|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#12781 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
najwazniejsze ,ze teraz do przodu i bedzie juz z gorki zobaczysz zapomnisz o calym tym bolu (ja juz zapomnialam ) co do mojej operacji ... nie musze miec jej teraz , wiem ze to masakra i nawet nie chce myslec ze znow to wszystko mam przechodzic od nowa ale nie daje mi to spokoju, ze moglam miec inaczej ze to ze tamto... u mnie jest o tyle skomplikowana sprawa ze mam rozstepy po ciazy( okropne) moze nie widac tego tak bardzo jak ja to widze ale sa wszedzie i to utrudnia wszystko. Gdyby nie to bylabym nawet zadowolona z rozmiaru ale tylko wtedy gdybym miala zdrowa skore. Uwazam ze bedziesz miala super cycki chyba na takich wlasnie malych wyjsciowkach ze zdrowa skora wychodza najfajniejsze...
|
|
|
|
|
#12782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie masz racje, o czesci dolegliwosci juz zapomnialam ![]() Wspolczuje Ci, ze nie masz za bardzo wyjscia ![]() Mam jeszcze pytanie do innych, zasiedzialych tutaj Dziewczyn. Chcialam sobie dorobic w podpisiku suwaczek odliczajacy wiek cycuszkow ale cos mi kod nie dziala. Widzialam, ze zadna z Was nic takiego nie ma. Czyzby na tym forum takie gadzeciki nie dzialaja????
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-05-02 o 13:54 |
|
|
|
|
#12783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo chcialabym Cie prosic o pomoc w dobraniu wlasciwych implantow przy mojej drugiej operacji
|
|
|
|
|
#12784 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
hi pojechałaś wtedy po nas na całego. Powiem szczerze, że wcale mnie nie cieszy że jesteś spowrotem- bo wolałabym byś była jednak zadowolona i byś nie myśłała o kolejnej operacji....Szkoda, że tak się nie stało i że masz jedank jakieś ale... Rozumię Cię po części i wszytsko to co się stało też- bo pamiętam jak ja byłam dumna z mojego pierwszego lekarza zaraz po operacji- mimo ze piersi wygladały koszmarnie chciałam mu wierzyć bo bardzo chciałam wierzyć że będzie dobrze. Pewnie inaczej bym przyjęła pewną wiedzę przed operacją niż już po- kiedy właściwie było już po wszystkim Do momentu aż się nie pogodziłam z myślą że jednak dobrze nie jest chciałam wierzyć w to co słyszałam od lekarza u mnie to było do 4 msc po operacji.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#12785 |
|
Raczkowanie
|
a jeszcze nie wiem jakie masz implanty anatomiczne czy okragle? Moj nastepny wybor prawdopodobnie okragle, anatomiczne sa fajne ale nago
no ale ten dekolt... chyba wlasnie dekolt najbardziej sie pokazuje...Do drugiej operacji chcialabym przygotowac sie nalezycie choc juz sama nie wiem czy moze usuniecie rozstepow rozwiazaloby problem...no ale podobno ich nie da sie usunac ![]() Czy ktoras wie cos o tym? Czy ten laser frakcyjny dziala i warto?
|
|
|
|
#12786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie dbaj o skórę- bo z kolejną operację nie ma co się spieszyć. Im dłużej się tkanka będzie budować po pierwszej ingerencji- tym będzie solidniejszą podporą do nastepnego implantu i tym lepsze będą rezultaty. Do tego nie ma co ryzykowac przykurczu torebki- ze wzgledu na to lepiej nie grzebać w piersiach drugi raz wcześniej niz po upływie 6 msc- a najllepiej po roku. Im później - tym lepiej. Więc weź się na razie za walkę z rozstępami, zadbaj o skóre i tkankę na piersiach i dekoldzie- przygotuj piersi do kolejnego podejścia.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#12787 | |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam za ostre slowa, wtedy tak mi sie wydawalo lecz z calym szacunkiem chyba juz przeczytalam caly watek prawie od poczatku
a moze i dopiero zdalam sobie sprawe ze naprawde masz racje . Tak pojechalam czasem wlasnie place za to .Przed operacja czytalam wybiorczo posty , nie mialam za bardzo czasu bylam zabiegana dlatego odnioslam mylne wrazenie. Wiem ze dobrze radzisz dziewczynom , wiem tez z wlasnego doswiadczenia ze lekarze czasem wydaje sie mniej wiedza co jest dla pacjeta najlepsze od samego pacjeta-dziwie sie ze dalam sie nabrac na ten blad.Zaluje ze wczesniej nie czytalam watku nie sledzilam, tak jak napisalam tylko wybiorczo. Jesli chodzi o mojego doktora uwazam ze poswiecil mi za malo czasu, wiem nie mieszkam w pl i zalezalo mi na telefonicznych konsultacjach i mozliwie jak najkrotszym procesie z tymi wszystkimi badaniami itp zreszta teraz juz za pozno na wszystko chce zrobic druga operacje zeby byc 100% zadowolona. Pomozesz Mya?---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
zostaje z Wami i czytam caly czas :-*. Staram sie dbac o skore ale rozstepy sa rozstepami powiedz czy uwazasz ze majac piersi w rostepach powinnam miec duzy implant by naciagnac te rostepy czy wlasciwie to mija sie z celem? czy istnieje jakies cudo ktore je usunie?
|
|
|
|
|
#12788 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny byłam dzisiaj po stanik. kupiłam. ale mam wrażenie, że jest za mały. w sklepie wydawał się ok. ale nie wiem tak na prawdę jak go dobrać- czy ma mocno trzymać czy ciut lżej, żeby piersi mogły się wybić? kupiłam Triumph Mamabel Micro N. rozmiar... 75D.. wieczorem wrzucę zdjęcia...
|
|
|
|
#12789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#12790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#12791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do frakselka- jest to jedna z najlepszych z metod walki z rozstępami. Nie znikną oczywiście całkowicie- ale jeśli się spłycą i zwężą skóra już będzie wyglądała inaczej . Z implantami można robić ten zabieg- więc jeśli tylko finansowo możesz sobie na to pozwolić- nie baw się w co innego tylko od razu uderz skutecznie. Potrzebna będzie seria zabiegów przez pół roku . Dołącz do tego preparaty ujędrniająco - zagęszczające skórę i smam zobaczysz efekty. Z pewnością osoba która wykonuje tego rodzaju zabiegi skojarzy Ci preparaty jakie będą najlepsze dla Ciebie. Niestety o taką skórę trzeba dbać już zawsze- no bo czasu nie da sie zatrzymać. Ja też mam bardzo dużo rozstepów- zobacz sobie w zdjęcia z mojego podpisu. Jak piersi były za mało wypełnione- rozstępy wyglądały fatalnie. Jak skóra jest ładnie wypełniona, nie zwisa , i nie ciągnie się w dół rozstępy wyglądają o niebo lepiej. Po pierwszej operacji robiłam zabiegi na rozstępy i skórę na piersiach- jestem pewna że też dały dużo. Ale z tamtymi za małymi implantami , luźną skórą i tak było je bardzo widać mimo tych zabiegów ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
No to czakmy na Pana dr i wieści
|
|||
|
|
|
#12792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pierwsze co przyszłam do domu to to wycięłam bo mi się wpijało, a jak wycięłam to było ok
|
|
|
|
|
#12793 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek
Beatabo powodzenia slonce Alez jestem zabiegana, zapracowana i wogle zazaza... U mnie dzisiaj pierwszy dzien ciepelkaTeraz sie wzielam ostro za prace, bo do wakacj jeszcze 4 tygodnie tylko i lece
|
#12794 |
|
Przyczajenie
|
Jak mogę pooglądać Wasze galerie? Zapraszacie do obejrzenia a ja nic nie widzę
Zielona jestem wiec proszę się nie śmiać ( no i stałam sie maniaczką tego wątku Też marzę.. ale funduszy jeszcze nie mam.. Na pewno kiedyś!
|
#12795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale Ty szczęściaro masz już wakacje za 4 tyg- oj będą się nie tylko gnaty ale i panienki wylegiwać na słonku
|
|
|
|
|
#12796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12797 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12798 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystko mi sie tak wylezy na slonku, ze odlezyn slonecznych dostane
|
|
#12800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tam tez nigdy nie leze godzinami nie lubie tego ..opale sie przed )
|
|
|
|
|
#12801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bylo super, upal, slonce, nic mi nie zaszkodzilo Nawet pancernik mi nie przeszkadzal, bo najwazniejsze, ze panny juz byly
|
|
#12802 |
|
Rozeznanie
|
wrzuciłam zdjęcia gołe i w nowym staniku
|
|
|
|
#12803 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi mija 9 miesiecy po operacji dzisiaj
Niedawno bylo szalenstwo z odkladaniem pieniedzy, a jeszcze pamietam, ze chcialam w maju sie operowac, ale kasy nie mialam A tu juz 9 mc po
|
#12804 |
|
Rozeznanie
|
Ise one mi zmiękły jak zaczęłam na boku spać
|
|
|
|
#12805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12806 |
|
Wtajemniczenie
|
Toniu
|
#12807 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej
Jestem po sciagnieciu szwow wszystko w jak najlepszym porzadku Mya tak kochana mam ten sam staniczek co ma jooasi Triumph Triaction N i zostalam ubrana w niego zaraz po operacji teraz mam juz dwa na zmiane i sa spoko tylko kiedy bede mogla cos robic zeby one byly blizej siebie czy to samo tak ? (mam nadzieje) .No moge juz podnosic lapki do gory z tym dzwiganiem sie troche zmartwilam bo jak ja mojego skarabeuszka wykapie itd. eh... no ale trzeba bedzie sobie radzic . Powiem wam ze moje cycunie nawet rowno puchna hehe czasami jak sobie siedze to nawet nie czuje ze jestem po operacji nawet brzuch mi nie spuchl .... mnie to chyba nic tylko kroic buziaki dla was wszystkich
|
|
#12808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja nie mogę doczekać się fotek Twoich panienek Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-05-02 o 19:53 |
|
|
|
|
#12809 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo nie wiem jak ja się ukryję w sierpniu z tymi cyckami... będę musiała w cieniu ciągle siedziec i to będzie dziwne jak rodzice zobaczą, że nigdzie nie jeżdżę z TZ i w ogóle... A tu jeszcze Mya pisała, że przegrzewac ich nie wolno, to jak Ty wycieczkowałaś i biwakowałaś? Ech już sama nie wiem podnosic więcej niż 3kg do 3 miesięcy nie będę mogła... nie wyobrażam sobie ukrywac tego skoro w domu chociażby odkurzam itp... nawet głupi przykład podam jak muszę otworzyc puszkę z jedzeniem dla psa a to też dużo siły muszę w to włożyc... mam doła troszkę sobie popłaczę...pędzę do albumiku ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
toniu nabrały pięknego kształtu
Edytowane przez 201711291009 Czas edycji: 2012-05-02 o 19:59 |
|||
|
|
|
#12810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, Nawet nie wiesz, jak Cię rozumiem . A może powiedz rodzicom, że jedziesz z TŻem na jakiś 2 tygodniowy biwaczek, a w tym czasie piersi sobie zrobisz. Po 2 tygodniach będzie już łatwiej, możesz też wymyślić jakąś wymówkę, że coś Ci w plecy wlazło (korzonki?) i nie masz siły nic robić Co prawda pani pedagog nie powinna takich rad udzielać, ale...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

Ciesze sie, ze trafilam pod opieke bardzo troskliwego lekarza, bo byl moment kiedy zaczelam troche panikowac
Ale teraz, z dnia na dzien, jest juz coraz lepiej. Wczoraj nawet, co prawda w zolwim tempie, ale wybralam sie juz na malenki spacer. Oczywiscie, dzis rano moja pani doktor mnie za to rowno opierniczyla ale co tam, wazne, ze dalam rade
najwazniejsze ,ze teraz do przodu i bedzie juz z gorki
... nie musze miec jej teraz , wiem ze to masakra i nawet nie chce myslec ze znow to wszystko mam przechodzic od nowa ale nie daje mi to spokoju, ze moglam miec inaczej ze to ze tamto... u mnie jest o tyle skomplikowana sprawa ze mam rozstepy po ciazy( okropne) moze nie widac tego tak bardzo jak ja to widze ale sa wszedzie i to utrudnia wszystko. Gdyby nie to bylabym nawet zadowolona z rozmiaru ale tylko wtedy gdybym miala zdrowa skore. Uwazam ze bedziesz miala super cycki chyba na takich wlasnie malych wyjsciowkach ze zdrowa skora wychodza najfajniejsze...
i tak prze najbiższe trzy msc.
hi pojechałaś wtedy po nas na całego.

No to czakmy na Pana dr i wieści
Niedawno bylo szalenstwo z odkladaniem pieniedzy, a jeszcze pamietam, ze chcialam w maju sie operowac, ale kasy nie mialam
, Nawet nie wiesz, jak Cię rozumiem