|
|
#2881 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
Tak pasożytuję na Was od pewnego czasu, ciężko czasem nadążyć - ale sporo się dzięki Wam wszystkim dowiedziałam Cytat:
I super, że nauki już załatwiliście, dużo osób z tym ma największy problem.Ja mam większość rzeczy z głowy (przynajmniej tak mi się wydaje ), na chwilę obecną przeraża mnie znalezienie odpowiednich butów, nic mi się nie podoba.Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Josephine - Witaj! My lecimy do Tajlandii
taka nasza podróż życia, ale mam nadzieję, że nie ostatnia. W tym okresie ogólnie nie ma zbyt dużego wyboru, bo ja chcę super pogodę... z bliższych krajów to jedynie chyba Egipt, ale dzionek tam strasznie krótki w listopadzie...
|
|
|
|
#2883 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby wszystko udało Wam się szybko załatwić. |
|
|
|
|
#2885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Suknia w załączniku. Moja jest bez trenu. Kolor śmietankowa biel. Obrączki wybraliśmy zwykłe, całe z żółtego złota, płaskie ze ścinanymi brzegami. Odbieramy je 26 maja, postaram się wtedy wrzucić zdjęcie ![]() Jeszcze pytanie techniczne. Jak cytować kilka osób na raz? Edytowane przez stagnacja21 Czas edycji: 2012-05-01 o 22:02 |
|
|
|
|
#2886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
???? ojojoj a co sie stało??? trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
ale laska z Ciebie- rewelacja
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Josephine - w Tajlandii też można się wylegiwać, są tam takie resorty, że szkoda gadać, a niektóre za śmieszną cenę. Jest wyspa Koh Lipe zwana tajskimi malediwami, widoki jak na Malediwach ale duuużo taniej
Poza tym my będziemy spędzać nasze wakacje bardziej aktywnie, noclegi mamy w kilku miejscach.... ja planuję, czytam, oglądam zdjęcia i jeszcze bardziej nie mogę się doczekać. Poza tym jak zawsze latacie na "jego" warunkach to może tym razem on powinien ustąpić Stagnacja - śliczna ta suknia, jedna z Podkarpackich PM-ek też sobie ją wybrała i wygląda prześlicznie, mimo tego, że jest baaardzo prosta. A będziesz zdejmowała bolerko i czy wtedy będziesz miała jakiś pas albo coś? Magnusia - do laski to mi trochę daleko, w tej Irlandii przybyło mi 10kg!! Ale dzięki, bardzo mi miło. Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-05-01 o 22:14 |
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
kasioonyaCo do Douglasa to myślałam aby najpierw wubrać się na makijaż próbny a potem zobaczę....ale słyszazłam dobre opinie...z tym, że zależy na jaką dziewczynę się trafi....
Malgos naprawdę jest aż tak tanio w Tajlandii?? My ytez chcieliśmy jechać gdzieś w podroż, ale chyba bedziemy musieli sobie ją odpuścić chyba, że nagle dostaniemy jakiś nagłu przypłuyw gotówki.
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki oto moja próbna fryzura i makijaż, światło trochę nie bardzo ale zawsze cos tam widać
co myslicie? Oczywiście musze jeszcze brwi zrobić- he he
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-05-01 o 22:22 |
|
|
|
#2890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Planuję buty w kolorze koralowym, myślicie, że będą pasować. Do tego koralowy krawat i paznokcie. Waham się nad bukietem, czy brać w jakimś kolorze, czy biały ze wstążką w odcieniu butów? Z biżuterii będą chyba same kolczyki, myślę nad czymś delikatnym, być może z perełkami, ale nie jestem jeszcze zdecydowana. Największy kłopot mam z fryzurą, ponieważ mam krótkie włosy. Zastanawiam się nad woalką, ale boję się, żeby nie było za dużo tego wszystkiego, kolorowe buty, koronkowe bolerko, woalka. Malgos, co do sukienki, którą pokazywałaś, uważam, że bardzo zgrabnie w niej wyglądasz i jak najbardziej nadaje się na poprawiny. |
|
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - Do Tajlandii bilety są dość drogie, ale np z 5 nocy za 2 osoby chyba ze śniadaniem płacimy 122 euro w tym miejscu...
http://www.thepanwaguesthouse.com/ Raczej nie nastawiamy się na super warunki, bo i tak nas nie będzie w hotelu, ale chyba nie jest źle ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Stagnacja - myślę, że twoja sukienka zrobi furorę, bo jest super, nawet sama... Tak z ciekawości pytałam, bo ile Pm-ek tyle pomysłów. Uważam również, że woalka będzie pasowała jak najbardziej. Magnusia - loczki super i śliczny makijaż. Ja bym tylko jakoś tą grzywkę troszkę zmieniła, albo żeby jej mniej było albo może jakoś zakręcić też troszkę... hmmm sama nie wiem. |
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie grzywka cholera nie urosła i nie można z niej loczka zrobić bo się baranek robi i koszmarnie wygląda Ew wybiorę z niej jeszcze jedno pasemko
|
|
|
#2893 |
|
Raczkowanie
|
Josephine, no właśnie my preferujemy wypady w miejsca, w których można swobodnie się poruszać między miastami. Leżenie na plaży nam nie odpowiada, ja bym czasem się jeszcze wygrzała ale mam alergię na słońce, natomiast tż w ogóle nie lubi się opalać i leżeć brzuchem do góry. Dlatego rezygnujemy z Egiptu i Tunezji. Chętnie bym poleciała jeszcze raz na Majorkę, zakochałam się tam prawie w każdej miejscowości jaką dane nam było zwiedzić
![]() O matko Tajlandia, jak Ci Malgos zazdroszczę! . Ale będziemy celować w Grecję, Hiszpanię lub Chorwację. Warunek jest jeden: wylot musi być 9.09, dzień po ślubie. Zawsze wybieraliśmy opcję last minute, ale w tym roku chyba jednak wcześniej wypadałoby załatwić sprawę .Świetna sukienka Malgos, w ogóle wyglądasz na taką mega przesympatyczną kobitkę ![]() Stagnacja, właśnie o sukienkę w tym stylu mi chodzi: prostą i elegancką. Jak czytam Twoje posty przeraża mnie podobieństwo naszych upodobań . Ten sam styl sukienki, dokładnie takie obrączki chcemy i też z biżuterii chciałabym same kolczyki. Tylko o butach myślałam w kolorze nude, z kolorowych mimo że mi się podobają rezygnuję. Wcześniej myślałam o chabrowych, ale z tymi koralowymi rewelacyjny pomysł. Jeszcze bukiet w takiej kolorystyce - super sprawa![]() A wybrana przez nas data właściwie nic specjalnego dla nas nie znaczy, dopiero będzie . Po prostu sytuacja na nas wymogła ten dzień, założyliśmy, że do końca sierpnia będziemy pracować (pewnie w różnych miastach), potem mamy tydzień na dopięcie wszystkiego na ostatni guzik, ślub, wyjazd na 2 tygodnie, wracamy i trzeba szukać stancji i rozpoczynać ostatni (miejmy nadzieję) rok studencki, już jako małżeństwo. Taki jest plan oby się udał
|
|
|
|
#2894 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i też w październiku zaczynam ostatni rok na studiach Dziękuję za poparcie moich pomysłów odnośnie wyglądu w dniu ślubu. Trzymam kciuki, żeby Wam się wszystko ułożyło tak, jak sobie zaplanowaliście. |
|
|
|
|
#2895 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na Majorce nie byłam, jutro w pracy pogoogluję co tam ciekawego do robienia i zobaczenia Cytat:
stagnacja21, piękna suknia, bardzo mi się takie proste podobają, sama też chciałam jak najprostszą, ale przymiarki zweryfikowały moje upodobania. Edytowane przez josephine_g Czas edycji: 2012-05-01 o 23:54 |
||
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Josephine - ale gdzie kupiła Twoja koleżanka ten wylot? do Tajlandii??wiadomo, że można (zależy również w jakim czasie - my lecimy jak sezon się zaczyna) , ale ja niestety muszę przeważnie z początku roku podać urlop na cały rok, poza tym ja z Polski nie wylecę, tylko z Dublina, a teraz na last minute bym się nie zdecydowała, bo nie chciałabym stracić ani dnia z mojego urlopu. A jakby nie było wtedy tanich biletów?? Polecam jak najbardziej Grecję - zarówno lądową jak i wyspową... uwielbiam Cypr, spędziłam tam dwa sezony po pół roku, można dużo pozwiedzać. Chyba te wszystkie wyspy mają swój klimat. Tunezję też lubię, my się nie nudziliśmy, ale fakt słoneczko mocne. Byłam w większości krajów europejskich w basenie morza śródziemnego i bardzo mi się podobają, wszędzie mi dobrze, ale jeszcze tyle do zwiedzenia. Chorwacja też świetna (wraz z Plitvickimi jeziorami) tylko dużo plaż kamienistych. Wydaje mi się, że Czarnogóra może być bardzo ciekawa.
Ja często bookuję przez booking.com (agoda to prawie to samo). Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-05-02 o 00:24 |
|
|
|
#2897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Oby nam wszystkim tutaj się udało!Malgos, Czarnogóra też mi się wydaje ciekawym miejscem - tylko samochodem dla nas troszkę daleko, a z samolotami problem. Poczekamy, aż będzie więcej połączeń .Josephine, ja też mam cierpliwość jeśli chodzi o wyszukiwanie, kombinowanie itd. Namawiaj TŻa i w długą! My byliśmy na Majorce w s'Arenal czyli tam gdzie jest chyba większość proponowanych wakacji - ale uciekaliśmy stamtąd prawie codziennie - nie lubimy tłoku na plaży a inne, małe miejscowości są niesamowicie urocze no i plaża cała dla nas . Z resztą tam przyjęłam oświadczyny także teraz tak myślę, że przez sentyment mogę być trochę nieobiektywna . Nie no jest pięknie, polecam raz jeszcze.Dziękuję za stronkę! Kurcze już macie wypisane zaproszenia, a ja myślałam że jak pod koniec czerwca się wezmę za to będzie ok.. zmotywowałaś mnie . Na pewno też będziemy pisać na zaproszeniach tak jak się do kogoś zwracamy, "Babcia Marysia" itd. Tym bardziej, że zapraszamy samych najbliższych.
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Konto usunięte
|
stagnacja21 - bardzo ładna suknia. lubię takie proste
Czekamy na foto obrączek josephine_g - mój, już małż również preferuje all+lenistwo, ale jeszcze nic nie zaczęłam szukać... i jakoś nie mam pomyslu. boję się latać:\kasioonya - trzymam za Was kciuki! mam nadzieję, że to nic poważnego z ręką partnera magnusia - u mnie było to samo. nikt nie potwierdzał. po terminie usiedliśmy z tż i dzwoniliśmy po gościach, by łaskawie potwierdzili... Malgos_12 - świetna sukienka na poprawiny! extra modeluje figura, dzięki czarnemu materiałowi po boku. super! ps. ale duże te akwarium! i chyba więcej niż jedno? magnusia - bardzo ładny makijaż! nie lubię diademów, ale na tobie wygląda to dobrze. oby tylko Ci się loki nie wyprostowały przy nocnych hulankach ![]() Ale Wam fajnie, że wy szalejecie jeszcze z przygotowaniami! Ja zjadam śniadanie i lecę się wymeldować od rodziców, zameldować już tu gdzie mieszkam, wymienić prawko i dowód i oficjalnie zmienić nazwisko kierunek - urząd stanu by odebrać akt ślubu
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam i makijaż się trzyma
Jak wytrzymało spanie to wytrzyma i wesele
|
|
#2900 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też intensywnie myślę teraz nad butami ale z marnym skutkiem jak dotąd. Ja bym chciała wypisywać tak jak Wy czyli skoro całe życie był np Darek to tak napisać a nie Dariusz ale Tż twierdzi że w języku polskim ie ma takiego imienia i powinno się zapraszać pełnym Cytat:
Cytat:
![]() Pomiędzy "cytuj" i "odp" jest przycisk bez opisu to właśnie nim zaznaczasz wypowiedzi które chcesz zacytować Cytat:
Cytat:
Dobra dziewczynki wstaję z wyrka idę coś zjeść a potem zabieram sie za robienie zdjęć dla Was tak jak obiecałam
|
|||||
|
|
|
#2901 |
|
Raczkowanie
|
Malgos, no właśnie do Tajlandii kupiła. Jest oczywiście ryzyko, że jak się będzie chciało w danym terminie lecieć, to biletów nie będzie, więc to raczej dla osób, które mogą w każdej chwili wziąć urlop. Widzę, że sporo już zwiedziłaś, faaaajnie
Karina, to radzę się już na spokojnie za to zabrać, my już od grubo ponad miesiąca mamy zaproszenia, a rozdaliśmy może z 10, z czego znaczną większość podczas Świąt Wielkanocnych, bo się akurat rodzina zjechała, no i ciężko nam się zmobilizować do dalszego rozdawania... Lepiej mieć w zanadrzu, w razie gdyby się okazja nadarzyła do wręczenia Tym bardziej, że w czerwcu się chyba trzeba wziąć za załatwianie papierologii z USC itd. :/tusiamar, to nam się lenie trafiły Nie ma się co spieszyć, niektórzy się wybierają nawet rok po ślubie.Pradip, może da się jeszcze przekonać. Jak ja dostawałam zaproszenia od znajomych czy kuzynów z pełnym imieniem to "brzmiało" to dla mnie tak nienaturalnie ale oczywiście nie miałam z tym żadnego problemu. Czekamy na zdjęcia
|
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
jadę na przymiarkę
trzymajcie kciuki
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kciuki już są i oczywiście czekamy na relację i zdjęcia ![]() Wrzucam Wam przód i środek zaproszenia jeszcze mamy dla mamy i na sam ślub ale to tylko treść jest inna. I Tusia z dedykacja dla Ciebie buciki już prawie na finiszu
|
|
|
|
|
#2904 |
|
Raczkowanie
|
magnusia czekamy na zdjecia z przymiarki!
![]() ciesze sie, ze fryzura sie trzyma
|
#2905 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i to, co bierzesz pod uwagę i to w jakiej kolejności ustawiasz priorytetowo kwestie doboru to już indywidualna sprawa warto cisnąć (jak już wybierzecie konkretny zespół) o dopracowanie tematu zabaw weselnych. Żeby nie było czegoś, czego sobie nie życzycie. Kolejna rzecz warto pamiętać, że poza ceną podstawową (za grę w 1 lub 2 dni) dochodzi jeszcze zwykle cena ich dojazdu (te bardziej przyzwoite liczą przeciętnie 0,70 gr. za km) no i zakwaterowanie ich (jak są z daleka nie ma różnicy czy dwa dni grają czy jeden i tak trzeba im nocleg zapewnić). Więc negocjacje negocjacje i jeszcze raz negocjacje i koniecznie zakończone umową, żeby nie wpadło im do głowy na koniec cokolwiek zmieniać.Cytat:
w tym jest oczywiście wliczony nie tylko przejazd ale i czekanie podczas trwania mszyTort jest dekorowany lukrem/cukrem plastycznym ja to się kompletnie na tym nie znam ale podziwiam jak któraś dziewczyna pisałam, że sama robi na własny slub (bo i czas i stres) i poniekąd zazdroszczę bo mając i wiedzę i talent, zrobi dokładnie taki, jaki sobie wymarzyła i na pewno będzie wyjątkowy.Na nauki nie musieliśmy chodzić... tylko ciiii... bratowa wystawiła nam zaświadczenia, bo prowadzi takie cóś... przyznam że chyba byśmy się zamęczyli :/ Ja właśnie skończyłam wypisywac zaproszenia. U nas przyjęła się zasada pełnych imion i nazwisk np. zapraszamy Sz. P. Jana Kowalskiego i Martynę Prudnicką (imiona i nazwiska wymyślone) Cytat:
My mamy 115 osób (jeszcze nie potwierdzona liczba więc ostatecznie nie wiadomo), liczymy 0,7 l na osobę (niezależnie od tego czy dziecko czy nie). I tutaj sama czysta. Oprócz niej będziemy mieć drink-bar do samoobsługi, gdzie chcemy: wino, whisky, martini, bacardi, etc. (ale tego jeszcze nie wiemy ile). Wesele będziemy mieć z poprawinami. Wg mnie link 3 masz delikatny naszyjnik i ta 3 bransoleta jest chyba najdelikatniejsza w sumie (mimo, że na 3-ech sznureczkach).Cytat:
[QUOTE=wybOrOowa;33855152]uwaga! my rozwoziliśmy zaproszenia uwaga 2 miesiące i zostały nas jeszcze 4 !! ... tyle że właśnie niemożemy dla biednych naszych mamuśkach wyładowywać swoich złych stosunków z teściową .....moja już się ode mnie tyle nasłuchała na teściową że hoho ... figurka rewelacja ![]() ![]() niech tż spina pośladki i rozwozi zaproszenia bo czas goni...a do kościoła się bać nie będzie w dniu ślubu? jak z zaproszeniami ma problem . Jest to na początku stresujące ale z każdym zaproszeniem idzie łatwiej , my też na początku tak drętwo zapraszaliśmy a później już poszłoooooooooo.... cytrynówka , place lizać .....sukienka prześliczna , gdybym miała taką figurkę to bym leciała do tego nadarzyna jej szukać ale niestety ale ta cena 400 euro to masakra . a co do bimbru to u nas bez bimbru to nie ma wesela ...ale mozę spróbuj z tą cytrynówką , u na będzie jeszcze nalewka babuni tzn moja babcia robi przepyszną nalewkę ze swoich winogron na spirytusie no heloł chyba teraz ceny to nie może zmienić skoro macie podpisaną umowę na 170 . No wybacz ale ja bym tego tak ie zostawiła ![]() ![]() strasznie wcześnnie jak dla mnie macie potwierdzenie bo na 2 miesiące przed ślubem połowa jeszcze może się rozmyslić[COLOR="Silver"] Dziękuję, taka symboliczna, jak pisałam wcześniej ![]() Mój TŻ z zaproszeniami nie miał oporu (wczoraj pierwsze rodzeństwo rozwieźliśmy a dzisiaj zaczynami gości dalszych: trochę wcześnie ale mój TŻ w kółko wyjeżdża ostatnio w delegację i jak wyjedzie teraz po weekendzie majowym to nie wróci może w połowie czerwca albo i później stąd pośpiech) No a jak wraca to też nie na za długo więc nie damy rady później ogarnąć wszystkiego czasowo a sama przecież rozwozić nie będę. Nad tą cytrynówką faktycznie się zastanowię i zobaczę co na to TŻ. Może by tak dostawić ją do drink-baru(?) - babciną naleweczkę to i ja poproszę ;D 1 kielonek proszę zafoliować i przesłać kurierem ![]() Z tą zmianą ceny to trochę przesada - umawiasz się na coś to tak jest (chyba, ze zastrzega sobie gość ew. wahanie o kilka zł ale to wtedy i na to wahanie się umawiacie przecież..) Dla mnie słowo droższe od pieniędzy i ja bym się postawiła. Chociaż jak tam czytam to sama też zaczynam się denerwować. My mamy zarezerwowaną nową sale (wciąż się buduje, przed nami mają być 3 wesela i 2 komunie) i jej cena na rynku za wesele 2-dniowe to 250 zł/os. Ale że to jakiś 'znajomy znajomego' to przy rozmowie i wstępnej rezerwacji obiecał, że nie weźmie więcej niż 180 zł/os (różnica spora prawda?). Jutro mamy konkretne spotkanie z podpisywaniem umowy... mam nadzieję że słowa dotrzyma bo.. teraz na ostatnią chwilę gdzie salę znaleźć jak w naszej okolicy wszystkie jakieś znośne są już porezerwowane? Zobaczymy.... Co do wczesnych potwierdzeń to my też mamy półtora miesiąca przed ślubem. Ślub 18 sierpnia a prośba o potwierdzenie do 1 lipca. Ale co zrobić jak mus to mus. Cytat:
Cytat:
więc trafiła mi się okazja. Starałam się sporo rzeczy zamawiać wcześniej przed sezonem ślubnym' bo wtedy zawsze taniej. Sukienki nie mogę przeboleć nigdzie nie mogę znaleźć choćby podobnej niestety. No i ta moja mamulka, taak... bardziej spodziewała bym się czegoś podobnego po moim ojcu bo ma taki charakterek zadziorny ale mama... taka poukładana.... a to Ci była dla mnie niespodzianka jak się dowiedziałam ![]() Cytat:
a z tego co widziałam potrafi robić cuda tortowe więc mam nadzieję na efekt ciekawy.Hehe, ja należę raczej do 'szczupłych' i nie mam pojęcia co to odchudzanie. Nawet nie potrafiłabym. Podziwiam tych, którzy umieją sobie odmówić (mój TŻ jest misiem ;D ale ja zjadam więcej od niego niezależnie od pory dnia i nocy) ale kondycja to po prostu masakra. Żeby kobieta tuz przed 30-stką ledwie wczłapała się na 4 piętro??? To jest masakra przecież ![]() Koniecznie wrzucaj zdjęcia tak się nauczyłam już że z niecierpliwością czekam na każde z nich mimo, że na forum czynnie jestem od niedawna
Zdawało mi się, ze widziałem kotecka. Dobze mi się zdawało... widziałem kotecka... ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html Edytowane przez Wariate Czas edycji: 2012-05-02 o 11:53 |
|||||||
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - a kto leci do Kenii? czy tak po prostu byś chciała tam polecieć? Zaproszenia śliczne, też miałam miec takie na początku, a buty po prostu rewelacja!
Magnusia - ja też czekam na zdjęcia~! Josephine - większość Europy już zwiedziłam, ale jest jeszcze tyle miejsc do zobaczenia... dobrze, że mój Tż podziela moje podejście do podróży i zwiedzania... chciałabym jeszcze polecieć na Dominikanę albo Meksyku... ale u mnie wchodzi w grę jedynie planowanie długoterminowe przez te moje urlopy, poza tym niedługo po Tajlandii chciałabym zajść w ciążę, bo już wiek troszkę mnie goni Lecę bo do pracy się spóźnię przez was
|
|
|
|
#2907 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też nie mój typ. Ale grunt, żebyś czuła się dobrze, wtedy będziesz uśmiechnięta i szczęśliwa a o to chodzi Cytat:
|
|||
|
|
|
#2908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakie jeszcze masz dodatki w tym kolorze?magnusia - trzymamy kciuki i czekamy na zdjęcia z przymiarki. Makijaż bardzo ładny. Fryzura zupełnie nie w moim typie dlatego nie będę oceniać, bo nie byłabym obiektywna. |
|
|
|
|
#2909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2910 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za to trzecie wyjątkowo ładniutkie Za podpatrzenie ws. sukience już teraz na wyrost jestem dozgonnie wdzięczna ![]() Ja tez mieszkam w małej miejscowości i podpytując ludzi czy pisząc na forum nikt o niczym podobnym w okolicy nie słyszał. Jak poszłam na aerobik okazało się że jednak jest ktoś i to ktoś kto prowadzi świetnie. Najlepiej pytać u źródeł, tzn. u babek ćwiczących choćby na aerobiku, bo jak nie one to ich znajome pewnie chodzą i tak pocztą pantoflową się dowiedziałam Cytat:
ładna tylko nie widzę na zdjęciu czy ona nie jest z grubszego materiału? A może mi się tylko wydaje? Co by Ci gorąco nie było Mordka uśmiechnięta a to najważniejsze i tego akurat wybaczać nie trzeba.Cytat:
zawsze zastanawiałam się czy włoski się nie prostują po paru godzinach (moje flaczeją bo mam raczej trudne do okiełznania). Za grzeczna grzywka do reszty rozentuzjazmowanego wizerunku takie moje zdanie. Coś delikatnie bym ją 'szturchnęła' żeby była bardziej ożywiona.Makijaż dosyć wyrazisty ale mnie się podoba no i te rzęśiska... piękne... ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
buty baaardzo nietypowe i na pewno przyciągają wzrok ja osobiście takich bym nie zalożyła na swój ślub ale wyłącznie z braku odwagi
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

. Po powyższym poście jednak przyspieszam decyzję
. Ja również biorę ślub 8.09, także dołączam do listy, mam nadzieję że mnie przygarniecie
Tak pasożytuję na Was od pewnego czasu, ciężko czasem nadążyć - ale sporo się dzięki Wam wszystkim dowiedziałam 

mam nadzieję, że okaże się, że z jego ręką jest OK!
16.06.2012 

chyba, że nagle dostaniemy jakiś nagłu przypłuyw gotówki.

.

klik!