ślubujące w 2012:) - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-06, 19:00   #3211
kasioonya
Rozeznanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Teraz się zastanawiam czy to nie Factory było... bardzo możliwe... czy właśnie tam jest dużo outletów?? Zapytam siostrę Tż-ta bo oni rok wcześniej kupowali tam garnitur dla jej Tż-ta i ich taty.

Sprawdziłam i wprowadziłam Cię w błąd i my kupiliśmy w Factory... o szkoda, że nie wiedziałam, że tam Menbur jest... ale w sumie ja buty już mam
hihi - i Factory, i Magnolię zamierzałam odwiedzić, więc nie taki znowu duży ten błąd

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 19:02   #3212
Malgos_12
Zakorzenienie

Sklep nazywa się Lancerto (jeśli mnie znów pamięć nie myli, tam jest taka blondynka, wysoka szczupła) muszę polecić bo świetnie doradza i widać szczerze.

Kasioonya - stresujesz się już ślubem? Bo w sumie ty tylko tydzień po mnie ... a nie zwróciłam uwagi, że ty w czwartek a skąd taka decyzja??

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-05-06 o 19:06
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 19:16   #3213
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Sklep nazywa się Lancerto (jeśli mnie znów pamięć nie myli, tam jest taka blondynka, wysoka szczupła) muszę polecić bo świetnie doradza i widać szczerze.

Kasioonya - stresujesz się już ślubem? Bo w sumie ty tylko tydzień po mnie ... a nie zwróciłam uwagi, że ty w czwartek a skąd taka decyzja??
garnituru już nie szukamy, ale zapamiętam nazwę - pewnie kiedyś się przyda

właśnie przed chwilką dostałam sms od koleżanki ze studiów, która pyta o stres przedślubny. i w ogóle ostatnio pierwsze pytanie każdej osoby, z którą rozmawiam jest właściwie identyczne: "jak tam - stresujesz się?". no to chyba powinnam się stresować
powiem tak: niestety jestem perfekcjonistką i muszę mieć wszystko na tip-top, więc ogarniam mnóstwo spraw - czasami z perspektywy kogoś innego zupełnie nieistotnych (np. mój zamiar kupienia "nalewaków" do wódki, żeby ludziom się wygodnie lało ). my sami finansujemy nasze wesele, więc najbardziej stresuję się o kasę - chciałam, żeby obyło się bez kredytu, ale przez nieoczekiwane zbiegi okoliczności chyba będziemy zmuszeni co nieco pożyczyć... ale ogólnie czuję się dobrze z tymi przygotowaniami i nawet moja mama, która jest moim zdaniem mistrzem organizacji ostatnio stwierdziła, że jest pod wrażeniem jak świetnie mam wszystko zaplanowane i zorganizowane, i że jej zdaniem z powodzeniem mogłabym się zająć profesjonalną organizacją ślubów i wesel to było bardzo miłe, ale oczywiście to moje obeznanie w temacie byłoby zerowe, gdyby nie Wizaż i Wy

nasz ślub rzeczywiście odbędzie się w czwartek - w Boże Ciało to był jedyny wolny termin w czerwcu na naszej wymarzonej sali, więc nie było się nad czym zastanawiać! może trochę samolubnie, ale uznaliśmy, że jeśli ktoś będzie chciał dzielić z nami radość w tym dniu, to znajdzie sposób, by mieć wolny dzień od pracy w piątek

a jak tam u Ciebie - stresujesz się?

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-06, 19:24   #3214
Malgos_12
Zakorzenienie

Kasioonya - aaaaa to Boże Ciało... to w porządku, gorzej gdyby to był zwykły dzień... Ja?? hmmm trochę tak, trochę nie... dzisiaj jakieś sny mnie męczyły, ale jakoś chyba przez to, że nie ma mnie na miejscu to jakoś nie myślę tak o tym strasznie, mam wrażenie, że to ciągle takie odległe. Jednak w pracy codziennie pytają mnie ile to jeszcze dni zostało powiedzieli, że sobie ekran i skype zamontują na ten dzień, zamkną 2 piętro i będą oglądać mój ślub, a potem zrobią sobie imprezę żeby się bawić razem ze mną hahah
Stary 2012-05-06, 19:27   #3215
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość

Dla tych którzy nie widzieli zdjęć wstawiam je jeszcze raz
Zdaję sobie sprawę że zdania są różne i w większości mój wybór się nie podoba ale to jest moja miłość od pierwszego wejrzenia i czuje się w niej wyjątkowo
Sukienka jest wyjątkowa ja nie byłabym aż taka odważna, żeby ją założyć, ciotki by z krzeseł w kościele pospadały gdybym ją miała na sobie, a poza tym ja jednak wolę coś bardziej skromnego, mniej rzucającego się w oczy. za odwagę
A na głowie masz toczek prawda ?
Ja jestem zakochana w toczkach, i bardzo chcę mieć go zamiast welonu, ale cały zcas sie zastanawiam czy będzie mi pasował do sukienki.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 19:28   #3216
Malgos_12
Zakorzenienie

Justyna - proszę przypomnij jaką masz sukienkę??
Stary 2012-05-06, 19:28   #3217
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Kasioonya - aaaaa to Boże Ciało... to w porządku, gorzej gdyby to był zwykły dzień... Ja?? hmmm trochę tak, trochę nie... dzisiaj jakieś sny mnie męczyły, ale jakoś chyba przez to, że nie ma mnie na miejscu to jakoś nie myślę tak o tym strasznie, mam wrażenie, że to ciągle takie odległe. Jednak w pracy codziennie pytają mnie ile to jeszcze dni zostało powiedzieli, że sobie ekran i skype zamontują na ten dzień, zamkną 2 piętro i będą oglądać mój ślub, a potem zrobią sobie imprezę żeby się bawić razem ze mną hahah
czyli Wasze sprawy organizacyjne są w rękach rodziców? a na ile dni przed ślubem przylatujesz do Polski? będziesz miała jeszcze jakieś sprawy do załatwienia czy już tylko spokojnie czekać na godzinę zero?

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-06, 19:34   #3218
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
no niestety z tego co wiem jest taki podział na kurs i nauki, więc narazie mamy tylko kurs musimy się 3 razy zgłosic do poradni życia rodzinnego i wysłuchiwac o mierzeniu temperatury, śluzie itd. i mam nadzieję że nikt już o nic nie będzie nas pytał
My mamy kurs za sobą, została nam poradnia. Jak dzwoniłam po kilku żeby się dowiedzieć co i jak okazało się, że poza 3 spotkaniami w poradni czeka nas najpierw 3 wykłady nie wiadomo na jaki temat. Poza tym jak się zapytałam ile całość będzie trwała dowiedziałam się " że jak będę chciała współpracować to szybko, a jak nie to nawet do 6 miesięcy". Pytam co znaczy współpracować a kobieta do mnie temperatura, kalendarzyk itp. A ja do niej że jestem non stop na tabletkach hormonalnych, a ona do mnie to Pani odstawi je na miesiąc i sprawę załatwimy szybko. Jak usłyszałam to krew mnie zalała
Stwierdziłam, że prędzej sczeznę niż odstawie tabletki ( z niewiadomym potem skutkiem zdrowotnym ) tylko po to by jakiejś kobiecie przyjemność sprawić. Już zaczęłam szukać kogoś kto mi to załatwi zdecydowanie szybciej. ech

Mama Franka

Stary 2012-05-06, 19:44   #3219
Malgos_12
Zakorzenienie

Justyna - przyleć do Dublina 2 spotkania w 1 w 15 min Pani mówi, że przeważnie ludzi i tak ściągają z neta to ona też przykładowe pokazuje i wyjaśnia. Poleca obserwować, ale traktuje ludzi jak dorosłych.

Kasioonya - Rodzice załatwiają co mogą i ciągle pytają tylko czy coś jeszcze... są strasznie kochani, żadnych problemów, zawsze coś doradzą ale absolutnie nie narzucają. Nawet mama kiedyś mi powiedziała, żeby ich przystopować jakby się zapędzili, bo może mi pasuje, ale np. Tż-towi się coś nie podoba...

Zapowiada nam się dość intensywnie... w sobotę, tydzień przed weselem lecimy do Wrocka, w poniedziałek jadę na ostateczną przymiarkę i tego samego dnia ją odbieram. Chciałabym wyjechać z Wrocka tego dnia bo to prawie 9 godz pociągiem do mnie. Jak przyjedziemy na miejsce to muszę: spotkać się z księdzem (żeby powiedział co i jak i kiedy), spowiedź, ustalić menu, zrobić sobie kolor, paznokcie, makijaż i fryzurę próbną, kiedyś trzeba wienietki poustawiać i nawet nie chcę myśleć co jeszcze....
Stary 2012-05-06, 19:51   #3220
carmelova
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, chwilę mnie tu nie było. Wklejam moje najnowsze inspiracje. Co o nich sądzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg inspiration wall.jpg (67,2 KB, 52 załadowań)
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 19:54   #3221
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Malgos_12 - mi też moja fryzjerka mówiła że będzie mi nieładnie w rudych itp itd:/ ale Ja się tak nastawiłam że myślałam że jej coś w końcu zrobię ale w tamtym roku miałam operację i byłam na miesięcznym zwolnieniu więc zmieniłam fryzjerkę i poszłam na rudy kolor a skoro miałam miesiąc wolnego to jak by coś to mówię przez miesiąc wrócę do blondu ale od tamtej pory noszę rudę i czuję się w nich bardzo dobrze i każdy kto mnie widzi to mówi że w rudym lepiej i że chociaż ten kolor odzwierciedla mój charakter
Zdjęcia do porównania
faktycznie w rudych wyglądasz fajniej...do twarzy Ci z tym kolorkiem

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość

Nasz ślub wypada w 9 lat i 4 m-ce naszego związku - znajomi słysząc o ślubie stwierdzili "wreszcie!" hehe
to jak u nas, z tym, że ślub będzie po 7 latach i 4 miesiącach związku

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 19:55   #3222
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, chwilę mnie tu nie było. Wklejam moje najnowsze inspiracje. Co o nich sądzicie?
Czy Twój Tż też ma brylanciki w obrączce??
Stary 2012-05-06, 19:56   #3223
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
My mamy kurs za sobą, została nam poradnia. Jak dzwoniłam po kilku żeby się dowiedzieć co i jak okazało się, że poza 3 spotkaniami w poradni czeka nas najpierw 3 wykłady nie wiadomo na jaki temat. Poza tym jak się zapytałam ile całość będzie trwała dowiedziałam się " że jak będę chciała współpracować to szybko, a jak nie to nawet do 6 miesięcy". Pytam co znaczy współpracować a kobieta do mnie temperatura, kalendarzyk itp. A ja do niej że jestem non stop na tabletkach hormonalnych, a ona do mnie to Pani odstawi je na miesiąc i sprawę załatwimy szybko. Jak usłyszałam to krew mnie zalała
Stwierdziłam, że prędzej sczeznę niż odstawie tabletki ( z niewiadomym potem skutkiem zdrowotnym ) tylko po to by jakiejś kobiecie przyjemność sprawić. Już zaczęłam szukać kogoś kto mi to załatwi zdecydowanie szybciej. ech
Ło matko i córko! co za paranoja! nas na szczęście ominęły aż takie atrakcje, ale oczywiście musieliśmy posłuchać o kalendarzyku i na koniec spotkania pani nawet przepytała mnie i biednego TŻta z tego, co zostało powiedziane no i dała zadanie domowe, które na jutro muszę odrobić :/

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-06, 20:02   #3224
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Ło matko i córko! co za paranoja! nas na szczęście ominęły aż takie atrakcje, ale oczywiście musieliśmy posłuchać o kalendarzyku i na koniec spotkania pani nawet przepytała mnie i biednego TŻta z tego, co zostało powiedziane no i dała zadanie domowe, które na jutro muszę odrobić :/
Jakie zadanie?
Dziewczynki a czy wy na wszystkie spotkania poszłyście do jednej poradni?

Carmelova wszystko mi się podoba

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 20:05   #3225
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Kasioonya - Rodzice załatwiają co mogą i ciągle pytają tylko czy coś jeszcze... są strasznie kochani, żadnych problemów, zawsze coś doradzą ale absolutnie nie narzucają. Nawet mama kiedyś mi powiedziała, żeby ich przystopować jakby się zapędzili, bo może mi pasuje, ale np. Tż-towi się coś nie podoba...

Zapowiada nam się dość intensywnie... w sobotę, tydzień przed weselem lecimy do Wrocka, w poniedziałek jadę na ostateczną przymiarkę i tego samego dnia ją odbieram. Chciałabym wyjechać z Wrocka tego dnia bo to prawie 9 godz pociągiem do mnie. Jak przyjedziemy na miejsce to muszę: spotkać się z księdzem (żeby powiedział co i jak i kiedy), spowiedź, ustalić menu, zrobić sobie kolor, paznokcie, makijaż i fryzurę próbną, kiedyś trzeba wienietki poustawiać i nawet nie chcę myśleć co jeszcze....
tacy Rodzice to prawdziwy Skarb ja też się cieszę, że moi służą radą zawsze, kiedy tego potrzebujemy, a jednocześnie są tak powściągliwi i taktowni w wyrażaniu swoich opinii aż czasami się martwię czy nie jest im przykro, że takie z nas "Zosie-samosie" i nie dajemy im się wykazać... suknię też miałam kupować sobie sama, bo nie jesteśmy z tych, co to "wszystko zgodnie z tradycją", a dla moich rodziców wyprawienie wesela to byłby nie lada problem finansowy, bo tylko tata pracuje... ale mamusia stwierdziła, że ona nie miała ładnej sukni, więc nie pozwoli, by to się powtórzyło u jej córki - w związku z tym suknia to prezent od niej, na który wyda ciężko zarobione pieniądze na pierwszym i jedynym wyjeździe w życiu do opieki nad starszą osobą w Niemczech. trochę to się gryzło z naszym postanowieniem nie brania od rodziców pieniędzy, ale w tej jednej sytuacji myślę, że złamałabym mamie serce, gdybym nie przyjęła tego prezentu...

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
pięknie i z klasą - tak jak lubię najbardziej

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Jakie zadanie?
Dziewczynki a czy wy na wszystkie spotkania poszłyście do jednej poradni?
muszę uzupełnić jedną kartę z kalendarzyka - określić liczbę dni płodnych, zaznaczyć śluz płodny i niepłodny i wszystkie te inne sprawy... pani zasugerowała, że mogę spróbować wypełnić jedną kartę swojego cyklu, ale zaznaczyła, że nie jest to warunek konieczny
my byliśmy najpierw na 6 spotkaniach z księdzem, i do tego 2 spotkania w poradni przedmałżeńskiej, z czego drugie jest jutro.

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-05-06 o 20:10
Stary 2012-05-06, 20:08   #3226
monika860902
Zakorzenienie

No to chwalę się swoimi butami!! Wreszcie kupiłam takie jakie chciałam, no może kolor miał być ciut ciemniejszy ale te mi się strasznie podobają!! nie mam co wybrzydzać a już myślałam, że nie dostanę na odpowiednim obcasie i będę musiała kupić jednak białe....
No a wczoraj pochwaliłam się nimi mojej przyszłej bratowej i bratu...spojrzeli dziwnie, po czym bratowa powiedziała:"nieładne, Monia brzydkie, dlaczego takie, białe mogłaś kupić, te są okropne, nie podobają mi się" po czym ja powiedziałam : " to jest mój ślub, mi się podobają takie i takie założę, a jak Tobie się podobają białe to takie sama sobie kupisz na swój ślub" No ale ona od początku mnie przekonywała do białych...inny gust
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC09503.jpg (26,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09504.jpg (29,4 KB, 9 załadowań)

Stary 2012-05-06, 20:09   #3227
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Justyna - proszę przypomnij jaką masz sukienkę??
Oto i mój wybór, na głowie mam toczek, tak na próbę, a do sukienki będę miała robiony z delikatną różą taką jak mam na boku sukienki.

Mama Franka

Stary 2012-05-06, 20:10   #3228
Malgos_12
Zakorzenienie

Ja też nie chciałam brać kasy od rodziców, ale wiem, że byłoby im przykro i co wysyłałam mamie to ona to zbierała i trzyma na wesele, a poza tym oczywiście muszą dać coś od siebie no nic im nie zrobię... ale widzę, że ich to bardzo cieszy, więc i ja zadowolona jestem.
Stary 2012-05-06, 20:11   #3229
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Oto i mój wybór, na głowie mam toczek, tak na próbę, a do sukienki będę miała robiony z delikatną różą taką jak mam na boku sukienki.
Coś niedodało mi załącznika. Może teraz będzie lepiej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (81,2 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (92,6 KB, 45 załadowań)

Mama Franka

Stary 2012-05-06, 20:12   #3230
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Monika - a długą ma tą brodę, czy tylko taki zarost? dobrze, że ani babcia Tż-ta ani moja nic się nie wtrącają, tylko czekają z utęsknieniem na nasze przybycie
nie, on ma delikatny zarost, może tak ok. 2 mm, nie mierzyłam, ale to dodaje mu uroku.....męskości jak go poznałam był bez bródki i bez wąsika...i wyglądał jak małolat teraz jest super, bo ma takie paseczki na bokach aż do brody......trudno mi wytłumaczyć, ale mojej rodzinie się podoba, jego kuzynkom, siostrze, ciotkom, mamie...tylko 1 babci nie

Stary 2012-05-06, 20:12   #3231
ab_cd
Rozeznanie

sąmonika860902 buty są świetne, szukam w takim kolorze na platformie i dosc wysokim obcasie ale na poprawiny.

justiii87 suknia jest świetna czy buty pod kolor wlosow wybierane? Bardzo fajna stylizacja.

Na forum w ogole sie nie udzielam dlatego mozecie mi powiedziec czy mozna cos zrobic aby wpisy wyswietlały się szybciej? Bo jak cos dodawałam to chyba dopiero nastepnego dnia sie pojawił.

Edytowane przez ab_cd
Czas edycji: 2012-05-06 o 20:14
ab_cd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 20:13   #3232
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
No to chwalę się swoimi butami!! Wreszcie kupiłam takie jakie chciałam, no może kolor miał być ciut ciemniejszy ale te mi się strasznie podobają!! nie mam co wybrzydzać a już myślałam, że nie dostanę na odpowiednim obcasie i będę musiała kupić jednak białe....
No a wczoraj pochwaliłam się nimi mojej przyszłej bratowej i bratu...spojrzeli dziwnie, po czym bratowa powiedziała:"nieładne, Monia brzydkie, dlaczego takie, białe mogłaś kupić, te są okropne, nie podobają mi się" po czym ja powiedziałam : " to jest mój ślub, mi się podobają takie i takie założę, a jak Tobie się podobają białe to takie sama sobie kupisz na swój ślub" No ale ona od początku mnie przekonywała do białych...inny gust
świetnie jej powiedziałaś ehh Ty to się masz z tą rodzinką ale tak, jak piszesz - najważniejsze, że Tobie się podobają! a z jakiego one są materiału, bo na zdjęciu nie widać dokładnie - skóra czy welur?

Justyna świetnie wyglądasz! podobają mi się te "róże" na spodniej części sukni. no i widać, że jesteś bardzo zgrabna! toczek to dobry wybór gratulacje!

Małgoś kwestia kasy to bardzo indywidualna sprawa - moim rodzicom pewnie nieco przykro, ale po prostu wiem, że większym problemem byłoby znalezienie takiej kasy na nasze wesele. a głównym powodem naszej decyzji był fakt, że jeśli to rodzice mieliby finansować wesele, to musielibyśmy się liczyć z ich zdaniem, a z doświadczeń rodzeństwa mojego TŻta wiemy, że liczenie się ze zdaniem mojej teściówki w kwestiach ślubno-weselnych nie byłoby dla nas niczym przyjemnym...

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-05-06 o 20:19
Stary 2012-05-06, 20:13   #3233
Malgos_12
Zakorzenienie

Monika - butki śliczne... takie bardzo zgrabne, a jak jej się białe podobają to pewnie, niech sama założy...
Stary 2012-05-06, 20:14   #3234
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego ja nie mam ani czasu ani ochoty bawić się w tym wieku w zadania domowe. Jesteśmy z TŻ już prawie 8 la razem i paranoją byłoby żeby ktoś uczył mnie tego i owego

Mama Franka

Stary 2012-05-06, 20:15   #3235
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
a babcia się ogoliła ????
to faktycznie nie sprawiedliwe że komuś odpuszczają poradnię a innym nie :/ co to ma do siebie co oni studiują tam nie tylko poruszają tematy płodzenia dzieci , tylko rodzinne , wyznaniowe , religijne itp
chyba powiem aby się ogoliła
fakt, nie powinni robić wyjątku....poczułam się ......ciemna...., że skonvczyłam inny kierunek studiów

Stary 2012-05-06, 20:18   #3236
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Coś niedodało mi załącznika. Może teraz będzie lepiej
Dodaje po raz drugi, ja widzę swoje zdjęcia. Potwierdźcie mi proszę czy w końcu widac fotki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (81,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (92,6 KB, 6 załadowań)

Mama Franka

Stary 2012-05-06, 20:18   #3237
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:

wpadłam przypadkowo na jedną stronkę i zobaczyłam świetne buty http://www.dress361.com/colored-wedd...es-ws270.html#
bardzo mi się podobają, ale trochę się obawiam zamawiania obuwia przez internet, bo mam durnowato wąską stopę... jeśli w piątek nie znajdę butów we Wrocławiu, to zacznę się zastanawiać nad tymi.
śliczne!!!!

Stary 2012-05-06, 20:18   #3238
Malgos_12
Zakorzenienie

Monika - to taki lekki zarost ... ja myślałam, że brodę do pasa ma albo coś hahaha niektórym to po prostu bardzo pasuje i tyle, a babcia nich sobie gada... zgoli brodę to i tak coś innego znajdzie...

Justyna - suknia świetnie na tobie leży i jakoś mimo tego, że ten materiał z boku nie w moim guście, to innej sobie na tobie nie wyobrażam, jak projektowana z myślą o tobie Ale jesteś bardzo szczuplutka, więc pewnie wiele sukien na Tobie dobrze leżało.
Stary 2012-05-06, 20:21   #3239
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
muszę uzupełnić jedną kartę z kalendarzyka - określić liczbę dni płodnych, zaznaczyć śluz płodny i niepłodny i wszystkie te inne sprawy... pani zasugerowała, że mogę spróbować wypełnić jedną kartę swojego cyklu, ale zaznaczyła, że nie jest to warunek konieczny
my byliśmy najpierw na 6 spotkaniach z księdzem, i do tego 2 spotkania w poradni przedmałżeńskiej, z czego drugie jest jutro.
Ale na pierwszym spotkaniu byliście rzeczywiście miesiąc wcześniej, żebyś mogła teraz to uzupełnić? My zrobiliśmy teraz dwudniowe nauki i czekają nas jeszcze 3 spotkania w poradni.
Kurcze bo ja kombinuję, żeby załatwić poradnię w ciągu tygodnia-dwóch i nie wiem czy się uda, znajomi tak zrobili.

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
ładne i za to co powiedziałaś bratowej

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 20:22   #3240
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
moja fryzura i makijaż próbny będą całe 2 dni przed ślubem!!! ja bym chciała taką fryzurkę... i muszę przyznać że panna młoda jest prześliczna
http://www.youtube.com/watch?v=Iut0_fGsgCY
fryzurę chciałabym też w takim stylu....a wiesz...bardzo podoba mi się jeszcze makijaż PM

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości