|
|
#3571 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
Cytat:
Dziewczynki... jest tragedia! Właśnie wróciłam z wizyty u lekarza. Kolana w sumie mi przeszły ale przez noc tak mnie obsypało tymi krostami, że wyglądam jak jedna, wielka, czerwona i mega swędząca plama Dosłownie nie da się wytrzymać, tak swędzi. A krosty mam wszędzie od stóp do głowy, a na głowie, szyi i plecach chyba najwięcej. Aaa co najgorsze mnóstwo tego mam na twarzy :/ Jak rano wstałam i zobaczyłam się w lusterku to momentalnie się rozbeczałam Masakra Ps-półpasiec wygląda zupełnie inaczej niż ja wyglądam w tym momencie
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
||
|
|
|
#3572 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Postaraj się to jak najmniej drapać, i nie ruszaj buzi!!! ( żeby Ci później jakieś blizny nie zostały)Serduchem jestem z Tobą |
|
|
|
|
#3573 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, no nie nadążam za Wami!!!
ewula87 - ja też miałam problemy i nawet pomieszałam raz na zaproszeniu pary. byli bracia i każdy ma żone i źle żony dopasowałam do zaproszeń. ale wstyd! haczyk7 - czekam na kołacza mniam niam![]() wybOrOowa - moja teściowa wymyśliła, aby wyjście z bloku udekorować i by zamówić zespół aby zagrali na wyjście. nie przeszło na wsi ok, tam jest więcej tej tradycji, ale nie na osiedlu mieszkaniowym jojla - dobrze, że masz ludzką babeczkę z poradni. moja zrobiła mi wykład na temat medycyny, że ona się nie nadaje i że to Bóg daje dzieci i nie ma zależności czy jesteś płodna czy nie, bo on sprawi, że będziesz miała nawet jak nie możesz ![]() Malgos_12 - ja miałam Stocka i nam właśnie nawet doradzali albo Stocka albo Maximusa. Dobry był, niewiele zostało butelek ![]() kasioonya - a ten nazębny też umie robić zdjęcia? normalnie jak James Bond ![]() mayeczka87 - widziałam tę sukienkę na żywo w Orsay i jest piękna!!!! Inusiaa88 - ale co lekarz podejrzewa? Może to łupież pstry? Ja kiedyś miałam, byłam cała czerwona, swędziało i kąpałam się w nadmanganienie potasu (chyba tak się pisze) i zeszło. |
|
|
|
#3574 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lekarz zlecil jaies badania? Moze posiew krwi, itp?Trzymam mocno kciuki zebys szybko wyzdrowiala
29.06.2012 Edytowane przez malaOlaa Czas edycji: 2012-05-11 o 11:02 |
|
|
|
|
#3576 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
wow śliczna sukieneczka Ja jestem w krakowie , niestety cały weekend spędzę na uczelni
|
||
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Wyborowa - ja Finlandii też nie kupiłam, bo kupiliśmy Maximusa (robiony przez Finlandię ale tańszy- taż poszło kupę kasy), ale mam nadzieję, że traficie na dobrą partię, a jak Tusia mówi, że u niej było OK to tym lepiej.... może za blisko Ukrainy mieszkam i wszystko już tu mieszają
![]() Inusiaa - dbaj o siebie i jak nie będzie pomagać to zmień lekarza, może właśnie jakieś badania potrzebne a nie, że jemu to wygląda na to czy na tamto... jejku jak ja nie cierpię lekarzy, niestety w swoim życiu trafiłam więcej tych co niewiele wiedzą... mojemu koledze jeden tutejszy nie wykrył białaczki!!!! kiedy chłopak miał typowe objawy i po badaniach krwi było widać! Magnusia - zaproszenia fajne... ja myślałam, że to są winietki hahah Justynaa - a ja tam trochę tradycji lubię (ale zależy co , ale u mnie nie ma czegoś takiego jak wykupiny (co to??), chcę żeby orkiestra przyjechała do domu, a tato jak się mój ucieszy, bo sam kiedyś z orkiestrze weselnej grał my jednak wychodzimy obydwoje z mojego domu rodzinnego, bo Tż z daleka i przyjedzie wcześniej... Mayeczka - sukienka śliczna Kasioonya - też lubię pociągi! całe życie mieszkałam blisko stacji, dojeżdżałam wszędzie... jakiś taki sentyment... oprócz sytuacji kiedy z Wrocka do Dębicy jedzie się 9 godzin... albo przy -18 stopni czekaliśmy 2,5 godz na opóźniony pociąg, który jechał z Wrocławia do mnie no i oczywiście jego podróż się opóźniła, mieliśmy nie ten bilet (mama zapomniała mi powiedzieć, że są różne sieci - różne bilety) czasem szkoda gadać.... ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- dziewczyny jeszcze 22 dni!! zaczynam się trochę stresować, takie ciągłe wewnętrzne poddenerwowanie... a i cieszę się bo mi kolejne 6 osób potwierdziło przybycie
|
|
|
|
#3578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3579 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34042834] Inusiaa88 - ale co lekarz podejrzewa? Może to łupież pstry? Ja kiedyś miałam, byłam cała czerwona, swędziało i kąpałam się w nadmanganienie potasu (chyba tak się pisze) i zeszło.[/QUOTE] Cytat:
Lekarz powiedział, że to najprawdopodobniej jakieś dziadowskie uczulenie... Dwie pielęgniarki, które mnie dziś widziały też mówiły o uczuleniu. Ale żeby aż tak Mówił też lekarz, że jest też jakaś bakteryjna choroba, która podobnie wygląda więc na wszelki wypadek dał mi również antybiotyk, żeby ze mną nie eksperymentować. Ale mówił, że skoro dostałam we środę zastrzyk i on tak jakby zatrzymał mi to na jeden dzień to pewnie to jednak uczulenie a alergen musi się wysypać do końca. Sama już nie wiem. Najgorsze jest to swędzenie!!! ![]() Ospę przeszłam w dzieciństwie więc kompletnie odpada. Z resztą ani ta lekarka we środę ani mój doktor nic o takich chorobach nie mówili. Dziękuję dziewczynki za zainteresowanie i proszę, trzymajcie kciuki żeby zaczęło mi to przechodzić. Do ślubu tak mało czasu A jeszcze jak zaczęłam u lekarza opowiadać, że za 29 dni mam ślub i strasznie się boję żeby mi to przeszło do tej pory to się trochę popłakałam, tak mi nerwy puściły A lekarz do mnie z uśmiechem na twarzy:- "jesteś pewna, że chcesz wyjść za niego za mąż?" Ja na to, że jestem (i śliptam sobie pod nosem) A on do mnie z jeszcze większym uśmiechem, że najwyżej przełożymy ślub, nie ma się do czego spieszyć, będziesz dłużej wolna Lubię go bardzo, ale chyba nie zauważył jak ja poważnie podeszłam do sprawy hehe ![]() Cytat:
Na jakiej uczelni studiujesz?
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|||
|
|
|
#3580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana to są winietki zap0roszenia mam fioletowe i te winietki też będą fioletowe ![]() Mi dziś też 4 osoby potwierdziły ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
|
|
|
#3581 |
|
Zadomowienie
|
Studiuję na UP Zmykam kochane bo umówiłam się z koleżanką przed zajęciami na kawke i ploty Miłego popołudnia |
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobiety
![]() Inusiaa88 - może idź do innego lekarza, prywatnie, ten lekarz jakoś nie bardzo przykłada się do Twojego przypadku. Powinien wysłać od razu Cię na jakiś wymaz czy posiew żeby było wiadomo co Ci jest a nie leczy Cie od wszystkiego i niczego. http://nesir.wrzuta.pl/audio/6ydVMNB...ekuje_rodzicom - piękna My do 15 maja czekamy na ostateczne potwierdzenia. Do tych którzy nie potwierdzą 15 będziemy dzwonić - na samą myśl biorą mnie nerwy ![]() U mnie zespół będzie grał pod blokiem. Ja osobiście nie mam nic przeciwko tej tradycji i nie uważam jej za "wiochę" . Dla mnie jest to bardzo miłe jak podjeżdżają goście pod dom a zespół gra, a po za tym mam do kościoła 3 min drogi więc wszyscy będą czekać na nas pod blokiem i razem pójdziemy do kościoła. |
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas nie będzie zespołu ani pod blokiem ani pod kościołem- dopiero na sali będą
|
|
|
#3584 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Co prawda mój lekarz u którego dziś byłam zazwyczaj mnie nie olewa, bardzo często mi się sprawdzał przy moich dolegliwościach i lubię go bardzo, ale jak jego leki się nie sprawdzą to pójdę do specjalisty od spraw skórnych i tyle... Eh ![]() Apropo potwierdzeń, to my mieliśmy napisane na zaproszeniach, że czekamy na potwierdzenie do 1 maja a i tak do większości niepewnych trzeba było dzwonić bo sami nie raczyli tego zrobić...
||
|
|
|
#3585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3586 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a to nasza piosenka na podziękowania: http://www.youtube.com/watch?v=qASXXgWamjk |
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
My piosenkę na podziekowaniu dla rodziców mamy taką: http://julcia13900.wrzuta.pl/audio/a...-to_dzieki_wam
najbardziej się boję tego że się rozpłaczę, a bardzo tego nie chcę. My podziękowanie chcemy zrobić na początku wesela. Nie czekać do późnych godzin. Dla rodziców mamy zamówione Nasze portrety które zrobimy w dzień ślubu i do tego storczyki w doniczkach
|
|
|
|
#3588 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
u nas nie będzie żadnej piosenki - będzie 100 lat i prezenty
|
|
#3590 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kochana, dasz radę! Mnie tydzień przed ślubem tak połamało, że nie mogłam się ruszać! Wszystko minęło dwa dni przed ceremonią, dasz radę! ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- nie będziecie płakać! ja byłam w takich nerwach, że nie wiedziałąm co się dzieje i nie było czasu na łzy... a przypominam, że ojciec wyszedł na początku wesela i podziękowania dość kiepsko wyglądąły...:/ |
|||
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
tusiamar - a mi to nie przeszkadza i niech wszystko toczy się swoim torem bo niestety nic nie da się zaplanować w 100%. U Nas jest taka tradycja i nie mam zamiaru jej zmieniać. Nie będę latała jak szalona i mówiła każdemu nie przyjeżdżajcie pod dom bo ja mam inną wizję. A po za tym dłużej bym wsiadała do samochodu pod blokiem niż przejdę tych parę kroków.
Raz byłam na weselu gdzie PM chciała zrobić wszystko po swojemu. Nie dość że pół wesela siedziała naburmuszona bo wesele poszło swoim torem i obyczajami. U Nas jest taka tradycja że nad ranem jest porwanie PM i młody z wódka i jedzeniem idzie z zespołem i gośćmi szukać młodej. Pani Młoda wpadła w taki szał że podrapała gości, nawyzywała i rozpłakała się i cały makijaż popłyną ze łzami. Zespół zacząć uciekać , goście na sale nie weszli bo mieli takie pręgi od paznokci na twarzy że wyglądali gorzej niż po jakiejś bójce to jeszcze każdy mówił że takiej wariatki nie widział. Nie rozumiem tylko tej młodej. Po co wyprawiała wesele skoro wiedziała że na wszystko jest NIE. Powinna wziąć ślub w kościele i wrócić do domu usiąść na krześle i siedzieć w swojej sukni bo wtedy by było wszystko po jej myśli. aaaaaa Do slubu pozostalo 50 dni (30/06/2012) aaaaaa Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-05-11 o 13:50 |
|
|
|
#3592 |
|
Raczkowanie
|
Inusia- tylko się nie załamuj, zobaczysz że szybko Ci przejdzie
ale myślę, że druga konsultacja by Ci nie zaszkodziła ![]() Przyszły moje zaproszenia- sa piekne
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3594 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- piękne ![]() jesteście Marta i Mariusz zupełnie jak m&m ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
bo chciała się pokazać... Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2012-05-11 o 14:19 |
||
|
|
|
#3595 |
|
Raczkowanie
|
Tusia- nawet nazwiska z TŻ mamy podobne
tez się kończą na -ak Że tez nie pomyślałam, wybrałabym zamiast imion m&m na zaproszeniu :P
|
|
|
|
#3596 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34046413] Kochana, dasz radę! Mnie tydzień przed ślubem tak połamało, że nie mogłam się ruszać! Wszystko minęło dwa dni przed ceremonią, dasz radę! [/QUOTE] Obu Tusiu, oby !! Cytat:
![]() A za tydzień mam 2 komunie i bardzo by mi było żal jakbym nie mogła na nie pójść, bo strój na tę okazję wisi w szafie i prezenty dla dzieciaków czekają...
||
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.easygo.pl/lastminute.html?samolotem jakie ceny
|
|
|
|
#3598 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jaka taniocha!! ej, ja szukam z biur podrozy itaka albo tui i są dwa razy, ba, trzy raz droższe. pytanie mam - jak gdzies sie wybieracie na wekejszyn to na wlasna rece czy z biur? bo teraz ciagle jakies upada i nie wiem:/ |
|
|
|
|
#3599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z alergią na wszystko co możliwe ale na nic konkretnego męczę się od lat i zwiedziłam już większość dermatologów i alergologów w Warszawie i żaden nie potrafi mi pomóc więc jak masz jakiegoś lekarza któremu wierzysz to trzymaj sie go. Spróbuj wykąpać sie w krochmalu to powinno złagodzić swędzenie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczne są zaproszenia i też jesteśmy M&M ![]() Widzę ze rozmawiacie o podziękowaniach u nas będzie to raczej smutny moment... uciekamy teraz zaprosić kolejne kilka osób ale wieczorkiem przesłucham Wasze piosenki |
|||
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
oto moja księga gości- jest pięknaa i bardzo ładnie wykonana
na fotce nie wyszło zle kokarda jest fioletowa a sama książka jest z materiału ecru a te zdobienia są wypukłe
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

a jak kolana?
Tak więc koleżanka może być spokojna
Dosłownie nie da się wytrzymać, tak swędzi. A krosty mam wszędzie od stóp do głowy, a na głowie, szyi i plecach chyba najwięcej. Aaa co najgorsze mnóstwo tego mam na twarzy :/ Jak rano wstałam i zobaczyłam się w lusterku to momentalnie się rozbeczałam
Masakra
ŻONKA
Postaraj się to jak najmniej drapać, i nie ruszaj buzi!!! ( żeby Ci później jakieś blizny nie zostały)
na wsi ok, tam jest więcej tej tradycji, ale nie na osiedlu mieszkaniowym 

lekarz zlecil jaies badania? Moze posiew krwi, itp?
29.06.2012

A lekarz do mnie z uśmiechem na twarzy: