|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Witam wszystkie nowe staraczki ![]() Jeśli macie ochote, to piszcie do założycielki wątku o dopisanie Was do listy w pierwszym poście, tam macie schemat zapisu ![]() Trzymam kciuki, żeby szybko sie udało!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Raczkowanie
|
Do Hania207: dziekuje bardzo
![]() Edytowane przez bonita88 Czas edycji: 2012-05-08 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
Wtajemniczenie
|
hej
wstałam i od razu peszek w lodówce wylało sie mleko z kartonu (karton musiał byc uszkodzony) i musiałam myć cała lodówkę Cytat:
zycze by szybko poszło |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki od rana mam plamienia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie, leż cały czas... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszytsko bedzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1118 |
Raczkowanie
|
ciemnobrązowe widać ja na papierze po każdej wizycie w toalecie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze. Leż spokojnie i poózniej pędz do lekarza...... 3mam kciuki zeby wszystko mineło.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
Podobno te brązowe to nie są takie straszne, czesto wystepują u kobiet przez całą ciąże.
Ale lepiej idz do lekarza, nie jedz na pogotowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-05-08 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- A ja mam drugi dzień tej wstrętnej @, ale się nie poddam. Ostatni miesiąc pociągnę na testach, a później chyba totalny chillout, bo już nie mam nerwów. Jeszcze miesiąc studiów i może się odstresuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zadomowienie
|
Kochana nie zamartwiaj się, wszystko będzie dobrze. Idź lepiej poleżeć. Ja od początku ciąży miałam plamienia, później 12 tc dostałam silnego krwawienia a z dzidziusiem jest wszystko oki. Kończę powoli 20tc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() raven wiem, że łatwo mówić trudniej zrobić ale spokojnie, dziewczyny dobrze radzą: leż a potem na wizytę do gina ![]() ![]() a co się dzieje z Natalią? już straaasznie dawno jej nie było, mam nadzieję, że u niej i u maleństwa wszystko dobrze ![]() fajnie, że coraz więcej staraczek ![]() ![]()
#1126 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wrzucam troszke na luz chci mam okropne bo mam dni płodne wiec moj mezulek dzis bedzie biedny stram sie nie myslec o staraniach a jak juz cos zaczne to zaraz szukam innego tematu do rozmyslania Cytat:
natalia pisze prace i ma duzo pracy moze pozniej wróci ale nie wiem fajnie by bylo jakby do nas zaczeła zaglądac no staraczek coraz wiecej chyba jakis wysyp przed wakacjami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja siostra w drugiej ciąży poroniła, też wszystko zaplanowane i piękne... Miała łyżeczkowanie i nakaz odczekania 6 mies, ale po 3 stwierdziła że jest już gotowa, zaszła odrazu, pamieta nawet dzien i mam prze śliczną i zdrową siostrzenice ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() my tez bedziemy mieli małą przeprowadzkę, bo musimy zamienić pokoje: naszą sypialnię przenieść do salonu, a salon do sypialni, bo w obecnej sypialni łóżeczko na pewno się nie zmieści chyba, że podwieszane pod sufitem ![]() ![]()
![]() |
#1130 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem czemu mi tak szybko poszło i ciesze sie ze to skonczylam choć moze jeszcze bedzie czakac mnie pisanie plracy bo mysle by dalej isc na studia Cytat:
oczywiscie zartuje ja wielbiam brac sie do roboty przy remontach ale wiem ze remonty szkodza przy staraniach stad narazie czekam ja własnie planuje sypialnie bo narazie pokój goscinyy słuzy nam za sypialnie i pokój dzienny i goscinny wszystko na raz w sypialnie oczywscie juz miejsce na lóżeczko i pzrewijak jest choc nie wiem mzoe uda sie zrobic od razu pokój dla dziecka wiec moze tam bedzie malenstwo zobaczymy czas pokarze nie ma co planowac na przód |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny zastanawia mnie to ze jeden lekarz mowi że trzeba pół roku odczekac a innny że 2-3 miesiace. w zasadzie już zaczęlismy się kochac tylko tak bardzo delikatnie no i wróciły te cholerne gumki!!!
do lekarza mam za 3 tyg to dowiem się kiedy moge zaczać starania. reven jejku kochana spokojnie, wiem że w szpitalu lekarze kazali leżeć w łóżku jak dziewczyna plamiła dokładnie tak jak ty że tylko takie brudy miała na papierze toaletowym. także lez sobie spokojnie, jakby się nasiliło to pędź do szpitala. ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- kefii mnie tez czekają remonty, myślałam że facet przyjdzie jak byłam w szpitalu ale powiedział ze niemoze i za kilka dni ma przyjść, takze samo dojde troche do siebie, nabiore sił i do roboty!i tez sypialnie będziemy robić, i był już plan żeby zacząć kuchnie robić i salon jak byłam w ciazy zeby zdążyć przed narodzinami ale teraz juz nam sie bardzo nie spieszy.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Reven daj znać jak po wizycie
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Nie dawno ucięłam sobie drzemkę 1,5 godz i jeszcze bym spała, mdłości są teraz wydaje mi się, że zaczynam się do tego przyzwyczajać, bratowa rano zaczęła gotować miód z mniszka o matko, dwa razy mnie zerwało na wymioty. U mnie po remoncie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
reszzte trzeba doprowadzic do stanu uzytecznosci bo było malowane chyba z 10 lat temu na tym pietrze nikt nie mieszkał był to sdkłądzik starych mebli i był tu komp bo na dole u rodzicow w kazdym pokoju było dla kogos zle ze tam jest sciany sa wygładzone co tzreba wziasc w duzy nawias ale sa na upartego mozna tylko pamalowac i chyba btak zrobie bo gładzic wszytsko to mi sie nie chce popraawiamy co potrzeba i pomalujemy i bedzie o niebo lepiej ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
u mnie było malowane rok wczresniej pzred sieotry weselem wiec mama skusiła sie na remont kuchni i malarz pomalował sufit w łazience i na pzredpokoju ja swój stray pokuj malowąłam sama jakos na jesieni po weselu siostry wiec nie było tak zle a sprzatac i tak co było |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Od razu się położyłam i czekałam na męża,mój gin już nie przyjmował więc pojechaliśmy na izbę,lekarz powiedzial że w srodku jest czysto i nie ma zadnej krwi,ale mimo to chcial mnie zostawic w szpitalu (za kazda pacjetke przyjeta na oddzial maja kase ![]() ![]() Wierze,że i Twoje plamienia zakoncza sie szczesliwie ![]() Trzymam kciuki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1136 |
Wtajemniczenie
|
Swarovska od kiedy staraliście się o dziecko? My mamy za 1 września ślub a już teraz chciałabym się starać o dzidzię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
OOOOOO LiwkaO witaj ![]()
Trzeba wierzyć i mieć nadzieję....... 22,03,2012 Aniołek ![]() Edytowane przez Monika_uk Czas edycji: 2012-05-08 o 17:34 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pójdziesz na kontrole to napewno się dowiesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Kathe wejdz sobie na pierwszą stronę wątku tam masz listę staraczek i mamuś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
ciekawe jak tam reven24111
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.