ślubujące w 2012:) - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-06, 20:22   #3241
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Monika - to taki lekki zarost ... ja myślałam, że brodę do pasa ma albo coś hahaha niektórym to po prostu bardzo pasuje i tyle, a babcia nich sobie gada... zgoli brodę to i tak coś innego znajdzie...

Justyna - suknia świetnie na tobie leży i jakoś mimo tego, że ten materiał z boku nie w moim guście, to innej sobie na tobie nie wyobrażam, jak projektowana z myślą o tobie Ale jesteś bardzo szczuplutka, więc pewnie wiele sukien na Tobie dobrze leżało.
Dziękuje. szczerze to ona jest o 2 rozmiary na mnie za duża jest dobrze ściągnięta spinkami z tyłu. a co myślicie na temat toczka do takiej sukienki zamiast welonu?

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 20:28   #3242
Malgos_12
Zakorzenienie

Kasioonya - wiadomo, temat kasy to temat rzeka i rozumiem właściwie każde podejście... też bym nie chciała, żeby ktoś mi się wtrącał, ale rodzice Tż-ta też pomocni, jego mama dużo pomaga mi w związku z suknią i ogólnie... tak, że ja złego słowa nie mogę powiedzieć, mimo tego, że i z jednej strony i z drugiej rodzice wspierają finansowo, bo chcą i mogą...

Justyna - uważam, że toczek super, troszkę widać w odbiciu w lustrze na jednym zdjęciu i bardzo mi się podoba. Ona jest jeszcze tyle za duża?? Też bym tak chciała...
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 20:28   #3243
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alejka13 Pokaż wiadomość
ale super!! Dziewczyna śliczna!

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 20:29   #3244
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Ale na pierwszym spotkaniu byliście rzeczywiście miesiąc wcześniej, żebyś mogła teraz to uzupełnić? My zrobiliśmy teraz dwudniowe nauki i czekają nas jeszcze 3 spotkania w poradni.
Kurcze bo ja kombinuję, żeby załatwić poradnię w ciągu tygodnia-dwóch i nie wiem czy się uda, znajomi tak zrobili.
no w sumie tak, ale... nie uzupełniałam tego, bo... nie mam termometru
mam nadzieję, że uda Wam się to szybko załatwić! u nas jest trochę ciężko, bo miasto niewielkie i mało tych poradni, więc trzeba się umawiać ze sporym wyprzedzeniem...
ja właśnie też czułam, że pewne informacje są trochę nie na miejscu i raczej zbędne, kiedy przekazuje się je osobom "nieco" wiekowym i będącym ze sobą już jakiś czas... i powiem Wam, że widziałam, że TŻ czuł się nieswojo oglądając w towarzystwie obcej kobiety zdjęcia rozciąganego między dwoma palcami śluzu płodnego i niepłodnego... przepraszam za dosadność sformułowania, ale dla mnie też było to jakoś tak niesmaczne. i to nie dlatego, że jestem jakaś szczególnie pruderyjna czy wrażliwa, bo to w końcu ludzkie, ale po prostu spodziewałam się raczej jakiegoś "duchowego" przeżycia...

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 20:32   #3245
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Czy Twój Tż też ma brylanciki w obrączce??
Nie, absolutnie, mój Tż ma gładką obrączkę. Moja też nie jest identyczna, ale całkiem podobna
Cytat:
Jakie zadanie?
Dziewczynki a czy wy na wszystkie spotkania poszłyście do jednej poradni?

Carmelova wszystko mi się podoba
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
tacy Rodzice to prawdziwy Skarb ja też się cieszę, że moi służą radą zawsze, kiedy tego potrzebujemy, a jednocześnie są tak powściągliwi i taktowni w wyrażaniu swoich opinii aż czasami się martwię czy nie jest im przykro, że takie z nas "Zosie-samosie" i nie dajemy im się wykazać... suknię też miałam kupować sobie sama, bo nie jesteśmy z tych, co to "wszystko zgodnie z tradycją", a dla moich rodziców wyprawienie wesela to byłby nie lada problem finansowy, bo tylko tata pracuje... ale mamusia stwierdziła, że ona nie miała ładnej sukni, więc nie pozwoli, by to się powtórzyło u jej córki - w związku z tym suknia to prezent od niej, na który wyda ciężko zarobione pieniądze na pierwszym i jedynym wyjeździe w życiu do opieki nad starszą osobą w Niemczech. trochę to się gryzło z naszym postanowieniem nie brania od rodziców pieniędzy, ale w tej jednej sytuacji myślę, że złamałabym mamie serce, gdybym nie przyjęła tego prezentu...

pięknie i z klasą - tak jak lubię najbardziej

muszę uzupełnić jedną kartę z kalendarzyka - określić liczbę dni płodnych, zaznaczyć śluz płodny i niepłodny i wszystkie te inne sprawy... pani zasugerowała, że mogę spróbować wypełnić jedną kartę swojego cyklu, ale zaznaczyła, że nie jest to warunek konieczny
my byliśmy najpierw na 6 spotkaniach z księdzem, i do tego 2 spotkania w poradni przedmałżeńskiej, z czego drugie jest jutro.
Bardzo dziękuję
Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
No to chwalę się swoimi butami!! Wreszcie kupiłam takie jakie chciałam, no może kolor miał być ciut ciemniejszy ale te mi się strasznie podobają!! nie mam co wybrzydzać a już myślałam, że nie dostanę na odpowiednim obcasie i będę musiała kupić jednak białe....
No a wczoraj pochwaliłam się nimi mojej przyszłej bratowej i bratu...spojrzeli dziwnie, po czym bratowa powiedziała:"nieładne, Monia brzydkie, dlaczego takie, białe mogłaś kupić, te są okropne, nie podobają mi się" po czym ja powiedziałam : " to jest mój ślub, mi się podobają takie i takie założę, a jak Tobie się podobają białe to takie sama sobie kupisz na swój ślub" No ale ona od początku mnie przekonywała do białych...inny gust
Gratuluję własnego zdania Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził A Twoje buciki są urocze
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 20:35   #3246
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Kasioonya - wiadomo, temat kasy to temat rzeka i rozumiem właściwie każde podejście... też bym nie chciała, żeby ktoś mi się wtrącał, ale rodzice Tż-ta też pomocni, jego mama dużo pomaga mi w związku z suknią i ogólnie... tak, że ja złego słowa nie mogę powiedzieć, mimo tego, że i z jednej strony i z drugiej rodzice wspierają finansowo, bo chcą i mogą...

Justyna - uważam, że toczek super, troszkę widać w odbiciu w lustrze na jednym zdjęciu i bardzo mi się podoba. Ona jest jeszcze tyle za duża?? Też bym tak chciała...
gratuluję teściowej w takim razie i cieszę się, że możesz liczyć na pomoc Waszych bliskich! moje stosunki z mamą TŻta są poprawne właśnie dlatego, że widzę, że poczuła, że nie ma zbyt dużego wpływu na nasze decyzje. zachowuje się teraz zupełnie inaczej niż w przypadku ślubów jego rodzeństwa i to tylko utwierdziło nas w przekonaniu, że nasza decyzja była słuszna

a w kwestii toczka - zgadzam się w 100%

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-06, 20:36   #3247
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Dodaje po raz drugi, ja widzę swoje zdjęcia. Potwierdźcie mi proszę czy w końcu widac fotki.
Wyglądasz ślicznie! W woalce Ci do twarzy
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 20:37   #3248
Malgos_12
Zakorzenienie

Monika - no właśnie wiem, ta dziewczyna jest nieziemska... i makijaż i włoski i uśmiech - tylko pozazdrościć. Ja mam jej zdjęcie w telefonie, żeby mojej fryzjerce pokazać.

Nam pani z poradni takich "wspaniałości" nam oszczędziła, pogadaliśmy troszkę z nią szybko na różne tematy, powiedziała, że niektóre rzeczy warto wiedzieć nawet nie do zabezpieczania ale w momencie kiedy chce się w tą ciążę zajść... ale mówiła nam, że w Polsce są miejsca gdzie przychodzi się w odstępach czasowych i sprawdzają czy zadanie domowe odrobione, pytają z materiału poprzednich zajęć, każą coś uzupełniać... szkoda gadać, ktoś będzie chciał to się dowie i poczyta a jak nic to i tak zaraz zapomni.
Stary 2012-05-06, 20:41   #3249
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluję teściowej w takim razie i cieszę się, że możesz liczyć na pomoc Waszych bliskich! moje stosunki z mamą TŻta są poprawne właśnie dlatego, że widzę, że poczuła, że nie ma zbyt dużego wpływu na nasze decyzje. zachowuje się teraz zupełnie inaczej niż w przypadku ślubów jego rodzeństwa i to tylko utwierdziło nas w przekonaniu, że nasza decyzja była słuszna

a w kwestii toczka - zgadzam się w 100%
w takim razie bardzo się cieszę. Sukienka od razu mi się spodobała aczkolwiek na początku byłam za innym modelem, ale jak ubrałam klamka zapadła
Pewnie bliżej lipca sięrpnia wróce do tematu sukienki bo wówczas mam zamiar rozejrzec się za dodatkami. Bo pierwszą przymiarkę mam dopiero pod koniec sierpnia
zmykam teraz, pewnie jutro zajrzę w wolnej chwili w pracy
Buziaki i miłego wieczoru dla wszystkich PMek

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 20:42   #3250
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, chwilę mnie tu nie było. Wklejam moje najnowsze inspiracje. Co o nich sądzicie?
jak dla mnie bomba

Stary 2012-05-06, 20:43   #3251
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje. szczerze to ona jest o 2 rozmiary na mnie za duża jest dobrze ściągnięta spinkami z tyłu. a co myślicie na temat toczka do takiej sukienki zamiast welonu?
pasuje
a i nie pisałam ale sukienka ładna i Tobie bardzo pasuje

Cytat:
mam nadzieję, że uda Wam się to szybko załatwić! u nas jest trochę ciężko, bo miasto niewielkie i mało tych poradni, więc trzeba się umawiać ze sporym wyprzedzeniem...
ja właśnie też czułam, że pewne informacje są trochę nie na miejscu i raczej zbędne, kiedy przekazuje się je osobom "nieco" wiekowym i będącym ze sobą już jakiś czas... i powiem Wam, że widziałam, że TŻ czuł się nieswojo oglądając w towarzystwie obcej kobiety zdjęcia rozciąganego między dwoma palcami śluzu płodnego i niepłodnego... przepraszam za dosadność sformułowania, ale dla mnie też było to jakoś tak niesmaczne. i to nie dlatego, że jestem jakaś szczególnie pruderyjna czy wrażliwa, bo to w końcu ludzkie, ale po prostu spodziewałam się raczej jakiegoś "duchowego" przeżycia...
W Krk z tego co wiem, to nie da się specjalnie umówić na spotkanie - jest wyścig, która para przyszła pierwsza więc lepiej być godzinę wcześniej, żeby się załapać
Co do samej metody objawowo-termicznej to spoko, mnie nie ruszają takie teksty czy porównania - ale ja jestem na przykład w takiej sytuacji, że z powodów zdrowotnych muszę przyjmować antykoncepcję hormonalną i dopóki nie będziemy starać się o dziecko nie mogę sobie jej od tak odstawić i bawić się w obserwacje śluzu i pomiary temperatury, poza tym nawet jakbym je odstawiła to na nic by mi się to wszystko zdało więc po co mam komuś przynosić kartę obserwacji, których nie ma sensu robić? Jak trafi się ktoś sensowny to będzie ok, ale jak trafię na jakąś osobę pokroju pani z którą rozmawiała JJJustynAAA to chyba oszaleję

Kurcze a mieliśmy na naukach spotkanie z taką fajną parą, mówili tak w porządku, niczego nie narzucając, zachęcali ale nienachalnie, miło byłoby na takich ludzi trafić w poradni.

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 20:44   #3252
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Monika - no właśnie wiem, ta dziewczyna jest nieziemska... i makijaż i włoski i uśmiech - tylko pozazdrościć. Ja mam jej zdjęcie w telefonie, żeby mojej fryzjerce pokazać.

Nam pani z poradni takich "wspaniałości" nam oszczędziła, pogadaliśmy troszkę z nią szybko na różne tematy, powiedziała, że niektóre rzeczy warto wiedzieć nawet nie do zabezpieczania ale w momencie kiedy chce się w tą ciążę zajść... ale mówiła nam, że w Polsce są miejsca gdzie przychodzi się w odstępach czasowych i sprawdzają czy zadanie domowe odrobione, pytają z materiału poprzednich zajęć, każą coś uzupełniać... szkoda gadać, ktoś będzie chciał to się dowie i poczyta a jak nic to i tak zaraz zapomni.
Małgoś Ty też już nam pokazałaś swoje wdzięki, więc nie mam żadnych wątpliwości co do tego, że również w dniu ślubu będzie nieziemska! myślę zresztą, że każda z nas ma na to duże szanse

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-06, 20:45   #3253
Malgos_12
Zakorzenienie

Carmelova - a bo takie na zdjęciu są i myślałam, że może to wasze już widzę minę mojego Tż-ta jakbym mu kazała taką choćby przymierzyć ale to pewnie tak jak większość facetów...
Stary 2012-05-06, 20:48   #3254
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
świetnie jej powiedziałaś ehh Ty to się masz z tą rodzinką ale tak, jak piszesz - najważniejsze, że Tobie się podobają! a z jakiego one są materiału, bo na zdjęciu nie widać dokładnie - skóra czy welur?
welur
ogólnie na bratową nie narzekam- myślę że mam/ będę mieć super bratową, mamy super kontakt, odwiedzamy się......ale w sprawie butów ona ma inne zdanie.....powiedziała co myślała (nie oczekiwałam, że będzie mi tu słodzić, skoro wiedziałam, że jej do ślubu podobają się tylko białe), była szczera- na jej plus. No a ja też powiedziałam co myslałam, nikt się nie obraził.....wczoraj nawet zaprosiła mnie i TŻa na małą imprezę, a dzisiaj byli u nas na kawce

Stary 2012-05-06, 20:48   #3255
Malgos_12
Zakorzenienie

Kasioonya- dzięki, ale nie mogę przeboleć że jakiś rok temu stosowałam sobie prostą dietę i szybciutko chudłam (ale tak z umiarem), jednak wiadomo, przez zimę jakoś się zapuściłam i powoli ale wróciłam do swojej wagi poprzedniej...a teraz zupełnie brakuje mi samozaparcia i niby wiem, że ślub i to powinno być dla mnie jakiś bodźcem to nie potrafię i tyle.... no cóż życie...
Stary 2012-05-06, 20:49   #3256
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Dodaje po raz drugi, ja widzę swoje zdjęcia. Potwierdźcie mi proszę czy w końcu widac fotki.
widać- ładna suknia tylko jak dla mnie może trochę za dużo tych kwiatów, ale grunt, że Tobie się podoba

Stary 2012-05-06, 20:49   #3257
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Co do samej metody objawowo-termicznej to spoko, mnie nie ruszają takie teksty czy porównania - ale ja jestem na przykład w takiej sytuacji, że z powodów zdrowotnych muszę przyjmować antykoncepcję hormonalną i dopóki nie będziemy starać się o dziecko nie mogę sobie jej od tak odstawić i bawić się w obserwacje śluzu i pomiary temperatury, poza tym nawet jakbym je odstawiła to na nic by mi się to wszystko zdało więc po co mam komuś przynosić kartę obserwacji, których nie ma sensu robić? Jak trafi się ktoś sensowny to będzie ok, ale jak trafię na jakąś osobę pokroju pani z którą rozmawiała JJJustynAAA to chyba oszaleję

Kurcze a mieliśmy na naukach spotkanie z taką fajną parą, mówili tak w porządku, niczego nie narzucając, zachęcali ale nienachalnie, miło byłoby na takich ludzi trafić w poradni.
to, co chyba najbardziej nie podobało mi się w tym spotkaniu to fakt, że miałam poczucie, że jesteśmy poddawani indoktrynacji - żadnej rozmowy o nas, o naszych doświadczeniach, ewentualnych problemach, o naszym wyobrażeniu rodziny, małżeństwa, bliskości, cielesności... jak na taśmie fabrycznej - prezentacja multimedialna, przepytywanko z tego, co zapamiętaliśmy, zadanie domowe i po ptokach...
mam nadzieję, że Wy traficie lepiej i spotkacie kogoś konkretnego

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-06, 20:50   #3258
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Monika - to taki lekki zarost ... ja myślałam, że brodę do pasa ma albo coś hahaha niektórym to po prostu bardzo pasuje i tyle, a babcia nich sobie gada... zgoli brodę to i tak coś innego znajdzie...
właśnie

Stary 2012-05-06, 20:52   #3259
ab_cd
Rozeznanie

Cytat:
Coś niedodało mi załącznika. Może teraz będzie lepiej

mi suknia rowniez sie bardzo podoba a te kwiaty dodaja jej orginalności
ab_cd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 20:54   #3260
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
toczek świetny, sama bym toczka nie założyła, ale u Ciebie mi się bardzo podoba

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
o kurcze! u nas tego jeszcze nie było!

Stary 2012-05-06, 20:54   #3261
Malgos_12
Zakorzenienie

Ab_cd - hej. I jak posty już się wyświetlają normalnie?? Pisz co kiedy jak i gdzie... i jaką masz suknię!
Stary 2012-05-06, 20:56   #3262
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
welur
ogólnie na bratową nie narzekam- myślę że mam/ będę mieć super bratową, mamy super kontakt, odwiedzamy się......ale w sprawie butów ona ma inne zdanie.....powiedziała co myślała (nie oczekiwałam, że będzie mi tu słodzić, skoro wiedziałam, że jej do ślubu podobają się tylko białe), była szczera- na jej plus. No a ja też powiedziałam co myslałam, nikt się nie obraził.....wczoraj nawet zaprosiła mnie i TŻa na małą imprezę, a dzisiaj byli u nas na kawce
aha - no to tym lepiej, że wymieniłyście się opiniami, ale bez foszków
i moim zdaniem super, że butki są welurowe, bo myślę, że gdyby były ze skóry, to nie wyglądałyby tak ciekawie! super, że w końcu udało Ci się je znaleźć

Małgoś ciekawa jestem co o Twoim ciele myśli i mówi Twój mężczyzna pewnie ma nieco inne zdanie niż Ty... wyglądasz kobieco, uśmiech jest promienny - czego chcieć więcej?

ja na dziś mówię już "dobranoc" wprawdzie popracuję jeszcze troszkę - uzupełnię dziennik oglądając "Prawo Agaty", ale kompa wyłączam, bo jesteście uzależniające!
przyjemnej nocy i udanego tygodnia! ciao

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-06, 21:01   #3263
ab_cd
Rozeznanie

m
Cytat:
Ab_cd - hej. I jak posty już się wyświetlają normalnie?? Pisz co kiedy jak i gdzie... i jaką masz suknię!

tak tak cos zle robiłam no do ślubu jeszcze troszke bo w sierpniu watki na wizazu sobie głownie "podgladam" dlatego tak flegmatycznie idzie mi udzielanie sie w sumie do ślubu wiekszosc rzeczy już jest a w tej chwili jestesmy w trakcie zapraszania gosci.
Stary 2012-05-06, 21:08   #3264
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję własnego zdania Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził A Twoje buciki są urocze
Dziękuję

Stary 2012-05-06, 21:08   #3265
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ab_cd Pokaż wiadomość
m

tak tak cos zle robiłam no do ślubu jeszcze troszke bo w sierpniu watki na wizazu sobie głownie "podgladam" dlatego tak flegmatycznie idzie mi udzielanie sie w sumie do ślubu wiekszosc rzeczy już jest a w tej chwili jestesmy w trakcie zapraszania gosci.
No to troszkę poopowiadaj, jaka suknia, dodatki obrączki itd...
Stary 2012-05-06, 21:14   #3266
monika860902
Zakorzenienie

mój TŻcik przekazał mi "cudowną" nowinę dzwoniła Jego babcia od taty strony i:
babcia się zastanawia czy przyjechać, siostra taty TŻ też, brat-czyli ojciec chrzestny nie wie czy przyjedzie-raczej nie ale jak przyjedzie to albo sam albo z córką, ale bez żony, no i następny bart taty TŻa na bank nie przyjedzie -był zaproszony z żoną i 3 dzieci- czyli...jak nikt od nich nie przyjedzie to mamy z "głowy" 12 osób-czyli cała rodzina ojca TŻa (mama i rodzeństwo z dziećmi)...ehhh.....ale termin mają do 26 maja

Stary 2012-05-06, 21:15   #3267
ab_cd
Rozeznanie

Cytat:
No to troszkę poopowiadaj, jaka suknia, dodatki obrączki itd...

suknia jest inna niż była planowana... niestety w moim wymarzonym kroju wygladałam fatalnie i zostało to stwierdzone jednogłośnie przez osoby ktore ze mną były. Krój rybka/syrenka poszedł w zapomnienie.

Moja suknia to przypadek ale jak ja zobaczyłam na Pannie Młodej to koniecznie chciałam ja miec. No i jest chodź była kupowana duzo wczesniej dlatego teraz jak ogladam nowe modele to czasem załuje ze sie pośpieszyłam z zaupem... za chwilke dodam zdjecie jak mi sie uda

Edytowane przez ab_cd
Czas edycji: 2012-05-06 o 21:16
Stary 2012-05-06, 21:23   #3268
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
a babcia się ogoliła ????
mistrzostwo świata po prostu

Cytat:
ha! chciałam się pochwalić, że w piątek odebraliśmy już ubranko TŻta mówię Wam - wygląda jak Adonis hihi pewnie zresztą zupełnie podobnie jak Wasi mężczyźni niestety nie mam żadnych zdjęć - wszystko zawieźliśmy do jego rodziców, ale uwierzcie, że jest super! a najpiękniejszy jest soczyście pomarańczowy krawat! no i koszula też jest przepiękna i jeszcze buty, i sam garnitur, i pasek też wszystko jest cudne, a najcudniejszy On
Aż miło posłuchać cóż za uwielbienie. Z 'naszymi' panami jest jak z dziećmi - każda uważa, że jej najpiękniejszy i słusznie.

Alejka: teledysk plenerowy świetny. Oglądałąm z otwartymi ustami

Cytat:
Sklep nazywa się Lancerto (jeśli mnie znów pamięć nie myli, tam jest taka blondynka, wysoka szczupła) muszę polecić bo świetnie doradza i widać szczerze.
A możesz zdradzić za ile udało się kupić tam garnitur dla przyszłego mężulka?

Cytat:
My mamy kurs za sobą, została nam poradnia. Jak dzwoniłam po kilku żeby się dowiedzieć co i jak okazało się, że poza 3 spotkaniami w poradni czeka nas najpierw 3 wykłady nie wiadomo na jaki temat. Poza tym jak się zapytałam ile całość będzie trwała dowiedziałam się " że jak będę chciała współpracować to szybko, a jak nie to nawet do 6 miesięcy". Pytam co znaczy współpracować a kobieta do mnie temperatura, kalendarzyk itp. A ja do niej że jestem non stop na tabletkach hormonalnych, a ona do mnie to Pani odstawi je na miesiąc i sprawę załatwimy szybko. Jak usłyszałam to krew mnie zalała
Stwierdziłam, że prędzej sczeznę niż odstawie tabletki ( z niewiadomym potem skutkiem zdrowotnym ) tylko po to by jakiejś kobiecie przyjemność sprawić. Już zaczęłam szukać kogoś kto mi to załatwi zdecydowanie szybciej. ech
Ło matko jedyna a cóż to... jakaś zakompleksiona apodyktyczna stara panna czy co...? kazałabym jej spróbować w życiu z kimś powsólracować bynajmniej wiedziałaby co to w ogóle oznacza

"...prędzej sczeznę niż odstawie tabletki..." cóż to znaczy? nigdy wcześniej nie słyszałam takiego określenia, to jakiś regionalizm?

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
ładna suknia do figury Ci pasuje. Mnie osobiście wystarczyłby jeden akcent (np. ten kwiat u góry), zrezygnowałabym za to z tej 'spodniej warstwy' w róże. Dla mnie to troszkę za dużo ale wszystko kwestią gustu ogólnie wygląda ciekawie i ładnie

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
nie, on ma delikatny zarost, może tak ok. 2 mm, nie mierzyłam, ale to dodaje mu uroku.....męskości jak go poznałam był bez bródki i bez wąsika...i wyglądał jak małolat teraz jest super, bo ma takie paseczki na bokach aż do brody......trudno mi wytłumaczyć, ale mojej rodzinie się podoba, jego kuzynkom, siostrze, ciotkom, mamie...tylko 1 babci nie
To może niech babcia przytępi sobie wzrok zdejmując okulary na Wasz ślub cóż, najwyżej babcia nie będzie wniebowzięta ale w końcu to TWÓJ przyszły mąż nad swoim dziadkiem mogła próbować swojej władzy

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 21:28   #3269
stagnacja21
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny, chwilę mnie tu nie było. Wklejam moje najnowsze inspiracje. Co o nich sądzicie?
Bardzo piękne, nie przesadzone i z klasą.
Też zastanawiam się nad toczkiem.

Cytat:
Uważam, że toczek jak najbardziej pasuje do Twojej sukni

Cytat:
No to faktycznie współczuję. Ja jestem jeszcze przed spotkaniami w poradni i mam nadzieję, że obejdzie się bez zdjęć śluzu
Dla mnie akurat mierzenie temperatury i uzupełnianie wykresu to nie problem, bo robię to już od kilku miesięcy
stagnacja21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 21:31   #3270
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
Dobry Boże... szczerze współczuję... jak ja się cieszę, że nie musiałam tego przeżywać. Coraz bardziej doceniam ten fakt. Choć moja bratowa, która toto prowadzi określana jest mianem fanatyczki więc domyślam się, że wcale nie ułatwia tego typu 'rozciąganych wizji' kursantom...

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości