Powiększanie piersi cz.7 - Strona 427 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-02, 12:40   #12781
princessnefretarri
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Wrazenia dwojakie. Sa(!), nareszcie sa moje wymarzone piersiatka(!), wiec jestem szczesliwa!
Ta druga strona to bol, ktory na poczatku byl dosyc dotkliwy i, tak jak piszesz, kazda piers zachowywala sie inaczej i zyla swoim wlasnym zyciem Ciesze sie, ze trafilam pod opieke bardzo troskliwego lekarza, bo byl moment kiedy zaczelam troche panikowac Ale teraz, z dnia na dzien, jest juz coraz lepiej. Wczoraj nawet, co prawda w zolwim tempie, ale wybralam sie juz na malenki spacer. Oczywiscie, dzis rano moja pani doktor mnie za to rowno opierniczyla ale co tam, wazne, ze dalam rade
Princessnefretarri, a Ty musisz juz teraz miec te powtorna operacje? Takie dwa ciezkie zabiegi jeden po drugim. Przeciez to istna masakra!
Super najwazniejsze ,ze teraz do przodu i bedzie juz z gorki zobaczysz zapomnisz o calym tym bolu (ja juz zapomnialam ) co do mojej operacji ... nie musze miec jej teraz , wiem ze to masakra i nawet nie chce myslec ze znow to wszystko mam przechodzic od nowa ale nie daje mi to spokoju, ze moglam miec inaczej ze to ze tamto... u mnie jest o tyle skomplikowana sprawa ze mam rozstepy po ciazy( okropne) moze nie widac tego tak bardzo jak ja to widze ale sa wszedzie i to utrudnia wszystko. Gdyby nie to bylabym nawet zadowolona z rozmiaru ale tylko wtedy gdybym miala zdrowa skore. Uwazam ze bedziesz miala super cycki chyba na takich wlasnie malych wyjsciowkach ze zdrowa skora wychodza najfajniejsze...
princessnefretarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 12:46   #12782
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez princessnefretarri Pokaż wiadomość
Uwazam ze bedziesz miala super cycki chyba na takich wlasnie malych wyjsciowkach ze zdrowa skora wychodza najfajniejsze...
Dzieki, niech sie Twoje slowa spelnia w 100%
W sumie masz racje, o czesci dolegliwosci juz zapomnialam
Wspolczuje Ci, ze nie masz za bardzo wyjscia

Mam jeszcze pytanie do innych, zasiedzialych tutaj Dziewczyn. Chcialam sobie dorobic w podpisiku suwaczek odliczajacy wiek cycuszkow ale cos mi kod nie dziala. Widzialam, ze zadna z Was nic takiego nie ma. Czyzby na tym forum takie gadzeciki nie dzialaja????

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-05-02 o 12:54
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 12:54   #12783
princessnefretarri
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
To Ty się trzymaj dzielnie zaraz 13 więc już lada chwila będziesz po Buziaki ogronme i wszystkie czekamy na wieści

Wiem, że kiedyś Twój Pan dr pakował pacejntki w ten model Trophy N- http://www.e-bielizna.pl/223_Trophy_N.html Jooasia o nim ostatnio pisała bo zakupiła sobie
Napisz może meila i spytaj czy może być- mi się wydaje że ten spokojnie możesz nosić nawet teraz. Jest solidny i zarazem bardzo delikatny dla skóry i wygodny
A podnosić możesz do 2,5- 3 kg i tak prze najbiższe trzy msc.
Co do nóżek- hihi ciężko będzie same nóżki opalać tak by reszta ciała była chłodna , ale jeśli znajdziesz taki sposób to możesz spokojnie je troszkę zarumienić

jedz spokojnie , ktoś się zawsze zaopiekuje naszymi cyferkami. Troszkę sobie odpoczniesz w PL oby tylko pogoda dopisała
Mya czy przyjmniesz na zgode ?Wybacz Bardzo chcialabym Cie prosic o pomoc w dobraniu wlasciwych implantow przy mojej drugiej operacji
Stary 2012-05-02, 12:57   #12784
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Jooasi moja wiedza zapewne nie jest wieksza od twojej a informacje zamieszczone przeze mnie nie sa moimi teoriami tylko teoriami zaczerpanymi z roznych zrodel. Zapewne nie w Twojej gestii jest oceniac czy Mya chciala mnie urazic albo nie, ja to tak odebralam. A doradzanie wielkosci implantow na forum przez osoby nie majace nic wspolnego z chirurgia plastyczna jest wlasnie bzdura

Cytat:
CD Jooasi mysle ze na zdobywanie wiedzy nigdy nie jest za pozno. Lekarz profesor Kobus,ktory mnie operowal jest swiatowej slawy chirurgiem plastykiem i jedna z pierwszych osob przeprowadzajacych tego typu operacje w Pl,jest profesorem wroclawskiej Akademii Medycznej, autorem wielu ksiazek na ten temat ,zalozycielem szkoly chirurgii plastycznej i spod niego reki wyszlo wielu specjalistow od chirurgii plastycznej jesli nie jemu mialabym ufac to komu?

Moje implanty umieszczone sa metoda pod powiezia, pod platem przykrywajacym miesien nie tylko pod gruczolem.Plat ten znaduje sie pomiedzy gruczolem a miesniem.
Cytat:
Witam Was serdecznie dziewczyny wiem ze bylo troche nieporozumien na forum z mojej winy ale chcialam przeprosic i zaczac od nowa czytam Wasze posty i wiem ze szczegolnie Mya ma ogromna wiedze na temat zoperowanych cycuszkow o czym przekonalam sie po przeczytaniu wiekszosci postow. Przypomne moj implant byl wielkosci 260 ml i teraz ....3 mc po operacji nie jestem wcale zadowolona z wynikow, uwazam ze z szacunkiem do wiedzy mojego chirurga powinnam wiec wiekszy implant do wypelnienia skory, ktora mialam.Moze moj biust nie jest maly ale nie o to mi w tym tu chodzi,nie o wielkosc lecz wlasciwy efekt kosmetyczny. Zamierzam poddac sie kolejnej operacji ( sama mysl mnie przeraza) lecz chce zaczerpnac waszej wiedzy na co powinnam sie zdecydowac..
Trochę nieporozumienia hi pojechałaś wtedy po nas na całego.
Powiem szczerze, że wcale mnie nie cieszy że jesteś spowrotem- bo wolałabym byś była jednak zadowolona i byś nie myśłała o kolejnej operacji....Szkoda, że tak się nie stało i że masz jedank jakieś ale...

Rozumię Cię po części i wszytsko to co się stało też- bo pamiętam jak ja byłam dumna z mojego pierwszego lekarza zaraz po operacji- mimo ze piersi wygladały koszmarnie chciałam mu wierzyć bo bardzo chciałam wierzyć że będzie dobrze. Pewnie inaczej bym przyjęła pewną wiedzę przed operacją niż już po- kiedy właściwie było już po wszystkim
Do momentu aż się nie pogodziłam z myślą że jednak dobrze nie jest chciałam wierzyć w to co słyszałam od lekarza u mnie to było do 4 msc po operacji.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 13:03   #12785
princessnefretarri
Raczkowanie

a jeszcze nie wiem jakie masz implanty anatomiczne czy okragle? Moj nastepny wybor prawdopodobnie okragle, anatomiczne sa fajne ale nago no ale ten dekolt... chyba wlasnie dekolt najbardziej sie pokazuje...Do drugiej operacji chcialabym przygotowac sie nalezycie choc juz sama nie wiem czy moze usuniecie rozstepow rozwiazaloby problem...no ale podobno ich nie da sie usunac Czy ktoras wie cos o tym? Czy ten laser frakcyjny dziala i warto?
Stary 2012-05-02, 13:08   #12786
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mya czy przyjmniesz na zgode ?Wybacz Bardzo chcialabym Cie prosic o pomoc w dobraniu wlasciwych implantow przy mojej drugiej operacji
Zostań z nami, czytaj i oglądaj jeśli tylko będziemy w stanie pomożemy Ci.
Na razie dbaj o skórę- bo z kolejną operację nie ma co się spieszyć. Im dłużej się tkanka będzie budować po pierwszej ingerencji- tym będzie solidniejszą podporą do nastepnego implantu i tym lepsze będą rezultaty. Do tego nie ma co ryzykowac przykurczu torebki- ze wzgledu na to lepiej nie grzebać w piersiach drugi raz wcześniej niz po upływie 6 msc- a najllepiej po roku. Im później - tym lepiej.
Więc weź się na razie za walkę z rozstępami, zadbaj o skóre i tkankę na piersiach i dekoldzie- przygotuj piersi do kolejnego podejścia.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-05-02, 13:23   #12787
princessnefretarri
Raczkowanie

Przepraszam za ostre slowa, wtedy tak mi sie wydawalo lecz z calym szacunkiem chyba juz przeczytalam caly watek prawie od poczatku a moze i dopiero zdalam sobie sprawe ze naprawde masz racje . Tak pojechalam czasem wlasnie place za to .Przed operacja czytalam wybiorczo posty , nie mialam za bardzo czasu bylam zabiegana dlatego odnioslam mylne wrazenie. Wiem ze dobrze radzisz dziewczynom , wiem tez z wlasnego doswiadczenia ze lekarze czasem wydaje sie mniej wiedza co jest dla pacjeta najlepsze od samego pacjeta-dziwie sie ze dalam sie nabrac na ten blad.Zaluje ze wczesniej nie czytalam watku nie sledzilam, tak jak napisalam tylko wybiorczo. Jesli chodzi o mojego doktora uwazam ze poswiecil mi za malo czasu, wiem nie mieszkam w pl i zalezalo mi na telefonicznych konsultacjach i mozliwie jak najkrotszym procesie z tymi wszystkimi badaniami itp zreszta teraz juz za pozno na wszystko chce zrobic druga operacje zeby byc 100% zadowolona. Pomozesz Mya?

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Zostań z nami, czytaj i oglądaj jeśli tylko będziemy w stanie pomożemy Ci.
Na razie dbaj o skórę- bo z kolejną operację nie ma co się spieszyć. Im dłużej się tkanka będzie budować po pierwszej ingerencji- tym będzie solidniejszą podporą do nastepnego implantu i tym lepsze będą rezultaty. Do tego nie ma co ryzykowac przykurczu torebki- ze wzgledu na to lepiej nie grzebać w piersiach drugi raz wcześniej niz po upływie 6 msc- a najllepiej po roku. Im później - tym lepiej.
Więc weź się na razie za walkę z rozstępami, zadbaj o skóre i tkankę na piersiach i dekoldzie- przygotuj piersi do kolejnego podejścia.
zostaje z Wami i czytam caly czas :-*. Staram sie dbac o skore ale rozstepy sa rozstepami powiedz czy uwazasz ze majac piersi w rostepach powinnam miec duzy implant by naciagnac te rostepy czy wlasciwie to mija sie z celem? czy istnieje jakies cudo ktore je usunie?
Stary 2012-05-02, 13:34   #12788
tonia87
Rozeznanie

dziewczyny byłam dzisiaj po stanik. kupiłam. ale mam wrażenie, że jest za mały. w sklepie wydawał się ok. ale nie wiem tak na prawdę jak go dobrać- czy ma mocno trzymać czy ciut lżej, żeby piersi mogły się wybić? kupiłam Triumph Mamabel Micro N. rozmiar... 75D.. wieczorem wrzucę zdjęcia...
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 13:58   #12789
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Wrazenia dwojakie. Sa(!), nareszcie sa moje wymarzone piersiatka(!), wiec jestem szczesliwa!
Ta druga strona to bol, ktory na poczatku byl dosyc dotkliwy i, tak jak piszesz, kazda piers zachowywala sie inaczej i zyla swoim wlasnym zyciem Ciesze sie, ze trafilam pod opieke bardzo troskliwego lekarza, bo byl moment kiedy zaczelam troche panikowac Ale teraz, z dnia na dzien, jest juz coraz lepiej. Wczoraj nawet, co prawda w zolwim tempie, ale wybralam sie juz na malenki spacer. Oczywiscie, dzis rano moja pani doktor mnie za to rowno opierniczyla ale co tam, wazne, ze dalam rade
Princessnefretarri, a Ty musisz juz teraz miec te powtorna operacje? Takie dwa ciezkie zabiegi jeden po drugim. Przeciez to istna masakra!
Miło czytac że są jeszcze aż tak troskliwi lekarze czytam z uwagą co piszesz i powiem , że jestem bardzo miło zaskoczona podejściem do pacjentek Twojej Pani dr.

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
dziewczyny byłam dzisiaj po stanik. kupiłam. ale mam wrażenie, że jest za mały. w sklepie wydawał się ok. ale nie wiem tak na prawdę jak go dobrać- czy ma mocno trzymać czy ciut lżej, żeby piersi mogły się wybić? kupiłam Triumph Mamabel Micro N. rozmiar... 75D.. wieczorem wrzucę zdjęcia...
Ten modelik jest dość cienki- więc lepiej by mocno trzymał na początku bo i tak "urośnie" szybciutko. Ma boczne podtrzymania- takie na około piersi które też troszkę podtrzymują pierś- nie wycinaj ich na razie, bo sam staniczek z tak cienkeij mikrofibry może być niewystarczający dla Ciebie. I na focie czekam

Stary 2012-05-02, 14:17   #12790
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Miło czytac że są jeszcze aż tak troskliwi lekarze czytam z uwagą co piszesz i powiem , że jestem bardzo miło zaskoczona podejściem do pacjentek Twojej Pani dr.
Ba, ja rowniez jestem zaskoczona. Wiedzialam od innych, ze to bardzo troskliwy lekarz ale nie sadzilam, ze az tak i mam nadzieje, ze tak juz pozostanie do konca

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 14:30   #12791
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam za ostre slowa, wtedy tak mi sie wydawalo lecz z calym szacunkiem chyba juz przeczytalam caly watek prawie od poczatku a moze i dopiero zdalam sobie sprawe ze naprawde masz racje . Tak pojechalam czasem wlasnie place za to .Przed operacja czytalam wybiorczo posty , nie mialam za bardzo czasu bylam zabiegana dlatego odnioslam mylne wrazenie. Wiem ze dobrze radzisz dziewczynom , wiem tez z wlasnego doswiadczenia ze lekarze czasem wydaje sie mniej wiedza co jest dla pacjeta najlepsze od samego pacjeta-dziwie sie ze dalam sie nabrac na ten blad.Zaluje ze wczesniej nie czytalam watku nie sledzilam, tak jak napisalam tylko wybiorczo. Jesli chodzi o mojego doktora uwazam ze poswiecil mi za malo czasu, wiem nie mieszkam w pl i zalezalo mi na telefonicznych konsultacjach i mozliwie jak najkrotszym procesie z tymi wszystkimi badaniami itp zreszta teraz juz za pozno na wszystko chce zrobic druga operacje zeby byc 100% zadowolona. Pomozesz Mya?

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

zostaje z Wami i czytam caly czas :-*. Staram sie dbac o skore ale rozstepy sa rozstepami powiedz czy uwazasz ze majac piersi w rostepach powinnam miec duzy implant by naciagnac te rostepy czy wlasciwie to mija sie z celem? czy istnieje jakies cudo ktore je usunie?
Jak już pisałam rozumię co się stało i skąd takie a nie inne Twoje podejście- i dlatego nie wdawałam się z Tobą wcześniej w żadne dyskusje bo wiedziałam że to bez celowe bo Ty i tak byś wszystko przyjmowała przeciw sobie.
Co do frakselka- jest to jedna z najlepszych z metod walki z rozstępami. Nie znikną oczywiście całkowicie- ale jeśli się spłycą i zwężą skóra już będzie wyglądała inaczej . Z implantami można robić ten zabieg- więc jeśli tylko finansowo możesz sobie na to pozwolić- nie baw się w co innego tylko od razu uderz skutecznie. Potrzebna będzie seria zabiegów przez pół roku . Dołącz do tego preparaty ujędrniająco - zagęszczające skórę i smam zobaczysz efekty. Z pewnością osoba która wykonuje tego rodzaju zabiegi skojarzy Ci preparaty jakie będą najlepsze dla Ciebie.
Niestety o taką skórę trzeba dbać już zawsze- no bo czasu nie da sie zatrzymać.
Ja też mam bardzo dużo rozstepów- zobacz sobie w zdjęcia z mojego podpisu. Jak piersi były za mało wypełnione- rozstępy wyglądały fatalnie. Jak skóra jest ładnie wypełniona, nie zwisa , i nie ciągnie się w dół rozstępy wyglądają o niebo lepiej.
Po pierwszej operacji robiłam zabiegi na rozstępy i skórę na piersiach- jestem pewna że też dały dużo. Ale z tamtymi za małymi implantami , luźną skórą i tak było je bardzo widać mimo tych zabiegów

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Dzieki, niech sie Twoje slowa spelnia w 100%
W sumie masz racje, o czesci dolegliwosci juz zapomnialam
Wspolczuje Ci, ze nie masz za bardzo wyjscia

Mam jeszcze pytanie do innych, zasiedzialych tutaj Dziewczyn. Chcialam sobie dorobic w podpisiku suwaczek odliczajacy wiek cycuszkow ale cos mi kod nie dziala. Widzialam, ze zadna z Was nic takiego nie ma. Czyzby na tym forum takie gadzeciki nie dzialaja????
Ja nie pomogę jak suwaczek wmontować- ale czasem widziałam że niektóre osoby mają je w podpisiku. Na forum technicznym może jest wątek jak je wrzucić

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
no tak mi wychodzi 17 rozstaw i 78- 80 na wdechu - klata , tylko ja ten biust taki nieforemny mam. Dziś już nie dam rady bo padam ale jutro na spokojnie jeszcze przyłoże miarke i pstrykne fotke, bo może faktycznie ja coś nie tak mierze. Cholera jak ja wam zazdroszcze tych biustonoszy bez fiszbin ...kurcze ja najchętnie to bym w szmaciakach chodziła, żeby mnie już nic więcej nie upijało i nie wbijało się a tu tylko druty i poduszki, echhhh....ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że też kiedyś sobie takie będę kupować i co tylko podajecie jakiś link to sobie oglądam te biustonosiki i dodaję do bazy hihiii.

Mya wielkie dzięki za obrazowy opis tego co mnie czeka, zrobię tak jak napisałaś - ale raczej nie chce miec biustu 17 letniej dziewczynki a i na zabieg ponowny z własnej woli się nie zdecyduje nawet jak będę miała delikatną asymetrię, muszę to zrobić raz a porządnie ja już mam dosyć sporo lat i jak zacznę to dalej w czasie rozwlekać to przyjdzie mi się biustem cieszyć przed piędziesiątką jak doktorek wróci z urlopu dopadnę go i ponegocjuję jeszcze, będzie wypoczęty zrelaksowany to może coś dorzuci
Pozdrawiam serdecznie i miłego leniuchowania w majówkę życzę.
Też myślę ża jak Pan dr wypocznie solidnie, zrelaksuje się to świeżym okiem spojrzy na wszystko i dorzuci Ci jeszcze pare cc No to czakmy na Pana dr i wieści

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-02, 14:41   #12792
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Ten modelik jest dość cienki- więc lepiej by mocno trzymał na początku bo i tak "urośnie" szybciutko. Ma boczne podtrzymania- takie na około piersi które też troszkę podtrzymują pierś- nie wycinaj ich na razie, bo sam staniczek z tak cienkeij mikrofibry może być niewystarczający dla Ciebie. I na focie czekam
ojoj za późno pierwsze co przyszłam do domu to to wycięłam bo mi się wpijało, a jak wycięłam to było ok
Stary 2012-05-02, 15:54   #12793
zabulek1
Wtajemniczenie

Dziendoberek

Beatabo powodzenia slonce

Alez jestem zabiegana, zapracowana i wogle zazaza... U mnie dzisiaj pierwszy dzien ciepelka Caly kwiecien byl okropny, nawet luty byl piekniejszy i cieplejszy
Teraz sie wzielam ostro za prace, bo do wakacj jeszcze 4 tygodnie tylko i lece Juz nie moge sie doczekac, az wygrzeje stare gnaty
Stary 2012-05-02, 17:58   #12794
mimitka1988
Przyczajenie

Jak mogę pooglądać Wasze galerie? Zapraszacie do obejrzenia a ja nic nie widzę Zielona jestem wiec proszę się nie śmiać
( no i stałam sie maniaczką tego wątku)

Też marzę.. ale funduszy jeszcze nie mam.. Na pewno kiedyś!
Stary 2012-05-02, 18:14   #12795
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Dziendoberek

Alez jestem zabiegana, zapracowana i wogle zazaza... U mnie dzisiaj pierwszy dzien ciepelka Caly kwiecien byl okropny, nawet luty byl piekniejszy i cieplejszy
Teraz sie wzielam ostro za prace, bo do wakacj jeszcze 4 tygodnie tylko i lece Juz nie moge sie doczekac, az wygrzeje stare gnaty
O - to my w końcu miałayśmy lepiej od Ciebie za nami dwa dni upałów dziś też cieplutko hihi i pewnie to tyle naszej radości bo chmury na niebie No ale Ty szczęściaro masz już wakacje za 4 tyg- oj będą się nie tylko gnaty ale i panienki wylegiwać na słonku

Stary 2012-05-02, 18:17   #12796
princessnefretarri
Raczkowanie

Cytat:
Jak już pisałam rozumię co się stało i skąd takie a nie inne Twoje podejście- i dlatego nie wdawałam się z Tobą wcześniej w żadne dyskusje bo wiedziałam że to bez celowe bo Ty i tak byś wszystko przyjmowała przeciw sobie.
Co do frakselka- jest to jedna z najlepszych z metod walki z rozstępami. Nie znikną oczywiście całkowicie- ale jeśli się spłycą i zwężą skóra już będzie wyglądała inaczej . Z implantami można robić ten zabieg- więc jeśli tylko finansowo możesz sobie na to pozwolić- nie baw się w co innego tylko od razu uderz skutecznie. Potrzebna będzie seria zabiegów przez pół roku . Dołącz do tego preparaty ujędrniająco - zagęszczające skórę i smam zobaczysz efekty. Z pewnością osoba która wykonuje tego rodzaju zabiegi skojarzy Ci preparaty jakie będą najlepsze dla Ciebie.
Niestety o taką skórę trzeba dbać już zawsze- no bo czasu nie da sie zatrzymać.
Ja też mam bardzo dużo rozstepów- zobacz sobie w zdjęcia z mojego podpisu. Jak piersi były za mało wypełnione- rozstępy wyglądały fatalnie. Jak skóra jest ładnie wypełniona, nie zwisa , i nie ciągnie się w dół rozstępy wyglądają o niebo lepiej.
Po pierwszej operacji robiłam zabiegi na rozstępy i skórę na piersiach- jestem pewna że też dały dużo. Ale z tamtymi za małymi implantami , luźną skórą i tak było je bardzo widać mimo tych zabiegów

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Ja nie pomogę jak suwaczek wmontować- ale czasem widziałam że niektóre osoby mają je w podpisiku. Na forum technicznym może jest wątek jak je wrzucić

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Też myślę ża jak Pan dr wypocznie solidnie, zrelaksuje się to świeżym okiem spojrzy na wszystko i dorzuci Ci jeszcze pare cc No to czakmy na Pana dr i wieści
wlasnie tak mysle o frakcyjnym laserze lecz nie wiem jak to tu u mnie w ire wyglada cenowo ( pewnie masakra) a w pl chetnie bym zrobila ale juz sie dowiadywalam ze musialabym powtarzac to kilka razy a nie moge byc tak dlugo w pl.. Co do Twoich rozstepow w ogole ich nie widac na zdjeciu dopiero jak powiedzialas jakie zabiegi mialas ?musialy byc skuteczne Moje sa okropne, moze nie jest taka tragedia ze skora lozno zwisa ale ja sobie ulozylam w glowce ze powinny byc bardziej wypchane wtedy mniej bedzie widac.. myslalam ze wystarczy zrobic operacje ale okazuje sie ze nie... Jedyne z czego jestem zadowolona po operacji to ksztal ale powinny byc stanowczo wieksze zeby wypelnic te rozstepy. Pisalas tez gdzies ze po 3 4 mc cycuszki wygladaja jaby ktos spuscil z nich powietrze ( moje wlasnie maja ten okres teraz) czy to sie zmieni?Zaluje jednego- ze tak malo sama zasiegnelam informacji u Was wlasciwie jestem osoba ktora zawsze wszystko sprawdza rozwaza ale w tym najwazniejszym przypadku ( bo przeciez nie o kupno butow chodzi) tak malo wiedzialam
Stary 2012-05-02, 18:19   #12797
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mimitka1988 Pokaż wiadomość
Jak mogę pooglądać Wasze galerie? Zapraszacie do obejrzenia a ja nic nie widzę Zielona jestem wiec proszę się nie śmiać
( no i stałam sie maniaczką tego wątku)

Też marzę.. ale funduszy jeszcze nie mam.. Na pewno kiedyś!
musisz zaprosić do znajomych bo większość ma ukryte zdjęcia
Stary 2012-05-02, 18:28   #12798
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Dziendoberek

zabciuuuuu widzę, że miałaś operację na początku sierpnia. Powiedz mi jak dalej funkcjonowałaś w lecie w tych upałach?
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 18:35   #12799
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
O - to my w końcu miałayśmy lepiej od Ciebie za nami dwa dni upałów dziś też cieplutko hihi i pewnie to tyle naszej radości bo chmury na niebie No ale Ty szczęściaro masz już wakacje za 4 tyg- oj będą się nie tylko gnaty ale i panienki wylegiwać na słonku

Wszystko mi sie tak wylezy na slonku, ze odlezyn slonecznych dostane

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-02, 18:35   #12800
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Do pół roku nie nalezy przegrzewać obszarów operowanych- więc smażenie się na słoneczku odpada Szwy to temat odrębny- im słońce może zaszkodzić nawet do roku.
Zresztą takie leżenie godzinami, plackiem na słońcu nie słóży piersią nigdy a zwłaszcza tym dociążonym.
ok czyli skoro pod koniec lipca mam operacje to opalanie nawet malutkie odpada..trudnoja tam tez nigdy nie leze godzinami nie lubie tego ..opale sie przed)
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 18:38   #12801
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
zabciuuuuu widzę, że miałaś operację na początku sierpnia. Powiedz mi jak dalej funkcjonowałaś w lecie w tych upałach?

Bylo super, upal, slonce, nic mi nie zaszkodzilo Nawet pancernik mi nie przeszkadzal, bo najwazniejsze, ze panny juz byly Po 2 tygodniach juz wycieczkowalam sobie i biwakowalam Wszystko szybko sie zagoilo
Stary 2012-05-02, 18:38   #12802
tonia87
Rozeznanie

wrzuciłam zdjęcia gołe i w nowym staniku
Stary 2012-05-02, 18:40   #12803
zabulek1
Wtajemniczenie

Mi mija 9 miesiecy po operacji dzisiaj Uwierzycie????? Jak to szybko zlecialo Niedawno bylo szalenstwo z odkladaniem pieniedzy, a jeszcze pamietam, ze chcialam w maju sie operowac, ale kasy nie mialam A tu juz 9 mc po

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-02, 18:41   #12804
tonia87
Rozeznanie

Ise one mi zmiękły jak zaczęłam na boku spać
Stary 2012-05-02, 18:42   #12805
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Princessnefretarri, witaj!
Tak, doczekalam sie wreszcie! Zapraszam Cie do mojego albumiku. Narazie cycoszki obrzekniete i w staniorku ale sa!

Hej Andzikus jakie wrazenia? Jak bol? Jestem bardzo ciekawa.. z tego co wyczytalam wczesniej to tez tak jak mi jedna piers bardziej krwawila.. na poczatku przerazalo mnie to od razu mysli ze cos nie tak ale po prostu kazda goila sie osobno i wszystko ok jak na razie. Jestem 3 mc po... uwazam ze powinnam miec wiekszy implant ale nie ze wzgledu ze chce miec wieksze cycuszki tylko ze by nareperowac to co mialam... a mialam okropnosc ...gdybym wczesniej trafila na to forum tzn moze czytala po kolei pewnie zamiescilabym zdjecie wyjsciowki.. Wiem ze Mya i dziewczyny maja racje z wiekszym implantem i umieszczaniem pod miesien... Ja szykuje sie na druga operacje i nawet nie chce myslec ze gdybym wczesniej trafila tu moze mialabym wiekszy wklad w wybor implantu.. Moj doktor co prawda ekspert w tej dziedzinie ale... no wlasnie ale !
u kogo sie operowalas??jaka mialas wyjsciowke??ile ml teraz bys chcial??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 18:44   #12806
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Toniu Ale one wypieknialy:l ove: Mowilam Ci, ze sie wyrownaja Spojrzalam na okladki albumow 9 tyg i 10 tyg i roznice zaraz widac na wejsciu
Stary 2012-05-02, 18:46   #12807
issabel1
Raczkowanie

Hej hej
Jestem po sciagnieciu szwow wszystko w jak najlepszym porzadku Mya tak kochana mam ten sam staniczek co ma jooasi Triumph Triaction N i zostalam ubrana w niego zaraz po operacji teraz mam juz dwa na zmiane i sa spoko tylko kiedy bede mogla cos robic zeby one byly blizej siebie czy to samo tak ? (mam nadzieje) .
No moge juz podnosic lapki do gory z tym dzwiganiem sie troche zmartwilam bo jak ja mojego skarabeuszka wykapie itd. eh... no ale trzeba bedzie sobie radzic . Powiem wam ze moje cycunie nawet rowno puchna hehe czasami jak sobie siedze to nawet nie czuje ze jestem po operacji nawet brzuch mi nie spuchl .... mnie to chyba nic tylko kroic buziaki dla was wszystkich
Stary 2012-05-02, 18:51   #12808
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Hej hej
Jestem po sciagnieciu szwow wszystko w jak najlepszym porzadku Mya tak kochana mam ten sam staniczek co ma jooasi Triumph Triaction N i zostalam ubrana w niego zaraz po operacji teraz mam juz dwa na zmiane i sa spoko tylko kiedy bede mogla cos robic zeby one byly blizej siebie czy to samo tak ? (mam nadzieje) .
No moge juz podnosic lapki do gory z tym dzwiganiem sie troche zmartwilam bo jak ja mojego skarabeuszka wykapie itd. eh... no ale trzeba bedzie sobie radzic . Powiem wam ze moje cycunie nawet rowno puchna hehe czasami jak sobie siedze to nawet nie czuje ze jestem po operacji nawet brzuch mi nie spuchl .... mnie to chyba nic tylko kroic buziaki dla was wszystkich
Issabel, musisz nadal liczyć na pomoc TŻ-ta , poradzicie sobie . Zresztą gdy mu wieczorkiem błyśniesz nowymi cycuszkami to będzie cały dzień chodził jak zahipnotyzowany i wykonywał bezwiednie wszystkie Twoje polecenia

A ja nie mogę doczekać się fotek Twoich panienek

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-05-02 o 18:53
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 18:57   #12809
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Bylo super, upal, slonce, nic mi nie zaszkodzilo Nawet pancernik mi nie przeszkadzal, bo najwazniejsze, ze panny juz byly Po 2 tygodniach juz wycieczkowalam sobie i biwakowalam Wszystko szybko sie zagoilo
zabciu pocieszyłaś mnie. Bo ja już mam myśli czy dobrze robię bo nie wiem jak ja się ukryję w sierpniu z tymi cyckami... będę musiała w cieniu ciągle siedziec i to będzie dziwne jak rodzice zobaczą, że nigdzie nie jeżdżę z TZ i w ogóle... A tu jeszcze Mya pisała, że przegrzewac ich nie wolno, to jak Ty wycieczkowałaś i biwakowałaś? Ech już sama nie wiem podnosic więcej niż 3kg do 3 miesięcy nie będę mogła... nie wyobrażam sobie ukrywac tego skoro w domu chociażby odkurzam itp... nawet głupi przykład podam jak muszę otworzyc puszkę z jedzeniem dla psa a to też dużo siły muszę w to włożyc... mam doła troszkę sobie popłaczę...
Cytat:
pędzę do albumiku

Cytat:
Mi mija 9 miesiecy po operacji dzisiaj Uwierzycie????? Jak to szybko zlecialo Niedawno bylo szalenstwo z odkladaniem pieniedzy, a jeszcze pamietam, ze chcialam w maju sie operowac, ale kasy nie mialam A tu juz 9 mc po
zabciu widzisz jak super

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Hej hej
isabel bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko zmierza ku lepszemu z każdym dniem coraz lepiej, no tak, nic tylko Cię kroic

toniu nabrały pięknego kształtu

Edytowane przez 201711291009
Czas edycji: 2012-05-02 o 18:59
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 19:07   #12810
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
zabciu pocieszyłaś mnie. Bo ja już mam myśli czy dobrze robię bo nie wiem jak ja się ukryję w sierpniu z tymi cyckami... będę musiała w cieniu ciągle siedziec i to będzie dziwne jak rodzice zobaczą, że nigdzie nie jeżdżę z TZ i w ogóle... A tu jeszcze Mya pisała, że przegrzewac ich nie wolno, to jak Ty wycieczkowałaś i biwakowałaś? Ech już sama nie wiem podnosic więcej niż 3kg do 3 miesięcy nie będę mogła... nie wyobrażam sobie ukrywac tego skoro w domu chociażby odkurzam itp... nawet głupi przykład podam jak muszę otworzyc puszkę z jedzeniem dla psa a to też dużo siły muszę w to włożyc... mam doła troszkę sobie popłaczę...
Ilove , Nawet nie wiesz, jak Cię rozumiem . Ja mam takie doły średnio 3 razy w tygodniu . A może powiedz rodzicom, że jedziesz z TŻem na jakiś 2 tygodniowy biwaczek, a w tym czasie piersi sobie zrobisz. Po 2 tygodniach będzie już łatwiej, możesz też wymyślić jakąś wymówkę, że coś Ci w plecy wlazło (korzonki?) i nie masz siły nic robić
Co prawda pani pedagog nie powinna takich rad udzielać, ale...
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości