamin który mam w sobotę. Czaicie, że pierwszą poprawkę profesorek robi po 2 miesiącach od sesji i to z wielką łaską...
a kiedy masz oddać pracę?:P
Stary 2012-04-30, 18:35   #2576
nena1984
Zakorzenienie

kocuuurku - ogromne gratulacje dla was, grono fasolek się powiększa dbaj o siebie i o tę kruszynkę, a od nas masz tysiące kciuków i wyrazy miłości

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
kupilam 2 fotoksiazki dla rodzicow przez weekend mam nadzieje uda mi sie ja zrobic
ja też już zamówiłam, projekt robiłam od stycznia, jest z tym dużo frajdy, ale ja niestety mam taką naturę, że wszystko można zawsze zrobić lepiej, więc w nieskończoność mogłabym go przerabiać. W końcu Tż kazał zostawić tak jak jest i poszło. Jaki masz wydruk dpi? Ile płaciłaś i za ile stron (tak z ciekawości pytam, żeby porównać)

kiciu - z Roztocza polecam oczywiście:
- Zamość (Rynek, planty, zoo - świeżo oddane po generalnym remoncie)
- Zwierzyniec (zalew echo, spacery po roztoczańskim parku narodowym)
- Susiec i Szumy (mini wodospady na rzece)
- kamieniołomy w Józefowie
- zaraz obok jest Hamernia i tam te ruiny fabryki, które widziałaś na naszych zdjęciach
- Krupe (koło Krasnegostawu) - ruiny zamku dość dobrze zachowane
reszta miejsc, które mogłabym polecić jest trochę bardziej ukryta.

nika i misiak - dziękujemy za przepiękne relacje

wróciłam z rowerku i jestem spieczona jak burak. Ale za to dwie sarenki przebiegły max. 10 metrów od nas, gdy piknikowaliśmy sobie na kocu

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2012-04-30 o 18:36
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 18:39   #2577
klaudusk_a
Zakorzenienie

koocur gratulacje nawet nie wiesz jakie to szczęście mieć dziecko

relacje boskie, cotraz bardziej nie mogę się doczekać swojego ślubu

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 18:54   #2578
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:

ja też już zamówiłam, projekt robiłam od stycznia, jest z tym dużo frajdy, ale ja niestety mam taką naturę, że wszystko można zawsze zrobić lepiej, więc w nieskończoność mogłabym go przerabiać. W końcu Tż kazał zostawić tak jak jest i poszło. Jaki masz wydruk dpi? Ile płaciłaś i za ile stron (tak z ciekawości pytam, żeby porównać)
uwierz mi ze ja tez taka jestem, co bylo ogromnie problematyczne podczas studiow, z reszta dalej jest bo niestety architektura ma to do siebie ze zawsze mozna cos zrobic lepiej i nigdy nie bylam zadowolona do konca ze swoich projektow, nawet tych ocenionych na 5,0
Nie wiem ile dpi a fotoksiazki wyjda po 60 zl z przesylka za 40 stron, twarda okladka, format a4, papier 120 - kupilam na gruponie

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 19:01   #2579
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

kiciu - z Roztocza polecam oczywiście:
- Zamość (Rynek, planty, zoo - świeżo oddane po generalnym remoncie)
- Zwierzyniec (zalew echo, spacery po roztoczańskim parku narodowym)
- Susiec i Szumy (mini wodospady na rzece)
- kamieniołomy w Józefowie
- zaraz obok jest Hamernia i tam te ruiny fabryki, które widziałaś na naszych zdjęciach
- Krupe (koło Krasnegostawu) - ruiny zamku dość dobrze zachowane
reszta miejsc, które mogłabym polecić jest trochę bardziej ukryta.
Dziękuję Kochana w Zamościu i Krupe byliśmy już kilka razy tak przejrzałam te miejsca to chyba do Suśca i Szumy obejrzeć pojedziemy

Stary 2012-04-30, 19:02   #2580
ona8686
Zakorzenienie

Witam sie dosc sporo było tego nadrabiania ale jakich wiadomosci przybyło

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Moje zestawienie ślubne – na 89 dni przed ślubem

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Jutro rano jedziemy z moją przyjaciółką świadkową i jej córeczką a moją chrześnicą do ZOO. oczywiście ma to być wypad całą paczką, ale szczerze wątpię żeby oni wstali. Mój TŻt w każdym razie jutro będzie miał drogę krzyżową.
I jak sie udala wycieczka do Zoo? Słyszałam, że tłumy do kas były niemiłosierne a w samym zoo duzo ludzi

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj gorąco ale poszliśmy z tżcikiem na targ i kupiłam nową sukienkę poprawinową oto fotki oczka mi się zaświeciły i to jest to czego szukałam tamta stara pójdzie na jakieś wesele.
bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Proszę trzymać kciuki, gdyż jutro mam zaliczenie i muszę jechać 320 km ( w obie strony) żeby napisać to gó*wno.
trochę spóźnione, ale co tam. Udało sie?

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Witam z pracy

ale mam niusa kupiliśmy wczoraj mieszkanie i co Wy na to
świetna wiadomość. Gratuluje

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Mogę się trochę pochwalić sprawami nie związanymi ze ślubem

Dzisiaj mam imieniny mama rano zadzwoniła z życzeniami, życzyła mi znalezienia pracy ( bo od niedawna szukam). Po kilku minutach od mamy telefonu zadzwoniła pani z firmy gdzie starałam się o staż, że go dostałam i zaczynam 15 maja Ale prezent mi zrobiła )

Lecę robić muffiny cytrynowo-kokosowe, które znalazłam oczywiście na tym wątku
gratuluje pracy i wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Wstalam o 7.00 rano(...)
Powiem tylko, że nigdy bym sobie mojego ślubu i wesele lepiej nie wyobrazila i nic bym nie zmieniła..
piękna relacja i jeszcze raz gratuluje

Cytat:
Gratuluje

Cytat:
piękna relacja I jeszcze raz serdecznie gratuluje

Wczoraj wybraliśmy sie z Tż na resztę zakupów dla niego. Chciał biała kamizelkę i taka kupiliśmy. Byliśmy w maximusie poszło szybko i sprawnie czego absolutnie sie nie spodziewałam.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości