|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
![]() |
#2792 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
![]() Ale zazdroszczę własnego mieszkania. Cytat:
Padnięta jestem. Słońce na wymęczyło dzisiaj trochę, a potem burza przegoniła. Trochę kijowo bo tż za granicą i byłam sama i w dodatku robiłam za kierowcę, ale przynajmniej byl mój chrześniak i zapewniał nam rozrywkę ![]() Bardzo starałam sie nie opalić sobię pasków z ramiaczek, ale to jest niewykonalne..
Edytowane przez chocolate muffin Czas edycji: 2012-05-01 o 22:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja noszę teraz tylko bluzki z rękawkiem ale to też nie jest fajne rozwiązanie bo wtedy będą się znowu rękawki odznaczac ![]()
![]() |
#2794 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ciekawe jak u mnie pójdzie ![]() Cytat:
![]() a ja do niej: Nie... ja jestem Panną Młodą ![]() Ona: tak młodziutko za mąż wychodzisz? Ja: no mam 23 lata więc czy ja wiem czy to tak młodziutko.. a ona: ![]() ![]() Śmierdzę dymem grillowym jak twórz ! Idę spać bo od rana znowu przyjdą robotnicy, jutro kończą i TŻt ze świadkiem i drużbą biorą się za korytarz ![]() ale mam piękną podłogę i mozaikę ![]() ![]() ![]() Dobrej nocy ![]()
![]() |
#2795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no jasne, każdy woli co innego ![]() ![]() Ludzie są uśmiechnięci i bardzo mili ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo z kolei ja mam sukienke podobna do jej i Ona zakłada taki welonik. Zaczelam szukac inspiracji i na prawde napotykam sie ze wiele sukienek nawet gladkich maja dopasowany welony obszyty koronka. Absolutnie nie uwazam ze musisz miec krotki welon. Ja w salonie mierzylam dlugi ale mgielke. Wygladal pieknie. Niestety tez nie przymierzylam z koronka. Mysle ze mam jeszcze czas dobrac odpowiedni welon ![]() Jak bedziesz na przymiarkach po prostu musisz sie zobaczyc w tym lub w tamtym i zobaczyc czy do Ciebie pasuje. Bo to najwazniejsze ![]() Inna sprawa jest to ze taki welon jest uciazliwy i nie nadaje sie na cale przyjecie weselene... Planowalam go odpiac po pierwszym tancu lub juz nawet po kosciele. Aha i mysle ze Pani w salonie pokazala jedynie mozliwosc takiego welonu a nie koniecznosc, wiec badz spokojna ![]() ![]() Audrey- moze to wynika z tego ze mial nieprzyjemne dziecinstwo i zzyl sie z mama, moze czuje sie odpowiedzialny za nia.. No ale kurcze, pępowine nalezy odciac.. mozna na rozne sposoby okazywac wdziecznosc ale przeciez nie mozecie do konca zycia zyc ze soba w trojke... ![]() Domyslalm sie jakie to jest wnerwiajace. Pamietam ze dawniej Moj TZ tez wymyslal jakies historie kiedy nie chcialam do Niego jechac. A bylo to po Naszej rocznej przerwie kiedy to ot tak powiedzial mamie ze rozstalismy sie "bo mi sie znudzil"... a to on zawalil na calej lini. Po tych slowach jego matka do dzisiaj dziwnie na mnie patrzy.. Ale on dzisiaj juz tego nie pamieta a ja doskonale.. a jescze lepiej tekst z dzisiaj. TZ- mama wisi mi 25 zl za paliwo ja- mama wisi Ci X tysiecy TZ- no fakt.. ja- ma zamiar oddac ci do wesela chociaz? TZ- na pewno odda ja- no bo wiesz ze niebawem bedziemy miec 0 na koncie a trzeba placic dalej za uslugi itp TZ- juz nie duzo Nam zostalo (tutaj w myslach obliczanie co jak i gdzie). Jakos to bedzie I wez z nim gadaj. Wogole to nie powinnam miec nic do tesciowej. Wporzadku babka tylko On jakos nie potrafi ogarnac tej sytuacji i pokazac ze jest dorosly i ma swoje zycie, swoje sprawy i juz niebawem SWOJA NOWA RODZINE czyli MNIE.
![]() |
#2797 |
Zakorzenienie
|
Kochane, dziękuję za dotychczasowe życzenia, naprawdę się wzruszyłam czytając
![]() ![]() U mnie wszystko ok, stresuję się, ale na sali wszystko ogarnięte, spowiedź zaliczona, więc byle do dziś do 16 ![]() Łazienka się zwolniła wiec idę się myć i spać, dziękuję za kciuki i życzenia jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2799 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ewusiu I Ewusiowy TŻciku życzę Wam by ten dzień był najpiękniejszym dniem w Waszym życiu, życzę Wam dużo szczęścia i miłości ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ewusiu Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]()
![]() |
#2801 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bujałam się po salonie w sukni i kole i fajnie było ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki, piękne krajobrazy pokazujecie, a ja w pracy ![]() Melduję, że wbiłam się w sukienkę i przebieram nóżkami pod biurkiem w pracy, żeby już pojechać na ślub Ewusi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2802 |
Zadomowienie
|
Kochane, czyli rozumie, że musimy "odbębnić" mimo wszystko te drugie indywidualne spotkanie w poradni skoro jest miejsce na pieczątkę w tym zaświadczeniu? Nie zcierpię tej kobiety, ale chyba zrobię tak, że zadzwonię do niej i umówię się na termin po okresie jak bym miała skończyć kalendarzyk i jej to dam. Pamiętam, że któreś pisały, że są nawet wzory takich wykresów na internecie. Gdzie to mogę znaleźć?
Ewusiu 3mam kciuki!! Szczególnie jestem ciekawa efektu finalnego fryzury i makijażu, bo mnie będzie malowała i czesała osoba, co ciebie ![]()
![]() |
#2803 |
Wtajemniczenie
|
EWUSIU!!
To Wasz dzień ![]() Życzę Wam samych wspaniałości na nowej drodze życia ![]() Kochajcie się zawsze i wspierajcie, a nawet skaczcie w ogień jedno za drugim ![]() No i udanego dzisiejszego dnia, a zwłaszcza wieczoru i nocy ![]()
#2804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I wczoraj zrobiłam T. test na suknie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ewusia wszystkiego najlepszego na nowej drodze ![]() duzo szcześcia i miłości ![]() teraz można iść do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jadę dzisiaj do dentysty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My z TŻtem na chwilę obecną mamy to samo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | |
Rozeznanie
|
HEj dziewczynki cięzko było mi ise przestawić że dzisiaj już nie idę do pracy .. wstałam tak jak zawsze już jak bym miała wyjeżdzać w trasę a tu niestety w domku musze zostać.... jakoś nie mogę się pozbierać po tym jak mnie potraktowali
![]() wczoraj z TZe bawiliśmy sie w naszym dużym oczku wodnym:P tz. łapaliśmy ryby (trochę krzyku było bo ja się ryb boje ale jakos to poszło najgosze było to jak po nogach ogonem waliły ![]() ![]() a dzisiaj dalej cierpię bo wszystko mnie boli ![]() śliczne widoki no i śliczna z was para ![]() ![]() Cytat:
Ewuś wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2810 |
Zakorzenienie
|
ale mam zakwasy dzisiaj, nawet w dłoniach - nie wiedziałam że mam tyle mięśni
![]() Malowaliśmy sufity, jestem z siebie dumna bo to moje pierwsze malowanie ![]() Dzisiaj kolory na ściany: -mały pokój- lawendowa dolina -sypialnia i garderoba-biała czekolada -salon- srebrzysty lód i śliwka węgierka - przedpokój - beżowy pled i rzymski poranek Takie nazwy zaserwował Dulux ![]() Niestety nie udało mi się umówić na próbną fryzurę, będę to musiała przełożyć gdzieś na połowę maja
![]() |
#2811 | ||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2812 |
Zakorzenienie
|
Ewusiu- Wszystkiego najlepszego w tym pięknym dniu i na nowej drodze życia
![]() Duużo szczęscia ![]() Mam nadzieję, że słońce świeci u was tak pięknie jak u mnie ![]()
![]() |
#2813 |
Zakorzenienie
|
Ewusia, wszystkiego co najlepsze. Niech Wam się spełniają Wasze wspólne plany. Niech ten dzień i noc będą wyjątkowe, abyście mieli co opowiadać wnukom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz uwaga, uwaga! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2815 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, doradźcie co zrobić w sprawie dekoracji kościoła.
![]() 26 maja w "naszym" kościele teoretycznie przed nami biorą ślub jeszcze dwie pary. Jakieś 3 tygodnie temu spisywaliśmy protokół (podobno późno), zapowiedzi nasze wiszą, a tamte pary nadal wpisane ołówkiem, bo się przed nami nie zgłosiły. Ksiądz wpisał nas długopisem. Zapisał mój nr telefonu i wpisał w kalendarzu, że prosimy o konktakt pozostałe pary. Oni mają slub o 14:00, 15:00, my o 16:00 Nikt do tej pory się do mnie nie odezwał, a jeśli ślub ma się odbyć, to już dawno powinni być u księdza, żeby zdążyły pójść zapowiedzi. Następna wizyta u księdza 12 maja, kanceralia otwarta jak pracujemy, a mamy tam z pracy 55km, więc ciężko tam wpaść tak z nienacka. ![]() Chciałam podzielić się kosztami dekoracji, ale w tej sytuacji nie wiem z kim? Nie wiem czy oni będą dekorować? Nie wiem czy w ogóle będą brali ślub? Nie moge rezerwować dekoratorki. Ta ktorą znalazłam, ale nie zarezerwowałam, to min. 500zł. Nie mam tyle kasy... A za 250zł, które mogłabym dać, to co ja wystroje. I jak pójde na żywioł i zamówie dekorację na 16:00 tylko dla siebie, a oni będą mieć swoją dekorację, to w jaki sposób zmiana nastąpi w 15 min??? ![]() Co zrobić? ![]()
![]() |
#2816 | ||||
Zakorzenienie
|
Hejo!
U mnie po wczorajszych burzach znów słoneczko. Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jakie macie koła?? W salonie jak przymierzałam to były sztywne, ale krawcowa zrobiła mi takie jakby ze sprężyny i fajnie się gną jak trzeba. Cytat:
Dziewczyny powiedzcie mi jakie koperty pasują od kartek w formacie B5??
![]() |
#2817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam ten sam problem, tyle ze ja jestem pierwsza, a po mnie sa inne sluby. Ja mam swoja plastyczke ktora ulozy sama kwiaty i takie tiulowe zwisy na lawkach itp. Pokrowce sama zrobi na nasza ławeczko-klęcznik i dla swiadkow. Znalazlam laske ktora jest po mnie na fb i jej napisalam czy sama sobie dekoruje czy dorzuca dla mnie 100zł i ja jej swoja dekoracje zostawiam. To mi nie odpisuje ![]() ![]() ![]() a za to co ja bede miala kwiaciarki z 500zł wezma. Ja mam po znajomosci. Jak sie nie odezwie to mam ja w du**** ![]() ![]() ![]() i po slubie ta plastyczka sobie to zgarnie z kosciola.
![]() |
#2818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | ||||||
Zakorzenienie
|
czołgiem
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
napisala do Akcesu o probki ?? a co z Twoja koncepcja fuksji i pomaranczu ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | |||
Zakorzenienie
|
Uff... trochę popadało z rana i wreszcie jest czym oddychać. Melduję że wczorajszy grill udał się rewelacyjnie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
audrey współczuję teściowej z poglądami jak ze średniowiecza. Niestety tak to jest jak wchodzi w grę różnica pokoleń. Ja ze swoją teściową mam bardzo dobre relacje ale jeśli chodzi o teścia.. powiem tak, ślubu jeszcze nie było a ja coraz bardziej go nie trawię. Jest to człowiek starej daty, starych poglądów a co najgorsze uznający tylko swoją rację. Otwarcie wszystko krytykuje. Żeby nie wchodzić z nim z dyskuje staram się po prostu go unikać, i tak większość czasu spędzamy u mnie. Ogólnie nie jest za specjalnie lubiany w rodzinie czy wśród znajomych. Podziwiam teściową, że z nim wytrzymuje. A najgorsze jest to, że widzę sporo podobieństw do niego w TŻcie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.