|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...rmabrazja.html Stosuję m.in raz w tygodniu, okazjonalnie też na dekolt i plecy i zauważyłam naprawdę świetne rezultaty. Buzia jest fajnie wygładzona, pory zmniejszone a przykrych niespodzianek mniej. Maskę stosuję razem z peelingiem z tej samej serii. Kosmetyki są tanie, kosztują w granicach 20zł. Jedyny problem to, że są ciężko dostępne ale od czego mamy allegro ![]() Nie wiem również jak wygląda Twoja dieta ale na własnym przykładzie mogę stwierdzić, że odstawienie chipsów i gazowanych napojów jest zbawienne nie tylko dla sylwetki ale też dla cery |
|
|
|
|
#422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie za niedługo otwierają stradivariusa Cytat:
|
||
|
|
|
#423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę pić więcej wody, mimo że tak czy siak dziennie piję ok 2 l. Fab dzięki Poszukam na pewno i jak znajdę to kupuję z miejsca ![]() Kawuś 71 dni
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-05-11 o 10:01 |
|
|
|
|
#424 | ||
|
Zakorzenienie
|
za zestawienie, wszystko pięknie do siebie pasuje ![]() Cytat:
![]() Gratuluję 100-dniówki ![]() Ale to szybko zleciało ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#425 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam ze zle szukam, wiec jednak ta wycieczke bede musiala przelozyc na pozniejszy termin. I w takim razie musze pokombinowac z lotami, ale wizja przylotu do Oslo tez mi sie podoba bo rowniez chcialabym zobaczyc to miasto Cytat:
to takie urocze i cudowne Cytat:
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
łykaj cynk koniecznie
o matko 71 dni sraczke zaraz bede miala
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pochwal się potem fotkami ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na niespodzianki na twarzy stosuję sudocream, bo potrafi zdziałać cuda. Jak widzę jakiegoś syfka to nie potrafię się powstrzymać, by go nie wycisnąć
Zawsze mam wrażenie, że szybciej zniknie przez to Była mowa o komuniach. Ja nawet roweru nie dostałam
|
#429 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie wyglądasz!
![]() Cytat:
i powodzenia z resztą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i oby szybko przeszło Cytat:
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2012-05-11 o 10:15 |
||||||
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha widziałam też się ucieszyłam bo jak pojadę do rodziców to będę mogła wstąpić ![]() No pewnie
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- A kto Wam robi sesję ? Wasz foto ?
|
|
|
|
|
#432 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki
Cytat:
A za swoje pieniądze komunijne rodzice kupili mi meble do mojego pierwszego własnego pokoju (bo do komunii miałam pokój z siostrą). Ale te meble mnie tak nie cieszyły, jak to, że moja Chrzestna z Niemiec przyjechała z malutkim półrocznym synkiem. Pamiętam do dziś jak skakałam obok nich i płakałam kiedy wyjeżdżali do siebie. A dostałam od niej grę telewizyjną- nintendo. Do dzisiaj ja mam, TŻ nawet chciał się jej pozbyć- zabroniłam zdecydowanie, bo nawet teraz w zimowe wieczory czasem ja wyciągamy i gramy z siostrami ![]() Cytat:
Niemniej jednak uważam, że to Wasze 140zł za osobę to stanowczo za dużo. Ja miałam podstawę wesela jednodniowego w tej cenie. I osobiście uważam, że na komunie starczy obiad, kawa cistko, zimna płyta i kolacja. I nie wiem za co tu płacić 140 zł ![]() Cytat:
A z suplementów możesz polegać na tym, co Ci aptekarka poleci. Na mnie niestety suplementy nie działają... Cytat:
Ja też zobaczyłam jaki TZ jest troskliwy, jak się martwi, jak mnie kocha i jak się wzajemnie doceniamy, ale i zobaczyłam dużo rzeczy, które nie do końca mi pasują. Byłam na to przygotowana, wiedziałam jakie są wady TŻta i zdawałam sobie sprawy z tego, że po ślubie będą inne bardziej widoczne. Walczę z tym, a on walczy z moimi przyzwyczajeniami i pomimo, że jest super wow, czasem bywa gorzej. Trzeba to przetrzymać, wyjaśnić sobie o co chodzi, a czasem w kółko powtarzać, aż do skutku. Ale ja mam tylko miesięczny staz małżeński, więc co ja moge gadac w tej materii
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejo!
Cytat:
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, w cenie pakietu była sesja narzeczeńska :P
|
|
#435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale widzę, że w większości przypadków teoretycznie bliska rodzina (no bo rodzice chrzestni ) to nas olewa... Jestem matką chrzestną córeczki mojej siostry i póki co w oczach małej jestem bezkonkurencyjną super ciocią i chcę by tak zostało, tym bardziej że jej drugi chrzestny już się na nią wypiął a dziecko ma dopiero 5 latek
|
|
#436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To może mi też coś odejdzie po odstawieniu ![]() --- Widziałam, że pisałyście o zabawach - u nas były tylko 2 - taniec z marynarkami i śpiewanie piosenki z cytryną w ustach ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Ekstra ![]() A jak tam Ola ? Odezwała się do Ciebie
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2012-05-11 o 11:07 |
||
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
w przyszłym tygodniu dostaniemy wycenę remontu mieszkania
normalnie strach się bać ![]() ![]() mi też wszyscy mówią że po ślubie to się wszystko zmienia na gorsze szczególnie jak się nie mieszka razem.... a ja myślę że jak ktoś wychodzi z takiego założenia to tak pewnie będzie w jego przypadku... ja jestem dobrej myśli... wiem że bałaganiarstwo mojego TŻ będzie duuuużym problemem ale damy radę w końcu trzeba starać się przezwyciężać przeciwności
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
W naszych rodzinnych stronach też się komunie w domach robi. Nie byłam jeszcze na takiej, gdzie była w lokalu. Rozumiem jak ktoś mieszka w małym mieszkaniu i po prostu nie pomieści tyle osób, ale jak ktoś ma duży dom to jak dla mnie lokal jest zbędnym wydatkiem.
Jutro jedziemy do rodziny Tż w Bieszczady i zaprosimy około 23 osoby, a w niedziele następna partia tym razem już na miejscu. No i najważniejsze. W poniedziałek jedziemy kupić obrączki
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Tak odzywała się ale M. przerazila cena wystroju Kościoła i zrezygnował. No cóż..
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#443 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też miałam w domu... dzieciaki wszystkie w moim pokoju siedziały a dorośli w salonie... ja mam długi korytarz to sie tam bawliismy bo padał deszcz w dzien nie obyło się bez zniszczeń ale i tak było fajnie
|
|
#445 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo ma taki specyficzny sposób bycia, albo się zakochała. Uważaj Paulinko ![]() Cytat:
![]() Ale miałam dzisiaj pobudkę Nie nastawiłam budzika, bo usnęłam wczoraj zanim przyłożyłam głowę do poduszki. I budzi mnie telefon po 9.00. Budzę się taka ![]() i nie wiem o co chodzi, czaję że telefon dzwoni (dobrze że poznałam że to nie budzik i go nie wyłączyłam). Chcę sięgnać po telefon, a tu się nie da... prawa ręka totalnie zdrętwiała i wisi tak bezwładnie, musiałam na niej leżeć. Więc sięgam lewą ręką odbieram i chciałam bardzo udawać, że wcale dopiero się nie obudziłam i takim żwawym wesołym głosem mówię "halo". Ale to co wydobyło się z mojego gardła nie przypominało wesołego głosu, tylko wielką chrypę na wielkim kacu Ach i zapomniałam wam wczoraj powiedzieć że wizaż przyczynił się do mojej dobrej oceny na wczorajszym kolokwium Było pytanie o mechanizm działania ultradźwięków i wykorzystanie ich i były jakieś dziwne odpowiedzi, za bardzo nie kojarzyliśmy tego z zajęć żeby nam mówiła I tym oto sposobem dzięki zabiegom przedślubnym pm-ek zaznaczyłam dobrą odpowiedź
|
|
|
#446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za info
![]() Mam cichą nadzieję, że może nam się uda załapać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Super |
|||
|
|
|
#447 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dała mi maść na dzień, maść na noc i żel do mycia, zapłaciłam za to 150 zł z hakiem i g**o pomogło ![]() Cytat:
Także w dobie lokali które te komunie organizują, nawet bym się nie zastanawiała. W moich okolicach nie jest to wyznacznik prestiżu raczej, a tego kto pierwszy zdaży lokale powynajmować ![]() Zmykam na praktyki, a później pewnie pojedziemy polatać , zrobię Wam piękne zdjęcia mojej okolicy, wczoraj byłam zachwycona ![]() Buziaki i miłego dnia
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-05-11 o 10:43 |
||
|
|
|
#448 | |
|
Raczkowanie
|
dlaczego? Przeciez nie zdziera się płytki paznokcia?
Cytat:
![]() A na czym one polegały?
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/40161/..._maz_na_zamku/
wrześniówki no no sama smietanka bierze ślub we wrześni Brad i Angelina teraz ona no no
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.

Macie jakieś sprawdzone sposoby na pielęgnacje cery? Mam kremy, toniki, wody micelarne i inne cuda i nic mi to nie daje. Może jakieś suplementy do łykania? Znacie coś dobrego?

a to drugie żebym trafiła na pytania na temat których będę mogła sie wykazać swoją wiedzą 
Poszukam na pewno i jak znajdę to kupuję z miejsca 
za zestawienie, wszystko pięknie do siebie pasuje
to takie urocze i cudowne 

Zawsze mam wrażenie, że szybciej zniknie przez to 
Cierpię jak na początku. Nie wiem nawet czy znowu nie wybiorę się do lekarza. Wiem, że skręcenie leczy się długo, ale nie mam już siły. W każdej pozycji mi źle i mam już dość problemów z chodzeniem
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
ja na swoją komunię dostałam 2,5 miliona 
Ślub 27. X. 2012