|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
jest dobrze ściągnięta spinkami z tyłu. a co myślicie na temat toczka do takiej sukienki zamiast welonu?
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Kasioonya - wiadomo, temat kasy to temat rzeka i rozumiem właściwie każde podejście... też bym nie chciała, żeby ktoś mi się wtrącał, ale rodzice Tż-ta też pomocni, jego mama dużo pomaga mi w związku z suknią i ogólnie... tak, że ja złego słowa nie mogę powiedzieć, mimo tego, że i z jednej strony i z drugiej rodzice wspierają finansowo, bo chcą i mogą...
Justyna - uważam, że toczek super, troszkę widać w odbiciu w lustrze na jednym zdjęciu i bardzo mi się podoba. Ona jest jeszcze tyle za duża?? Też bym tak chciała... |
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że uda Wam się to szybko załatwić! u nas jest trochę ciężko, bo miasto niewielkie i mało tych poradni, więc trzeba się umawiać ze sporym wyprzedzeniem... ja właśnie też czułam, że pewne informacje są trochę nie na miejscu i raczej zbędne, kiedy przekazuje się je osobom "nieco" wiekowym i będącym ze sobą już jakiś czas... i powiem Wam, że widziałam, że TŻ czuł się nieswojo oglądając w towarzystwie obcej kobiety zdjęcia rozciąganego między dwoma palcami śluzu płodnego i niepłodnego... przepraszam za dosadność sformułowania, ale dla mnie też było to jakoś tak niesmaczne. i to nie dlatego, że jestem jakaś szczególnie pruderyjna czy wrażliwa, bo to w końcu ludzkie, ale po prostu spodziewałam się raczej jakiegoś "duchowego" przeżycia...
|
|
#3245 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie, absolutnie, mój Tż ma gładką obrączkę. Moja też nie jest identyczna, ale całkiem podobna
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził A Twoje buciki są urocze
|
|||
|
|
|
#3246 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a w kwestii toczka - zgadzam się w 100%
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - no właśnie wiem, ta dziewczyna jest nieziemska... i makijaż i włoski i uśmiech - tylko pozazdrościć. Ja mam jej zdjęcie w telefonie, żeby mojej fryzjerce pokazać.
Nam pani z poradni takich "wspaniałości" nam oszczędziła, pogadaliśmy troszkę z nią szybko na różne tematy, powiedziała, że niektóre rzeczy warto wiedzieć nawet nie do zabezpieczania ale w momencie kiedy chce się w tą ciążę zajść... ale mówiła nam, że w Polsce są miejsca gdzie przychodzi się w odstępach czasowych i sprawdzają czy zadanie domowe odrobione, pytają z materiału poprzednich zajęć, każą coś uzupełniać... szkoda gadać, ktoś będzie chciał to się dowie i poczyta a jak nic to i tak zaraz zapomni. |
|
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie bliżej lipca sięrpnia wróce do tematu sukienki bo wówczas mam zamiar rozejrzec się za dodatkami. Bo pierwszą przymiarkę mam dopiero pod koniec sierpnia ![]() zmykam teraz, pewnie jutro zajrzę w wolnej chwili w pracy ![]() Buziaki i miłego wieczoru dla wszystkich PMek
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie bomba
|
#3251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a i nie pisałam ale sukienka ładna i Tobie bardzo pasuje ![]() Cytat:
więc lepiej być godzinę wcześniej, żeby się załapać Co do samej metody objawowo-termicznej to spoko, mnie nie ruszają takie teksty czy porównania - ale ja jestem na przykład w takiej sytuacji, że z powodów zdrowotnych muszę przyjmować antykoncepcję hormonalną i dopóki nie będziemy starać się o dziecko nie mogę sobie jej od tak odstawić i bawić się w obserwacje śluzu i pomiary temperatury, poza tym nawet jakbym je odstawiła to na nic by mi się to wszystko zdało więc po co mam komuś przynosić kartę obserwacji, których nie ma sensu robić? Jak trafi się ktoś sensowny to będzie ok, ale jak trafię na jakąś osobę pokroju pani z którą rozmawiała JJJustynAAA to chyba oszaleję Kurcze a mieliśmy na naukach spotkanie z taką fajną parą, mówili tak w porządku, niczego nie narzucając, zachęcali ale nienachalnie, miło byłoby na takich ludzi trafić w poradni.
|
|
#3252 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
Carmelova - a bo takie na zdjęciu są i myślałam, że może to wasze
już widzę minę mojego Tż-ta jakbym mu kazała taką choćby przymierzyć ale to pewnie tak jak większość facetów...
|
|
|
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogólnie na bratową nie narzekam- myślę że mam/ będę mieć super bratową, mamy super kontakt, odwiedzamy się......ale w sprawie butów ona ma inne zdanie.....powiedziała co myślała (nie oczekiwałam, że będzie mi tu słodzić, skoro wiedziałam, że jej do ślubu podobają się tylko białe), była szczera- na jej plus. No a ja też powiedziałam co myslałam, nikt się nie obraził.....wczoraj nawet zaprosiła mnie i TŻa na małą imprezę, a dzisiaj byli u nas na kawce
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Kasioonya- dzięki, ale nie mogę przeboleć że jakiś rok temu stosowałam sobie prostą dietę i szybciutko chudłam (ale tak z umiarem), jednak wiadomo, przez zimę jakoś się zapuściłam i powoli ale wróciłam do swojej wagi poprzedniej...a teraz zupełnie brakuje mi samozaparcia i niby wiem, że ślub i to powinno być dla mnie jakiś bodźcem to nie potrafię i tyle.... no cóż życie...
|
|
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że Wy traficie lepiej i spotkacie kogoś konkretnego
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie
|
#3259 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
Ab_cd - hej. I jak posty już się wyświetlają normalnie?? Pisz co kiedy jak i gdzie... i jaką masz suknię!
|
|
|
|
#3262 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i moim zdaniem super, że butki są welurowe, bo myślę, że gdyby były ze skóry, to nie wyglądałyby tak ciekawie! super, że w końcu udało Ci się je znaleźć Małgoś ciekawa jestem co o Twoim ciele myśli i mówi Twój mężczyzna pewnie ma nieco inne zdanie niż Ty... wyglądasz kobieco, uśmiech jest promienny - czego chcieć więcej? ja na dziś mówię już "dobranoc" wprawdzie popracuję jeszcze troszkę - uzupełnię dziennik oglądając "Prawo Agaty", ale kompa wyłączam, bo jesteście uzależniające! przyjemnej nocy i udanego tygodnia! ciao
|
|
#3263 | |
|
Rozeznanie
|
m
Cytat:
tak tak cos zle robiłam no do ślubu jeszcze troszke bo w sierpniu watki na wizazu sobie głownie "podgladam" dlatego tak flegmatycznie idzie mi udzielanie sie w sumie do ślubu wiekszosc rzeczy już jest a w tej chwili jestesmy w trakcie zapraszania gosci.
|
|
|
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
No to troszkę poopowiadaj, jaka suknia, dodatki obrączki itd...
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
mój TŻcik przekazał mi "cudowną" nowinę
dzwoniła Jego babcia od taty strony i:babcia się zastanawia czy przyjechać, siostra taty TŻ też, brat-czyli ojciec chrzestny nie wie czy przyjedzie-raczej nie ale jak przyjedzie to albo sam albo z córką, ale bez żony, no i następny bart taty TŻa na bank nie przyjedzie -był zaproszony z żoną i 3 dzieci- czyli...jak nikt od nich nie przyjedzie to mamy z "głowy" 12 osób-czyli cała rodzina ojca TŻa (mama i rodzeństwo z dziećmi)...ehhh.....ale termin mają do 26 maja
|
#3267 |
|
Rozeznanie
|
suknia jest inna niż była planowana... niestety w moim wymarzonym kroju wygladałam fatalnie i zostało to stwierdzone jednogłośnie przez osoby ktore ze mną były. Krój rybka/syrenka poszedł w zapomnienie. Moja suknia to przypadek ale jak ja zobaczyłam na Pannie Młodej to koniecznie chciałam ja miec. No i jest chodź była kupowana duzo wczesniej dlatego teraz jak ogladam nowe modele to czasem załuje ze sie pośpieszyłam z zaupem... za chwilke dodam zdjecie jak mi sie uda
Edytowane przez ab_cd Czas edycji: 2012-05-06 o 21:16 |
|
|
|
#3268 | ||||
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
i słusznie.Alejka: teledysk plenerowy świetny. Oglądałąm z otwartymi ustami Cytat:
![]() Cytat:
![]() "...prędzej sczeznę niż odstawie tabletki..." cóż to znaczy? nigdy wcześniej nie słyszałam takiego określenia, to jakiś regionalizm?---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- ładna suknia do figury Ci pasuje. Mnie osobiście wystarczyłby jeden akcent (np. ten kwiat u góry), zrezygnowałabym za to z tej 'spodniej warstwy' w róże. Dla mnie to troszkę za dużo ale wszystko kwestią gustu ogólnie wygląda ciekawie i ładnie ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
cóż, najwyżej babcia nie będzie wniebowzięta ale w końcu to TWÓJ przyszły mąż nad swoim dziadkiem mogła próbować swojej władzy
|
|
#3269 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też zastanawiam się nad toczkiem. Uważam, że toczek jak najbardziej pasuje do Twojej sukni Cytat:
![]() Dla mnie akurat mierzenie temperatury i uzupełnianie wykresu to nie problem, bo robię to już od kilku miesięcy
|
||
|
|
|
#3270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szczerze współczuję... jak ja się cieszę, że nie musiałam tego przeżywać. Coraz bardziej doceniam ten fakt. Choć moja bratowa, która toto prowadzi określana jest mianem fanatyczki więc domyślam się, że wcale nie ułatwia tego typu 'rozciąganych wizji' kursantom...
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

Ale jesteś bardzo szczuplutka, więc pewnie wiele sukien na Tobie dobrze leżało.
jest dobrze ściągnięta spinkami z tyłu. a co myślicie na temat toczka do takiej sukienki zamiast welonu?

ehh Ty to się masz z tą rodzinką
pewnie ma nieco inne zdanie niż Ty... wyglądasz kobieco, uśmiech jest promienny - czego chcieć więcej? 

nigdy wcześniej nie słyszałam takiego określenia, to jakiś regionalizm?
szczerze współczuję... jak ja się cieszę, że nie musiałam tego przeżywać. Coraz bardziej doceniam ten fakt. Choć moja bratowa, która toto prowadzi określana jest mianem fanatyczki więc domyślam się, że wcale nie ułatwia tego typu 'rozciąganych wizji' kursantom...