Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-06, 00:35   #2971
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

No, to teraz ja się pytam gdzie Asia polazła, że jej nie ma
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 04:41   #2972
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Wczoraj od kuzynki dostałam paletkę perłowych cieni i nie wiem,kiedy je wykorzystam Plus dwa lakiery- czerwień i ostatnio ulubiony pomarańcz
O, widzicie ! Jej nie tylko że kosmetyki wskakują same do koszyka, to jeszcze do domu przyłażą .

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Dobrze mieć taką psiapsiółę
To był głód nikotynowy

Cytat:
Napisane przez Finlora
Zdrobnienia zamierzone

Cytat:
Napisane przez Finlora
Jak mnie wkurzają te bachory na dworze, siedzą na ławce pod moimi oknami i prują ryje

Tak, to rzeczywiście istna plaga. Czasem zastanawiam się : my też takie byłyśmy ?!

Cytat:
Słyszałyście o nowej chorobie- jaskra analna? Nie widzi się możliwości ruszenia du.py do pracy

Miłej niedzieli
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 09:59   #2973
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
O, widzicie ! Jej nie tylko że kosmetyki wskakują same do koszyka, to jeszcze do domu przyłażą .

Tak, to rzeczywiście istna plaga. Czasem zastanawiam się : my też takie byłyśmy ?!
Głupi ma szczęście

Też się czasem nad tym zastanawiam

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-07, 00:22   #2974
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
To ja też tak chcę

Cytat:
To był głód nikotynowy

Cytat:
Też się nad tym zastanawiam, ale aż taka chyba nie byłam

Cytat:
Głupi ma szczęście
Ty się nawet nie przyznawaj

W czwartek wywaliłam z szafy wszystkie ciuchy robiąc selekcję. I od tamtej pory nie schowałam ich z powrotem, bo mi się nie chce układać... Znając życie wrzucę je tak jak są - i teraz już wiecie jaki ze mnie leń

Pożarłam dzisiaj 3 rożki z Biedronki - uwielbiam je
Stary 2012-05-07, 01:51   #2975
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Głupi ma szczęście

Cytat:
Też się nad tym zastanawiam, ale aż taka chyba nie byłam

Z opowieści wiem, że straszliwie chłopaków lałam .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Znając życie wrzucę je tak jak są - i teraz już wiecie jaki ze mnie leń

Ty się nie chwal ! I mnie niewyprasowane letnie ciuchy od ubiegłego sezonu leżą. Już, już miałam się za prasowanie zabrać, ale ... zimno się zrobiło

Czy Asia aby nie chora ?!

A ja nareszcie mogę kciuki puścić ! Hollande wygrał wybory we Francji !
Na pohybel Pani Merkel !!! Mam nadzieje, że i dla Polski coś się zmieni .

Miłego dnia
Stary 2012-05-07, 09:26   #2976
Finlora
Zakorzenienie

Kasia, bój Ty się (nie wiem kogo/czego ), domyślam się, że Ty nie kładłaś się o tej porze spać, tylko wstałaś?

Cytat:
Z opowieści wiem, że straszliwie chłopaków lałam .
O widzisz, skoro wyładowywałaś się fizycznie to pewnie nie musiałaś siedzieć pod oknami sąsiadów i się pruć I chłopaki się Ciebie bali
A propos tych dzieciaków u mnie - nie dość, że się prują to o k..., ch..., spier... nie wspomnę, a nie mają nawet 10 lat

Cytat:
Ty się nie chwal ! I mnie niewyprasowane letnie ciuchy od ubiegłego sezonu leżą. Już, już miałam się za prasowanie zabrać, ale ... zimno się zrobiło
Moja mama prasuje wszystkie ubrania po praniu, ja wrzucam wszystkie do szafy i prasuję dopiero, kiedy chcę coś założyć - no przecież i tak się pogniotą, jak będą tak leżały w szafie
Jeszcze nie schowałam kurtki zimowej i kozaków

Cytat:
Może zajęta?

Cytat:
A ja nareszcie mogę kciuki puścić ! Hollande wygrał wybory we Francji !
Na pohybel Pani Merkel !!! Mam nadzieje, że i dla Polski coś się zmieni .
Widzę, że Ci ulżyło

Czytałam ostatnio artykuł o planowanych podwyżkach na euro i zaczęłam się śmiać. Tak się zachłysnęli wizją zarobionej kasy, że już całkiem powariowali. Kto im zapłaci za nocleg w hotelu 1* 8 stów?? A 1500 w 3*. Kto im zapłaci 2 dychy za piwo? Właściciele barów już się skarżą, że myśleli, że będą mieli zarezerwowany lokal na transmisje meczy, a tu lipa - jeszcze nikt się nie zgłosił. Na pewno jacyś zapaleńcy się znajdą, ale niech się nie zdziwią, że przy takich cenach ludzie zostaną w domach. A obcokrajowcy wybiorą tańsze noclegi np w Czechach
Stary 2012-05-07, 11:31   #2977
Finlora
Zakorzenienie

Robię sos pieczarkowy na obiad i dorzuciłam czosnku - mam nadzieję, że TŻ się nie zorientuje, sasasa
Stary 2012-05-07, 14:19   #2978
Ania09121983
Zadomowienie

ale dlaczego mnie tu nie było jeszcze???
Witam !!

od roku jestem prawdziwa włosomaniaczką- zwariowałam na tym punkcie, troche sie z tym kryję dlatego tu na forum bede mogła dac upust moim emocjom
moj chłopak mowi ze ja kompletnie oszalałam że tak sie zachwycam włosami - wiec w wolnym czasie bede miała komu sie wygadac.
witam jeszcze raz

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-07, 14:40   #2979
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Finlora
Super! Już się nie mogę doczekać
I fakturkę poproszę
Następna nawiedzona , a z laczka, jak to Kasia mówi, to chcesz ???
Cytat:
Pewnie, że czym wczesne wykrycie choróbska, tym większa szansa na wyleczenie . A kiedy ortopeda ? Pewnie za pół roku.
Wczoraj, około 10-tej rano musiałam na pogotowie jechać i żeby nie moja Psiapsiółka czekałabym na przyjęcie do rana . Sześć gabinetów, a tylko jeden lekarz . Psiapsiółka spokojna była dwie godziny, dopóki Jej się cukierki nie skończyły . Zeżarła ostatni, zrobiła chryję na pół szpitala i natychmiast się jeszcze trzech lekarzy znalazło, a do tego mnie "bocznymi" drzwiami przyjęto . Jak widać - inaczej nie można . A ludzie nic. Ludzie potulnie dają się upadlać i to dziwi .
O masakra...
Ale fajnie, że taką przyjaciółkę masz
Cytat:
Ty lepiej uważaj, bo kosmetyki mają w zwyczaju same do koszyka wskakiwać

Cytat:
No chyba, że tak. Nie będę Ci tej odrobiny przyjemności zabierała { } .
No, nareszcie gadasz po ludzku

Cytat:
Ja robię sobie przerwę w malowaniu . Dzień bez wyjazdu na miasto = dzień bez lakieru . U Ciebie to może być np. weekend . Wystarczy z dziesięć minut z tym olejkiem na paznokciach wytrzymać .
Podumam nad zakupem, bo fakt, trochę drogo...
Cytat:
Parę dni temu widziałam w Rossmannie suszarkę do włosów . Bodajże za 50,00 zł. Miała prawie wszystkie bajery i lekka jak piórko. Nie dotarłam tylko do "guziczków" . Zrobię to w przyszły tygodniu .

Pisałam Wam, że jedyne kosmetyki, których pod prysznic do mycia mogę używać, to te z Dove. Musieli coś pozmieniać w składach, bo i opakowania inne. Już nie polecam !!!

Miłego dnia
Trzymam kciuki za suszarkę oby okazała się dobra

A pod prysznic ostatnio kupiłam sobie Fruttini, na dużej promocji są w Naturze teraz. Az się zdziwiłam, że skład całkiem niezły. Owszem, mają SLES i sól, ale na oko sporo też panthenolu i ekstrakty z owoców.
Nie testowałam jeszcze...
Cytat:
To,że same kosmetyki wpadają to bardzo dobrze wiem Wczoraj od kuzynki dostałam paletkę perłowych cieni i nie wiem,kiedy je wykorzystam Plus dwa lakiery- czerwień i ostatnio ulubiony pomarańcz
Wróciłam własnie do domu i już tęsknię za Bieszczadami
Poka kosmetykiiiiiiiiiii

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-07, 14:41   #2980
'Estelle'

Cytat:
Jeśli Tobie wcześniej niż mnie wpadnie do koszyka (sam oczywiście ) to daj znać.
Ok, chociaż obstawiam, że pewnie szybko to nie nastąpi, bo mi wszystkie fundusze w rozbiórki idą
Ostatni wynalazek - BB Cream z jadem pszczoły

Cytat:
A widzisz, ja niestety nie mogę żyć bez słodyczy Jeśli chodzi o pieczywo to też lubię, nie ma nic lepszego niż świeżutka bułeczka (albo chlebek) z masełkiem i dżemem truskawkowym
Zdrobnienia zamierzone
Jak zamierzone, to z dżemikiem
Cytat:
Może to zabrzmi okropnie, ale w tej chwili mam to gdzieś
Jak mnie wkurzają te bachory na dworze, siedzą na ławce pod moimi oknami i prują ryje - ale naprawdę, nie rozmawiają, nie bawią się, tylko po prostu wrzeszczą i mają świetną zabawę, a mnie coś trafia Powinnam się zacząć przyzwyczajać, bo to dopiero początek, boję się co będzie w wakacje, kiedy będą tu przesiadywać całymi dniami (wieczorami też)
Mój TŻ goni takie towarzystwo. Jak uwagę zwrócisz i rodzicami postraszysz, od razu tracą na jurności i idą w inne miejsce.
Cytat:
Słyszałyście o nowej chorobie- jaskra analna? Nie widzi się możliwości ruszenia du.py do pracy

Cytat:

W czwartek wywaliłam z szafy wszystkie ciuchy robiąc selekcję. I od tamtej pory nie schowałam ich z powrotem, bo mi się nie chce układać... Znając życie wrzucę je tak jak są - i teraz już wiecie jaki ze mnie leń

Pożarłam dzisiaj 3 rożki z Biedronki - uwielbiam je
Nie cierpię układać ubrań. Zawsze obiecuję sobie, że będę odkładać na miejsce i szybko sprzątać z suszarki na półkę, a tymczasem sterty leżą tygodniami
Nieuprasowane ofkors. Czasem zmieniam koncepcję ubioru, bo nie chce mi się wyciągać ustrojstwa do prasowania Nie cierpię tego rozkładać. A że czasu na prasowanie teraz jeszcze mniej niż kiedyś - to tym bardziej

Cytat:
Kasia, bój Ty się (nie wiem kogo/czego ), domyślam się, że Ty nie kładłaś się o tej porze spać, tylko wstałaś?

Czytałam ostatnio artykuł o planowanych podwyżkach na euro i zaczęłam się śmiać. Tak się zachłysnęli wizją zarobionej kasy, że już całkiem powariowali. Kto im zapłaci za nocleg w hotelu 1* 8 stów?? A 1500 w 3*. Kto im zapłaci 2 dychy za piwo? Właściciele barów już się skarżą, że myśleli, że będą mieli zarezerwowany lokal na transmisje meczy, a tu lipa - jeszcze nikt się nie zgłosił. Na pewno jacyś zapaleńcy się znajdą, ale niech się nie zdziwią, że przy takich cenach ludzie zostaną w domach. A obcokrajowcy wybiorą tańsze noclegi np w Czechach
W sobotę położyłam się o 3 sama nie wiem dlaczego.

Z tym Euro to już była jedna afera, jak Platini psioczył na Ukrainę. Chociaz w PL już dawno ceny popodnoszone i rezerwacje są . Ale tam to juz masakra podobno, bo warunki jak w oborze, a ceny jak za Ritz'a.
Cytat:
Robię sos pieczarkowy na obiad i dorzuciłam czosnku - mam nadzieję, że TŻ się nie zorientuje, sasasa

Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość
Witam !!

od roku jestem prawdziwa włosomaniaczką- zwariowałam na tym punkcie, troche sie z tym kryję dlatego tu na forum bede mogła dac upust moim emocjom
moj chłopak mowi ze ja kompletnie oszalałam że tak sie zachwycam włosami - wiec w wolnym czasie bede miała komu sie wygadac.
witam jeszcze raz
Cześć Napisz coś o sobie

Cytat:
No, to teraz ja się pytam gdzie Asia polazła, że jej nie ma
Cytat:

Jestem Dziubki moje dziękuję za pamięć
Weekend trochę rozwala mi dostęp do sieci, a jako że jeszcze za rozbiórki się zabrałam, to i one czasu mi zajmują [o dziwo to trochę pracochłonne]. Plus pogoda ładna była. Wieczorami zaś robotę biżuteryjną miałam i musiałam dziobać igłą, żeby się ze zleceniem wyrobić. Zleciało. Zaległości mam na wizażu.
Ale już jestem i będę wychodzić na prostą

Stary 2012-05-07, 22:43   #2981
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Następna nawiedzona , a z laczka, jak to Kasia mówi, to chcesz ???

Cytat:
Ostatni wynalazek - BB Cream z jadem pszczoły
Co takiego???

Cytat:
Jak zamierzone, to z dżemikiem
O dżemiku zapomniałam
Wiem jak Kasia uwielbia zdrobnienia, zupełnie tak samo jak i ja

Cytat:
Mój TŻ goni takie towarzystwo. Jak uwagę zwrócisz i rodzicami postraszysz, od razu tracą na jurności i idą w inne miejsce.
Gorzej jeśli rodzice tacy sami, albo gorsi
Albo tacy jak Ci sąsiedzi na dole, gdzie dzieciaki prują się i biegają po mieszkaniu w nocy - róbta co chceta, tylko dajta mi spokój

Cytat:
W sobotę położyłam się o 3 sama nie wiem dlaczego.
Ja, choćbym nie wiem jak się starała, najpóźniej ok 1 padam jak ścięte drzewo. No chyba, że bym kawę wypiła Bardzo często jest też tak, że zaczynam oglądać jakiś film w tv i usypiam przed końcem, albo w połowie Ale w sobotę oglądałam "I stanie się koniec" (jeden z moich ulubionych) i wytrwałam do końca - może dlatego, że był na jedynce czyli bez reklam

Cytat:
Co się śmiejesz? Powiem tylko, że się nie zorientował, sasasa, zjadł i powiedział, że bardzo dobre Kusiło mnie, żeby mu powiedzieć, że tam był czosnek, ale stwierdziłam, że lepiej tego nie robić, bo stanie się podejrzliwy

Cytat:
Wieczorami zaś robotę biżuteryjną miałam i musiałam dziobać igłą, żeby się ze zleceniem wyrobić.
Zrób poka poka
Stary 2012-05-07, 23:12   #2982
'Estelle'

Cytat:

Co takiego???

O dżemiku zapomniałam

Ja, choćbym nie wiem jak się starała, najpóźniej ok 1 padam jak ścięte drzewo. No chyba, że bym kawę wypiła Bardzo często jest też tak, że zaczynam oglądać jakiś film w tv i usypiam przed końcem, albo w połowie Ale w sobotę oglądałam "I stanie się koniec" (jeden z moich ulubionych) i wytrwałam do końca - może dlatego, że był na jedynce czyli bez reklam

Co się śmiejesz? Powiem tylko, że się nie zorientował, sasasa, zjadł i powiedział, że bardzo dobre Kusiło mnie, żeby mu powiedzieć, że tam był czosnek, ale stwierdziłam, że lepiej tego nie robić, bo stanie się podejrzliwy

Zrób poka poka
Nie chce mi się dzielić na posty, więc jadę po kolei

BB Cream z jadem pszczoły . Są jeszcze kremy z jadem żmiji i bardzo popularne ostatnio kremy ze śluzem ślimaka .
Ten jadowy BB Cream z opisu jest w ogóle mega Na skórę problematyczną, z trądzikiem, atopową i w ogóle cud-miód [no tak, pszczoły ]. Na swatchach bardzo ciemny jakiś, trudno, będzie na lato sierpniowe, jak mi morda się opali

Wiem, że sama ostatnio przesadzam ze zdrobnieniami. Od dzieciaków mi się tak zrobiło.

Zazwyczaj padam koło 1.30 i to już wtedy z automatu oczy mi się zamykają. Nie wiem, co się ze mną tego dnia stało, ale czasem miewam takie momenty. Nieraz zdarzało się też tak, że po mało przespanej nocy rano nie miałam żadnych problemów z funkcjonowaniem. Ale nic na dłuższą metę. Dziś przy usypianiu Yao ścięło mnie na godzinę

Hehehe :admin". Pewnie już Wam wspominałam o tym, jak mamę wkręciłam w zupę cebulową z serkiem topionym, a ona nie cierpi serów pod każda postacią

Na poka-poka za późno, bo już poszło w świat, ale to modele z dwóch ostatnich notek na blogu biżu. Komplet z kameą i kokardą.

Stary 2012-05-08, 05:23   #2983
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:

Ano, wstałam Tak mnie nosi, że po trzech godzinach snu z łóżka mnie zwala . Chyba rzeczywiście bez psychiatry i prochów nie obędzie się .

Cytat:
Napisane przez Finlora
wrzucam wszystkie do szafy i prasuję dopiero, kiedy chcę coś założyć - no przecież i tak się pogniotą, jak będą tak leżały w szafie

Najczęściej robię tak samo .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Widzę, że Ci ulżyło

A żebyś wiedziała !

Donaldino przekracza już wszystkie możliwe granice :
" Polska dofinansowała MFW - pożyczy 8 mld dolarów
Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami Polska zdecydowała dofinansować Międzynarodowy Fundusz Walutowy kwotą 8 miliardów dolarów. Szefowa Funduszu Christine Lagard podziękowała władzom naszego kraju za wsparcie. "

Cytat:
No właśnie - dlaczego ? Dużo straciłaś ! { }

Cytat:
Napisane przez Ania09121983
Witam
Cześć !

Cytat:
Ale fajnie, że taką przyjaciółkę masz
Życie Ją tego nauczyło . A zazdroszczę Jej z całego serca tej asertywności i zaradności .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Trzymam kciuki za suszarkę oby okazała się dobra
Jeszcze nie macałam . Jak to zrobię - dam znać . Byłam wczoraj w Rossmannie, bo grzebienie z szeroko rozstawionymi zębami wyniuchałam, ale nie miałam zbytnio czasu na macanie suszarki .

Cytat:
Napisane przez Estelle
A pod prysznic ostatnio kupiłam sobie Fruttini
A co to za dziwoląg ?
Ja kupiłam wczoraj pod prysznic "Familyfresh" {Soraya}, pod tytułem : bogactwo miodu . Też jakiś dziwoląg. Spróbuję, ale czarno to widzę, bo na drugim miejscu : SLES . Może jednak nie pogryzie .

Cytat:
jeszcze za rozbiórki się zabrałam, to i one czasu mi zajmują [o dziwo to trochę pracochłonne].
A co i gdzie rozbierasz ? Te kremy BB ?

Cytat:

E, te Twoje to jeszcze zniosę, bo wesołe i niezbyt często. Na "włoski", "kremiki", "buźki" powtarzane w każdym zdaniu mam alergię straszliwą . Ale to świadczy nie o mojej nerwowości, ale o poziomie intelektualnym autora.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Kusiło mnie, żeby mu powiedzieć, że tam był czosnek, ale stwierdziłam, że lepiej tego nie robić, bo stanie się podejrzliwy

NIE MÓW !!!!
Jak chłop za dużo wie, to mu włosy wypadają . Ot co !

Cytat:
Ten jadowy BB Cream z opisu jest w ogóle mega Na skórę problematyczną, z trądzikiem, atopową i w ogóle cud-miód
O, to coś dla mnie . Wszystko już rozebrałaś ?
Kurde, piszcie mi o ważnych sprawach, bo zbyt dużo tematów nie czytam, na blogów też nie i wiele rzeczy mi umyka .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Na poka-poka za późno, bo już poszło w świat, ale to modele z dwóch ostatnich notek na blogu biżu. Komplet z kameą i kokardą.
Gdzie ? Zobaczyłam tylko fikuśny kapelusik .
Asia, co to za krem truskawkowy ? I co to za cuda {kremy} o dziwacznych nazwach, o których na blogu piszesz ?

U mnie słoneczko świeci . Oby, bo przemarzłam do kości. Wczoraj rano był jedynie : jeden stopień powyżej zera .

Miłego dnia
Stary 2012-05-08, 10:04   #2984
Ania09121983
Zadomowienie

ja wczoraj straszliwie zmarzłam;/ dzis juz ubrałam sie cieplej.
w niedziele farbowałam odrosty ( robie włosy garnierem 111 - jestem blondynka o taaak) został mi szaro-bury odcien chce go jak najszybciej zmyc dlatego tez na wieczor na mojej głowie laduje olej lniany..bardzo sie polubilismy ostatnimi czasy

używacie może do twarzy jakies olejki?
ostatnio zamiast kremu na noc zapodałam olekej BD niebieski ale mam gladka skóre hmm coz jeszcze mozna nałozyc??? macie pomysly??

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Stary 2012-05-08, 10:50   #2985
'Estelle'

Cytat:

Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami Polska zdecydowała dofinansować Międzynarodowy Fundusz Walutowy kwotą 8 miliardów dolarów. Szefowa Funduszu Christine Lagard podziękowała władzom naszego kraju za wsparcie. "

A na lekarzy, przedszkola i inne niezbędne rzeczy kasy brak

Cytat:
Życie Ją tego nauczyło . A zazdroszczę Jej z całego serca tej asertywności i zaradności .
Oj, ja też zazdroszczę

Cytat:
A co to za dziwoląg ?
Ja kupiłam wczoraj pod prysznic "Familyfresh" {Soraya}, pod tytułem : bogactwo miodu . Też jakiś dziwoląg. Spróbuję, ale czarno to widzę, bo na drugim miejscu : SLES . Może jednak nie pogryzie .
A pewnie taki gadżecik, co to ładnie pachnie
uroczy

Cytat:
A co i gdzie rozbierasz ? Te kremy BB ?
Na wątku "kupujemy BB creamy" https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=572890&page=167
Zaraz kolejna część będzie

Rozbieram to, co wizażanki chcą, czasem skusze się na coś dla siebie

Cytat:
NIE MÓW !!!!

Cytat:
O, to coś dla mnie . Wszystko już rozebrałaś ?
Kurde, piszcie mi o ważnych sprawach, bo zbyt dużo tematów nie czytam, na blogów też nie i wiele rzeczy mi umyka .
Nie, jeszcze trochę jest Dopisać Cię do listy?

Cytat:
Gdzie ? Zobaczyłam tylko fikuśny kapelusik .
Asia, co to za krem truskawkowy ? I co to za cuda {kremy} o dziwacznych nazwach, o których na blogu piszesz ?
Komplet na moim starym blogu biżu. Nie wiem, czy masz linka, kiedyś podawałam, ale to już dawno było

Krem truskawkowy na moich niespodziewanych gości
Truskawka podobno ładnie na nie działa, bo zawiera salicylany, witaminę C i w ogóle och i ach . Chudy jest, bo takie lubię, ale jeśli chcesz, to Ci dodam do Twojego kremu. Tylko nie wiem, czy nie podrażni Twojej wrażliwej cery.

A te dziwne nazwy to właśnie azjatycka pielęgnacja. Kupuję trochę na pałę do testów [korzystając z okazji, że nie muszę brać wszystkiego, bo mam wspólników ], może akurat coś fajnego ustrzelę
Cytat:
U mnie słoneczko świeci . Oby, bo przemarzłam do kości. Wczoraj rano był jedynie : jeden stopień powyżej zera .

Miłego dnia
Słońce się u mnie pokazało, ale na razie tylko rozjaśnia świat zza chmur.
Cytat:
ostatnio zamiast kremu na noc zapodałam olekej BD niebieski ale mam gladka skóre hmm coz jeszcze mozna nałozyc??? macie pomysly??
Arganowy i jojoba kładłam.
Generalnie można wszystkie

Stary 2012-05-08, 11:14   #2986
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Też tak mam Ostatnio moją współlokatorkę ogarnął taki leń i zawaliła cały fotel swoimi ciuchami,ale wczoraj ładnie posprzątała

Cytat:
Poka kosmetykiiiiiiiiiii
Cienie,ale nie wiem jak ich używać http://i.pinger.pl/pgr266/58d6fbbd000865e14fa6ad22/
http://i.pinger.pl/pgr462/baa9ecf8001d28c14fa6ad09/ , eyeliner, teraz kupię czarny http://i.pinger.pl/pgr140/de603f7a001a9ca84fa6ac71/ , http://i.pinger.pl/pgr446/45e9ee9d00102f564fa6ac60/

Cytat:

I tymi podziękowaniami możemy się podetrzeć

Mamy na mieszkaniu świnkę morską Poza tym,że śmierdzi to jest bardzo fajna

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2012-05-08, 11:53   #2987
'Estelle'

Cytat:
Też tak mam Ostatnio moją współlokatorkę ogarnął taki leń i zawaliła cały fotel swoimi ciuchami,ale wczoraj ładnie posprzątała

Cienie,ale nie wiem jak ich używać http://i.pinger.pl/pgr266/58d6fbbd000865e14fa6ad22/
http://i.pinger.pl/pgr462/baa9ecf8001d28c14fa6ad09/ , eyeliner, teraz kupię czarny http://i.pinger.pl/pgr140/de603f7a001a9ca84fa6ac71/ , http://i.pinger.pl/pgr446/45e9ee9d00102f564fa6ac60/

I tymi podziękowaniami możemy się podetrzeć

No jak to nie wiesz, jak używać???
Fajne te cienie
Już widzę tam ładny biało-niebiesko-fioletowy makijaż
Albo biel i kącik zewnętrzny lekko zaznaczony różem.

Świnkę morską kiedyś miałam
Faktycznie trochę śmierdziocha ale przemiłe zwierzątko
Lubiłam ja rano brać do łóżka i robić jej tunele pod kołdrą . Gorzej, jak po wszystkim znajdowałam bobki No, ale wtedy mała dziewczyna byłam

Stary 2012-05-08, 12:04   #2988
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne te cienie

Lubiłam ja rano brać do łóżka i robić jej tunele pod kołdrą . Gorzej, jak po wszystkim znajdowałam bobki No, ale wtedy mała dziewczyna byłam
No ja się tak znam na cieniach Do tej pory miałam matowe/słabiej perłowe Więc paciałam jeden kolor lub połowiczne oko(jak to kolega nazwał malowanie kącika białym,a drugiej połowy ciemnym).

Ta nasza też się chowa po pościeli,szlafrokach. Mówiłam współlokatorce,żeby mi przypomniała,że świnka jest gdzieś w kołdrze, żebym przez przypadek się na niej nie kładła

Stary 2012-05-08, 14:14   #2989
'Estelle'

Cytat:
No ja się tak znam na cieniach Do tej pory miałam matowe/słabiej perłowe Więc paciałam jeden kolor lub połowiczne oko(jak to kolega nazwał malowanie kącika białym,a drugiej połowy ciemnym).

Ta nasza też się chowa po pościeli,szlafrokach. Mówiłam współlokatorce,żeby mi przypomniała,że świnka jest gdzieś w kołdrze, żebym przez przypadek się na niej nie kładła
Na dwa kolory albo jednym też możesz malowac oczko, dokładnie tak jak matowymi

Na świniaczka trzeba uważać

Stary 2012-05-08, 14:21   #2990
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Na dwa kolory albo jednym też możesz malowac oczko, dokładnie tak jak matowymi

Na świniaczka trzeba uważać
Będę zaraz próbować

Na szczęście klatke ma w innym pokoju

Stary 2012-05-08, 15:00   #2991
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:
Fajne te cienie

o tak ta opcja to i mi sie by spodobała...biały cien plus róż w kącikach. tylko że ja brzydko wygladam w jasnych cieniach

a co do świni, chomików i myszek ....
nigdy do łózka bym nie zaprosiła siersciucha
ale wierze ze to sa słodkie zwierzaczki

Stary 2012-05-08, 20:55   #2992
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ten jadowy BB Cream z opisu jest w ogóle mega Na skórę problematyczną, z trądzikiem, atopową i w ogóle cud-miód [no tak, pszczoły ]. Na swatchach bardzo ciemny jakiś, trudno, będzie na lato sierpniowe, jak mi morda się opali
Brzmi fajnie, chętnie bym spróbowała tego cuda, ale nie wiem czy aż tak się opalę

Cytat:
Hehehe :admin". Pewnie już Wam wspominałam o tym, jak mamę wkręciłam w zupę cebulową z serkiem topionym, a ona nie cierpi serów pod każda postacią
Pamiętam

Cytat:
Chyba mi się gdzieś link zagubił, poprosiłabym jeszcze raz

Cytat:

To już jest szczyt wszystkiego, powinni go wbić na pal Nie ma pieniędzy na leki nowotworowe, a on lekką ręką wydaje 8 miliardów dolarów. On już nawet nie udaje, że robi coś dla ludzi.
Najlepsze jest to, że pogooglowałam trochę i znalazłam o tym artykuł w onecie - a wiecie z jaką datą? 19 kwietnia - czemu nic nie było o tym słychać??

Cytat:

Też zazdroszczę

Cytat:

E, te Twoje to jeszcze zniosę, bo wesołe i niezbyt często. Na "włoski", "kremiki", "buźki" powtarzane w każdym zdaniu mam alergię straszliwą . Ale to świadczy nie o mojej nerwowości, ale o poziomie intelektualnym autora.
Dobrze, że Ty nie słyszałaś jak ja do psa gadam

Cytat:

NIE MÓW !!!!
Nie powiem, mniej wie lepiej śpi. A na nadmiar włosów to on też w ostatnim czasie nie narzeka, chociaż i tak ma dłuższe i bardziej gęste od moich

Cytat:
Krem truskawkowy na moich niespodziewanych gości
Truskawka podobno ładnie na nie działa, bo zawiera salicylany, witaminę C i w ogóle och i ach .
Hmm, fajnie brzmi

Asia, od jakiegoś czasu nie mogłam znaleźć na ebayu Elemonga, więc napisałam do sprzedawcy czy może będzie go miał w sprzedaży i dostałam taką odpowiedź:
"Thanks for your message. Sorry for any trouble. I have some trouble to sell this item on ebay. They does not allow me to sell them with cheap price on ebay.
However, I have my own website and you can purchase them there. That is mynameiskorean dot com. Sorry not to put the correct website information now. The ebay does not also allow that. Thanks."

Zdziwiona jestem bardzo
Wlazłam na tę stronę i Elemong jest, nawet taniej niż na ebayu...

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2012-05-08 o 20:57
Stary 2012-05-08, 21:27   #2993
'Estelle'

Cytat:
o tak ta opcja to i mi sie by spodobała...biały cien plus róż w kącikach. tylko że ja brzydko wygladam w jasnych cieniach

a co do świni, chomików i myszek ....
ale wierze ze to sa słodkie zwierzaczki
E tam brzydko musisz tylko znaleźć odpowiednią konfigurację i np. złamać jasność makijażu czarną kreską

Teraz to pewnie też bym gryzoni nie wpuściła, ale uwielbiałam, jak mi kotek spał w nogach
Cytat:
Brzmi fajnie, chętnie bym spróbowała tego cuda, ale nie wiem czy aż tak się opalę

Chyba mi się gdzieś link zagubił, poprosiłabym jeszcze raz

Asia, od jakiegoś czasu nie mogłam znaleźć na ebayu Elemonga, więc napisałam do sprzedawcy czy może będzie go miał w sprzedaży i dostałam taką odpowiedź:
"Thanks for your message. Sorry for any trouble. I have some trouble to sell this item on ebay. They does not allow me to sell them with cheap price on ebay.
However, I have my own website and you can purchase them there. That is mynameiskorean dot com. Sorry not to put the correct website information now. The ebay does not also allow that. Thanks."

Zdziwiona jestem bardzo
Wlazłam na tę stronę i Elemong jest, nawet taniej niż na ebayu...

Ja się pewnie opalę bo lubię

O, zdziwiona jestem cała sprawą Elemonga. Przecież sprzedawcy wystawiają tanie aukcje, od 1$ albo i poniżej Weird .
Ale dobrze wiedzieć, że jest, bo go lubię a mi się kończy tubka. Chociaż nie wiem, czy kupię, bo nowe kusi do złego

Link zaraz podam

Stary 2012-05-08, 22:57   #2994
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz to pewnie też bym gryzoni nie wpuściła, ale uwielbiałam, jak mi kotek spał w nogach

Ja się pewnie opalę bo lubię

O, zdziwiona jestem cała sprawą Elemonga. Przecież sprzedawcy wystawiają tanie aukcje, od 1$ albo i poniżej Weird .
Ale dobrze wiedzieć, że jest, bo go lubię a mi się kończy tubka. Chociaż nie wiem, czy kupię, bo nowe kusi do złego

Link zaraz podam
Ja od zawsze spałam ze zwierzakami, kiedy jeszcze mieszkałam z rodzicami często było tak, że pies spał ze mną pod kołdrą, a kocica ta kołdrze Teraz psica też śpi z nami, czasami tak się rozwala, że pół łóżka zajmuje

Opalić to ja się też pewnie opalę, ale nie wiem czy aż tak bardzo

Ja chyba zamówię, ale nie dla siebie tylko dla koleżanki, bo bardzo jej podpasował.
Też zdziwiła mnie ta cała sprawa. Owszem, Elemong był najtańszy, ale bez przesady

Dzięki za link, obejrzałam, śliczności
Stary 2012-05-09, 06:25   #2995
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Dzisiaj później . Nie dlatego, że zaspałam, ale dlatego, że najpierw musiałam pokłócić się z władzami gminnymi . Znowu mnie rozsierdzili !

Cytat:
w niedziele farbowałam odrosty ( robie włosy garnierem 111 - jestem blondynka o taaak) został mi szaro-bury odcien chce go jak najszybciej zmyc dlatego tez na wieczor na mojej głowie laduje olej lniany.
Olejem "zmywasz" farbę ?

Cytat:
Napisane przez Ania09121983
W epoce zachłyśnięcia się biochemią, próbowałam wiele Mnie nie służą na twarz . Mimo suchej skóry, zapychają . O ile pamiętam dobrze sprawował się olej z nasion malin .
Produkty BD, jeśli masz na myśli "babydream", omijam szerokim łukiem . Niestety - nie pomogę .

Cytat:
Nie, jeszcze trochę jest Dopisać Cię do listy?
Watek subskrybowałam, a krem - chcę ! Spróbować trzeba .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Truskawka podobno ładnie na nie działa, bo zawiera salicylany, witaminę C
Jak tak, to podziękuje - nie chcę .

Cytat:
To nie świnka śmierdzi . To wina niesprzątniętej klatki .

Cytat:
To musiałabyś u mnie zobaczyć. Często w łóżku miejsca dla mnie brakuje

Cytat:
Napisane przez Finlora
Dobrze, że Ty nie słyszałaś jak ja do psa gadam

U mnie odwrotnie - same wyrazy uważane powszechnie za obraźliwe . Tylko, że moje zasłużyły na takie traktowanie . Yoko ostatnio zeżarła mi najwygodniejsze sandały .

Miłego dnia

---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ----------

Niech Was nie podkusi, żeby kupić ten mój ostatni nabytek : lakier z Catrice { 080, Och Champs-Elysees} . Mimo rożnych konfiguracji jest nie do użytku. Ten kolor strasznie postarza dłonie, taki paskudny odcień .
Stary 2012-05-09, 07:00   #2996
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:
Cześć !

Olejem "zmywasz" farbę ?

.
nakładam cuda na włosy cp noc i myje codziennie zeby spłukac tę szarosc.
a tak mi sie napisało ze nakładam olej..codziennie tego nie robie.
dzis spałam z oliwa i olejkiem rycynowym

patrze ze dzis ma byc ok 20stopni cho cho cho może kurtke z krótkim rekawem można założyć )

a to pozwoliłam sokie skopiowac z innego wątku bo niestety nikt mi nie podsunał zadnego pomysłu jeszcze

a wiecie co? ja widze sowje małe włoski ktore wyrastają matko jakie to cudowne uczucie wraz z tym naobserwowałam porost w miejscu które mnie zawsze denerwowała a mianowicie na szyi;/ nie wiem czy mnie zrozumiecie, jesli zwiąże kucyk wysoko to mi wypadaja włosy ktore rosna na szyi teraz zauwazyłam ze robia sie coraz dłuzsze ale i nowe wyrastaja. słyszałyscie zeby ktos to golił u fryzjerki???
czasami patrze na dziewczyny które maja taka ładna linie włosoów na karku w kucyku to tak ładnie wyglada a mi sterczy wszystko na boki i te włosy tez sie łamią bo przeciez i kołnierzylki ale i spanie na plecach. nie wiem jak sobie ztym poradzic i gdzie szukac pomocy

Edytowane przez Ania09121983
Czas edycji: 2012-05-09 o 07:04
Stary 2012-05-09, 07:23   #2997
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
a to pozwoliłam sokie skopiowac z innego wątku bo niestety nikt mi nie podsunał zadnego pomysłu jeszcze
To żadna anomalia . Ja mam zarost prawie do połowy szyi . Przy dłuższych włosach to nie razi . Przy krótkich, odsłaniających szyję, fryzjer goli mi je brzytwą lub żyletką .
Stary 2012-05-09, 07:55   #2998
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:
To żadna anomalia . Ja mam zarost prawie do połowy szyi . Przy dłuższych włosach to nie razi . Przy krótkich, odsłaniających szyję, fryzjer goli mi je brzytwą lub żyletką .
tez nosiłam krotkie włosy swojego czasu i takze miałam golona szyje. zastanawiam sie teraz czy tego nie zgolic. śmiesznie to wygląda kiedy mam wysoko kucyk i mi na szyi włosy sterczą

Stary 2012-05-09, 10:20   #2999
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
To nie świnka śmierdzi . To wina niesprzątniętej klatki .
Nie wiem,czy klatka wraz z zawartością nie była nowa A z kotem ani z psem bym nie mogła spać

Mnie denerwują nowe włosy,bo jak zrobię kucyk to wszystkie stoją, zwłaszcza z przodu głowy/grzywka Wyglądam jak oszołom

Stary 2012-05-09, 13:57   #3000
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:

Mnie denerwują nowe włosy,bo jak zrobię kucyk to wszystkie stoją, zwłaszcza z przodu głowy/grzywka Wyglądam jak oszołom
ja spryskuje to lakierem ale niestety jak wiatr powieje to i lakier nie daje sobie rady;/

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości