|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
No, to teraz ja się pytam gdzie Asia polazła, że jej nie ma
|
|
|
|
|
#2972 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
To był głód nikotynowy Cytat:
Cytat:
Tak, to rzeczywiście istna plaga. Czasem zastanawiam się : my też takie byłyśmy ?! Cytat:
![]() Miłej niedzieli |
||||
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też się czasem nad tym zastanawiam
|
|
|
#2974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty się nawet nie przyznawaj ![]() W czwartek wywaliłam z szafy wszystkie ciuchy robiąc selekcję. I od tamtej pory nie schowałam ich z powrotem, bo mi się nie chce układać... Znając życie wrzucę je tak jak są - i teraz już wiecie jaki ze mnie leń ![]() Pożarłam dzisiaj 3 rożki z Biedronki - uwielbiam je ![]() |
||
|
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
![]() Z opowieści wiem, że straszliwie chłopaków lałam . ![]() Cytat:
Ty się nie chwal ! I mnie niewyprasowane letnie ciuchy od ubiegłego sezonu leżą. Już, już miałam się za prasowanie zabrać, ale ... zimno się zrobiło Czy Asia aby nie chora ?! A ja nareszcie mogę kciuki puścić ! Hollande wygrał wybory we Francji ! Na pohybel Pani Merkel !!! Mam nadzieje, że i dla Polski coś się zmieni . Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#2976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kasia, bój Ty się (nie wiem kogo/czego
), domyślam się, że Ty nie kładłaś się o tej porze spać, tylko wstałaś? ![]() O widzisz, skoro wyładowywałaś się fizycznie to pewnie nie musiałaś siedzieć pod oknami sąsiadów i się pruć I chłopaki się Ciebie bali ![]() A propos tych dzieciaków u mnie - nie dość, że się prują to o k..., ch..., spier... nie wspomnę, a nie mają nawet 10 lat ![]() Cytat:
![]() Jeszcze nie schowałam kurtki zimowej i kozaków ![]() Może zajęta? Cytat:
![]() Czytałam ostatnio artykuł o planowanych podwyżkach na euro i zaczęłam się śmiać. Tak się zachłysnęli wizją zarobionej kasy, że już całkiem powariowali. Kto im zapłaci za nocleg w hotelu 1* 8 stów?? A 1500 w 3*. Kto im zapłaci 2 dychy za piwo? Właściciele barów już się skarżą, że myśleli, że będą mieli zarezerwowany lokal na transmisje meczy, a tu lipa - jeszcze nikt się nie zgłosił. Na pewno jacyś zapaleńcy się znajdą, ale niech się nie zdziwią, że przy takich cenach ludzie zostaną w domach. A obcokrajowcy wybiorą tańsze noclegi np w Czechach
|
||
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Robię sos pieczarkowy na obiad i dorzuciłam czosnku - mam nadzieję, że TŻ się nie zorientuje, sasasa
|
|
|
|
|
#2978 |
|
Zadomowienie
|
ale dlaczego mnie tu nie było jeszcze???
Witam !! ![]() od roku jestem prawdziwa włosomaniaczką- zwariowałam na tym punkcie, troche sie z tym kryję dlatego tu na forum bede mogła dac upust moim emocjom ![]() moj chłopak mowi ze ja kompletnie oszalałam że tak sie zachwycam włosami - wiec w wolnym czasie bede miała komu sie wygadac. witam jeszcze raz
|
|
#2979 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
, a z laczka, jak to Kasia mówi, to chcesz ???Cytat:
![]() Ale fajnie, że taką przyjaciółkę masz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oby okazała się dobra ![]() A pod prysznic ostatnio kupiłam sobie Fruttini, na dużej promocji są w Naturze teraz. Az się zdziwiłam, że skład całkiem niezły. Owszem, mają SLES i sól, ale na oko sporo też panthenolu i ekstrakty z owoców. Nie testowałam jeszcze... Cytat:
|
|
|
|
#2980 | ||||||||
|
|
Cytat:
![]() Ostatni wynalazek - BB Cream z jadem pszczoły Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nieuprasowane ofkors. Czasem zmieniam koncepcję ubioru, bo nie chce mi się wyciągać ustrojstwa do prasowania ![]() Cytat:
sama nie wiem dlaczego.Z tym Euro to już była jedna afera, jak Platini psioczył na Ukrainę. Chociaz w PL już dawno ceny popodnoszone i rezerwacje są . Ale tam to juz masakra podobno, bo warunki jak w oborze, a ceny jak za Ritz'a.Cytat:
Cytat:
Napisz coś o sobie Jestem Dziubki moje ![]() Weekend trochę rozwala mi dostęp do sieci, a jako że jeszcze za rozbiórki się zabrałam, to i one czasu mi zajmują [o dziwo to trochę pracochłonne]. Plus pogoda ładna była. Wieczorami zaś robotę biżuteryjną miałam i musiałam dziobać igłą, żeby się ze zleceniem wyrobić. Zleciało. Zaległości mam na wizażu. Ale już jestem i będę wychodzić na prostą
|
|
|
|
#2981 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Co takiego??? ![]() O dżemiku zapomniałam ![]() Wiem jak Kasia uwielbia zdrobnienia, zupełnie tak samo jak i ja Cytat:
![]() Albo tacy jak Ci sąsiedzi na dole, gdzie dzieciaki prują się i biegają po mieszkaniu w nocy - róbta co chceta, tylko dajta mi spokój ![]() Ja, choćbym nie wiem jak się starała, najpóźniej ok 1 padam jak ścięte drzewo. No chyba, że bym kawę wypiła Bardzo często jest też tak, że zaczynam oglądać jakiś film w tv i usypiam przed końcem, albo w połowie Ale w sobotę oglądałam "I stanie się koniec" (jeden z moich ulubionych) i wytrwałam do końca - może dlatego, że był na jedynce czyli bez reklam ![]() Co się śmiejesz? Powiem tylko, że się nie zorientował, sasasa, zjadł i powiedział, że bardzo dobre Kusiło mnie, żeby mu powiedzieć, że tam był czosnek, ale stwierdziłam, że lepiej tego nie robić, bo stanie się podejrzliwy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2982 | |
|
|
Cytat:
![]() BB Cream z jadem pszczoły . Ten jadowy BB Cream z opisu jest w ogóle mega Na skórę problematyczną, z trądzikiem, atopową i w ogóle cud-miód [no tak, pszczoły ![]() Wiem, że sama ostatnio przesadzam ze zdrobnieniami. Od dzieciaków mi się tak zrobiło. Zazwyczaj padam koło 1.30 i to już wtedy z automatu oczy mi się zamykają. Nie wiem, co się ze mną tego dnia stało, ale czasem miewam takie momenty. Nieraz zdarzało się też tak, że po mało przespanej nocy rano nie miałam żadnych problemów z funkcjonowaniem. Ale nic na dłuższą metę. Dziś przy usypianiu Yao ścięło mnie na godzinę ![]() Hehehe :admin". Pewnie już Wam wspominałam o tym, jak mamę wkręciłam w zupę cebulową z serkiem topionym, a ona nie cierpi serów pod każda postacią Na poka-poka za późno, bo już poszło w świat, ale to modele z dwóch ostatnich notek na blogu biżu. Komplet z kameą i kokardą.
|
|
|
|
#2983 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Ano, wstałam Tak mnie nosi, że po trzech godzinach snu z łóżka mnie zwala . Chyba rzeczywiście bez psychiatry i prochów nie obędzie się .Cytat:
Najczęściej robię tak samo . Cytat:
A żebyś wiedziała ! Donaldino przekracza już wszystkie możliwe granice : " Polska dofinansowała MFW - pożyczy 8 mld dolarów Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami Polska zdecydowała dofinansować Międzynarodowy Fundusz Walutowy kwotą 8 miliardów dolarów. Szefowa Funduszu Christine Lagard podziękowała władzom naszego kraju za wsparcie. " No właśnie - dlaczego ? Dużo straciłaś ! { }Cytat:
Życie Ją tego nauczyło . A zazdroszczę Jej z całego serca tej asertywności i zaradności . Cytat:
Cytat:
Ja kupiłam wczoraj pod prysznic "Familyfresh" {Soraya}, pod tytułem : bogactwo miodu . Też jakiś dziwoląg. Spróbuję, ale czarno to widzę, bo na drugim miejscu : SLES . Może jednak nie pogryzie . Cytat:
E, te Twoje to jeszcze zniosę, bo wesołe i niezbyt często. Na "włoski", "kremiki", "buźki" powtarzane w każdym zdaniu mam alergię straszliwą . Ale to świadczy nie o mojej nerwowości, ale o poziomie intelektualnym autora. Cytat:
NIE MÓW !!!! Jak chłop za dużo wie, to mu włosy wypadają . Ot co ! Cytat:
Kurde, piszcie mi o ważnych sprawach, bo zbyt dużo tematów nie czytam, na blogów też nie i wiele rzeczy mi umyka . Cytat:
Asia, co to za krem truskawkowy ? I co to za cuda {kremy} o dziwacznych nazwach, o których na blogu piszesz ? U mnie słoneczko świeci . Oby, bo przemarzłam do kości. Wczoraj rano był jedynie : jeden stopień powyżej zera . Miłego dnia |
||||||||||
|
|
|
|
#2984 |
|
Zadomowienie
|
ja wczoraj straszliwie zmarzłam;/ dzis juz ubrałam sie cieplej.
w niedziele farbowałam odrosty ( robie włosy garnierem 111 - jestem blondynka o taaak ) został mi szaro-bury odcien chce go jak najszybciej zmyc dlatego tez na wieczor na mojej głowie laduje olej lniany..bardzo sie polubilismy ostatnimi czasy![]() używacie może do twarzy jakies olejki? ostatnio zamiast kremu na noc zapodałam olekej BD niebieski ale mam gladka skóre hmm coz jeszcze mozna nałozyc??? macie pomysly??
|
|
#2985 | |||||||||
|
|
Cytat:
![]() A na lekarzy, przedszkola i inne niezbędne rzeczy kasy brak ![]() Cytat:
Cytat:
![]() uroczy ![]() Cytat:
Zaraz kolejna część będzie ![]() Rozbieram to, co wizażanki chcą, czasem skusze się na coś dla siebie Cytat:
Cytat:
Dopisać Cię do listy?Cytat:
![]() Krem truskawkowy na moich niespodziewanych gości ![]() Truskawka podobno ładnie na nie działa, bo zawiera salicylany, witaminę C i w ogóle och i ach . Chudy jest, bo takie lubię, ale jeśli chcesz, to Ci dodam do Twojego kremu. Tylko nie wiem, czy nie podrażni Twojej wrażliwej cery.A te dziwne nazwy to właśnie azjatycka pielęgnacja. Kupuję trochę na pałę do testów [korzystając z okazji, że nie muszę brać wszystkiego, bo mam wspólników ], może akurat coś fajnego ustrzelę ![]() Cytat:
Cytat:
Generalnie można wszystkie
|
|
|
|
#2986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cienie,ale nie wiem jak ich używać http://i.pinger.pl/pgr266/58d6fbbd000865e14fa6ad22/http://i.pinger.pl/pgr462/baa9ecf8001d28c14fa6ad09/ , eyeliner, teraz kupię czarny Cytat:
Mamy na mieszkaniu świnkę morską Poza tym,że śmierdzi to jest bardzo fajna
|
|
|
#2987 | |
|
|
Cytat:
Fajne te cienie Już widzę tam ładny biało-niebiesko-fioletowy makijaż ![]() Albo biel i kącik zewnętrzny lekko zaznaczony różem. Świnkę morską kiedyś miałam Faktycznie trochę śmierdziocha ale przemiłe zwierzątko ![]() Lubiłam ja rano brać do łóżka i robić jej tunele pod kołdrą . Gorzej, jak po wszystkim znajdowałam bobki
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc paciałam jeden kolor lub połowiczne oko(jak to kolega nazwał malowanie kącika białym,a drugiej połowy ciemnym).Ta nasza też się chowa po pościeli,szlafrokach. Mówiłam współlokatorce,żeby mi przypomniała,że świnka jest gdzieś w kołdrze, żebym przez przypadek się na niej nie kładła
|
|
|
#2989 | |
|
|
Cytat:
Na świniaczka trzeba uważać
|
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście klatke ma w innym pokoju
|
|
|
#2991 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do świni, chomików i myszek .... ![]() nigdy do łózka bym nie zaprosiła siersciucha ale wierze ze to sa słodkie zwierzaczki ![]()
|
|
|
#2992 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To już jest szczyt wszystkiego, powinni go wbić na pal Najlepsze jest to, że pogooglowałam trochę i znalazłam o tym artykuł w onecie - a wiecie z jaką datą? 19 kwietnia - czemu nic nie było o tym słychać?? Cytat:
Cytat:
Nie powiem, mniej wie lepiej śpi. A na nadmiar włosów to on też w ostatnim czasie nie narzeka, chociaż i tak ma dłuższe i bardziej gęste od moich ![]() Cytat:
![]() Asia, od jakiegoś czasu nie mogłam znaleźć na ebayu Elemonga, więc napisałam do sprzedawcy czy może będzie go miał w sprzedaży i dostałam taką odpowiedź: "Thanks for your message. Sorry for any trouble. I have some trouble to sell this item on ebay. They does not allow me to sell them with cheap price on ebay. However, I have my own website and you can purchase them there. That is mynameiskorean dot com. Sorry not to put the correct website information now. The ebay does not also allow that. Thanks." Zdziwiona jestem bardzo ![]() Wlazłam na tę stronę i Elemong jest, nawet taniej niż na ebayu... Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-05-08 o 20:57 |
|||||||
|
|
|
|
#2993 | ||
|
|
Cytat:
musisz tylko znaleźć odpowiednią konfigurację i np. złamać jasność makijażu czarną kreską Teraz to pewnie też bym gryzoni nie wpuściła, ale uwielbiałam, jak mi kotek spał w nogach ![]() Cytat:
![]() O, zdziwiona jestem cała sprawą Elemonga. Przecież sprzedawcy wystawiają tanie aukcje, od 1$ albo i poniżej Weird .Ale dobrze wiedzieć, że jest, bo go lubię a mi się kończy tubka. Chociaż nie wiem, czy kupię, bo nowe kusi do złego ![]() Link zaraz podam
|
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz psica też śpi z nami, czasami tak się rozwala, że pół łóżka zajmuje ![]() Opalić to ja się też pewnie opalę, ale nie wiem czy aż tak bardzo ![]() Ja chyba zamówię, ale nie dla siebie tylko dla koleżanki, bo bardzo jej podpasował. Też zdziwiła mnie ta cała sprawa. Owszem, Elemong był najtańszy, ale bez przesady ![]() Dzięki za link, obejrzałam, śliczności |
|
|
|
|
|
#2995 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Dzisiaj później . Nie dlatego, że zaspałam, ale dlatego, że najpierw musiałam pokłócić się z władzami gminnymi . Znowu mnie rozsierdzili !Cytat:
Cytat:
Produkty BD, jeśli masz na myśli "babydream", omijam szerokim łukiem . Niestety - nie pomogę . Watek subskrybowałam, a krem - chcę ! Spróbować trzeba . ![]() Cytat:
Cytat:
To musiałabyś u mnie zobaczyć. Często w łóżku miejsca dla mnie brakuje ![]() Cytat:
U mnie odwrotnie - same wyrazy uważane powszechnie za obraźliwe . Tylko, że moje zasłużyły na takie traktowanie . Yoko ostatnio zeżarła mi najwygodniejsze sandały . Miłego dnia ---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ---------- Niech Was nie podkusi, żeby kupić ten mój ostatni nabytek : lakier z Catrice { 080, Och Champs-Elysees} . Mimo rożnych konfiguracji jest nie do użytku. Ten kolor strasznie postarza dłonie, taki paskudny odcień . |
|||||
|
|
|
|
#2996 |
|
Zadomowienie
|
nakładam cuda na włosy cp noc i myje codziennie zeby spłukac tę szarosc.
a tak mi sie napisało ze nakładam olej..codziennie tego nie robie. dzis spałam z oliwa i olejkiem rycynowym patrze ze dzis ma byc ok 20stopni cho cho cho może kurtke z krótkim rekawem można założyć )a to pozwoliłam sokie skopiowac z innego wątku bo niestety nikt mi nie podsunał zadnego pomysłu jeszcze a wiecie co? ja widze sowje małe włoski ktore wyrastają matko jakie to cudowne uczucie wraz z tym naobserwowałam porost w miejscu które mnie zawsze denerwowała a mianowicie na szyi;/ nie wiem czy mnie zrozumiecie, jesli zwiąże kucyk wysoko to mi wypadaja włosy ktore rosna na szyi teraz zauwazyłam ze robia sie coraz dłuzsze ale i nowe wyrastaja. słyszałyscie zeby ktos to golił u fryzjerki??? czasami patrze na dziewczyny które maja taka ładna linie włosoów na karku w kucyku to tak ładnie wyglada a mi sterczy wszystko na boki i te włosy tez sie łamią bo przeciez i kołnierzylki ale i spanie na plecach. nie wiem jak sobie ztym poradzic i gdzie szukac pomocy
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było". Edytowane przez Ania09121983 Czas edycji: 2012-05-09 o 07:04 |
|
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
To żadna anomalia . Ja mam zarost prawie do połowy szyi . Przy dłuższych włosach to nie razi . Przy krótkich, odsłaniających szyję, fryzjer goli mi je brzytwą lub żyletką .
|
|
|
|
|
#2998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem,czy klatka wraz z zawartością nie była nowa
A z kotem ani z psem bym nie mogła spać Mnie denerwują nowe włosy,bo jak zrobię kucyk to wszystkie stoją, zwłaszcza z przodu głowy/grzywka Wyglądam jak oszołom
|
|
#3000 |
|
Zadomowienie
|
ja spryskuje to lakierem ale niestety jak wiatr powieje to i lakier nie daje sobie rady;/
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.