|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Ale Wy macie z banią
Zapomniałam się najpierw zalogować i nie cytowałam już wypowiedzi: 1. Bania, jednak okazało się, że doopa z juwenaliów mojego TŻta, bo na śmierć zapomniałam, że przyjeżdża do mnie za tydzień! Trochę mi go szkoda, bo w Krakowie jest Apocalyptica, jedna z jego ulubionych grup, no ale trudno, miłość przede wszystkim ![]() Co ja pieprzę Co Ty, polubiłby Cię, jeśli się nie upijasz jednym piwem Ale ja jego koleżanek niektórych nie lubię, które szukają sobie problemów na siłę, nawet się czasem o to kłócimy. Ale co niby myśleć o lasce, która regularnie puszczała się z wykładowcą, a teraz wielki płacz, bo się nad nią znęcał psychicznie i chciała popełnić samobójstwo. Nie, nie szkoda mi jej, uważam, że jest głupia, bo ma 22 lata, a nie 5 i na własne życzenie robi g.wno z własnego życia i TŻ się na mnie za to denerwuje ![]() 2. O ja, jestem w szoku z historią z prababcią, Bania! Wiesz co, na to się chyba nie da nic poradzić, na taką panikę. Ja niby też mam pokończone kursy pierwszej pomocy (i to takie całkiem w dechę), a jak przychodzi co do czego to ze stresu nie potrafię ocucić kogoś, kto zemdlał czy zawiązać bandaż na nodze 3. Już sobie wyobraziłam Psyhe jak biega z szarfą i skacze w workach na prywatnym dniu sportu Za to w gimnazjum i w podstawówce każdy apel był mój 4. Psyhe, ale masz teraz jasne włosy! Ładne 5. Śmietanka, serduszko Zdrowiej!
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-10 o 15:06 |
|
|
|
|
#4622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
a dziś na obiad kurczak z makaronem, szpinakiem i fetą
|
|
|
#4623 |
|
Zadomowienie
|
Bania
OMG nie wiem jakbym zareagowała, ale pewnie podobnie jak Ty. W takich sytuacjach mam napady paniki ![]() BŚ heeeey! ![]() Psyhe kolor supeeeer Wasza MP zlapała doła
|
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, to Ty jesteś naturalnie taką blondyną?
|
|
#4626 |
|
Zadomowienie
|
yyy.... Okazało się że nasze plany finansowe skurczyły się strasznie i trochę rzeczy musimy poukładać inaczej. A dół finansowy w dzień wypłaty TZ to już ciężka sprawa
![]() Tak więc dietetycznych rzeczy w lodówce też nie będzie
|
|
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Winyl, przeważnie takie miałam, oczywiście był okres kiedy zrobiły się ciemniejsze i prawie rude ale później z powrotem wróciły do swojego odcienia Ej co wy macie z tymi moimi prywatnymi zawodami sportowymi? Pfffff, one wcale by tak nie wyglądały Byłyby zupełnie inne konkurencje... ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Jeszcze raz ona ![]() ![]() Kupiłam sobie prawie identyczne buty, tylko różowe
|
|
|
#4628 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i nie ma przebacz!Mów co się z Toba dzieje ![]() Pomodlimy się za Ciebie Cytat:
![]() Cytat:
Jakieś dołki na naszym wątku
|
||||||
|
|
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, ja miałam odwrotnie
![]() Byłam na mat-fiz, a jestem na prawie Nie wiem co ja na tej fizyce robiłam ![]() Monia, co do mnie to dopóki się nie przekonam jak to z moim serduchem jest to nie chcę siać paniki ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Milusia aj si ju :P ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Sandej, no nie wiem ![]() A jak zepsujesz cały plakat?
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie jestem ani humanistką ani umysłem ścisłym. Ja mam raczej, jak to określa mój TŻ "umysł przyrodniczy" :P Czyli ogólne zainteresowania. Ze ścisłych przedmiotów lubię chemię, biologia to chyba ścisły przedmiot nie jest? A z humanistycznych polski, ale za to nie lubię i nie umiem historii. Z matmy i fizy zawsze byłam kiepska
Zazdroszczę ludziom wszechstronnej wiedzy i pewnej łatwości w nabywaniu jej. Mam takiego kolegę, który ma ogromną wiedzę historyczną, a jednocześnie nie sprawia mu problemu napisanie matury z rozszerzonej biologii. Na dodatek potrafi grać na gitarze, co mnie kompletnie dobija i wpędza w doła Mój TŻ tak samo. Też bym tak chciała.Kasia Tusk jest podobna do ojca. Jak to Bania powiedziała "umalowany premier" Jezu, ale mam rozkminy, jak jeszcze tyle czasu do następnych wyborów.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-10 o 18:36 |
|
|
|
|
#4631 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)))GRATULACJE! Cytat:
![]() Cytat:
hue hue
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Baniak, tylko pewnie ona ma dłuższe
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Podstawa z angielskiego - 96% (chyba, że odejmą mi coś za teksty), a z rozszerzenia - jestem KRÓLEM STRZELCÓW. Zobaczymy
![]() Życzę Wam udanego wieczorku i weekendu
|
|
#4634 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Aaacha! zanim cokolwiek napiszę, to dzięki dziewczyny za wsparcie odnośnie tej sprawy z babcią
![]() już wczoraj ją przywieźli, strasznie jest patrzeć, jak ledwo oddycha, a tak bardzo chcialaby żyć, ale spokojnie można z nią porozmawiać, stara sie żartować, sama chodzi, choć wyglada jakby miala zaraz upaść. napedziła nam stracha! Cytat:
tez bym jej nie lubila 2. zawsze denerwowalo mnie to, ze tam trzeba bylo biegac, skakac itp; a nie bylo jakis konkurencji bardziej gimnastycznych, na rozciaganie... w tym bylam mistrzem!pyyyyycha obiad! a TZ Ci sie nie buntuje, lubi tak jesc? ee, a co z Twoim rowerem, jezdzisz? czy wykonujesz te cwiczenia od Sandej czy zostalas przy swoich?Cytat:
mrrrrrrrrrrrrrr! ale to jakies koturny? no tak, przeciez Ty bylas dzisiaj na spotkanku z mamunia! Cytat:
![]() 2. Cytat:
nie spotkalam chyba jeszcze takiej laski, ktorej tak latwo przychodzilaby ta wiedza, faceci jakos tak maja, ze oni wszystko wiedza, lub bardzo szybko dochodza do pewnych wnioskow.moj tata zawsze byl dla mnie takim idealem, zawsze wszystko wiedzial, nigdy nie musialam chodzic na korki bo swietnie wszystko potrafil wyjasnic. (chociaz do mojej siostry np. to nie przemawia i ma duzo korkow z kolesiami z polibudy ) no i tz tez tak ma, bardzo szybko zapamietuje, ma rewelacyjna pamiec. jego pasja jest historia i biologia, a sciezke zawodowa i edukacyjna wybral kompletnie inna ;p aaa, Psyhe, zapytalam, czy wie do jakiego serduszka modlimy się w maju i w czerwcu oczywiscie nie wiedzial ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- nie, wlasnie identyczne ;D
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-05-10 o 21:18 |
||||
|
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Bańka to koturny (ale takie cienkie)
![]() No byłam Też zastanawiam się co ja tam robiłam Bania, co teraz zrobisz? Jak w ogóle TŻ zareagował na taki test sprawdzający jego wiedzę religijną? ![]() To przykre... ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Postanowiłam się wyciszyć.
|
|
|
#4636 |
|
Wtajemniczenie
|
pochwale się Wam moim dzisiejszym zakupem :
Baniaaa - tż jak ma popołudniowe zmiany, to nie je obiadów w domu. dlatego ja wtedy robie coś dla siebie tż szpinaku nie cierpi, a szkoda. ja ćwiczę swoje turbo fire + ćwiczenia od sandej rowerem jeździłam przed wczoraj i zamierzam jutro
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-05-10 o 21:43 |
|
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
O kurrrrrrrrrrrrr
|
|
|
#4638 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Noo, ja lubię melodramaty, naoglądałam się seriali (tak Winyl, odnoście seriali, to się ogarnę i napiszę do Ciebie jeszcze
) no i mam huśtawkę.Serio, sama nie chciałabym słuchać tych wszystkich bredni, podobno za dużo myślę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Agnes, bierzesz ślub? Rany, wszystko mnie ominęło na wątasie, a myślałam że wszystko nadrobiłam! Ja chcę być druhną Cytat:
Jak rozjaśniałaś? ![]() Cytat:
![]() Ej właśnie, pytanie do Ciebie i Banny i Ewelki! Nakładacie jeszcze kremy pod krem BB? ![]() Przyszły moje próbki i czuję miłość do Skin79 Orange gdzie kupiłaś? Bo chcę takie, ale nie żeby miały koturn jak espadryle, tylko normalny ze skóry (albo pseudoskóry )Cytat:
Fajny, ale Twoja figura fajniejsza ![]() Ale pościka na blogaska wrzuciłam, żeby nie było- muszę zasłużyć na miano Honey, c'nie? ;pazurki: Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-05-10 o 22:55 |
|||||
|
|
|
|
#4639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. co do reakcji, to byl zdziwiony pytaniem, siedzial akurat na sfd i srednio mnie sluchal, ale az kazal powtorzyc i na chwile odlozyl laptopa ![]() Cytat:
tez tak zrobie, jezeli nie zrozumie moich potrzeb Cytat:
czemu faceci nie lubia szpinaku
|
|
|
#4640 | |||||
|
Rozeznanie
|
o 23.00 też nie?
![]() ![]() No, tak czułam, że coś pokręciłam ![]() Cytat:
![]() A na tą fotę K.T. którą wrzuciłaś śliniłam się przez pół godziny. Na tą dokładnie. I jesteś parówą, bo wg mniej jesteś od niej duuużo szczuplejsza. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ... me wants.Cytat:
![]() :roll eyes: A kto Wam niby zrobi zdjęcia, filmy reklamowe i stronę internetową. No kto??? ![]() Słońce, w takich sytuacjach bardzo ciężko zachować zimną krew. Ja też jestem z tych, które paraliżuje strach. Mam nadzieję, że z babcią już lepiej ![]() Laskiii ale jestem wściekła, poszlam dzisiaj poprzymierzać stroje kapielowe. Matkoboskojedyno, jak zobaczyłam swój zad w lustrze, to myślałam, że się obalę. Nigdy chyba nie będę wyglądać tak jak chcę ![]() Poza tym ciągle mi ostatnio niedobrze, boli mnie żołądek, za dużo stresów i już mi wszystko siada ![]() AGNES - przywołuję Cię do porządku. Co Ci nie pasuje w Twoich nogach???????? Idź do kąta i przemyśl swoje zachowanie!!!!
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-05-10 o 23:13 |
|||||
|
|
|
|
#4641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta gruba byla najlepsza Cytat:
ale chyba sprobuje tez bez.mega, co? nie wiem jak to zrobilam, ale w zamowieniu przeoczylam skin79
|
|
|
#4642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli część stronu w hm kosztuje aktualnie 19,90 to mogę kupować w ciemno, tylko mniej więcej dobieram rozmiar ![]() Co nie zmienia faktu, że ja w tym roku nie wyjdę na plażę i już myślę co zrobić, żeby w ogóle nie pokazać się w kostiumie ![]() Zgadzam się co do Agnes ![]() Cytat:
Po prostu... no kurde, no nie wiem co pisać, no. Bez sensu.No właśnie ja się boję, że mi się zdestabilizują/zmieszają filtry. Nie wiem
|
||
|
|
|
|
#4643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. nie przesadzaj! widzialysmy Twoje zdjecia, wiemy ile cwiczysz. nie powinnas az tak narzekac, glowa do gory! nigdy same sobie nie dogodzimy.gdzie mierzylas stroje? apropo, wlasnie! te dziewczyny ktore lubia dobrze dobrane staniki, skad macie stroje kapielowe? chcialabym cos innego niz bikini; ale w sumie nie chce tez inwestowac mega duzo w stroj i chyba postwie na h&m. chyba ze cos doradzicie ![]() Cytat:
kurcze mnie dzisiaj zlapal przeszywajacy bol w klatce piersiowej! nie wiedzialam co robic, pierwszy raz zdarzylo mi sie cos takiego ![]() 2. Karola ma racje!
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no co Ty, a z tak? ![]() 3. co do tego co sie dzieje z filtrami to nie mam pojęcia, choc tez o tym myslalam. no i nie wiem nadal ![]() z tym, że teraz nie mam przy sobie ulubionego kremu ktorym jest aktualnie bioderma hydrabio - nie wiem gdzie go zostawilam, w kazdym badz razie u rodzicow go nie ma wiec uzywam tego, ktory mam pod reka, lirene z serii dermoprogram.mysle ze ta bioderma bedziew fajna, bo jest lekka i zostawia na twarzy mini mat. a w ogole to gapa ze mnie, bo jak wczoraj napisalas, ze Twoją miłoscia jest skin79, to zrobilo mi sie przykro, ze go nie zamowilam, zrobilam przeglad probek i okazalo sie, ze niedosc ze go zamowilam, to jeszcze tego dnia go testowalam
|
|
|
#4645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli całe są takie same ![]() Rozjaśniałam farbą rozjaśniającą z oxy 9%. Co Ty BŚ my lubimy dziwne rozkminy! Pisz gałganku! ![]() Tekst z grzybiarką bezbłędny. Cytat:
![]() Bania! To nie jest majówka tylko MAJOWE! Nabożeństwo majowe! Haha, czyli zareagował tak jak powinien. Tak jakbyś była nie do końca 100procentowa Jak będę miała chłopaka, który nie będzie lubił szpinaku to Ci powiem czemu nie lubią Może kiedyś się doczekasz tej odp. Cytat:
Specjalizujesz się w robieniu stron internetowych??? Ja nie umiem wrzucić zwykłego bannera na bloga Ale za to keidyś świetnie mi wychodziło robienie ruszajacych się Candy Dollsów To Ty nam zrobisz najpiękniejszą i najbardziej różową stronę internetową na świecie! Ja może kupię strój kąpielowy jak schudnę. W h&m są cudne, ale te które mi się podobały to rozmiar był taki, że może obie miseczki wystarczyłyby na pokrycie mojego jednego cyca ![]() Skoro masz dużo stresów to może masz wrzody? ![]() Od dzisiaj się odchudzam. Naprawdę. Obiecuję Wam. ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- A kto najpierw pousuwał pół emotek i to ze 2 razy? Wycwaniłam się i pisząc długiego posta przed wysłaniem kopiuję go w razie jakby wizaż chciałby mi go wciąć.
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4647 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ![]() on myśli, że jestem trochę zryta grunt ze mnie kocha ![]() Cytat:
Psyhoooooooolu czekam. wtedy wszystkie skonfrontujemy odpowiedzi swoich chłopcow i zobaczymy, czy sa one spójne. @l3 bĘdZ!3 FuN! Cytat:
Cytat:
no ale stroju tam nie kupie xD wiec sie chyba przejde do h&m, widzialam na stronie internetowej cudne kiecki, wiec moze przy okazji sobie jakas zakupie + przymierze portasy z firanki takie jak ma nasza słodka Psyhe chce miec ten stroj, juz , teraz. i chce byc opalona i miec wlosy do polowy talii, kto mi to zalatwi? Bozia nie, juz probowalam. bez sensu 2. Ja tez od dzisiaj, tez sobie zrobie licznik w podpisie. jeden dzien skuchy = liczneie od nowa. Cytat:
![]() nic mi sie nie chce, jestem smierdzacym leniem, mam odrapane paznokcie i pewnie nikt mnie nie lubi, przez co pewnie zezre dzisiaj miliard ciastek i bede beczala przy na dobre i na złe, ze jestem jak bridget johnes zanim zaczela romansowac. co za bullszit. czemu kobiety maja takie wahania nastrojow, nie podoba mi sie to
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, bardzo mnie nurtuje jedno pytanie
![]() Pijesz kawę?
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- nooo pije, dużo. przeważnie 2 dziennie, mocne zaraaz chyba zrobie sobie sypaną - tak z 2 lyżeczek
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
A nie czujesz się po niej ciężko?
Ja i tak właśnie ograniczyłam się do 2-3 dziennie, bo przy 6 była masakra ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Sandej!!!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

Co Ty, polubiłby Cię, jeśli się nie upijasz jednym piwem
Za to w gimnazjum i w podstawówce każdy apel był mój
Zdrowiej!

BLOGUJĘ
sio z dołami!!

a ja mam dzisiaj jakiś humor do bani... wszystko dzisiaj jest na NIE!

Piekarnik Laury