|
|
#3601 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
Prześliczna!!!
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
|
#3602 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki pisałam do Was i pisałam i nagle srrru - odcięli mi neta czy jak
może to jakiś znak, że za dużo siedzę tutaj zamiast zająć się załatwianiem wszystkich ważnych spraw? Inusia przede wszystkim dla Ciebie - wielkie kciukasy, żeby było coraz lepiej! trzymaj się i uważaj na siebie Tusia - pewnie, że aparat nazębny robi foty i ma jeszcze jedną funkcję - oślepianie wroga - jak się uśmiechnę to walę po oczach takim błyskiem, że ludzia zamurowuje, więc to Bond i Bazyliszek w jednym niki trzymaj się na tej uczelni! współczuję, ale też trochę zazdroszczę - postudiowałoby się jeszcze, choć może niekoniecznie w słoneczne weekendy... niech zajęcia w niedzielę skończą się szybciutko w takim razie! Małgoś fajnie, że ludzie potwierdzają! no i ja też mam już wielką chmarę motyli w brzuchu nie liczę dni, ale zawsze jak mówią w tv ile zostało do Euro, to odejmuję jeden i wiem ale chciałabym, żeby ten czas się rozciągnął! dziś umówiłam się z wizażystką na próbny - 01.06. makijaż przetestuję na wieczorku panieńskim - wczoraj byłyśmy z kumpelą w naszym ulubionym pubie i wstępnie omówiłyśmy z barmanem nasze pomysły. myślę, że będzie fajnie rozglądam się za bielizną na noc poślubną i podoba mi się to: http://www.intymna.pl/s33103,magda-gorset a podczas tego rozglądania się trafiłam na coś, co mnie zamurowało... jakiś czas temu widziałam męskie rajstopy i myślałam, że w kwestii męskiej bielizny już nic mnie nie zaskoczy - a jednak: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/pl-PL/produkt/2...set/Esbelt_407 zamurowało mnie nie wyobrażam sobie, żeby jakiś mężczyzna zdecydował się na takie wdzianko, no ale może mam po prostu małą wyobraźnie magnusia bardzo ładna ta Twoja księga i winietki a co do kiecek na poprawiny - ja bym bardzo chciała znaleźć jakąś z baskinką http://www.moda.net.pl/obrazki/2012/...-baskinką1.jpg http://chicisimo.pl/files/2012/03/za...er-dresses.jpg http://www.streetglamourtoday.com/wp...1549829964.jpg a ta ślubna (po lewej) to moim zdaniem cudo! http://aniolyprzyjec.files.wordpress...ki-peplum6.jpg
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-05-11 o 19:46 |
|
|
|
#3603 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jest ślicznaCytat:
![]() Ale będziesz mieć przyjemny dzień dziecka ![]() Bielizna świetna uwielbiam gorsety ale jestem dość drobna i przez net wolę nie kupować bo są za duże dlatego wybrałam sobie taką fajną rozpinaną koszulkę z dodatkami tylko czekam na biały kolor ![]() Cytat:
wybOrOowa podjęłam w końcu decyzję o butach będę zamawiała w Otwocku dlatego wielka prośba do Ciebie mogłabyś napisać mi wszystko dokładnie jak przebiegała Twoja wizyta? Tzn czy tam mają gotowe buty czy wybierasz z katalogu czy może jeszcze inaczej? I jak tam najlepiejjechać bo podobno ciężko znaleźć tą pracownie? Będę Ci bardzo wdzięczna za każdą informacjęPochwalę się Wam że kupiliśmy dziś w końcu nowe drzwi i kamień do oklejenia kominka czyli pomału zaczynam wierzyć że do wesela skończymy remont salonu
|
|||
|
|
|
#3604 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie może być ciężko mój tż twierdzi ,że bankowo będzie ryczał już na błogosławieństwie nawet jak był ślub jego brata to płakał na błogosławieństwie ja też należę do osób które łatwo się wzruszają więc może być jeden wielki szloch ale co tam nie ma co wstydzić się łez szczęścia i wzruszenia jedynie mój makijaż może być z tego powodu niezbyt zadowolony bardzo ładne Cytat:
![]() dopiero przed chwilką wróciłam
|
|||
|
|
|
#3605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no fakt, dzień dziecka zapowiada się przyjemnie ze mnie też jest taki trochę suchotnik - głównie w górnych partiach, ale skoro można wybierać miseczki, to biorę 70C (choć z tej formy cyckonosz mam 65D) i mam nadzieję, że będzie dobrze! do kompletu szorciki, białe pończochy i chyba będzie oł rajt bardzo rozczulające te piosenki dla rodziców... my chcemy sobie i rodzicom oszczędzić ryku, więc raczej będzie tylko "100 lat" i kilka słów o tym, za co im dziękujemy. a żeby rozluźnić atmosferę, to pomyślałam o tym, żeby z głośników poleciało "Acapulco", bo na jednej z imprez mój padre - będąc już w stanie nieco wskazującym - wywijał do tego numeru takie maseraki na parkiecie, że do tej pory płaczę ze śmiechu, jak sobie to przypominam buty w Otwocku, czyli Gatuzo? wybrałaś już konkretny model? gratuluję zakupów ehh, jak ja bym chciała, żebyśmy też już mogli wybierać sobie różne rzeczy do NASZEGO gniazdka... niki super, że tak Ci się udało popołudnie! oby tak dalej ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- naprawdę bardzo ładne te zapro! i chyba dotarły do Ciebie jakoś ekspresowo?
|
|
#3606 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
3maj się i mam nadzieję że zejdzie Ci to szybciutko , jest takie wapno specjalne na uczulenia, ale lekarzem nie jestem więc nie chce doradzać bo co za dużo to też może zaszkodzić , więc będzie dobrze i nie drap nic kochana[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34042834]Dziewczyny, no nie nadążam za Wami!!! ewula87 - ja też miałam problemy i nawet pomieszałam raz na zaproszeniu pary. byli bracia i każdy ma żone i źle żony dopasowałam do zaproszeń. ale wstyd! haczyk7 - czekam na kołacza mniam niam![]() wybOrOowa - moja teściowa wymyśliła, aby wyjście z bloku udekorować i by zamówić zespół aby zagrali na wyjście. nie przeszło na wsi ok, tam jest więcej tej tradycji, ale nie na osiedlu mieszkaniowym .[/QUOTE] jestem tego samego zdania super avatarek dowód już jest ??Cytat:
a z tą finlandią nie chodziło mi że ty kochana kupiłaś tyle że wybraliśmy w sumie to co nam polecali , każdej wódki można trafić gorszy rzut nawet finlandii , a wybraliśmy i w miarę dobre i to na co nas stać . umówiłam się na 8czerwca na pazury
|
|
|
#3607 |
|
Rozeznanie
|
o, to w moje poprawiny
i w pierwszy dzień Euro a jakie te pazury? żel, akryl, hybrydy?
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-05-11 o 21:47 |
|
|
|
#3608 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
właśnie tym zejściem jakby w dół wchodzi się tam i później na prawo i cały czas prosto do końca i w lewo , starsza miła pani , butów stoi tam mnóstwo wszystkie wystawione i wybierasz model , obcas grubszy , cieńszy wysokość , wiadomo że z modelu na 13 cm obcasie nie zrobią 3 cm ale ja z 9 cm zmniejszyłam na 7 wydłużył mi paseczek wzdłuż stopy bo był przy krótki , jak dzwoniłam i pytałam ile się czeka na buty pani mówiła że ok 30 dni jak powiedziałam że ślub 9 czerwca to powiedziała że powinny być na 19 maja czyli 2 tygo , powiedziała że zrobimy szybciej , Więc raczej zadowolona jestem zapłaciłam zaliczkę 60zł , muszę jeszcze zapłacić stówkę , w salonie zapłaciła bym dwa razy tyle ul.Górna 88 B polecam jechać z nawigacją bo na połowie ulic nie widać nazw tych ulic więc nie wiadomo czasami na jakiej się znajdujesz , ale jakoś trafiliśmy ![]() ah no i kolor możesz wybrać , mi pani ma jeszcze zmienić kształt podeszwy , bo za dużo mi odstawała od palców , więc miła i fachowa pomoc ![]() telefon podać ? ja w otwocku wybrałam gatuzo ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]() żel french z różem
|
|
|
#3609 |
|
Rozeznanie
|
ahh, no to piękne będziesz miała te pazurki na moich poprawinach
ja będę robiła hybrydowy frencz na dziś już zmykam w kimono. tym, które mają przy sobie TŻtów życzę przyjemnej nocki a pozostałym kolorowych snów ![]() do poczytania jutro ;*
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
kasioonya-- fajnie, że planujesz panieński- ja swoj mam za tydzień i nic nie weim
babiszony moje cholera wszystko w tajemnicy trzymają więc wiem tylko tyle, że okolo 20 pocztątek i to wszystko ![]() Bielizna na noc poślubną ![]() męski gorset Pradip- a gdzie widziałaś taką księgę jak moja? i za ile? gratulacj,ę za remontowe zakupy jakby co daj nmiary- przyjedziemy pomożemy ![]() wybOrOowa- ja też taki szpon sobie zrobiłam- nawet fajny i nieźle się trzyma
|
|
#3611 |
|
Rozeznanie
|
O matko,
nie nadążam za Wami )widzę, że sezon ślubów w pełni bo pędzicie w niesamowitym tempie. Ja ciągle nie mam nawet wybranych wzorów zaproszeń Ni obrączek, ani kursu tańca ![]() Kiedy Wy będziecie tańczyć na własnych weselach ja będę pochłonięta przygotowaniami do mojego ;-) |
|
|
|
#3612 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się strasznie z tych drzwi bo obecne blokowały nam cały remont salonu bo chcieliśmy większe niż mamy teraz i trzeba wykuć kawałek ściany już sobie wyobrażam co się bedzie działo Cytat:
Cytat:
Lubisz murować, gipsować, szlifować i wdychać tony pyłu? Zapraszam każda pomoc sie przyda bo wszystko robi mój Tż z delikatna moja pomocą
|
|||
|
|
|
#3613 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34050658]jaka taniocha!! ej, ja szukam z biur podrozy itaka albo tui i są dwa razy, ba, trzy raz droższe.
pytanie mam - jak gdzies sie wybieracie na wekejszyn to na wlasna rece czy z biur? bo teraz ciagle jakies upada i nie wiem:/[/QUOTE] Ja często latam na własną rękę, ale gdzieniegdzie wole z biurem bo jak podliczę koszty to nawet taniej wychodzi... a gdzie chcecie się wybrać?? Może coś podpowiem... Ładne te zaproszenia... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wyborowa - pewnie, rozumiem, ja na prawdę nie miałam nic złego na myśli mówiąc o tej wódce ... |
||||
|
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ja tam zamawiałam właśnie. Kochana ja już kilka remontów przeszłam własnymi rękami mieszkając w takim balaganie i do pracy chodząc - dramat nie polecam i szczerze Ci współczuję ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- 129 zł - ma 50 kartek, z 30 kartkami są po 119 zł chyba a ja brałam z większą ilością. W sumie trochę może i duzo ale jak szukałam na allegro to to co mi sie podobało i miało około 50 kartek kosztowało 80-100 zł plus przesyłka więc w sumie na to samo wyszło a mogłam sobie pomacać materiał wstążki i wszystko "na żywo" wybrać
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem gdzie przeczytałam, że to zaproszenia i normalnie zgłupiałam... choć w sumie teraz to wszystko możliwe, więc pomyślałam, że to jakiś najnowszy trend w zaproszeniach... ehhh chyba zaspana byłam hahaha
|
|
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- dzwonili dzis od jubilera i we wtorek odbieramy obrączki
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - to czekamy na zdjęcie!
Dziewczyny tak sobie dziś wspominałam jadąc luasem jak wyglądało wesele dawniej, chciałabym kiedyś jeszcze pójść na takie wesele, gdzie rozstawiane były domki na podwórku albo gdzieś w garażu, podłoga pod plandeką, ten smak zwykłej oranżady, mnóstwo ludzi i zabawa przez kilka dni... mam fajne wspomnienia z tamtych lat choć dzieckiem byłam. Nie jestem jakąś fanką tradycji, ale widać jak wiele przejmujemy z zachodu, zaczynają wchodzić dróżki w takich samych sukienkach, dj, światła i dym jak na disco .... nawet mojej szwagierki znajomi urządzili tak, że poszli do Kościoła wszyscy potem obiad zabrali tylko najbliższych a reszta gości musiała czekać, potem poszli do klubu (gdzie wynajęli 2 czy 3 loże) zapłacili każdemu za piwo a resztę goście musieli sobie sami kupić... ja rozumiem, że nie każdego stać, ale to chyba już lekka przesada...ehhh ale do tamtych wesel z dawnych lat mam sentyment.... Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-05-11 o 23:19 |
|
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak miałam może 5 lat i pojechałam do wujka na wesele- było super. Jakaś taka wiata/namiot byla na podwórku, zamiast parkietu dechy, stoły z sałatką jarzynową z dekoracją "muchomorek z jajka i pomidora", coca- cola (ale bajer to był)- a spałam z kuzynką obok w stodole na sianie!!!! rewelacja - byłam strasznie przejęta
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie nie byłabym taka szczęśliwa gdybym musiała teraz na sianie spać, ale jakoś jak się jest dzieckiem to człowiek niczego się nie boi, ani wygodny nie jest, my zawsze namiot rozkładaliśmy, żeby móc wrócić na wesele jak rodzice pójdą spać hahahah
Ksiądz napisał mi maila, że doszły do niego wszystkie nasze dokumenty bo mnie tutaj nastraszyli, że późno przyszłam protokół spisać (2 miesiące wcześniej) i mogą nie dojść na czas... bo powiedział, ze oni teraz to już z tymi z sierpnia spisują... ale ślub jednak się odbędzie! hahah
|
|
|
|
#3620 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W temacie remontu to taki trwający praktycznie od 3 lat dla alergika jest zabójstwem i chyba trzyma mnie tylko świadomość że to wszystko już dla nas. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze co się stało ze słoneczkiem? Mieliśmy iść dziś ze znajomymi na koncert ale patrząc za okno mało zachęcająca pogoda na plenerową imprezę
Edytowane przez Pradip Czas edycji: 2012-05-12 o 09:11 |
||||
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na księgę czekałam jakie 10 dni ale zamawialam przed majówką więc te dni wolne trochę to wydłużyły. Co do wesel kiedyś- dokładnie, wszyscy się bawili, pili rozrobiony spirytus, zagryzali swojską kiełbasę i było fajnie. Teraz czasem ludzie przesadzają- napięty scenarisz imprezy (łącznie z tym którą nogą zacząć pierwszy taniec), poobrażani nadęci goście (bo ten nie siedzi koło tego, bo ten nie przyjdzie bo tamta będzie itp) a temu nie pasuje bo mizerii nie było. Kiedyś nikt nie zwracał uwagi na takie pierdoły. OK chcemy aby nasz dzień był wyjątkowy, teraz są dostępne różne gadżety - spoko to jest fajne ale nie można przesadzić bo przecież nie liczy się wzorek na serwetce tylko szczęście młodych. Gdzieś czytałam o PM-ce która wyszła ze swojego wesela bo potoczyło się ono własnym torem czegoś tam ze scenatiusza nie było (na zasadzie 19:52 toast dla młodch, 19:54 ciocia popija wódę colą a wujek sokiem bo kolorystycznie ładnie wygląda) ) - taka przyjemność to 5 tysięcy
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-05-12 o 09:56 |
|
|
|
|
#3622 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mój panieński będzie 2 czerwca w klubie Cytat:
a co do koloru to może zadzwoń i zapytaj jak to wygląda czy trzeba samemu , bo z tego co ja wyczytałam to trzeba dopłacić 5zł za materiał ale ja się nie pytałam bo szukałam białych i wcale nie myślałam o kolorze Cytat:
Cytat:
![]() my dzisiaj idziemy na kolejną lekcję tańca , tuby zamówione z płatkami róż zawieszki na alkohol również różowe http://allegro.pl/zawieszki-na-alkoh...307802876.html Niestety od dzisiaj zapowiadali załamanie pogody i tak ma być tydzień , chłodniej i deszczowo ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() motyle na pewno jakoś się wypróżniają ale nie w takiej jednorazowej ilości jak gołąbek
|
|
|
#3624 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hellloł
Cytat:
no i załatwione! całą resztą zajmują się babeczki jeśli chodzi o remont u Pradip, to ja uwielbiam się pobrudzić, więc pomogę chętnie! alergii nie mam, umiem trochę nakładać gładź, szlifować, przykręcać płyty regipsowe, malować i sprzątać nie ma to jak mieć narzeczonego Boba Budowniczego ;D Cytat:
a nas - czerwcówek trochę tutaj jest dlatego zasuwamy tak z postami. Cytat:
co do remontu - jak wyżej Cytat:
Cytat:
żartuję - chyba wiem o czym piszecie, choć takiego fajnego, swojskiego wesela niestety nigdy nie przeżyłam... ale też lubię takie klimaty! uwielbiam luz, chodzenie na boso i omijanie słodko-pierdzących klimatów ja tam uważam, że jest fajnie, że teraz jest tak dużo możliwości, że jeśli tylko ma się kasę i głowę pełną pomysłów, to można spełnić każde swoje ślubno-weselne marzenie! tylko najważniejsze jest to, by te marzenia były właśnie NASZE, a nie ciotek, sąsiadów wujka siostry żony brata zgadzam się z Wami, że niektóre z nas - PMek mocno się zapędzają w tej całej organizacji i istnieje ryzyko, że przez jakąś małą wtopę nie będą potrafiły docenić tego, co w tym całym "zamieszaniu" jest najważniejsze. inną rzeczą jest to, że dla kogoś butelka 2l jest szczegółem, a dla innego istotną kwestią bardzo ważne jest chyba to, żeby te same sprawy były istotne dla nas i dla naszych TŻtów, a cała reszta ma prawo mieć swoje zdanie na ten temat ![]() no, to pofilozowałam troszkę dziękuję za uwagę
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-05-12 o 10:51 |
|||||
|
|
|
#3625 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, żę w miarę szybko się z tym uporam, bo tyle jeszcze rzeczy przede mną, że na samą myśl mam dość... Właśnie sobie przypomniałam, że za 2 tyg.mam panieński i przecież muszę się do tej pory wyleczyć ![]() Dziś na szczęście jakąś tam poprawę widać, o dziwo najbardziej na twarzy, zaczynam wyglądać jak człowiek Ale cóż, swędzi nadal, szczególnie dziś nogi i strasznie mnie to denerwuje. Ale staram się nie drapać i być dobrej myśli. Póki co nic innego mi nie pozostaje ![]() Cytat:
Ja mam panieński jak pisałam wyżej za 2 tyg.i też moje dziewuszki nie chcą mnie w nic wtajemniczyć, wszystko do końca pozostanie dla mnie jedną wielką niespodzianką, aczkolwiek wiem, że najprawdopodobniej mamy zaprawić się troszkę do boju w domku a potem pójść na ugi bugi
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|||
|
|
|
#3626 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
fajnie, że macie takiego "nowoczesnego" xiędza i dzięki temu taki sprawny kontakt Cytat:
na Dolnym Śląsku i w Górnej Austrii też się schowało a co to za koncert? jak jakiś super fajny, to może wystarczą peleryny przeciwdeszczowe? ![]() Cytat:
a jaka byłaby histeria, gdyby się okazało, że jednak na skutek stresu motyle dostaną zbiorowego ataku wypróżniania
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha ha ha
|
|
|
#3628 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zamówiłam pudełka na ciasta http://allegro.pl/mega-promocja-pude...html?source=oo wzór nr 13 i biżuteria http://allegro.pl/komplet-swarovski-...html?source=oo pudełko na koperty wzór nr 3 http://allegro.pl/piekna-koperowka-p...331130277.html
Edytowane przez wybOrOowa Czas edycji: 2012-05-12 o 11:33 |
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne biżu ja też zamawiałam z tej firmy i wczoraj mi przyszła bransoletka- piękna i bardzo ładnie wykonana
|
|
|
#3630 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

ŻONKA
może to jakiś znak, że za dużo siedzę tutaj zamiast zająć się załatwianiem wszystkich ważnych spraw?
i ma jeszcze jedną funkcję - oślepianie wroga - jak się uśmiechnę to walę po oczach takim błyskiem, że ludzia zamurowuje, więc to Bond i Bazyliszek w jednym
ale jest śliczna

Masakra
3maj się i mam nadzieję że zejdzie Ci to szybciutko , jest takie wapno specjalne na uczulenia, ale lekarzem nie jestem więc nie chce doradzać bo co za dużo to też może zaszkodzić , więc będzie dobrze i nie drap nic kochana
na wsi ok, tam jest więcej tej tradycji, ale nie na osiedlu mieszkaniowym 

french z różem
babiszony moje cholera wszystko w tajemnicy trzymają więc wiem tylko tyle, że okolo 20 pocztątek i to wszystko
16.06.2012