|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IX
witam się z kawką w kolejny piękny, leniwy poranek
Ja nawet jeszcze nieumyta hehe. Dzisiaj w nocy było mi tak gorąco, że aż się przebrałam w koszulę, która miała być do szpitala, bo jest na ramiączkach. I jak ja nie cierpię spać w koszulach tak przyznam, że w tej się czuje rewelacyjnie I przynajmniej ją wykorzystam więcej niż jakiś jeden dzień po porodzie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aha, a czy oprócz twardnienia czujesz skurcze macicy? Leż dzisiaj dużo, najlepiej na boku, ewentualnie na płasko z dupką wyżej niż reszta ciała, ręce przy ciele Cytat:
Faceci potrafią być naprawdę beznadziejni
|
|
#1832 |
|
Rozeznanie
|
moj pierworodny zazyczyl sobie takie slodkie stworzonko
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne zwierzątka, nic nie robią tylko jedzą i wiszą
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Zadomowienie
|
cześć mamusie
Melduję ze zyjemy ![]() |
|
|
|
#1835 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale mam fajny numer postu
![]() Cytat:
Cytat:
brzuch jest twardy cały czas Aga, nie rozluźnia się - takie uczucie ciagnięcia zwłaszcza gdy leżę na boku i to mrowienie w krzyżu ale skurczy jako takich brak no nic po 15 pojadę na IP, wolę dać się przebadac, zabierze mi to 20 min a mam nadzieję, ze usłyszę, że wszystko ok Cytat:
Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2012-05-01 o 10:29 |
|||
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
heej ale pospalam
![]() ale i tak sie nie wyspalam wstalam taka polamana ze szok, wszystko mnie boli. |
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde chciałam pranie nastawić to babcia TŻ znowu szmaty puściła w pralce i muszę czekać
|
|
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1840 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jest jakis klopot z hodowla? jakies wymagania? czytalam ze trzeba im liscie malin i jezyn dawac, ale co jedza zima? mam mieszane uczucia, bo z jednej str to on o nich marzy od dawna ale ma 6 lat, boje sie czy mu sie nie znudza po tygodniu... dlugo toto zyje? ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
Gratulacje! heh - w zasadzie to i mniej niz 8 tyg, bo od 37 poród juz jest w terminie ![]() tymczasem pojde ogarnac szafki dzieci, poki sie dobrze czuje to chociaz wymienie im rzeczy na bardziej letnie swoje tez muse przejrzec, bo nie bede miala w czym do gina isc :P:
Edytowane przez Ando Czas edycji: 2012-05-01 o 10:46 |
||
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Linka, nie denerwuj się, tylko spokojnie doczekaj do popołudnia i jedź na ip, uspokoisz się.
Ja dzisiaj też mam takie sobie myśli mimo, że mała trochę się ruszała rano, ale jednak nie szalała jak zwykle... Nie chcę się negatywnie nakręcać, a zauważyłam, że co 2 tygodnie mam takie fazy. A że do gina chodzę co miesiąc, to po 2 tygodniach nachodzi mnie zwątpienie, idę do innego gina, który mnie utwierdza, że wszystko jest ok i przez kolejne 2 tyg. jestem spokojna i wyluzowana. Takie to chyba zycie matki polki My dzisiaj jedziemy na działkę, upał jak cholera, nie wiem jak ja to wytrzymam, ciężko będzie mi się gdzieś schronić przed słońcem. |
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
niedobrze mi :/
chyba bede wymiotowac :/ |
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety
![]() Cytat:
A tak to cały dzień wiszą sobie na gałązkach albo u góry naczynia. No i mogą być wielkie, bo do 30 cm ![]() Mało wymagające zwierzątka, ale pobawić się nie pobawi z nimi ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Może przytrułaś się czymś?
|
|
|
|
|
#1845 |
|
Raczkowanie
|
witam!
Niestety od soboty nie polepszyl sie humor a wrecz przeciwnie jest jeszcze gorzej ;/ Tz prawie wcale sie nie odzywa, tyle tylko co musi i t zawsze sluzbowo. Ja tez juz skonczylam sie wysilac i probowac zaczac rozmawiac. Jeszcze żebym wiedziala o co sie wsieka, ale nie powei mi no bo niby po co mam chyba tp z jego mysli wyczytac Na dodateko pod koniec tyg mielismy jechac do znajomej na grila i nie iwem czy teraz dzwonic i jej potwierdzac czy powiedziec ze jednak nei przyjedziemy. Nie chce innym psuc dobrej zabawy przez to ze mamy jakies klopoty itp. Jeszcze jakbym nei była w ciązy to chociaz mogłabym sie napić nei wiem juz co robic. Wczoraj chyba z godzine przeryczałam... Na niczym nie moge sie skupic, probuje sie uczyc ale nic mi do glowy nie wchodi bo mam mysli czym innym zajete. Ehh... Dzisiaj spytal czy moge mu dac kluczyki i dokmuenty do samochodu i wyszedl i pozegnal sie tylko z mala. ale wam, tu nasmecilam, dobrze chociaz ze pogoda jest w miare i na dwor mozna spokojnie wyjsc
|
#1846 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej Kochane
![]() wstałam po 8 mała obudziła mnie swoim wierceniem hehe wczoraj się wkurzyłam bo ledwo co przyjechalam do domu tato wrócił może 20 min po mnie i pierwsze co wszedl do kuchni i z takim tekstem ,, a czmeu naczyń nie pozmywalas ?' tak jakbym to jakąś służącą była a dodam ze caly weekend nie bylo mnie w domu i te naczynia to on pobrudzil i przez dwa dni nie zmyl a do mnie odrazu czemu nie zmylam heh dosyc mam tego ! wszystko pod nos by chcieli miec podstawione i zebym wszystko robila ale dobra nie bede psula sobie chumoru ![]() byłam wczoraj z Tż na targu kupiłam koszulę do karmienia mam już 2 także kupię jeszcze jedna i wystarczy do szpitala musze kupić jeszczę kapcie i wklady po porodowe i bede miala do szpitala juz wszystko ![]() ooo to ja bardzo proszę o przepis ![]() ja troszkę boję się kupywacżeczy dla dziewczynki ale Tż się uparł że bierzemy ![]() Cytat:
![]() wogólę już mamy duże brzuszki i nic dziwnego ![]() Cytat:
juz 32 tc to już mało czasu Ci zostało
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1848 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny! ja tylko na chwilke bo zaraz mąż mnie zabiera w nieznane
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2,5 miesiaca im to zajeło zaczeły 12.02. to tak jakby u nas 12.06 ![]() Cytat:
Ojej biedactwo! A dokąd wyjechał?? bardzo ci współczuję...my kiedys mielismy okres, że po 3 tyg sie nie widzieliśmy i już odchodziłam od zmysłów, a tu taka kupa czasu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1849 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A to podejście Twojej prowadzącej jest dość zdrowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pytałaś się go bezpośrednio o co mi chodzi?
|
|||||
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1851 |
|
Zadomowienie
|
Mamuśka Mi też ostatnio rano było niedobrze, ale to chyba z głodu
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
SOl no dziwne :/
ale na szczescie przeszlo, przynajmniej na razie. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- no a ja zjadlam i mi sie tak niefajnie zrobilo :/ ale napisal sie troche wody i na razie przeszlo zobaczymy mam nadzieje ze juz nie wroci.
|
|
|
|
#1853 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam w kolejny upalny dzień uff
ja dzisiaj zostaje w domu no może popołudniu jakiś krótki spacer w te upały czuje się fatalnie ![]() dzisiaj zaczynamy 32 t.c a tym samym 8 miesiąc!!! ![]() cieszę się bardzo już nie mogę sie doczekać jak Maluszek będzie z nami ![]() z tej okazji stawiam orzeżwiający napój i deser! Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się zdrzemnąć
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Muminek gratulacje
teraz to juz z gorki ![]() Soleilka no Ty chyba oszlalalas :P przeciez dopiero co wstalas :P |
|
|
|
#1856 |
|
Raczkowanie
|
pytalam czy moze mi wytłumaczyć czego jest na mnei zły i czego sie tak zachowuje, to nic nie odp albo wychodzi z pokoju. Pisałam mu nawet smsa ze chcialabym wiedziec o co mu chodzi bo go nei rozumiem i mnie to rani i jest mi z tym zle ale zadnego odzewu
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faceci... czasami mnie zadziwiaja. |
|
|
|
|
#1859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tez to przechodze... poukladalam ciuchy w 2 szafkach i sie tym tak zmachalam jakbym tone wegla przeniosla... jak mi kaza rodzic naturalnie to chyba padne...
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Raczkowanie
|
kur..wa jestem w takim dolku ze nei wiem
caly czas chce mi sie plakac. Nie iwem kuźwa co robic. Gdzie popełniłam błąd i czy w ogole go popełniłam. Najchętniej bym znikneła i wróciłam jak już wszytko będzie odbrze.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

Ja nawet jeszcze nieumyta hehe. Dzisiaj w nocy było mi tak gorąco, że aż się przebrałam w koszulę, która miała być do szpitala, bo jest na ramiączkach. I jak ja nie cierpię spać w koszulach tak przyznam, że w tej się czuje rewelacyjnie 
masakra
i ma sie dobrze

Faceci potrafią być naprawdę beznadziejni 

ale skurczy jako takich brak

Tz prawie wcale sie nie odzywa, tyle tylko co musi i t zawsze sluzbowo. Ja tez juz skonczylam sie wysilac i probowac zaczac rozmawiac. Jeszcze żebym wiedziala o co sie wsieka, ale nie powei mi no bo niby po co mam chyba tp z jego mysli wyczytac

jak mi kaza rodzic naturalnie to chyba padne...