|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.
Rybkie autkiem sie wybieracie do PL?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.
Cytat:
właśnie to jest najgorsze, jak ktoś się wtrybia w wychowywanie nie swoich dzieci ![]() Jak byłam u psychologa to kazał mi mowić ze istnieje coś takiego jak instynkt macierzyński i matka wie najlepiej co jest dla dziecka dobre. Może powiedz siostrze ciotecznej tzta żeby się kocem opatuliła i załozyła długi rękaw w taką pogodę 30 stopniową to sie troche uspokoi. I o tym instynkcie tez warto wspomniec. Ja swojej teściowej na spokojnie powiedziałam tak i jest na razie dobrze. Nie wtrąca sie za bardzo. Ba! Nawet nie darła się ze mamy okna pootwierane przez cały czas jak mała jest w pokoju ![]() Cytat:
![]() I zdrówko ![]() ![]() Cytat:
![]() A mąż troche nie w porządku postępuje wobec Ciebie, ja bym na twoim miejscu rozmawiała do skutku, truła mu d.upe ile wlezie, aż zrozumie. a szwagierka niezła ![]() ![]() ja potrzebuje deszczu ![]() Robiłam porządek z ciuchami i weszłam w spodnie w które nawet nie wchodziłam przed ciażą ![]() Edytowane przez czubasek20 Czas edycji: 2012-05-01 o 09:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Wtajemniczenie
|
Bebi ja mam taką "tesciową" ,że i tak jej to nie rusza jak moj facet pije . Ona ma dziwne spojrzenie na to, twierdzi, ze to facet, wiec moze sie napic. Czasem myślę ,że teściu przed rozwodem niezle ją wyszkolił... Czasem cos tam TZtowi powie, ale chyba tak na odczepnego, zeby mnie zadowolic.
Co do ogrodka. Ostatnio TZtowi powiedziałam, że gdybym stad sie wyprowadziła to najbardziej zal by mi było ogródka nad którym i tak duzo juz sie narobiłam. Moze nie tyle mi zalezy na tych warzywach, ale lubie popatrzec jak roslinki rosną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | ||||||||
Zadomowienie
|
Uwielbiam ta jej fryzurke
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapraszam do Szkocji, u nas deszczu pod dostatkiem, ja sie juz choroby morskiej nabawilam ![]() Moj maz mi wlasnie napisal smsa, ze "twoj niedorobiony, do niczego sie nienadajacy (tylko do robienia balaganu) maz, zostaje dzis dluzej w pracy z WIELKA RADOSCIA!!!" ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Kasikzaki widze Cie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() Nie pisałam, bo u nas w sumie nic ciekawego i tak podczytywałam tylko, bo Was wszystkie pocytować to bym musiała pół dnia spędzić, a ja tak tylko z przyczajki podczytuję jak TZ nie ma, albo czymś zajęty, bo tak to mi truje, że wiecznie net i net ![]() ![]() Pearl gratki dla TZ za zdane egzaminy ![]() Wszystkiego naj ![]() Wczoraj byłam na tym Aerodance i się tak zmachałam, że szok, no mokra wyszłam, tam nie ma klimy, ale to dobrze mi zrobi ![]() Chwalę się, że już mam 3 kg mniej, jeszcze tak z 2 no 3 ![]() Gratki Bebi za tak szybki wynik, mój Dukan oszukany, bo non stop coś tam wcinam, tzn. węglowodanów trochę, bo ćwiczę sporo jednak, więc nie chcę się zajechać :P Moja @ dzień 3 leje się jak z cebra, trochę mniej niż podczas ostatniej, ale do moich skąpych @ sprzed porodu jej jeszcze daleko ![]() Bebi kurcze nie wiem co Ci poradzić, bo mnie śmieszy takie rozliczanie się z opieki nad dzieckiem, ja tak miałam z pierwszym mężem i dlatego min. się rozeszliśmy. Nie toleruję czegoś takiego, uważam, że każde jest rodzicem i każdemu się należy coś... U mnie to w sumie ja więcej latam, np. spotkam się z koleżanką, bo TZ z kolegami się jakoś nie spotyka, a tak to on na siłownie, ja na ćwiczenia, bieganie bądź rower, czasem coś tam posmęci jak idę z koleżankami, ale to tak bardziej żeby dogryźć, bo mówi do Alexa "widzisz synku tatuś Cię nigdy nie zostawi, a mamusia to ciągle tylko lata ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czasami myślę ,że ja jestem samotną matką. Tż wraca z pracy i twierdzi ,ze jest zmęczony i musi odpocząc.on twierdzi,że skoro ja s8iedzę w domu tzn nie chodzę do pracy to jestem wypoczęta wiecznie.Tak jakby zapominał,że 24 godziny na dobę zajmuję się Bartoszem. O wszystko muszę prosic a i tak to nic nie działa. Mieszkamy z moimi rodzicami ,więc oni wiecej czasu zajmują się Bartusiem niz tż,jestem im wdzięczna za tą pomoc. Owszem ma dni(jakieś pół godziny),że zabawi sie z młodym ale wtedy jak nie marudzi. Kiedyś chyba naprawdę przeszczelę go wiatrówką ![]() ----------------------------------------------------------------- Witam u kolejny upalny dzień. Młody pospał od 19.30 do 5.15 ,wypił mleczko i dalej spaliśmy do 8. 15 minut temu zasnął znowu ,ale strasznie się męczył.Tż w pracy wiec teraz mam chwilkę czasu dla siebie. Też mam swoje warzywka na ogródku no i kwiaty,bo ja kocham kwiaty ogrodowe.Wklejam fotki z ogrodka z zeszłego roku ------------------------------------------------------------------------------ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Raczkowanie
|
Witam w tak piękny słoneczny majowy dzień
![]() Dziś jest mi tak dobrze jak nigdy wszyscy domownicy na miejscu (mieszkamy z moimi rodzicami i bratem) wręcz biją się o młodego i na zmiane chodzą z nim na spacer ja dostaje go tylko do karmienia co jakiś czas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bebi widze mój tż jest zakochany na maksa w małym niestety tylko w dzień o nocnym wstawaniu moge zapomnieć w sumie mały śpi nie najgorzej a ja karmie (.) ale nieraz rano prosze go o 15 min snu to też z łaską wstanie aż mnie nosi wtedy ale co my możemy na to poradzić faceci an szczęście w dzień sie zajmuje super po 3 miesiącach nawet bez gadania że się boi zmienia mu pieluchy współczuje mu troche bo od 16 lipca to on bedzie z małym cały dzień jak wróce do pracy. Podczytałam, że ciągle walczysz z pleśniawkami żal mi Julci twojej poproś lekaża o ten syrop na pleśniawki Fluconazole bo ona się męczy i Ty napewno też u nas było to samo i po 3 dniach do dziś czyli ponad miesiąc nie ma śladu. Pear gratulacje ![]() Zosia podziwiam cię za ten zapał do ogródka ja nie cierpie ![]() Agatek jak czytam twoje posty to podobnie do Zosi dzień staje się weselszy:P Kupiłam małemu Kunia na chrzciny w prezencie i 2 razy już z nim spał w dzień dostaje go do zabawy to się całuje z nim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Rozeznanie
|
ale miałam wczoraj porąbany dzień i jeszcze gorsza noc.
Zaczęło się od tego, że Emi poszła na drzemkę już 0 11 normalnie chodzi o 14), za to Fifi przez cąły dzien spal może ze 3 razy po pół h i cały czas był płaczliwy i marudny. Jak już ok 20 po kąpieli zasnął to przyjechali kolesie z szafą, którzy mieli być o 15 ![]() Emi poszła spać o 21, a Fifi tak się gniótł w tym łóżeczku do 23 i dopiero zasnął! Ja też nie mogłam zasnąć, gorąco mi było i tak się przewalałam po łózku, aż o 1 w nocy Emi zaczęła wyć (co jej się nie zdarzyło od pół roku żeby się w nocy obudziła). Mówię do męża, zeby do niej szedł bo ja wstaję do małego. Polazł, a ta wyje i wyje. O 2 przyszedł wielce wku.rw.iony, że on nie będzie z nią siedział, niech wyje, sama się uspokoi. To ja poszłam wściekła na niego, że co on sobie hrabia wyobraża. Leżałam z nią w łózku do 4.30!!!! i w końcu zasnęła mi panna na klacie, ale męczyła się strasznie (ząbek jej wychodzi i chyba ją bolało). Jak wróciłam do łózka to już świtało. I przyśnił mi się straszny sen. Śniło mi się, że byłam tam u Emi w pokoju, ona usnęła, ja wyszłam, kladę się do łóżka a słyszę jak ktoś krzyczy pali się! Wyjrzałam na balkon a tam straże pod naszą klatkę zajeżdzają. Wychyliłam się, żeby spojezeć w okno pokoiku Emi a tam widzę płomienie! I krzyczę, że to u Emi się pali, że przecież dopiero co od niej wyszłam, ze zostawiłam lampkę zapaloną, ze ona ma tam drzwi zamknięte! I lecę do jej pokoju, hyc ją z łóżka na ręce, ona taka bezwładna była, buzię miala całą osmaloną, okopconą, nie wiem czy spała czy była nieprzytomna. Ja w bek! No i słyszę bek, to Fifi się obudził i domagał się papu i mnie obudził z tego strasznego snu....... 6 godzina była. Nakarmiłam go i dalej spał. Potem jak się obudził koło 7.30 to tż go wziął, potem Emi się obudziła, ubrał ją i zabrał do kuchni. A Fifiego zostawił koło mnie na łóżku. Młody się oczywiście za jakiś czas rozbeczał, ale ja postanowiłam być twarda, bo byłam jeszcze wkurzona na tzta. Przyszedł łaskawie po 10 min i wziął go do jadali i położył na leżak, a młody dalej wyje i wyje, a ten nic nie robi żeby go uspokoić. Wytrzymalam pół h i polazłam tam i zj.eb.alam go z góry na dół, ze co on sobie wyobraża! Ze się dzieckiem nie chce zająć, nie chce mu się w nocy wstać do Emi, że mnie powinien po piętach całować że karmię piersią, bo jakby dostawał butlę to by musiał na równi ze mną wstawać. Jest od 4 tygodni na L4 ale jaśnie pan musi się wyspać i nic go to nie obchodzi ze ja do 4.30 siedziałam u Emi a potem o 6 już się Fifi obudził. To i tak nieźle że się młody wcześniej nie obudził, bo chyba bym musiała się rozdwoić!!! Sorki za te moje przydługawe wywody, ale musiałam się wyzalić, bo jakiś felerny był ten wczorajszy dzień a noc to już w ogóle do bani. |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi i wsparcie
![]() ![]() Kamciurka - ze mnie tez tak sie znowu leje ![]() Oluska Pleśniawki sa na szczescie małe i raz posmaruje fioletem i schodzi. Właśnie z mężem siedzimy w osobnych pokojach - ja z płaczącą Julką, a on z gitarą, ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Natalia - PIĘKNY OGRÓD !!! ZAZDROSZCZĘ ![]() Mój mąż też myśli, że ja cały dzień nic nie robię ![]() Ale przyszedł po Julkę i wziął ja do siebie. Jakoś wcale nie chce mi się z nim rozmawiać blee Miłego upalnego popołudnia ![]()
#4391 |
Wtajemniczenie
|
Czesc, Dziewczynki.
Snil mi sie dzisiaj usmiechniety Dziadek i kiedy rano zadzwonila Mama, to juz wiedzialam, ze Dziadek umarl ![]() Tak wiec czekaja nas troche smutne dni ![]()
![]() |
#4392 |
Rozeznanie
|
przykro mi - pożegnał się z Tobą przez sen <przytul>
#4393 | ||
Zakorzenienie
|
siemanko
![]() widzę, ze epidemia kłotni z TZtami ![]() ![]() ![]() nic nie piszę bo duzo na dworku jestesmy. przychodzimy tylko miezy 11 a 15-16 do domku i wtedy ogarniam chałupę jakos ![]() ![]() Cytat:
![]() mnie tez mój się snil tej samej nocy kiedy zmarł.... (miałam 14 lat) ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | ||||
Zakorzenienie
|
sodziachno
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() co do ubierania to Igus w bodziaku śmiga.... Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
BAN stały
|
Czesc dziewczynki.
Mam powoli dosc mojego nerwusa. Wyje w wozku jak nie spi, w ogole nie polezy w gondoli, nie mamjak wyjsc z domu i w ogole masakra. ANKA to przynajmniej Twoj poszedl. Moj ostatnio jak mu kazalam sie zajmowac malym zebym sobie polezala w sobote to po 10 minutach jego wycia (normalka, trzeba go nosic) polozyl go w lozeczku i zamknal drzwi zeby nie bylo slychac darcia ![]() ![]() Noc tez mialam do du.py. Usnal o 21.00, potem mleko o 0.00, 4.30 i 8.30 a przedwczoraj usnal o 21.00i spal ciurkiem do 5.30. Nie wiem dlaczego on juz tak codziennie nie spi ![]() KUPILAM DZIS KUNIA ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- czy wasi tz sie budza w nocy jak dzieci placza? Moj w ogole, czasem tylko. Sama musze go budzic. Pearl wspolczuje straty dziadka. Az mnie ciarki przeszly jak napisalas ze Ci sie przysnil... Nawojka moim zdaniem woza w gondolach bo taka nowka gondola 100 funtow kosztuje + stelaz, spacerowka i dodatki to 400 a parasolka + foteli, w Argosie jest najtaniej za 150 wiec co sie bede szarpac ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Igor normalnie spi od 20 do 5 (czasem ma zrywy i śpi do 6.30 np) ale co kilka tyg ma jazdę i budzi się w nocy co 3 h...... ale to jest jedna noc i potem znow normalnie.... ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- w ogóle chyba Likas się baaardzo dawno nie odzywała, nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
Ja tak na szybciora
Pearl strasznie mi przykro ![]() AgaMili ja tęskniłam i już chciałam pisać, że Cię nie ma ![]() Jeszcze macie moją wczorajszą stonogę: ![]()
#4399 |
Wtajemniczenie
|
Pearl przykro mi. Trzymaj się Kochana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 | |||
Raczkowanie
|
Nasz Hubercik też ma taką kaczkę
![]() Zośka- podziwiam ![]() co do mężów to mój mi dzisiaj powiedział, że dobre żony są od usługiwania męzom ... normalnie myslałam że wyjdę z siebie. Też twierdzi ze kobieta siedzaca w domu ma tyle czasu aby odespac nocke ze on nie rozumie ze ja zmeczona jestem..... zabić to mało powiedziane. Dzisiaj mi mój mąż powiedział ze po co kupować małemu coś do ubrania na Chrzest. Poszukajmy co ma w szafie fajnego i tyle. nie...pójdzie w krótkich spodenkach albo dresie.... dostał biala koszule z pulowerkiem i krótkie spodenki ale 68 a on przeciez ma 2 miesiace i w 62 wchodzi... w zaduzym ma isc. nie ...czasem to lepiej sie nie odzywac bo tylko sie denerwuje .... faceci. A tak po za tym to przepraszam,że nie czesto tu bywam ale nie mam internetu zbyt dobrego i do tego brak czasu. wole isc spac czasem niz wlaczyc komputer.... Czy wasze dzieci malo spią w dzień??? nasz 9 maja bedzie mial 2 miesiace dopiero a w ciagu dnia spi po 30 minut parę razy... no...zdarzy mu się godzina czasem ale to świeto. U nas też upały i małemu się to nie podoba. Zły jest jak tylko mu słońce na twarz padnie..... jest caly czas bodziaku i ma skarpetki jak jedziemy na spacer albo jak siedzimy na tarasie w cieniu; ale wczoraj jechalam z moja kolezanka na spacer co ma 2 dziewczynki bliźniaczki i czekalam z jej wózkiem i moim przed sklepem i jedna pani to mnie " jak to tak bez czapeczki?????" odkryłam pokrowiec od gondoli bo byl tak do połowy przykryty a ona " i tak lekko ubrany?" juz jej chcialam powiedziec "sama sobie zalóż czapke na swoja glowę w 30 stopniowy upał.... zero wiatru, ukrop a ona mi tu z czapeczka wylatuje..... szok... wiec dziewczyny rozumiem czasem co czujecie bo mnie szlak trafia jak to slysze. Trzeba kiedys się odezwac " niech mamusia sama się kocykiem okryje, albo czapke założy... " ciekawe co wtedy odpowiedza. A ta moja kolezanka nie lepsza. Te jej córki mialy cienkie rajstopy, spodnie dlugie i długi rękaw i opaska na głowie i buciki- mają 8 miesiecy..... dobra koniec pisania...lece poczytac co napisalyscie pare stron wstecz ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Zoskasamoska - ja też już krmię pól na pół czyli piersia i butelka. Niestety po tygodniowym odstawieniu ze wzgledu na antybiotyki nie mam juz tyle pokarmu. Lekarz mi tylko przypominal ze jak dziecko jest na butelce to musi jeszcze pic, wode,wode z glukozą lub herbatke rumiankowa itp. ja karmie i tak i tak i tez mu daje picie- mam z hippa herbatke uspakajajaca- tak sie nazywa bo ma w skladzie melise,rumianek i kwiat lipy... i mam tez koper wloski ale z tym ostożnie - lekarz mi tak mowil bo to działa na przeczyszczenie i napędza też kolki niby; ale też czasem daje albo mieszam z ta druga herbatka. Daje też mojemu wodę przegotowana i też pije.... Mój mały nie widzi problemu czy cycek czy butelka, ale karmie butelka LOVI a tam jest inny smoczek. niby dla matek karmiacych i peirsia i butelka. U nas sie to sprawdza. Mały sobie radzi i tez musi sie napracowac aby sie najesc przy butelce - taki smoczek ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
ROZUMIEM CIĘ w 100% ja przytylam 13 kg w czasie ciaży. Miałam 57 a na koniec 70. teraz ważę 63-64... i wyglądam nie jakoś źle gdyby nie tluszczyk na brzuchu. rozstepów nie ma wiec pół biedy...ale to że zrobiłam porządek w szafie i ubieralam ciuchy z lata i co????? dupa nawet w te luźniejsze teraz wchodze z ledwościa.... a jak już dopne spodnie to mam boczki i fałdkę wystająca. SZOK!!! i w co ja mam się teraz ubrać??? chodzę w krótki spodenkach- mam 3 takie same tylko inny kolor i sa ciagnące i dlatego się mieszczę. Zrobiło się szybko ciepło...a już sobie kupiłam jedne spodnie w mój rozmiar obecny i wszyscy mi mowia - jak dobrze wygladam..a ja ze dobrze ale w spodniach nie z przed ciazy...tylko kupilam troche wieksze ..ale czarne i teraz jak sie upał zrobił to nie fajnie w nich chodzic. w niedziele chcialam ubrac sukienkę bo w to jeszcze wchodze normalnie.... i ledwo co dopielam sie w cyckach a nie naleze do babek z duzym biustem. ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
Ja nie lubie czapek zawiazywanych pod broda i mój nawet ta zimowa co wychodzil ze szpitala mial bez sznurków. a czapeczke letnia zakładam jak mega wieje i siedzimy na tarasie. W budce przeciez nie wieje... i jest gorąco jak ma pampersa jeszcze. DZIECI CZUJĄ CIEPŁO TAK SAMO JAK MY! nie ubierajmy ich jak na Syberie. ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() jego rekord to od 21-3.30... ale potem juz marudzi bo kupe robi i co chwile sie budzi. Edytowane przez Anulka_86 Czas edycji: 2012-05-01 o 16:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny!!!
Ja dzisiaj tylko na chwile więc sorki że nie cytuję. Tz ma dzisiaj wolne i właśnie się rozpogodziło więc zabrał Miśka na spacer a ja mam chwilkę dla siebie. Pearl współczuję, trzymaj się AgaMili mój tz się nie budzi, muszę go szturchnąć albo porządnie "kopnąć"żeby go ruszyło. Po pierwsze chyba jest jakiś tydzień na kłótnie z tz-tami, my ostatnio mamy większe lub mniejsze kłótnie codziennie ![]() Po drugie zazdroszczę wam ogródków, ja zawsze byłam anty "babraniu" się w ziemi, ale w tym roku coś się zmieniło, ale że nie mamy ogródka to posadziłam tylko kilka ziół (bazylię, oregano, szczypiorek, koperek i pietruszkę0 w doniczkach i już coś wschodzi, zrobiłam tylko duży błąd, bo nie podpisałam i teraz nie wiem co jest gdzie ![]() ![]() P.S. zaczynam dukana od poniedziałku ![]() ![]()
#4402 | |||||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Kamciurka to dobrze, że pogoniłaś byłego ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do facetów to już tu kiedyś pisałam, że umysłowo rozwijaja sie do 5 roku zycia, później juz tylko rosną. Mój syn oczywiście będzie wyjatkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie czasem TZ budzi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Faktycznie Likas dawno nie zagladala... Fujjjj |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy takie ubranko na chrzciny jest wieśniackie czy mało eleganckie?
![]()
#4404 |
BAN stały
|
No to dobrze ze tesknilyscie
![]() Moj M przechodzi chyba jakis skok bo nie moglam z nim dzis ![]() ![]() ![]() ![]() Agatek fuj fuj fuuu ![]() ![]() Anulka dobry Twoj tz z tym ze ubranko na codzien uzyc na chrzest ![]() Pod pantofel go! Jak to mowi pewna kobietka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Wtajemniczenie
|
ananke okropny sen, bardzo Ci współczuję , ja nie lubię takich snów. Dziś mi sie snilo, ze do mnie strzelili, wiedziałam ,że to sen i udawałam , że już nie żyję
Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2012-05-01 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Rozeznanie
|
Któreś z dziewczyn pisały ,że kładą maludy spac na noc w samym body z krótkim rękawkiem + kocyk.
Pytanie do reszty dziewczyn - w czym Wy kładziecie spac dzieciaczki U nas tzn u mnie i tżta ostatnio mało sexu,wiec ja dzisiaj taki tekst do tżta - "może bzykniemy się dzisiaj,możesz zamknąc oczy i nie patrzec na mnie" - sama się z tego śmiałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga a nie jest wieśniacka? bo się wydaje taka mało fajna, ale nic innego nie ma ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tżta podgatunka olej. Pofochaj się to może coś zaczai ![]()
![]() |
#4409 |
Zadomowienie
|
Hej kochane
![]() To moje drugie podejście dzisiaj ![]() ![]() Przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobić. Lot minął rewelacyjnie, Mili była bardzo grzeczna, w sumie cała podróż trwała 11h i ani razu nie płakałą a cały start samolotu ciągnęła cyca ![]() ![]() Czas w Pl szybko mija tż już jutro wraca do Irlandii a my jeszcze do 20 maja bedziemy.Dziadkowie są wniebowzięci, moja mama to oszalała na punkcie Milenki ![]() Udało nam się przeprowadzić jeszcze przed przylotem do Pl ale wszystko jest w kartonach i tż będzie miał kupę roboty jak wróci do domu ![]() aaa i dzisiaj Mili dostała pierwszy raz jabłuszko z gerbera. dałąm jej w sumie 2 małe łyzeczki a jakie miny czaskała hehe....smakowało jej ![]() Eliza jeszcze nie wysłąłąm tych smoczków ale cały czas pamiętam, mam je ze sobą i w tym tyg na pewno wyślę. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez kasikzaki Czas edycji: 2012-05-01 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
BAN stały
|
Natalia Marcel spi w pajacu samym pod kolda. W nocy mamy 17/18'.
Agatek moim zdaniem nie jest wiesniacka, normalna. Bez szalu, ladna, ok ![]() Melduje ze Marcel polubil kunia ale nie do usypiania. Wygrala jednak suszarka ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2012-05-01 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.