ślubujące w 2012:) - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-02, 12:12   #2911
josephine_g
Raczkowanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Pradip, czadowe te buty

Malgos, ech, też bym chciała i Dominikanę, i Meksyk, do tego jeszcze Australię, Kubę, Kostarykę, Iran, Mauritius...

magnusia, to Twoje rzęsy? Robią wrażenie. Fryzura nie w moim stylu, ale ważne, że Tobie sie podoba i że się trzyma jak należy
josephine_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 12:41   #2912
Wariate
Raczkowanie

Uciekam dziewczynki na jakieś zakupy, obiadek i ruszamy w maraton z zaproszeniami

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 12:53   #2913
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Dzisiaj dotarła nasza beczka na bimberek
Super jest myślałam że gorzej będzie wyglądała .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fotki 047.jpg (104,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fotki 048.jpg (79,3 KB, 9 załadowań)
Stary 2012-05-02, 13:14   #2914
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
gdzie kupowalaś ta beczkę? i ile kosztowała jezeli mozna wiedziec
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 13:16   #2915
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Pradip - a kto leci do Kenii? czy tak po prostu byś chciała tam polecieć? Zaproszenia śliczne, też miałam miec takie na początku, a buty po prostu rewelacja!
Gawa bywa w Kenii
Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Zaproszenia
Jak dla mnie trochę za dużo się na nich dzieje ale to był wkład Tża więc się nie upierałam
Cytat:
Napisane przez stagnacja21 Pokaż wiadomość
Bardzo ładne zaproszenia i piękny tekst w środku. Buty też mi się bardzo podobają Jakie jeszcze masz dodatki w tym kolorze?
Ciesze się że podobają Wam się zaproszenia bo dla mnie przez sytuację z mamą są już takie bez szału (ale to przeznaczone specjalnie dla niej nadal jest najpiękniejsze...)
Fioletowe planuję mieć jeszcze buty i mam nadzieję że coś u Tża (najchętniej pas smokingowy i muchę ) już mam zamówiony bukiet z orchideą Vanda i kwiat we włosy, myślę o makijażu i wzorku na paznokciach ale nie jestem jeszcze pewna i mam już kolczyki z kryształów fioletowych i ab to chyba tyle chociaż na sali też spróbuje trochę fioletu przemycić
Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość
Zaproszenia bradzo ładne i eleganckie buty baaardzo nietypowe i na pewno przyciągają wzrok ja osobiście takich bym nie zalożyła na swój ślub ale wyłącznie z braku odwagi
Butki jak na razie były robione jako poprawinowe do białej sukienki z fioletową wstążką ale na daną chwilę bardziej jestem przekonana do butów niż do sukienki...
Cytat:
Napisane przez josephine_g Pokaż wiadomość
Pradip, czadowe te buty
Dzięki
Cytat:
Genialna jest ta beczka gdzie zamawiałaś?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 13:29   #2916
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
na liście gości jest 179 osób ale tak jak pisałam parę postów wyżej- stan potwierdzeń wygląda nieciekawie ;(
a właśnie odmówiły kolejne 2 osoby- poprostu rewelacja
kurde ale mam dziś humor koszmarny

Ile Twoja znajoma chodziła na vacu?
no i jak dzwonili potwierdzać ? ile osób będziesz miała na liście gości z tych 179 ?
mam nadzieję że dużo nie odmówiło
Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Hej Niki
domyślam się, że majówka udana

ja się żegnam z Wami na jakiś czas - TŻ za 10 minut będzie w domu i jedziemy na pogotowie mam nadzieję, że okaże się, że z jego ręką jest OK!
pewie będę do Was zaglądać, ale raczej nieco rzedziej...
Magnusia jak emocje przed mierzeniem sukni? Mam nadzieję, że jak tu zajrzę, to będą już Twoje fotki
Trzymajcie się dziewczynki
jak tam rączka tż wszystko ok ?
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Już dodaję zdjęcia wraz z moją sukienką, myślicie że byłaby OK na poprawiny?
Wybaczcie moją minę na zdjęciu, ale ja zawsze cieszę mordkę i ta szmatka na podłodze, to wina mojego Tż-ta, wiecznie coś ulepsza w tym swoim akwarium wrrrr
Ten kawałek materiału to z moich butów, jest delikatnie inny, ale na zdjęciach nie widać. Mam słabe światło w domku.
super sukienka i śliczny uśmiech a akwarium extra chyba więcej niż jedno jest
Cytat:
Przyznam się, że zaproszenia odgapiłam od którejś z Was, przepraszam, ale nie pamiętam teraz od kogo. Obecnie nie ma wystawionej aukcji, a jeszcze ich nie mamy, więc nie mam jak pokazać zdjęcia.

Suknia w załączniku. Moja jest bez trenu. Kolor śmietankowa biel.

Obrączki wybraliśmy zwykłe, całe z żółtego złota, płaskie ze ścinanymi brzegami. Odbieramy je 26 maja, postaram się wtedy wrzucić zdjęcie

Jeszcze pytanie techniczne. Jak cytować kilka osób na raz?
śliczna sukienka prosta , delikatna przy każdym poście który chcesz zacytować klikasz wielo-cytuj post
Cytat:
Dziewczynki oto moja próbna fryzura i makijaż, światło trochę nie bardzo ale zawsze cos tam widać co myslicie? Oczywiście musze jeszcze brwi zrobić- he he
mi się podoba i fryzurka i makijaż , ja niestety mam za mało i za cienkie włosy żeby zrobić takie loczki no i super że się utrzymała
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33863352]

Ale Wam fajnie, że wy szalejecie jeszcze z przygotowaniami! Ja zjadam śniadanie i lecę się wymeldować od rodziców, zameldować już tu gdzie mieszkam, wymienić prawko i dowód i oficjalnie zmienić nazwisko kierunek - urząd stanu by odebrać akt ślubu [/QUOTE]
ale zazdroszczę Ci już zmiany dokumentów i oficjalnie będziesz już miała nazwisko małża
Cytat:
jadę na przymiarkę trzymajcie kciuki
czekamy na zdjęcia z przymiarki
[QUOTE=Wariate;33865160]
Cytat:
uwaga! my rozwoziliśmy zaproszenia uwaga 2 miesiące i zostały nas jeszcze 4 !!
...
tyle że właśnie niemożemy dla biednych naszych mamuśkach wyładowywać swoich złych stosunków z teściową .....moja już się ode mnie tyle nasłuchała na teściową że hoho
...
figurka rewelacja

niech tż spina pośladki i rozwozi zaproszenia bo czas goni...a do kościoła się bać nie będzie w dniu ślubu? jak z zaproszeniami ma problem . Jest to na początku stresujące ale z każdym zaproszeniem idzie łatwiej , my też na początku tak drętwo zapraszaliśmy a później już poszłoooooooooo....

cytrynówka , place lizać .....sukienka prześliczna , gdybym miała taką figurkę to bym leciała do tego nadarzyna jej szukać ale niestety ale ta cena 400 euro to masakra . a co do bimbru to u nas bez bimbru to nie ma wesela ...ale mozę spróbuj z tą cytrynówką , u na będzie jeszcze nalewka babuni tzn moja babcia robi przepyszną nalewkę ze swoich winogron na spirytusie a mocnaaaaa jak cholera ale dobra.

no heloł chyba teraz ceny to nie może zmienić skoro macie podpisaną umowę na 170 .
No wybacz ale ja bym tego tak ie zostawiła

strasznie wcześnnie jak dla mnie macie potwierdzenie bo na 2 miesiące przed ślubem połowa jeszcze może się rozmyslić[COLOR="Silver"]

Dziękuję, taka symboliczna, jak pisałam wcześniej

Mój TŻ z zaproszeniami nie miał oporu (wczoraj pierwsze rodzeństwo rozwieźliśmy a dzisiaj zaczynami gości dalszych: trochę wcześnie ale mój TŻ w kółko wyjeżdża ostatnio w delegację i jak wyjedzie teraz po weekendzie majowym to nie wróci może w połowie czerwca albo i później stąd pośpiech) No a jak wraca to też nie na za długo więc nie damy rady później ogarnąć wszystkiego czasowo a sama przecież rozwozić nie będę.

Nad tą cytrynówką faktycznie się zastanowię i zobaczę co na to TŻ. Może by tak dostawić ją do drink-baru(?) - babciną naleweczkę to i ja poproszę ;D 1 kielonek proszę zafoliować i przesłać kurierem

Z tą zmianą ceny to trochę przesada - umawiasz się na coś to tak jest (chyba, ze zastrzega sobie gość ew. wahanie o kilka zł ale to wtedy i na to wahanie się umawiacie przecież..) Dla mnie słowo droższe od pieniędzy i ja bym się postawiła. Chociaż jak tam czytam to sama też zaczynam się denerwować. My mamy zarezerwowaną nową sale (wciąż się buduje, przed nami mają być 3 wesela i 2 komunie) i jej cena na rynku za wesele 2-dniowe to 250 zł/os. Ale że to jakiś 'znajomy znajomego' to przy rozmowie i wstępnej rezerwacji obiecał, że nie weźmie więcej niż 180 zł/os (różnica spora prawda?). Jutro mamy konkretne spotkanie z podpisywaniem umowy... mam nadzieję że słowa dotrzyma bo.. teraz na ostatnią chwilę gdzie salę znaleźć jak w naszej okolicy wszystkie jakieś znośne są już porezerwowane? Zobaczymy....

Co do wczesnych potwierdzeń to my też mamy półtora miesiąca przed ślubem. Ślub 18 sierpnia a prośba o potwierdzenie do 1 lipca. Ale co zrobić jak mus to mus.

Wg mnie nie będzie nietaktem, jeśli podzwonisz do tych, którzy nie dali odpowiedzi. W końcu termin minął a teraz są takie czasy, że za każdą osobę buli się jak za zboże i wszyscy powinni zrozumieć.
)
no figurka faktycznie po okazyjnej cenie
a więc zaczynam pakować nalewkę babuni i wysyłam kurierem
no 180 to przystępna cena , a 250 /os dużoooooo oby się nie zmieniła

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/beczka-debowa-anta...287465708.html
cena tak jak napisane 210zł z dostawą i bardzo szybko dotarła bo chyba 1,5 tyg od zakupu .
Ta cena mnie troszkę przerosła ale tańszej nie znalazłam a jak jest bimber to i beczka , bo niestety na sami nie było
A zaproszenia są piękne
Stary 2012-05-02, 13:32   #2917
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
Cytat:
http://allegro.pl/beczka-debowa-anta...287465708.html
cena tak jak napisane 210zł z dostawą i bardzo szybko dotarła bo chyba 1,5 tyg od zakupu .
Ta cena mnie troszkę przerosła ale tańszej nie znalazłam a jak jest bimber to i beczka , bo niestety na sali nie było
A zaproszenia są piękne

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Przepraszam za dwa posty identyczne ale coś się zacinało nie mogłam w ogóle zatwierdzić a później wyskoczyły 2
Stary 2012-05-02, 13:48   #2918
Pradip
Zakorzenienie

WybOrOwa Chciałam się zapytać czy nie masz ochoty jej odsprzedać ale zobaczyłam że ona jest spersonalizowana więc nie tylko użyteczna ale i pamiątkowa
Stary 2012-05-02, 14:07   #2919
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
WybOrOwa Chciałam się zapytać czy nie masz ochoty jej odsprzedać ale zobaczyłam że ona jest spersonalizowana więc nie tylko użyteczna ale i pamiątkowa
właśnie się zastanawiałam zanim kupiłam czy ją grawerować naszymi imionami czy nie i potem sprzedać ...ale nie widziałam ogłoszeń żeby ktoś sprzedawał używane , bo przeważnie na salach mają ale stwierdziłam że trudno , będzie pamiątka do końca !
Stary 2012-05-02, 15:04   #2920
XxMartaxX
Raczkowanie

WybOrOwa- nie chcę ci "zrobic gula" ale u mnie w mieście widziałam identyczne beczki, tylko że bez graweru za 60 zł. Kupimy na pewno
XxMartaxX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 15:13   #2921
magnusia
Zakorzenienie

no jestem po przymiarce (pierwszej).
Na fotkach sukienka jest za długa i za obszerna- pani mi zebrała z 5 cm i szpilkami podpięła na jednym zdjęciu jest wstępnie ucięta do planowanej długośc i tak podwinięta - góra też jeszcze nie wykończona. I jak? Co myślicie?

rzesy są moje tylko w kącikach są po 2- 3 kępki
Co do fryzury- chyba wezmę te loki mniej skręcone bo po nocy jak się rozprostowały trochę to chyba lepiej jest
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT2165.jpg (138,7 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT2167.jpg (104,4 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT2171.jpg (135,5 KB, 66 załadowań)

Edytowane przez magnusia
Czas edycji: 2012-05-02 o 15:16
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 15:46   #2922
Karina21
Raczkowanie

Bardzo ładna sukienka, dzięki temu że nie ma ozdób możesz zaszaleć z biżuterią. Bardzo podoba mi się góra, skromna, marszczona i wygląda lekko. Jak sukienka będzie już całkowicie wykończona to cała nabierze lekkości. To lubię
Karina21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 15:53   #2923
XxMartaxX
Raczkowanie

magnusia- suknia cudowna
XxMartaxX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 16:03   #2924
kasioonya
Rozeznanie

Cześć, cześć

Bardzo Wam dziękuję Kochane za troskę
Wczoraj niemal do północy byliśmy na pogotowiu, a dziś od rana maraton po lekarzach... Oczywiście jest majówka, więc pracujących ortopedów w mieście brak do końca tygodnia :/ TŻ ma naderwane mięśnie i więzadła klatki piersiowej... Czuje się nieco lepiej, choć wciąż ma trudności z poruszaniem ręką i przez ból nie może spać Trochę ma to na własne życzenie, bo nie dba o siebie i ekstremalnie się eksploatuje w pracy Byłam na niego tak zła, że powiedziałam mu, że nie imponuje mi to, że przenosi wielkie ciężary, a dużo bardziej mi zależy na tym, żeby za kilka lat miał zdrowy kręgosłup i był w stanie nosić na rękach nasze dziecko, grać z nim w piłkę i fikać koziołki! Mam nadzieję, że będzie rozsądniejszy i że z dnia na dzień będzie czuł się lepiej!

Małgoś ślicznotka z Ciebie bardzo lubię takie sukienki i myślę, że jest jak najbardziej OK na poprawiny! rzeczywiście na zdjęciach nie widać różnicy pomiędzy kolorem materiału Twoich butów a krawatem - jak mi się podoba ten słoneczny zestaw! tak się zastanawiam czy wybrałaś już bukiet - będą słoneczniki?
a akwaria w tle - rewelacja!

Pradip skoro tańczysz, to pewnie butki taneczne jeszcze nie raz Ci się przydadzą, tym bardziej, że nie zamierzasz mieć białych - ja bym brała więc taneczne czy Twój mężczyzna też tańczy? planujecie coś specjalnego w ramach pierwszego tańca?
zaproszenia są rewelacyjne bardzo podoba mi się tekst i wykonanie! rozumiem, że w relacji z Mamą nadal bez zmian?

stagnacja21 bardzo mi się podoba Twój pomysł na ślubny look! Zasta jest przepiękna myślę, że koralowe buty i wstążka przy bukiecie w tym kolorze to rewelacyjna koncepcja! i też uważam, że wielki urok tej sukni tkwi właśnie w bolerku a te buty to już jakieś konkretne upatrzone?
jestem zakochana w swojej kiecce, ale czasami żałuję, że bardziej dopasowany, syrenkowy krój sukni okazał się nie być dla mnie... niestety przy braku kobiecych kształtów trzeba je sobie "dorobić" obfitością sukni
ale, żeby nie było, że marudzę, to po raz kolejny powiem, że KOCHAM MOJĄ TERRENCE

magnusia makijaż super piękne oczyska! a jeśli chodzi o fryzurkę, to ja jestem fanką raczej grubszych loków i bardziej "poszarpanych"
a jak emocje po przymiarkach? jesteś zadowolona? wszystko jest tak, jak się spodziewałaś? już się nie mogę doczekać zdjęć, kiedy kiecka będzie dopasowana

Tusiu mam nadzieję, że załatwianie spraw urzędowych poszło Ci sprawnie

wybOrOowa beczka jest rewelacyjna! strasznie podobają mi się wiejskie stoły,a taki swojski bimber, to jest naprawdę coś my też myśleliśmy o wiejskim stole, ale zrezygnowaliśmy.

Wariate pomyślnego maratonu!

ależ dużo u nas Panien Młodych z 8 września fajna data - dwa dni przed moimi urodzinami i cztery przed urodzinami TŻta

piękne macie plany podróży poślubnych my jeszcze niczego nie rezerwowaliśmy, ale wstępnie też myślimy o październiku/listopadzie. raczej Europa, być może któraś z hiszpańskich wysp.

mam nadzieję, że wszystkie Wasze i nasze plany będą się spełniały!

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 16:12   #2925
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Na fotkach sukienka jest za długa i za obszerna- pani mi zebrała z 5 cm i szpilkami podpięła na jednym zdjęciu jest wstępnie ucięta do planowanej długośc i tak podwinięta - góra też jeszcze nie wykończona. I jak? Co myślicie?

Co do fryzury- chyba wezmę te loki mniej skręcone bo po nocy jak się rozprostowały trochę to chyba lepiej jest
sliczna suknia, ja tez już bym chciala przymiarke miec bo nie pamietam jak w niej wygladam i mam watpliwosci co do wybou
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 16:33   #2926
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:

Fajnie a jak wszystko będzie dopasowane to już całkiem Góra mi się podoba taka lekka się wydaje. Faktycznie dzisiejsze loczki bardziej potargane i luźniejsze dla mnie ładniej sie prezentują
Cytat:
Cześć, cześć

Wczoraj niemal do północy byliśmy na pogotowiu, a dziś od rana maraton po lekarzach... Oczywiście jest majówka, więc pracujących ortopedów w mieście brak do końca tygodnia :/ TŻ ma naderwane mięśnie i więzadła klatki piersiowej... Czuje się nieco lepiej, choć wciąż ma trudności z poruszaniem ręką i przez ból nie może spać Trochę ma to na własne życzenie, bo nie dba o siebie i ekstremalnie się eksploatuje w pracy Byłam na niego tak zła, że powiedziałam mu, że nie imponuje mi to, że przenosi wielkie ciężary, a dużo bardziej mi zależy na tym, żeby za kilka lat miał zdrowy kręgosłup i był w stanie nosić na rękach nasze dziecko, grać z nim w piłkę i fikać koziołki! Mam nadzieję, że będzie rozsądniejszy i że z dnia na dzień będzie czuł się lepiej!
Pradip skoro tańczysz, to pewnie butki taneczne jeszcze nie raz Ci się przydadzą, tym bardziej, że nie zamierzasz mieć białych - ja bym brała więc taneczne czy Twój mężczyzna też tańczy? planujecie coś specjalnego w ramach pierwszego tańca?
zaproszenia są rewelacyjne bardzo podoba mi się tekst i wykonanie! rozumiem, że w relacji z Mamą nadal bez zmian?
ależ dużo u nas Panien Młodych z 8 września fajna data - dwa dni przed moimi urodzinami i cztery przed urodzinami TŻta
ojej to poważnie się Tż pogruchotał Dobrze mu powiedziałaś mój jak był nastolatkiem też ciężką pracą uszkodził sobie kręgosłup i teraz często ma z nimi problemy ale nadal nic sie nie oszczędza
Myślę jeszcze nad tymi butami bo na pokazy to mi będzie szkoda je zakładać. Mój mężczyzna niestety nie tańczy nad czym bardzo ubolewam... jeszcze mam nadzieję ze jakiegoś prostego walca uda nam się zatańczyć ale szanse są niewielkie
Tekst zaproszeń układałam sama bo z te gotowe jakoś mnie nie zachwyciły a Tż dodał od siebie cytat Paula Coelha. Mama jutro ma urodziny wiec zadzwonię z życzeniami jeśli nic nie nawiąże to pewnie rozejdzie sie po kościach ale żal pozostanie.
Pewnie ze 8.09 jest super datą dla nas ma ona większe znaczenie ale ciesze się że w tym dniu będzie nas tak wiele
Stary 2012-05-02, 16:34   #2927
e s
Raczkowanie

Cytat:
Chciałabym jak najdłużej zostać w bolerku, bo wydaje mi się, że jest dużą ozdobą przy tej sukni. Nie brałam już pasa ani nic, więc jak zdejmę bolerko w trakcie wesela to zostanę w samej sukience. Wtedy sukienka będzie zupełnie prosta, ale uważam, że prostota też jest na swój sposób urocza.

Ta sukienka jest cudowna! Przymierzałam ją również i była moim nr 2. Bolerko faktycznie jest dużą jej ozdobą. Do tej sukni (chyba standardowo) dołączony jest taki pas z kwiatem, świetnie wygląda po zdjęciu bolerka, bo jest taki subtelny, jak cała suknia zresztą. Wiem, że na tą sukienkę zdecydowała się również Ahri bo zachwycałam się nią również w innym wątku. Cały czas jestem pod dużym jej wrażeniem, gratuluję wyboru
e s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 16:42   #2928
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez XxMartaxX Pokaż wiadomość
WybOrOwa- nie chcę ci "zrobic gula" ale u mnie w mieście widziałam identyczne beczki, tylko że bez graweru za 60 zł. Kupimy na pewno
a ile litrowe ? pewnie to że bym pojechała po beczkę przez pół polski wyszło by na to samo , no cóż trudno ...u nas nigdy nigdzie nie widziałam . Może przeżyję to że przepłaciłam
Cytat:

no własnie chciałam napisać czy jest suknia z ramiączkami bo lepiej było by bez ale na drugim domyśliłam się że to były od stanika więc pięknie jest laseczka jak siemasz super że już prawie masz sukienkę ...ja na kilka dni przed ślubem

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Cześć, cześć

myślałam że jakieś złamanie ale to co się stało to też poważna sprawa. Więc życzę mu więcej mądrości i powrotu do zdrówka , bo masz racje lepiej kręgosłup i siły zostawić dla dziecka , całe życie przed nim .
Więc dbaj elegancko o tżcika
Stary 2012-05-02, 16:54   #2929
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
wstałam i makijaż się trzyma nic się nie starło i nie zwałkowało. Fryzura też jest OK- loki wytrzymały tylko z jednej strony się trochę przypłaszczyły Jak wytrzymało spanie to wytrzyma i wesele

testowałaś na śpiąco?

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Pewnie skończy się na tym że powie żebym napisała jak chce i znów będe się głowić

Kciuki już są i oczywiście czekamy na relację i zdjęcia

Wrzucam Wam przód i środek zaproszenia jeszcze mamy dla mamy i na sam ślub ale to tylko treść jest inna. I Tusia z dedykacja dla Ciebie buciki już prawie na finiszu
ah te twoje buty
czekam na efekt końcowy
a ta wstążka jest chabrowa czy fioletowa? Bo zapro są fioletowe.
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 16:55   #2930
magnusia
Zakorzenienie

dzięki Dziewczynki za opinie
kasioonya zdrówka dla TŻ-ta i niech się oszczędza chłopak.

wybOrOowa- lista gości nie zamknięta, potwierdziło dziś kilka osób ale 2 odmówiły. Eh.. nie wiem na chwilę obecną ile osób będzie ale licze że ze 150 będzie. Świetna beczka

Wariate powodzenia z zapraszaniem

Pradip super zaproszenia i bury rewelacja

co do alkoholu (jakoś nie odpisałam na pytanka ) kupiliśmy krupnik i 3 kartony wina i dostaliśmy w prezencie jeszcze 60 l coli i sprite
Stary 2012-05-02, 16:55   #2931
Konto usunięte

Cytat:
pełna już?
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 16:56   #2932
magnusia
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33870728]testowałaś na śpiąco?

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

[/QUOTE]

oczywiście :0 do chwili obecnej mam wszystko na sobie- na przymiarke pojechałam "w pełni zrobiona"
Stary 2012-05-02, 16:58   #2933
Konto usunięte

Cytat:

ale zazdroszczę Ci już zmiany dokumentów i oficjalnie będziesz już miała nazwisko małża

Kochana, weź...Dopóki nie będę miała dowodu to muszę chodzić z aktem małżeństwa, bo zgodnie z prawem mam już używać nazwiska małża, ale w dowodzie Panieńskie dalej. I będzie aż do połowy czerwca, bo dopiero wtedy mam termin a dowód:/

Jestem zła. Zrobiłam obiad i co? TŻ zostaje dłużej w pracy! Zawsze tak jest. Obiad na gazie a on będzie "godzinkę później" wrrrr

Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Czas edycji: 2012-05-02 o 16:59
Stary 2012-05-02, 17:08   #2934
Pradip
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33870728]testowałaś na śpiąco?

ah te twoje buty
czekam na efekt końcowy
a ta wstążka jest chabrowa czy fioletowa? Bo zapro są fioletowe.[/QUOTE]
Wstążka jest fioletowa tylko tak na zdjęciu wyszła
Cytat:
Pradip super zaproszenia i bury rewelacja
co do alkoholu (jakoś nie odpisałam na pytanka ) kupiliśmy krupnik i 3 kartony wina i dostaliśmy w prezencie jeszcze 60 l coli i sprite
dzięki
Zawsze jakiś gratis
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33870792]
Jestem zła. Zrobiłam obiad i co? TŻ zostaje dłużej w pracy! Zawsze tak jest. Obiad na gazie a on będzie "godzinkę później" wrrrr[/QUOTE]
Skąd ja to znam... mój jeszcze do tego czasem zapomina mi powiedzieć że coś się przeciąga a ja czekam jak czubek
Stary 2012-05-02, 17:09   #2935
stagnacja21
Raczkowanie

Cytat:
stagnacja21 bardzo mi się podoba Twój pomysł na ślubny look! Zasta jest przepiękna myślę, że koralowe buty i wstążka przy bukiecie w tym kolorze to rewelacyjna koncepcja! i też uważam, że wielki urok tej sukni tkwi właśnie w bolerku a te buty to już jakieś konkretne upatrzone?
jestem zakochana w swojej kiecce, ale czasami żałuję, że bardziej dopasowany, syrenkowy krój sukni okazał się nie być dla mnie... niestety przy braku kobiecych kształtów trzeba je sobie "dorobić" obfitością sukni
ale, żeby nie było, że marudzę, to po raz kolejny powiem, że KOCHAM MOJĄ TERRENCE
Dziękuję za słowa uznania, co do mojego wyboru. Też nie mam jakichś bardzo kobiecych kształtów. Jestem szczupła, ale mam dosyć duże wcięcie w talii i wydaje mi się, że Zasta wystarczająco dobrze to podkreśla.
Buty mam zamiar zamówić ze sklepu białe buty, klasyczne satynowe na niewielkim obcasie. Muszę się właśnie wybrać w poszukiwanie materiału w odpowiednim odcieniu.

Czy to jest Twoja sukienka?
http://suknieslubne.prata.pl/produkt.../terrence/142/

Cytat:
Napisane przez e s Pokaż wiadomość
Ta sukienka jest cudowna! Przymierzałam ją również i była moim nr 2. Bolerko faktycznie jest dużą jej ozdobą. Do tej sukni (chyba standardowo) dołączony jest taki pas z kwiatem, świetnie wygląda po zdjęciu bolerka, bo jest taki subtelny, jak cała suknia zresztą. Wiem, że na tą sukienkę zdecydowała się również Ahri bo zachwycałam się nią również w innym wątku. Cały czas jestem pod dużym jej wrażeniem, gratuluję wyboru
Dziękuję bardzo
W salonie, w którym kupiłam suknię, płaciło się osobno za bolerko i za pas. Bolerko spodobało mi się bardziej (przy okazji też nie muszę myśleć nad jakimś okryciem do kościoła). Mam zamiar zostać w bolerku jak najdłużej na weselu i stwierdziłam, że pas już jest zbędny.

Pewnie już pokazywałaś, ale jeżeli to nie problem to z chęcią zobaczyłbym również Twoją suknię
stagnacja21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 17:43   #2936
Alejka13
Zadomowienie

Pradip, jak zrobiłaś tą kokardę i z czego? Masz może jeszcze tego linka do bucików? Byłabym wdzięczna
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 18:05   #2937
Pradip
Zakorzenienie

Alejka w pasmanterii kupiłam ten fioletowy sznurek i wstążkę i zszyłam jej razem a linka do aukcji już szukam.
Przed chwilką pokazałam je Tżowi powiedział że na głowę upadłam ale mu sie podobają

Kupowałam od tego sprzedawcy: http://allegro.pl/sklep/10837632_skl...d=10837632&p=1 będziesz na nie polować?

Edytowane przez Pradip
Czas edycji: 2012-05-02 o 18:09
Stary 2012-05-02, 18:12   #2938
Alejka13
Zadomowienie

Ja jestem zachwycona, tylko wiesz chciałabym na niższym obcasie i nie wiem gdzie może mi się udać takie upolować... W stacjonarnych sklepach nie widziałam Chciałabym z taką kremową/ecru kokardą
Ogólnie, nawet nie na ślub zawsze polowałam na coś z kokardą, ale ciężko mi znaleźć
Stary 2012-05-02, 18:25   #2939
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alejka13 Pokaż wiadomość
Ja jestem zachwycona, tylko wiesz chciałabym na niższym obcasie i nie wiem gdzie może mi się udać takie upolować... W stacjonarnych sklepach nie widziałam Chciałabym z taką kremową/ecru kokardą
Ogólnie, nawet nie na ślub zawsze polowałam na coś z kokardą, ale ciężko mi znaleźć
Ja się tak kokardami z butów Gatuzo zauroczyłam i zaczęłam kombinować http://www.celebritybridal.pl/catAccesories-1
Stary 2012-05-02, 18:33   #2940
Alejka13
Zadomowienie

Rany, gdzie takie cuda kupić...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości